Skip isi
Ok Reformasi Pool

Otomatis blumbang: otomatisasi kolam yaiku kontrol lan istirahat

Otomatis blumbang: Remot kontrol blumbang, saka ngendi wae lan kapan wae liwat aplikasi sing gampang lan intuisi.

otomatis ngarep kanggo kolam renang
otomatis ngarep kanggo kolam renang

  ​
Kaping pisanan, ing Ok Reformasi Pool ing njero peralatan blumbang Kita nawakake artikel babagan: Otomatis blumbang: kontrol blumbang.

Mangkono uga, kudu dicathet yen ing Ok Reforma Piscina wis suwe kita nang ing kemajuan teknologi ono, lan mulane, ing pools pinter.

Apa otomatisasi omah?

otomatis ngarep
otomatis ngarep

Apa otomatisasi omah

otomatis ngarep apa iku

Kita bisa nemtokake otomatisasi omah minangka omah sing teknologi terintegrasi, sing digunakake kanggo kerja bareng, efisien lan dioptimalake.

Otomasi omah nuduhake kontrol otomatis lan elektronik kanggo fungsi, aktivitas lan peralatan rumah tangga.

apa otomatisasi omah digital
apa otomatisasi omah digital

Sawetara komponen omah otomatis bisa uga kalebu kontrol terpusat ing lawang lan gerbang, peralatan, jendhela, lampu, kamera pengawasan, lan sistem HVAC (pemanasan, ventilasi, lan AC).

Proses nggabungake piranti kasebut menyang jaringan lan sistem terintegrasi bakal dadi apa sing kita kenal minangka Digital Home.

omah digital apa
omah digital apa

Konsep omah digital

Video babagan regane omah digital

Sabanjure, sampeyan bakal bisa ndeleng video babagan otomatisasi omah lan omah gigital ing proses bangunan.

Konsep omah digital lan regane

Kolam renang cerdas ing babagan otomatisasi omah

Ing otomatisasi omah, kita bisa nyorot kolam renang sing cerdas, sing bakal kita ucapake ing pungkasan artikel iki.

apa artificial intelligence 

intelijen buatan kanggo otomatisasi omah
intelijen buatan kanggo otomatisasi omah

Peran intelijen buatan ing otomatisasi omah

Ngomong babagan intelijen buatan (AI) iku gampang kaya ngomong mesin pinter. Sing, mesin sing program kanggo nindakake tugas tartamtu kanthi otomatis tanpa perlu manungsa ngawasi pakaryane. Kanthi cara iki, intelijen buatan ditampilake minangka cabang ilmu komputer, yaiku disiplin sing tanggung jawab kanggo nindakake program mesin cerdas. 

Ngendi jenenge Otomasi omah teka saka?

otomatis ngarep
otomatis ngarep

Otomasi ngarep tembung asal

Yen kita pindhah menyang asal etimologis tembung kita nemokake sing asalé saka kubah, kang tegese omah, lan etika, sing artine kerjane dhewe. Dadi, omah-omah domotik yaiku sing bisa digunakake dhewe.

Kanthi cara iki, otomatisasi omah njamin manawa sistem teknologi sing beda-beda sing dipasang ing omah ngidini gampang ngatur kabeh sumber daya. Otomatis iki digunakake kanggo ngatur safety, comfort, komunikasi lan energi.

Kita bisa ujar manawa sistem otomatisasi omah bisa nggabungake teknologi menyang kabeh aspek desain omah sing cerdas

Apa sistem cerdas sing paling umum ing omah?

otomatis ngarep lan ngarep digital
otomatis ngarep lan ngarep digital

Mesthine sing paling dikenal dening kabeh yaiku piranti pinter: oven sing diuripake dhewe, kulkas sing blanja, mesin cuci sing cocog karo biaya listrik ...

ing Smart TV Dheweke uga kondhang wiwit boom platform streaming.

Nanging, salah sawijining piranti cerdas sing ana ing omah lan ora dingerteni yaiku meter pinter. Kanggo sawetara taun saiki, jinis piranti kasebut wis diwajibake ing sembarang sumber listrik, amarga ngidini akeh kegiatan distributor bisa ditindakake kanthi jarak jauh, kayata registrasi listrik lan maca. Nanging, ora mung distributor sing entuk manfaat saka jinis sistem iki, nanging uga pangguna, amarga sampeyan bisa ngontrol konsumsi lan ngawasi kapan lan ing ngendi sampeyan nggunakake luwih akeh, saengga bisa nyuda tagihan listrik.

Pungkasan, ing sistem air conditioning pinter Dheweke minangka salah sawijining taruhan paling apik kanggo omah sampeyan.


Keuntungan otomatisasi omah

domoti omah
domoti omah

Apa sing bisa disimpen kanthi otomatisasi omah

Tabungan kanthi otomatisasi omah

Mesthi, kanthi otomatisasi omah sampeyan bisa ngirit paling sethithik 25% energi, jumlah sing bisa tekan 50% yen sistem panas bumi lan solar ditambahake ing omah.

Kita dhaptar sawetara kaluwihan ngotomatisasi fungsi omah

Atur kabeh piranti ing omah saka sak panggonan.

  • Liwat otomatisasi, Sampeyan entuk kemampuan kanggo ngontrol peralatan lan kabeh teknologi omah ing omah saka ngendi wae liwat siji antarmuka.
  • Verifikasi nguripake lan mateni omah: preheat open kanggo nemokake iku siap nalika sampeyan njaluk ngarep, mateni liya elektronik beda, priksa manawa lampu lan Perkakas dipateni nalika sampeyan ora ana ing ngarep, kanggo ngirit listrik mung sawetara fungsi.
  • Kontrol lampu lan tirai motor- Sampeyan bisa nguripake lampu ing wektu tartamtu supaya katon kaya ing omah, saéngga nambah keamanan omah. bisa diprogram kanggo ngalih menyang mode wengi nalika srengenge wis surup, utawa lampu bisa kanthi otomatis nguripake lan mateni nalika sampeyan mlebu utawa metu saka kamar, supaya sampeyan ora perlu kuwatir bab mbuang energi.
  • Nggawe papan sing luwih hemat energi: Nduwe kontrol sing luwih tepat babagan pemanasan lan pendinginan omah kanthi termostat cerdas sing bisa diprogram sing sinau jadwal lan preferensi suhu, banjur nyaranake setelan hemat energi sing paling apik sedina muput, uga sampeyan bisa nyetel termostat saka ngendi wae supaya nyaman. suhu nalika sampeyan mulih.
  • Kontribusi kanggo ekonomi lan bathi: amarga kanthi nginstal sistem otomasi omah, sampeyan nggunakake energi kanthi efisien lan iki mbantu nyumbangake ekonomi kanthi mung nggunakake sumber daya sing dibutuhake nalika otomatisasi ngidini sampeyan ngontrol peralatan listrik kanggo mesthekake yen ora mbuwang energi nalika ora digunakake, mula mbantu kita nyuda biaya listrik lan mbantu sampeyan ngirit dhuwit.
  • Informasi lan pitulung babagan manajemen omah lan peralatan listrik sing beda: Padha bisa mbantu sampeyan operate luwih apik karo piranti amarga panggunaane dhewe dipantau. Mangkono, contone: teater ngarep lan sistem audio sing dirancang kanthi cerdas bisa nggampangake ngatur koleksi film lan musik nalika nglipur tamu, uga menehi pilihan kanggo nemokake aplikasi lan saluran sing luwih apik ing TV utawa apa jenis panganan sing dimasak. oven, jinis panganan sing disimpen ing kulkas, lan kebiasaane bisa menehi menu sing beda.
  • Wekasanipun, adhedhasar kawruh iki, sampeyan bisa uga Analisa kabiasaan lan prilaku saben dina lan nggawe pangaturan kanggo urip sing dikarepake.
  • Kanggo ngrampungake, nandheske sistem ngarep pinter kathah dadi apik banget fleksibel (ing arti nggabungake piranti anyar, peralatan lan teknologi liyane).

Apa keamanan otomatis omah?

apa keamanan otomatis omah
apa keamanan otomatis omah

Ngoptimalake keamanan omah

Nalika sampeyan nggabungake fitur keamanan lan ndjogo menyang jaringan asal pinter, keamanan omah bisa skyrocket.

Ana macem-macem pilihan ing kene, mung sawetara rolas sing saiki lagi ditliti.

Contone, sistem otomasi omah bisa nyambungake detektor gerakan, kamera pengawasan, kunci lawang otomatis, lan langkah-langkah keamanan nyata liyane ing omah supaya sampeyan bisa ngaktifake saka piranti seluler sadurunge turu.

Sampeyan uga bisa milih nampa tandha keamanan ing macem-macem piranti adhedhasar wektu tandha dipicu lan ngawasi aktivitas ing wektu nyata, apa sampeyan ana ing omah utawa ing sisih liya.

keamanan otomatis ngarep

keamanan otomatis ngarep
keamanan otomatis ngarep

Otomasi omah keamanan omah

Nalika kita ngomong babagan keamanan automation ngarep kita waca ing otomatis lan remot kontrol sawetara aspek omah kita sing bisa nyebabake bebaya kanggo wong.

Thanks kanggo nggunakake kabeh jinis sensor, sistem otomatisasi omah sing disambungake bisa menehi tandha marang pangguna supaya bisa nemokake masalah utawa kedadeyan sing ora dikarepake ing omah.

Utilitas kasebut dikapitalisasi lan nyolong lan kacilakan domestik bisa dihindari.
 

