Skip isi
Ok Reformasi Pool

Macem-macem lantai njaba kanggo nyelehake kolam renang sampeyan

Macem-macem jubin kanggo ngubengi blumbang: kita nawakake macem-macem bahan kanggo pinggir blumbang kanthi non-slip lan kanggo kabeh rasa. Kajaba iku, lantai blumbang nyegah kacilakan, mula sampeyan nandur modal kanthi aman lan kepenak.

jogan kanggo kolam renang

Tujuan kaca iki, kanggo kita Ok Reformasi Pooling njero peralatan blumbang , cocog kanggo makili ing garis umum ing Varietas jubin kanggo kolam renang.

Apa tegese jogan kanggo kolam renang?

Apa jubin kanggo kolam renang

Apa jubin blumbang

Apa watu pinggir kolam?

Pool jubin sing pisanan ana watu sak blumbang; yaiku, ing pinggir blumbang utawa spa; mulane, padha pancet watu dumunung ing ndhuwur tembok blumbang ngendi iku dipasang ing Beam nyambungake lan kang siji makili basa ngalangi kang liner blumbang dumateng.

En Cekakipun, pinggiran kolam renang rampung utawa crowning potongan sing dipasang ing kontur kaca kolam renang lan minangka watu pungkasan sadurunge nyemplungaken awake dhewe ing banyu.

Karakteristik penting saka lantai anti-slip kanggo kolam renang

Disaranake supaya padha ketemu karakteristik tartamtu, supaya ora slip, Burns utawa jotosan serius sing bisa natoni kita.

Lantai non-slip kudu ana ing saubengé blumbang lan nyukupi sawetara syarat.

Kita bisa nemokake sing digawe saka macem-macem bahan, kayata beton prefabrikasi, ubin stoneware, watu buatan, watu alam, kayu, lsp.

Duwe saben bahan manufaktur sawetara kaluwihan lan kekurangan.

Apa jeneng liyane sing bisa ditampa ing lantai kolam renang?

kothak pinggir blumbang
kothak pinggir blumbang

Pinggir kolam diarani apa?

Umume jubin kanggo kolam renang uga diarani kanthi jeneng: mahkota kolam renang, kolam nanggulangi, makutha blumbang, watu sak blumbang, pinggir blumbang, area keliling blumbang, keliling blumbang, nanggulangi blumbang, watu pinggir blumbang, kothak pinggir blumbang, lantai njaba blumbang, etc.

Apa mahkota kolam renang?

Apa persis iku korona saka blumbang?

Ing donya arsitektur, korona nuduhake bagean protèktif ing ndhuwur tembok sing menehi tampilan rampung lan nglindhungi tembok saka unsur. Iki digunakake kanthi cara sing padha ing desain kolam renang.

Bedane antarane watu pinggir kolam lan teras kolam

pinggiran blumbang non-slip
pinggiran blumbang non-slip

Senajan iku ora rampung concretized, wiwit ana saestu akeh wong sing, nalika ngandika jogan njaba kanggo nglangi pools, uga deleng jeneng teras blumbang utawa jogan blumbang; Bener, para profesional nyebutake teras utawa paving kanggo kabeh watu liyane sing ora ana ing sekitar kolam (elinga yen watu ing pinggir blumbang iku lemah).

Apa pinggiran blumbang umume kaya?

watu pinggir blumbang
mesin fotokopi pinggir blumbang

Biasane mahkota kolam yaiku:

  • Kaping pisanan, dek blumbang biasane digawe saka watu utawa beton lan nutupi tembok cangkang blumbang ing lemah.
  • Utamane, pinggiran blumbang bisa duwe aspek apa wae, amarga fungsine ora bakal gumantung manawa pemilik estetis milih dadi prasaja utawa bisa uga luwih hiasan.
  • Kolam sing ana ing pinggir blumbang biasane ambane kurang luwih 30cm lan dadi wates antarane blumbang lan dek sekitar.

Fungsi lan wigati saka watu pinggiran blumbang

pentinge kolam renang penobatan

Fungsi blumbang lemah njaba

Sejatine, trotoar blumbang nutupi pinggiran beton saka balok sing nyambungake, nutupi bagean sing njorok ing tembok blumbang lan nolak sumber banyu sing bisa metu saka mburi blumbang lan pungkasane nggawe rampung sing luwih lengkap. lingkungan blumbang.

