Skip isi
Ok Reformasi Pool

Carane ngresiki watu blumbang?

watu blumbang resik
watu blumbang resik

En Ok Reformasi Pool ing bagean saka resik blumbang Kita nampilake artikel babagan: Carane ngresiki watu blumbang?

Ing sisih liya, kita uga menehi saran supaya sampeyan ngunjungi kaca khusus kanggo jubin blumbang.

Pertimbangan reresik ing lantai kolam renang

reresik lantai blumbang

Pentinge reresik lantai blumbang

Lantai blumbang apa wae yaiku papan sing biasane disimpen, dadi ing ngendi sampeyan kudu ngeyel luwih mantep karo metode sing diputusake.

Mulane, kita kudu duwe rutin sinau babagan carane ngresiki lantai kolam.

Nanging, kanggo nglawan kedadeyan sing ora dikarepake ing jubin ing sekitar kolam renang, kita kudu nindakake rutinitas reresik sing bener.

Ya, kanthi ngetutake kabiasaan tartamtu, sampeyan bakal nyegah rereget lan lebu ing lantai,

Na, sing microorganisms tartamtu lan bakteri katon ing pojok blumbang sing nimbulaké kontaminasi banyu, lan ing akeh kasus sawetara masalah kesehatan kanggo siram.

Apa penting kanggo ngresiki lantai blumbang kanthi bener?

Minangka stroke pangeling, geladhak blumbang lan lantai blumbang kapapar sawetara faktor nalika njobo:

  1. Minangka bagean higienis, kita duwe cuaca sing ora becik kayata udan lan angin, sing nyeret kita mudhun lan nggawe kita nglumpukake rereget lan jamur.
  2. Alasan liyane yaiku sinar ultraviolet saka Srengenge, sing nyebabake pangatusan materi.
  3. Paling ora, nalika nggunakake kolam kita nggawe klorin, jeruk ...
  4. Ing sisih liya, kita kudu ngreksa sifat non-slip kelas 3 sing kudu diduweni ing lantai blumbang, yen ora, kita bakal nemokake yen lantai udan, bisa nyenyet liwat wektu. Kanthi cara iki, pitakonan kenapa lantai blumbang uga dijawab.

Carane ngresiki blumbang pinggiran watu blumbang

mbenake pinggiran blumbang
mbenake pinggiran blumbang

Rutin mriksa kahanan karesikan watu

  • Kaping pisanan, supaya watu keropos tetep resik lan sampurna, luwih becik sampeyan mriksa kanthi periodik.
  • Lan, yen sawise ngresiki watu kanthi produk alami, sampeyan sok dong mirsani manawa isih reged, ing kasus iki sampeyan kudu nggunakake produk pembersih khusus, kayata agen descaling, sing cocok kanggo permukaan iki. Lan priksa manawa sampeyan ngetutake kabeh rekomendasi kanggo panggunaan sing dituduhake dening pabrikan.

Prosedur 1st kanggo ngresiki watu blumbang

Ngreksa lan nglindhungi pinggiran blumbang watu Panjenengan

pinggir blumbang resik

Aplikasi sealer kanggo watu blumbang

  • Aplikasi sealer adhedhasar banyu sing diformulasikan kanggo digunakake ing watu alam kanggo nglindhungi blumbang watu saubengé saka reregetan lan rereget.
  • Pilih sealant breathable sing bisa bantuan nyilikake creep lan beku-thaw cracking, lan tahan kanggo uyah.
  • Sadurunge grouting, nambah sealer grout kanggo retak antarane watu kanggo nyegah wutah saka jamur lan mildew.

