Skip isi
Ok Reformasi Pool

Jinis lampu kolam renang lan instalasi

Lampu blumbang: nglengkapi kolam renang kanthi sentuhan cahya pribadi lan nikmati rembulan.

Jinis Fokus Pool

Kanggo miwiti, ing Ok Reformasi Pool, kita arep kanggo saiki sampeyan bagean iki saka lampu sorot blumbang nang aksesoris blumbang.

lampu sorot blumbang

cahya blumbang

lampu sorot sing dipimpin blumbang

Sabanjure, kita bakal nerangake sampeyan carane nggawe lampu sorot blumbang Iki minangka aksesori penting kanggo estetika, dekorasi lan cahya.

Sorotan njamin keamanan pangguna sajrone jam adus wengi lan uga menehi sentuhan unik, khusus lan pribadi kanggo kebon sampeyan.


Jinis lampu kolam renang miturut instalasi

blumbang cahya

Jinis lampu blumbang kanggo blumbang dibangun ing

Lampu sorot blumbang kanggo blumbang sing dibangun utamané digunakake ing blumbang ing lemah

Model lampu sorot blumbang kanggo kolam renang sing dibangun

  • Lampu sorot kolam renang: padha kudu bolongan kanggo sijine wong ing, kayata lampu blumbang recessed.
  • Llampu kanggo blumbang ndhuwur lemah: Ora perlu nggawe bolongan amarga dipasang nganggo colokan lan sekrup, kita ngomong babagan jinis kayata: lampu tembok, proyektor ...

Jinis lampu blumbang sing ora mbutuhake karya

Lampu blumbang sing ora mbutuhake karya dianjurake ing blumbang sing bisa dicopot.

Model lampu kolam renang sing ora mbutuhake karya

  • Luminaire kanggo katup bali: Lampu kasebut diselehake lan disambungake langsung menyang katup bali blumbang, yaiku, menyang katup pangiriman banyu blumbang. Padha bisa tanpa baterei.
  • Lampu sorot magnetik: instalasi gampang awit iku kelet kanggo panel blumbang liwat magnet.
  • lampu ngambang: padha ora perlu instalasi. Dheweke bisa ditinggalake kanthi bebas ing banyu blumbang utawa ing lantai sampeyan.

Jinis model Pool Sorotan

lampu blumbang

Kolam renang minangka pusat hiburan sing dinamis lan kudu dinikmati awan lan wengi. Fokus cahya lan blumbang sampeyan minangka faktor sing penting banget. Ing wektu iki, ana produk kualitas banget sing madhangi lan dekorasi kolam renang kanthi biaya moneter sing murah lan konsumsi listrik sing sithik.

Bohlam LED putih lan werna kasedhiya ing macem-macem. Inovasi ing lampu sorot blumbang ngidini cahya kanthi operasi sing aman lan efektif. Iki minangka lampu sorot submersible 100%, lampu tembok lan lampu tetep lan ngambang.

Lampu anyar yaiku konsumsi energi sing sithik, sing ngasilake asil sing apik banget kanggo digunakake ing kolam renang.

Uga, padha nggawa gaya lan fungsi sing dipersonalisasi kanggo saben blumbang lan kanthi rega sing cocog karo regane, kayata lampu sing dirancang kanthi lampu sorot kanggo blumbang sing dipimpin.

Kemungkinan jinis fokus blumbang

  • Lampu sorot sing dipimpin kolam renang: konsumsi kurang, kanggo kabeh jinis pools (inground, dipindhah ...). Sampeyan bisa nemokake model cahya putih (monocolor) lan lampu colored (RGB) lan luminer flat lan ekstra-flat.
  • Lampu blumbang halogen : padha ngambang lan colored lampu. Dheweke nggarap teknologi LED lan baterei sing bisa diisi ulang. Kanggo kabeh jinis blumbang.
  • Lampu blumbang sing dipasang ing pinggir njaba saka blumbang.

Sorotan blumbang halogen Sorotan blumbang halogen

Lampu sorot blumbang halogen = cahya sing paling umum

  • Sorotan kolam halogen Iki minangka jinis cahya sing paling umum. Ana kemungkinan proyektor iki dipasang nganggo utawa tanpa ceruk.

Spare lampu kolam halogen

Panggantos lampu halogen kanggo cahya ing blumbang inground karo resistance kanggo produk kimia sing umum digunakake ing pangopènan blumbang.

Iki minangka lampu sorot halogen kanthi ceruk sing cocog karo bolam PAR56, nduweni daya 300W / 12V.

Wigati kanggo nggunakake lampu blumbang halogen

  • Aja nggunakake luwih saka 20 menit tanpa banyu, yen lampu bisa rusak dening panas.
  • Kanggo operasi, trafo voltase kurang dibutuhake, sing nyuda voltase dhewe dadi 12 V.

