Skip isi
Ok Reformasi Pool

Kolam perawatan omah

omah perawatan blumbang munggah pangkat
omah perawatan blumbang munggah pangkat

En Ok Reformasi Pool nang Filter blumbang kita nampilake sampeyan Kolam perawatan omah.

Apa booth perawatan blumbang

Kolam perawatan omah

Omah limbah kolam uga bisa nampa jeneng panggonan technical blumbang kang.

Omah perawatan blumbang minangka kompartemen kedap banyu sing penting minangka wadhah lan perlindungan kanggo kabeh komponen listrik sing nemtokake sistem filtrasi. (pabrik perawatan, pompa, panel listrik ...).

Carane omah perawatan blumbang kudu

Nandheske rinci penting banget sing house blumbang, sing ngomong sing interior house blumbang kudu airtight lan ventilated, amarga kita kudu nglindhungi komponen listrik saka kelembapan.

Sing nggabungake ruangan teknis kolam renang

Kaya sing wis dingerteni, kita bakal nggabungake peralatan elektronik lan hidrolik ing gudang pabrik perawatan.

Kita uga ngelingake maneh manawa ruangan teknis kolam renang kudu kedap udara lan duwe ventilasi.

Unsur ing njero ruangan teknis kolam renang


Kaluwihan duwe omah perawatan

Keuntungan utama duwe bilik pemurnian

  1. Kaping kabeh, lokasi tanduran perawatan blumbang ngijini sampeyan kanggo mesthekake yen ing nemtokake komponen electrical saka sistem filtrasi uga safeguarded.
  2. Sareh, sampeyan nyawiji ing papan sing padha kabeh komponen penting saka sistem filtrasi.
  3. Kajaba iku, kamar technical sing wis diinstal kanggo kolam renang ngidini tabungan ing biaya lan wektu instalasi.
  4. jaminan a akses pangopènan blumbang cepet lan gampang.

Lokasi ruangan teknis kolam

Where kanggo nginstal house blumbang

Omah blumbang dipasang minangka cedhak karo blumbang sabisa, ngetung bisa tekan arus lan njupuk kauntungan saka saluran saluran banyu.

Rincian booths instalasi kanggo pumps blumbang

  • Kaping pisanan, kita kudu milih lokasi kanggo ruangan teknis kolam sing bakal ana ventilasi ana.
  • Faktor penting liyane yaiku booth Sampeyan kudu rata lan rata ing lemah.
  • Malah luwih, kita kudu nimbang sing ngeculaké motor blumbang tetep ing panggonan paling cedhak kanggo blumbang lan ing tingkat banyuKanthi cara iki, kurang lelungan, efek ing perawatan banyu blumbang bakal luwih cedhak.
  • Tanpa acuh kita bisa nemokake omah blumbang: dikubur, semi-dikubur utawa munggah (dhuwur maksimal 4 meter).
  • Pungkasan, jarak antarane ruangan teknis blumbang lan kaca blumbang ora kudu ngluwihi 7 meter.

Cara milih gudang kanggo tanduran perawatan limbah

1. Pilih gudang perawatan miturut materi

  • Kaping pisanan, ana macem-macem kemungkinan ing jinis bahan sing digunakake ing omah blumbang.
  • Kita duwe macem-macem bahan ing omah blumbang dhewe lan uga ing kabeh unsur liyane sing nggawe, contone: engsel tutup.

2nd Pilih tanduran perawatan ngeculaké miturut materi gumantung apa iku dilengkapi utawa ora

Omah perawatan kosong

  • Ana uga kamungkinan kanggo tuku Booth kosong lan nglengkapi karo siji utawa liyane Piece saka peralatan gumantung kabutuhan lan pilihan.

Booth perawatan karo peralatan filtrasi blumbang

  • Saiki, umume booth filtrasi sing didol wis diinstal, yaiku, kanthi peralatan sing wis ditemtokake gumantung saka supplier. Iki kedadeyan ing ndhuwur kabeh ing dodolan langsung menyang pelanggan pungkasan.

3. Pilih gudang perawatan miturut model

  • Sabanjure, kita bakal nampilake Jinis Rumah Perawatan Kolam

omah perawatan blumbangTJinis Rumah Perawatan Kolam

Format booth perawatan

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem format booth perawatan limbah, apa sing dikubur, semi-dikubur, dibangun, kanthi gerbang ngarep, kanthi gerbang ndhuwur ...

