Skip isi
Ok Reformasi Pool

Carane mundhakaken pH blumbang lan apa mengkono yen tingkat kurang

Cara ngunggahake PH kolam: Kanggo njaga kualitas banyu lan tingkat pH sing bener, iki kudu ana ing antarane 7,2 lan 7,6. Sinau carane ngunggahake pH blumbang lan ngerti akibat saka apa sing kedadeyan yen pH kolam kurang

mundhakaken ph blumbang
mundhakaken ph blumbang

En Ok Reformasi Pool lan ing jerone Apa tingkat pH blumbang lan carane ngontrol Kita bakal ngomong babagan carane ngunggahake pH kolam.

Apa pH sing kudu ana ing kolam?

tingkat pH kolam

Apa tingkat pH blumbang lan carane ngontrol

Apa PH lan kanggo apa? 

apa ph
apa ph

Akronim pH singkatan saka hidrogen potensial lan minangka ukuran sing nuduhake keasaman utawa kebasaan banyu.

Pangukuran iki ditemtokake dening jumlah ion hidrogen bebas (H+) ing zat kasebut.

Skala pangukuran pH kalebu nilai saka 0 nganti 14; kang 0 paling ngandhut asam, 14 paling dhasar lan manggonke ing 7 pH netral.

Tingkat pH kolam

Apa pH banyu blumbang
Apa pH banyu blumbang

Apa pH banyu kolam renang?

Apa tegese pH becik kanggo kolam renang

ph pool apa iku
ph pool apa iku

Apa tegese tingkat ph blumbang

tingkat pH ing kolam renang sing

Apa pH blumbang paling luweh: pH minangka potensial hidrogen, nilai sing cocog karo konsentrasi ion hidrogen ing banyu kolam sampeyan lan minangka koefisien sing nuduhake tingkat keasaman utawa kebasaan banyu. Mulane, pH tanggung jawab kanggo nuduhake konsentrasi ion H + ing banyu, nemtokake karakter asam utawa basa.

Nilai pH kolam renang optimal

apa ph
apa ph

Tingkat pH kolam paling optimal

Tingkat pH banyu blumbang becik: 7,2

pH Pool: salah siji saka paramèter paling pinunjul ing pangopènan blumbang.

Nilai sing cocog kanggo pH banyu kolam: antarane 7.2 lan 7.4 kisaran becik pH netral.

pH kolam saline

banyu asin blumbang pH becik
banyu asin blumbang pH becik

ph saline pools

  • Pancen, ing pH kolam saline teka dadi padha pools dianggep karo klorin wiwit pangopènan ing blumbang nggunakake uyah uga mbutuhake ngawasi biasa saka pH saka banyu.
  • Mulane, pH saka blumbang uyah uga kudu duwe a pH dumunung ing antarane 7 lan 7,6, tingkat becik antarane 7,2 lan 7,4.

Penting: Ngontrol pH sing cocog kanggo kolam renang

Nyetel pH banyu blumbang sing cocog

ngontrol pH banyu kolam sing becik
ngontrol pH banyu kolam sing becik
  • Efektivitas klorin marang bakteri ana hubungane karo PH (Acidity utawa alkalinity) banyu.
  • pH becik antara 7.2 lan 7.6.

Masalah sing ana gandhengane karo kekurangan kontrol pH kolam renang

  • Nalika PH ngisor 7.2, klorin wiwit dadi ora stabil lan cepet dikonsumsi tanpa nepaki tujuane kanggo nambani banyu kanthi cukup.
  • . Kanthi pH luwih saka 7.6, daya bakterisida klorin suda.

Ukur pH ing kolam renang

Sepira kerepe kanggo ngukur pH ing blumbang

Priksa pH kolam saben dina

ngukur ph ing kolam renang
ngukur ph ing kolam renang
  • Bener, ing tengah mangsa siram, dianjurake supaya pengawasan pangopènan pH blumbang saben dina.
  • Ing tangan liyane, ing mangsa kurang dianjurake kanggo mriksa pH blumbang kira-kira saben 4 dina.
  • Senajan, yen ing mangsa kurang sampeyan duwe winterized blumbang Sampeyan ora perlu ngontrol pH kolam renang lan klorin.
  • Ing kasus apa wae, kita menehi link menyang entri babagan: Pandhuan kanggo njaga banyu blumbang.

Kepiye cara nganalisa pH kolam?

Meter kanggo ngontrol pH kolam

carane kanggo njelasno ph blumbang
carane kanggo njelasno ph blumbang

Ing kolam renang kita kudu njaga pH antarane nilai 7,2 lan 7,6. Interval iki, saliyane kanggo njaga fasilitas kita ing kondisi optimal, punika becik kanggo kulit lan mata siram.

Disaranake nindakake analisis banyu ing blumbang kita kanthi rutin kanggo mriksa nilai pH blumbang kita. Kanggo nindakake operasi iki kita bisa nggunakake Kit Analyzer Klorin-pH utawa Strip Analitik. 

Ana uga meter digital, uga piranti elektronik kayata fotometer sing ngidini kita nganalisa macem-macem parameter banyu kanthi cepet lan akurat.