Prosedur 1st kanggo ngresiki watu blumbang

Pinggir kolam watu sing resik

ngresiki watu blumbang

Kerep nyapu pinggir kolam

  • Kapindho, sampeyan kudu kerep nyapu watu ing blumbang kanggo nyegah jamur.
  • Sabanjure, sampeyan kudu ngresiki nganggo produk pH netral.
  • Ing wilayah sing diwarnai, sampeyan butuh pembersih asam, tundhuk banget karo pandhuan pabrikan supaya ora nyebabake watu dadi putih.
  • Kajaba iku, sapisan sasi dianjurake kanggo nggunakake mesin cuci tekanan kanggo entuk asil sing luwih apik.

Prosedur kaping 2 kanggo ngresiki watu blumbang

Njaga pinggiran blumbang watu

carane kanggo ngresiki blumbang pinggiran watu

Plug joints saka watu blumbang

  • Dadi manawa kanggo caulk sembarang joints expansion digawe antarane nanggulangi lan kelompok blumbang; cara iki watu bakal bisa kanggo nggedhekake lan kontrak minangka banyu blumbang wis nyegah saka pembekuan ing peserta lan bejat watu blumbang.

Prosedur 3st kanggo ngresiki watu blumbang

Priksa mortir ing antarane watu

mriksa watu blumbang mortir

Jaga mortir pinggir blumbang

  • Ing tangan liyane, sampeyan kudu ati-ati ing awal mangsa kanggo mriksa mortir sing ana ing antarane watu kanggo ndeleng apa ana retak utawa crumbling.
  • Yen ana retakan cilik, isi karo sealant anti banyu sing cocog karo warna watu.
  • Kosok baline, yen sampeyan ndeleng retakan sing luwih gedhe utawa mundhut mortir umum ing sendi, coba goleki alesan kanggo masalah iki sadurunge ndandani, utawa bakal terus kedadeyan; nanging sadurunge iku bakal bisa sing golek dhewe ing kahanan kudu ngganti mortir, watu utawa loro-lorone.

Prosedur 4th kanggo ngresiki watu blumbang

Carane ndandani watu blumbang

Prosedur ndandani watu kolam renang

ndandani watu blumbang

Prosedur 5th kanggo ngresiki watu blumbang

Carane mulihake watu pinggir blumbang

mulihake pinggiran blumbang
  • Kaping pisanan, sampeyan entuk penambah warna watu, sing ndadekake nada alami saka watu kasebut lan kalebu pelindung noda lan sealer.
  • Nanging, sampeyan uga bisa nimbang nggunakake polisher watu, assuming kelompok blumbang iki dituku ing Rampung kinclong dhuwur; amarga iki bakal mbusak watermarks lan smudges lan mulihake brilliance asli.

Prosedur 6th kanggo ngresiki watu blumbang

Carane ngganti watu pinggir blumbang

ngganti watu blumbang

Carane sampeyan kudu ngganti watu pinggiran blumbang

  • Utamane, ing kasus-kasus sing kudu ngganti watu nanggulangi, kita kudu mbusak kanthi ati-ati lan kanthi bantuan palu lan pahat.
  • Kapindho, kita bakal ngresiki amben mortir lan mbusak lendhut saka balok blumbang.
  • Mengko, kita bakal bali kanggo ngisi amben watu karo mortir lan kita bakal sijine watu anyar blumbang sak tenane, mesthekake yen iku rata karo watu liyane.

Carane ngganti watu nanggulangi blumbang

Ganti watu nanggulangi lan wates blumbang

Prosedur 7th kanggo ngresiki watu blumbang

Nalika gawe anyar watu blumbang

ngumbah watu blumbang

wusana kang kanggo nimbang gawe anyar watu blumbang

  • Makutha watu blumbang bisa dianyari yen wiwit katon kusam sawise sawetara taun.

Carane njaga watu blumbang alam resik

carane supaya kolam renang watu alam resik

Jaga watu alam ing saubengé blumbang

Njaga jogan watu alam resik mung minangka penting kanggo ngresiki banyu blumbang. Ing ngisor iki sawetara langkah sing kudu dielingi nalika njaga watu alam ing saubengé blumbang sing bakal njamin umur dawa.

