Skip isi
Ok Reformasi Pool

Alasan kanggo miwiti olahraga kolam renang Aquabike

Alasan kanggo miwiti pedaling karo Poolbiking, mancal kanggo muter ing blumbang: olahraga banyu super sehat lan lengkap, iku nggabungke keuntungan saka cycling lan aqua gym.

pit blumbang
pit blumbang

En Ok Reformasi Pool kita saiki sampeyan salah siji saka varian aquagym ing Alasan kanggo miwiti karo Aquabike, pedal karo Poolbiking, sepeda kanggo latihan muter ing blumbang.

Aquabike / poolbike sepeda kanggo latihan muter ing blumbang: olahraga banyu super sehat lan lengkap

Apa sepeda aqua

pit blumbang
pit blumbang

Jeneng sing olahraga pit kanggo blumbang ditampa

Apa jeneng olahraga bike pool?

Kanggo miwiti, nemtokake iku Olahraga bike pool kalebu macem-macem jeneng, kayata: aquabiking, muter banyu, aquaspinning, aquacycle, bike banyu, poolbiking, bike banyu, aquabike, hydrospinning, hydro fitness, hydrobike, etc.

Aqua cycling: modalitas alternatif kanggo muter

Banget lengkap lan duwe bathi olahraga blumbang: Pedaling pit nang banyu

yen sampeyan laku muter utawa sampeyan biasane nggawe rute sepeda, sampeyan bakal seneng karo modalitas iki!

Kita ngomong babagan aquacycling, utawa apa nerangake bab sing padha, laku Spinning ing blumbang. Latihan ing jero banyu nglindhungi otot lan sendi kanthi nyuda impact, dadi luwih angel nandhang ciloko.

Nanging, iki ora ateges latihan aquacycling aja olahraga hard lan muni sacoro prakteke saben otot ing awak

Apa aquaspinning?

aquaspinning
aquaspinning

pit olahraga kanggo kolam renang

El blumbang biking utawa banyu muter ngumpulake keuntungan saka Spinning tradisional lan amplifies thanks kanggo resistance ekstra diwenehake dening banyu. Sepeda dicelupake ing blumbang sajrone latihan, sing nambah resistensi kanggo saben stroke pedal nalika nyuda impact sendi.

Carane blumbang biking wis praktek

Carane olahraga aquaspinning ing blumbang

El aquacycling iku muter ing blumbang cethek, supaya saka bangkekan munggah sampeyan metu saka banyu.

Kita kasebut, sanajan tingkat impact luwih murah tinimbang nalika sampeyan laku Spinning tradisional, ing sesi saka aquacycling 45 menit, sampeyan bisa ilang nganti 400 kalori, salah siji cara anyar kanggo njaluk fit ing banyu.

Aquacycling: Iki dipraktikake ing sepeda stasioner ing banyu sing nduweni regulator lan paddles sing ngasilake resistensi kanggo nggawe gerakan, yaiku tangan lan sikil, ing posisi sing beda ing sepeda. Tujuan utamane kanggo latihan sikil lan bokong. Iku uga flatters lengen. Ana ing banyu mbantu mobilisasi luwih akeh bagean awak, tanpa bantuan unsur liyane.


Apa iku aquabike

blumbang biking
blumbang biking

Apa auqabiking adhedhasar?

konsep aqua bike

Nang blumbang kira-kira. Ambane 1.2 meter, sampeyan pit stasioner anti banyu. Ambane blumbang sing cethek ngidini awak ndhuwur penunggang tetep garing. Latihan kasebut meh padha karo kelas gym. muter tradisional: interval, kekuatan lan restoratif, kanthi durasi 45 menit.

