Skip isi
Ok Reformasi Pool

Pisanan Manta 5 e-mancal: Electric banyu mancal kanggo olahraga banyu pipis antarane muter lan sailing

Sepeda banyu listrik: olahraga banyu sing dicampur antarane muter lan navigasi, pedaling kanthi bantuan motor lan baterei.

sepeda banyu listrik
sepeda banyu listrik

En Ok Reformasi Pool kita saiki sampeyan salah siji saka varian aquagym olahraga iku kalebu Mancal banyu listrik Manta 5: olahraga banyu dicampur antarane muter lan sailing.

Apa mancal banyu listrik Manta 5

kemul 5 banyu mancal
kemul 5 banyu mancal

Apa manta 5 water bike

Ndhuwur kabeh, mancal akuatik manta 5 minangka sepeda listrik revolusioner sing dirancang khusus supaya pangguna bisa pindhah ing lingkungan akuatik.

Manta5 Hydrofoiler XE-1: Sepeda Listrik Hydrofoil Pisanan ing Donya

Kanggo miwiti, kita menehi komentar manawa Manta5 Hydrofoiler XE-1 minangka mancal banyu pisanan ing donya sing ngasilake pengalaman muter ing banyu, amarga iku mancal banyu listrik sing bisa nyabrang lumahing banyu tanpa maneh. gaweyan tinimbang sing sampeyan kudu numpak sepedha utawa sepedha listrik.

Sepeda hydrofoil kabeh-terrain XE-1 bisa njelajah ing banyu sing atos, layaran segara, lan santai ing kali.

Kanggo umum apa sepeda listrik akuatik kasebut?

manta 5 hydrobike
manta 5 hydrobike

Sepeda banyu Manta 5: kanggo sapa?

Manta5 ngluncurake Hydrofoiler XE-1 ing Eropa, sepedaSepeda listrik akuatik sing dirancang kanggo wong diwasa sing bisa nyabrang pesisir lan tlaga kanthi pedal.

Sapa sing nggawe sepeda banyu listrik Manta 5

Pencipta sepeda banyu listrik Manta 5

Perusahaan New Zealand saka tangane Guy Howard-Willis lan Roland Alonzo Dheweke diilhami dening loro karep gedhe, muter lan pelayaran, kanggo nggawe produk unik ing pasar: sepeda hidro pisanan ing sajarah.

Hydrofoiler wis diprodhuksi sajrone pitung taun lan ngliwati pitung prototipe sadurunge Manta5 tekan produk rampung.


Babagan mancal banyu Manta 5

sepedha listrik banyu
sepedha listrik banyu

Sea bike Manta 5: niru pengalaman cycling konvensional

Sepeda Manta 5 Hydrofoiler XE-1 kanthi rapet niru pengalaman muter, nanging ing banyu.

  • Mulane, desaine padha karo sepeda listrik konvensional kanthi motor, pedal lan baterei.
  • Nanging, tinimbang gembong wis sistem baling-baling lan serat karbon glathi liwat kang kendaraan bisa pindhah ing banyu. 

 Lan, mancal laut Manta 5 bisa digunakake ing lumahing banyu, kayata tlaga, kali lan segara.

Bahan manta 5 water bike

Detail material sepeda: manta 5 water bike

  • Kaping pisanan, digawe kanthi balung saka TIG-las 6061 T-6 aluminium kelas pesawat (bingkai) Plastik ASA vakum (modul apung) dilapisi serat karbon sing dipasang nganggo epoksi kinerja dhuwur (hydrofoils ngarep lan mburi) kanggo menehi bobot entheng lan wangun aero lan hidro-dinamis sing seneng navigasi sampeyan.
  • Sampeyan uga duwe baterei sing bisa diisi ulang, uga anti banyu kanthi standar IP68, kanthi otonomi kira-kira 60 menit, dene pangisian daya lengkap ngluwihi 5 jam kanthi stopkontak konvensional.
  • Hydrofoiler XE-1 ora dilakokno karo kontrol, nanging wis a motor listrik kaya Ebike konvensional,
  • Uga nduweni s. tampilan sirah-munggah ing Papan nuduhake kadohan lan
  • Saka perspektif liyane, bobot total karo baterei lan motor kalebu watara Bobot 28kg.
  •  Wis sambungan GPS Garmin.
  • Uga, kabeh aksesoris wis dirancang lan diprodhuksi kanggo nyegah karat.