Tuku lampu Halogen blumbang

ASTRAL Extra Flat Pool Sorotan ABS Putih Halogen 100W 12V
ASTRAL Extra Flat Pool Sorotan ABS Putih Halogen 100W 12V
  • Lampu halogen 100W 12V
  • Iki dipasang ing tembok kanthi salib plastik sing dikuatake, colokan lan sekrup.
  • Dibangun saka bahan plastik sing ora bisa diganti lan tahan suhu
  • Diwenehake karo 2,5m dawa 2 x 1,5mm2 kabel.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.


blumbang mimpin sorotan blumbang mimpin sorotan

  • El blumbang mimpin sorotan Iki minangka sistem lampu LED.
  • Iku nyumbang kanggo ngirit energi amarga umure migunani 100.000 jam.   
  • Lampu blumbang putih nyorot warna blumbang sing luwih peteng, ngasilake spasi sing luwih apik lan apik.

Tuku lampu sorot blumbang LED

Lampu Sorot LED Swimhome kanggo Kolam Renang Lampu Putih 18W 12V AC/DC Permukaan kanthi crosshead standar 1790 lumen Kolam beton gampang dipasang lan ngganti lampu sorot lawas
Lampu Sorot LED Swimhome kanggo Kolam Renang Lampu Putih 18W 12V AC/DC Permukaan kanthi crosshead standar 1790 lumen Kolam beton gampang dipasang lan ngganti lampu sorot lawas
  • Lampu blumbang LED sing dipasang ing lumahing kanthi crosshead standar tahan banyu asin lan banyu seger, gampang dipasang. Sistem clamping tanpa ceruk lan crosshead ndadekake becik kanggo ngganti lampu sorot lawas kanthi crosshead tanpa perlu pengeboran anyar.
  • Lampu putih kadhemen kualitas dhuwur, kanthi LED generasi anyar sing luwih awet lan padhang.
  • Desain datar lan wicaksana luwih tahan lan aman. Sistem dikiataken dening resins kualitas dhuwur kang njamin tightness sawijining.
  • Ora mbutuhake niche, mula instalasi luwih murah lan luwih gampang.
  • Daya 18W lan 1780 lumen. LED putih kelangan, nganggo kabel 2-kabel, tahan banyu asin lan banyu seger.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.


Coloured pool dipimpin sorotan

  • Sistem saka cahya blumbang dening LED colored.
  • Dheweke nyumbang kanggo ngirit energi.
  • Padha ngidini tema individu saka blumbang.
  • Proyektor kasebut nggabungake LED padhang maksimal abang, biru lan ijo kanggo nggawe kombinasi 12 warna lan 8 urutan.

opsi EXTRA gegayutan perakitan saka lampu blumbang sing dipimpin

Kanthi tombol, ngidini kombinasi program lan owah-owahan warna; Ing sisih liya, duwe panrima modulasi lan remot kontrol sing ngidini owah-owahan cahya lan urutan.

Keuntungan lampu kolam renang LED

  • Lampu blumbang LED rampung ing jero banyu lan dilengkapi karo sawetara unsur sing nambah daya tarik lan fungsionalitas.
  • Ing sisih liya, lampu sorot LED sing disegel lan anti banyu.
  • Babagan sing paling apik babagan bolam blumbang konvensional sing kudu diganti kanthi rutin lan cepet rusak yaiku kinerja sing unggul.
  • Kaya padhang lan werna.
  • Nilai tambah saka lampu blumbang LED nduweni efek sing apik lan cahya ing jero banyu, minangka fitur sing nambah nilai gedhe kanggo sistem lampu blumbang LED.
  • Injeksi resin ing lampu sorot LED ndadekake dheweke luwih aman lan luwih awet, amarga banyu ora mlebu amarga kedap.
  • Kajaba iku, teknologi kasebut bisa madhangi lan nghias kolam kanthi warna kalebu putih.
  • Padha duwe cahya luwih kanggo wektu maneh lan njupuk munggah kurang papan amarga padha warata, karo kang padha ngontrol panas lan luwih aman. Kajaba iku, luwih awet amarga desain anti banyu modern lan 100% disegel.

Lampu sorot blumbang kanthi remot kontrol

  • Sawetara lampu fokus kanthi lampu LED nggawa sistem sumber remot kontrol lan remot kontrol kanggo fokus blumbang sing dipimpin.
  • Memori kasebut ngontrol owah-owahan cahya lan nduweni efisiensi energi dhuwur sing njamin biaya sing murah kanggo kolam renang kanthi instalasi sing dipadhangi lampu LED, sing ngasilake kesejahteraan lan keamanan sing luwih gedhe.
  • Lampu sorot LED kanthi remot kontrol ngidini sampeyan program fungsi cahya sing dikarepake, fungsionalitas sing trep kanggo ngatur acara, sing nggawe kolam renang luwih atraktif.
  • Kajaba iku, lampu blumbang LED anyar diadaptasi kanggo akeh desain lan dekorasi, duwe ngisi resin, kanthi 12 fungsi lan uga ndhukung instalasi.

