Skip isi
Ok Reformasi Pool

Sand liner karo 3D relief pools efek werna ijo Karibia

Green pool liner: dikiataken laminate kanggo pools karo relief 3D, hyper-realistis pantai Karibia pools ijo.

Werna blumbang kanthi liner pantai efek ijo Karibia

Kolam renang kanthi relief 3d pantai segara Karibia

ijo blumbang liner
blumbang liner ijo

Sabanjure, ing kaca iki ing kita galeri werna blumbang liner lan sawetara werna Pool liner kanthi tekstur watu 3D relief alami kita nuduhake foto model Sand liner karo 3D relief pools efek werna ijo Karibia.

Foto blumbang liner bersenjata 3d pantai efek ijo Segara Karibia

gambar liner 3d kolam renang pasir

Gambar Kolam renang karo liner relief 3D pantai ijo Segara Karibia

Kolam renang pantai segara Karibia

Kolam renang liner video 3D kanthi relief watu alam Laut Karibia

Liner kanggo blumbang watu alam karo relief pantai ijo efek Segara Karibia

Video liner jenis batu alam laut karibia

Video liner kanggo kolam renang jinis pantai

Video liner kanggo kolam renang jinis pantai

Carane blumbang ijo Segara Karibia

liner kanggo kolam renang pasir pantai Karibia

Kepiye tampilan liner kanthi efek pasir relief 3D ijo Segara Karibia?

Kolam liner sing dikuatake alami kanthi efek ijo relief pasir Laut Karibia

  • Kanggo miwiti, liner iki minangka Tiruan saka watu gamping travertine sing nggawe kolam refleksi anget sing cocog kanggo lingkungan eksklusif lan naturalistik.
  • Kajaba iku, 3D wedhi travertine dikiataken watu alam blumbang liner menehi tampilan nyata lan aran.
  • Mangkono, katon elegan lan aran saka granit tan alam ngalangi karo Gamelan, watu rincian realistis digawe bisa amarga dicithak ing materi veneer wedhi eksklusif rampung kanggo tekstur relief lengkap.
  • Kajaba iku, dirancang kanthi tambahan resistensi kimia lan perlindungan UV sing unggul ing industri.

Kolam renang liner pantai Karibia rampung

liner efek werna ijo

Pantai liner kolam renang designs efek ijo Segara Karibia

Kolam alam nggabungake lanskap sing apik banget ing taman, ngatur kanggo menehi aspek ekologis utawa deso, njupuk lingkungan nemokake awake dhewe ing lingkungan alam, ing pantai utawa ing blumbang.

  • Kanggo entuk nada lan transparansi sing dikarepake ing banyu, simulasi swarga tropis, werna cahya digunakake, kayata krim, mutiara abu-abu utawa putih; Thanks kanggo warna kasebut, kabeh blues utawa ijo Karibia dijupuk ing banyu.
  • Kolam alami utawa biopisicinas, nggunakake warna kehijauan sing kuat, kayata ijo zaitun, meh padha karo kolam alami, sing ngatur kanggo njupuk sistem sing lestari.

Komposisi liner kolam renang efek ijo pasir Laut Karibia

Carane laminate dikiataken kita kanggo kolam renang karo wedhi travertine liner CGT ALkor

Lembar sing dikuatake kanggo kolam renang

ALL INFO bab sheets dikiataken kanggo swimming pools CGT Alkor

Lembar sing dikuatake kanggo kolam renang

  • Dikiataken sheets kanggo nglangi pools: CGT dikiataken liner karo njamin 15-taun, punika prodhusèn anjog ing donya lapisan PVC. CGT ALKOR pionir ing sheets dikiataken kanggo nglangi Kolam Cekakipun, membran PVC Liner iku sawijining lapisan eksklusif lan elegan, becik kanggo waterproofing swimming pools, ndandani retak ing kolam renang lan pungkasan bocor ing Nihan blumbang.

Karakteristik 3D embossed dikiataken liner pantai Segara Karibia

Taman karo blumbang liner relief

Kolam liner properti kanthi efek tekstur relief 3D ing pantai Karibia watu alam

rega kolam renang liner pantai karibia
  • Ing Panggonan pisanan, ing liner wedhi dikiataken kanggo Kolam renang ijo Karibia, iku sheet digawe saka PVC plasticized.
  • Ing sisih liya, sebutake manawa proses manufaktur dipikolehi kanthi pigmentasi, dikuatake kanthi bolong serat poliester, kekandelan 1,8 mm, kanthi relief lan sentuhan sing nyenengake, nggawe efek alam sing luar biasa.
  • Kajaba iku, model tutup lembaran sing dikuatake relief alami 3D tundhuk karo peraturan anti-slip EN 15836 lan DIN 51097.
  • Kabeh liner blumbang kanthi relief 3D digawe saka patang lapisan formulasi sing beda-beda, digawe kanthi proses "impregnation", ing antarane lapisan kapindho lan katelu, ana bolong poliester, entuk tulangan gedhe kanthi traksi.
  • Pungkasan, sawetara kanthi relief 3D tekstur duwe perawatan Bio-Shield, njamin resistensi total kanggo mikroorganisme.

Jinis kolam renang model pantai

Model liner pantai liyane

blumbang kothak wedhi-colored

Kolam ubin warna pasir

Kolam pantai: blumbang pantai pasir alam

Kolam pantai: blumbang liner pantai pasir alam Kita nuduhake foto lan video saka macem-macem model kolam renang jinis pantai kanthi kaluwihan masing-masing.

Jinis liner kolam renang 3D kanthi relief pantai Laut Karibia

Model liner kolam alami liyane kanthi relief 3D

Liner 3D: Kolam renang kanthi relief alami

Liner 3D: blumbang alam sing unik lan asli kanthi relief. Kolam sing eksotis kanthi desain lan kapribaden, entuk kolam renang sing cocog karo karakter! Kolam renang kanthi lapisan sing dikuatake pantai watu alami efek ijo Laut Karibia.

RSS
Tampilan