Baterei 5

Mancal banyu Manta5 XE-1 nduweni 7 tingkat pitulungan listrik sing bisa diatur kaya sing dikarepake dening pengendara sepeda.

Nunggang ing tingkat ngisor kanthi drastis ngluwihi jarak lan wektu lelungan nganti 4 jam. Penunggang mancal banyu Manta5 bisa nyetel tingkat pitulungan kapan wae, menehi istirahat nalika sampeyan butuh. Nalika Manta5 dianggo karo pitulungan lengkap, sampeyan bisa njaga kacepetan mung karo muter pedal lan Manta5 mbantu.

Urip baterei sepedha kanggo pedal ing banyu

kemul 5
kemul 5

Sepeda banyu Manta 5 nduweni baterei ion lily

Baling-baling nilon sing dikuatake serat karbon ngasilake dorongan kanthi kacepetan sing sithik lan nyuda seret kanthi kacepetan paling dhuwur powered by baterei lithium-ion sing tahan nganti jam lelungan,

Amarga kang, urip baterei Manta 5 con Pangisian daya lengkap nganti kira-kira 4 jam operasi.

 Perkiraan wektu mlaku baterei bisa beda-beda adhedhasar bobot pembalap, kahanan cuaca, kahanan nunggang lan tingkat pitulung sing digunakake

Ngisi baterei Manta 5

  • .Baterei iki bisa gampang dicopot lan diisi saka stopkontak listrik standar lan wektu ngisi daya baterei kanggo 3 jam operasi kira-kira 4 jam.


Bobot Selimut5

Bobot 31 kg

Kepriye strukture sepedha banyu manta 5

Struktur mancal banyu Manta 5

pigura mancal banyu manta 5
pigura mancal banyu manta 5

Manta 5 model sepeda banyu listrik

Werna kanggo mancal banyu Manta 5

Saiki, Mancal banyu Manta 5 duwe model pisanan sing teka ing pasar kanthi warna Orca (ireng lan putih).

Sanajan para perancang wis ngumumake manawa bakal bisa milih nada ing macem-macem warna sing luwih akeh.

Gampang Transport Manta 5

Ngangkut Manta 5 ora dadi masalah

kemul transportasi 5
kemul transportasi 5

Indeks isi kaca: kemul 5

  1. Apa mancal banyu listrik Manta 5
  2. Babagan mancal banyu Manta 5
  3. Cara kerja manta 5 water bike
  4. Rega manta 5 water bike
  5. App Blanket 5
  6. Sparepart sepeda banyu Manta 5

Cara kerja manta 5 water bike

sepeda banyu listrik
sepeda banyu listrik

Carane Manta 5 Hydrofoiler XE-1 mancal gerakane

Sistem kanggo nyopir sepeda kanggo pedal ing banyu

  1. Kaping pisanan, kita ngaktifake pedal, iku gerakane sawetara baling-baling sing pindhah ing banyu lan propel kita.
  2. Hydrofoiler XE-1 ora dilakokno karo kontrol, nanging wis a motor listrik (banget padha karo mancal kolam renang stasioner) sing mbantu kita nalika kita pedal iki 21km/h karo telung mode bantuan sing bisa dipilih.
  3. Liwat sistem iki, baling-baling tetep ana ing jero banyu lan papan kasebut mabur ing banyu tanpa ndemek.
  4. Akhire, komentar sing motor wis daya 460W lan rampung nutup.

 Kepiye carane bisa numpak sepedha banyu listrik iki?

