Skip isi
Ok Reformasi Pool

Countercurrent Pool

Kolam renang counter-saiki minangka salah sawijining aksesoris sing paling dihargai minangka bagean saka peralatan blumbang, nyatane, kita percaya yen ora ana kemewahan sing luwih apik tinimbang bisa olahraga ing omah sampeyan amarga kolam renang counter-saiki.

counter saiki kolam renang
kolam renang sistem countercurrent

En Ok Reformasi Pool lan minangka bagéan saka peralatan blumbang Kita pitados bilih ora ana kemewahan luwih saka bisa kanggo muter olahraga ing ngarep dhewe karo blumbang countercurrent.

Apa nglangi countercurrent

blumbang counter saiki

Muter olahraga ing omah sampeyan kanthi nglangi arus.

Apa sing nglangi ing blumbang nglawan arus

nglangi countercurrent Iku digawe saka Piece saka peralatan sing ngasilake jet banyu menehi seragam lan terus-terusan saiki ing blumbang, supaya tanpa obah sampeyan nglangi marang karo pasukan disebabake.

Peralatan kasebut bisa dipasang ing kolam renang ruangan utawa njero ruangan.
Instalasi cepet lan gampang.

Unit nglangi saiki

Peralatan blumbang counter-saiki adhedhasar pompa volume dhuwur sing nyedhiyakake aliran banyu saka outlet ing sadawane pinggir kolam lan menehi sensasi sing padha karo nglangi nglawan aliran gunung.


Keuntungan Pool sistem nglangi countercurrent

nglangi nglawan kolam renang sing saiki
nglangi nglawan kolam renang sing saiki

Kaluwihan blumbang countercurrent

Kabeh iki menehi kita olahraga banyu lengkap tanpa kudu pindhah menyang njaba omah:
  1. Kaping pisanan, nglangi minangka salah sawijining olahraga paling lengkap sing ana.
  2. Ningkatake kinerja fisik tanpa metu saka omah.
  3. Sampeyan nguatake, nggawe resistensi lan nada kabeh otot.
  4. Daya tahan aerobik sing luwih apik tinimbang olahraga udara (gerakan sing sampeyan tindakake ing banyu mbutuhake gaweyan luwih akeh).
  5. ngleksanani sirkulasi getih
  6. Ora ana nyandhang ing sendi utawa balung.
  7. dandan keluwesan.
  8. Sampeyan ngegetake punggung.
  9. Sampeyan nyedhiyakake luwih akeh oksigen menyang paru-paru lan otak.
  10. Kontribusi tambahan kanggo ngilangi bobot.
  11. Digunakake minangka pemulihan medis ing pirang-pirang perawatan.
  12. Irama stroke sampeyan diadaptasi kanthi seragam miturut kondisi fisik.
  13. Kajaba iku, mbantu ngendhokke lan ngeculake stres.
  14. Peralatan nglangi countercurrent bisa digunakake kanggo pijet bagean awak.
  15. Pungkasan, sampeyan nambahake nilai, kemewahan lan kesejahteraan ing omah / kolam.

Apa tuku kolam renang karo arus counter?

nglangi nglawan arus
nglangi nglawan arus

Alesan 1 kenapa sampeyan bakal njupuk kauntungan saka blumbang countercurrent

latihan fisik paling apik

Unit countercurrent bisa ngasilake arus sing niru kali, cukup kuwat kanggo nglangi, ngidini perenang nggunakake macem-macem cara, kalebu latihan nglangi sing serius, ningkatake teknik nglangi, ngleksanani terapi lan istirahat utawa mung kanggo seneng-seneng.

Kekuwatan arus dikontrol dening pemilik blumbang, sing bisa nyetel supaya cocog karo kabutuhan para perenang.

Nglangi nglawan arus blumbang: bentuk aktivitas fisik sing paling disaranake

Kanggo akeh, iki minangka bentuk aktivitas fisik sing paling disaranake amarga ombak ngasilake pengaruh minimal ing sendi lan iki tegese awak ora kesel kanthi cepet yen sampeyan nglangi langsung ing segara.