Pengukuran pH banyu kolam manual

Model kanggo ngukur pH pool: strip analitik

Strip analitik kanggo ngontrol pH rega blumbang

Strip Tes Kolam Renang Dustgo- 7 ing 1 ph meter kanthi 50 PCS kanggo Tes Kualitas Banyu Kualitatif lan Semi-kualitatif, kayata PH, Sisa Klorin kanggo Kolam Renang, Spa, Kolam
  • 🏊【7-in-1】 Strip tes kolam renang 7-in-1, utamane digunakake kanggo uji kualitas banyu kualitatif lan semi-kualitatif, utamane digunakake kanggo: total klorin, bromin, nitrit, nitrat, kekerasan, alkalinitas sakabèhé, PH
  • 🏊【Gampang Digunakake】Celepake strip tes ing banyu, copot sawise 2 detik, banjur mbandhingake warna karo kisaran ing label botol kanggo ndeleng asile. Waca asil tes kanthi ati-ati yen cahya cukup sajrone 60 detik. Owah-owahan warna sawise 2 menit ora ana gunane.
  • 🏊【50 Potongan】Tes kualitas banyu kudu ditindakake kaping pindho saben minggu, ana 50 kertas tes ing botol, tutup tutup kanthi rapet lan simpen desiccant ing botol. Aja ndemek area test pad strip reagen.
  • 🏊【Gampang digawa】Gunakake botol cilik, siap digunakake, gampang dioperasi, gampang digawa, pilihan sing paling apik kanggo nguji kualitas banyu nalika metu
  • 🏊【Cakupan Aplikasi】Swimming pool test strip bisa digunakake kanggo ngombe banyu, kolam renang, spa, kolam, akuarium lan banyu limbah industri, lsp.
LaMotte Insta-Test 3-Way Pool and Spa Strip Test (Tes Klorin, Bromin, pH lan Alkalinitas)
  • LaMotte Insta-Test 3
  • Bebas Klorin, Bromin, Total Alkalinitas, pH
  • Strip kolam & spa Insta-TEST 3 Plus ngukur Klorin Gratis 0-10 ppm, Bromin 0-20 ppm, Total Alkalinitas 0-240 ppm, pH 6.2-9.0.
  • Strip test iki minangka strip dip-n-read kanthi asil cepet.
  • Botol kasebut duwe liner desiccant sing dicetak, sing nglindhungi jalur kasebut saka kelembapan lan sinar UV.
Strip pH Kolam Renang Ehomfy, Kit Kertas Uji 6 in 1 50pcs, Meter Klorin, pH, Alkalinitas, Kekerasan, Asam Sianurat, Kolam Renang, SPA, Hot Tub
  • 💧【6 in 1 pH Strips】: Saben strip tes banyu bisa ngukur 6 parameter penting: PH, Total Alkalinity, Total Chlorine, Free Chlorine/Bromine, Cyanuric Acid, Total Hardness.
  • 💧【Cepet, Akurat lan Prasaja】: Deleng asil mung 17 detik. Cukup dicelupake strip test ing banyu kanggo 2 detik, banjur njupuk metu kertas test lan goyangake sethitik kanggo mbusak keluwihan banyu. lan ngenteni 15 detik. Bandhingake strip karo bagan warna ing botol kanggo maca. ⭐Yen wektu manggon ngluwihi 1 menit utawa keluwihan banyu ora garing, werna ing test strip bakal dicampur lan ora bisa diwaca.
  • 💧【Paket Individu sing tahan lembab】: Total kalebu 50 strip tes. Rawuh ing 1 botol karo 5 tas foil saka 10 strips. Kantong foil sing disegel nglindhungi jalur tes saka kelembapan kanggo njamin panyimpenan lan panggunaan jangka panjang.
  • 💧【Meter Kualitas Banyu】: Kualitas banyu sing becik ndadekake urip luwih sehat lan luwih aman. Mbantu njaga keseimbangan banyu kolam lan spa kanthi mesthekake yen ana ing kisaran sing disaranake. Iku uga cocok kanggo ngombe banyu, akuarium, banyu industri, blumbang, produk banyu panas spring.
  • 💧【Jaminan】: Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita. Tim layanan pelanggan bakal seneng mbantu sampeyan. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan produk iki: support@ehomfy.cn

Dianyari pungkasan ing 2023-01-15.

