Skip isi
Ok Reformasi Pool

Apa clarifier blumbang tumindak minangka anti-ganggang blumbang?

Apa clarifier blumbang tumindak minangka anti-ganggang blumbang? Bener, produk iki minangka pencegahan banyu ijo lan mendhung banget.

Kolam clarifier tumindak minangka blumbang anti-ganggang
Kolam clarifier tumindak minangka blumbang anti-ganggang

En Ok Reformasi Pool nang Bahan Kimia Kolam Esensial Kita pengin menehi informasi lan rincian babagan: Apa clarifier blumbang tumindak minangka anti-ganggang blumbang?

Pool clarifier: Reresik cepet saka turbidity blumbang

Gunakake clarifier blumbang nalika banyu blumbang mendhung utawa minangka anti-ganggang blumbang

eliminator kekeruhan blumbang
eliminator kekeruhan blumbang

Kolam clarifier: produk luwih sehat

Clarifier lan flocculant minangka rong pilihan sing paling populer nalika sampeyan kudu ngresiki blumbang kanthi cepet, nanging bisa uga ora dadi alternatif sing paling apik kanggo pangopènan biasa amarga kejenuhan padha nyebabake ing banyu blumbang ing wangun asam isocyanuric.

blumbang clarifier
Klarifikasi kolam renang digunakake kanggo misahake bahan cair lan padhet ing banyu kolam renang, supaya bahan padhet ing kolam renang bisa diresiki. Klarifikasi kolam digunakake kanggo ngresiki banyu kolam.

Prinsip kerja klarifikasi kolam renang

Sejatine, operasi clarifier blumbang adhedhasar kasunyatan sing nalika diselehake ing basket skimmer, swells ing kontak karo banyu kanggo mbentuk massa gelatinous stabil sing dissolves alon.

  • Kanthi cara iki, partikel alus sing dilereni soko tugas ing banyu regroup dening daya tarik elektrostatik lan mbentuk precipitates filterable (lemah, bledug, udan asam, spora ganggang, macem-macem bahan organik).

Apa banyu kolam ijo?

banyu ijo blumbang uyah

Apa kolam uyah dibebasake saka banyu ijo?

blumbang banyu ijo

Aja nglirwakake banyu blumbang ijo, sijine solusi, saiki!

waras blumbang ijo

Apa tegese banyu kolam ijo?

Banyu ijo saka kolam renang minangka akibat saka perkembangan mikroalga (proliferasi alga). Klik ing entri tartamtu saka ganggang blumbang, kang sampeyan bakal sinau nimbulaké kok ganggang katon ing blumbang lan jinis ganggang miturut werna kanggo bisa kanggo nambani wong definitively.

Uga, Biasane salah siji saka inconveniences utama kui dening miskin pangopènan banyu ijo ing kolam renang..

Kajaba iku, banyu blumbang ijo, saliyane menehi tampilan sing rada ora nyenengake kanggo instalasi kasebut, uga bisa dadi sabab saka macem-macem infeksi kayata otitis, iki amarga kasunyatane, umume, blumbang karo banyu ijo padha cenderung nglumpukake akeh patogen.

Apa sampeyan pengin ngoptimalake banyu blumbang lan tetep resik lan resik?

Ora katon luwih saka clarifier blumbang kanggo nuduhake banyu tembus, transparan lan sehat

Produk khusus iki mbantu mbusak partikel sing apik saka banyu, dadi luwih gampang kanggo panyaring sampeyan nangkep.

  • Kajaba iku, clarifier apik kanggo njlentrehake banyu konten organik sing mendhung utawa dhuwur, lan bisa digunakake kanthi apik kanggo mbusak ganggang sing mati tanpa kakehan saringan.

Ing wektu sing padha, nggunakake clarifier blumbang bisa mbantu nyegah buildup rereget ing sudhut blumbang, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab rereget unsightly ing lumahing blumbang ayu.

  • Sanajan produk iki bisa digunakake karo koagulan, rumus unik ngasilake flokulasi sing kurang kanthi intervensi manual sing minimal.
  • Lan sing paling apik, yen sampeyan wis ngetrapake klarifikasi blumbang, sampeyan ora perlu kuwatir babagan njupuk lan mbuwang lebu sing ora dikarepake - bakal dicekel langsung ing garis banyu!
Apa ngenteni? Kolam renang sampeyan katon resik lan resik saiki kanthi klarifikasi kolam sing dipercaya.

Apa clarifier blumbang tumindak minangka anti-ganggang blumbang?

blumbang clarifier
Kolam clarifier minangka produk sing nggunakake bahan kimia khusus kanggo mbantu saringan mbusak partikel sing cukup cilik kanggo ngliwati saringan. Ana uga blumbang clarifying tablet sing bisa ditambahake langsung menyang banyu, kang bakal mbantu blumbang resik lan cetha.