Pemasangan lampu sorot blumbang

  • Ngganti lampu lawas karo LED anyar minangka cara kanggo nganyari blumbang, amarga ing werna putih anget utawa lampu warni ing mbandingake kayata abang, biru lan ijo lan kombinasi, padha generate gaya temen beda lan njamin owah-owahan wujud kanggo sembarang kolam renang.
  • Owah-owahan iki mrodhuksi Tambah ing Nilai saka pools lan ing biaya duwe bathi, padha bisa diinstal tanpa nindakake sembarang jenis karya, padha dipasang ing tembok blumbang lan teka karo sawetara meter kabel kanggo nginstal luwih gampang, karo a Format slim utawa flat.
  • Iki minangka LED sing duwe lampu padhang lan intensitas sing apik, sing nggawa kontrol siklus warna sing bisa diprogram kanthi kecepatan lan wektu sing beda.
  • Pungkasan, sampeyan bisa takon bagean kita ing carane kanggo nginstal light pool

Tuku Coloured blumbang mimpin Kawigaten

LyLmLe Resin Isi Sorotan Kolam Renang LED, 35W Lampu Kolam Renang LED Sinkronisasi Warna-warni RGB Lampu Dimmable karo Remote kanggo Permukaan Ekstra Datar, IP68 Anti banyu, 12V AC(2 Lampu Sorot)
  • Kinerja Paling Apik - Sinkronisasi minangka inovasi revolusioner nalika pirang-pirang bolam digunakake bebarengan. Jarak remot kontrol bisa iradiasi kabeh omah sampeyan. Sampeyan bisa nindakake siji tombol kanggo nyelarasake multi bolam nalika ing sofa, ora remot Gagal kanggo banyu jero. Siji remot kontrol bisa ngontrol kabeh bolam.
  • RGB Multi Warna Ganti - Lampu blumbang duwe 14 program kanggo milih saka, 5 tingkat padhange lan kacepetan luwes, kang menehi swasana ati ing macem-macem efek cahya, kalebu transisi werna, luntur, owah-owahan lan mlumpat. Cahya kabeh blumbang kanthi warna sing apik banget. Jarak remot kontrol nganti 60m, bisa digunakake karo 2 baterei MN21. (Ora klebu)
  • Daya Tahan Luar Biasa - Lampu sorot sing dipimpin kolam iki nggabungake teknologi panel ultra-tipis karo LED. Casing digawe saka polimer tahan korosi sing berkualitas tinggi, diisi resin epoksi ing njero, sing ndadekake tahan banget kanggo retak, panas lan karat kimia, 100% anti banyu.
  • Tegangan Kerja Aman - Output tegangan rendah 12V sing njamin keamanan lampu ing jero banyu. Seri iki kontrol sinkronisasi lampu blumbang kudu disambungake menyang trafo isolasi safety saka 12V output AC, Iku ora kompatibel karo trafo elektronik (Kajaba trafo lan wis nglumpuk niche)
  • Instalasi Gampang - dipasang ing permukaan sing rata, ora perlu ceruk, ora ana muncung. Braket mburi dipasang ing tembok kanthi sekrup, diwenehake nganggo kabel 2 m 2 x 1,0 mm². Kebak kompatibel karo uyah lan banyu chlorinated, becik kanggo liner lan blumbang konkrit.
PAR 56 Led Kolam Renang Lampu Kolam Renang kanggo Kolam Renang, AC 12V 54W Led Kolam Renang Kanthi Remote Control, IP68 Waterproof Pool Lampu Sorotan kanggo Kolam (Par56 54W-RGB)
  • Aja ngarep-arep omah bakal miwiti nyiapake, ngirit rega paling apik ing properti kasebut! 11 mode lan pilihan multi-werna, 6 mode statis, 7 mode dinamis, 6000K putih. Mode dinamis nyetel tingkat kacepetan, akselerasi utawa deceleration. Sampeyan bisa milih mode sing dikarepake kanthi remot kontrol, lampu kolam renang LED iki nggawa cahya sing warni kanggo urip sampeyan. Nguripake blumbang menyang teater jero banyu gaib.
  • PAR 56 LED Pool Spotlight kanthi diameter 170mm lan kekandelan 100mm dirancang kanggo dipasang kanggo ngganti lampu halogen PAR56 sing digunakake ing jaman kepungkur. Lampu blumbang 54W LED sing digabungake efisien banget, nyedhiyakake cahya sing nyenengake 4850 lumen lan sudut bukaan 120º. Elinga yen tes lan instalasi sampeyan kudu nggunakake voltase 12V AC.
  • Lampu kolam renang 54W, kanthi remot kontrol radiofrekuensi kanggo nggawe lingkungan sing dikarepake, kasedhiya ing lampu RGB. Nduwe gelar proteksi IP68, (Lampu dhewe ora anti banyu) sing ngidini instalasi submerged. Luminer iki becik kanggo cahya kolam renang. ngganti halogen 300W-600W,
  • Digawe saka kaca berkualitas tinggi lan kanthi tingkat perlindungan IP68 (valid kanggo nggarap banyu), Cocog kanggo kolam renang, kebon, kolam, banyu mancur, kolam, grojogan, lingkungan uyah lan banyu segara.
  • CE, sertifikat RoHS, Dimensi: 170x170x160mm Kemasan: 1 * Par56 RGB 54W lampu kolam renang LED. 1 * Remote control (karo baterei). Kita bakal mbalekaken dhuwit yen sampeyan ora marem Yen sampeyan duwe pitakonan, kita bakal nyedhiyani layanan sawise-sales ing 24 jam lan mbales email.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.