Ora mung iku, nanging keamanan otomatis ngarep uga nambah pencegahan risiko, amarga kita bisa entuk informasi ing wektu nyata babagan apa sing kedadeyan ing omah kita, uga nggunakake simulasi ngarsane kanggo medeni maling bisa utawa ngontrol cahya lan peralatan ing omah kita mbatalake, ing antarane akeh kaluwihan liyane.
 

Keamanan apa sing bisa diwenehake dening sistem otomatisasi omah?

keamanan otomatis ngarep
keamanan otomatis ngarep

 Fitur keamanan sing bisa diwenehake dening sistem otomatisasi omah

Sistem keamanan otomatis omah gabung sensor, konektivitas, pemrograman lan intelijen buatan kanggo nyegah lan nglindhungi kesehatan lan barang-barang saka pangguna. Ana akeh aplikasi sing ngidini sampeyan nambah keamanan omah kanthi gampang, uga ngontrol aspek tartamtu ing omah sampeyan saka jarak jauh.

  • Menehi kontrol sanajan sampeyan lagi metu saka kutha: Lali ninggal kuncine nang tanggane nek metu kota. Kanthi otomatisasi, sampeyan bisa gawe jadwal wektu kanggo wong-wong mau teka ing omah kanggo nindakake samubarang kayata nyirami tanduran utawa menehi panganan kewan, utawa sampeyan bisa nglilani dheweke mlebu lan metu liwat smartphone. Iki bakal mbebasake sampeyan saka kuwatir yen ana wong sing entuk akses tanpa watesan menyang barang-barang sampeyan utawa kelangan kunci sampeyan. Sampeyan uga bisa nggawe manawa tugas wis rampung kaya sing dijaluk.
  • Keamanan liwat kunci lawang kanggootomatis Mesthi ana wektu nalika sampeyan utawa anak-anake mlayu metu saka omah kanthi kesusu lan lali ngunci lawang. Kanthi kunci lawang otomatis, sampeyan bisa ngunci lawang kanthi mung nutul ing piranti pinter saka ngendi wae. Sampeyan uga bakal nampa tandha saben-saben wong lumebu ing omah, ngidini sampeyan ngawasi pancet, sanajan sampeyan adoh saka omah.
  • Tambah kesadaran liwat kamera keamanan Kamera keamanan nggawe omah sampeyan luwih aman. Sampeyan ora bisa ing ngarep utawa ngawasi kabeh sing arep ing lan sak omah ing kabeh kaping, nanging sampeyan bisa ngotomatisasi sistem keamanan kanggo nyedhiyani jenis keamanan pengin. Sampeyan bisa ngrekam klip, ndeteksi gerakan lan ndeleng aktivitas ing
  • Ayo padha mriksa anak-anakmu Kaslametan bocah-bocah iku sing paling penting kanggo wong tuwa. Otomasi omah mbantu sampeyan supaya tetep aman kanthi ngati-ati sanajan sampeyan ora ana ing omah. Sampeyan bisa mbukak lawang lan njaga teras supaya padhang nalika mulih nalika ora ana. Sampeyan bisa ngawasi nalika teka lan lunga, liwat kamera keamanan. Sampeyan ora bisa menehi rega kanggo safety kulawarga. Yen sampeyan minangka wong tuwa sing sibuk, nandur modal ing sistem otomatisasi omah bakal mbuktekake luwih migunani tinimbang cara sing kadhaptar.
  • Intrusi sing ora dikarepake: Keamanan otomatisasi omah bisa digabungake karo kontrol akses lan weker tradisional, supaya bisa nampa kabar ing wektu nyata lan kanthi mangkono bisa tumindak kanthi cepet. Sawetara sistem otomatisasi omah uga nggabungake sistem weker dhewe, uga pengawasan lan akses video.
     
  • bocor gas: bocor gas pancen mbebayani kanggo kesehatan kita, amarga ana risiko inhalasi lan bledosan. Nanging, amarga keamanan otomatis omah, kita uga bisa ngontrol kabeh. Nggunakake sensor deteksi kebocoran gas, kita bisa ngotomatisasi potongan pasokan lan menehi tandha pangguna liwat kabar.
     
  • Banjir: Kaya gas, ana uga sensor deteksi bocor banyu ing njero omah, kanthi tujuan ngindhari banjir lan kabeh masalah sing ana. Sampeyan ora mung bisa nampa tandha, nanging uga sumber bakal Cut mati rampung utawa wilayah tartamtu.
     
  • Simulasi kehadiran: Cara sing paling apik kanggo nyegah rampokan yaiku omah kita tansah dienggoni. Keamanan otomatisasi omah ndadekake iki bisa ditindakake amarga ana simulasi. Simon iO minangka solusi sing sampurna kanggo iki: instalasi gampang, macem-macem kemungkinan lan kapasitas teknis sing dhuwur.

kekurangan otomatisasi omah

otomatis ngarep
otomatis ngarep

Kekurangan keamanan ing otomatisasi omah

Kekurangan keamanan ing otomatisasi omah
Kekurangan keamanan ing otomatisasi omah

Cacat Keamanan aplikasi kanthi otomatisasi omah

  • Piranti omah pinter biasane disambungake karo aplikasi pendamping sing bisa digunakake kanggo ngontrol piranti kanthi menehi sawetara ijin sing mengaruhi fungsi piranti, kayata bisa mbukak lan nutup kunci pinter sing ngamanake omah sampeyan; supaya padha rentan kanggo hacker.
Tansah nganyari aplikasi kanggo nyuda kemungkinan,
  • Akibate, disaranake nginstal nganyari piranti lunak lan keamanan.
nglindhungi router wifi otomatis ngarep
nglindhungi router wifi otomatis ngarep

Masalah otomatisasi omah karo keamanan nirkabel

  • Meh kabeh piranti pinter entuk fungsi saka sawetara wangun komunikasi nirkabel (Wi-Fi utawa Bluetooth), supaya ana potensial kanggo peretas kanggo nyegat komunikasi nirkabel.
Nglindhungi router Wi-Fi
Otomasi omah lan masalah omah digital
Otomasi omah lan masalah omah digital

Masalah otomatisasi omah lan omah digital kanthi sistem terpadu:

  • Sawetara manufaktur nawakake sistem omah pinter terpadu, ing ngendi siji sistem digunakake kanggo ngontrol kabeh piranti omah pinter.
  • Resiko sing jelas yaiku yen peretas entuk akses menyang sistem kasebut, dheweke bisa ngontrol kabeh ing omah cerdas sampeyan.

Kekurangan rega ing omah digital

Omah digital biaya dhuwur saka piranti pinter

  • Sanajan akeh piranti omah sing pinter saiki terjangkau kanggo akeh, nanging isih larang banget kanggo nglengkapi omah kanthi piranti cerdas.
  • Nanging, umume teknologi komputer saya tambah kuat lan luwih murah, lan iki mesthi uga ditrapake kanggo piranti omah sing cerdas.
rega sistem keamanan ngarep
rega sistem keamanan ngarep

Pira regane domotize omah: Rega kanggo ngowahi omah normal dadi otomatisasi omah

Ngonversi omah normal dadi sistem otomatisasi omah, yaiku, sing dilengkapi teknologi paling canggih babagan kontrol energi, keamanan lan komunikasi, biaya. antarane 1.500 lan 3.000 euro, sing padha karo antarane 1,5% lan 2% saka biaya fasilitas saka ngarep, jumlah sing amortized liwat patang taun thanks kanggo tabungan energi sing fasilitas iki ngidini.


Carane ngotomatisasi omah kita

domotize
domotize

Apa sistem otomatisasi omah?

Sistem otomasi omah kalebu hardware, komunikasi, lan antarmuka elektronik sing digunakake kanggo nggabungake piranti listrik.

Ngontrol aktivitas kluwarga kanthi nutul tombol. Saka lokasi sing adoh, pangguna bisa nyetel kontrol sistem hiburan omah utawa ngganti suhu ing kamar tartamtu.

Piranti lunak otomatisasi omah biasane disambungake liwat jaringan komputer supaya pangguna bisa nyetel setelan ing komputer pribadhi.

Kepiye cara otomatisasi omah?

otomatis ngarep
otomatis ngarep

Telung unsur sing kudu ditimbang ing otomatisasi omah yaiku sensor, pengontrol lan aktuator.

  • ing sensor padha bisa ngawasi owah-owahan ing suryo srengenge, suhu, deteksi gerakan, bukaan lawang lan liyane; liwat wong, sistem otomatis ngarep bisa nyetel setelan kanggo tingkat preferred pangguna.
  • Un pengontrol minangka piranti sing digunakake kanggo ngirim lan nampa pesen babagan status fitur otomatisasi ing omah pangguna.
  • El aktuator Bisa dadi saklar lampu, motor utawa katup listrik sing ngontrol mekanisme utawa fungsi sistem otomatisasi omah.

Indeks isi kaca: Otomatis blumbang ngarep

  1. Apa otomatisasi omah?
  2. Keuntungan otomatisasi omah
  3. Apa keamanan otomatis omah?
  4. kekurangan otomatisasi omah
  5. Carane ngotomatisasi omah kita
  6. Apa jenis instalasi otomatisasi omah sing ana?
  7. Apa otomatisasi omah kanggo kolam renang
  8. Fitur blumbang pinter
  9. Kepiye cara kerja sistem otomatisasi kolam renang?
  10. Jinis sistem dosis blumbang otomatis
  11. blue connect fluidra smart pool analyzer
  12. Sambungake Fluidra: Peralatan otomatisasi omah paling apik kanggo kolam renang
  13. Carane nginstal sistem otomasi ngarep ing blumbang?

