Skip isi
Ok Reformasi Pool

Pilih pembersih blumbang otomatis kanthi ati-ati

Pembersih blumbang otomatis: pandhuan kanggo macem-macem jinis lan cara milih model pembersih kolam otomatis sing cocog.

resik blumbang otomatis
resik blumbang otomatis

En Ok Reformasi Pool Kita nampilake artikel babagan: Jinis pembersih blumbang otomatis.

pembersih blumbang zodiak tornax rt 3200

Apa tuku resik blumbang otomatis

Napa nggunakake pembersih blumbang otomatis?

Kanggo miwiti, nandheske sing Pembersih kolam renang minangka salah sawijining peralatan sing investasi sampeyan mesthi bakal marem.

Mesthine, spesialis ing sektor kasebut ora ragu-ragu duwe pembersih kolam kanthi alasan njaga kolam renang kanthi cepet lan tanpa komplikasi.

Inggih, iku luwih saka buktiaken sing iku worth duwe resik blumbang kanggo regane dhuwit bebarengan karo functionalities sawijining.: kualitas banyu sing luwih dhuwur kanthi tingkat kebersihan sing optimal digabungake karo penghematan wektu pangopènan lan produk kimia.

Kaluwihan nggunakake pembersih blumbang

Reresik cerdas karo pembersih blumbang

Ing Panggonan pisanan, sampeyan bakal nuduhake apa Investasi resik blumbang minimal yen sampeyan kontras karo kaluwihan.

  • Umumé, pembersih blumbang robot sing ditawakake dilengkapi sistem navigasi sing cerdas, saéngga teknologi iki bisa nyapu rereget, saéngga luwih akeh permukaan bisa diresiki ing wektu sing luwih sithik.
  • Reresik blumbang efektif ing kabeh jinis blumbang.
  • Kanggo alasan iki, kita entuk wektu lan energi kanggo asil reresik maksimum.
  • Bebarengan, allude kanggo kasunyatan sing padha endowed karo a sistem wheel PVA ketaatan dhuwur.
  • Kajaba iku, robot blumbang dadi pelengkap sing sampurna kanggo pompa kecepatan variabel (efisiensi energi).
  • Ing sisih liyane, Dheweke duwe filtrasi sing dibangun: cartridges Filter ngidini partikel nganti 20 microns dijupuk lan banget prasaja kanggo ngresiki (gampang pangopènan).
  • Dheweke uga entuk nyata tabungan banyu kolam renang.
  • Lan, ing antarane kabecikan liyane, Kita bakal nyuda konsumsi energi.

Nalika iku penting kanggo nggunakake resik blumbang otomatis

Pembersih kolam renang otomatis sing kudu dituku

Temenan, nggunakake resik blumbang bakal tansah migunani kanggo kita ing kasus apa wae, nanging ing Ok Reforma Piscina kita maringi pitutur yen sampeyan duwe blumbang medium utawa gedhe-ukuran, aja ragu-ragu kanggo njupuk kauntungan saka iku.

Disaranake nggunakake pembersih blumbang otomatis nalika blumbang sampeyan ukurane medium utawa gedhe.

  • Kajaba iku, sampeyan bakal ngirit wektu akeh.
  • Uga, sampeyan bakal njupuk kauntungan saka daya saka pump banyu saka saringan wedhi.
  • Kanthi cara sing padha, reresik bakal otomatis lan mandiri, tanpa kudu nyambung menyang jinis pembersih apa wae, instalasi kita bakal diresiki kanthi cara sing wis diprogram.

Kepiye cara ngresiki kolam renang otomatis?

resik blumbang otomatis
resik blumbang otomatis

Fungsi resik blumbang otomatis

Fungsi pembersih blumbang kanthi otomatis yaiku ngresiki lebu lan rereget saka kolam kanthi otomatis.