Lampu blumbang ekstra flat

  • Proyektor ekstra flat kanggo blumbang liner blumbang (dilengkapi gaskets sealing).
  • Ing tangan liyane, bisa ditambah karo lampu halogen utawa lampu sorot LED kolam renang.
  • Kajaba iku, niche ora perlu kanggo nginstal sorotan ing kaca.

Tuku lampu blumbang Ekstra-flat

Lampu Sorotan Terpadu Ekstra Datar kanggo Kolam Renang RGB AC 12V 18W 1700LM ø285MM IP68 Multicolor kanggo Dekorasi Remote Control, kabel 1,5 meter 18W 36W (RGB, 18 Watts) [Kelas Energi A++]
Popp- Lampu Terintegrasi Ekstra-flat kanggo LED Kolam Renang RGB AC 12V 18W 1700LM ø285MM IP68 Multicolor kanggo Dekorasi Remote Control, Kabel 1,5 Meter (18 Watts)
  • - Kerjane ing 12V DC lan efisiensi cahya dhuwur 90lm / W.
  • -Nggabungake chip SMD sing efisien banget sing ngetokake sinar cahya ing sudut bukaan 160 derajat.
  • -Remot ora klebu karo sorotan, iku didol dhewe.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.


LED kolam renang cahya sawetara ekologis

  • Lampu kolam renang LED ekologis dirancang kanggo menehi kontribusi kanggo planet lan mulane kanggo lingkungan.
  • Kabeh iki bisa ditindakake amarga teknologi ekologis anyar LED lestari.
  • Ing sisih liya, uga nawakake konsumsi energi kanthi energi ekologis sing resik, yaiku, luwih lestari.
  • Disaranake pilihan iki, amarga, kaya sing wis kita ucapake, nduweni kualitas efisiensi energi, nduweni instalasi sing prasaja, kanthi biaya pangopènan sing murah lan ing wektu sing padha nyedhiyakake tabungan ing konsumsi.

Lampu sorot blumbang kanthi remot kontrol Lampu sorot blumbang kanthi remot kontrol

  • We saiki pilihan cahya blumbang karo remot kontrol Integrasi karo panrima-modulator.
  • Liwat peralatan iki, sampeyan bakal bisa ngatur lan ngontrol proyektor, banjur sampeyan uga bisa ngganti warna lan urutan, kalebu wektu fokus.

Tuku sorotan blumbang Led karo remot kontrol

Lampu Sorotan Kolam LED Diisi Resin, Lampu Kolam 12V, Lampu Dimmable, Sinkronisasi Multicolor RGB 24W IP68 Anti Air, Ngganti lampu utama PAR56 lan lampu sorot halogen
pcning Resin Diisi Lampu Kolam Renang, Lampu Kolam Renang 12V Dimmable Lamp Multicolor Sinkronisasi RGB 24W IP68 Waterproof, Ganti lampu PAR56 lan bohlam halogen
  • Lampu iki minangka pengganti blumbang par56, kerjane karo niche merek (ora kalebu).
  • 1: Awet banget - lampu Ultra slim, kapenuhan resin epoxy nang, ora bocor, ora break, 100% anti banyu.
  • 2: ULTRA-TIPI - 24W> 2000lm output cahya, 333 LED, konsumsi daya kurang, stabilitas dhuwur, ndhukung 16 macem-macem gaya werna, sampeyan bisa ngganti werna sing kaya.
  • 3: WIDELY USED - RGB dimmable karo remot, remot ngelingi werna pungkasan, siji remot bisa ngontrol loro lampu blumbang; sampeyan uga bisa ngontrol werna cahya kanthi ngalih kanthi nguripake lan mateni; Jarak kontrol efektif antena: 20-50m.
  • 4: GANTI GAMPANG - Kompatibel karo kabeh omah PAR56, iku pilihan sampurna kanggo ngganti lampu halogen. Ngirit dhuwit kanggo tagihan listrik lan ningkatake lingkungan urip. Kasedhiya ing banyu asin.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.


Sorotan kanggo kolam renang kanthi aplikasi WIFI

  • Piranti kanggo ngontrol proyektor saka smartphone utawa tablet.
  • Fungsi utama: proyektor urip lan mati, owah-owahan warna, owah-owahan urutan lan wektu cahya kolam renang.