Apa iku adhedhasar banyu (aquacycle / aquaspinning / aquabiking)?

muter banyu
muter banyu

Definisi muter banyu: olahraga blumbang modis

  • Aquacycle' o aquaspinning: kelas Spinning (utawa mancal olahraga) ing banyu, kasusun saka njupuk paling metu saka Spinning dening njupuk kauntungan saka resistance ekstra diwenehake dening pedaling marang pasukan banyu.
  • Kajaba iku, ngidini sampeyan ngobong antara 300 lan 500 kkal saben sesi, nalika nindakake latihan awak ngisor,
  • Dituduhake kanggo wong sing duwe masalah dhengkul, amarga resistance banyu slows mudhun pedal.
  • Ing wektu sing padha, pedaling ing banyu ndadekake kita gain resistance sing Bicycle nawakake ing banyu ngidini kita nambah keuntungan kardiovaskular, ngleksanani otot agonis (narik) lan antagonis (push).) lan banjur nguatake otot lan nduweni kapasitas terapeutik menehi sensasi sing nyenengake lan pijet alami, nanging wilayah weteng lan awak ndhuwur uga dikuatake amarga resistensi eksternal.
  • Mangkono uga, amarga kegiatan kasebut ditindakake ing banyu, kita nyuda dampak lan lancar gerakan sing bakal ditindakake kanthi muter klasik; tegese ngleksanani iki ngidini wong ciloko waras muni otot lan nambah mobilitas, utamané ing cilik saka ciloko dhengkul wiwit quadriceps dikiataken kanggo nglindhungi peserta.

Wiwitan lan asal saka fashion aquabike

Nesu saka muter banyu dibantu kanthi nyatane yen sepeda tradisional tansah dadi salah sawijining olahraga TOP.

olahraga cycling
olahraga cycling

Elinga yen sepeda wis dadi booming ing masyarakat Spanyol

  • Kaya sing wis dingerteni, olah raga sepeda wis akeh ditindakake, amarga kalebu kegiatan fisik sing sehat, nanging ing musim panas lan kanthi panas, para pesepeda gunung utawa dalan mandheg nindakake kegiatan iki, amarga panas banget, amarga iku apik. idea kanggo njupuk cycling menyang banyu (aquabike).

Biyen, 50 taun kepungkur, praktik aktivitas fisik akuatik ora patiya
kebiasaan

fitness banyu
fitness banyu

Nanging, amarga tambah akeh populasi lan pangembangan teknologi lan bahan akuatik, kegiatan kasebut saya tambah populer.

Olahraga blumbang asal karo mancal banyu

aquabike asal Italia
aquabike asal Italia

Aquabiking, asli saka Italia 2010

Aquabiking wis asalé ing Italia liwat merek hydrorider ing taun 90-an minangka olah raga olah raga lan bener-bener wujud minangka kegiatan olah raga sing penting kira-kira sepuluh taun kepungkur.

Sanajan wis digunakake sadurunge, lan wiwit taun 80-an jinis iki pit banyu kanthi tujuan sing jelas: rehabilitasi.

Ing kasus apa wae, sanajan kasunyatane muncul ing Eropa, nanging saiki duwe penggemar ing saindenging jagad) amarga kita kudu ngelingi manawa iki migunani banget kanggo kesehatan.

Senajan nglangi lan aerobik banyu isih dipilih latihan, bebener iku el aquacycling ngasilake luwih akeh pengikut ing jagad iki fitness. 

aquacycling
aquacycling

Kok ngayuh sepeda blumbang dadi tren

Napa aquabike narik kawigaten para pendukung liyane

Aktivitas olahraga banyu muter bisa ditindakake ing umur apa wae, lan ngidini sampeyan nyetel intensitas sesi sing dikarepake; yaiku, pindhah ing jangkah dhewe.

Kita bisa numpak sepedha ing banyu tanpa masalah. Saliyane lucu banget

Ing sisih liya, yen ana kapentingan sampeyan, kita ninggalake sampeyan kaca tartamtu saka Aquagym ing ngendi kita menehi hasil babagan produnfity Apa aquagym lan varian olahraga akuatik kang saben wong ngandika kanggo keuntungan fisik lan mental, lan kang praktek ing blumbang lan cocok kanggo kabeh abad tanpa mbutuhake pengalaman sadurungé.

Penggemar latihan anyar iki njamin yen latihan bakal menehi sawetara keuntungan fisik lan fisiologis.