Yagene makutha kolam iku penting banget?

pinggir blumbang mlengkung
pinggir blumbang mlengkung

Panggunaan lantai kanggo kolam renang

  1. Kaping pisanan, pinggir blumbang iku mbantu kita kanggo saluran banyu, ngarahake aliran saka blumbang kanggo teras saluran, supaya ora ana kasempatan kanggo banyu kanggo njaluk ing mburi blumbang.
  2. Miturut titik pisanan, iku dadi tanpa ngandika thanks kanggo fungsi diterangake, kita nglindhungi liner blumbang lan tembok.
  3. Aspek dhasar liyane sing ditindakake dening penobatan blumbang yaiku safety kanggo swimmers nalika kita nggawe pinggiran blumbang kurang lunyu, kanthi alesan iki risiko slip ing lawang mlebu utawa metu wis suda.
  4. Papat, iku nduweni peran banget cocog ing pengurangan sampah: sampeyan supaya rereget, godhong, suket lan lebu liyane sing bisa setor ing blumbang.
  5. Efektif, multiplies migunani lan comfort saka blumbang, diwenehi sing bakal bisa kanggo seneng, contone: lungguh ing pinggir blumbang lan submerging sikil, condong ing watu pinggir blumbang nalika sampeyan lagi nang, etc.
  6. Ing sisih liyane, mundhak katon blumbang bisa ngasilake desain visual saka kolam renang kanthi harmoni lengkap miturut lanskap lan lingkungan.
  7. Pungkasan, bisa nutupi komponen mechanical kurang atraktif blumbang ing watu pinggiran blumbang banyu, nalika nyedhiyani akses gampang kanggo pangopènan.

Lantai kolam renang kudu nyukupi syarat kualitas kanggo njamin fungsine

We mbutuhake jogan kualitas kanggo njamin kinerja irreplaceable bakal dileksanakake

Nanging, kita ora bisa lali manawa pinggiran blumbang bisa nindakake fungsi sing diterangake kanthi tepat, penting yen trotoar kolam renang duwe ciri teknis tartamtu sing jelas, kanggo njamin keamanan, daya tahan lan kenyamanan.


Karakteristik indispensable kanggo lantai blumbang ruangan

Fitur penting kanggo lantai blumbang

Apa kanggo nyelehake lantai kanggo kolam renang

Ati-ati nalika milih watu kanggo pinggir kolam utawa trotoar ruangan

Sanajan kita nindakake macem-macem merek, model lan omah saka bahan dek kolam renang (decking kolam njaba), faktor sing paling penting kanggo pemasaran produk iki yaiku njamin keamanan ing kolam renang.

Kanggo alasan iki, kita kudu nimbang khusus yen trotoar kanggo kolam watu ruangan, preduli saka estetika, duwe ciri: non-slip karo kelas 3 (blumbang khusus) lan uga duwe aplikasi anti UV (sinar srengenge).

1st agen indispensable saka lantai kanggo kolam renang

Safety: non-slip blumbang lantai faktor

lantai blumbang non-slip

Yagene lantai blumbang non-slip penting banget?

Kacilakan lan ciloko ing kolam renang pribadi lan umum minangka salah sawijining masalah paling serius sing diadhepi fasilitas kasebut. kacilakan ing blumbang bisa biaya minangka larang minangka: ciloko sumsum balung mburi, paraplegia lan malah tetraplegia.

Umume kacilakan kasebut disebabake dening mlaku lan slipping ing keliling saka cangkang blumbang, mula pentinge njaga wilayah kasebut resik lan ora ngeculake lenga lan krim.

PÈNGET: Lantai pinggir blumbang non-slip kudu ana ing saubengé blumbang lan nyukupi sawetara syarat.

Properti anti-slip ing pinggir kolam renang sing diakoni minangka penting

Apa kanggo nyelehake lantai kanggo kolam renang

Karakteristik non-slip saka lantai njaba kolam renang diakoni minangka penting

Kaping pisanan, kudu dielingake manawa peraturan safety umum ing kolam renang, antara liya, mbutuhake permukaan kasebut kudu duwe lantai non-slip kanggo kolam renang. Lantai kudu tundhuk karo peraturan saiki babagan slipperiness utawa slip resistance (Rd) saka permukaan. Persyaratan iki gumantung saka jinis kegiatan sing bakal ditindakake.