Proses kanggo Njaga watu alam watara blumbang Panjenengan

Proses 1st kanggo Njaga watu alam watara blumbang: sealing

  • Kita tansah nyaranake sealing watu sawise instalasi.
  • Sanajan, ing lingkungan tartamtu bisa uga cocog kanggo nyelehake segel (ing kabeh enem sisi kothak watu) kanthi sealer sing nggabungake.
  • Iki bakal dianjurake banget kanggo ngadhepi blumbang.
  • Senadyan mangkono, kanggo nglindhungi watu kanthi luwih apik, dianjurake supaya disegel maneh saben 2-3 taun kanggo ngurangi asupan banyu menyang watu kasebut.

Proses 2nd kanggo Njaga watu alam watara blumbang Panjenengan: sealing: Manajemen tingkat banyu

  • Disaranake supaya tingkat banyu blumbang kira-kira 10 cm ing ngisor pinggir blumbang supaya ora kecemplung utawa jenuh lan garing.

Proses 3rd kanggo Njaga Watu Alam ing Saubengé Kolam Panjenengan: Sealing: Ngilangi Lebu

  • Yen blumbang sampeyan ana ing sangisore jinis godhong-godhongan sing bisa noda watu kasebut, priksa manawa watu kasebut diresiki lan dicopot sadurunge ana kesempatan.
  • Sapuan cepet saben dina liyane bakal cukup bebarengan karo selang sing lembut.

Proses 4th kanggo Njaga watu alam watara blumbang Panjenengan: sealing: pH cleaner Neutral

  • Gunakake pembersih pH netral kanggo reresik lan perawatan watu biasa. Aja nggunakake asam kuat utawa alkalin kanggo ngresiki amarga iki bakal nyuda efektifitas sealer lan bisa ngrusak watu.

Indeks isi kaca: Watu blumbang resik

  1. Pertimbangan reresik ing lantai kolam renang
  2. Carane ngresiki blumbang pinggiran watu blumbang
  3. Carane njaga watu blumbang alam resik
  4. Cara reresik kanggo watu blumbang keropos
  5.  Reresik omah saka watu keropos blumbang
  6. Produk kanggo ngresiki lantai blumbang
  7. Ngreksa properti saka lantai blumbang non-slip

Cara reresik kanggo watu blumbang keropos

carane ngresiki blumbang watu

Carane ngresiki watu keropos blumbang

La Ngresiki watu keropos blumbang iku salah siji saka tugas penting nalika nerangake pangopènan. Biasane, watu keropos digunakake kanggo makutha blumbang, yaiku, kanggo pinggir.

Mulane, iku wilayah alus lan rawan kanggo accumulating rereget, lan yen dilirwakaké iku bisa ngrusak tampilan lingkungan. Mula, kanggo mbantu sampeyan njaga kolam renang, kita pengin menehi sawetara rekomendasi lan trik, supaya sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut. ngresiki watu keropos kolam sampeyan tanpa komplikasi. 

Ngukur kanggo ngresiki watu keropos blumbang

Lumahing watu keropos cenderung njupuk lan nglumpukake akeh rereget, utamane ing wulan sing luwih lembab. Nyatane, jamur minangka salah sawijining pemicu yen ora di resiki ing wektu.

Rekomendasi 1st kanggo ngresiki watu keropos blumbang

Aja nggunakake produk abrasive

wisuh watu blumbang tanpa produk abrasive

Sampeyan kudu supaya ngresiki watu keropos saka blumbang karo produk kimia yen sampeyan ora ngerti komposisine.

  • Yen unsur iki banget alkalin utawa abrasive, padha bisa copot pasuryan ndhuwur watu, njupuk adoh sumorot utawa malah ngrusak kanggo kuwi ombone sing ora nyaman kanggo langkah utawa lungguh ing.
  • Sampeyan kudu nyingkiri produk kayata amonia lan pemutih, minangka loro bisa menehi keropos blumbang watu katon burem lan worn.
  • Ing kasus apa wae, luwih becik nindakake tes ing area cilik sadurunge ngresiki kanggo mriksa efek produk ing watu kasebut.