Thanks kanggo dhukungan lan tekanan sing ditindakake dening banyu, nyepetake sirkulasi lan nggampangake mbusak lemak, ngatur kanggo kobong nganti 800 kalori saben jam.

Kajaba iku, resistensi lan gerakan banyu ngasilake pijet alami sing mbantu saluran limfatik lan mulane nyuda cellulite.

Wekasanipun, amarga sampeyan ana ing banyu, sampeyan duwe a kurang impact ing joints.

Panggonan ngendi muter banyu wis dileksanakake

panggonan ngendi aquabike wis praktek

Latihan Aquabike ing ndhuwur kabeh ditindakake ing Eropa

  • Saiki, aquabike dipraktikake ing kabeh negara Eropa lan saiki duwe pengaruh sing kuat ing negara liya kayata Kanada, Amerika Serikat, Kolombia utawa Kosta Rika.
  • Ing tangan liyane, ketoke ing Meksiko ora ana papan kanggo aquacycling kanggo wayahe.

Kaluwihan lan keuntungan saka esthi Aquabiking

aquabiking
aquabiking

Manfaat muter banyu

Kaping pisanan, kasunyatan interaksi karo banyu dhewe iku wis dadi cara cocok saka disconnection saka dina kanggo dina lan tumindake lan lali kaku saben dina.

Sabanjure, kita bakal nyritakake kaluwihan muter banyu lan banjur mbantah siji-sijine:

Kaluwihan mancal olahraga kanggo kolam renang

  1. Kaping kabeh, kita dealing with olahraga sing bisa dileksanakake dening sembarang jinis umur lan kondisi fisik ing wong.
  2. kapindho, ngijini sampeyan kanggo ilang bobot lan mundhut lemak.
  3. Ing wektu sing padha dianggo badan kabèh.
  4. Uga mbenakake aliran getih.
  5. Nambah kapasitas paru-paru
  6. Ing sisih liyane, nambah koordinasi lan keseimbangan.
  7. Kajaba iku, nguatake sendi entuk keluwesan.
  8. Dadi, ndhukung kesehatan mental sing apik lan nyengkuyung aliran ngeculake ketegangan.
  9. Nganakke, mbangun hubungan interpersonal sing apik banget.
  10. Wekasanipun, iku mengaruhi pengaruh marasake awakmu uga terapi.

PRO 1 kanggo latihan Bike Pool

Olahraga cocok kanggo kabeh jinis pamirsa

sepeda stasioner kanggo kolam renang

Sapa sing bisa latihan sepeda statis kanggo kolam renang

Nalika kegiatan iki digawa metu submerged, bobot sing digawe mbantu wong penyakit otot, ing joints utawa kabotan bisa laku olahraga minangka ono gunane minangka cycling.

El muter banyu Iki populer banget lan cocog karo kabeh jinis tujuan lan populasi. Aqua-Cycling nguatake awak kabèh, nglindhungi sendi, ligamen lan tendon lan mulane asring banget migunani sawise ciloko.

Ing "Sepeda Aqua” (banyu muter) nggabungke sifat banyu positif karo keuntungan kesehatan saka muter sing mbisakake latihan alus lan efektif kabeh awak. Latihan fisik iki cocok kanggo remaja, wong diwasa lan wong sing keterbatasan fisik, ngidini kanggo njupuk asil penting lan cepet kanggo bobot mundhut, papan pemulihan lan latihan pribadi. Awit saking punika, pit ing jero banyu asring digunakake ing terapi medis lan olahraga.

ing wong sing kabotan banget utawa nganggo gabungan sadurunge bisa ditemokake ing blumbang biking cara sampurna kanggo miwiti maneh ing donya olahraga.

Thanks kanggo kasunyatan manawa intensitas sepeda uga bisa diatur kanggo adaptasi karo kabutuhan individu saben wong, kita bisa nyuda yen kita ana ing periode inisiasi utawa nambah yen apa sing kita goleki yaiku nyumbang kanggo pangembangan otot. lan ngobong kalori kanthi cepet.