Saliyane kasunyatan manawa nglangi kanthi rutin ngasilake perbaikan kondisi fisik sistem otot lan kardiovaskular, uga bakal mbantu rehabilitasi macem-macem ciloko (temenan tanpa nindakake mukjizat, mesthi). Kanggo iki dadi efektif, sampeyan kudu regangan sadurunge mlebu ing blumbang, saliyane kanggo nggunakake postur bener, tanpa meksa dhewe.

Sistem countercurrent ngidini sampeyan nggawe rencana latihan pribadi

Sistem countercurrent ngidini sampeyan nggawe rencana latihan pribadi sampeyan dhewe: gumantung saka peralatan sing dipilih, sampeyan bisa duwe program latihan pribadi sing beda-beda, saben tahapan duwe kekuwatan dhewe, kekuwatan berturut-turut lan durasi sing bisa disesuaikan.

Kanthi cara iki, kanthi listrik sing diasilake, sampeyan bisa nglangi ing papan kasebut, sanajan kanthi gaweyan sing luwih gedhe. thanks kanggo efisiensi latihan renang ketahanan. Yen saiki ora katon cukup kuat, sampeyan bisa nambah kanthi ngowahi muncung.

Mulane, yen sampeyan nggoleki kesempatan sing efisien kanggo nglangi ing kebon sampeyan dhewe. Malah kanthi blumbang gedhe, sampeyan bakal tekan pungkasan kanthi cepet lan kudu muter kanthi permanen.

Efektivitas nglangi nglawan kolam renang saiki

Saiki, pelatih kompetitif nambah sesi klompok dibandhingake karo praktik saiki. Fitur sing ndadekake blumbang kasebut metu yaiku arus bisa dikontrol kanthi manual. Perenang bisa nindakake latihan katrampilan kanthi cepet kanthi pelatih utawa instruktur ngadeg mung sawetara langkah.

Saiki ana kamera lan pangilon ing jero banyu (malah kanggo gaya mburi) sing bisa dilebokake ing njero utawa ing njaba blumbang. Thanks kanggo iki, perenang bisa ndeleng persis apa sing ditindakake lan pelatih bisa nyegah dheweke kapan wae kanggo mbenerake dheweke. Ing sisih liya, nglangi kanthi luwih cepet bisa mbantu nglatih daya tahan lan kacepetan. Sawetara arus lawan dirancang kanggo perenang elit lan bisa tekan kecepatan nganti 100 yard sajrone 51 detik.

Nanging, yen jangkah sing wis diprogram cepet banget, sing nglangi bisa nemokake dheweke bakal mundur nganti njupuk stroke dhewe lan bisa tetep ing aliran.

Alasan 2nd kenapa sampeyan bakal njupuk kauntungan saka blumbang countercurrent

Nglangi nglawan arus = terapi sayah

 Uga digunakake kanggo bisa nglangi minangka terapi santai lan luang. Apa wae sing bisa ditindakake ing banyu mbukak sampeyan bisa nindakake ing blumbang ukuran rata-rata.

Gumantung ing peralatan sampeyan, nglangi countercurrent nindakake hydromassage

Saliyane nglangi, uga bisa nampa hydromassage succulent karo sistem iki, mung nyedhaki sethitik nanging ora banget cedhak baling-baling sistem kanggo seneng pijet larang regane. Sanajan bener uga ora saben wong bisa menehi kemewahan iki

Alesan 3 kenapa sampeyan bakal njupuk kauntungan saka blumbang countercurrent

bocah sinau nglangi

Akeh pamilik blumbang seneng yen anak-anake bisa sinau nglangi ing omah kanthi aman lan aman. Iki minangka katrampilan sing luar biasa migunani, lan bisa nglangi ing sawijining dina bisa nylametake urip sampeyan. Nanging, sinau kanggo nglangi ing blumbang ora tansah nyiapake anak kanggo kahanan urip nyata. Kanthi unit countercurrent, bocah-bocah bisa ngerteni kepiye angel nglangi nglawan arus. Anak-anak sampeyan bakal luwih siyap nggunakake katrampilan yen perlu. Iki uga bakal nggawe dheweke dadi perenang sing luwih apik.

