Skip isi
Ok Reformasi Pool

Jaminan kualitas lan rega ing renovasi kolam renang

Desain blumbang modern: galeri karo kabeh foto saka CGT Alkor dikiataken blumbang liner kisaran werna lan model.

Rega reformasi kolam renang kanthi desain modern saka laminasi sing dikuatake

Rega renovasi blumbang: temokake kabeh informasi lan saran supaya sampeyan ngerti sepira regane reformasi kolam

Sinau luwih lengkap babagan…

Rega reformasi blumbang

Kolam renang sistem mbenake digunakake: Jaminan saka pimpinan donya

CGT minangka produser pelapis terkemuka ing donya kayata membran PVC (Liner) kanggo kolam renang.

Lembar sing dikuatake kanggo kolam renang

ALL INFO bab sheets dikiataken kanggo swimming pools CGT Alkor

Werna kanggo renovasi kanthi liner kolam renang

Desain blumbang: Werna kanggo reformasi kanthi liner kolam renang

Renovasi blumbang kanthi warna liner sing dikuatake

Kaluwihan kita: Luwih saka liner kolam renang

kolam renang reformasi
kolam renang reformasi

Waterproofing blumbang kanthi cepet lan resik.

  1. Nganyari cepet: Instalasi sing resik lan ora repot kanggo kulawarga sampeyan.
  2. Rega ekonomi: Kolam sampeyan kaya anyar kanthi biaya sing cukup.
  3. Asile dijamin: 15 taun njamin ditulis ing waterproofing.
  4. Pangopènan lan reresik sing gampang: Ora perlu repaint utawa ngganti potongan keramik.
  5. Kenyamanan maksimal: Lumahing nyaman kanggo muter jam ing blumbang.
  6. Hygiene: Tundha munculé ganggang, jamur lan bakteri.
  7. kanggo blumbang sembarang: Apa wae ukuran utawa wujude.
  8. Macem-macem desain: Polos, pola, mutiara, tekstur.

Carane kita bisa kanggo reformasi blumbang

instalasi blumbang liner

Cara kanggo instalasi liner karo desain blumbang modern

  1. Kita kudu mriksa resistance struktural saka blumbang. Kaca kasebut kudu njamin manawa bisa ngemot pirang-pirang ton banyu ing blumbang tanpa rusak.
  2. Kita kudu mriksa tightness saka sirkuit hidrolik. Tes tekanan ditindakake ing saben pipa kanggo ndeleng yen bocor. Aksesoris internal prau dideleng, kayata skimmer, lampu, nozel, lsp. kanggo ndeleng yen joints lan unsur ing kondisi apik.
  3. Lembar PVC sing dikuatake dipasang ing kabeh lumahing blumbang (lantai lan tembok) supaya njamin waterproofing kolam renang kanggo 15 taun.

Rega reformasi blumbang karo Pool Liner

Mikir kolam renang lan reformasi?

blumbang lan renovations

Entuk rega renovasi kolam sing adil kanthi kualitas terjamin.

Dolan maring lan free kuotasi pribadi tanpa prasetya

rega renovasi kolam renang

Dolan maring lan free kuotasi pribadi tanpa prasetya
Hubungi kitaKutipan pribadi gratis

Uga ...

Blog Pangopènan Kolam

blog kolam renang
  • Pungkasan, yen sampeyan ngunjungi bagean kita Blog Pangopènan Kolam Sampeyan bisa njaluk saran sing bisa nggawe urip saben dina luwih gampang lan mbusak kabeh jinis keraguan sing bisa muncul.

Blog Maintenance Pool: Entri paling anyar

Peta Situs Ok Pool Reformasi