Rekomendasi kaping 2 kanggo ngresiki watu keropos blumbang

rub ing bunderan

watu blumbang sikat
watu blumbang sikat

Yen sikat digunakake kanggo ngresiki watu keropos blumbang, iku trep sing iki ora duwe bristles abrasive,

  • Lan luwih cocok aplikasi gerakan bunder, supaya ora nyuwek materi lan ngrusak.  

Rekomendasi kaping 3 kanggo ngresiki watu keropos blumbang

Gunakake sabun entheng

wisuh watu blumbang karo sabun entheng

Pilihan produk reresik sing paling apik kanggo tugas iki yaiku sabun sing lembut.

  • Contone, sampeyan bisa nggunakake sawetara deterjen alam utawa sabun sing digunakake kanggo mesin cuci piring, amarga padha ora cilaka katon saka kelas iki lumahing.

Rekomendasi kaping 4 kanggo ngresiki watu keropos blumbang

Gunakake banyu bertekanan

mesin cuci tekanan blumbang

A pilihan gedhe, kanggo kasil ngresiki watu prosa saka blumbang, punika nggunakake hydrolAvadora

  • Mesin cuci tekanan nggunakake banyu bertekanan kanggo mbusak rereget saka wilayah sing paling rumit, kaya sing ana ing materi iki.
  • Mesthi, ati-ati aja nyedhaki muncung marang lumahing watu.

Reresik omah saka watu keropos blumbang

kolam renang watu keropos putih resik

Carane ngresiki watu keropos saka blumbang karo trik krasan?

Pancen, ora penting nggunakake produk khusus kanggo ngresiki watu keropos ing kolam; anggere rereget wis jero ditempelake utawa ana noda sing angel dibusak.

Dadi, ing pirang-pirang kasus, sampeyan bakal bisa ngresiki watu blumbang kanthi barang-barang sing mbokmenawa wis ana ing omah.

Cara 1st ngresiki omah saka watu keropos blumbang

Banyu panas

banyu panas kanggo ngresiki kolam renang korona

Banyu biasane banget efektif kanggo mbusak rereget lan reregetan saka watu blumbang keropos.

  • Malah luwih efektif yaiku banyu kanggo ngresiki watu blumbang yen sampeyan nggunakake mesin cuci tekanan sing ngeculake banyu panas ing tekanan.

Cara 2nd ngresiki omah saka watu keropos blumbang

Peroksida

blumbang watu hidrogen peroksida

Hidrogen peroksida banget migunani, wiwit nanggepi rereget lan softens iku.

Carane aplikasi hidrogen peroksida kanggo ngresiki watu blumbang

  • Kanggo nglamar, nyampur setengah ember banyu karo botol hidrogen peroksida (300cc).
  • Sabanjure, kanthi solusi sing dipikolehi, watu kasebut bakal digosok nganggo sikat cedar sing alus.

Cara 3st ngresiki omah saka watu keropos blumbang

khlor

Ngresiki watu kolam kanthi klorin efektif banget nanging mbutuhake proses sing ati-ati

  • Sampeyan kudu nggawe manawa nyampur karo banyu kanggo ngimbangi, nyoba efek ing lumahing cilik, lan yen sampeyan ora weruh efek negatif, sampeyan bisa ngresiki watu keropos saka blumbang dening scrubbing lumahing, supaya klorin tumindak kanggo sawetara menit, lan mbilas nganggo banyu.

Cara 4nd ngresiki omah saka watu keropos blumbang

Resik watu blumbang karo salfman

Watu resik ing sekitar kolam
Watu resik ing sekitar kolam

Salfuman Descaler kanggo rega kolam renang

Tamar Salfuman Descaler 5 liter
  • Cleaner kuat
  • 5 liter wadhah

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.