Aquabike kanggo wanita ngandhut

Wanita hamil nindakake kegiatan sing dipilih nganti kemungkinan saben wong. Watesan ditemtokake dening saben wong. Yen perlu, guru bakal menehi pilihan kanggo nerusake kelas.

Contraindications

  • Ora ana, nanging guru kudu diwenehi kabar yen ana ciloko utawa perlu kanggo rehabilitasi.

PRO 2 latihan Bike Pool

Kelangan lemak

aquabike slimming

Ngidini sampeyan ngilangi bobot Cara sing efektif kanggo nyuda bobot awak lan ngobong kalori (nganti 600 saben sesi)

  • Tekanan sing ditindakake dening banyu nyepetake sirkulasi lan nggampangake ngilangi lemak.
  • Iki minangka salah sawijining kegiatan kolektif sing ngonsumsi kalori paling akeh, sing dadi pembakar lemak favorit ing gedung olahraga.
  • Mung sawetara minggu, awak wiwit aran slimmer lan luwih ditetepake, mboko sithik toning otot lan menehi firmness perlu kanggo katon sehat.

Pira kalori sing diobong nganggo olahraga banyu ing blumbang

Ing Setengah Jam Sessi Biking Sampeyan Bisa Ngobong Nganti 500 Kalori
  • Kajaba iku, mbantu ngobong lemak, malah nganti nganti 800 kalori saben jam. Iki mbantu ilang bobot lan nada otot sing beda-beda ing latihan.
  • Semono uga, rutinitas aquacycling 45 menit mbantu kita ilang rata-rata 450 kalori, sanajan kabeh gumantung ing saben wong.

PRO 3 latihan Bike Pool

Nada otot

aquabike Empan otot

nada sikil kita

Nunggang mancal minangka latihan sing apik banget kanggo nada sikil lan bokong. nanging uga kanggo nggarap awak ndhuwur: abdominals, lengen, pectorals lan dorsal.

Senjata sing efektif kanggo nglawan selulit lan kulit jeruk

  • Kanthi ngrangsang sirkulasi sikil lan nglibatake gerakan awak ngisor, muter ing banyu sampurna kanggo nglawan selulit utawa flaccidity ing bokong lan pupu.

Nambah efek pijet lan mbantu nyuda retensi cairan

  • Rintangan lan gerakan banyu ngasilake pijet alami sing mbantu nguras sistem limfatik lan nyuda selulit ing sikil lan bokong. Percaya utawa ora, pedaling ing jero banyu meksa sampeyan nggunakake resistensi liyane karo saben stroke pedal tanpa sampeyan sadhar.

Nada inti lan lengen

  • Nalika kita numpak mancal, kita kathah pracaya kita mung bisa awak ngisor, utawa apa padha, sikil.
  • Nanging, nalika sampeyan laku Spinning utawa aquacycling, sampeyan uga bisa ing tangan siji padharan, awit iku kudu katahan nyenyet sak sesi, lan tangan, wiwit sak sesi saka aquacycling, sampeyan bisa nindakake latihan karo dumbbells tanpa mandheg pedaling.
  • Sanajan awak ngisor dadi fokus kegiatan fisik iki, sejatine pedaling biasane digabung karo latihan lengen lan punggung, saengga umume sampeyan bakal nada kabeh awak.

PRO 4 latihan Bike Pool

Mbenakake sirkulasi getih

nambah sirkulasi getih siklus banyu

Ngapikake kesehatan kardiovaskular

Tekanan banyu ing awak ngimbangi tekanan arteri, kanthi mangkono ningkatake sirkulasi getih. Mulane, aquabiking dianjurake banget kanggo wong sing nandhang urat varikos.

Bersepeda ing banyu minangka latihan kardio sing lengkap banget, amarga jantung kudu ngompa luwih akeh getih lan paru-paru dadi oksigen luwih cepet. Lingkungan akuatik mbutuhake panjaluk ekstra ing kelas dinamis kasebut.

Minangka kanggo ngleksanani kuwi, pedaling pancet Mbantu nambah intensitas lan detak jantung, kunci kanggo macem-macem latihan aerobik.