Model meter pH kolam manual: Kit pH kolam lan analisa klorin

Harga kit analisa kolam klorin lan pH

Strip Tes Kolam Renang Dustgo- 7 ing 1 ph meter kanthi 50 PCS kanggo Tes Kualitas Banyu Kualitatif lan Semi-kualitatif, kayata PH, Sisa Klorin kanggo Kolam Renang, Spa, Kolam
  • 🏊【7-in-1】 Strip tes kolam renang 7-in-1, utamane digunakake kanggo uji kualitas banyu kualitatif lan semi-kualitatif, utamane digunakake kanggo: total klorin, bromin, nitrit, nitrat, kekerasan, alkalinitas sakabèhé, PH
  • 🏊【Gampang Digunakake】Celepake strip tes ing banyu, copot sawise 2 detik, banjur mbandhingake warna karo kisaran ing label botol kanggo ndeleng asile. Waca asil tes kanthi ati-ati yen cahya cukup sajrone 60 detik. Owah-owahan warna sawise 2 menit ora ana gunane.
  • 🏊【50 Potongan】Tes kualitas banyu kudu ditindakake kaping pindho saben minggu, ana 50 kertas tes ing botol, tutup tutup kanthi rapet lan simpen desiccant ing botol. Aja ndemek area test pad strip reagen.
  • 🏊【Gampang digawa】Gunakake botol cilik, siap digunakake, gampang dioperasi, gampang digawa, pilihan sing paling apik kanggo nguji kualitas banyu nalika metu
  • 🏊【Cakupan Aplikasi】Swimming pool test strip bisa digunakake kanggo ngombe banyu, kolam renang, spa, kolam, akuarium lan banyu limbah industri, lsp.
LaMotte Insta-Test 3-Way Pool and Spa Strip Test (Tes Klorin, Bromin, pH lan Alkalinitas)
  • LaMotte Insta-Test 3
  • Bebas Klorin, Bromin, Total Alkalinitas, pH
  • Strip kolam & spa Insta-TEST 3 Plus ngukur Klorin Gratis 0-10 ppm, Bromin 0-20 ppm, Total Alkalinitas 0-240 ppm, pH 6.2-9.0.
  • Strip test iki minangka strip dip-n-read kanthi asil cepet.
  • Botol kasebut duwe liner desiccant sing dicetak, sing nglindhungi jalur kasebut saka kelembapan lan sinar UV.
Strip pH Kolam Renang Ehomfy, Kit Kertas Uji 6 in 1 50pcs, Meter Klorin, pH, Alkalinitas, Kekerasan, Asam Sianurat, Kolam Renang, SPA, Hot Tub
  • 💧【6 in 1 pH Strips】: Saben strip tes banyu bisa ngukur 6 parameter penting: PH, Total Alkalinity, Total Chlorine, Free Chlorine/Bromine, Cyanuric Acid, Total Hardness.
  • 💧【Cepet, Akurat lan Prasaja】: Deleng asil mung 17 detik. Cukup dicelupake strip test ing banyu kanggo 2 detik, banjur njupuk metu kertas test lan goyangake sethitik kanggo mbusak keluwihan banyu. lan ngenteni 15 detik. Bandhingake strip karo bagan warna ing botol kanggo maca. ⭐Yen wektu manggon ngluwihi 1 menit utawa keluwihan banyu ora garing, werna ing test strip bakal dicampur lan ora bisa diwaca.
  • 💧【Paket Individu sing tahan lembab】: Total kalebu 50 strip tes. Rawuh ing 1 botol karo 5 tas foil saka 10 strips. Kantong foil sing disegel nglindhungi jalur tes saka kelembapan kanggo njamin panyimpenan lan panggunaan jangka panjang.
  • 💧【Meter Kualitas Banyu】: Kualitas banyu sing becik ndadekake urip luwih sehat lan luwih aman. Mbantu njaga keseimbangan banyu kolam lan spa kanthi mesthekake yen ana ing kisaran sing disaranake. Iku uga cocok kanggo ngombe banyu, akuarium, banyu industri, blumbang, produk banyu panas spring.
  • 💧【Jaminan】: Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita. Tim layanan pelanggan bakal seneng mbantu sampeyan. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan produk iki: support@ehomfy.cn

Dianyari pungkasan ing 2023-01-15.

Model manual pool pH meter

Kit analisis tablet kanggo rega pH kolam

Bayrol PoolTester 287123 - Tablet kanggo pangukuran PH lan klorin ing kolam renang, 2 x 20 tablet
  • Tester ngemot 2 x 20 tablet reagen kanggo 40 tes banyu
  • Kanggo nemtokake nilai pH lan klorin kanthi cepet lan tepat
  • Kalebu skala warna kanggo nemtokake nilai sing akurat

Dianyari pungkasan ing 2023-01-07.

ukur pH kolam digital

harga sistem pengukuran pH kolam digital

Dustgo PH Meter 4 in 1 digital water quality PH meter, Water Quality Test 0-14 pH, 0-19990ppm Kalibrasi Otomatis
  • 【4 in 1】: Ngerti kualitas banyu ing 5 detik, sekaligus, sampeyan uga bisa ngevaluasi nilai pH, suhu EC, akurasi. Ukurane lan bobot entheng, kaya pulpen, gampang digawa, piranti uga cocog kanggo nyoba ing omah utawa ing laboratorium
  • 【Akurat lan andal】: Rentang pangukuran meter pH yaiku 0.00-14.00 pH, resolusi: ± 0.01 pH, presisi yaiku 0.01 pH. Jarak meter TDS 0 ~ 19990 ppm, konduktivitas 0 ~ 19990μs / cm, resolusi: 0 ~ 9999 ppm, akurasi ± 2% lan 6 mode tampilan, cukup pencet tombol "SHIFT"
  • 【Kalibrasi Otomatis】: Pulpen PH nduweni kalibrasi otomatis, kalibrasi otomatis telung titik (mung kalibrasi 6.86 poin: akurasi 0.1ph) ora mbutuhake alat apa wae, cukup copot tutup proteksi lan celupake elektroda PH meter menyang larutan
  • 【Gampang digunakake】: Sawise mencet tombol "HOLD", meter kualitas banyu TDS bakal nampilake asil pangukuran lan bakal kanthi otomatis mateni sawise sawetara menit ora aktif. pH meter nduweni fungsi kalibrasi otomatis sing bisa maca kanthi cepet.
  • 【Kanggo Digunakake】 Iku becik kanggo ngarep lan laboratorium PH testing, kalebu banyu ngombé, banyu tank panyimpenan, banyu blumbang, banyu sumur, banyu soko njero lemah, budidaya, Processing pangan, etc.
Dustgo PH Meter PH Meter dengan TDS EC Meter Temperature 2 in 1 Digital, 0-14pH Water Quality Test Meter 0-14pH Measure, 0-19990ppm Auto Calibration
  • Akurat lan Bisa Dipercaya: pH meter nduweni rentang pangukuran 0.00-14.00 pH, resolusi: ± 0.01 pH, lan akurasi ± 0.01 pH. TDS Meter Range 0 ~ 19990ppm, Konduktivitas 0 ~ 19990μs/cm, Resolusi: 0~9999ppm, Akurasi ± 2%. Lan ana 6 mode tampilan, mung pencet tombol "SHIFT".
  • Kalibrasi Otomatis: Pen PH Kalibrasi Otomatis, Kalibrasi Otomatis Telung Titik (Mung Kalibrasi 6.86 Titik: Akurasi 0.1ph) Ora ana alat sing dibutuhake, mung copot tutup protèktif lan celupake elektroda pH meter menyang solusi, gunakake " ON / OFF kanggo nguripake. PH, goyangake alon-alon lan ngenteni sawetara menit nganti maca stabil.
  • Lampu Latar LCD: TDS lan pH meter dirancang nganggo lampu latar LCD kanggo nggawe tampilan data luwih cetha. Malah ing lingkungan sing peteng, sampeyan bisa ndeleng data kanthi gampang. Yen ora digunakake, bakal mateni sawise 5 menit kanggo ngirit daya baterei. Desain entheng, genggam kanggo portabilitas lan kepenak.
  • Serbaguna: Pengukur pH cocok kanggo nguji pH cairan ing macem-macem aplikasi, kayata nguji banyu ngombe, akuarium, perikanan, kolam renang, laboratorium sekolah, panganan, omben-omben, sistem reverse osmosis, hidroponik, lan SPA.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-07.