Apa jenis instalasi otomatisasi omah sing ana?

ngarep pinter
ngarep pinter

Gumantung carane sinyal sing ditularaké, iku bisa kanggo mbedakake antarane panginstalan otomatis ngarep nirkabel, kabel darmabakti utawa Bus, lan kabel sambungan utawa Powerline.

  • ing sistem nirkabel, sing ora mbutuhake karya lan gampang diinstal. Nanging, kudu digatekake manawa dheweke bisa nggarap frekuensi radio sing bisa nandhang gangguan.
  • Fasilitas karo kabel darmabakti utawa Bus padha biasane kudu akèh karya nanging uga luwih stabil, aman lan efisien. Kanthi pilihan iki kualitas sinyal sing apik banget bisa digayuh.
  • Ing fasilitas karo kabel sambungan utawa Powerline kabel listrik piranti listrik liyane dienggo bareng. Iki bisa uga duwe sawetara kaluwihan babagan instalasi, nanging nyuda linuwih sistem kasebut.
  • Pungkasan, kudu dicathet yen ana uga sistem campuran.

Kontrol otomatisasi omah sing cerdas

produk otomatis ngarep
produk otomatis ngarep

BroadLink RM4 pro IR / RF - Controller kanggo otomatisasi omah

Fitur pengontrol otomatisasi omah sing cerdas

RM4 pro ndhukung piranti sing dikontrol inframerah lan RF dadi siji, ngowahi smartphone sampeyan dadi remot universal lan nggabungake kontrol hiburan omah lan piranti otomatisasi dadi siji aplikasi sing gampang digunakake - BroadLink.

Carane BroadLink RM4 pro IR / RF Works - Ngarep Automation Controller

RM4 pro bisa digunakake karo Alexa, IFTTT lan Asisten Google. Nalika dipasangake karo Alexa, menehi kontrol handsfree liwat piranti, supaya sampeyan bisa nguripake TV lan mateni utawa nguripake volume munggah lan mudhun liwat printah swara.

  • Kompatibel karo piranti sing dikontrol RF (433MHz kode tetep), kayata motor langsir, proyektor lan saklar lampu; Kompatibel karo luwih saka 50 piranti sing dikontrol IR kayata TV, STB, DVD, Air Conditioner, Fan, VCR, Audio Recorder lan liya-liyane (ora bisa digunakake karo Bluetooth; ora ndhukung kontrol kode rolling RF).
  • Database IR Gedhe: Nyakup 98% fungsi remot IR, kanthi otomatis dianyari ing méga.
  • Fungsi Sinau: Yen model piranti ora kasedhiya, sampeyan bisa ngajari remot kanggo ngontrol. (Kanggo RF, mung ndhukung sinau kode tetep 433MHz, ora bisa sinau 315MHz utawa kode rolling)
  • Sing luwih cilik nanging luwih pinter, nggawe macem-macem timer lan pemandangan sing dibutuhake.
  • Ndhukung sensor eksternal: RM4 pro ndhukung sensor suhu lan kelembapan HTS2 BroadLink liwat kabel USB (didol kanthi kapisah).
  • Ndhukung sambungan tanpa persiyapan sing didhukung dening teknologi FastCon

Rincian pengontrol kanggo otomatisasi omah

Kekhasan kit otomatisasi omah

BroadLink RM4 Pro IR lan RF controller kanggo sistem kanggo ngotomatisasi ngarep sistem otomasi omah piranti otomatis ngarep
RM4 Pro IR/RF anyar - Universal Remote Control
RM4 pro minangka versi dianyari saka RM pro +.
Beda karo RM pro+, RM4 pro luwih aerodinamis lan wujude luwih mlengkung.
Ndhukung 38 kHz lan 433 MHz RF kode tetep remot kontrol lan sinau sinyal.
Kaya RM4 mini, ndhukung sensor liwat kabel khusus, sensor iki bisa nyata-wektu monitor lan nampilake suhu lingkungan lan asor ing APP.
Kabel sensor didol kanthi kapisah, yen dibutuhake.
Kompatibel karo sensor suhu lan kelembapan kabel (didol kanthi kapisah).
Aksesori HTS2 minangka kabel sensor USB pisanan kita, sing bisa ndeteksi suhu lan kelembapan sekitar lan nampilake data ing app ing wektu nyata, sing bakal luwih gampang kanggo menehi informasi babagan lingkungan sampeyan.
Saiki, mung bisa digunakake karo RM4 pro lan RM4 mini, ora kompatibel karo RM mini3, RM pro + utawa BestCon RM4C mini.
Sambungan tanpa konfigurasi didhukung dening teknologi FastCon.
RM4 pro ndhukung Konfigurasi Zero (sambungan tanpa perlu konfigurasi). Sawise nambahake piranti Cepet pisanan
Kanthi app, kaya biasane, nalika sampeyan nguripake piranti FastCon anyar liyane lan nyoba nambahake, bakal dideteksi lan ditambahake kanthi otomatis tanpa kudu ngetik maneh sandhi.
Gawe sesawangan lan wektuSesuaikake pemandangan sing beda-beda kanthi pilihan siji-klik, contone, pemandangan turu, pemandangan adoh lan liya-liyane...Aja kantun game utawa acara TV favorit amarga pilihan kanggo gawe jadwal TV ing wektu sing wis ditemtokake. Setel jam operasi AC kanggo nikmati lingkungan sing dikontrol suhu lan ngaso ing wayah wengi.
otomatis ngarep omah pinter instalasi omah pinter kit otomatis ngarep otomatis ngarep
Aplikasi BroadLink anyar
Aplikasi anyar sing diarani BroadLink saiki kasedhiya ing Apple App Store lan Google Play.
Ora kaya aplikasi IHC, aplikasi iki nawakake pengalaman pangguna sing luwih apik kanggo nyetel lan nggawe adegan.
Uga, yen sampeyan duwe telpon Android kanthi pemancar IR sing dibangun, sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo ngontrol piranti IR saka aplikasi BroadLink kanthi uji coba, sadurunge arep tuku.
Tangan gratis, gunakake kontrol swara
Kompatibel karo Alexa kanggo ngontrol swara TV, set-top box, AC lan penggemar, uga kompatibel karo Google Home supaya sampeyan bisa ngontrol AC kanthi swara. Priksa manawa piranti bisa dikontrol saka jarak adoh saka jaringan eksternal. Ing aplikasi Amazon Alexa lan Google Home, aktifake layanan sing diarani BroadLink, link akun lan temokake piranti. Nalika sampeyan lagi sibuk nindakake pakaryan omah nganggo tangan, kontrol swara bakal mbantu banget. Coba ucapake "Alexa, uripake TV" utawa "OK Google, uripake AC."
Didhukung dening IFTTTTIFTTT minangka cara paling cepet kanggo nyambungake kabeh aplikasi lan piranti.
RM4 dianggo bebarengan karo IFTTT kanggo nggawe pengalaman luwih nyenengake karo app lan piranti liyane.
Nuduhake kontrol karo kulawarga
Kulawarga bisa nuduhake remot karo saben liyane liwat fungsi ngajak lan gabung ing app.
Nuduhake piranti kanggo seneng cara sing luwih pinter lan nyenengake kanggo nindakake samubarang ing urip bebarengan.
sistem omah pinter kontrol otomatis ngarep kontrol otomatis ngarep otomatis ngarep
Setel ing 3 langkah
Download aplikasi BroadLink anyar saka Apple App Store utawa Google Play (kompatibel karo iOS 8.0 / Android 4.0 lan ndhuwur), lan nyetel piranti miturut pandhuan ing app.
Temokake panel kontrol utawa mode sinau Teknologi pangembangan tingkat dhuwur ing industri.
Teknologi Layanan Cloud Global sing dipatenkan BroadLink lan database remot kontrol gedhe njamin operasi sing cepet lan dipercaya.
Mode sinau kasedhiya.
Sampeyan bisa ngatur remot kontrol lan sinau fungsi saben tombol, iki yen sampeyan ora bisa nemokake remot ing database kita.
Kontrol swara karo Alexa
Priksa manawa piranti bisa dikontrol saka jarak adoh saka jaringan eksternal.
Ing aplikasi Amazon Alexa lan Google Home, aktifake layanan sing diarani BroadLink, link akun lan temokake piranti.
Cathetan: Kontrol swara kasedhiya ing fitur sing winates, bukak kaca dhukungan kanggo dhaptar rinci piranti sing didhukung. Kita bakal terus nganyari dhaptar nalika fitur anyar kasedhiya.
Pesthekake telpon wis nyambung menyang jaringan Wi-Fi 2,4GHz sadurunge nambahake piranti (5GHz ora didhukung)(2)
Tembung sandhi Wi-Fi ngirim ora ngemot luwih saka 32 karakter utawa karakter khusus sing ora kasedhiya ing keyboard standar.
Yen sampeyan angel nambahake piranti ing mode persiyapan cerdas, waca pandhuan ing manual kanggo nyoba persiyapan nggunakake app.
RM4 pro IR mung ndhukung kode tetep 433MHz lan kode sinau, ora ndhukung 315MHz utawa kode rolling

Instal rega otomatisasi omah

rega kontrol otomatis ngarep

RM4 ProRM4 kanggo SRM4 miniRM4 mini SMRI mini3SP4L
FungsiKontrol IR, piranti RFKontrol IR, piranti RFPiranti Kontrol IRPiranti Kontrol IRPiranti Kontrol IRNgontrol lan mateni piranti rumah tangga
Ukuran piranti84.4 mm x 84.4 mm x 31 mm84.4 mm x 84.4 mm x 31 mm47mm x 47mm x 42mm47mm x 47mm x 42mm55mm x 55mm x 65mm80 mm x 45 mm x 53.5 mm
Kontrol aplikasi
Alexa lan Google Voice Control
Tipe Kabel USBkabel daya biasaKabel sensor suhu lan kelembapankabel daya biasaKabel sensor suhu lan kelembapankabel daya biasatanpa kabel
Dhukungan Kabel Sensor
Tuku pengontrol otomatisasi omahTuku BroadLink RM4 pro IR lan RF Tuku BroadLink RM4 Pro S lan Kit Kabel SensorTuku Broadlink - RM4 MiniTuku BroadLink RM4 Mini Smart RemoteTuku Broadlink RM Mini3Tuku BroadLink Smart Plug
rega kontrol otomatis ngarep

Piranti sistem otomasi omah

sistem otomasi omah
sistem otomasi omah

Fitur apa sing kasedhiya liwat sistem otomatisasi omah?