Kajaba iku, ngleksanani olahraga ing utawa ing kontak langsung karo banyu, Mbantu ngontrol sensasi panas ing awak. Efek kadhemen sing ditawakake banyu ora mung migunani kanggo nyegah panas lan nyuda kringet, nanging uga bisa nyuda tekanan ing jantung.

PRO 5 latihan Bike Pool

nambah ikukanggo ambegan

nambah kapasitas paru-paru aquabike

Mundhak ventilasi paru-paru

  • Kanthi nggabungake latihan aerobik karo humidifikasi udara, mbantu ningkatake ventilasi paru-paru lan, mulane, kanggo ngembangake kapasitas kardiorespiratori lan nambah kapasitas resistensi, ningkatake napas.
  • Pedaling ing banyu bisa nguatake otot lan menehi penyerap kejut sing apik kanggo otot

PRO 6 latihan Bike Pool

Ngapikake koordinasi lan keseimbangan

sepeda banyu
sepeda banyu

Nambah kekuatan lan koordinasi

Nalika pedaling, otot dadi kuwat, nanging uga dadi luwih koordinasi karo siji liyane. Iku bisa uga katon kaya cilik, nanging kasunyatan kanggo mulet sikil siji nalika liyane ditekuk wis dadi tantangan kanggo awak kita.

  • Laku saka aquacycling Kanthi rutin, nambah koordinasi lan keseimbangan, amarga sajrone sesi kasebut, sawetara latihan bisa ditindakake tanpa nyekel setang nganggo tangan, yaiku, sampeyan bakal njaga keseimbangan kanthi awak lurus nalika sampeyan pedal.
  • Singkatipun, kanthi jinis spinning iki sampeyan bakal bisa nindakake kabeh otot, nambah postur lan nguatake punggung, lan nada sikil, weteng lan lengen.

Balancing Resistance ing Loro Sikil

  • Kita kabeh duwe sikil siji sing luwih kuwat tinimbang sikil liyane. Nalika ngayuh sepeda tradhisional, kita terus ngetrapake kekuwatan kanthi sikil sing kuwat. Ing wektu sing suwe, dekompensasi iki bisa nyebabake masalah otot.
  • Ing pedaling akuatik, resistance tansah padha ing sikil loro, ora ana jinis inersia sing ngimbangi gaya sing dikembangake antarane sikil sing kuwat lan sing lemah. Pedaling sing terus-terusan sing dikembangake ing banyu nyebabake kekuwatan ditandhani dening sikil sing ringkih, kanthi cara iki kita nguatake nganti dikuatake lan keseimbangan loro.

PRO 7 latihan Bike Pool

Nguatake sendi

ngiyataken joints blumbang bike

Mulihake keluwesan sendi sing nyuda impact sendi lan mulane kita duwe kemungkinan cedera sing luwih murah

Salah sawijining alasan kenapa wong mutusake olahraga ing banyu yaiku amarga impact ing joints saka dhengkul utawa calves akeh kurang saka yen kita ing lemah. Kajaba iku, kita ora duwe perasaan sing padha yen dikarepake. Lan misale jek sing kita njaluk kurang kesel!

  • Amarga sampeyan ana ing banyu, sampeyan duwe kurang impact ing joints. Suhu kolam kudu 29ºC sing mbantu otot kanggo nyiyapake.
  • Lan, ing tangan liyane, iku uga strengthens joints Mulihake ing fleksibilitas sendi, Nyingkiri risiko masalah balung tartamtu katon, kayata osteoporosis.

PRO 8 latihan Bike Pool

Ngurangi stres

aquabike ngilangi stres

Nunggang pit blumbang nambah kesejahteraan lan nyuda stres, saraf lan kuatir, duwe pengaruh terapeutik

Kenyamanan ekstra sing disedhiyakake kanthi dicelupake ing banyu sajrone olahraga mbantu ngunggahake tingkat kepuasan lan rasa seneng sajrone olahraga, uga ngeculake stres. Nanging, nyiapake kesel. Lingkungan akuatik nyuda nyandhang nanging olah raga sing ditindakake kaya angel.