Kanthi pembersih blumbang otomatis, sampeyan ora kudu nindakake pakaryan sing angel kanggo ngresiki kolam. Kajaba iku, pangopènan mesin iki luwih trep.

Ana macem-macem model pembersih kolam renang otomatis lan tembok

Reresik blumbang otomatis bisa dipérang dadi sawetara jinis, gumantung ing ngendi padha tarik energi kanggo reresik lan vacuuming banyu blumbang.

Ing kabeh kasus, reresik bakal rampung kanthi otomatis liwat sistem pamindahan saka resik blumbang. Ing tembung liyane, robot bakal mindhah kanthi otonom ing sisih ngisor lan tembok blumbang (gumantung model).


Carane milih resik blumbang otomatis

robot resik blumbang zodiak
robot resik blumbang zodiak

Pembersih kolam renang otomatis sing kudu dituku

Pancen, kudu sinau kanthi teliti carane milih robot kolam renang, supaya wis rinci tujuan robot becik kita miturut kabutuhan lan kahanan.

Lan, mulane, éling lan nimbang kemungkinan sing ana gandhengane karo kolam renang sing luwih resik kanggo milih supaya bisa milih kanthi sadar ing antarane karakteristik sing dibutuhake.

Apa sing kudu digatekake nalika milih pembersih kolam renang otomatis?

Rincian umum kanggo nimbang Cara milih robot blumbang

  • Ing tampilan ringkesan, ciri sing umume akeh model sing bisa digunakake yaiku: entheng lan efisiensi kanggo nutupi pangopènan kolam renang lan akurasi reresik.
  • Senajan bebener iku Pilihan robot bakal gumantung ing saben kasus, ing saben blumbang, njupuk rincian akun kayata: gumantung ing lokasi, nggunakake, dimensi, apa iku construction utawa blumbang dipindhah, lining blumbang, etc.
  • Ing sisih liya, kudu nimbang teknologi reresik sing digunakake dening robot peralatan, contone, bisa nguripake lan ngresiki spasi sing cilik banget.
  • Titik liyane yaiku ana robot sing cocog sing malah disinfect garis banyu.
  • Coba yen sampeyan bisa ngresiki blumbang kanthi spesifikasi tartamtu, kayata: yen sampeyan bisa menek tangga konstruksi, yen sampeyan bisa ngresiki pinggiran bunder utawa persegi ...
  • Uga, mriksa dawa saka siklus reresik kang dianggo resik blumbang.
  • Utawa mungkin, yen sampeyan pengin milih opsi kanggo program kanggo nindakake jinis fungsi liyane kanthi otonom.

Apa gumantung ing milih resik blumbang otomatis?

Ngresiki lantai lan tembok kolam kanthi pembersih kolam renang otomatis gumantung saka:

  1. pangukuran blumbang
  2. wangun blumbang
  3. Jenis lapisan
  4. Mode filtrasi
  5. model tangga

pangukuran blumbang

  • Ukuran lan lumahing blumbang: Pembersih blumbang dipikolehi gumantung saka ukuran blumbang, amarga dituduhake kanggo blumbang portabel, bisa dicopot utawa kanggo instalasi tetep sing luwih gedhe utawa cilik: yen blumbang cilik sampeyan bisa ngresiki kanthi tangan, nanging yen gedhe banget blumbang otomatis resik hydraulic utawa elektrik bakal ngirit akeh gaweyan.

wangun blumbang

  • Bentuk kaca: Iku uga pengaruh nalika milih, minangka iku penting kanggo ngerti yen wis akeh sudhut, ngarepke, submerged undhak-undhakan internal, etc., kang nggawe reresik luwih rumit ing panggonan sing angel kanggo ngakses.
  • Sampeyan uga kudu goleki resik blumbang sing uga cocog kanggo ambane blumbang.

blumbang liner

blumbang liner
blumbang liner
  • Lapisan: Jinis lapisan saka cangkang blumbang uga nemtokake siji pilihan utawa liyane amarga sing ditutupi karo liner utawa sing digawe saka polyester nglumpukake kurang rereget ing tembok, nanging kathah kanggo simpenan ing lemah.
  • Yen ditutupi kothak utawa mozaik, luwih akeh rereget cenderung nglumpukake ing tembok lan ing sendi potongan.
  • Dadi tukang resik kudu digoleki kemampuane ngresiki tembok, latar mburi lan papan sing angel.