Tujuan saka clarifier blumbang: blumbang anti-ganggang tugas

Clarifiers mbantu panyaring nangkep partikel-partikel cilik sing mendhung banyu, diklumpukake lan digabung dadi partikel sing luwih gedhe (sing bisa dicekel panyaring sampeyan).

Yen sampeyan pengin supaya ganggang blumbang free, clarifier blumbang iku kudu.
  • Penjernih kolam nggunakake bahan kimia buatan manungsa kanggo ngiket bakteri lan logam sing mbebayani ing banyu supaya bisa gampang disaring dening sistem filtrasi sing wis ana.
  • Iki mbantu nyegah wutah ganggang lan njaga kolam renang sampeyan resik, resik lan sehat kabeh musim panas.
  • Preduli saka apa sampeyan duwe blumbang ing lemah utawa ndhuwur lemah, nambah clarifier blumbang kanggo tumindake pangopènan biasa tansah apike. Nggunakake clarifier ora mung mbantu njaga kajelasan banyu, nanging uga kanthi efektif nyuda kabutuhan pangopènan, kayata mbusak godhong lan lebu liyane saka permukaan banyu. Iki tegese kurang wektu ngresiki sawise nglangi.
klarifier blumbang anti-algae
klarifier blumbang anti-algae

Kemampuan kanggo nyegah ganggang saka tuwuh lan berkembang ing kolam renang.

Kanggo nyegah wutah ganggang sing ora dikarepake ing blumbang sampeyan, bisa uga kudu nggunakake clarifier blumbang anti-alga.

  • Produk khusus iki dirancang kanggo nyegah ganggang saka tuwuh lan berkembang ing blumbang, èfèktif mbusak gizi sing ngidini kanggo tuwuh.
  • Yen sampeyan curiga yen sampeyan duwe penumpukan ganggang ing blumbang, utawa wis ngeweruhi owah-owahan ing werna utawa kualitas banyu, iku penting sing tumindak cepet lan nggunakake produk anti-ganggang kanggo njaga blumbang sehat lan resik. .

Ana macem-macem opsi nalika milih clarifier anti-ganggang kanggo kolam renang.

  • Sawetara produk nggunakake aditif kimia kanggo nyegah pertumbuhan alga, dene liyane dirancang kanthi sistem filtrasi khusus.
  • Sawetara opsi kasebut bakal luwih efektif tinimbang liyane, mula penting kanggo riset lan maca babagan macem-macem produk sadurunge tuku.

Yen sampeyan ngangap bab efek bisa nggunakake produk anti-ganggang ing blumbang, sampeyan kudu ngomong karo profesional lan rembugan opsi karo wong-wong mau.

  • Pakar blumbang bisa mbantu sampeyan milih produk sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu lan njamin kolam renang sampeyan tetep sehat lan bebas ganggang.
  • Kanthi nggarap profesional, sampeyan bisa mesthekake yen produk sing sampeyan pilih bakal nyedhiyakake pencegahan ganggang sing efektif tanpa nyebabake gawe piala kanggo banyu kolam utawa sistem filtrasi.

Pungkasane, panggunaan produk anti-ganggang ing kolam sampeyan bisa mbantu njaga kolam sing resik, resik lan sehat.

  • Apa sampeyan milih nggunakake aditif kimia utawa nandur modal ing sistem filtrasi khusus, yen ora ana sing ditindakake, njupuk langkah-langkah kanggo nyegah pertumbuhan ganggang ing blumbang sampeyan bakal mbantu supaya katon paling apik lan mesthekake yen sampeyan bisa Seneng nglangi tanpa kuwatir. kualitas banyu.
  • Kanthi produk sing tepat, sampeyan bisa kanthi gampang lan efektif nyegah ganggang ing blumbang lan tetep katon apik ing saindhenging taun.

Kepiye carane klarifikasi blumbang digunakake?

Panggunaan clarifier blumbang: becik kanggo nyegah banyu ijo lan mendhung

Carane nggunakake clarifier blumbang
Kepiye klarifikasi kolam digunakake? Yen sampeyan arep kanggo nambah clarifier kanggo blumbang, pisanan milih siji dirancang kanggo ukuran blumbang. Banjur tambahake miturut arah label.Clarifiers Kolam minangka bahan kimia khusus sing mbantu njlentrehake banyu mendhung utawa ningkatake kinerja panyaring kanthi narik partikel sing digantung ing banyu supaya bisa disaring kanthi luwih efektif.

Klarifikasi kolam sampeyan digunakake kanggo nyegah banyu kolam dadi mendhung. Banyu mendhung bisa nyebabake akeh masalah kanggo blumbang, kayata pertumbuhan ganggang.