Digital pool pH meter: Pool Photometer

rega fotometer kolam

Dianyari pungkasan ing 2023-01-07.

Digital Pool pH Meter: Smart Pool Water Analyzer

harga analisa banyu kolam pinter

Sale
Blueriiot Blue Connect Go — Gre 73014 — Penganalisis banyu cerdas sing ngukur paramèter utama blumbang utawa spa (pH, suhu, ORP)
  • Analisa banyu cerdas kanggo mriksa status kolam saka smartphone (Bluetooth)
  • Sampurna kanggo kolam renang utawa spa sing diolah nganggo klorin utawa bromin
  • Ngukur paramèter utama: suhu, pH lan tingkat disinfektan (Redox)
  • Aplikasi kasebut nuduhake perawatan kimia sing kudu ditrapake kanggo entuk kualitas banyu sing optimal
  • Seneng kabeh mupangat tambahan (informasi wektu nyata liwat Sigfox, kabar, enggo bareng, riwayat data, omah cerdas, setelan lanjut) kanthi lengganan langganan Blueriiot Premium

Dianyari pungkasan ing 2023-01-07.

Pengukur pH kolam otomatis

Regulator pH lan klorin otomatis

Apa blumbang otomatis pH regulator

  • Kaping pisanan, kita pengin nggarisake yen Regulator pH banyu blumbang otomatis Iku peralatan Highly dianjurake kanggo bisa duwe katentreman atine ing pangopènan kolam renang lan safety kanggo kesehatan kita.
  • Kontroler iki bisa ndeteksi kanthi otomatis nalika PH banyu kudu diowahi lan, kanthi pompa, tuangake solusi sing dibutuhake kanggo netepake nilai sing cocog.

Kalkulator pH kolam renang

ngitung tingkat ph blumbang
ngitung tingkat ph blumbang

Hitung pH blumbang ing seluler

Kalkulator kanggo ngukur pH kolam

kolam renang kalkulator tingkat ph
kolam renang kalkulator tingkat ph
  • Teknologi anyar ana ing kene kanggo tetep. Saiki kita duwe piranti seluler sing bisa nindakake apa wae. Saka ngatur jaringan sosial, ngirim pesen cepet kanggo nyunting foto lan video. Mula, ora bakal aneh yen sampeyan ngerti ana aplikasi kanggo ngontrol pangopènan banyu blumbang kanthi gampang.
  • Ing aplikasi sing gampang lan inovatif iki, sampeyan bisa ngetung kabeh bahan kimia sing dibutuhake.
  • Kajawi punika saged ngrampungi ingkang boten trep, kadosta toya malih ijo utawi mendhung.
  • Lan kaya-kaya iku ora cukup, sampeyan bakal weruh kabeh tumindak sing kudu dilakoni saben dina lan saben minggu supaya banyu tansah bening lan ing kahanan sampurna kanggo adus.

Kalkulator Fungsi Pangopènan kanggo Kolam Renang

Apa gunane bisa metu saka kontrol ph blumbang

kalkulator kanggo njaga banyu blumbang
kalkulator kanggo njaga banyu blumbang
  • Nyetel paramèter banyu kanthi cara sing gampang, kayata tingkat klorin, pH, alkalinitas, lsp.
  • Iku uga nindakake tumindak sing dibutuhake dening blumbang.
  • Sampeyan uga bakal nemokake solusi sing paling cepet lan paling murah kanggo masalah apa wae sing bisa kedadeyan, kayata banyu dadi ijo, mendhung, lsp. Mesthekake yen banyu ing kondisi optimal lan bening.
  • Kanthi kalkulator kanggo swimming pools sampeyan bisa mutusaké apa jinis tumindak sing arep kanggo nindakake. Saben dina, mingguan, pangopènan kejut, isi blumbang utawa overwinter ing sasi kadhemen. Kajaba iku, nawakake modul beda kanggo ngatasi masalah utama sing njedhul nalika nindakake pangopènan banyu blumbang. Kloramin, banyu ijo, banyu mendhung, banyu putih, jeruk utawa tembok. 
  • Aplikasi iki nawakake bantuan gedhe supaya sampeyan ora kantun paramèter. Sampeyan bisa ngontrol tingkat klorin, tingkat pH, alkalinitas lan chloramines. Sampeyan kudu nggunakake tes pH lan klorin kanggo ngetik paramèter ing aplikasi lan ngitung jinis perawatan sing kudu sampeyan tindakake kanggo ngatasi masalah kasebut. 

Kalkulator sing mbantu sampeyan karo pangopènan banyu blumbang

pangopènan blumbang kontrol kalkulator
pangopènan blumbang kontrol kalkulator

Solusi saka masalah sing paling kerep karo pangopènan banyu blumbang

Nanging masalah teka nalika kita weruh sing blumbang wiwit falter, siji dina sampeyan nemokake ing banyu mendhung, liyane dina banyu putih, kadhangkala werna ijo wiwit katon ing tembok lan lantai saka blumbang, lan nalika masalah miwiti. Utamane yen kita ora nemokake solusi sing cepet. Nah, ing kono app iki diarani "kalkulator blumbang” kang, minangka jeneng tabet, wis dikembangaké kanggo menakake kabeh petungan perlu kanggo duwe blumbang ing kondisi optimal.