Sistem otomatisasi omah sing beda nawakake layanan lan fungsi sing beda.

Sawetara kemampuan umum sing ditawakake liwat platform kasebut bisa uga kalebu ngawasi geni lan karbon monoksida, kontrol lampu remot, kontrol termostat, kontrol piranti, pengawasan video wektu nyata, kamera keamanan, sistem weker, lan liya-liyane. .

Prices sawetara sistem otomatis ngarep

kamera ndjogo video pinter
kamera ndjogo video pinter

Sistem otomasi omah: Kamera keamanan.

  • Iku becik kanggo ngawasi lan ngrungokake apa sing kedadeyan ing papan sampeyan.
  • Sampeyan uga bisa ngaktifake sesanti infra merah terpadu, kanggo mirsani ing peteng lan miwiti ngrekam nganggo sensor gerakan.
Tuku detektor gerakan kanggo otomatisasi omah
Sale
Netatmo Smart Outdoor WIFI Surveillance Camera with 105 dB Sirene, Integrated Spotlight, Motion Detection, Night Vision, Ora Ana Biaya Tambahan, NOC-S-IB
  • Kabar Langsung ing Smartphone Yen Intrusi: Tandha Wektu Nyata Yen Deteksi Wong utawa Kendaraan sing Ora Dikenal ing Properti Sampeyan
  • Ngawasi lingkungan njero ruangan lan ruangan kanthi nyata: suhu njero ruangan lan ruangan, kelembapan lan kualitas udara, tingkat swara njero ruangan, tekanan barometrik
  • Tandha sing akurat lan bisa disesuaikan: wong, kendaraan utawa kewan; kanthi fungsi Alert-Zones, nemtokake zona sing pengin dipantau lan jinis gangguan sing pengin dilaporake.
  • LAMPU SMART BUILT-IN: Cahya dalan ing wayah wengi
  • TANPA BIAYA LAYANAN: ngakses kabeh fitur, nganyari lan panyimpenan gratis

Dianyari pungkasan ing 2023-01-21.

sistem weker nirkabel otomatis ngarep majeng
sistem weker nirkabel otomatis ngarep majeng

sistem alarm nirkabel

Tuku sistem weker nirkabel otomatis ngarep majeng
Blaupunkt Q-Pro Panel sistem weker IP tanpa biaya, nirkabel karo fungsi otomatis ngarep majeng.
  • Sampeyan bisa ngetik nganti 50 Sensor lan Aksesoris sing wis dikonfigurasi kanggo instalasi cepet lan gampang. Sampeyan bisa nambah modul USB GSM 2G/4G (DG2-Pro) kanggo menehi tandha yen ana daya utawa gagal internet.
  • Kamera HD opsional IPC-S1 (pra-rekaman ing kasus nyolong karo komunikasi loro-lorone). Rekaman video awan lan layanan nelpon kanthi layanan Premium (6 telpon bisa ditambahake).
  • Teknologi Smart Home paling canggih: Seneng penak anyar, nanging ing wektu sing padha ngirit energi lan biaya.
  • Tambah aksesoris otomasi omah menyang weker (kontrol pemanasan, konsumsi listrik lan piranti rumah tangga sing beda). Bisa program saben piranti miturut skenario, zona lan jadwal.
  • Sistem weker dikontrol dening aplikasi secure4home sing kasedhiya kanggo Android lan iOS lan nduweni umur baterei 6 jam kanggo kasus ekstrem kayata mati listrik.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-21.

otomatis omah pinter wifi wuto ngalih
otomatis omah pinter wifi wuto ngalih

Ngalih wuto wifi pinter otomatis ngarep

Tuku wuto wifi pinter ngalih sistem domotik
MoesGo RF433 Tutul Alexa Smart WiFi Blinds Switch, Kanggo Gorden Roller Blinds lan Electric Motor Blinds, Otomasi Ngarep Kompatibel karo Smart Life Tuya, Alexa lan Google Home
  • 1. Ganti omah sampeyan kanthi teknologi sing cerdas lan intuisi. Panel bisa disambungake menyang ngalih 2-cara kanggo ngontrol rana padha, wuta utawa langsir saka sawetara TCTerms. Thanks kanggo switch iki, ngontrol tirai lan tirai nganggo motor listrik ing omah sampeyan luwih gampang tinimbang sadurunge. Elinga yen motor ora kalebu ing paket, sampeyan bisa tuku kanthi kapisah.
  • 2. Kontrol warna saka ngendi wae lan kapan wae liwat telpon lan aplikasi Smart Life. Sampeyan bisa program gorden kanggo nutup kanthi otomatis nalika sampeyan adoh saka ngarep. Nawakake kontrol cerdas kanthi macem-macem mode kontrol, kayata mode manual lan mode remot RF. Panrima frekuensi sing dibangun ngidini sampeyan nggawe grup kanggo ngontrol pirang-pirang switch kanthi remot siji.
  • 3. Kompatibel karo fungsi unggul liyane saka Smart Life APP, kayata status relay ON / OFF, elinga status pungkasan nalika dipateni, lan setelan aktivasi lampu latar. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe luwih trep kanthi nuduhake kontrol karo kulawarga lan kanca-kanca.
  • 4. Link panel karo macem-macem jinis wuto, saka roller blinds kanggo venetian blinds. Sampeyan bisa nginstal ing kantor, sinau, kamar turu, ruang tamu utawa malah ing kere teras utawa teras.
  • 5. Otomatis piranti omah kanthi nyetel jadwal, timer, lan countdown (1/5/30 menit, 1 jam, Senin-Minggu, lsp) nganggo aplikasi kasebut. Piranti bisa gampang dipasangake liwat Wi-Fi utawa Bluetooth. Kanggo kepuasan lengkap, kalebu garansi 2 taun lengkap lan garansi dhuwit bali 60 dina.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-20.

otomatis ngarep karo sensor kontak
otomatis ngarep karo sensor kontak

Sensor Kontak Nirkabel kanggo Sistem Weker lan Otomasi Ngarep

  • Kalebu ing sensor omah cerdas sing ngidini sampeyan ngawasi gerakan, suhu lan kelembapan.
Tuku otomatis omah kanthi sensor kontak
Sensor Pintu lan Jendela Aqara, Mbutuhake AQARA HUB, Sambungan Zigbee, Sensor Kontak Nirkabel Mini kanggo Otomasi Omah lan Sistem Alarm, Kompatibel karo Apple HomeKit, Alexa lan IFTTT
  • ✽ Cathetan: mbutuhake Aqara Home Automation Hub (didol kanthi kapisah). Sambungan jaringan Wi-Fi 2,4 GHz sing aman dibutuhake. Siji hub Aqara bisa nyambung nganti 32 piranti Aqara.
  • Deteksi Entri Ora Sah: Nalika lawang/jendhela dibukak kanthi ora sengaja, Sensor Pintu & Jendela Aqara ngirim kabar tandha menyang telpon lan micu weker lokal hub Aqara.
  • Otomasi Omah: Sensor Pintu lan Jendela Aqara bisa ngontrol piranti liyane sing disambungake karo Aqara nalika status lawang utawa jendhela diganti.
  • Bukaan resmi 22mm: Sensor Pintu lan Jendela Aqara bisa digunakake ing pirang-pirang jinis lawang, jendhela lan piranti liyane kanthi mekanisme sing padha, kayata laci, lemari, lsp.
  • Kontrol Swara: Kompatibel karo Apple HomeKit lan Alexa kanggo pengalaman hands-free. Kajaba iku, Aqara nawakake layanan sawise adol 12 wulan. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-21.

domotize ngarep nirkabel bel lawang pinter karo kamera
domotize ngarep nirkabel bel lawang pinter karo kamera