  • Mancal segara wis rampung submerged, lan liwat mode wiwitan khusus njupuk munggah kacepetan nganti metu saka banyu, ninggalake mung baling-baling submerged.

kacepetan rata-rata pit segara


Kacepetan minimal

Kanggo operasi lan buoyancy ing Maret 9 km / h

Manta 5 water bike max kacepetan njelajah

  • Kajaba iku, kacepetan njelajah rata-rata tingkat baterei menehi watesan 13 mil per jam utawa 21 kilometer per jam. powered by 460 watt brushless motor bike elektrik.
  • Sanajan mangkono, manufaktur ngarepake manawa gumantung saka kapasitas fisik pengendara sepeda lan kahanan banyu, kacepetan njelajah luwih cepet.

Syarat kanggo nindakake olahraga banyu nganggo sepeda listrik

sepedha kanggo pedal ing banyu

Sepeda laut akuatik lan listrik ora mbutuhake lisensi

  • Ing sisih liya, sebutno sampeyan ora butuh lisensi pembalap, lulus ITV utawa kabeh peraturan saiki saka kendaraan motor daya luwih.

Wektu sinau sadurunge nyopir sepeda banyu listrik

Suwene wektu sinau sadurunge nyopir sepeda banyu listrik?

  • Pangripta nerangake yen operasine kaya sepeda konvensional, mula nguwasani kendharaan iku gampang kaya numpak sepedha.
  • Sawise pangguna wis digunakake kanggo lumahing banyu, saka Manta5 padha mesthekake yen nyopir iku banget fun. 
  • Mangkono, pabrikan njamin manawa, sanajan panuku kudu nglampahi wektu sinau, kurang saka jam sampeyan bakal bisa nyopir kendaraan lan entuk stabilitas ing banyu.

Telung tingkat pitulungan kasedhiya kanggo cyclist

Keuntungan ing tingkat nunggang sepeda listrik banyu

  • Sampeyan bisa numpak segara, kali, lan tlaga, nangani potongan lan swells moderat.
  • Bagian rudder maju Hydrofoiler yaiku leveling dhewe lan mbantu ngethok chop lan swell gedhe banget nalika nyopir.

Video operasi Manta 5 sepedha banyu listrik

kemul 5 banyu mancal

Rega manta 5 water bike

rega manta 5 water bike
rega manta 5 water bike

Pira regane manta 5 water bike

selimut sepeda banyu 5 harga

Kira-kira, rega mancal banyu manta 5 ing Eropah watara Prices €7990,00 + PPN (€9667,90 VAT klebu) rega resmi kalebu ongkos kirim,

Tuku manta 5 sepedha banyu

Klik ing link ing ngisor iki lan bakal pangalihan sampeyan menyang situs resmi ngendi sampeyan bisa tuku mancal banyu manta 5

Wektu pangiriman Manta5 water bike

  •  Wektu pangiriman 3-4 minggu

App Blanket 5

Aplikasi Manta 5 kompatibel karo Garmin

Ing Manta5 malah wis dirancang a Aplikasi sing kompatibel karo Garmin, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh data sing ana hubungane karo kinerja fisik lan kanggo ngontrol tingkat pitulungan saka motor listrik sawijining, sing bisa nindakake karo remot kontrol Garmin.

Aplikasi video Manta 5

Aplikasi video manta water bike 5

Sparepart sepeda banyu Manta 5

Baterai Manta5 Hydrofoiler XE-1

Baterai Manta5 Hydrofoiler XE-1

  • Sistem kasus baterei anti banyu IPX8
  • Paket baterei lithium ion 70 sel
  • Daya 36 volt sing bisa nyuplai 22 amps
  • Nganti 4 jam perjalanan sing dibantu *
  • 4 jam ngisi daya wektu

* Perkiraan wektu mlaku baterei bisa beda-beda adhedhasar bobot pembalap, kahanan cuaca, kahanan nunggang, lan tingkat pitulung sing digunakake.

Koper Manta5 Koper Manta5

Baterei Manta5 Kab Baterei Manta5 Kab


Dhukungan Manta5 ing hydrofoil mburi Dhukungan Manta5 ing hydrofoil mburi

roda transportasi kemul 5 wheel transportasi Manta5

RSS
Tampilan