  • Mulane, kita Wigati sing Non-slip properti lantai kolam renang ruangan: Miturut review saka kode bangunan technical, kabeh lantai blumbang kudu duwe karakteristik kang anti-slip karo kelas 3.
  • Ing tampilan saka kang, pojok blumbang kudu wis dirancang kanggo ngindhari sembarang jenis Laka wiwit sikil kudu sampurna ditempelake kanggo wong-wong mau, asil ing akeh luwih aman.
  • Akibaté, lantai kudu dicocogake supaya ora slip yen ana kelembapan utawa nalika mlaku kanthi sikil kosong.
  • Ing urutan liyane, nerangake kanggo sampeyan ana sawetara watu alam sing nduweni ciri lantai non-slip kanggo kolam renang, senajan ana liyane sing entuk peculiarity liwat rampung (CATETAN: Dheweke ora bisa dipoles).

Tingkat anti-slip ing lantai non-slip kanggo kolam renang

Tingkat non-slip saka watu pinggiran blumbang ditaksir dening tingkat pangayoman lan kapasitas non-slip.

  • Dadi, contone, lantai non-slip level 1 bakal nduweni kapasitas genggeman sing luwih murah tinimbang level 3. Mulane, loro-lorone 'non-slip' nanging kapasitas non-slip ora padha.
Klasifikasi trotoar kolam renang miturut licine
Slip resistance (Rd) ….. Kelas

Nilai resistance slip Rd ditemtokake dening tes pendulum sing diterangake adhedhasar standar UNE-ENV 12633:2003.

Rd ≤ 15 ………………………..0
15 < Rd ≤35 …………….1
35< Rd ≤45 ……………..2
Rd > 45 ………………….3

Lukisan pinggir kolam

Paint pinggiran blumbang non-slip kanggo keliling blumbang nalika ilang sifate

Pilihan liyane kanggo entuk keliling blumbang non-slip tanpa mbuwang minangka akeh minangka ngganti trotoar kanggo aplikasi lapisan anti-slip blumbang pinggiran Paint.

Prosedur kasebut bakal diwiwiti kanthi menehi tandha ing wilayah sing ditutupi kanthi non-slip. Sabanjure, lapisan lapisan enamel epoksi sing diencerke ing 40% karo thinner epoksi standar bakal diterapake, banjur lapisan produk sing padha diencerke ing 5 utawa 10% bakal ditrapake, pangatusan paling sethithik 10 menit, lan nyebarake kuarsa berbutir halus ( 20-40 ) sing bisa ditemokake ing toko khusus. Sawise cat pinggir blumbang wis garing, tutup nganggo jas pungkasan liyane.

Masalah paling gedhe bakal kelembapan, amarga kanggo nutupi cat pinggir kolam renang sing tahan lama, permukaan kasebut ora duwe kelembapan lan membran plastik utawa sistem liyane wis diselehake minangka penghalang uap-kelembapan ing lemah.

Tuku cat kanggo ngresiki watu blumbang

Prices cat PUTIH kanggo ngresiki watu blumbang

RENOVATEC CORONA dening Tecno Prodist - (5 kg) Cat renovasi PUTIH kanggo pinggir kolam renang utawa watu coping - Non-slip - Anti-alga - Aplikasi Gampang
Tecno Prodist RENOVATEC CORONA (5 Kg) PUTIH Renovasi cat pinggir kolam utawa watu koronasi - Non-slip - Anti-alga - Aplikasi Gampang
  • EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)
  • ANTI-SLIP, produk kasebut dikembangake kanthi sifat anti-slip, sanajan ana ing lantai sing teles
  • RESISTANCE GREAT, entuk ketaatan gedhe kanggo dhukungan lan resistensi kimia lan mekanik
  • Pandhuan kanggo nggunakake, Dhukungan kudu hard nanging absorbent, yen beton utawa watu coping mengkilat, reged utawa jamur utawa noda uyah, iku kudu di resiki karo produk kita TECNCLEAN PISCINAS (1 x 4 banyu) utawa alternatif karo asam hidroklorik. asam (Salfumant) ninggalake kanggo tumindak kanggo 15 menit ing support lan mbilas nganggo kathah banyu pressurized, ninggalake kanggo garing kanggo minimal 24 jam sadurunge nglamar RENOVATEC CORONA.
  • EASY TO APLIKASI karo roller utawa sikat, kanggo finish sing bener dianjurake kanggo menehi loro pass, kanggo pass pisanan diencerke banyu kanthi 20%, pass kapindho dianjurake kanggo aplikasi tanpa diluting utawa kanthi maksimal 5% saka banyu. TECNO PRODIST minangka teknologi lan produk canggih - PRODIST GROUP (Jaminan Kualitas) - www.tecnoprodist.com