Bel lawang nirkabel kanthi kamera cerdas kanggo otomatisasi omah

Tuku sistem otomasi omah kanthi bel lawang cerdas nirkabel kanthi kamera

Ora ditemokake produk

detektor gerakan otomatis ngarep
detektor gerakan otomatis ngarep

Piranti otomatisasi omah: Detektor gerak

  • Banget migunani kanggo nguripake lampu cepet tanpa perlu ora jenis printah swara.
  • Padha diselehake ing koridor, undhak-undhakan, jedhing utawa lawang mlebu omah.
  • Padha bakal tetep ing anggere wis ditetepake ing konfigurasi, uga werna lan kakiyatan bisa diprogram yen bohlam ngidini.
Tuku detektor gerakan kanggo otomatisasi omah
MOES Universal Remote Control Diaktifake dening WiFi, RF lan IR kanggo Smart Homes, Kompatibel karo Tuya/Smart Life App lan karo Alexa lan Google Home kanggo Voice Commands
  • 1.Desain lanjutan karo frekuensi (RF) lan infrared (IR) panrima kanggo mesthekake kompatibilitas dhuwur; Cocog kanggo ngaktifake AC, TV, penggemar, pemain DVD, kothak set-top, pamuter media, piranti IR lan RF kayata lampu, switch, kaca jendela lan liya-liyane; kemampuan kanggo nyimpen ewonan kode IR (kompatibel karo IR 38 KHz lan RF 433/315 MHz)
  • 2. Various protokol remot kontrol frekuensi radio njamin kontrol saka macem-macem piranti 433MHz; kode IR lokal kanggo generate wektu respon luwih cendhek
  • 3.Aktifake kanthi wifi lan 4G kanggo ngontrol piranti saka ngendi wae liwat aplikasi Smart Life/Tuya; nguripake telpon dadi pusat operasi kanggo nguripake lan mateni piranti, ing ngendi wae
  • 4.Kompatibel karo Alexa lan Google Home, sampeyan bisa ngontrol omah sampeyan tanpa ngangkat driji. Contone, sampeyan bisa takon Alexa kanggo nguripake air conditioning ing 25 derajat nalika sampeyan lagi ing Go; dianggo karo sawetara saka sudhut piranti; kanggo ndeleng kabeh, mriksa metu dhaftar lengkap ditempelake utawa mriksa metu ing app Smart Life
  • 5. Nerangake fungsi sing bisa diprogram kanggo menehi kompatibilitas sing luwih gedhe kanggo ngontrol perapian, pemanas lan penggemar langit-langit; Wis babar pisan 2 taun lan mbalekaken bisa dijaluk kanggo 60 dina.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Siren

  • Yen sampeyan pengin nguatake keamanan omah utawa bisnis sampeyan, sampeyan kudu ngelingi piranti iki. Sirine kasebut ditondoi kanthi ngasilake tandha swara nganti 106 dB.
Tuku Smart Wireless Siren
Sale
Sirine nirkabel. Kerjane kanthi mandiri. Sampeyan ora perlu weker tengah. Ngidini kanggo nguripake lan mateni mbatalake utawa nyambung ing APP Tuya Smart Suhu Sensor
  • ✅ Lali konfigurasi sing rumit. Thanks kanggo ukuran cilik, sampeyan bisa nginstal sirine nirkabel ing ngendi wae kanthi cara sing wicaksana.
  • ✅ Yen digunakake minangka bel lawang, ngidini nganti 8 swara peringatan sing beda. Pilih nada favorit sampeyan miturut desain sing pengin diwenehake menyang omah sampeyan.
  • ✅ Ukuran sing cukup cilik (65x65x30mm) amarga desain interior kanggo entuk desain sing apik, nanging efektif.
  • ✅ Ora ketompo carane adoh sampeyan duwe kontrol omah sampeyan ing tangan sampeyan. Sampeyan bisa ngaktifake sirine kapan wae sing dibutuhake supaya bisa ngetokake swara pencegah sing kuat.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-26.

plug cerdas
plug cerdas

Piranti otomasi omah: Smart plug

  • colokan. Yen sampeyan lali mateni piranti sawise nggunakake, plug pinter anyar ngidini sampeyan kanggo program piranti kanggo ngaktifake ing wektu tartamtu. Antarane merek sing paling misuwur yaiku: DiO, TP-Link lan Panasonic.
  • Omah sampeyan bisa katon luwih elegan lan modern kanthi salah sawijining saklar sing bisa diaktifake kanthi ngusap pucuk driji; utawa yen luwih seneng, program urip utawa mateni lampu ing sembarang papan ing omah, saka ponsel.
Tuku 2-pack saka plug pinter
Smart Plug, Wi-Fi Smart Plug, 16A 3680W, Ngukur Konsumsi, kanthi Remote Control. Kompatibel karo Alexa, Asisten Google lan SmartThings. Model MSS310, Paket 2. Abu-abu
  • Kontrol Swara: Liwat kontrol swara, plug cerdas ngidini sampeyan ngontrol swara lampu, penggemar, pembuat kopi lan liya-liyane. Plug cerdas kompatibel karo Alexa, Asisten Google lan Meross App.
  • Ngawasi Konsumsi: Data konsumsi listrik sing direkam kanthi otomatis nalika ngoperasikake plug cerdas alexa iki amarga aplikasi Meross sing ngrekam data saka plug wifi lan bisa maca wacan konsumsi.
  • Jadwal & Timer: Sampeyan bisa nyetel wektu aktif utawa mateni daya ing Meross APP miturut kabutuhan, supaya bisa diuripake lan dipateni kanthi otomatis nalika ninggalake utawa bali. Setelan Sunrise lan Sunset didhukung.
  • Remote Control: Gunakake app kanggo ngontrol omah saka ngendi wae nganggo tablet utawa smartphone, lan sampeyan bisa ngontrol akeh plug pinter sing dibutuhake.
  • Gampang digunakake lan nginstal: Sampeyan mung kudu nyiyapake plug cerdas nganggo jaringan Wi-Fi 2.4GHz, dudu 5GHz, sambungake lan ndhaptar piranti kasebut. Sampeyan bisa nggunakake siji smartphone kanggo ngontrol macem-macem piranti.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

ngalih nirkabel pinter
ngalih nirkabel pinter

ngalih nirkabel pinter

Tuku paket 2 Smart Touch Switch.
Smart Plug, Wi-Fi Smart Plug, 16A 3680W, Ngukur Konsumsi, kanthi Remote Control. Kompatibel karo Alexa, Asisten Google lan SmartThings. Model MSS310, Paket 2. Abu-abu
  • Kontrol Swara: Liwat kontrol swara, plug cerdas ngidini sampeyan ngontrol swara lampu, penggemar, pembuat kopi lan liya-liyane. Plug cerdas kompatibel karo Alexa, Asisten Google lan Meross App.
  • Ngawasi Konsumsi: Data konsumsi listrik sing direkam kanthi otomatis nalika ngoperasikake plug cerdas alexa iki amarga aplikasi Meross sing ngrekam data saka plug wifi lan bisa maca wacan konsumsi.
  • Jadwal & Timer: Sampeyan bisa nyetel wektu aktif utawa mateni daya ing Meross APP miturut kabutuhan, supaya bisa diuripake lan dipateni kanthi otomatis nalika ninggalake utawa bali. Setelan Sunrise lan Sunset didhukung.
  • Remote Control: Gunakake app kanggo ngontrol omah saka ngendi wae nganggo tablet utawa smartphone, lan sampeyan bisa ngontrol akeh plug pinter sing dibutuhake.
  • Gampang digunakake lan nginstal: Sampeyan mung kudu nyiyapake plug cerdas nganggo jaringan Wi-Fi 2.4GHz, dudu 5GHz, sambungake lan ndhaptar piranti kasebut. Sampeyan bisa nggunakake siji smartphone kanggo ngontrol macem-macem piranti.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

otomatis ngarep karo termostat pinter
otomatis ngarep karo termostat pinter

Otomasi omah kanthi termostat cerdas

6. Smart thermostat.
Piranti iki ngidini sampeyan ngontrol AC (suhu, urip lan mateni). Uga ngidini sampeyan ngerti suhu lingkungan saiki.

Tuku paket 2 Smart Touch Switch.
Sale
Netatmo NTH-ES-EC Smart Wi-Fi Thermostat kanggo Boiler Tunggal, Warna Putih
  • SAVE TANPA PIKIRAN: ngirit energi kanthi program pemanas lan panasake omah sampeyan miturut kabutuhan lan yen sampeyan plancongan, programake mode Away lan Anti-beku
  • KONTROL REMOTE LAN SARA SARA: ngontrol Termostat Cerdas saka jarak jauh karo smartphone, tablet utawa komputer lan matur nuwun kanggo kompatibilitas karo Apple HomeKit, Alexa lan Asisten Google
  • INSTALASI CEPAT lan GAMPANG: nginstal Netatmo Smart Thermostat dhewe, tanpa masalah lan kurang saka jam
  • THERMOSTAT CERDAS: fungsi Adaptasi Otomatis nganggep suhu njaba lan karakteristik termal omah sampeyan kanggo njamin suhu sing dikarepake
  • KOMPATIBILITAS: Netatmo Smart Thermostat kompatibel karo akeh model boiler, listrik, gas, minyak, kayu utawa pompa panas

Dianyari pungkasan ing 2023-01-22.

cerradura inteligente
cerradura inteligente

Proyek otomatisasi omah sing cerdas: Kunci cerdas.