Metode Filter Kolam

  • Sistem filtrasi: Sistem filtrasi sing dipasang ing kolam sampeyan uga penting, amarga ana model serbaguna utawa sing dituduhake kanggo jinis filtrasi tartamtu.

blumbang andha

  • Yen sampeyan duwe undhak-undhakan sing dibangun, sampeyan kudu milih pembersih kolam kanthi manual utawa baterei.
  • Yen undhak-undhakan diselehake ing pinggir, ora bakal ana masalah karo resik.

Kemungkinan ing model pembersih blumbang otomatis

model resik blumbang

Reresik blumbang njamin reresik pas, preduli saka wangun lan ukuran blumbang lan ngakses kabeh nooks lan crannies.

Salajengipun, blumbang sing diresiki nganggo pembersih blumbang robot otomatis bisa dikenali saka meter lan ana akeh model kanggo milih lan ngrampungake tugas ngresiki blumbang kanthi cepet.

Kamungkinan ing reresik blumbang reresik

Kajaba iku, kaya sing bakal kita rinci ing ngisor iki, Gumantung ing model sing dikarepake, sampeyan kudu nimbang macem-macem kemungkinan reresik ana:

  1. Kaping pisanan, sampeyan bisa milih a robot blumbang sing mung ngresiki ngisor blumbang.
  2. Kapindho, sampeyan duwe kemampuan kanggo milih a resik blumbang sing nyapu ngisor blumbang lan tembok.
  3. Utawa, sampeyan bisa milih model sing ngresiki kabeh kolam renang: robot sing ngresiki ngisor, tembok lan tekan garis banyu.

Model 1: latar mburi reresik robot blumbang

Robot cleaning blumbang ngisor
Robot cleaning blumbang ngisor

Propiedades latar mburi reresik robot blumbang

  • Cleaner blumbang otomatis kanggo ngisor blumbang iku kompak lan gampang kanggo nggunakake.
  • Dirancang kanggo blumbang omah, kanthi efisien ngresiki ngisor lan setengah babak.  

Model 2nd: Robot blumbang ngisor lan tembok

Robot ngisor lan tembok blumbang
Robot ngisor lan tembok blumbang

Fitur Robot ngisor lan tembok blumbang

  • Cleaner blumbang otomatis dirancang kanggo ngresiki ngisor, tembok lan waterline.
  •  Uga nggabungake sistem cerdas sing ngidini ngresiki luwih akeh permukaan ing wektu sing luwih sithik.
  • Pilihan wektu siklus.
  • Indikator kartrid lengkap. (Indikator LED murup nalika saringan kudu di resiki).
  • Iki kalebu sikat PVA sing njamin traksi maksimal ing permukaan apa wae.
  • garansi 3 taun.
  • Trolley kalebu ing sumber.

Model 3: Robot blumbang ngisor, tembok lan waterline

(Saliyane robot sing nggabungake luwih akeh fitur ing pasar).

Robot blumbang ngisor, tembok lan waterline
Robot blumbang ngisor, tembok lan waterline
Kolam robot nduweni fitur ngisor, tembok lan garis banyu
  • Cleaner blumbang otomatis iki dirancang kanggo ngresiki ngisor, tembok lan waterline saka blumbang. 
  • Pilihan program.
  • Setelan jinis blumbang.
  • Pemrograman operasi saben 2, 3 utawa 4 dina. 
  • Indikator kartrid lengkap.
  • Sistem anti-simpul elektronik.
  • Deteksi alangan.
  • 2 motor traksi.
  • Iki kalebu sikat PVA sing njamin traksi maksimal ing permukaan kolam apa wae. 
  • Remot kontrol. 
  • Uga nggabungake sistem cerdas sing ngidini ngresiki luwih akeh permukaan ing wektu sing luwih sithik. 
  • Garansi 3 taun. 
  • Trolley kalebu ing sumber.