Produk kanggo ngresiki lantai blumbang

Produk kanggo ngresiki lantai blumbang

Carane ngresiki jubin watara kolam renang

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake solusi kanggo carane ngresiki watu blumbang.

Dadi, kanggo ngresiki pinggiran kolam renang modern saka skala, jamur lan rereget. Ana macem-macem produk khusus kanggo kolam renang.

Pembersih capstone profesional

Pembersih capstone profesional
Pembersih capstone profesional

Katrangan produk kanggo ngresiki watu nanggulangi

Fitur coping stone cleaner

  • Mbalekake tampilan asli, Dirancang kanggo reresik jero lan descaling watu kabeh jinis, kayata watu nanggulangi ing kolam renang, watu Ponggawa, kothak utawa mozaik, becik resik kanggo kolam renang sadurunge lukisan utawa Isi.
  • Bisa diencerke amarga konsentrasi sing dhuwur, bisa digunakake kanthi murni utawa diencerake nganti 1:10 ing banyu, gumantung saka rereget sing ana. Isine senyawa sing nyegah pangembangan jamur, bakteri lan jamur.

Carane nggunakake produk kanggo ngresiki watu nanggulangi

  • Produk profesional, sarung tangan kudu dianggo sajrone aplikasi lan nglindhungi kulit lan mata.
  • Aplikasi produk ing dhukungan lan ninggalake kanggo tumindak kanggo 3 - 8 menit,
  • Iki ditrapake kanthi nyemprot, scrubbing utawa dicelup lan disebarake nganggo pel.
  • Banjur mbilas nganggo banyu tekanan sing akeh yen ana ing njaba.

pancegahan Product kanggo reresik pinggiran blumbang

  • Ing pools lengkap, nyegah prodhuk saka Mudhun menyang banyu.
  • Nyegah produk supaya ora kena kontak karo permukaan sing digawe saka marmer, granit, kaca, wesi metalik utawa logam kanthi perawatan elektrolitik.

Tuku produk kanggo watu pinggir kolam

rega Product kanggo ngresiki pinggiran blumbang watu

TECNOCLEAN SWIMMING POOLS dening Tecno Prodist (1 Liter) resik profesional kanggo nanggulangi watu, Kolam renang, watu Ponggawa, kothak lan mozaik. Nyegah jamur, bakteri lan jamur, kanggo lantai lan tembok
  • RECOVER THE OPEARANCE ORIGINAL, Dirancang kanggo reresik jero lan descaling watu saka kabeh jinis, kayata watu nanggulangi ing kolam renang, watu Ponggawa, kothak utawa mozaik, becik resik kanggo kolam renang sadurunge lukisan utawa Isi.
  • Bisa diencerke, amarga konsentrasi sing dhuwur, bisa digunakake kanthi murni utawa diencerake nganti 1:10 ing banyu, gumantung saka rereget sing ana. Isine senyawa sing nyegah pangembangan jamur, bakteri lan jamur.
  • Gampang lan CEPAT kanggo aplikasi, Aplikasi produk ing support lan ninggalake kanggo tumindak kanggo menit 3 - 8. Iki Applied dening uyuh, scrubbing utawa kecemplung. Banjur mbilas nganggo banyu tekanan sing akeh yen ana ing njaba. Ing blumbang lengkap, nyegah prodhuk saka tiba ing banyu.
  • INSTRUCTIONS FOR USE, Produk profesional, nganggo sarung tangan sajrone aplikasi lan nglindhungi kulit lan mata, yen ditrapake ing lantai, nyebar nganggo pel, kanggo tembok utawa penyangga keropos kayata watu, gunakake sprayer, ninggalake kanggo tumindak lan mbilas nganggo banyu KALUBÈRAN ing Pressure. Nyegah produk supaya ora kena kontak karo permukaan sing digawe saka marmer, granit, kaca, wesi metalik utawa logam kanthi perawatan elektrolitik.
  • TECNO PRODIST minangka teknologi lan produk paling canggih, PRODUK MADE IN SPAIN - PRODIST GROUP (Jaminan Kualitas) - www.tecnoprodist.com
Bayrol BORDNET Pool Edge Cleaner 1l.
  • ✅ 2KG pour 40 M195
  • ✅ gampang nyebar
  • ✅ Formulasi pour toutes les cultures lengkap

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.