  • Kanthi piranti iki sampeyan bakal bisa lali tombol amarga ngidini sampeyan ngontrol lawang menyang omah saka ngendi wae, nggunakake ponsel sampeyan. LAN
  • Kunci keamanan iki bisa dipasang ing lawang standar, nduweni sistem nutup cepet lan weker anti-vandalisme.
  • kunci lan bel lawang. Kita bisa uga ngadhepi kepunahan kunci. Contone, August Home wis adol lonceng lan rong kunci cerdas, sing bisa ngalangi akses lan nglindhungi lawang. Siji keanehan yaiku kompatibel karo dhukungan Apple, Amazon utawa Alexa.
Tuku kunci pinter
Sale
Nuki Smart Lock 3.0, kunci lawang omah sing cerdas tanpa konversi, kunci elektronik sing bisa dipasang, kunci digital kanthi ngunci otomatis, putih
  • Bukaan otomatis - Kanthi Smart Lock 3.0 sampeyan bisa nggunakake smartphone minangka kunci kanggo ngakses omah kanthi otomatis kanthi aman lan kepenak.
  • Mbukak kunci otomatis lan Lock'n'Go - Kanthi ngunci otomatis kunci lawang digital iki, lawang mbukak lan nutup nalika sampeyan mlebu lan metu saka omah, tanpa njupuk smartphone saka kanthong.
  • Smart Lock 3.0 - Kanthi fitur lan daya adaptasi sing cerdas, kunci elektronik cerdas iki cocog kanggo miwiti ing jagad otomatisasi omah.
  • Instalasi sing gampang - Kunci otomatis dipasang ing sawetara menit, tanpa ngebur utawa ngaco, ora katon saka njaba lan bisa dicopot tanpa ninggalake jejak.
  • Keamanan maksimal - Standar keamanan piranti omah cerdas iki padha karo perbankan online saiki, sing dikonfirmasi dening pakar independen lan lembaga keamanan.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-21.

"lampu led smart kab
"lampu led smart kab

Lampu Led Smart Kab.


Gawe lingkungan kanthi nada cahya sing sampurna, gumantung ing wayah awan utawa wengi. Bohlam LED ngidini sampeyan nyetel cahya ing spasi sampeyan, nggawe pemandangan urip lan mateni, lan lampu tandha.

Tuku bohlam pinter
Sale
Paket Philips Hue saka 2 Lampu LED Smart E27, kanthi Bluetooth, Putih lan Cahya Warna, Kompatibel karo Alexa lan Google Home
  • Kanthi loro bohlam LED pinter E27 iki, cocok kanggo meh kabeh luminair, sampeyan bisa nggawa cahya pinter ing ngendi wae ing omah lan langsung nggawe ambiance karo mayuta-yuta mbandingake cahya putih lan colored.
  • Ganti omah sampeyan kanthi luwih saka 16 yuta warna, kanthi cepet nggawe swasana ati sing pas kanggo acara apa wae. Kanthi nutul tombol, sampeyan bisa nyetel swasana perayaan kanggo pesta, ngowahi ruang tamu dadi bioskop, nambah dekorasi kanthi warna pop, lan liya-liyane.
  • Philips Hue bisa digunakake karo Amazon Alexa lan Asisten Google kanthi kombinasi karo piranti Google Nest utawa Amazon Echo sing kompatibel. Kanthi printah swara prasaja sampeyan bisa ngontrol sawetara lampu ing kamar utawa mung siji lampu.
  • Gawe dina luwih gampang lan nyenengake kanthi papat prasetel pemandangan cahya sing wis dirancang khusus kanggo tugas saben dina: Energi, Fokus, Maca lan Ngaso. Rong adegan kanthi nada kelangan Energi lan Fokus mbantu sampeyan miwiti ing wayah esuk utawa fokus perhatian, dene adegan Reading lan Relax sing luwih anget mbantu sampeyan seneng maca sing nyaman utawa nentremake pikiran sing sibuk.
  • Tambah Jembatan Hue (didol kanthi kapisah) menyang lampu cerdas sampeyan kanggo nikmati kabeh fitur Philips Hue. Kanthi Jembatan Hue, sampeyan bisa nambah nganti 50 lampu cerdas kanggo ngontrol ing omah sampeyan. Gawe rutinitas kanggo ngotomatisasi kabeh setelan lampu omah sing cerdas. Kontrol lampu nalika sampeyan adoh saka omah utawa tambahake aksesoris kayata sensor gerak lan switch cerdas.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Prices ngotomatisasi omah kanthi piranti otomatisasi omah

Produk dhasar kanggo otomatisasi omah

Sabanjure, kita nawakake video ing ngendi sawetara rega ditampilake supaya sampeyan bisa miwiti ngotomatisasi omah sampeyan.

Temenan, rega beda-beda gumantung saka kualitas produk lan pilihan sing ditawakake:

produk dhasar kanggo automation ngarep

Indeks isi kaca: Otomatis blumbang ngarep

  1. Apa otomatisasi omah?
  2. Keuntungan otomatisasi omah
  3. Apa keamanan otomatis omah?
  4. kekurangan otomatisasi omah
  5. Carane ngotomatisasi omah kita
  6. Apa jenis instalasi otomatisasi omah sing ana?
  7. Apa otomatisasi omah kanggo kolam renang
  8. Fitur blumbang pinter
  9. Kepiye cara kerja sistem otomatisasi kolam renang?
  10. Jinis sistem dosis blumbang otomatis
  11. blue connect fluidra smart pool analyzer
  12. Sambungake Fluidra: Peralatan otomatisasi omah paling apik kanggo kolam renang
  13. Carane nginstal sistem otomasi ngarep ing blumbang?

Apa otomatisasi omah kanggo kolam renang

otomatis blumbang
otomatis blumbang

Apa kolam renang otomatis omah

Apa tegese "blumbang cerdas"?

Otomasi omah kanggo kolam renang minangka kontrol cerdas kabeh paramèter banyu liwat Internet thanks kanggo peralatan cerdas diinstal ing blumbang.

Domotics kanggo kolam renang yaiku konsep kolam renang cerdas lan otomatisasi kolam; raket banget karo evolusi teknologi Internet.

Apa ndadekake prabédan ing otomatis blumbang vs blumbang tradisional?

panginstalan otomatis kolam renang ngarep
panginstalan otomatis kolam renang ngarep

Ketimpangan antarane otomatisasi omah kanggo kolam renang lan sing konvensional

Nalika blumbang tradisional kudu nampa pangopènan sing terus-terusan, blumbang pinter (kadhangkala diarani blumbang ing mangsa ngarep, blumbang pinter, utawa blumbang pinter) duwe teknologi sing dibangun sing ngidini supaya bisa diprogram kanggo ngrampungake tugas dhewe.

Iki ngirit repot njupuk wektu kanggo ngrampungake akeh tugas sing dibutuhake kanggo blumbang standar, saéngga mbebasake jadwal sampeyan.

Nanging, pools pinter nyambung menyang telpon, komputer utawa tablet, supaya sampeyan ora malah kudu ngarep kanggo layanan blumbang, nanging bisa ngrampungake sembarang pangopènan perlu ing Go saka ngendi wae sampeyan bisa njupuk piranti. .

Kajaba iku. pools pinter iku luar biasa trep amarga padha njupuk musuhan metu saka ndhuweni blumbang supaya sampeyan bisa bebas seneng investasi.

Apa sistem otomatisasi omah kanggo kolam renang

otomatis blumbang
otomatis blumbang

Apa sistem otomatisasi omah

Saiki, aplikasi otomatisasi omah nggawe meh kabeh sistem lan unsur omah. Salah sawijining lapangan ing ngendi jinis sistem cerdas iki diterapake luwih akeh yaiku kolam renang.

Otomatis blumbang kalebu ngotomatisasi unsur sing bisa ditemokake ing blumbang.

Bagéan sing paling penting saka otomatisasi omah ing blumbang ngarahake kanggo pangopènan lan safety blumbang. Nanging, aplikasi kasebut terus maju, kanthi kalebu ing panel kontrol layar kanggo ndeleng platform kayata Netflix utawa HBO utawa malah ngontrol aspek omah liyane kayata piranti utawa AC.

Ngurangi blumbang care thanks kanggo blumbang pinter utawa pools pinter

Saben uwong kepengin nyiapake blumbang ing mangsa panas kanggo nglangi ing panas. Nanging senadyan panebusan musim panas kita, ora kabeh katon apik banget. Minangka aturan umum, kolam renang mbutuhake perawatan sing akeh lan kadhangkala ana wektu lan papan sing katon santai dadi tugas.

Multiple kemungkinan karo pools pinter

Kanggo iki, iku penting kanggo ngerti kemungkinan ana dening pools pinter utawa pools pinter sing ngidini kita mbangun pangolahan otomatis sing ngidini kita duwe paling kontrol lan ngrawat pools tanpa mbuwang kakehan wektu.

Kolam renang cerdas menehi katentreman atine kanthi ngontrol blumbang

A blumbang disambungake bisa mbantu kita ngontrol apa wae sing kedadeyan lan menehi katentreman atine supaya bisa ngontrol blumbang kita sanajan saka kadohan. Kajaba iku, teknologi kasebut ngidini panggunaan energi sing luwih efisien kanggo kabeh sistem sing digabungake, tabungan sing signifikan ing produk pangopènan, konsultasi karo ahli kanggo menehi saran, program ngoper utawa mateni pompa, lampu jero banyu, pompa panas, lsp. .


Apa nang ing kontrol cerdas karo otomatis blumbang

omah pinter blumbang pinter
Kolam renang cerdas minangka bagean saka konsep Smart Home

Kolam cerdas: Ngidini kontrol cerdas blumbang sampeyan saka adoh lan saka ngendi wae lan kapan wae liwat aplikasi sing gampang lan intuisi. Ngirit wektu lan ngelu!

Kaping kabeh, kita arep kanggo sebutno sing alesan dhasar kanggo bebendhu kita ing sistem iki amarga kanggo ndeleng ing owah-owahan ing kualitas blumbang lan dandan saka pemilik (utamané ngomong bab ngirit wektu) kanthi cara dhewe.