Model resik blumbang otomatis

jinis resik blumbang

Model 1st pembersih blumbang otomatis

Cleaner kolam renang otomatis listrik

Apa milih robot blumbang elektrik

Pembersih kolam listrik: SOLUSI OTONOMI LAN EFISIEN

  • Pembersih kolam listrik njamin reresik sing tepat.
  • Preduli saka wangun lan ukuran blumbang lan akses kanggo kabeh nooks lan crannies.

Jinis pembersih blumbang listrik

Reresik blumbang listrik
Reresik blumbang listrik
  • Ana model sing mung ngresiki lantai, liyane sing menek tembok lan pungkasane ana model sing ngresiki lantai, tembok lan saluran banyu.
  • Mesin robot blumbang listrik iki minangka peralatan sing apik kanggo ngilangake bakteri lan virus lan ninggalake kabeh bagean blumbang sing gemerlap, kalebu ngisor lan tembok, duwe banyu sing resik, resik lan aman kanggo nikmati ing dina sing cerah.

Kolam robot nduweni fitur ngisor, tembok lan garis banyu

Robot blumbang ngisor, tembok lan waterline
Robot blumbang ngisor, tembok lan waterline
  • Cleaner blumbang otomatis iki dirancang kanggo ngresiki ngisor, tembok lan waterline saka blumbang. 
  • Pilihan program.
  • Setelan jinis blumbang.
  • Pemrograman operasi saben 2, 3 utawa 4 dina. 
  • Indikator kartrid lengkap.
  • Sistem anti-simpul elektronik.
  • Deteksi alangan.
  • 2 motor traksi.
  • Iki kalebu sikat PVA sing njamin traksi maksimal ing permukaan kolam apa wae. 
  • Remot kontrol. 
  • Uga nggabungake sistem cerdas sing ngidini ngresiki luwih akeh permukaan ing wektu sing luwih sithik. 
  • Garansi 3 taun. 
  • Trolley kalebu ing sumber.

Carane nggunakake resik blumbang elektrik

Sinau carane nggunakake pembersih blumbang listrik

Sinau carane nggunakake pembersih blumbang listrik: Carane robot blumbang dianggo, tips kanggo nggunakake resik robot Zodiak, etc.

Robot pembersih kolam duwe teknologi sing nyapu rereget saka kolam renang kanthi cepet lan uga, ing antarane akeh kaluwihan liyane, ngirit energi.

Ngerteni macem-macem model pembersih kolam otomatis.

Rekomendasi OK Reforma Piscina babagan resik blumbang otomatis

otomatis blumbang nyapu
otomatis blumbang nyapu
Napa kita milih resik kolam renang listrik otomatis

Saran nyata pungkasan yaiku sampeyan milih salah sawijining model pembersih kolam renang otomatis jinis robot lan paling ora ngresiki lantai lan tembok kolam. (Yen bisa, luwih becik aku uga tekan garis banyu blumbang).

Alasan kenapa kita milih pembersih kolam listrik otomatis
  • Iki didhukung dening listrik lan bisa digunakake kanthi mandiri saka sistem sirkulasi kolam.
  • Sawetara wong dilengkapi karo remot kontrol Bluetooth lan malah bakal peta metu blumbang supaya sampeyan manawa kanggo ngresiki kabeh.
  • Dheweke bakal ngresiki langkah lan malah garis banyu.
  • Nalika padha biaya luwih ngarep, lagi kurang larang kanggo mbukak lan nyuda nyandhang lan luh ing peralatan blumbang Panjenengan, supaya padha kamungkinan bakal mbayar dhewe ing pungkasan.
  • Yen sampeyan duwe salah siji saka iki, sampeyan ora bakal bisa bali menyang sisih nyedhot utawa pembersih sisih tekanan.
  • Akhire, kanggo informasi luwih lengkap sampeyan bisa pindhah menyang kaca saka pembersih blumbang listrik.