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

RENOVATEC CORONA dening Tecno Prodist - (11 kg) Cat renovasi PUTIH kanggo pinggir kolam renang utawa watu coping - Non-slip - Anti-alga - Aplikasi Gampang
Sale
Tecno Prodist RENOVATEC CORONA (11 kg) PUTIH Renovasi cat pinggir kolam utawa watu penobatan - Non-slip - Tahan lan awet dhuwur - Aplikasi Gampang
  • EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)
  • ANTI-SLIP, produk kasebut dikembangake kanthi sifat anti-slip, sanajan ana ing lantai sing teles
  • RESISTANCE GREAT, entuk ketaatan gedhe kanggo dhukungan lan resistensi kimia lan mekanik
  • Pandhuan kanggo nggunakake, Dhukungan kudu hard nanging absorbent, yen beton utawa watu coping mengkilat, reged utawa jamur utawa noda uyah, iku kudu di resiki karo produk kita TECNCLEAN PISCINAS (1 x 4 banyu) utawa alternatif karo asam hidroklorik. asam (Salfumant) ninggalake kanggo tumindak kanggo 15 menit ing support lan mbilas nganggo kathah banyu pressurized, ninggalake kanggo garing kanggo minimal 24 jam sadurunge nglamar RENOVATEC CORONA.
  • EASY TO APLIKASI karo roller utawa sikat, kanggo finish sing bener dianjurake kanggo menehi loro pass, kanggo pass pisanan diencerke banyu kanthi 20%, pass kapindho dianjurake kanggo aplikasi tanpa diluting utawa kanthi maksimal 5% saka banyu. TECNO PRODIST minangka teknologi lan produk canggih - PRODIST GROUP (Jaminan Kualitas) - www.tecnoprodist.com

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

prices Paint pasir kanggo ngresiki watu blumbang

RENOVATEC CORONA dening Tecno Prodist - (5 kg) PAIR PUTIH Cat renovasi kanggo pinggir kolam utawa watu penahan - Non-slip - Anti-alga - Aplikasi Gampang
Tecno Prodist RENOVATEC CORONA (5 kg) SAND PUTIH Cat renovasi kanggo pinggir kolam renang utawa watu makutha - Non-slip - Resistance lan daya tahan dhuwur - Aplikasi Gampang
  • EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)
  • ANTI-SLIP, produk kasebut dikembangake kanthi sifat anti-slip, sanajan ana ing lantai sing teles
  • RESISTANCE GREAT, entuk ketaatan gedhe kanggo dhukungan lan resistensi kimia lan mekanik
  • Pandhuan kanggo nggunakake, Dhukungan kudu hard nanging absorbent, yen beton utawa watu coping mengkilat, reged utawa jamur utawa noda uyah, iku kudu di resiki karo produk kita TECNCLEAN PISCINAS (1 x 4 banyu) utawa alternatif karo asam hidroklorik. asam (Salfumant) ninggalake kanggo tumindak kanggo 15 menit ing support lan mbilas nganggo kathah banyu pressurized, ninggalake kanggo garing kanggo minimal 24 jam sadurunge nglamar RENOVATEC CORONA.
  • EASY TO APLIKASI karo roller utawa sikat, kanggo finish sing bener dianjurake kanggo menehi loro pass, kanggo pass pisanan diencerke banyu kanthi 20%, pass kapindho dianjurake kanggo aplikasi tanpa diluting utawa kanthi maksimal 5% saka banyu. TECNO PRODIST minangka teknologi lan produk canggih - PRODIST GROUP (Jaminan Kualitas) - www.tecnoprodist.com