Lampu sorot kolam renang

lampu sorot blumbang submersible

Karakteristik lampu submersible kanggo kolam renang

Fitur 1st lampu blumbang submersible: IP68 100% Waterproof

  • Cahya saben pemandangan biasa ing urip sampeyan, kinerja anti banyu bisa menehi luwih akeh pilihan. Cocog kanggo dekorasi omah, dilebokake ing vas, tangki iwak, bathtub, kolam lan kolam, utawa wadhah apa wae kanthi banyu kanggo madhangi omah lan urip sampeyan.
  • Desain anti banyu sing ditingkatake kanthi piring karet anti banyu tambahan, segel anti banyu kaping pindho, rating anti banyu IP 68. Sawise nutup tutup kanthi kenceng, ora ana risiko bocor, bisa dilebokake ing banyu suwene suwe.

2nd fitur lampu kolam renang submersible: 21-tombol RF remot kontrol

  • Boten kados remot kontrol IR tradisional, jarak remot kontrol remot kontrol RF bisa tekan 50M, lan remot kontrol bisa gampang diwujudake sanajan ana alangan ing antarane remot kontrol lan lampu LED. Sampeyan malah ora perlu ngarahake remot menyang lampu nyilem LED.

Lampu submersible karakteristik 3 kanggo kolam renang: RGB multicolor

  • Saben lampu submersible duweni 13 bola lampu LED sing padhang, sing padhange luwih dhuwur tinimbang 10 manik LED. Sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol padhange kanthi remot kontrol, sing nyedhiyakake 4 mode ganti warna dinamis lan 16 mode statis warna sing beda, 10 tingkat pangaturan padhang.

4 fitur lampu blumbang submersible: Timer mati

  • Nyedhiyakake tombol wektu, sampeyan bisa milih kanthi otomatis mateni lampu LED ing jero banyu sawise 2 jam, 4 jam, 6 jam.

Operasi lampu kolam renang sing dipimpin submersible

Video kanggo nggambarake tes operasi lan kinerja lampu blumbang submersible.

Tes Kinerja Lampu Kolam Renang LED

Harga lampu kolam renang submersible

Sabanjure, kita nuduhake sawetara model lampu kanggo blumbang submersible supaya sampeyan bisa netepake regane kira-kira.

Lampu Submersible StillCool kanthi 16 Warna 13 LED, 4 PCS Kolam Renang Lampu LED Waterproof kanthi Magnetik 10 Cangkir Nyedhot lan 2 Remote Kontrol nganggo Baterei kanggo Kolam Renang Jacuzzi lan Akuarium - Werna
Lampu Submersible StillCool kanthi 16 Warna 13 LED, 4 PCS Kolam Renang Lampu LED Waterproof kanthi Magnetik 10 Cangkir Nyedhot lan 2 Remote Kontrol nganggo Baterei kanggo Kolam Renang Jacuzzi lan Akuarium - Werna
  • 13 LED lan 16 WARNA - Lampu ing jero banyu duwe 13 LED kualitas dhuwur kanggo ngganti 16 warna sing dikarepake. Cahya padhang lan saturasi warna luwih dhuwur tinimbang liyane. Sampeyan uga bisa ngganti padhange cahya, kacepetan owah-owahan cahya, lan mode pangowahan cahya. (gradient utawa mlumpat) Lan fungsi wektu.(2h, 4h lan 6h)
  • IP68 CERTIFIED - Digawe saka bahan anti banyu, kanthi serius ngliwati IP68. Dustproof lan anti banyu efek apik banget. Lan uga nambah dering anti banyu. Waterproofing kaping pindho, bisa pancen anti banyu. Iku banget manawa sing sijine iku ing blumbang lan njobo.
  • WIRELESS REMOTE CONTROL - Dheweke duwe rong remot kontrol nirkabel sing bisa ngontrol macem-macem lampu ing jero banyu. Jarak kontrol ing udhara yaiku 200 kaki / 61 meter. Jarak kontrol ing banyu yaiku 16,4 kaki. Dibandhingake karo remot garis abang tradisional, ora perlu ngunci arah lan bisa ngontrol lampu nyilem ing sembarang arah.
  • SUCTION CUP & MAGNET- Bisa dipasang nganggo cangkir nyedhot utawa magnet. Wis magnet sing bisa ditempelake ing sembarang obyek wesi; 10 cangkir nyedhot bisa ditempelake ing kaca lan kothak. Miturut kabutuhan kanggo milih.
  • PERFECT DECOR - Mbutuhake 3 baterei AA sing bisa nganti 20 jam. Padha sampurna kanggo kolam renang, jedhing, bathtubs, Patio, Aquariums, blumbang, pesta, vas, wedding, ulang tahun, Natal, panggung, nedha bengi Paskah lan liyane. Fitur praktis ndadekake serbaguna.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.

