Skip isi
Ok Reformasi Pool

Carane ngresiki saringan pasir blumbang

Yen blumbang sampeyan duwe saringan pasir, penting kanggo ngresiki kanthi rutin kanggo nyegah akumulasi rereget lan lebu. Ana sawetara langkah prasaja sing bisa ditindakake kanggo ngresiki saringan pasir lan njaga kolam renang sing paling apik.

carane ngresiki saringan kolam
carane ngresiki saringan kolam

Ing kaca iki saka Ok Reformasi Pool nang filtrasi blumbang lan ing bagean tanduran perawatan blumbang We present kabeh rincian saka Carane ngresiki saringan pasir blumbang

Nalika kanggo ngresiki Filter wedhi blumbang

langkah Filter blumbang resik
langkah Filter blumbang resik

Sepira kerepe kanggo ngresiki Filter wedhi blumbang

Cara paling apik kanggo ngresiki panyaring blumbang yaiku nindakake paling ora sapisan saben musim.

Nanging, yen sampeyan duwe akeh lebu ing blumbang, sampeyan bisa uga kudu ngresiki luwih asring. Sampeyan bakal bisa ngerti yen saringan sampeyan kudu diresiki nalika aliran banyu wiwit alon. Cara liya kanggo ngerti yen panyaring sampeyan kudu diresiki yaiku yen tolok tekanan wiwit mundhak. Yen sampeyan ngelingi samubarang iki, wektune kanggo ngresiki saringan.

Kanggo menehi kita idea, urip migunani saka wedhi blumbang kira 2 utawa 3 mangsa lan tenan bisa sawetara saka 1-3 taun kanggo Filter cilik, nganti 5-6 taun kanggo Filter gedhe.
carane kanggo ngresiki Filter blumbang
carane kanggo ngresiki Filter blumbang

Faktor pengaruh ing reresik saka sand Filter

Ing ngisor iki kahanan sing paling mengaruhi frekuensi ngresiki pabrik pengolahan pasir kolam:

  1. Kanggo miwiti, padha pengaruhe nomer siram lan frekuensi saka nggunakake.
  2. Lokasi (Jumlah serbuk sari lan serangga).
  3. Pool care lan manungsa waé ditampa (contone: nampa rutin perawatan banyu).
  4. Ukuran filtrasi saka blumbang.

Carane ngresiki saringan pasir blumbang

Filter blumbang resik
Filter blumbang resik

Yen filter kolam sampeyan ora resik, kolam sampeyan ora bakal resik. Titik. Filter blumbang sing resik minangka kunci kanggo kolam renang sing resik.

Prosedur kanggo ngresiki saringan pasir kolam

Kanggo ngresiki saringan pasir, sampeyan kudu ngumbah maneh.

Yen blumbang sampeyan duwe saringan pasir, penting kanggo ngresiki kanthi rutin kanggo nyegah akumulasi rereget lan lebu. Ana sawetara langkah prasaja sing bisa ditindakake kanggo ngresiki saringan pasir lan njaga kolam renang sing paling apik.

1. Mulai kanthi medhot daya menyang pompa. Iki bakal mesthekake yen pompa ora urip nalika sampeyan ngresiki saringan.

2. Banjur copot tutup Filter lan njupuk metu basket utama. Iki bakal menehi akses menyang amben wedhi.

3. Gunakake selang Taman kanggo mbilas amben wedhi, nggawe manawa kanggo ngarahake banyu adoh saka tengah amben ngendi sisih ketemu. Cuci nganti banyune bening.

4. Sawise amben wedhi wis rinsed, ngganti kranjang utama lan meneng ing tutup.

5. Nguripake pompa lan supaya saringan mbukak sawetara menit kanggo mesthekake yen kabeh bisa digunakake kanthi bener.

Kanthi ngetutake langkah-langkah prasaja iki, sampeyan bisa njaga saringan pasir kolam renang resik lan bebas saka rereget lan lebu. Reresik reguler bakal nambah umur saringan lan njaga kolam renang katon paling apik.

Video tutorial Carane ngresiki Filter wedhi blumbang

Reresik saringan pasir kolam renang

Carane ngresiki saringan pasir blumbang

RSS
Tampilan