Sawise diinstal nalika mbukak, kita bakal weruh sawetara kasus sing bisa ditemokake blumbang. Kaya dene banyune ijo, ing temboke ana sing padha karo tartar, mendhung, lan liya-liyane. Ya, sampeyan mung kudu milih salah siji saka kasus kasebut lan pilih, yen ana ing njero kita bakal ngakses kalkulator. Ing kana kita bakal ngetik data kita blumbang, kayata ukuran, kapasitas ing liter utawa meter kubik, uga tingkat dhasar bahan kimia sing ana ing banyu.

Sawise kabeh data wis dilebokake, asil bakal ditampilake saka jumlah bahan kimia sing kudu ditambahake menyang blumbang supaya bali menyang kondisi optimal. Ana uga bagean liyane sing bisa gampang takon babagan cara nerusake ing wektu sing beda-beda ing taun, kayata nalika pengin winterize blumbang, nindakake perawatan kejut kanggo miwiti mangsa panas, isi blumbang, utawa pangopènan saben dina lan mingguan. Mulane, yen sampeyan duwe masalah tetep blumbang siap, iku paling apik kanggo ndownload app iki lan tindakake pandhuane. Uga ing sadawane dalan, lan kanthi nggunakake biasa, sampeyan bakal sinau trik sing nggawe pangopènan blumbang luwih gampang kanggo kita, saiki panas wiwit ngencengi.

Aplikasi kalkulator pH kolam renang optimal

Unduh Aplikasi Kalkulator pH kolam renang Optimum


Banyu kolam pH rendah

Apa sing kedadeyan yen pH kolam kurang

apa mengkono yen pH blumbang kurang
apa mengkono yen pH blumbang kurang

PH banyu blumbang kurang: acidity banyu blumbang

Klasifikasi zat ing asam utawa alkali miturut nilai pH

Kajaba iku, acidity lan alkalinitas minangka rong istilah sing nanggapi cara nggolongake reaksi saka unsur apa wae.

apa tegese nilai ph pool
apa tegese nilai ph pool
  • Semono uga, kita ngeyel maneh, Skala pH dadi saka 1 nganti 14, kanthi pH 7 minangka solusi netral.
  • Yen pH kurang saka 7, solusi kasebut ngandhut asam., luwih akeh asam, nilai pH luwih murah amarga alasan kasebut a asam yaiku zat kimia sing bisa nyumbang proton (H+) menyang bahan kimia liyane.
  • Nanging,, yen pH luwih saka 7, solusi kasebut diarani basa (utawa basa) lan bakal dadi luwih dhasar sing luwih dhuwur pH; lan kaya sing wis dituduhake basa yaiku zat kimia sing bisa nangkep proton (H+) saka bahan kimia liyane.

Apa pH asam kolam renang?

blumbang asam ph
blumbang asam ph
Apa tegese nilai pH asam?

Nalika pH ngisor tingkat cocok lan diadegaké, ngandika iku ngisor 7.2: banyu banget ngandhut asam.

  • Zat kasebut ngandhut asam tegese ngandhut H+ (ion hidrogen): pH luwih saka 7
  • Mula, Asam minangka zat kanthi pH kurang saka 7. (pH banyu padha karo 7, dianggep netral), sing kimia umume ngemot jumlah ion hidrogen nalika nambahake banyu. Biasane bereaksi karo zat liya kanthi kelangan proton (H+).

Mangkono, nalika pH mudhun ngisor 7,2banyu dadi asam, nyebabake macem-macem masalah kanggo wong lan bahan blumbang. Ing tangan siji, bisa nimbulaké gangguan ing kulit, mata utawa membran mucous saka bathers, nalika, ing tangan liyane, iku bakal akselerasi nyandhang saka bahan sing nggawe blumbang, lan kita bisa nemokake dhéwé karo masalah karat ing. undhak-undhakan, klep, pumps utawa ing Filter dhewe.

Sinau kanggo ngunggahake pH banyu blumbang minangka kauntungan gedhe, nanging ora ngakoni oversights.

banyu blumbang ph kurang
banyu blumbang ph kurang
  • Kanthi cara iki, yen kita ndeteksi yen pH banyu ana ing sangisore tingkat sing dituduhake, mula kudu diterusake kanggo ngrampungake masalah kasebut.
  • Masalah pH sing kurang kudu diilangi sanalika bisa kanggo ngindhari risiko lan akibat saka kolam kanthi kaasaman dhuwur.
  • Kajaba iku, kaya sing wis kasebut, iki minangka proses sing kudu tepat kanggo ngindhari risiko pH sing kurang.
  • Mula, minangka pangeling, ing ngisor tingkat kasebut, kolam renang ora cocog kanggo adus, amarga banyu ora duwe pH sing cocog utawa netral.
  • Kondisi kaasaman sing berlebihan ing banyu blumbang iki nyebabake akibat sing mbebayani kanggo pangguna.
  • Mulane, ing kolam renang kudu tansah ana banyu transparan lan bening kristal kanggo mesthekake yen ora ngandhut bakteri lan virus.

Low pool pH nimbulaké

Low pool pH nimbulaké
Low pool pH nimbulaké

Dhasar pH kurang ing blumbang

Faktor sing Perlu Ditimbang kanggo Ngimbangi Tingkat pH Banyu Kolam

Ing istilah umum, pH blumbang asring kurang (banyu blumbang asam) amarga faktor kayata:

faktor ph leveling kolam
faktor ph leveling kolam
  • Tingkat kolam (utamane alkalinitas kolam).
  • Suhu banyu blumbang.
  • Cuaca dhewe: Badai, angin, srengenge ...
  • Lebu
  • Kakehan nggunakake blumbang.
  • Sisa bahan organik.
  • Saka krim srengenge.
  • kringet.
  • Rambute tetep.
  • Lan, akeh faktor liyane.