Ngreksa properti saka lantai blumbang non-slip

Ngreksa lantai blumbang non-slip

Kok lantai kolam lunyu?

Jawaban kasebut jelas banget kepiye amarga mboko sithik ilang properti lan kepiye kabeh mbutuhake pangopènan, perawatan, ketekunan ...

Ing pasar kolam renang ana produk sing mbantu ngreksa properti lan kolaborasi kanggo ngreksa sifat-sifat lantai non-slip kanggo kolam renang, sanajan sampeyan kudu eling yen sawetara, minangka efek sekunder, bakal nyebabake lantai katon. luwih padhang.

Lukisan renovasi pinggir kolam utawa watu nanggulangi

lukisan renovasi capstone
lukisan renovasi capstone

Cat pembersih watu kolam

Babagan cat kanggo ngresiki watu blumbang

Piscians utawa cat renovasi pinggiran watu yaiku: non-slip - anti-alga lan gampang ditrapake

EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)

FASILPUTIHUKURANNGIMPI
EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)ANTI-SLIP, produk kasebut dikembangake kanthi sifat anti-slip, sanajan ana ing lantai sing telesGampang kanggo aplikasi karo roller utawa sikat. RESISTANCE GREAT, ketaatan banget kanggo dhukungan lan resistance kimia lan mekanikKINERJA sing apik, kanggo ketaatan produk sing luwih apik, dianjurake kanggo ngencerake jas pisanan ing 20-30% banyu lan ditrapake kanthi murni.
Fitur reresik pinggir blumbang lan watu renovasi

Tuku cat kanggo ngresiki watu blumbang

Carane mulihake lan ngresiki watu blumbang keropos

Prices cat PUTIH kanggo ngresiki watu blumbang

Tecno Prodist RENOVATEC CORONA (5 Kg) PUTIH Renovasi cat pinggir kolam utawa watu koronasi - Non-slip - Anti-alga - Aplikasi Gampang
  • EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)
  • ANTI-SLIP, produk kasebut dikembangake kanthi sifat anti-slip, sanajan ana ing lantai sing teles
  • RESISTANCE GREAT, entuk ketaatan gedhe kanggo dhukungan lan resistensi kimia lan mekanik
  • Pandhuan kanggo nggunakake, Dhukungan kudu hard nanging absorbent, yen beton utawa watu coping mengkilat, reged utawa jamur utawa noda uyah, iku kudu di resiki karo produk kita TECNCLEAN PISCINAS (1 x 4 banyu) utawa alternatif karo asam hidroklorik. asam (Salfumant) ninggalake kanggo tumindak kanggo 15 menit ing support lan mbilas nganggo kathah banyu pressurized, ninggalake kanggo garing kanggo minimal 24 jam sadurunge nglamar RENOVATEC CORONA.
  • EASY TO APLIKASI karo roller utawa sikat, kanggo finish sing bener dianjurake kanggo menehi loro pass, kanggo pass pisanan diencerke banyu kanthi 20%, pass kapindho dianjurake kanggo aplikasi tanpa diluting utawa kanthi maksimal 5% saka banyu. TECNO PRODIST minangka teknologi lan produk canggih - PRODIST GROUP (Jaminan Kualitas) - www.tecnoprodist.com
Sale
Tecno Prodist RENOVATEC CORONA (11 kg) PUTIH Renovasi cat pinggir kolam utawa watu penobatan - Non-slip - Tahan lan awet dhuwur - Aplikasi Gampang
  • EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)
  • ANTI-SLIP, produk kasebut dikembangake kanthi sifat anti-slip, sanajan ana ing lantai sing teles
  • RESISTANCE GREAT, entuk ketaatan gedhe kanggo dhukungan lan resistensi kimia lan mekanik
  • Pandhuan kanggo nggunakake, Dhukungan kudu hard nanging absorbent, yen beton utawa watu coping mengkilat, reged utawa jamur utawa noda uyah, iku kudu di resiki karo produk kita TECNCLEAN PISCINAS (1 x 4 banyu) utawa alternatif karo asam hidroklorik. asam (Salfumant) ninggalake kanggo tumindak kanggo 15 menit ing support lan mbilas nganggo kathah banyu pressurized, ninggalake kanggo garing kanggo minimal 24 jam sadurunge nglamar RENOVATEC CORONA.
  • EASY TO APLIKASI karo roller utawa sikat, kanggo finish sing bener dianjurake kanggo menehi loro pass, kanggo pass pisanan diencerke banyu kanthi 20%, pass kapindho dianjurake kanggo aplikasi tanpa diluting utawa kanthi maksimal 5% saka banyu. TECNO PRODIST minangka teknologi lan produk canggih - PRODIST GROUP (Jaminan Kualitas) - www.tecnoprodist.com