2. model resik blumbang otomatis

Hydraulic otomatis resik blumbang

Apa milih robot blumbang hidrolik

Robot kolam hidrolik: SOLUSI SIMPLE LAN TERJANGKAU

  • Solusi sing cocog kanggo kabeh jinis dhasar lan wujud blumbang. Sistem turbo-nyedhot sing kuat njamin reresik ultra-efisien sanajan ing tingkat aliran sing sithik.

Karakteristik pembersih blumbang hidrolik

  • Pembersih blumbang hidrolik cocog banget kanggo ngresiki blumbang cilik lan blumbang ing ndhuwur lemah.

Carane resik blumbang hydraulic disambungake

robot blumbang hidrolik
robot blumbang hidrolik
  • Padha nyambung menyang sirkuit filtrasi lan luwih terjangkau.
  • Kajaba iku, padha nawakake reresik kualitas dhuwur.
  • Robot nyedhot hydraulic, disambungake menyang skimmer utawa intake saka resik blumbang, propelled dening sistem filtrasi lan mbukak kanthi acak liwat ngisor lan tembok.
  • Dheweke pindhah dhewe menyang ngisor kaca lan nyedhot rereget.
  • Reresik ora mbutuhake kewaspadaan khusus, amarga residu menyang pre-filter lan filter.
Tindakan sing bisa ditindakake saka pembersih kolam hidrolik

Daya sing diwenehake dening pompa sistem ngidini telung tumindak sing beda:

  • Gerakan otomatis ing blumbang.
  • Nggawe nyedhot sing perlu kanggo mbusak godhong, rereget lan impurities sing ana ing banyu.
  • Mimpin impurities menyang pompa pra-filter, ngendi padha disimpen.

Carane Nyedhot Pool Cleaners Work

otomatis nyedhot blumbang sweeper
otomatis nyedhot blumbang sweeper
  • Pembersih nyedhot bisa digunakake karo pompa lan pipa blumbang sing ana, sanajan sawetara kolam disambungake karo garis nyedhot khusus sing bisa digunakake kanggo nyedhot utawa ngresiki sisih nyedhot.
  • Yen blumbang wis baris darmabakti, nggunakake; yen ora, akeh reresik sisih nyedhot bakal bisa dening plugging menyang skimmer a.
  • Sampeyan nyambungake resik menyang baris darmabakti utawa skimmer lan nalika pump lagi mlaku, banyu mlaku liwat resik dadi sawetara Gir sing mbantu iku mindhah sak blumbang lan mbukak sikat sing nglakoake munggah lebu.
  • Kabeh iki banjur disedot menyang saringan sing bakal kepepet. Kaluwihan kasebut yaiku pembersih nyedhot ora mbutuhake pipa khusus utawa pompa tambahan, lan paling murah saka telung jinis kasebut.