Alasan 4nd kenapa sampeyan bakal njupuk kauntungan saka blumbang countercurrent

Upgrade blumbang, upgrade fun

Iku bisa uga katon kaya badhan suntingan, nanging unit countercurrent bisa dadi akèh fun! Bocah-bocah seneng nglawan arus lan ditarik alon-alon menyang mburi blumbang. Kaya-kaya duwe atraksi taman banyu ing omah sampeyan dhewe. Kanthi macem-macem setelan, sampeyan bisa ngontrol aliran banyu kanggo mesthekake yen banyu ora kakehan kanggo bocah-bocah. Kanggo wong diwasa, perasaan ngambang ing aliran bisa nyenengake banget sawise dina sing angel, utamane yen sampeyan duwe pelampung kanggo ngaso.


Carane sistem nglangi countercurrent bisa?

nglangi marang blumbang saiki
nglangi marang blumbang saiki

Prinsip sing blumbang adhedhasar nglangi nglawan arus

Operasi blumbang kanggo nglangi nglawan arus adhedhasar prinsip ing ngisor iki: muncung sing kuat nggawe arus sing kuwat supaya sampeyan bisa nglangi nglawan resistensi banyu kasebut.

Kepiye cara kerja sistem kolam renang countercurrent?

Panganggone sistem countercurrent nyebabake pembentukan ombak ing blumbang.

Kajaba iku, jet banyu sing diasilake dening muncung sing kuat uga bisa digunakake kanggo pijet.

  • Ing kasus iki, selang pijet uga bisa disambungake menyang pijet bagean tartamtu saka awak lan tension.
Kepiye cara nggunakake blumbang countercurrent kanggo nindakake pijet?
  1. Selang pijet nyambung langsung menyang muncung. Alur ing selang kudu cocog karo spigot ing pas.
  2. Kanthi ngowahi pengatur udara saka sistem counter saiki, sampeyan bisa nggawe campuran udara karo jet banyu kanthi efek Venturi.
  3. Efek Venturi nggambarake kasunyatan yen nambahake hawa nggawe tekanan negatif lan turbulensi banyu.
  4. Jet banyu sing diisi udara luwih lancar lan nggawe listrik sing diasilake luwih lancar.
  5. Regulator udara uga fungsi minangka katup mriksa nalika selang pijet disambungake menyang sistem backflow.

Unsur operasional nglangi nglawan arus

Kabeh unsur operasi dumunung ing unit sistem countercurrent. Sistem countercurrent dilakokno liwat saklar pneumatik lan ora liwat saklar saiki. Ngalih pneumatik digunakake kanggo nguripake lan mateni sistem kanthi tutul driji. Sampeyan bisa nyetel muncung kanthi manual: loro arah jet lan kekuatan arus sing bakal diasilake bisa diatur miturut kekarepan sampeyan. Kanthi ngowahi nozzle sampeyan bisa ngganti kekuatan jet banyu.

Daya saka sistem nglangi countercurrent

Daya saka sistem countercurrent terus-terusan variabel. Ing sawetara nglangi becik, kacepetan aliran banyu nganti 1,5m per detik, luwih saka 5 kaping saka sistem counter-saiki konvensional. Arus seragam sing diarahake sacara longitudinal digedhekake kanthi narik banyu ing sisih pinggir kolam ngelawan jet Power-Swim.

Apa kolam renang lan kepiye cara kerjane?

Akhire, kita ninggalake sampeyan karo video nuduhake conto sistem nglangi counter-saiki ana ing pasar.

Kanthi cara iki, sampeyan bakal weruh sing bisa diinstal ing sembarang blumbang ana lan sing dadi blumbang menyang blumbang counter-saiki kanggo nglangi kualitas dhuwur.

Apa lan carane sistem nglangi countercurrent saka blumbang?