Mangkono, ing blumbang biking saliyane kanggo sekutu kanggo toning otot bisa dianggep terapeutik kanggo kaluwihan sing diwenehake dening lingkungan akuatik dhewe. Kabeh bakal gumantung ing resistance ekstra sing kita aplikasi ing mancal sak eksekusi latihan ing blumbang. 

PRO 9 latihan Bike Pool

Nggawe hubungan emosional sing apik

klompok banyu bike

Nyengkuyung kanggo nggawe ikatan afektif sing sejati

Iki minangka kegiatan klompok sing duwe akeh keuntungan ing tingkat emosional. Iki ngidini kita nggawe kanca, sesambungan karo wong liya, ngobrol karo wong sing ora kita kenal, lsp.


Indeks isi kaca: Aquabike

  1. Apa sepeda aqua
  2. Apa iku aquabike
  3. Wiwitan lan asal saka fashion aquabike
  4. Kaluwihan lan keuntungan saka esthi Aquabiking
  5. Apa sampeyan kudu mancal ing banyu?
  6. Apa sing kalebu sesi aquabiking?
  7. Tuku sepeda stasioner kanggo kolam renang
  8. sepeda blumbang elips
  9. Manta 5sport blumbang karo mancal banyu
  10. Schiller S1-C Water Bike

Apa sampeyan kudu mancal ing banyu?

aquabike ultrasport
aquabike ultrasport

Peralatan sing dibutuhake kanggo pedaling ing mancal blumbang

Sepeda - khusus kanggo banyu - dilebokake ing blumbang kanthi jero nganti 120 sentimeter. Kanthi cara iki, bagean ndhuwur awak katon lan sikil, ing banyu.

Peralatan sing dibutuhake kanggo nindakake disiplin inovatif iki yaiku a Swimwear lan sawetara sepatu anti banyu khusus


Apa sing kalebu sesi aquabiking?

kelas aqua bike
kelas aqua bike

Apa kelas utawa sesi aquabiking?

Kepiye kelas hydrospinning?

Aquabike minangka kegiatan sing dipimpin dening instruktur sing nuntun saben latihan menyang irama musik.

Kombinasi spinning lan senam akuatik iki ditindakake ing gim utawa pusat sing diadaptasi, sing kanthi logis duwe kolam renang ing fasilitas; sanajan sampeyan uga bisa nindakake ing blumbang pribadi.

Kanthi cara iki, coba pedal ing sepedha stasioner baja tahan karat, gampang diatur lan ditangani sing dicelupake ing blumbang sing dhuwuré 130 cm lan kanthi suhu optimal antara 28º lan 30º.

Sesi kasebut ditindakake kanthi bantuan pelatih lan diiringi musik sing stimulasi; kabeh iki supaya bisa kanggo bagean ngisor lan ndhuwur awak.

Carane ngembangake water cycling

Carane pedaling mancal ditindakake ing banyu

Latihan sepeda banyu padha karo sing ana ing kelas renang. muter, amarga kalebu interval, kacepetan, kekuatan lan restoratif. Sesi kasebut kira-kira 45 menit lan diiringi musik sing rame kanggo menehi irama ing pedaling.

Carane Aquapin

  • Tanpa nyelehake sikilmu ing lemah, nindakake patrap pedaling lan nambah jangkah kanggo lathian luwih lengkap.
  • Aja lali ngganti arah lan baleni latihan kanggo 1 menit kanggo saben arah.
  • Gulungan poliethelin bakal dibutuhake supaya bisa ngambang, sanajan ora penting yen kita bisa njaga tangan kita.

Duration saka kelas aquabike

Kelas biasane udakara 45 menit, dipérang dadi telung blok utama:

  • Kaping pisanan, kita duwe fase pemanasan, sing penting banget ing kabeh jinis latihan lan olahraga.
  • Banjur, fase akselerasi, ing ngendi langkah-langkah utama kegiatan ditindakake.
  • Lan pungkasane, mulet, migunani ora mung kanggo nyegah ciloko utawa nyeri otot, nanging uga kanggo nggawa denyut jantung menyang negara sing luwih santai.

