Skip isi
Ok Reformasi Pool

Temokake apa iku lan carane nggunakake disinfeksi banyu blumbang bromin

Kolam bromin, spa lan bak panas: sinau kabeh babagan disinfeksi sehat karo bromin; apa iku bromine, kaluwihan lan cacat, jumlah needed, jinis dispenser, format bromine, tips kanggo pangopènan sawijining, perawatan kejut, apa apa nalika dhuwur, carane murah, etc.

tablet blumbang bromin
Kolam renang tablet bromin

En Ok Reformasi Pool nang Perawatan banyu kolam renang Kita pengin menehi saran babagan: apa iku lan carane nggunakake disinfeksi banyu brominated ing kolam renang.

Apa bromin kanggo kolam renang

tablet blumbang bromin alon
tablet blumbang bromin alon

Kolam Bromo kanggo apa

Sampeyan kudu nyatet, njaga blumbang karo bromin wis dadi salah siji saka alternatif paling apik kanggo nindakake pangopènan mesti kanggo nglangi pools.

bromin duweni a tingkat toleransi dhuwur kanggo variasi pH lan efektifitas wis kabukten kanggo ngilangi jamur, ganggang, virus lan bakteri.

Kajaba iku Amarga proses oksidasi alam, tanggung jawab kanggo ngilangi bahan organik sing ana ing banyu kolam renang utawa spa.

A Review Cepet Babagan: Pool Bromine Apa Iku

Coba fakta babagan bromin:

  • Iki minangka disinfektan sing efektif (yaiku ngrusak mikroorganisme, kayata bakteri lan ganggang, nganti tingkat sing bisa ditampa sing ora bakal ngrusak wong sing adus).
  • Nanging, dibandhingake karo klorin, ozon, lan kalium monopersulfate, iku luwih lemah nalika nerangake oksidasi senyawa organik (yaiku, mbusak rereged inert saka banyu, kayata sampah saka bathers, produk perawatan pribadi, etc.). serbuk sari lan bledug) .
  • Unsur bromin (Br2) ana minangka cairan abang-coklat lan mbebayani banget kanggo digunakake minangka perawatan spa.
  • Supaya bathers sehat, tingkat bromin ngirim ora mudhun ing ngisor 2,0 ppm

bromin lan bahan organik

struktur molekul bromin
struktur molekul bromin

proses brominasi

Brominasi minangka salah sawijining transformasi paling penting ing sintesis organik lan bisa ditindakake kanthi nggunakake bromin lan akeh senyawa bromin liyane. Panggunaan bromin molekuler ing sintesis organik wis dikenal. Nanging, amarga sifat bromin sing mbebayani, sawetara dekade pungkasan wis ngalami pertumbuhan sing luar biasa ing pangembangan operator bromin sing padhet. Tinjauan iki nggambarake panggunaan bromin lan senyawa bromin-organik sing beda ing sintesis organik. Aplikasi bromin, total 107 senyawa bromin-organik, 11 agen brominating liyane lan sawetara sumber alami bromin digabungake. Ruang lingkup reagen kasebut kanggo macem-macem transformasi organik kayata brominasi, kohalogenasi, oksidasi, siklisasi, reaksi bukaan cincin, substitusi, penataan ulang, hidrolisis, katalisis, lan liya-liyane, wis diterangake kanthi ringkes kanggo nyorot aspek penting saka senyawa bromoorganik ing senyawa organik. organik. sintesis.

Kapasitas bromin karo bahan organik

 Kemampuan unsur anorganik iki kanggo larut ing pelarut organik penting banget ing reaksi kasebut. Sanajan kerak bumi ngandhut 1015 kanggo 1016 ton bromin, unsur iki disebarake sacara wiyar lan ditemokake ing konsentrasi rendah minangka uyah. Sebagéan gedhé bromin sing bisa dipulihake ditemokake ing hidrosfer. Banyu segara ngandhut rata-rata 65 bagean saben yuta (ppm) bromin. Sumber utama liyane ing Amerika Serikat yaiku brine lemah lan tlaga uyah, kanthi produksi komersial ing Michigan, Arkansas, lan California.

Akeh bromida anorganik duwe panggunaan industri, nanging bromida organik duwe aplikasi sing luwih jembar. Thanks kanggo gampang reaksi karo senyawa organik, lan gampang dibusak utawa pamindahan sakteruse, bromida organik wis diteliti lan digunakake minangka intermediet kimia. Salajengipun, reaksi bromin punika resik banget sing bisa digunakake kanggo sinau mekanisme reaksi tanpa komplikasi saka reaksi sisih. Kemampuan bromin kanggo ngiket posisi sing ora biasa ing molekul organik nduweni nilai tambahan minangka alat riset.

Bromin lan Materi Organik: Efek Kesehatan

efek kesehatan bromin
efek kesehatan bromin

Bromin minangka unsur alami sing bisa ditemokake ing pirang-pirang zat anorganik. Nanging manungsa wiwit pirang-pirang taun kepungkur ngenalake bromida organik menyang lingkungan. Iki kabeh senyawa sing ora alami lan bisa nyebabake karusakan serius kanggo kesehatan manungsa lan lingkungan.