Sanajan, ing antarane macem-macem tanduran perawatan kolam sing ana ing pasar, Ana rong jinis utama sing bisa dibedakake:

Rumah perawatan kolam prefabrikasi

  • Rumah perawatan kolam prefabrikasi: ing kategori iki, kita bakal nemokake papan kanggo tanduran perawatan kolam renang sing dhuwur, semi-lemah lan dikubur.

Konstruksi omah perawatan kolam renang

  • Omah perawatan blumbang dianggo Dibangun kanthi adaptasi karo syarat situs kolam renang, lokasi, jinis terrain ...

Model kolam renang motor

Booth Kolam Renang Ngangkat

Model omah kolam renang sing dhuwur

Dhuwur Pool House
omah blumbang munggah pangkat

Booth karakteristik kanggo pabrik pengolahan limbah sing dhuwur

  • Kanggo miwiti, gudang tanduran perawatan sing digedhekake dirancang kanggo diselehake ing permukaan sing diangkat.
  • Ing wektu sing padha, omah tanduran perawatan wungu Wis dirancang sadurunge karo dimensi lan ciri tartamtu.
  • Materi booth kanggo tanduran perawatan sing dhuwur bisa beda banget, kayata: serat, polyester utawa PVC. Dadi kualitas kamar teknis blumbang bakal gumantung saka manufakture.

Kauntungan utama omah perawatan munggah pangkat

  • Kauntungan pisanan saka omah sing diunggahake yaiku padha ora bisa banjir amarga padha ing ndhuwur banyu.
  • Kapindho, omah blumbang sing diangkat nambah umur migunani saka peralatan filtrasi blumbang, amarga nyegah kondensasi banyu lan duwe ventilasi sing luwih apik.
  • Katelu, lagi diselehake ing lumahing wungu lan siap kanggo sambungan sing, lagi gampang banget kanggo nangani
  • Lan mulane, reresik saka house pump blumbang lemah ndhuwur bisa digawa metu mulyo.
  • Uga, padha duwe resistance apik banget kanggo weathering lan suryo srengenge.
  • Ing cara sing padha, omah kanggo kolam renang munggah pangkat ngidini a nyenyet lengkap. 
  • Ing tangan liyane, ngeculaké Filter blumbang wungu iku pilihan sing ngidini kita akses gampang lan nangani.
  • Kapasitas kanggo nyimpen alat pangopènan kolam, kayata sapu manual, selang ngambang, klorin ...
  • Cocog kanggo sambungan klorinator uyah, pompa pH, panel listrik.

model anyar Dhuwur Pool House

  • Ana kasedhiyan model generasi paling anyar gudang kanggo pabrik pengolahan limbah ing njaba elevated consigning hydraulic engsel, amarga iki tutup ndhuwur wis tetep dhewe lan akibate kita mudhun tanpa impact sembarang.

Kekirangan Booth Kolam Renang Ngangkat

  • Ana kemungkinan sing pump blumbang kang ndhuwur tingkat banyu blumbang discharges lan isi karo online. Sampeyan bisa takon rincian liyane ing kaca tartamtu saka pompa blumbang.
  • Ing sisih liyane, padha njupuk liwat bagean saka papan lan gumantung ing ngendi padha diinstal bisa nimbulaké impact visual ala.

Tips Perawatan House wungu Pool

  • Pasang ing panggonan cedhak blumbang.
  • Aja nyelehake barang abot ing tutup ndhuwur.
  • Tambah slab beton ing lemah minangka basis kanggo Booth saka bab 12 cm karo bolong logam kanggo support apik.
  • Booth filtrasi sing digawe dhewe kanthi kualitas profesional paling apik kanthi rega paling apik.