Indeks isi kaca: Counter blumbang saiki

  1. Apa nglangi countercurrent
  2. Keuntungan Pool sistem nglangi countercurrent
  3. Apa tuku kolam renang karo arus counter?
  4. Carane sistem nglangi countercurrent bisa?
  5. Carane bener milih sistem blumbang countercurrent
  6. Pemasangan Kolam Renang Countercurrent
  7. rega blumbang countercurrent
  8. Wiwitan saka sistem nglangi countercurrent
  9. Alternatif ekonomi kanggo sistem nglangi nglawan arus

Carane bener milih sistem blumbang countercurrent

Milih Sistem Kolam Arus Counter Tengen

Ing mesin kasebut, sampeyan kudu ngerti carane mbedakake antarane sistem sing wis diinstal, amarga ana sawetara sing ngarahake para profesional nglangi lan mulane duwe kekuwatan gedhe (sing digunakake kanggo nindakake pakaryan sing dawa lan tekanan dhuwur, yaiku, sistem sing dirancang kanggo latihan intensif) dene liyane kanggo panggunaan umum, luwih praktis lan nduweni daya sing rada murah, amarga iki ora duwe karep utawa pretensi kanggo nindakake kerja paksa amarga mung ngetrapake gaya sing dibutuhake kanggo nglangi lan arus normal utawa kanggo a hydromassage.

Miturut aliran

Iki aliran sing saiki Sistem bisa menehi supaya awak ora maju nalika nglangi, utawa sijine cara liyane, sing sistem countercurrent mandheg nglangi nalika nyoba kanggo maju lan ora tekan tembok.

We ngetung sing kanggo Countercurrent Swimming System bisa digunakake, minimal 800-900 m3 / h aliran dibutuhake.

Pira kacepetan sing diwenehake Sistem sampeyan?

Liyane fitur dhasar sampeyan kudu mbudidaya nalika milih countercurrent, iku jumlah kacepetan sing Sistem ngidini kanggo nyetel.

Lan iku ora mung 2 utawa 3 utawa 5 kacepetan, nanging akeh!

Kita kudu mikir sing kacepetan saben nglangi beda-beda gumantung akeh, gumantung ing sawetara faktor, bisa uga; latihan saben dina, ora latihan biasa, yen sampeyan duwe ciloko, sampeyan bisa duwe dina ala, utawa ngelawan.

Pangukuran output saiki

Sistem nglangi countercurrent sing apik kudu duwe arus gedhe, Yen nglangi ora alam utawa nyaman.


Pemasangan Kolam Renang Countercurrent

blumbang countercurrent
blumbang countercurrent

Nalika iku bisa kanggo nginstal kolam renang nglawan arus

OInstallation saka sistem counter-swimming Sejatine bisa ing pools kabeh jinis lan ukuran. Sistem kasebut bisa digunakake ing blumbang adhedhasar klorin lan banyu asin.

Tindakan sing tepat kanggo blumbang countercurrent

  • Bisa dipasang ing blumbang apa wae anggere peralatan sing dibutuhake dipilih.

Ngendi aku bisa nginstal kolam renang counter-saiki?

ing opsi kanggo nginstal kolam renang countercurrent iki yaiku tanpa wates, sampeyan mung kudu duwe spasi minimal sing dituduhake ing ndhuwur.

  • Sampeyan duwe pilihan kanggo nginstal ing njero utawa njaba.
  • sampeyan bisa duwe dheweke dikubur, semi-dikubur utawa sampeyan uga duwe pilihan kanggo nginstal ing jubin.


Konstruksi, instalasi lan pangopènan kolam renang umum cukup larang. Yen kompleks atap, faktor eksternal, kayata pemanasan, AC lan lampu, bakal nambah biaya energi total ing papan kasebut. Kolam kompetisi umum 25-yard regane kira-kira $56,250. Ing tangan liyane, sanajan umume gumantung ing merek, rega total instalasi lan pangopènan mung liwat $20.000.

Carane nginstal Counter Current Swim Motor ing Pool Ana


rega counter saiki blumbang motor

Pompa kolam renang counter saiki

Gumantung ing rega lan ukuran blumbang, prices bisa saka €9450 kanggo €37700; sanajan biasanipun miturut blumbang cilik pribadi biasane antarane € 9450 lan € 14.000.

Kamungkinan tuku sistem produksi saiki kanthi kapisah

Aneh, ana kemungkinan tuku sistem sing ngasilake arus sing ngelawan kanthi kapisah.