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

Price Kit kanggo Paint watu blumbang

SWIMMING POOL KIT - Felpon Roller with Grid Bucket and Brush - 16 L Ember with Grid - 50mm Brush- Khusus kanggo nglukis kolam renang lan coping stone
SWIMMING POOL KIT - Felpon Roller with Grid Bucket and Brush - 16 L ember with grid - 50mm Brush- Khusus kanggo nglukis kolam renang lan coping stone
  • Set aksesoris sing disaranake kanggo aplikasi TECPISCEL W, lan RENOVATEC CORONA, lan kabeh jinis cat kanggo kolam renang
  • Aksesoris kualitas, diprodhuksi tanggung ing Spanyol
  • Iku kasusun saka ember 16 liter karo kothak + roller felt 22 cm lan diameteripun 50 mm + stirrer 50 mm.
  • PRODIST GROUP www.tecnoprodist.com, MADE IN SPAIN

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

2 agen indispensable saka lantai kanggo kolam renang

Kapasitas termal saka pinggir blumbang

safety jogan blumbang

Faktor safety liyane sing kudu ditindakake kanggo safety pinggir kolam:

  • Pojok blumbang kudu nduweni kapasitas termal sing dhuwur, saéngga ngindhari kobongan sikil, utamané nalika watu kasebut langsung kena sinar matahari.
  • Uga padha kudu ngidini kedhaftar blumbang lumaku ing njaba lantai blumbang ing cara alam.
  • Mangkono, titik penting liyane ing lantai non-slip kanggo kolam renang iku wis dianggep sadurunge marang sinar ultraviolet srengenge (UVR). Kanthi cara iki watu blumbang ora bakal ngobong sikil kita.

Agen indispensable 3rd saka lantai njaba kanggo kolam renang

Lantai blumbang antibakteri lan anti-jamur

jubin blumbang antibakteri lan anti-jamur.
Properti lantai kolam: antibakteri lan anti jamur
  • Kajaba iku, watu blumbang kudu tansah duwe sifat antibakteri lan anti-jamur.

Agen indispensable 4rd saka lantai njaba kanggo kolam renang

Kekuwatan lan kekiatan

blumbang es

Priksa resistance watu blumbang kanggo cuaca

  • Sampeyan uga penting kanggo ngerti yen lantai wis disiapake kanggo dipasang ing njaba ruangan lan apa ora anti banyu lan tahan kanggo Frost..
  • Aja manawa watu "kadhemen", amarga ing mangsa panas, srengenge kuwat, yen sampeyan lali kanggo udan watu, sampeyan resiko kobong sikil utawa bokong.
  • Aku menehi saran supaya sampeyan milih watu sing alus utawa kuwat, tahan kanggo Frost, uyah lan klorin.
  • Kanthi cara iki, iku nandheske yen materi awet lan bisa tahan iklim wilayah, supaya iku worth njaluk laporan test (resistance kanggo uyah, Frost, slip) uga informed bab sifat saka bahan. arep tuku.
  • Pungkasan, semen adesif sing digunakake ing watu kanggo kolam renang kudu sing cocog.

5 agen indispensable saka lantai kanggo kolam renang

Comfort lan soyo tambah gaya watu blumbang

trotoar blumbang

Carane nyaman lantai blumbang kanggo sampeyan?

  • Sawetara bahan penahan blumbang kasar lan bertekstur, liyane alus lan malah - nimbang apa sampeyan bisa lungguh kanthi nyaman ing pinggir blumbang utawa kaya apa sampeyan mlebu lan metu.
  • Mulane, sampeyan kudu njupuk menyang akun yen sampeyan pengin watu blumbang karo lambe utawa tanpa lambe.
  • Minangka informasi tambahan, sawetara gaya nanggulangi blumbang nggawe Gamelan, dibunderaké C-kurva ing pojok blumbang, kang bisa nyegah sawetara splashes lan menehi swimmers grip kanggo nyekel menyang pinggiran.
  • Nanging, ana gaya tutup liyane sing sudhut tengen prasaja utawa mung duwe pinggiran ndhuwur sing mlengkung.
  • Cekakipun, sampeyan kudu ngrancang papan sing nyaman lan aman.