  1. Kanggo nggunakake clarifier, priksa dhisik banyu sampeyan kanggo mesthekake yen banyu wis seimbang kanggo kolam. Nalika analisis banyu blumbang nuduhake yen ana ora cukup klorin ing banyu, sampeyan bisa nggunakake clarifier kanggo nggawa bali menyang imbangan.
  2. Kanggo nggunakake clarifier, nyampur sawetara menyang banyu blumbang. Dosis sing bakal ditambahake dituduhake ing botol clarifier. Sampeyan bisa nyoba maneh banyu kanggo mesthekake yen tingkat imbang sawise nambah clarifier. Yen ora, sampeyan bisa uga kudu ngisi maneh banyu lan nambah clarifier utawa klorin liyane kanggo banyu blumbang.
  3. Clarifier bakal alon-alon larut ing blumbang lan tumindak minangka magnet kanggo narik partikel sing nggawe banyu mendhung. Clarifier bakal mbantu njlentrehake banyu lan nggawe luwih gampang kanggo ndeleng tembok lan ngisor blumbang. Swara wektu, clarifier bakal entek lan sampeyan bisa nambah liyane kanggo blumbang yen perlu. Yen sampeyan nemokake yen banyu blumbang sampeyan isih durung ngresiki, sampeyan bisa uga kudu nimbang langkah liya kanggo mbantu ngresiki. Sampeyan bisa ngomong karo profesional blumbang babagan cara liya kanggo ngresiki banyu blumbang lan tetep resik kanggo nglangi.

Dosis clarifier blumbang anti-ganggang kanggo nggunakake

Temenan, dosis sing saiki diwenehake sampeyan minangka indikatif, amarga label produk kimia tartamtu tansah ditrapake bebarengan karo pambiji kahanan banyu.

produk anti-alga clarifier kolam
produk anti-alga clarifier kolam

Ati-ati karo nggunakake clarifier minangka blumbang anti-ganggang

Nyegah nalika nggunakake clarifier blumbang

  • Ndhuwur kabeh, Yen sampeyan arep nggunakake clarifier blumbang, sampeyan kudu ninggalake tanduran perawatan blumbang mlaku kanggo 24 jam.
  • Uga, amarga panyaring sampeyan nindakake sebagian besar pakaryan, sampeyan kudu mbantu kanthi ngenalake partikel sing ora bisa ditahan amarga ukurane cilik.
  • Nanging, iku kudu nyatet sing keluwihan utawa penyalahgunaan saka clarifier banget counterproductive kanggo ngresiki blumbang. Wiwit partikel bisa ngusir saben liyane tinimbang nglumpukake bebarengan kanggo disaring. Mulane penting banget kanggo ngontrol jumlah agen klarifikasi sing cocog kanggo ditambahake menyang blumbang.

Tuku klarifikasi blumbang

Tuku klarifikasi blumbang

rega klarifikasi blumbang

Sale
Astralpool, Solid Flocculant / Clarifier ing Kantong - 8 tas 125Gr
  • Peningkatan transparansi banyu sing terus-terusan liwat flokulasi permanen
  • Tumindak koagulan lan flokulan: aplikasi tunggal ngilangi partikel sing digantung, nambah transparansi banyu ing blumbang
  • Aplikasi gampang: mung nyelehake tas ing skimmer blumbang
  • Format: saben paket 1 kg produk ngemot 8 sachet kanthi tablet 125 g
  • Produk kasebut kompatibel karo kolam renang sing duwe skimmer lan saringan pasir / kaca.
Bayrol Clarifying Cairan Konsentrat Penghilang Kekeruhan, 0.5 L
  • ✔ Dosis gampang: 10 ml super-bening saben 10 m³ saben 7 dina langsung menyang banyu. Cocog kanggo kabeh jinis saringan, utamane saringan kartrid.
  • ✔ AIR KRISTAL: BAYROL Super Clear mbusak partikel paling apik ing banyu lan kanthi cepet nyedhiyakake banyu sing bening. Yen banyu sampeyan ora resik sanajan nggunakake Superclear, ana beban organik sing dhuwur banget. Ing kasus iki, nindakake perawatan kejut lan mbilas saringan kanthi apik.
  • ✔ Kanggo kabeh blumbang: cetha banget cocog kanggo kabeh jinis blumbang lan saringan lan bisa digunakake preduli saka suhu banyu lan cara pangopènan sing digunakake
  • ✔ Kualitas "Digawe ing Eropa": kualitas tingkat dhuwur luwih dhisik ing Bayrol. produk care Bayrol diprodhuksi ing Eropah nggunakake teknologi paling anyar
  • ✔ TUJUAN KITA: Nawakake sing paling apik! Dipercaya BAYROL - iki minangka cara paling aman kanggo nglangi ing banyu bening kristal sing higienis. Kanggo luwih saka 65 taun kita wis nggunakake pengalaman kita ing blumbang lan hot tub care banyu.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-16.

RSS
Tampilan