Kalo tek përmbajtja
Ok Reforma Pool

Garancia e cilësisë dhe çmimit në rinovimin e pishinave

Modelet moderne të pishinës: galeri me të gjitha fotot e gamës dhe modeleve të ngjyrave të astarit të përforcuar të pishinës CGT Alkor.

Çmimi i reformës së pishinës me dizajne moderne të petëzuar të përforcuar

Çmimi i rinovimit të pishinës: gjeni të gjitha informacionet dhe këshillat në mënyrë që të dini se sa kushton për të reformuar një pishinë

Mësoni më shumë rreth…

Çmimi i rinovimit të pishinës

Sistemi i rinovimit të pishinës i përdorur: Garancia e një lideri botëror

CGT është prodhuesi kryesor në botë i veshjeve të tilla si membrana PVC (Liner) për pishina.

Çarçafë të përforcuar për pishina

TË GJITHA INFO rreth çarçafëve të përforcuar për pishina CGT Alkor

Ngjyra për rinovimin tuaj me astar pishinë

Modelet e pishinës: Ngjyra për reformën tuaj me astar pishinash

Rinovoni pishinën tuaj me ngjyrën e astarit të përforcuar

PËRPARËSITË tona: Shumë më tepër se një rreshtim pishinash

pishina reformuese
pishina reformuese

Hidroizolim i shpejtë dhe i pastër i pishinës suaj.

 1. Rinovim i shpejtë: Një instalim i pastër dhe pa probleme për familjen tuaj.
 2. Çmimi ekonomik: Pishina juaj si e re me një kosto të arsyeshme.
 3. Rezultat i garantuarGarancia me shkrim 15-vjecare per hidroizolimin.
 4. Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë: Nuk ka nevojë të rilyeni ose zëvendësoni pjesët e qeramikës.
 5. Rehati maksimale: Një sipërfaqe e rehatshme për të luajtur orë të tëra në pishinë.
 6. higjienë: Vonon shfaqjen e algave, kërpudhave dhe baktereve.
 7. për çdo pishinë: Çfarëdo madhësie apo forme të jetë.
 8. Shumëllojshmëri e gjerë dizajnesh: I thjeshtë, me model, me perla, me teksturë.

Si punojmë për të reformuar pishinën

instalimi i astarit të pishinës

Metodat për instalimin e astarit me dizajne moderne të pishinës

 1. Ne duhet të kontrollojmë rezistencën strukturore nga pishina. Xhami duhet të garantojë që mund të përmbajë tonelata ujë në pishinë pa u thyer.
 2. Ne duhet të kontrollojmë ngushtësinë të qarkut hidraulik. Një test presioni kryhet në çdo tub për të parë nëse rrjedh. Rishikohen aksesorët e brendshëm të enës, si skimmers, dritat, hundët, etj. për të parë nëse nyjet dhe elementët janë në gjendje të mirë.
 3. Është instaluar një fletë PVC e përforcuar në të gjithë sipërfaqen e pishinës (dysheme dhe mure) për të garantuar hidroizolimin e pishinave për 15 vjet.

Çmimi i reformës së pishinës me Pool Liner

Mendoni për pishinat dhe reformat?

pishina dhe rinovime

Merrni një çmim të drejtë për rinovimin e pishinës me cilësi të garantuar.

Vizitë dhe oferta e personalizuar falas pa angazhim

çmimi i rinovimit të pishinës

Vizitë dhe oferta e personalizuar falas pa angazhim
Kontaktoni me neOferta e personalizuar falas

Gjithashtu ...

Blog për mirëmbajtjen e pishinës

blog për pishina
 • Së fundi, nëse vizitoni seksionin tonë Blog për mirëmbajtjen e pishinës Ju mund të merrni këshilla që mund ta bëjnë jetën tuaj të përditshme më të lehtë dhe të pastrojnë të gjitha llojet e dyshimeve që mund të lindin.

Blog për mirëmbajtjen e pishinës: Regjistrimet e fundit

Harta e faqes Ok Pool Reform