6 agen indispensable saka lantai kanggo kolam renang

Pangopènan lantai njaba blumbang

materi paling apik kanggo pinggiran kolam renang

Poin kanggo verifikasi ing watu blumbang ing tingkat coexistence sing

  • Produk kudu gampang kanggo njaga, nginstal lan ngganti, tahan kanggo reregetan lan gampang kanggo ngresiki.
  • Pilihan watu kanggo kolam renang penting banget amarga ora kabeh tahan utawa nanggepi produk kimia kanggo kolam renang, Akibate, bahan saubengé blumbang kudu tahan kanggo korosi, klorin lan asam sing digunakake kanggo ngresiki trotoar, tanpa kelangan karakteristik struktur lan penampilan.
  • Coba syarat pangopènan lan priksa manawa kasedhiya yen sampeyan butuh ndandani lan ngganti.

7 agen indispensable saka lantai kanggo kolam renang

harga paving kolam

rega lantai kanggo kolam renang

Faktor kanggo pilihan saka blumbang ngubengi: Price

  • Pilih materi sing ana ing budget sing sampeyan pikirake. Safety. Priksa manawa tutup sampeyan non-slip, kuwat, migunani lan aman ing desain. Uga, takon panyedhiya yen sampeyan nyerep akeh panas saka srengenge.

8 agen indispensable saka lantai kanggo kolam renang

blumbang edging gaya

gaya pinggiran blumbang

Faktor kanggo pilihan saka blumbang ngubengi: Gaya

  • Pilih bahan sing digabungake kanthi alami karo kebon, dek, furnitur ruangan, lan kabeh komponen desain ruangan lan lansekap liyane.
  • Sawise kabeh, minangka logika ngandhani kita, lantai njaba pojok blumbang kudu sudhut dibunderaké utawa malah beveled.

Paling umum gaya finish ing nanggulangi blumbang

lingkungan blumbang

Apa sing dipilih saka gaya finishing pinggiran watu blumbang gumantung

Pilihan saka gaya nanggulangi blumbang gumantung tanggung ing rasa pribadi lan dipikir sing pengin kanggo wilayah njaba.

1st pool nanggulangi gaya

Top gunung blumbang nanggulangi

Top gunung blumbang nanggulangi
Top gunung blumbang nanggulangi

Ndhuwur gunung blumbang surround properti

  • Kanggo wiwitan, lantai ndhuwur gunung iki, kang Iku gaya Déwan paling umum, iku uga bisa ditetepake "C-saluran" utawa "setengah bunderan" pinggiran blumbang.
  • Ing pojok ndhuwur blumbang, ndhuwur gunung blumbang edging conforms Gamelan, dibunderaké overhanging pinggiran kanggo comfort lan ease saka nggunakake, lan banjur tilts mudhun adoh saka banyu.

2nd pool coping gaya

Flat gunung blumbang nanggulangi

warata gunung blumbang nanggulangi
warata gunung blumbang nanggulangi

Distinctives ing nanggulangi blumbang flat-dipasang

  • blumbang pinggiran soyo tambah rencanautawa iku alur sing secures liner blumbang lan mbentuk platform instalasi kanggo watu, pavers lan bahan lumahing liyane.

3nd pool coping gaya

Cantilever soyo tambah kanggo lantai blumbang

blumbang watu cantilever perakitan
blumbang watu cantilever perakitan

Kualitas lantai cantilever blumbang

  • Pojok blumbang cantilevered tegese wangun Styrofoam sementara ditempelake ing pinggir blumbang lan pad konkrit diwutahake.
  • Sawise beton diwutahake, formulir umpluk dibusak.
  • Uga disebut "pinggiran persegi" nanggulangi, ngidini lumahing dek kanggo campuran seamlessly menyang pinggiran blumbang.

4nd pool coping gaya

Majelis jubin kanggo kolam renang menyang potongan pisanan

lantai njaba kanggo kolam renang menyang potong pisanan
lantai njaba kanggo kolam renang menyang potong pisanan

Peculiarities saka paving blumbang ing Motong pisanan

  • Paving blumbang ing potongan kasar pisanan yaiku kolam renang ing ngendi watu digunakake ing kahanan sing luwih alami, organik lan tekstur.
  • Digawe saka watu atos kayata bata, beton, watu cast utawa flagstone, coping Cut kasar menehi blumbang dipikir alam utawa kasual.
  • Wis tapel wates tekstur lan asring katon watara cascading fitur banyu.
  • Pilihan watu teka ing macem-macem gaya lan werna, kalebu flagstone, bata, lan slate.