Napa pH mudhun ing banyu kolam?

Faktor sing mengaruhi tingkat pH blumbang

faktor pengaruh tingkat ph blumbang
faktor pengaruh tingkat ph blumbang

pH minangka parameter dhasar kanggo pangopènan banyu blumbang. Yen sampeyan pengin duwe banyu bening kristal ing kahanan sing apik, kita kudu mesthekake yen pH ana ing kisaran nilai sing paling optimal. Nilai kasebut kudu ana ing antarane 7,2 lan 7,6, lan kudu dideleng kanthi periodik kanggo verifikasi manawa ana ing kisaran kasebut.

Ana akeh alasan kenapa pH blumbang bisa munggah utawa mudhun, sanajan ing sawetara kasus, pH kolam cenderung mundhak:

kok tingkat ph blumbang munggah utawa mudhun
kok tingkat ph blumbang munggah utawa mudhun
  1. Salah sawijining sebab sing paling umum kenapa pH kolam renang ana gandhengane karo volume total banyu. Srengéngé lan angin cenderung nguapaké banyu, sing nyebabake pH mundhak nalika banyu suda. Kajaba iku, sinar ultraviolet saka srengenge nyepetake pembubaran klorin, sing uga nyebabake kenaikan pH.
  2. Ing tangan liyane, bathers uga nimbulaké mismatch ing tingkat pH. Lotions, sunscreens, kringet, rambute lan kulit mati sing teka menyang kontak karo banyu blumbang mengaruhi klorin lan acidity banyu ing sawetara cara. Umumé, anané bathers nyebabake pH mundhak.
  3. Pungkasan, cara klorin ditambahake uga bisa nduwe pengaruh. Bisa ditambahake ing telung bentuk: cair, granulated utawa ing tablet. Yen sampeyan nggunakake bentuk cair saka klorin, sampeyan nambahake sodium hypochlorite, zat sing alkalin banget sing ningkatake pH banyu kanthi signifikan. Tablet klorin, ing tangan liyane, kalebu asam trichloroisocyanuric, sing bakal cenderung kanggo acidify banyu, saéngga Mudhunake pH. Pungkasan, klorin granulasi duwe pH sing praktis netral yaiku 6,7, saengga tingkat bisa beda-beda.

Apa sing kudu ditindakake nalika pH kurang ing blumbang

Kabeh babagan tingkat pH blumbang

Yen sampeyan duwe mamang babagan pH ing blumbang, nonton video iki lan sampeyan bakal kaget karo rahasia sing ana kanggo gampang ngontrol lan cara sing bener kanggo nambah bahan kimia.

ph kurang ing blumbang

kurang pH blumbang fallout

blumbang pH kurang fallout

jalaran blumbang tingkat ph kurang
jalaran blumbang tingkat ph kurang

Akibat pH kolam sing kurang: Nilai pH sing ora nyukupi mbebayani kanggo kesehatan

  • Titik pisanan sing ora bisa dilalekake yaiku yen nilai pH banyu sing ora nyukupi bisa mbebayani kanggo kesehatan.
  • Iki minangka cara kanggo nglangi kanthi aman ing blumbang tanpa rasa ora nyaman ing mripat, umume disebabake kolam kanthi pH sing dhuwur, sanajan ana sing percaya yen kobong lan rasa ora nyaman ing mripat lan kulit minangka akibat. klorin ing banyu blumbang.

Konsekuensi pH kurang ing kolam renang: Nilai pH sing ora nyukupi yaiku disinfeksi banyu nol

  • Sampeyan kudu ngelingi yen: Tanpa imbangan pH sing tepat, disinfeksi banyu bakal nol, ora ana gunane kanggo ngetrapake perawatan disinfektan.

Konsekuensi saka blumbang sing nduweni tingkat pH sing kurang, yaiku banyu asam, akeh banget.

Sabanjure, kita nyebutake konsekuensi utama sing asale saka pH blumbang sing kurang:

apa mengkono yen tingkat ph banyu blumbang kurang
apa mengkono yen tingkat ph banyu blumbang kurang
  • Pisanan, pH kurang saka blumbang mundhak acidity ing lantai lan tembok blumbang, kanthi akibat langsung kayata rusak saka lapisan lumahing blumbang.
  • Kanthi cara iki, kita bisa mbutuhake reformasi gedhe kanggo rehabilitasi kolam.
  • Wiwit, kaya sing wis dingerteni, materi sing rusak ngeculake partikel sing ana ing banyu, sing uga ngasilake noda ing kaca blumbang.
  • Kajaba iku, pH kolam sing kurang nyebabake corrode bagean logam saka blumbang, kayata: railings, undhak-undhakan, pumps panas atos.
  • Nanging sing luwih tuwa jalaran saka tingkat pH kurang ing blumbang presented ing bisa affectation ing kesehatan siram. Inggih, derivasi bisa: kulit kena pengaruh karo bintik-bintik peteng, alergi ing mripat, tenggorokan lan irung lan uga, kulit garing metu amarga rashes disebabake banyu asam.

Mbusak noda karat ing kolam amarga tingkat pH kolam sing sithik


Carane mundhakaken pH blumbang

carane mundhakaken ph blumbang
carane mundhakaken ph blumbang

Cara ngunggahake pH banyu kolam

Nambah pH kolam

Kanggo mundhakaken ph blumbang ana Produk sing nambah pH kayata pH + utawa sodium bikarbonat, ing wangun granula, bubuk utawa cairan. Sawise maca instruksi kasebut, mboko sithik aplikasi produk ing blumbang. Durasi larut ing banyu kanggo efek iki kira-kira patang jam.