Fitur Pembersih kolam tekanan otomatis

  • Pembersih kolam iki njamin jangkoan lan efisiensi sing luar biasa. Diaktifake dening tekanan hidrolik sing digawe dening supressor, nggawe skimmer blumbang tetep aktif.
  • Thanks kanggo tas panyaring sing nglumpukake lebu, ora nyumbat pra-filter pompa.
  • Kaya pembersih blumbang nyedhot, robot jinis iki uga kudu disambungake menyang stopkontak nyedhot.
  • Nanging tinimbang nggunakake pompa peralatan filtrasi, sampeyan kudu nginstal pompa drive tambahan.
  • Energi sing dibutuhake kanggo operasi uga asale saka sistem pemurnian, nanging ora nyambung menyang intake nyedhot, disambungake menyang kolam renang.
  • Biasane mbutuhake instalasi pompa tambahan.
  • Banyu bertekanan sing digawe disalurake menyang intake pembersih kolam, ing ngendi pembersih robot disambungake.
  • Padha dilengkapi tas Filter sing nahan impurities ngalangi, nyegah saka tekan pra-filter pump.
  • Salah siji saka kaluwihan saka jinis iki otomatis resik blumbang iku wis tas Filter ngendi kabeh rereget nyedot munggah bakal disimpen, saéngga ngindhari dirtying pump wis Filter lan Filter.

Model 3st pembersih blumbang otomatis

Bngedongkrak baterei otomatis

Apa resik blumbang baterei

Kaluwihan lan cacat Sapuan baterei otomatis

Keuntungan resik blumbang baterei
  • Kanggo miwiti regane terjangkau.
  • Kajaba iku, iki resik blumbang baterei Praktis, gampang digunakake lan butuh papan sing sithik.
  • Kajaba iku, ora ana hoses kanggo nyambung lan ora ana sumber daya external kanggo ngatur.
  • Ing wektu sing padha, pembersih blumbang baterei mbusak godhong, pasir, ganggang lan lebu liyane kanthi cepet lan gampang.
  • Pangopènan diwatesi dibandhingake karo model otomatis.
  • Amarga sifat mekanik, piranti iki ora break mudhun.
  • Uga, ana macem-macem model kasedhiya gumantung ing daya needed lan ukuran blumbang Panjenengan.
Kakurangan manual resik blumbang baterei
  • Nanging, sampeyan bakal mbutuhake investasi, amarga sampeyan kudu melu ngresiki.
  • Pembersih kolam renang sing nganggo baterei kudu diisi ulang kanthi rutin supaya bisa digunakake: mula aja lali masang baterei sawise digunakake supaya tetep bisa digunakake.
  • Uga, yen resik sampeyan disambungake menyang sistem filtrasi blumbang, elinga yen saringan bakal clog luwih cepet lan kudu di resiki utawa diganti luwih asring.
  • Ing sisih liya, yen pembersih baterei duwe sistem filtrasi, sampeyan kudu mikir babagan ngresiki saringan, saenipun sawise saben nggunakake.

Kepiye cara ngresiki baterei?

El resik blumbang baterei punika resik vakum blumbang baterei-powered sing mbusak impurities lan ngresiki ngisor lan tembok blumbang dening vacuuming mau.

Mula, resik blumbang baterei Dheweke ngemot baterei sing bisa diisi ulang sing ngidini ngresiki kolam tanpa dipasang.

Intine, dheweke dilengkapi baterei sing kudu diisi ulang kanthi rutin nanging ora mbutuhake sambungan nalika digunakake.

Kanggo informasi luwih lengkap: resik blumbang baterei


4. model resik blumbang otomatis

Pembersih kolam renang sing bisa dicopot kanthi otomatis

Intex resik blumbang dicopot
Intex resik blumbang dicopot

Fitur kolam renang sing bisa dicopot resik kolam renang otomatis

  • Pembersih blumbang sing bisa dicopot bisa digunakake kanthi daya pompa minimal ¾ HP lan dirancang kanggo ngresiki kolam nganti 12×6. Padha banget Versatile kanggo rampung resik pools digawe saka polyester, PVC, beton, grease lan liyane karo warata, lumahing Gamelan utawa pocapan ngendi padha ngumpulake rereget cepet nalika obah mulyo.