5nd pool coping gaya

Babak mburi blumbang nanggulangi

dibunderaké blumbang nanggulangi
dibunderaké blumbang nanggulangi

Karakteristik blumbang mburi dibunderaké nanggulangi

  • Ing "lengkap" utawa "setengah bunder" nanggulangi punika rnuduhake pinggiran bunder ing lambe,
  • Ing tip dibunderaké lengkap wis lengkap 180 derajat C-bend ing pinggiran banyu, nggawe pinggiran, nalika mburi setengah dibunderaké mung babak pinggiran ndhuwur, ninggalake pinggiran ngisor flush karo tembok blumbang.
  • "Flat" utawa "Raised Round" nuduhake pinggiran ndhuwur: Round Flat iku rata pinggir-pinggiran lan flush karo geladhak, nalika Round Raised diunggahake ing pinggiran banyu kanggo nyedhiyani lip liyane lan ngarahake aliran banyu. .
  • Sampeyan bisa njaluk "tip dibunderaké lengkap wungu" utawa "setengah flat dibunderaké tip" nanggulangi, etc gumantung pilihan.

Indeks isi kaca: Lantai kanggo kolam renang

  1. Apa tegese jogan kanggo kolam renang?
  2. Fungsi lan wigati saka watu pinggiran blumbang
  3. Karakteristik indispensable kanggo lantai blumbang ruangan
  4. Paling umum gaya finish ing nanggulangi blumbang
  5. Bahan kanggo pinggir kolam modern
  6. Apa aku sijine ing lemah kanggo blumbang dipindhah
  7. Carane nggawe pinggiran blumbang
  8. Price kanggo jubin kanggo ngubengi blumbang
  9. Carane ngresiki lantai blumbang?

Bahan kanggo pinggir kolam modern

Bahan kanggo pinggir kolam modern

Banjur, kita bakal rinci model kanthi model kabeh macem-macem jinis lantai kolam renang ruangan. Sanajan, sadurunge kita ninggalake dhaptar kasebut yen sampeyan pengin ngeklik link kasebut lan ngakses langsung


Model lantai 1 kolam renang lan SARAN

kolam beton batu buatan

kolam watu gawean
kolam watu gawean

Pancen, watu kolam beton buatan minangka produk sing cocog minangka pinggir kolam modern sing bisa dipilih minangka lantai kolam renang ruangan:

Karakteristik pinggiran kolam modern kanthi watu buatan

Beton prefabrikasi

dek kolam beton pracetak
dek kolam beton pracetak

jogan kanggo kolam renang konkrit prefabricated: kualitas apik / pilihan rega

Lantai blumbang ruangan kanthi watu buatan: alternatif sing cocog banget

Iki minangka pilihan sing paling larang amarga sampeyan bisa tuku lan nginstal potongan-potongan ing saubengé blumbang kanthi nggunakake mortir lan caulking ing antarane bagean individu lan uga bahan watu buatan minangka salah sawijining sing paling murah ing pasar ora kanggo sebutno kualitas apik banget.

Carane lantai kanggo pools beton prefabricated

Deskripsi Kolam renang kanthi lantai pedesaan kanthi watu buatan

  • Koping beton pracetak kasedhiya ing blok pracetak lan sampeyan bisa milih saka macem-macem tekstur, pola, lan warna.
  • Ora kaya beton sing diwutahake, ing endi warna seragam, sampeyan bisa nyampur lan cocog karo unit tutup beton pracetak kanthi warna sing beda menehi kesempatan desain luwih akeh.
  • Opsi iki ora mbutuhake peralatan khusus. Sampeyan kudu nutup tutup nganggo sealer netral pH sing tahan cuaca.
  • Wis rampung estetis banget uga-digawe, kang, gumantung carane watu Ponggawa saka blumbang ditangani, malah bisa bingung karo watu alam.
  • Kauntungan saka watu gawean kanggo kolam renang dibandhingake karo watu alam dumunung ing kasunyatan sing perawatan lan Pabrik liwat proses industri.
  • Dadi, watu buatan diuji ing kahanan sing ekstrem kanggo verifikasi proses dekomposisi, nyandhang warna, lsp.
  • Kaya produk sing digawe saka beton, padha duwe a panyerepan panas ngisor, kang nerjemahake menyang produk sing ora diobong kanggo tutul.
  • Uga, padha duwe a kemampuan anti-slip dhuwur, luwih unggul tinimbang keramik, nglindhungi wong sing dikasihi lan ngidini sampeyan seneng-seneng tanpa kuwatir yen klelep.
  • Ing tangan liyane, ing cilik saka watu alam bisa surprise kita amarga iku ora ditemtokake karo sembarang perawatan.