Cara supaya sampeyan ora bisa ngomong: Aku ora bisa ngunggahake pH blumbang

Prosedur 1st kanggo ngunggahake pH blumbang: ngitung volume banyu

ngitung volume banyu kanggo mundhakaken ph blumbang
ngitung volume banyu kanggo mundhakaken ph blumbang

Langkah 2 kanggo ngunggahake pH kolam: atur tingkat pH dadi 7,2

  • Kaping pisanan, kita bakal maca pandhuan produk kanggo ngunggahake pH kolam kanggo konfirmasi konsentrasi kasebut amarga saben produk kolam pH duwe konsentrasi sing beda.
  • Kapindho, ing acara sing kita duwe a kolam garam, Kita bakal mriksa yen produk kanggo ngunggahake pH blumbang kompatibel karo blumbang klorinasi saline.
  • Sabanjure, kita bakal miwiti filtrasi nganti siklus rampung kanggo ngresiki kabeh banyu ing blumbang (biasane ana ing antarane 4-6 jam gumantung saka volume, jinis tanduran perawatan, lsp.) lan sawise jam sing cocog wis liwati, kita bakal bali menyang ukur pH.
  • Yen kita isih kudu ngunggahake pH kolam, kita bakal mbaleni operasi kasebut.
  • CATETAN: Disaranake nyetel sithik-sithik supaya ora kakehan.
jumlah Cairan kanggo mundhakaken ph blumbang
jumlah Cairan kanggo mundhakaken ph blumbang

Tumindak kaping 3: nyetel klorin gratis ing blumbang

Carane nggunakake klorin kejut

Carane nggunakake klorin kejut

Tingkat klorin blumbang becik

Prosedur kanggo nambah tingkat klorin ing blumbang

  • Kaping pisanan, kita bakal maca pandhuan produk kanggo ngunggahake pH kolam kanggo konfirmasi konsentrasi kasebut amarga saben produk kolam pH duwe konsentrasi sing beda.
  • Kapindho, ing acara sing kita duwe a kolam garam, Kita bakal mriksa yen produk kanggo ngunggahake pH blumbang kompatibel karo blumbang klorinasi uyah.
  • Sabanjure, kita bakal miwiti filtrasi nganti siklus rampung kanggo ngresiki kabeh banyu ing blumbang (biasane ana ing antarane 4-6 jam gumantung saka volume, jinis tanduran perawatan, lsp.) lan sawise jam sing cocog wis liwati, kita bakal bali menyang ukur pH.
  • Yen kita isih kudu ngunggahake pH kolam, kita bakal mbaleni operasi kasebut.
  • CATETAN: Disaranake nyetel sithik-sithik supaya ora kakehan.
nambah tingkat pH blumbang kanthi mundhakaken kejut klorin
nambah tingkat pH blumbang kanthi mundhakaken kejut klorin

Tuku kejut klorin

Rega cepet granulated klorin

Dianyari pungkasan ing 2023-01-15.

Video mundhakaken pH blumbang

Apa sing apik kanggo ngunggahake pH banyu

Temenan, pitakonan apa sing apik kanggo ngunggahake pH banyu duwe jawaban sing cepet: produk alkalin disebut pH plus, kang serves kanggo mundhakaken pH saka blumbang.

Video Cara NAIK ⬆️ pH kolam sampeyan 
https://youtu.be/vWHycjPMSwo
Carane mundhakaken pH blumbang

Produk kanggo ngunggahake pH blumbang

Produk kanggo ngunggahake pH blumbang
Produk kanggo ngunggahake pH blumbang

Cara ngunggahake pH kolam kanthi Penambah pH

Singkat, Produk kanggo ngunggahake pH blumbang banget migunani kanggo ngedhunake acidity ing banyu blumbang.

Sabanjure, kita menehi pandhuan babagan cara ngunggahake pH kolam kanthi nambah pH plus:

  • Sadurunge kanggo evoke sembarang jinis produk, se kudu ngerti nilai pH, mula kita kudu ngukur.
  • Nglamar pH plus kanggo kolam renang kalebu ngerti carane ngunggahake pH kolam renang mbutuhake ngerti instruksi kanggo nggunakake.
  • Sanalika kita yakin tingkat pH, kita bakal ngerti jumlah produk sing kudu ditambahake ing banyu kanggo ngunggahake pH kolam.
  • Kanthi cara iki, faktor penentu liyane kanggo nambah perawatan kimia sing cocok kanggo nindakake karo dosis proporsional kanggo volume kaca blumbang.
  • Mangkono, kita kudu mesthekake yen jumlah utawa proporsi sing cocok ditambahake, ngitung volume utawa liter banyu ing blumbang.
  • Sadurunge mbuwang produk kimia, ninggalake sistem filtrasi kanggo sawetara jam.
  • Ing tangan liyane, yen bisa, iku luwih apik kanggo aplikasi produk kimia ing basket blumbang, ninggalake sistem filtrasi kanggo 24 jam yen bisa.
  • Tambah bahan kimia menyang blumbang mboko sithik.
  • Utawa, yen kita pengin aplikasi langsung menyang kaca blumbang, kita kudu dissolve pisanan ing banyu, lan banjur nyebar mboko sithik ing kabeh blumbang (ing kasus iki, kita uga bakal ninggalake sistem filtrasi mlaku kanggo 24 jam yen bisa. ) .
  • Sawise 1 jam evoking prodhuk, kita bakal nemtokake yen pH wiwit mundhak, yen ora mundhak ing kabeh, kita bakal nambah produk sethitik liyane lan terus sanalika kita ndeleng owah-owahan tartamtu.
  • Sanalika kita ngerteni kenaikan pH sing cilik, kita bakal ngenteni 24 jam nganti kita nindakake pangukuran liyane kanggo ndeleng apa kita kudu mbaleni proses ngatur luwih akeh pH raiser kolam.
  • Kita bisa ngembangake proses iki sajrone rong dina, ing wektu iki kita kudu duwe pH banyu blumbang antarane 7,2-7,6, dene yen kita durung tekan indeks iki, wektune hubungi teknisi profesional kanggo ngevaluasi kanthi rapet masalah kasebut lan mbantu. kita kanggo ngirit banyu blumbang.
  • Pungkasan, rincian liyane ora kanggo mbingungake kenaikan pH karo soda caustic, sing digunakake kanggo nggawe deterjen lan produk liyane.