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

Rega cat PUTIH/PASIS kanggo ngresiki watu kolam

Tecno Prodist RENOVATEC CORONA (5 kg) SAND PUTIH Cat renovasi kanggo pinggir kolam renang utawa watu makutha - Non-slip - Resistance lan daya tahan dhuwur - Aplikasi Gampang
  • EDGE RENOVATOR, produk becik kanggo aplikasi kanggo watu mahkota kolam renang, kasedhiya ing putih lan wedhi putih (padha karo asli saka jinis watu iki)
  • ANTI-SLIP, produk kasebut dikembangake kanthi sifat anti-slip, sanajan ana ing lantai sing teles
  • RESISTANCE GREAT, entuk ketaatan gedhe kanggo dhukungan lan resistensi kimia lan mekanik
  • Pandhuan kanggo nggunakake, Dhukungan kudu hard nanging absorbent, yen beton utawa watu coping mengkilat, reged utawa jamur utawa noda uyah, iku kudu di resiki karo produk kita TECNCLEAN PISCINAS (1 x 4 banyu) utawa alternatif karo asam hidroklorik. asam (Salfumant) ninggalake kanggo tumindak kanggo 15 menit ing support lan mbilas nganggo kathah banyu pressurized, ninggalake kanggo garing kanggo minimal 24 jam sadurunge nglamar RENOVATEC CORONA.
  • EASY TO APLIKASI karo roller utawa sikat, kanggo finish sing bener dianjurake kanggo menehi loro pass, kanggo pass pisanan diencerke banyu kanthi 20%, pass kapindho dianjurake kanggo aplikasi tanpa diluting utawa kanthi maksimal 5% saka banyu. TECNO PRODIST minangka teknologi lan produk canggih - PRODIST GROUP (Jaminan Kualitas) - www.tecnoprodist.com

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

Price Kit kanggo Paint watu blumbang

SWIMMING POOL KIT - Felpon Roller with Grid Bucket and Brush - 16 L ember with grid - 50mm Brush- Khusus kanggo nglukis kolam renang lan coping stone
  • Set aksesoris sing disaranake kanggo aplikasi TECPISCEL W, lan RENOVATEC CORONA, lan kabeh jinis cat kanggo kolam renang
  • Aksesoris kualitas, diprodhuksi tanggung ing Spanyol
  • Iku kasusun saka ember 16 liter karo kothak + roller felt 22 cm lan diameteripun 50 mm + stirrer 50 mm.
  • PRODIST GROUP www.tecnoprodist.com, MADE IN SPAIN

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

Carane mulihake lan ngresiki watu blumbang keropos

Restorer kanggo ngresiki watu keropos blumbang

RSS
Tampilan