Kolam LED Waterproof Kolam LED, Lampu Submersible Auting, Remote Control Lampu Underwater Multicolor Lampu Submersible LED kanggo Akuarium, Kolam, Pernikahan, Pesta Taman - 1 potong
Kolam LED Waterproof Kolam LED, Lampu Submersible Auting, Remote Control Lampu Underwater Multicolor Lampu Submersible LED kanggo Akuarium, Kolam, Pernikahan, Pesta Taman - 1 potong
  • 【IP68 100% Waterproof】 Lampu nyilem digawe saka bahan anti banyu kanthi kinerja dhuwur lan bisa digunakake ing wadhah sing diisi banyu. Ora ana risiko bocor nalika nutup tutup, Lebokake ing vas, tank iwak, bathtub, blumbang lan blumbang utawa wadhah sing diisi banyu kanggo madhangi omah lan urip.
  • 【RGB Multicolor, Padhang】Saben lampu nyilem nduweni 13 manik LED sing padhang, sing luwih padhang tinimbang 10 manik LED. Sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol padhange kanthi remot kontrol, nawakake 4 mode ganti warna dinamis lan 16 mode warna statis sing beda-beda, uga 10 tingkat panyesuaian padhange multi-warna sing dipimpin cahya ing jero banyu.
  • 【21 Key RF Remote, Timer Turu】 Boten kados remot kontrol infra merah tradisional, remot kontrol rf bisa tekan jarak remot nganti 30M, kang ndadekake iku gampang kanggo remot kontrol sanajan ana alangan antarane remot lan controller saka kadohan. Remote kontrol lampu hias ing jero banyu lampu LED. Ora perlu ngarahake remot menyang lampu dip LED. Tombol on/off kasedhiya lan sampeyan bisa milih mateni otomatis.
  • 【Gawe Atmosfer sing Sampurna】 Lampu nyilem ora mung sampurna kanggo dekorasi ing jero banyu, nanging uga cocog kanggo kabeh jinis pesta, klub, lemari, musium, toko, akuarium, preian, pernikahan, dekorasi Halloween utawa Natal. Macem-macem cara instalasi bisa nggawe cocog kanggo macem-macem kahanan! (Lampirake Mung nempel ing permukaan sing resik lan alus. Ora kanggo digunakake ing permukaan bertekstur, ubin, utawa ora lancar.)
  • 【Tips:】 - Priksa manawa tutup wis ngaco ing bener lan tightly searah jarum jam sadurunge uncalan menyang banyu. Yen tutup ora kenceng, banyu bisa cepet mbusak cahya. Klamben nawakake 7 dina layanan profesional 24-jam, 30 dina mbalekaken sumelang-free. Yen sampeyan duwe pitakonan bab item, hubungi tim Auting kanggo bantuan. Matur nuwun sanget.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.

Lampu Surya Inflatable,Lampu Kolam LED,Lampu Surya Luar Ruangan Waterproof IP68 Solar Globe,Lampu Bola Kolam,Lampu Malam LED,Deco Pesta kanggo Kolam,Pernikahan,Pantai(1Pcs) [Kelas Energi A]
Lampu Surya Inflatable,Lampu Kolam LED,Lampu Surya Luar Ruangan Waterproof IP68 Solar Globe,Lampu Bola Kolam,Lampu Malam LED,Deco Pesta kanggo Kolam Renang,Pernikahan,Pantai(1Pcs)
  • EASY TO BLOW - Gampang ngobong lampu werni solar lan nglumpukake. Ora ana baterei sing dibutuhake, luwih apik tinimbang bal LED plastik keras. Bal-balan LED ngambang iki luwih awet, cukup kuat kanggo dibuwang dening tamu
  • INFLATABLE lan FLOATABLE - Lampu surya 600 inci CT13 kita bisa kembung lan nggawe lampu ngambang ing banyu. Globe surya nggawe pertunjukan cahya sing ngambang ing blumbang sampeyan. Uga lampu bola ngambang iki kanthi werna abang biru ijo putih ganti kanthi otomatis.
  • Ngirit energi lan umur dawa: 100% energi surya, bola lampu LED ngisi otomatis. Globe ngambang iki nyimpen energi surya ing srengenge lan madhangi ing peteng. Modul solar sing didhelikake ing dial ngowahi energi saka sinar srengenge langsung tanpa mbutuhake listrik. Bisa nganti 8 jam sawise kebak ing sinar srengenge langsung.
  • ➤ IP68 anti banyu lan weatherproof: Lampu blumbang LED kita nganggo teknologi IP 68; babar blas anti banyu lan dilindhungi saka bledug. Iki ditrapake kanthi lengkap ing njero ruangan lan ing njaba ruangan. Sawise akeh eksperimen, lampu blumbang ngambang iki ing wayah wengi bisa tahan udan deres, angin.
  • MACAM-MACAM PENGGUNAAN: Cahya surya kita gampang sumunar ing lemah, ngambang ing blumbang, digantung ing wit-witan ing latar mburi, utawa ana ing meja. Werni LED solar iki minangka pusat hiburan sing dipadhangi. Sampurna kanggo kabeh pesta tema, taman, teras, madhangi dalan lan nambah swasana perayaan utamane nalika Natal.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.

Cootway Lampu LED Mengambang Magnetik, Lampu Kolam Tahan Air, Lampu Warna-warni Lampu Bintang Laut Lampu Sekitar untuk Tangki Ikan Kolam Bunga Pesta Taman Natal Dekorasi Pesta Pernikahan

Dianyari pungkasan ing 2023-01-14.