Produk video kanggo ngunggahake pH kolam

produk kanggo mundhakaken ph blumbang

Tuku produk kanggo ngunggahake pH blumbang

Tuku produk kanggo ngunggahake pH blumbang

Fluidra 11386 - Format kothak
  • Produk kualitas paling dhuwur
  • Digawe karo bahan tahan
  • Produk digawe kanthi teknologi paling anyar
  • Bobot paket: 6.24 kilogram
Sale
Nortembio Pool Elevator pH Plus 6,5 Kg Elevator pH+ kanggo Kolam, Jacuzzi lan Spa. Perawatan Regulator pH Alami ing Format Bubuk. Apa iku nambah kualitas banyu. Asuransi kanggo Keluarga Kabeh.
  • 🌱 100% PRODUK NATURAL. pH raiser alam ing format granulated kanggo perawatan banyu ing kolam renang, jacuzzis lan spa. Regulator pH kanggo kolam renang bebas saka produk kimia sing mbebayani kanggo kesehatan.
  • 💦 BALANCE PH. Nortembio Pool pH + Elevator mundhakaken lan stabil pH banyu kanthi cepet lan efektif, ngijini sampeyan kanggo seneng siram sehat lan aman. Daya tumindak pangaturan kasebut tekan tingkat pH sing cocog tanpa kudu nggunakake unsur beracun konvensional.
  • 💙 KESELAMATAN UNTUK KELUARGA. Ing kolam renang kulawarga penting kanggo nindakake pangopènan sing optimal kanggo njamin keamanan kulawarga kabèh. Elevator pH + kita njamin stabilisasi pH sing bener kanthi cara sing aman, nglindhungi kesehatan siram lan tanpa ngowahi kahanan asline banyu.
  • ✅ Gampang digunakake. Produk formula universal kanggo kolam renang ruangan, kolam sing digawe panas, bak panas lan spa. Cocog kanggo banyu ing suhu apa wae. Penanganan sing aman lan tanpa risiko kesehatan. 30 ml cangkir ukur klebu kanggo aplikasi gampang.
  • ✉️ PELAYANAN PELANGGAN. Yen sampeyan duwe masalah karo produk kita, tulung kabarake masalah sampeyan liwat Layanan Pesen Internal Amazon utawa ing alamat email sing bakal ditemokake ing label kasebut. Kita bakal seneng mbantu sampeyan!

Dianyari pungkasan ing 2023-01-08.

Tuku Cairan kanggo mundhakaken ph blumbang

Ora ditemokake produk


Mundhakake pH ing kolam kanthi bikarbonat

Cara ngunggahake pH kolam kanthi obat omah

Ningkatake pH omah

mundhakaken ph krasan
mundhakaken ph krasan

Sadurunge, kita wis nyorot pentinge njaga pH imbang ing banyu kolam amarga akeh alasan.

Nandheske kanggo nglindhungi bagean logam lan kemul tembok blumbang.

Lan mesthi, supaya rashes lan gatel disebabake pools karo kontrol pH miskin.

Kanthi cara iki, kaya sing wis dakkandhakake, perlu kanggo nindakake pangopènan sing cocog kanggo ngunggahake pH kolam saline.

Kanggo ngerti carane ngunggahake pH blumbang karo obat ngarep utawa mung njaga, sampeyan kudu ngganti banyu blumbang kurang kerep wiwit calcium karbonat, antarane senyawa liyane, kathah nglumpukake alamiah ing banyu blumbang karo cuaca.

Kanggo perawatan banyu blumbang krasan iki, kadhangkala bisa uga ora efektif.

Tambah pH nganggo bikarbonat

Angkat pH blumbang omah nganggo soda manggang

Baking soda kanggo ngunggahake pH kolam

Akibate kanggo apa wis diterangake, ana uga cara kanggo mundhakaken pH blumbang ngarep ing banyu blumbang, kang kudu luwih diatur antarane 7,2-7,4.

nambah pH karo baking soda
nambah pH karo baking soda
  1. Obat sing diwenehake ing ngisor iki kanggo sinau babagan cara ngunggahake pH kolam krasan kanthi bikarbonat bisa digunakake luwih saka 100 gram saben 10m3 banyu kanggo mbenerake masalah pH kolam sing kurang.
  2. Lan, nduweni efek sedhela kanggo dina pewarnaan banyu putih.
  3. Produk iki bisa nambah natrium bikarbonat kanggo ngatur lan entuk disinfeksi banyu supaya katon bening lan tanpa impurities sing ngowahi banyu dadi ijo.
  4. Ing blumbang kanthi pH sing sithik, langkah-langkah sing paling disaranake kanggo ngunggahake pH kolam bikarbonat yaiku 1.8 kg, kanggo 100 m3 banyu, sing nambah alkalinitas nganti 10 ppm lan ngimbangi pH, utawa cara ngunggahake pH banyu. blumbang soda caustic, pilihan care amarga iku corrosive lan beracun.

Video natrium bikarbonat kanggo ngunggahake pH kolam

Cara ngunggahake pH kolam kanthi bikarbonat

Banjur, video kasebut nuduhake sampeyan carane ngedhunake utawa ngunggahake pH banyu kanthi cara alami kanthi nggunakake produk sing ana ing omah: lemon, cuka lan soda manggang.

Cara ngunggahake pH banyu kolam kanthi alami

RSS
Tampilan