Karakteristik resik blumbang otomatis kanggo intex pools dipindhah

  • Entuk reresik sing efisien lan nyaman ing lantai kolam renang ing ndhuwur kanthi robot tekanan hidrolik iki kanggo pabrik perawatan kanthi aliran antara 5.678 lan 13.248 liter / jam.
  • Cleaner blumbang digawe saka basis persegi dowo karo 4 wheel (2 statis lan 2 swivel 360º) sing gawé gerakan perlu kanggo ngresiki ngisor blumbang.
  • Ing pangkalane, robot kasebut nduweni wadhah rereget sing bisa dicopot nggunakake kunci pengungkit papat.
  • Reget mlebu tangki liwat bukaan tengah liwat sapuan sikat.
  • Kajaba iku, tank duwe saringan sing bisa gampang diresiki nganggo banyu.

Tuku resik blumbang otomatis kanggo intex pools dipindhah

Reresik kolam renang otomatis kanggo rega intex kolam renang sing bisa dicopot
Sale
Intex 28001 - Reresik blumbang, resik blumbang, resik blumbang sing bisa dicopot, kanggo pabrik perawatan kanthi tingkat aliran 6.056 lan 13.248 liter, selang Ø38 mm, 47 x 33 x 26 cm
  • Cleaner blumbang otomatis - Vacuums otomatis ngisor blumbang karo efek Venturi
  • Pembalikan arah otomatis kanggo reresik lengkap ngisor blumbang
  • Selang 6,5 m gampang nyambung menyang muncung blumbang sing wis ana kanthi diameter 32 (ora kalebu adaptor) utawa 38 mm.
  • Robot 28001 kompatibel karo filtrasi kanthi tingkat aliran minimal 6m3 / jam
  • Ora cocok kanggo pools inground

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Carane nyambungake resik blumbang otomatis kanggo pools dipindhah

  • Cleaner nyambung menyang inlet banyu blumbang.
  • Tekanan sing ditindakake dening banyu sing mlebu ing selang ngaktifake robot lan ngobahake ing sisih ngisor blumbang, ngangkat rereget.
  • Kanthi cara iki, bagean saka impurities bakal nglumpukake ing tank saka resik blumbang lan bagean liyane bakal disaring dening stopkontak banyu blumbang liwat tanduran perawatan.
  • Pilihan sing prasaja lan ekonomis kanggo njaga banyu ing blumbang ing ndhuwur lemah lan resik.
Carane nyambungake Intex detachable pool cleaner
Carane nyambungake Intex detachable pool cleaner

Pitakonan sing sering ditakoni babagan pembersih vakum kolam renang otomatis

vacuum cleaner blumbang otomatis
vacuum cleaner blumbang otomatis

Apa vakum blumbang otomatis bisa digunakake?

  • Pancen! Umumé, pembersih blumbang otomatis, manawa sisih nyedhot, sisih tekanan, utawa pembersih otomatis robot, bisa digunakake kanthi efektif nalika blumbang sampeyan mlaku. Sing ditindakake yaiku ngumpulake lebu utawa rereget lan nyelehake menyang sistem panyaring banyu kolam. Padha ngresiki blumbang nalika ngurangi tatanan saka umpluk ing lumahing blumbang. P:

Apa umur migunani kanggo ngresiki blumbang otomatis?

  • Gumantung saka merek utawa model sing sampeyan tuku lan jinis pangopènan sing diwenehake, pembersih otomatis bisa tahan antara 3 nganti 5 taun.
  • Sawetara pembersih kolam renang robot bisa tahan nganti 8 taun.
  • Ora ana bagean panggantos, tegese sampeyan kudu ngganti kabeh sistem sawise umur migunani.

Sepira kerepe aku kudu mbukak vakum blumbang robot?

  • Iku kabeh gumantung sepira kerepe wong nglangi nggunakake blumbang.
  • Umumé, sampeyan kudu mbukak vakum blumbang robot sapisan dina utawa paling saben dina.
  • Nanging, yen nglangi ora kerep dilakoni ing blumbang, sepisan seminggu utawa sasi ora interval ala kanggo mlaku.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

RSS
Tampilan