Tuku omah kolam renang

Rega omah kolam renang sing dhuwur

Keter 223995 Gudang Taman Luar Ruangan Midi, Coklat/Beige, 130 x 74 x 110 cm, MIDI 800
  • Gudang panyimpenan njaba kanthi lawang dobel lan tutup hinged kayu imitasi
  • Kapasitas 800 l
  • Bahan, polypropylene injeksi
  • Lantai kalebu lan kemungkinan ditutup kanthi padlock
  • Ukuran kemasan: 133 cm L x 82 cm W x 24 cm H
Keter 249317 Simpen ing Papan Panyimpenan Taman Luar Ruangan Nova, 132 x 71,5 x 113,5 cm, Abu-abu Muda kanthi Tutup Abu-abu Gelap
  • Solusi panyimpenan ruangan sing cocog kanggo alat lan peralatan kebon, barbecue lan aksesoris lan tong sampah 2 120 liter
  • Panel efek kayu sing elegan sing mbukak saka ndhuwur utawa ngarep lan kanthi fitur ngunci kanggo nutup kanthi aman
  • Lantai abot kanthi dhukungan rak sing dibangun lan kapasitas 880 L
  • Keter Simpen ing Papan Panyimpenan Taman Luar Ruangan Nova, 32 x 71,5 x 113,5cm, Abu-abu Muda kanthi Tutup Abu-abu Gelap
  • Dimensi sing dipasang: 132 x 71,5 x 113,5 cm (L x W x H); ukuran internal: 122 x 61 x 108,8 cm (dawa x lebar x dhuwur)
Keter Store It Arc - Gudang Taman Luar Ruangan, Kapasitas 1200 liter, Werna taupe lan krem, Ukuran: SIO 1200
  • Gudang panyimpenan ruangan kanthi lawang dobel lan tutup hinged efek kayu
  • Kapasitas 1200 l
  • Piston logam kalebu ing tutup
  • Lantai kalebu lan wungu kanggo ngisolasi saka banyu
  • Bahan: polipropilen sing disuntik
Keter Duotech Grande Store Outdoor Garden Shed, Grey
  • Gudang ruangan lan njero ruangan sing cocog kanggo nyimpen alat lan peralatan omah lan kebon.
  • Desain kayu premium sing elegan kanthi finish Duotech, nyedhiyakake panel tembok sing dikuatake logam dobel.
  • Kalebu engsel nikel, lawang dobel, lan entri ramped supaya gampang diakses.
  • Bahan kasebut tahan kanggo iklim apa wae, ruangan ruangan iki ora mbutuhake pangopènan.
  • Furnitur taman desain modern, bisa dicet kanggo kustomisasi luwih saka gudang
XLLLL Arcon Eksterior Tahan Air Penyimpanan Sepeda Plastik Wheelie Bin Gudang Taman Luar Ruangan Gudang Dijual Taman Penyimpanan Kotak Baja
  • ✡ KEKUATAN EKSTRA: Tembok lan atap bergelombang sing jero ribbed njamin kekuwatan lan keamanan; Sudut atap logam uga diwenehake kanthi proteksi pinggiran.
  • ✡ Iki dirancang kanggo tahan kahanan cuaca sing atos lan menehi daya tahan jangka panjang.
  • ✡ EASY TO USE: Bike ngeculaké karo lawang ndhuwur lan lawang ngarep gedhe, iku trep kanggo nyelehake soko; Gulungan sepeda kanthi penyerap kejut gas ganda, trep kanggo mbukak lan nutup.
  • ✡ MULTIFUNCTION: 2-3 pit kanggo nyimpen. 2-3 wadhah kanggo kebon sampeyan.
  • ✡ EASY TO assemble: Gulungan sepeda kanthi sistem klip sudhut lan lawang sing gampang. Gudang sepeda karo kabeh aksesoris saka kita.
Keter 17207331 Gudang Panyimpenan Taman Premier XL, Abu-abu/Ireng, 141 x 82 x 123,5 cm
  • Solusi panyimpenan sing cocog kanggo alat kebon, peralatan lan tong sampah wheelie 2L X240
  • Panel tembok dobel sing kandel lan dikuatake kanggo kekuatan ekstra kanthi kapasitas 1150L
  • Tutup sing dibantu piston supaya gampang digunakake kanthi opsi sing bisa dikunci kanggo keamanan tambahan
  • Digawe saka awet, tahan cuaca lan tahan luntur