Kauntungan ing otomatisasi omah sing ditrapake ing lapangan kolam renang

pangurangan konsumsi kolam renang otomatis omah
pangurangan konsumsi kolam renang otomatis omah

Ngurangi konsumsi energi lan banyu amarga otomatisasi kolam

Keuntungan sing ditemokake saka sistem otomatisasi omah kanggo kolam renang

Kauntungan paling gedhe saka sistem otomasi omah digandhengake karo swimming pools nyedhiyani kita karo investasi energi luwih wiwit padha ngidini kanggo ngawasi kabeh paramèter saka blumbang ing cara sing bener, saliyane kanggo nyimpen dhuwit lan wektu.

sistem otomatis Ngarep, saliyane kanggo nyuda konsumsi energi lan banyu saka pools kita, banget nambah umur migunani amarga padha menehi tandha marang masalah cilik sadurunge dadi masalah gedhe.

Saiki, instalasi sistem jinis iki ngalami boom gedhe, amarga nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nindakake pangopènan kolam sing bener, lan kanthi cara iki, sampeyan ora perlu kuwatir, ngirit wektu iku kanggo nggunakake ing rasa seneng blumbang.

Keamanan lan otomatisasi omah ditrapake ing blumbang

keamanan otomatis blumbang
keamanan otomatis blumbang

Keamanan otomatis blumbang

Nalika pangguna milih nggawe otomatisasi omah ing omah, dheweke golek keamanan kanggo awake dhewe lan kulawargane: kontrol ngarsane, weker, mateni plug ing kamar bocah, lsp.

Amarga iki, nalika otomatisasi omah ditrapake ing kolam renang sampeyan, sampeyan uga nawakake keamanan sing dibutuhake kanggo nikmati kanthi tentrem. Contone, pompa filter utawa katup saluran mung aktif yen perlu.

Mangkono, sistem weker bisa diinstal kanggo ndeteksi masalah utawa gangguan sing ora dikarepake, uga kanggo ndeteksi masalah kesehatan ing wong sing nggunakake kolam renang.

Alat keamanan otomatisasi omah ing otomatisasi kolam

Kanggo ngindhari irregularities ing instalasi, otomatisasi omah bisa dadi alat sing migunani banget, kanthi nuduhake:

  • Kebutuhan konsumsi banyu kanthi flowmeters kanthi pemancar impuls, sing bakal mbantu ngontrol pasokan banyu lan nganyari instalasi.
  • Konsumsi daya saka motor recirculation banyu, adhedhasar kang bisa ngelekake kita owah-owahan ing nyedhot cairan ing instalasi.
  • Weker insiden kanggo layanan teknis, sing bisa dikirim liwat pesen SMS menyang ponsel utawa liwat sambungan internet, milih solusi cepet lan koreksi masalah instalasi.

Kabeh aspek sing wis dibahas nganti saiki ngidini kita nyuda konsumsi energi ing kolam renang, sing bakal ngirit ekonomi.


Ing kolam renang, teknologi otomatisasi omah digabungake

otomatis blumbang ngarep

Otomasi omah kanggo kolam renang sing dirancang kanggo kabeh jinis

Teknologi sing disedhiyakake dening otomatisasi omah kanggo kolam renang wis dibangun ing kabeh kolam renang, pribadi lan umum, sing pengin. Nduwe kontrol sing canggih ing kolam renang sampeyan kapan wae, ing endi wae.

Nanging, sanajan ora kabeh omah isih duwe otomatisasi omah, amarga biasane dipasang ing omah sing bubar dibangun lan kualitas konstruksi medium / dhuwur, nanging uga ora kedadeyan. otomatis ngarep kanggo kolam renang.

Dadi, ora kaya otomatisasi omah sing dipasang ing omah, otomatisasi omah kanggo kolam renang nggawe taruhan liyane kanggo pasokan ing saindenging jagad.

Otomasi omah kanggo kolam renang ora perlu dileksanakake sanalika kolam renang dibangun utawa kanthi anggaran sing dirancang kanggo daya beli medium / dhuwur.

Kanggo miwiti ngrasakake kaluwihan otomatisasi kolam renang, ora perlu nindakake reformasi ing kolam kasebut dhewe.

Apa sing kudu dakgoleki ing sistem manajemen blumbang?

kolam renang instalasi otomatis ngarep
kolam renang instalasi otomatis ngarep

Njamin sistem kanggo ngotomatisasi blumbang kompatibel karo iOS lan Android.

Kanggo miwiti Nemokake sistem operasi sing tepat bisa dadi salah sawijining bagean sing paling rumit kanggo ngrancang mbangun omah sing cerdas kanthi kolam renang sing cerdas., amarga sampeyan kudu mesthekake yen sistem manajemen blumbang kompatibel karo iOS lan Android; iki penting amarga ing sistem mangsa uga bisa mlaku.

Yen sampeyan milih nggunakake sistem cerdas liyane ing omah sampeyan, sampeyan uga pengin golek sistem sing bisa dipasangake karo iki.

Masangake sistem kasebut bisa nggawe omah pinter lengkap sing disambungake kanthi lancar, supaya bisa urip kanthi gampang.

Bagian sing paling umum kanggo domotize

bagean kanggo domotize kolam renang
bagean kanggo domotize kolam renang

Bagian sing paling umum kanggo domotize yaiku: filtrasi (pompa, saringan, sistem perawatan banyu ...), lampu, sistem pemanasan, dehumidifikasi lan sistem dosis..

Kita bisa ngontrol kabeh aspek kasebut saka a kertu skor nanging uga liwat aplikasi ing piranti seluler utawa tablet apa wae.

Apa bisa kita otomatis ing blumbang kita

  1. Kaping pisanan, kanthi kolam renang otomatis omah sampeyan bakal duwe kontrol pangukuran lan pangaturan tingkat pH.
  2. Pangukuran lan pangaturan disinfektan (klorin, oksigen, bromin, ultraviolet utawa ozon).
  3. Ing tangan liyane, njupuk kontrol peralatan disinfeksi, kayata: klorinator uyah, ozon, ultraviolet.
  4. Kontrol produksi ion hidroksil (disinfektan paling kuat nomer loro ing alam) lan molekul tembaga gumantung ing amperage lan voltase saka blumbang.
  5. kontrol ngisi saka pH cair, klorin cair lan botol peroksida cair.
  6. Uripake lan mateni filtrasi banyu lan pompa resirkulasi.
  7. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe saringan ngumbah.
  8. digawe saka flokulasi ing banyu liwat dispenser peristaltik.
  9. Modifikasi baterei katup otomatis lan listrik.
  10. Ing siji, sampeyan bisa mriksa kabutuhan tartamtu saka tingkat banyu blumbang lan ngatur iku.
  11. Otomatis blumbang mriksa suhu banyu.
  12. Uga, ngidini atose banyu ngisor nggunakake peralatan descaling.
  13. Sistem wiwitan lan mandheg dadi panas blumbang.
  14. Nguripake lan mandheg cahya blumbang.
  15. Cathetan konsumsi listrik.
  16. Nguripake lan mateni banyu mancur, grojogan, lsp.
  17. Uga, nutup lan mbukak saka tutup otomatis karo blumbang otomatis ngarep.
  18. Daya lan pemrograman resik blumbang otomatis.
  19. penanganan saka weker swara.
  20. Ngontrol ing irigasi taman.
  21. Lan mriksa liyane fitur Taman tartamtu (Iki bakal dadi kasus lampu, proyektor ing taman utawa musik…)
  22. Pungkasan, blumbang otomatis omah bisa laporake kedadeyan menyang layanan teknis.

Fitur blumbang pinter

blumbang pinter otomatis

Ing cendhak, otomatis blumbang: ngidini sampeyan ngontrol blumbang ing ngendi wae lan kasedhiya kanggo kabeh wong. Seneng kontrol blumbang, aja kuwatir lan tetep ing kondisi optimal.

Sing jelas, kontrol peralatan automation ngarep blumbang bakal digawa metu miturut modul remot kontrol kanggo ngotomatisasi kolam renang sing diinstal ing piranti kasebut.

Otomasi kontrol siklus filtrasi banyu kolam renang

filtrasi banyu kolam renang otomatis omah
filtrasi banyu kolam renang otomatis omah

Filter banyu kolam

Kanthi cara sing padha ninggalake kontrol cahya utawa suhu kamar ing tangan Smart Home Panjenengan, bab sing padha mengkono karo blumbang. Otomatisasi iki liwat Loxone ngidini siklus sing wis ditemtokake (nyaring lan sirkulasi). Durasi kasebut bisa dikonfigurasi sadurunge supaya sampeyan bisa ngaturake tugas liyane lan ora terus-terusan ditundha.

La automasi omah Iki bakal ngidini kita ngontrol:

  • Wiwiti lan mateni saka pompa resirkulasi banyu.
  • Modifikasi baterei katup otomatis lan listrik, kanggo nyelehake ing posisi sing diprogram kanggo filtrasi, ngumbah massa filter, mbilas, lsp. Kabeh iki adhedhasar tekanan sing dipikolehi dening pemancar tekanan ing saringan.

Kolam renang nindakake siklus beda gumantung apa pangguna nemtokake, lan thanks kanggo instalasi otomatis Loxone ngarep ing blumbang, sampeyan bisa ninggalake ing tangan saka sistem cerdas iki. Kanggo nyaring, tanggung jawab kanggo nguripake pompa, mesthekake yen tutup saluran ditutup utawa katup pemanas ora disambungake ing wektu kasebut. Uga nindakake siklus backwashing, rinsing, circulation lan emptying.in otomatis omah kanggo kolam renang.

  • Pungkasan, klik link ing ngisor iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan: filtrasi blumbang.