Carane ngganti fokus blumbang

carane kanggo nginstal light pool

Opsi nalika sampeyan kudu ngganti lampu bohlam utawa lampu kolam

Pilihan nalika sampeyan kudu ngganti lampu sorot bohlam utawa blumbang

  • Ana kemungkinan ngganti bohlam lampu sorot lan lampu nalika sampeyan kudu ngganti amarga wis kobong.
  • Ing wektu iku, disaranake sampeyan milih teknologi LED sing menehi daya tahan sing luwih gedhe lan konsumsi sing luwih murah tinimbang lampu bohlam liyane.

Faktor utami carane ngganti fokus blumbang: njamin tightness

Cara nginstal lampu sorot blumbang: kahanan sing paling penting ing instalasi lampu kolam renang yaiku njamin kenceng. Uga sinau carane ngganti fokus etc.


carane kanggo nginstal light pool

lampu sorot blumbang

Carane mbusak cahya blumbang

Lampu sorot blumbang ing model paling modern bisa gampang dibongkar kanggo ngganti lampu kasebut.

Ganti lampu blumbang: proses gampang banget

  • Nalika taun babar pisan kadaluwarsa, sorotan blumbang LED mung bisa diganti karo anyar.
  • Wiwit pigura wis wadi, kang njedulake nyimpen penting banget saka sumber daya ekonomi, lagi sorotan mirah banget.
  • Iku modul cahya sing kalebu aksesoris kayata meter kabel lan anchorage karo kabeh unsur sawijining.
  • Supaya nginstal mau gampang kaya ngganti. Kanthi cara iki, kita bisa nikmati cahya sing efisien lan luwes sing bisa dinikmati kanthi warna putih utawa kombinasi warna.

Sabanjure, ing bagean babagan carane nginstal lampu sorot blumbang sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi jelas carane mbongkar lampu sorot blumbang lan ngganti.

Bahan sing dibutuhake kanggo ngganti lampu kolama

Kanggo ngganti fokus blumbang, sampeyan kudu ing ngisor iki bahan lan alat:

  1. lampu sorot blumbang
  2. Obeng
  3. Wrenches mbukak-mburi cilik
  4. Tang

Prosedur carane nginstal fokus blumbang

1. Mudhunake tingkat banyu ing blumbang. Sampeyan bisa nindakake kanthi rong cara:

  • yen instalasi bohlam wis bener, Sampeyan ora perlu kanggo ngedhunake tingkat banyu saka blumbang, padha biasane ninggalake kabel cukup nang cahya kanggo bisa disassemble lan mundhakaken menyang lumahing kanggo ngganti cahya.
  • yen instalasi ora bener, sampeyan kudu ngedhunake tingkat banyu yen perlu supaya bisa kerja kanthi aman, utawa ngosongake blumbang yen sampeyan kudu ngresiki blumbang utawa ndandani kothak rusak, ing siji sampeyan bisa nindakake kabeh karya perlu kanggo nyiyapake blumbang 

2. Pedhot arus listrik nyedhiyakake arus menyang bohlam. 

3. Copot trim plastik sing isine ngawut-awut kanggo mbusak bohlam. 

4. Copot ngawut-awut sing nahan motong saka bohlam lan rampung disassembles bohlam. Ing kasus iki kabel wis Cut kanggo nggawe sambungan anyar. 

5. Ngresiki wilayah kanthi apik ing ngendi lampu sorot LED anyar bakal dipasang. Jinis LED iki asalé saka pabrik karo sambungan digawe lan disegel, padha biasane teka karo dawa kabel 1,5 meter. 

6. Pass kabel liwat tabung plastik dumunung nang tembok blumbang menyang kothak watertight njaba kanggo salajengipun nggawe sambungan. 

7. Pasang bohlam LED anyar, Meneng Kawigaten ing panggonan sing cocog, ngencengi ngawut-awut uga lan nyelehake trim sing nutupi ngawut-awut mbenakake kanggo tembok. 

8. nyambungake kabel sing sampeyan liwati menyang kothak anti banyu saka bohlam LED anyar karo garis daya saka bohlam. Sambungake saklar daya umum lan priksa manawa bisa digunakake kanthi bener. 

9. Kanggo ngrampungake instalasi, mundhakaken tingkat banyu saka blumbang, yen sampeyan kudu murah, lan seneng bengi panas karo blumbang surem munggah.

Carane ngganti fokus blumbang Desjoyaux

Prosedur carane ngganti fokus blumbang Desjoyaux

  • Kaping pisanan, njlentrehake yen kanggo ngganti lampu saka blumbang Desjoyaux kita ora perlu kosongake blumbang.
  • Mangkono, langkah pisanan kanggo mbusak ngawut-awut cocok miturut model klompok Filter lan mbusak saka njaba.
  • Sabanjure, kita nyelehake ing pinggir kanggo ngganti bohlam.
  • Kabeh iki, mriksa yen joints ing kondisi apik kanggo bisa ngratifikasi sealing.
  • Yen sendi rusak, kita kudu ngganti.

Ngganti lampu blumbang kanggo LED

carane kanggo ngganti fokus blumbang

Prosedur Ngganti lampu blumbang kanggo LED

  • Kanggo miwiti, nalika lampu blumbang mati, kita duwe rong alternatif: ing tangan siji, ganti lampu blumbang nalika kebak utawa gunakake kesempatan kanggo kosongake lan ngresiki.
  • Banjur, ing video sing saiki bakal nuduhake sampeyan carane nginstal lampu sorot blumbang sing dipimpin, kita bisa ndeleng manawa nalika kita nyambungake maneh lampu sorot blumbang sing dipimpin maneh, bakal dadi tanggung jawab kanggo mbusak tape insulating lan tape karet.
  • Banjur, kita bakal nyoba bohlam LEED lan nyoba nyambungake maneh.
  • Ana macem-macem cara: karo lengen klambi, terminal, soldered karo timah, ... (sanajan ing kasus iki disambungake kanggo prosedur andal twisting kabel).
  • Salajengipun, pita insulasi lan pita vulkanisir mandhiri kudu diputer. Awit kanggo kita kudu njaluk nexus hermetic kanggo veto ngleboke banyu.
  • Langkah pungkasan yaiku miwiti ngumpulake fokus kanthi mriksa jangkar.

Video Ganti fokus blumbang dipimpin

blumbang mimpin owah-owahan fokus

Carane madhangi blumbang wis dibangun

carane kanggo cahya blumbang

Langkah-langkah kanggo madhangi blumbang sing wis dibangun

Kanggo madhangi kolam sing wis dibangun, pilihan sing paling apik yaiku lampu LED.

Napa lampu LED minangka pilihan sing paling apik kanggo madhangi kolam sing wis dibangun

  • Lampu blumbang LED dirancang kanggo kabeh jinis permukaan.
  • Pilihan lampu sorot LED: cahya putih utawa warna sing adhem kanggo nggawe lingkungan sing cocog kanggo nggunakake kolam sanajan ing wayah wengi.
  • Sanajan, kudu dielingake manawa desain lampu warna-warni nggawe kolam menehi suasana sing nyenengake.
  • Kajaba iku, padha becik kanggo nempatake tanpa mbangun ceruk anyar ing tembok blumbang.
  • Mangkono, lampu sorot LED mung diselehake lan disambungake menyang instalasi.
  • Pungkasan, lampu kolam renang LED disegel lan tahan luwih suwe lan tahan banget kanggo karat.
  • Ing cendhak, sampeyan bisa takon model ing kaca kita darmabakti kanggo jinis fokus blumbang.

Video tutorial carane madhangi blumbang wis dibangun

Sabanjure, kita nawakake tutorial video kanggo mangerteni carane madhangi blumbang sing wis dibangun; iku, Déwan saka submersible RGB LED lampu sorot ing blumbang wis dibangun tanpa kosongaké.

Kajaba iku, kudu dingerteni manawa lampu sorot khusus kanggo kolam renang lan dilengkapi trafo 12 V kanggo luwih aman.

carane kanggo cahya blumbang wis dibangun

Carane nginstal fokus blumbang dipindhah

Carane nyambungake fokus blumbang dipindhah

  • Wigati dimangerteni yen sampeyan duwe blumbang sing diprodhuksi sampeyan bisa nginstal lampu kolam renang, digawe saka ABS, plastik utawa stainless steel, kanthi patch lampu lan pengontrol lampu.
  • Ing kasus iki, sistem cahya iki bisa diinstal tanpa masalah. Iku mung nyambung karo AC 12V kanggo daya.
  • Fungsi luwes saka lampu bakal tetep karo sistem disambungake iki nggunakake werna siji, nanging aman.
  • Nalika milih lampu ABS sing nyambungake karo DC 12V lan mung bisa ngganti cahya lan werna surem banget.
  • Iku worth nginstal remot controller kanggo nambah fungsi lan owah-owahan ing cahya blumbang, kang teka ing macem-macem bahan, werna, kapasitas lan ukuran.
  • Uga, pasang voltase aman lan perlengkapan supaya lampu bisa mlaku kanthi bener.
  • Sampeyan kudu ngerti endi instalasi sampeyan paling migunani kanggo njamin refleksi lampu sing luwih apik.

Carane segel fokus blumbang

Video tutorial carane nyegah banyu saka lampu blumbang

Saka pengalaman pribadi, kita duwe masalah karo lampu blumbang.

Contone: banyu wis mlebu ing fokus lan uga, banyu mlebu menyang bolongan sing nyambungake.

Dadi, ing video iki sampeyan bakal bisa sinau solusi supaya banyu ora mlebu ing bohlam lan ora ana ing sambungane.

Carane nyegah banyu saka lampu blumbang

Saran babagan konsumsi lampu blumbang

Tapak karbon kolam

Jejak karbon ing blumbang

RSS
Tampilan