Skip isi
Ok Reformasi Pool

Rega reformasi kolam renang kanthi desain modern saka laminasi sing dikuatake

Desain blumbang modern: galeri karo kabeh foto saka CGT Alkor dikiataken blumbang liner kisaran werna lan model.

Rega reformasi kolam renang kanthi desain modern saka laminasi sing dikuatake

Sinau luwih lengkap babagan…

ndandani blumbang liner

Kolam renang sistem mbenake digunakake: Jaminan saka pimpinan donya

CGT minangka produser pelapis terkemuka ing donya kayata membran PVC (Liner) kanggo kolam renang.

Rega reformasi blumbang karo Pool Liner

Lembar sing dikuatake kanggo kolam renang

ALL INFO bab sheets dikiataken kanggo swimming pools CGT Alkor

Desain blumbang: Werna kanggo reformasi kanthi liner kolam renang

Renovasi blumbang kanthi warna liner sing dikuatake

blumbang liner eksklusif

Liner blumbang eksklusif

liner blumbang unicolor

Unicolor Pool Liner

dikiataken liner Elbe tiron kothak

Non-slip blumbang kothak liner

Tren lan faktor sing kudu dipikirake ing desain renovasi kolam renang modern

desain blumbang

Tren lan faktor sing kudu ditimbang ing desain kolam renang lan kebon

Reformasi pekarangan kanthi kolam renang

mbenake Patio karo blumbang

Ing Ok Reforma Piscina kita Care babagan estetika, desain blumbang lan ndhuwur kabeh sing wareg karo Rampung.

Kanggo miwiti, kita ngerti sepira pentinge sampeyan nandur modal ing kolam renang lan desain taman sing cocog karo rasa sampeyan lan kanthi lengkap nanggapi pelengkap estetika sing cocog karo lingkungan sampeyan supaya sampeyan bisa nggawe kolam renang sing cocog dadi kasunyatan. ing omahmu dhewe. Kanggo alasan iki, sampeyan bakal nemokake sawetara tips lan trik ing reformasi Patio karo kolam renang.

Kaluwihan kita: Luwih saka liner kolam renang

njamin reformasi kolam renang

Waterproofing blumbang kanthi cepet lan resik.

Nomer 1 ing Spanyol! Luwih saka 10.000 kolam renang sing direnovasi sajrone 10 taun kepungkur.

Keuntungan saka waterproofing karo liner kolam renang thermo-welded sing dikuatake

Kaping pisanan, kudu kasebut lapisan paling apik kanggo waterproofing punika CGT Alkor dikiataken sheet kanggo kolam renang, awit iku asil paling apik kanggo construction lan ndandani Kolam renang sembarang wangun utawa ukuran.

kolam renang reformasi
kolam renang reformasi
  1. Nganyari cepet: Instalasi sing resik lan ora repot kanggo kulawarga sampeyan.
  2. Rega ekonomi: Kolam sampeyan kaya anyar kanthi biaya sing cukup.
  3. Asile dijamin: 15 taun njamin ditulis ing waterproofing.
  4. Pangopènan lan reresik sing gampang: Ora perlu repaint utawa ngganti potongan keramik.
  5. Kenyamanan maksimal: Lumahing nyaman kanggo muter jam ing blumbang.
  6. Hygiene: Tundha munculé ganggang, jamur lan bakteri.
  7. kanggo blumbang sembarang: Apa wae ukuran utawa wujude.
  8. Macem-macem desain: Polos, pola, mutiara, tekstur.
ndandani kolam renang

Reformasi kolam renang: Repair, renovasi lan waterproofing kolam renang

instalasi blumbang liner

CCarane kita bisa kanggo reformasi blumbang

Instalasi tanpa karya abot, pangopènan gampang lan kekiatan gedhe.

Lembar PVC sing dikuatake kanggo ndandani kolam renang kanthi bocor, retak lan detasemen.