Nanging iki biasane duwe daya sing sithik banget, ora ana sing ngerti manawa instalasi kasebut rumit lan sampeyan butuh pakar kanggo nindakake pakaryan kanthi bener (lan dadi produk sing ora umum digunakake, kasunyatane mung sawetara sing ngerti carane nginstal kanthi bener).

Kanggo ngindhari masalah kasebut lan nikmati pengalaman nglangi sing apik nglawan arus kanthi jaminan maksimal, luwih becik milih blumbang sing wis dilengkapi, ora ana sing bakal duwe akeh tambahan tinimbang blumbang sing prasaja kanthi sistem. dituku kanthi kapisah, kayata radio , bluetooth, chromotherapy, sistem konfigurasi majeng (contone, supaya peralatan nyaring dhewe), peralatan dadi panas supaya banyu panas, etc.

rega counter saiki blumbang motor


Wiwitan saka sistem nglangi countercurrent

Wiwitan sistem kolam renang nglangi nglawan arus

Prosedur kanggo miwiti karo kolam renang countercurrent

  1. Kaping pisanan, sistem counter saiki bisa diwiwiti nalika tingkat banyu kira-kira 30 cm ing ndhuwur tengah nozzle.
  2. Pompa kudu ora garing, yaiku tanpa banyu, yen pompa bisa rusak banget.
  3. Yen ana pipa nyedhot lan tekanan, katup kudu dibukak.
  4. Commissioning rampung mung kanthi mencet saklar pneumatik.
  5. Priksa aturan campuran udara / banyu.
  6. Priksa angger-angger aliran: nguripake muncung kanthi nutup lan mriksa tightness saka sistem.
  7. Pungkasan, priksa adjustability nozzle.

Alternatif ekonomi kanggo sistem nglangi nglawan arus

1st Alternatif kanggo carane nglangi nglawan arus

Elastis nglangi statis

elastis nglangi statis

Ing chalet, ing camping, ing hotel, ing blumbang komunitas, sampeyan bisa nglangi ing sembarang blumbang preduli saka ukuran utawa influx pangguna.

Aquagym, rehabilitasi, latihan kinerja dhuwur, minangka sawetara kegiatan sing bisa ditindakake kanthi Nadathlon.

Sistem nglangi statis kasusun saka:

  • sawetara penyonggo neoprene
  • rong elastik
  • tali karo pancing stainless steel

Carane nggunakake sistem nglangi statis

Clamps disetel menyang instep saka sikil nyoba kanggo ninggalake gesper ing area flat ing sikil, yaiku, mbebasake tendon jempol sikil ing sisih dorsal.

Tali sing tipis banjur diselehake ing mburi tumit, nyetel dawane sikil. Sawise clamps ing panggonan, kita pancing siji mburi saben elastis kanggo saben sikil.

Akhire kita pancing pancing kanggo sembarang titik tetep ing blumbang.

Carane nglangi nganggo brace ing blumbang
nglangi karo nyonggo ing blumbang

Carane olahraga nglangi ing blumbang cilik karo sistem statis

Carane olahraga nglangi ing blumbang cilik

rega elastis nglangi statis

2a Alternatif carane nglangi nglawan arus

Countercurrent blumbang thruster

counter saiki kolam renang impeller
counter saiki kolam renang impeller

Karakteristik impeller kolam renang counter saiki


Integrasi fitness, bobot mundhut lan nyenengake
Sistem sing kapisah lan lengkap ora gumantung saka sistem filtrasi sirkulasi. The Counter Current Trainer minangka piranti tambahan sing nyaman sing nggabungake fitness, mundhut bobot lan nyenengake. Iku "ngrasakake" nglangi kanggo entuk blumbang tanpa wates, uga dikenal minangka pita banyu.

parameter produk


Langkah Instalasi saka Counter Current Pool Thruster


1. Basis nozzle kuningan recessed;
2. Cadangan pipa bali, pipa semprotan torrent, wiwitan ngalih lan pipa udara;
3. Pasang tutup semprotan banyu lan nangani pelatih;
4. Pasang pipa kanggo nyambungake menyang kothak distribusi pompa banyu, lan liya-liyane;

Rega Counter Piranti Saiki

RSS
Tampilan