Otomasi omah kanggo kolam renang: pengawasan pompa kolam renang cerdas

Pompa blumbang pinter Pentair
Pompa blumbang pinter Pentair

Fitur penting liyane sing bisa dikontrol yaiku pompa kolam. Pompa tanggung jawab kanggo sirkulasi banyu ing saindhenging area blumbang, kanggo mesthekake yen banyu ora stagnate lan ngumpulake bakteri. Sayange, akeh pamilik blumbang tradisional milih ngoperasikake pompa blumbang kanthi manual. Iki bisa nyebabake inefficiencies sing tegese banyu ora sirkulasi menyang kabeh pojokan lan celah ing blumbang, sing bisa nyebabake pertumbuhan ganggang lan bakteri, ora persis skenario ngimpi kanggo swarga latar mburi.

Pompa kolam renang sing cerdas njamin banyu sampeyan tetep resik lan resik sanajan sampeyan lagi sibuk. Amarga sampeyan bisa ngoperasikake blumbang pinter nalika lelungan, pompa blumbang sampeyan bisa diaktifake sanajan sampeyan ora ana ing omah, dadi kolam renang sampeyan ora kudu lungguh nganti sampeyan bali. Kanthi nggawe pompa otomatis, sampeyan bisa ngresiki blumbang kanthi jadwal sing bisa dipercaya.

  • Pungkasan, klik link ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap babagan: pompa blumbang.

Sistem pemanasan kolam renang otomatis omah

pemanasan blumbang ngarep otomatis
pemanasan blumbang ngarep otomatis

Air conditioning lan kontrol suhu

Pemanasan Investasi ing sistem pemanasan minangka cara sing apik kanggo mesthekake yen sampeyan bisa ngoptimalake kolam renang, preduli saka mangsa, wektu utawa cuaca. Nanging, kudu nyetel suhu kanthi manual lan ngenteni banyu dadi panas bisa dadi tugas sing nggegirisi lan mboseni.

Begjanipun, iki mung proyek liyane sing grup pinter sampeyan bisa nangani dhewe. Amarga sampeyan bisa ngontrol suhu blumbang sing adoh saka omah, kolam renang sing pinter nggawe panas banyu dhewe tegese sampeyan bisa ngrancang nglangi sore nalika adoh saka omah banjur bali menyang banyu sing wis digawe panas nganti sampurna. . Fitur iki ora mung trep, nanging uga nggampangake ngirit energi kanthi ngidini kolam sampeyan nyetel setelan panas nalika sampeyan lagi adoh.

Suhu: Kita bisa nginstal probe pinter sing ndeteksi derajat blumbang lan njaba. Thanks kanggo wong-wong mau, kita bisa ngontrol suhu saka jarak jauh utawa gumantung ing suhu njaba, amarga sistem pompa panas utawa pemanas listrik utawa solar.

Liwat data sing ditampa saka suhu banyu lan suhu lan kelembapan udhara, kita bisa ngaktifake lan mateni tata cara weatherization dhasar. Contone, miwiti utawa mungkasi pompa panas utawa dehumidifier.

Salah sawijining fitur sistem otomasi omah yaiku sampeyan tekan omah lan sampeyan bisa ngrancang suhu sing dikarepake saben kamar. Ana kedadeyan sing padha karo blumbang, yaiku, amarga otomatisasi, kita bisa ngontrol pemanasan lan pendinginan banyu lan malah ninggalake ing wektu sing tetep utawa beda-beda miturut jam dina. Contone, ing tengah wengi sampeyan bisa mutusake yen sampeyan pengin terus njaga suhu utawa lumpuh nganti dina sabanjure.

Peralatan disinfeksi otomatis

blumbang otomatis ph otomatis ngarep
blumbang otomatis ph otomatis ngarep

Pangukuran lan perawatan banyu blumbang kanggo ngotomatisasi kolam

Negara banyu: Ana kontrol otomatis omah sing nganalisa, saka wektu kanggo wektu, PH banyu utawa tingkat klorin, supaya negara blumbang kita sampurna. Gumantung ing informasi sing diklumpukake, padha bisa dosis bahan kimia nggunakake pump, ana model beda.

Kita bisa mriksa nilai pangukuran disinfektan minangka klorin, oksigen, bromin. Uga tingkat pH banyu.

Telematika lan gumantung saka asil pangukuran, kita bisa kanthi manual, dipeksa utawa kanthi otomatis dosis bahan kimia sing cocog.

Klorinator uyah ing disinfeksi banyu kanthi otomatisasi omah kanggo kolam renang

blumbang otomatis ngarep karo chlorinator uyah
blumbang otomatis ngarep karo chlorinator uyah

klorinator uyah Saliyane ngresiki, ngatur bahan kimia sing mlebu ing blumbang minangka salah sawijining tugas sing bisa njupuk akeh wektu sing luwih disenengi ing banyu. Nyoba kanggo nemtokake volume sing bener saben bahan kimia ora mung mbingungake, nanging uga bisa nyebabake stres amarga mesthekake sampeyan nglangi ing banyu resik minangka tugas penting kanggo kesehatan lan safety.

Nginstal klorinator uyah sing cerdas tegese sampeyan bisa seneng saben dina ing blumbang tanpa kudu kuwatir babagan perkara sing rumit kayata keseimbangan pH lan tingkat kimia, lan banyu kolam sampeyan tetep resik lan aman kanggo dicelup tanpa kuwatir. , preduli saka wektu dina. . .

Kita uga bisa ngaktifake lan mateni sistem pelengkap liyane saka disinfeksi kayata peralatan ULTRAVIOLET utawa OZONE, sing ora ngowahi komposisi kimia banyu. Utawa uga miwiti kanthi flokulasi terus-terusan liwat wiwitan mesin dosis peristaltik.

  • Pungkasan, klik link ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap babagan: elektrolisis uyah.

dispenser

Ana peralatan ing pasar sing nggabungake program irigasi karo klorinasi saline lan karo regulator lan dispenser otomatis. Dheweke pancen ora mandheg dadi programer terpadu ing panel kontrol klorinator uyah, sing entuk manfaat kanggo instalasi teknis cilik.

Reresik ngisor blumbang

Reresik kolam renang kanthi otomatisasi omah kanggo kolam renang
Reresik kolam renang kanthi otomatisasi omah kanggo kolam renang

Reresik kolam renang kanthi otomatisasi omah kanggo kolam renang

Titik sade gedhe saka kolam renang cerdas yaiku kolam renang sampeyan bisa ngresiki dhewe. Antarane scrubbing sisih lan sifting rereget lumahing liwat net, pools tradisional bisa mbutuhake jam pangopènan saka pemilik, lan iki bisa mungkasi munggah mbatalake istirahat blumbang kudu nyedhiyani. Untunge, teknologi blumbang pinter tegese blumbang sampeyan bisa ngresiki dhewe kanthi mung sawetara klik ing piranti sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa lelungan tanpa kuwatir babagan sapa sing bakal njaga kolam renang utawa mung ninggalake lan mikir apa kekacoan sing nunggu sampeyan nalika mulih.

Sampeyan bisa gawe jadwal reresik rutin utawa mutusake kapan kolam renang cerdas sampeyan wiwit kerja. Amarga sampeyan bisa ngontrol jadwal nalika lagi ing Go, sampeyan bisa tansah nggawe manawa sampeyan wis siyap yen kanca-kanca tau arep teka liwat kanggo siram sing ora dikarepke ing blumbang. Nyetel blumbang kanggo ngresiki dhewe mbebasake jadwal lan ngidini sampeyan seneng wektu ing srengenge, tinimbang kudu milih dalan.

Konstruksi kolam renang sing cerdas kanggo ngresiki dhewe

construction cerdas kolam renang kanggo poto-reresik
construction cerdas kolam renang kanggo poto-reresik
Kepiye cara ngresiki kolam renang cerdas?
  1. A seri saka strategis diselehake wicaksana nozzles recessed menyang lantai blumbang Panjenengan.
  2. Ing urutan kasebut kanthi teliti, diatur kanthi otomatis lan rampung bisu, saben muncung puteran katon ing siji.
  3. Sadawane kali, arus kuat banyu sing anyar disaring nyurung rereget lan lebu menyang zona koleksi Vantage.
  4. A nozzle stasioner banjur nyurung rereget lan lebu mudhun saluran utama, ngendi iku ngumpulake ing receptacle sampah.

Robot otomatis kanggo pools pinter

Robot otomatis kanggo otomatisasi kolam renang
Robot otomatis kanggo otomatisasi kolam renang

Ing sisih liya, robot cerdas ngidini tugas ngresiki bisa ditindakake kanthi otomatis, tanpa kudu ana.

Semono uga, kita bisa netepake jadwal reresik, uga aspek sing bakal diresiki. siklus reresik, rotasi otomatis, turbo propulsion, tingkat filtrasi, etc.-.

Iku uga ora aneh sing bisa kanggo "drive" resik blumbang otomatis liwat telpon seluler.

Kanthi cara iki ora ana pojok sing bakal reged.

Kontrol proyektor lan musik LED kanthi blumbang cerdas

lampu blumbang pinter mimpin
lampu blumbang pinter mimpin

Fitur prasaja nanging penting sing bisa dikontrol blumbang pinter yaiku nggunakake lampu kolam.

Thanks kanggo wong-wong mau, kita bisa ngontrol macem-macem aspek cahya saka blumbang kita (lan wilayah sing ana), kayata nguripake lan mateni, intensitas, padhang ... Sampeyan uga bisa nginstal sensor gerakan sing nguripake lampu. utawa mati minangka ana utawa ora