Model pinggir kolam renang watu buatan

klasik watu blumbang edging

Paving kolam renang ruangan watu klasik

Lantai kanggo kolam watu klasik
Pojok blumbang ing watu klasik
  • Nduwe tekstur watu alam sing diukir kanthi kehadiran dekoratif sing bisa entuk individualisasi.
  • Iku ndadekake iku bisa kanggo ngrampungake mati blumbang ing cara prasaja lan banget hiasan.
  • Nduweni sudhut internal lan sudhut njaba kanggo mbangun kabeh jinis desain. Potong lan sudhut blumbang sing lurus lan mlengkung kanthi kehadiran hiasan khusus amarga variasi warna.
Mangkene luwih akeh model mahkota kolam renang ing watu buatan klasik:
blumbang watu tradisional edging

Tradisi blumbang watu paving

Lantai blumbang watu tradisional

Kolam renang ing watu tradisional nduweni tekstur sing alus, elegan banget lan apik ing kabeh lingkungan.

Ing ngisor iki model mahkota kolam renang watu buatan sing luwih tradisional:

blumbang watu harmoni edging

Paving blumbang watu harmoni

Lantai blumbang watu harmoni
Pojok blumbang ing watu harmoni
  • Kolam renang watu harmoni ngubengi nduweni tekstur watu alam, duwe bagean sing rata lan rong jembar, permukaan sing alus lan alus amarga rampung "Wet-Cast" sing cocog karo proyek apa wae, apa klasik utawa modern.
  • Dirancang kanggo kontribusi gaya netral, Kisaran iki prioritize loro muni: Putih lan Grey, lan sampeyan bisa nemokake iku minangka lantaiminangka Pool Rampung, becik kanggo ndandani teras, teras ruangan utawa area kolam.
  • Iki uga cocog kanggo kolam renang poliester. 
  • Desain L-shaped 6 cm ngidini kanggo ndhelikake kasalahan sing ana ing pinggir blumbang. 
Mangkene luwih akeh model mahkota kolam kanthi watu buatan sing harmoni:
blumbang edging sajarah watu

Lantai kanggo kolam renang sejarah watu

Lantai kanggo kolam renang sejarah watu

Ing blumbang watu crita saubengé prasaja lan atraktif.

Mangkene luwih akeh model mahkota kolam ing sejarah watu buatan:

dijupuk jeblugan jubin blumbang

Lantai kanggo kolam renang katon grained

Lantai presentasi kanggo kolam renang katon grained
  • Iki diprodhuksi tanpa waja lan ing beton putih sing ditembak.
  • Rampung iki nyedhiyakake agregat marmer sing digunakake ing pabrike lan nyedhiyakake Potong Kolam utawa pinggir kolam kanthi tekstur berkualitas tinggi sing ora licin ing wektu sing padha.
Model lantai kanggo kolam renang katon granulated
lantai blumbang granulated
jubin blumbang granulated
tekstur watu pinggir kolam

Lantai kolam tekstur watu

Lantai kanggo kolam renang tekstur watu
Kolam renang beton kompaksi dhuwur

Kolam renang ngubengi watu bertekstur tahan banget lan padhet, digawe saka beton sing kompak banget lan duwe desain sing sober kanthi penampilan kontemporer. Wis sudhut beveled kanggo harmonize luwih apik karo trotoar kanthi jeneng sing padha. 

Bagean kasebut ing wangun "L" (jinis langkah) nggampangake panggonan seko saka liner utawa bahan lining liyane kanggo Nihan blumbang lan Malah bisa kanggo nutupi cacat karya. 

Mangkene luwih akeh model mahkota kolam ing sejarah watu buatan:
edging kanggo blumbang kayu imitasi watu

Lantai kayu imitasi ing njaba kolam renang

blumbang pinggiran watu kayu imitasi

Lantai kayu imitasi ing njaba kolam watu ora licin lan nduweni sipat ora ngobong sikil.

Mangkene luwih akeh model mahkota kolam ing sejarah watu buatan: