Skip to eusi
Ok Reformasi kolam renang

Kualitas sareng harga jaminan dina renovasi kolam renang

Desain kolam renang modern: galeri kalayan sagala poto CGT Alkor bertulang kolam renang rentang warna liner jeung model.

Harga reformasi kolam renang kalayan desain modern laminate bertulang

Harga renovasi kolam renang: milarian sadaya inpormasi sareng naséhat supados anjeun terang sabaraha biaya pikeun ngarobih kolam renang

Diajar langkung seueur ngeunaan…

harga reformasi kolam renang

Kolam renang sistem renovasi dipaké: Jaminan pamimpin dunya

CGT mangrupikeun produsén palapis palapis sadunya sapertos mémbran PVC (Liner) pikeun kolam renang.

Lambaran bertulang pikeun kolam renang

ALL INFO ngeunaan cadar bertulang pikeun kolam renang CGT Alkor

Warna pikeun renovasi anjeun kalayan liner kolam renang

Desain kolam renang: Warna pikeun renovasi anjeun kalayan liner kolam renang

Renovasi kolam renang anjeun kalayan warna liner bertulang

Kaunggulan kami: Leuwih ti hiji liner kolam renang

reformasi kolam renang
reformasi kolam renang

Waterproofing gancang sareng bersih tina kolam renang anjeun.

  1. Pembaruan gancang: Pamasangan anu bersih sareng teu repot pikeun kulawarga anjeun.
  2. Harga ékonomis: Kolam renang anjeun kawas anyar dina ongkos lumrah.
  3. Hasil dijamin: 15-taun jaminan ditulis dina waterproofing.
  4. Gampang pangropéa sareng beberesih: Teu perlu repaint atawa ngaganti potongan keramik.
  5. kanyamanan maksimum: A permukaan nyaman maén jam di kolam renang nu.
  6. Kasehatan: Nunda penampilan ganggang, fungi jeung baktéri.
  7. pikeun kolam renang wae: Naon waé ukuranana atanapi bentukna.
  8. Rupa-rupa desain: Polos, bermotif, mutiara, tékstur.

Kumaha urang dianggo pikeun ngarenovasi kolam renang

instalasi liner kolam renang

Métode pikeun instalasi liner kalawan desain kolam renang modern

  1. Urang kedah pariksa résistansi struktural ti kolam renang. Gelas kedah ngajamin yén éta tiasa ngandung ton cai dina kolam renang tanpa pegat.
  2. Urang kudu pariksa tightness tina sirkuit hidrolik. Tes tekanan dilakukeun dina unggal pipa pikeun ningali naha bocor. Asesoris internal kapal diulas, sapertos skimmers, lampu, nozzles, jsb. pikeun ningali upami sendi sareng elemen aya dina kaayaan anu saé.
  3. Lambaran PVC bertulang dipasang dina sakabéh beungeut kolam renang (lantai jeung tembok) guna ngajamin waterproofing kolam renang salila 15 taun.

harga reformasi kolam renang kalawan Pool Liner

Pamikiran kolam renang sareng reformasi?

pools sarta renovations

Meunangkeun harga renovasi kolam renang adil jeung kualitas dijamin.

Didatangan sareng kutipan pribadi gratis tanpa komitmen

harga renovasi kolam renang

Didatangan sareng kutipan pribadi gratis tanpa komitmen
Taroskeun ka kamiTanda kutip pribadi gratis

Ogé ...

Blog Pangropéa kolam renang

blog kolam renang
  • Tungtungna, upami anjeun nganjang ka bagian kami Blog Pangropéa kolam renang Anjeun tiasa kéngingkeun naséhat anu tiasa ngagampangkeun kahirupan sadinten anjeun sareng mupus sagala jinis mamang anu timbul.

Blog Pangropéa kolam renang: Éntri panganyarna

Peta situs Ok Reformasi kolam renang