CCarane kita bisa kanggo reformasi blumbang karo liner bersenjata

kualitas liner blumbang elbe
Ndandani blumbang karo liner dikiataken thermo-welded kanthi garansi 15 taun lan kualitas Jerman

Cara kanggo instalasi liner karo desain blumbang modern

  1. Kita kudu mriksa resistance struktural saka blumbang. Kaca kasebut kudu njamin manawa bisa ngemot pirang-pirang ton banyu ing blumbang tanpa rusak.
  2. Kita kudu mriksa tightness saka sirkuit hidrolik. Tes tekanan ditindakake ing saben pipa kanggo ndeleng yen bocor. Aksesoris internal prau dideleng, kayata skimmer, lampu, nozel, lsp. kanggo ndeleng yen joints lan unsur ing kondisi apik.
  3. Lembar PVC sing dikuatake dipasang ing kabeh lumahing blumbang (lantai lan tembok) supaya njamin waterproofing kolam renang kanggo 15 taun.

Klien marem ing proyek renovasi kolam renang

Karya renovasi kolam renang kita

Sadurunge lan sawise owah-owahan reformasi kolam renang lawas kanthi lamina sing dikuatake

Reformasi blumbang sing komprehensif kanthi liner bersenjata

waterproofing kolam renang

Sadurunge Reformasi Pool Liner

gre pool liner 610x375x120

Sawise Reformasi Pool Liner

blumbang bocor sealant leroy merlin

Sadurunge Reformasi Pool Liner

blumbang liner murah

Sawise Reformasi Pool Liner

blumbang liner leroy merlin

Sadurunge Reformasi Pool Liner

rega m2 dikiataken laminate kanggo kolam renang

Sawise Reformasi Pool Liner

Liner kanggo kolam renang Mratelakake panemume klien kita

Renovate panemu kolam renang

galeri desain blumbang modern
galeri desain blumbang modern

Ok Reforma Piscina minangka perusahaan sing serius, profesional, resik lan cepet banget.

David Gallardo d'Arenys de Mar

Dheweke profesional banget, aku wis mikir babagan ngubur kolam amarga aku ora bisa nemokake solusi. Ok Reforma Piscina wis ngiwa rampung direnovasi lan tanpa losses.

Jose Ramirez de Vallirana

Aku wis banget wareg nalika renovating blumbang, padha wis diinstal laminate dikiataken ing blumbang putih sandi.

Maria Pilar Ferrer saka Vallorguina

Dheweke minangka tim sing apik, rega liner kolam renang apik banget kanggo kualitas sing ditawakake.

Pere Dalmau saka Girona

Rega reformasi blumbang

blumbang lan renovations

Mikir kolam renang lan reformasi?

Hubungi kita lan ngandhani babagan kasus sampeyan. Kita bakal ngatasi keraguan sampeyan kanthi yakin.

Sampeyan bisa dipercaya kita Ahli ing kolam renang pribadi lan umum mbenake blumbang karo liner blumbang bersenjata.

Lan, Kajaba iku, kita disetujoni dening Pengalaman luwih saka 22 taun ing reformasi kolam renang lan instalasi kolam renang KUALITI laminate sing dikuatake. Dadi, Kanggo kita, nalika ndandani kolam renang, faktor jarak iku penting banget.

Entuk rega renovasi kolam sing adil kanthi kualitas terjamin.

rega renovasi kolam renang

Dolan maring lan free kuotasi pribadi tanpa prasetya
Hubungi kitaKutipan pribadi gratis

Dolan maring lan free kuotasi pribadi tanpa prasetya

Uga ...

Blog Pangopènan Kolam

blog kolam renang
  • Pungkasan, yen sampeyan ngunjungi bagean kita Blog Pangopènan Kolam Sampeyan bisa njaluk saran sing bisa nggawe urip saben dina luwih gampang lan mbusak kabeh jinis keraguan sing bisa muncul.

Blog Maintenance Pool: Entri paling anyar

nyenengake lan aman blumbang

– Sitemap Ok Reforma Piscina-