Kajaba iku, kelas kasebut serbaguna lan diadaptasi kanggo kabeh tingkat lan umur.

kelas aqua spinning

Contoh kelas aquabike part 1

kelas aqua biking

Contoh kelas aquabike part 2

kelas aqua bike

Tuku sepeda stasioner kanggo kolam renang

Sepeda banyu
Sepeda banyu

Gre AQB2 Aquabike Pool Bike

Carane Aquabike Gre blumbang mancal dianggo

sepeda banyu gre

Rega sepeda banyu GRE

Gre AQB2 Aquabike Pool Bike
Gre AQB2 Aquabike Pool Bike
  • Nguatake awak lan ngupayakake resistensi
  • Cocog kanggo kabeh jinis blumbang.
  • Bisa adaptasi kanthi lengkap kanggo awak lan obahe
  • Bahan tahan karat (stainless steel)
  • Pelana bisa diatur kanthi sampurna kanggo kenyamanan total

Dianyari pungkasan ing 2023-01-23.

Tuku pit hydrospinning

Rega sepeda banyu GRE

Ultrasport F-Bike, pelatih omah sing bisa dilipat, pelatih omah kanthi komputer latihan LCD, tingkat resistensi 8, sensor pulsa tangan terpadu utamane kompak
Ultrasport F-Bike 200B, pelatih sepeda, sepeda olahraga lipat, kanthi sandaran, komputer latihan LCD, bobot maksimal 110 kg, pangukuran detak jantung, 8 tingkat resistensi, Oranye/Putih
  • Luwih saka 15 taun lan luwih saka 5 yuta produk sing didol, ULTRASPORT wis dadi merek fitness eksklusif ing Amazon. Kanthi tuku produk Ultrasport sampeyan ngirit biaya saben wulan ing gedung olahraga
  • Sepeda olahraga lipat, pelatih omah, mancal fitness kanthi tingkat resistensi 8, cepet lan gampang dirakit lan dibongkar - asli sing dikembangake dening pimpinan pasar F-Bike, Ultrasport
  • Utamane ngirit papan amarga mekanisme lempitan lan desain sing mlengkung
  • Sistem kardiovaskular lan otot dikuatake kanthi bantuan 8 tingkat resistensi
  • Tampilan LCD kanthi baterei modern (fungsi: wektu, kalori, kacepetan, jarak, detak jantung)

Dianyari pungkasan ing 2023-01-20.

Waterflex - Aquabike WR5, Warna 0
Sale
Waterflex - Aquabike WR5, Warna 0
  • Water Flex - Sepeda aquabike wr5
  • Aquabike wr5 minangka versi olahraga ultra saka sepedha blumbang Water Flex. Sistem resistensi lan teknologi anyar kasebut ndadekake para profesional sing paling nuntut.
  • banyu fleksibel

Dianyari pungkasan ing 2023-01-20.


sepeda blumbang elips

elly waterflex elliptical cross trainer
elly waterflex elliptical cross trainer

Fitur sepeda elips akuatik

sepeda elips banyu

Carane Elly waterflex blumbang elips mancal

  • Sepeda elips akuatik digawe saka Baja tahan karat AISI-316L karo perawatan anticorrosive kompatibel kanggo kabeh jinis pools, kalebu sing dianggep karo klorinasi saline. 
  • Lapisan kasebut cocog kanggo kabeh lumahing (pvc, ubin, poliester ...)
  • Mancal elips akuatik iki ngidini sampeyan ngolah kabeh otot awak, nggabungake keuntungan saka dayung, ski lintas negara, mlaku lan muter.
  • pedal punika PVC jembaré, bisa digunakake tanpa alas kaki.
  • Nawakake fluiditas gerakan amarga bantalan bal sing disegel lan sudut kemiringan pedal. .
  • Nggawa a handlebar ergonomis pindhoe: stang tengah tetep lan stang ayunan kanthi grip anti gores.
  • Thanks kanggo sistem agul-agul berlubang sing amba, ningkatake resistensi tanpa ngalangi gerakan. 
  • Ciri-cirine yaiku: Bobot 26 Kg, Ukuran dawa 112 cm x lebar 56 cm x dhuwur 175 cm.
  • Kanggo siji ambane minimal 0,90 m nganti 1,50 m.
  • Wis babar pisan 3 taun kanggo pigura logam lan 6 sasi kanggo bagean nyandhang.