  • Dimensi njaba sing dipasang: 141 x 82 x 123,5 cm (L x W x H); ukuran internal: 133,4 x 75 x 112 cm (dawa x jembaré x dhuwur)
Omah Panyimpenan Taman TIMBELA 142x204x200 cm/2.22 m2 - Pintu sing Bisa Dikunci Gudang Taman Luar Ruangan - Gudang Kayu Cilik - Atap, Windows M311F
  • GEDUNG KAYU CILIK, PERFECT kanggo RUANG KOMPAK. Simpenan njaba (2.22 m2). Iku pas banget ing pager, tembok utawa wit. Solusi panyimpenan serbaguna kanggo tong sampah, piranti, dolanan, utawa panyimpenan sepeda ing njaba.
  • GEDUNG KEBUN KAYU sing bisa dipercaya. Langsung saka pabrikan. Panel 19mm kualitas dhuwur, kayu alami. Kombinasi konstruksi salib lan lidah-lan-alur nyedhiyakake gudang kebon sing kuwat lan tahan lama.
  • GAMPANG kanggo nglumpukake kebon kebon. Nglumpukake gudang kebon anyar sampeyan kanthi gampang amarga kayu sing wis dipotong lan instruksi perakitan sing rinci. Panel gendheng, felt, fixings, lawang pindho karo jendhela, kancing lan hardware wis klebu. Jembaré pigura lawang - 34 mm. Pintu kayu multi-driji kualitas dhuwur. Pintu sing luwih kuat, luwih tahan kanggo warping.
  • GEDUNG BANYUWANGI. Beda karo gubuk sing atap rata, udan deres supaya barang-barangmu tetep garing. Thanks kanggo atap OSB-3 sing kuwat, gudang panyimpenan kebon sampeyan bakal nglindhungi sampeyan saka cuaca.
  • Panyimpenan njaba kanthi aksesibilitas gedhe. Thanks kanggo lawang dobel dhuwure 1,76m, sampeyan ora bakal duwe masalah mlebu lan metu saka gudang kayu ruangan iki. Jendhela Plexiglas loro mbantu cahya lan visibilitas.
Wasabi - Ijo Muda Plus S Gudang taman logam ijo 2,43 m2 121x201x190cm Garansi 10 taun
  • Atap gantung sing nggampangake saluran pembuangan lan warna siji ijo cahya
  • Ventilasi ngarep lan mburi dobel kanggo ventilasi interior omah sing sampurna.
  • Pintu geser kaping pindho saka 1,57m sing nggampangake mbukak lan mlebu ing interior gudang.
  • Gampang kanggo ngumpul lan free pangopènan.
Gudang Taman Luar Ruangan Outsunny 4,83 m² 277x195x192 cm Gudang Taman Logam kanggo Panyimpenan Alat karo Base Klebu lan 4 Windows Grey
  • STORAGE LARGE: Gudang baja sing wiyar iki duwe ruang interior sing gedhe, dirancang kanthi sampurna kanggo nyimpen alat kebon, aksesoris kolam renang, lsp.
  • STEEL GALVANIS: Gudang panyimpenan digawe saka baja galvanis kanthi lapisan anti-karat kanggo njamin panggunaan ing njaba lan liwat wektu. Struktur tulangan ngisor sing kuwat. Kabeh potongan teka sadurunge dipotong lan dibor
  • SLOPED ROOF lan pindho lawang: gendheng sloped ngidini banyu mili menyang lemah, nyegah ngeculaké saka stagnating lan rusting. Pintu sliding dobel nggampangake akses menyang interior tanpa ngalangi
  • Ventilasi apik: Wis 4 ventilasi ing sisih ndhuwur, loro ing ngarep lan loro ing mburi. Padha njamin ventilasi sing apik, ngindhari kelembapan lan katon jamur ing piranti lan peralatan liyane.
  • TOTAL UKURAN: 277x195x192 cm (LxWxH). Ukuran internal: 267x181x192 cm (LxWxH). Wilayah sing migunani: 4,83 m². Majelis dibutuhake. Disaranake nganggo sarung tangan nalika instalasi. Cathetan: Mangga waca instruksi perakitan utawa video kasebut kanthi teliti sadurunge instalasi kanggo nyepetake wektu instalasi PENTING: Produk iki dikirim kanthi kapisah ing kothak sing beda-beda, mula, wektu pangiriman bisa uga beda kanggo saben. Jumlah kothak: 3

