Скокни до содржината
Ок реформа на базенот

Гаранција за квалитет и цена при реновирање на базени

Модерни дизајни на базени: галерија со сите фотографии од опсегот на бои и модели на зајакната облога за базен CGT Alkor.

Реформска цена на базен со модерни дизајни на армиран ламинат

Цена за реновирање базен: најдете ги сите информации и совети за да знаете колку чини да се реформира базенот

Дознајте повеќе за…

Цена за реновирање на базен

Користен систем за реновирање на базен: Гаранција на светски лидер

CGT е водечки светски производител на премази како што е ПВЦ мембраната (Liner) за базени.

Засилени лимови за базени

СИТЕ ИНФОРМАЦИИ за армирани чаршафи за базени CGT Alkor

Боја за ваше реновирање со постава за базен

Дизајн на базен: Боја за вашата реформа со облога за базен

Реновирајте го вашиот базен со бојата на зајакната облога

Нашите ПРЕДНОСТИ: Многу повеќе од облога за базен

реформски базен
реформски базен

Брза и чиста хидроизолација на вашиот базен.

 1. Брзо обновување: Чиста и без мака инсталација за вашето семејство.
 2. Економична цена: Вашиот базен како нов по разумна цена.
 3. Гарантиран резултат:15 годишна писмена гаранција за хидроизолација.
 4. Лесно одржување и чистење: Нема потреба од пребојување или замена на керамичките парчиња.
 5. Максимален комфор: Удобна површина за играње часови во базенот.
 6. Хигиена: Го одложува појавувањето на алги, габи и бактерии.
 7. за секој базен: Без оглед на големината или формата што е.
 8. Широк спектар на дизајни: Обична, шарена, бисерна, текстура.

Како работиме на реформирање на базенот

инсталација на лагер за базен

Методи за поставување на лагер со модерни дизајни на базени

 1. Мора да го провериме структурниот отпор од базенот. Чашата мора да гарантира дека може да содржи тони вода во базенот без да се скрши.
 2. Мора да ја провериме затегнатоста на хидрауличкото коло. Се врши тест на притисок на секоја цевка за да се види дали протекува. Се прегледуваат внатрешните додатоци на садот, како што се скимери, светла, млазници итн. да се види дали зглобовите и елементите се во добра состојба.
 3. Поставен е армиран ПВЦ лист на целата површина на базенот (под и ѕидови) со цел да се гарантира хидроизолација на базените 15 години.

Цена за реформа на базенот со лагер за базен

Размислувате за базени и реформи?

базени и реновирање

Добијте фер цена за реновирање на базенот со гарантиран квалитет.

Посетете и бесплатна персонализирана понуда без обврска

цена за реновирање на базен

Посетете и бесплатна персонализирана понуда без обврска
Контактирајте нèБесплатна персонализирана понуда