Poolstar Elly Waterflex Elliptical Trainer kanggo Pools

Cara kerjane Elly pelatih elips kanggo kolam renang

Poolstar Elly Waterflex Elliptical Trainer kanggo Pools

Tuku sepeda blumbang elips

Rega sepeda elliptical Elly pool

Waterflex - Elips Akuatik, Warna 0
Waterflex - Elips Akuatik, Warna 0
  • Proteksi silikon anti gores ing ujung.
  • Roda: gampang maneuver amarga kualitas roda putih sing tahan gores.
  • Gunakake: banyu termal, banyu segara utawa banyu klorin.
  • Resistansi: lengen tuas osilasi kanthi bilah berlubang 50 cm.
  • Mekanisme: engkol kinerja dhuwur karo bantalan anti banyu kanggo rotasi sampurna.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-21.


Manta 5sport blumbang karo mancal banyu

mancal banyu manta 5
klik kanggo ngerti kabeh informasi babagan: mancal banyu manta 5

Pisanan Manta 5 e-mancal: Electric banyu mancal kanggo olahraga banyu pipis antarane muter lan sailing

Manta5 Hydrofoiler XE-1: Sepeda Listrik Hydrofoil Pisanan ing Donya

Kanggo miwiti, kita komentar sing Manta5 Hydrofoiler XE-1 minangka sepeda banyu pisanan ing donya sing ngasilake pengalaman muter ing banyu, awit iku sepedha listrik banyu sing bisa nyabrang lumahing banyu tanpa gaweyan tinimbang nunggang sepedha listrik utawa sepedha.

Sepeda hydrofoil kabeh-terrain XE-1 bisa njelajah ing banyu sing atos, layaran segara, lan santai ing kali.

Sabanjure, klik link kanggo ngerti kabeh rincianmancal banyu listrik Manta 5.


Schiller S1-C Water Bike

sepeda banyu skiller
sepeda banyu skiller

WATERBIKE

Schiller Water Bikes

Iki minangka sepeda banyu paling maju ing donya, ora mbutuhake bahan bakar, ora ngetokake emisi, babar blas bisu lan simulasi katamaran ultra-portabel.

Sepeda Schiller minangka sepeda banyu aluminium lan serat karbon kanthi dhuwur.

Dasar digawe saka 2 kamar ngambang, digawe saka bahan dropstich ultra-tahan lan konstruksi jinis catamaran entuk daya apung lan stabilitas kanthi sithik banget kanggo banyu.

Nalika mlaku, sepedha kasebut didorong maju kanthi baling-baling sing padha karo baling-baling prau sing tekan.

Model sepeda banyu Schiller SportX1

Carane Schiller SportX1 Aquatic Bike Model

Model kasebut Schiller SportX1 Yaiku jinis prau sing digerakake nganggo pedaling wong lan nganggo rong pelampung.

Kanthi cara iki, nalika nunggang Schiller Bikes wong kudu njagong, pedal lan nggunakake stang kanggo ngontrol arah mancal banyu.

Singkate, kerjane meh padha karo sepeda konvensional, mung wektu iki bakal obah ing banyu.

Video pengoperasian sepeda banyu Schiller

Pedaling ing Schiller blumbang mancal

Olahraga blumbang nganggo sepeda banyu Schiller

Rega sepeda banyu Schiller

pit banyu
pit banyu

Rega sepeda banyu Schiller

Praktis, rega tetep watara € 5.100,00 - € 5.395,00 tanpa PPN (gumantung model, warna, platform…).

Tuku banyu blumbang bike Schiler

Mengko Sampeyan bisa ngeklik ing situs resmi saka Schiller blumbang banyu bike yen sampeyan kasengsem ing consulting model tartamtu ana bebarengan karo rega. : Tuku pit banyu Schiller

RSS
Tampilan