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Dikubur Kolam Perawatan House

Model omah kolam renang sing dhuwur

Dikubur Kolam Perawatan House
Dikubur Kolam Perawatan House

Kauntungan utama Dikubur Kolam Perawatan House

  • Kauntungan utama saka omah blumbang ing lemah yaiku didhelikake ing lemah, kanthi cara iki ora ngasilake impact visual.
  • Booth-booth iki cocok kanggo kita kanggo langkah ing wong nanging kasebut kanthi teliti,, tanpa ngluwihi.
  • Dadi ing tingkat sing luwih murah tinimbang banyu blumbang Ora ana masalah yen pompa blumbang dibuwang, malah luwih kepenak.

Kekirangan Dikubur Kolam Perawatan House

  • Ing drawback utama kamar technical kolam renang lemah iku nalika kita kudu operate ing iku bisa dadi ora nyaman.
  • Ing sisih liya, ing omah panyaring blumbang, struktur kerja kudu ditindakake kanthi apik ing saubengé keliling, amarga yen ora, kita bakal nemokake yen karo udan sing ora becik, bumi bakal kue, sing nyebabake deformasi omah blumbang sing dikubur.
  • Senajan gubug kanggo tanduran perawatan blumbang ing-lemah disegel banget, iku bener cukup umum kanggo wong-wong mau banjir.
  • Inggih, iku gampang banget kanggo wong-wong mau kanggo banjir yen ana retak ing stopcock utawa ing Filter blumbang lan pump, soaking kabeh peralatan listrik lan ing efek ngrusak wong.
  • Reresik gudang sing dikubur mesthi angel kanggo apa sing reged banget.
  • Apa maneh, biasane ana banyu amarga reresik saringan motor lan pungkasane rusak amarga mambu ora enak.
  • Engsel tutup pungkasane dadi karat lan copot.
  • Wis papan suda kanggo nambah peralatan ing filtrasi blumbang ing mangsa.

Tuku omah perawatan kolam Ingground

Harga rumah pengolahan limbah kolam kubur

Keter - Store It Out MAX Gudang Taman Luar Ruangan, Kapasitas 1200 liter, Warna Taupe / Beige
  • Gudang panyimpenan ruangan kanthi lawang dobel lan kayu tiruan tutup lempitan sing rata.
  • Kapasitas 1200 l
  • Tutup karo piston logam.
  • Desain kanggo nginstal rak kayu (ora klebu)
  • Kemungkinan nutup kanthi gembok.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Omah blumbang setengah kakubur

Model omah perawatan semi-kubur

Omah blumbang setengah kakubur
Omah blumbang setengah kakubur

Karakteristik omah perawatan setengah dikubur

  • Omah blumbang sing setengah dikubur iku bagéan saka struktur (kotak) dikubur ing lemah.
  • Sauntara, sisih liyane saka omah, sing tutup omah perawatan semi-dikubur, kang wangun ora duwe aturan baku, ora dikubur, sing dadi kanggo ndukung implantasi lan manipulasi.
  • Ing kahanan kaya mengkono, Omah blumbang sing setengah dikubur biasane nduweni aspek estetis sing pengin niru unsur alam, kayata watu utawa sapanunggalane.

Rega omah blumbang semi-kubur

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Water treatment pondok Konstruksi blumbang

Model omah perawatan kolam

omah perawatan kolam renang
Rumah perawatan kolam renang

Karakteristik kamar teknis kanggo kolam renang sing dibangun

  • Ruang teknis kanggo blumbang konstruksi bakal dadi papan sing digawe khusus kanggo kolam renang sampeyan, sing bakal dibangun ing situs kasebut.
  • Booth kerja minangka papan sing digawe kanthi jelas, dicocogake kanggo pangguna lan mulane uga sing dikarepake.
  • Mulane, workhouse perawatan blumbang bakal diatur kanggo kahanan lokasi, papan kasedhiya, etc.
  • Sampeyan bisa milih situs nanging tansah njaga jarak maksimum 7m saka kaca blumbang.
  • Kajaba iku, dibangun ing house blumbang bakal dilapisi lan dialusake nganggo mortir.
  • Pungkasan, sampeyan bisa hubungi kita tanpa prasetya yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan situs kerja teknis.

Video conto konstruksi gudang kanggo kolam renang

situs konstruksi kanggo kolam renang

ngukur House kanggo pump blumbang

Ukuran omah kanggo pompa blumbang

Minangka logis, ukurane bakal ditemtokake dening ukuran peralatan sing bakal dilebokake ing njero.

Ing kasus apa wae, luwih becik ndarbeni omah perawatan kolam kanthi ukuran sing luwih gedhe tinimbang sing dibutuhake, amarga kanthi cara iki kita njaga awake dhewe yen bakal duwe papan sing isih ana yen mengko nggawe keputusan kanggo nginstal. peralatan blumbang kayata: klorinator uyah kolam, sistem ultraviolet kolam renang...


Konstruksi omah kolam

Kolam renang omah konstruksi lan kolam grouting

Konstruksi omah kolam

Carane mundhakaken house perawatan blumbang

Video tutorial mundhakaken blumbang motor ngeculaké

Sabanjure, video kanggo sinau carane ngunggahake omah kolam.

Inggih, omah wungu kanggo blumbang luwih nyaman, amarga akses menyang kabeh komponen wis difasilitasi.

Carane mundhakaken house perawatan blumbang

RSS
Tampilan