Manungsa bisa nyerep bromida organik liwat kulit, panganan, lan sajrone respirasi. Bromida organik akeh digunakake minangka semprotan kanggo mateni serangga lan hama liyane sing ora dikarepake. Nanging ora mung beracun kanggo kewan sing digunakake, nanging uga kanggo kewan sing luwih gedhe. Ing pirang-pirang kasus, dheweke uga beracun kanggo manungsa.

Efek kesehatan sing paling penting sing bisa disebabake dening polutan organik sing ngemot bromida yaiku disfungsi sistem saraf lan owah-owahan materi genetik. Nanging bromida organik uga bisa ngrusak organ tartamtu kayata ati, ginjel, paru-paru lan testis lan bisa nyebabake disfungsi weteng lan gastrointestinal. Sawetara bentuk bromida anorganik ditemokake ing alam, nanging sanajan kedadeyan kanthi alami, manungsa wis nambah akeh banget sajrone pirang-pirang taun. Liwat pangan lan banyu, manungsa nyerep bromida anorganik dosis dhuwur. Bromida iki bisa ngrusak sistem saraf lan kelenjar tiroid.

bromin lan bahan organik: efek lingkungan

efek lingkungan

Bromida organik asring ditrapake minangka agen disinfecting lan protèktif, amarga efek ngrusak mikroorganisme. Nalika ditrapake ing griya ijo lan ing sawah, bisa gampang dicuci ing banyu permukaan, sing nduwe pengaruh negatif banget marang kesehatan daphnia, iwak, lobster lan ganggang.

Bromida organik uga mbebayani kanggo mamalia, utamane nalika akumulasi ing awak mangsane. Efek sing paling penting kanggo kewan yaiku karusakan saraf lan karusakan DNA, sing bisa ningkatake kemungkinan kanker.

Penyerapan bromida organik dumadi liwat panganan, respirasi lan liwat kulit.

Bromida organik ora banget biodegradable; nalika lagi decomposed, bromides anorganik kawangun. Iki bisa ngrusak sistem saraf yen diserep ing dosis gedhe. Wis kedadeyan ing jaman kepungkur yen bromida organik dadi pakan ternak. Ewonan sapi lan babi kudu euthanasi kanggo nyegah penularan menyang manungsa. Sapi nandhang gejala kayata karusakan ati, mundhut sesanti lan nyuda wutah, nyuda kekebalan, nyuda produksi susu lan sterilitas lan cacat janin.

Disinfeksi banyu karo blumbang bromin

blumbang bromin

Efisiensi disinfektan kolam bromin

Ing kasus disinfeksi dening bromin, iki nduweni daya banget reresik blumbang.

  • Amarga nindakake fungsi ing sawetara tingkat pH sing luwih akeh, bisa uga tumindak ing antarane nilai 6 - 8 (ing kasus paling apik malah nganti tingkat pH 9).
  • Ing tangan liyane, bromine liwat sawijining oksidasi kuat dadi penghancur gedhe saka impurities lan bahan organik, nyediakake pangopènan blumbang long-tahan.
  • Dadi iku a Highly reaktif blumbang resik.
  • Yaiku, njaga tingkat disinfeksi nganti suhu 40ºC, Pramila efektifitas kasebut cocog kanggo tutup blumbang, kolam sing digawe panas, spa, lsp.
  • Ing tembung liyane, bromin tahan radiasi srengenge langsung luwih apik saka pangobatan liyane, iku banget efektif kanggo ngresiki kolam renang.

Indeks isi kaca: Kolam bromin

  1. Apa bromin kanggo kolam renang
  2. Kaluwihan Disinfeksi kolam renang karo Bromine
  3. efek sisih bromine pools
  4. Apa sing luwih apik bromin utawa klorin ing blumbang
  5. Jumlah bromin ing kolam renang
  6. Cara ngukur bromin ing kolam renang
  7. Dispenser blumbang bromin
  8. Format lan jinis blumbang bromin
  9. Ngganti saka klorin dadi bromin?
  10. Mamang babagan carane nggunakake lan njaga bromin ing blumbang
  11.  Perawatan kejut blumbang karo bromin
  12. blumbang brome dhuwur
  13. Gunakake Bromine kanggo jacuzzi / SPA

Kaluwihan Disinfeksi kolam renang karo Bromine

Kaluwihan saka Bromine Pools

Pros saka Disinfection Pool karo Bromine

  1. Tingkat efektifitas dhuwur ing banyu kanthi pH dhuwur: ing banyu kanthi pH luwih saka 7,5 ppm, efektifitas klorin mudhun drastis, dene bromin njaga daya disinfeksi sing dhuwur, sanajan ing banyu kanthi pH cedhak 8 ppm.
  2. Nduwe a daya disinfektan dhuwur nglawan mikroorganisme, ganggang, bakteri, virus lan jamur.
  3. Ora ana gas sing dibebasake ing permukaan: Kaya sing kasebut ing paragraf sadurunge, bromamine, nalika kontak karo amina organik, ora ngeculake gas ing permukaan banyu, ora kaya kloramina sing ana ing klorin sing ngetokake ambu ora enak lan reaksi iki uga nyebabake iritasi.
  4. Njaga sifate ing suhu dhuwur: Bromine wis ditampilake efektif ing banyu kanthi suhu dhuwur, malah nganti 40 °C, mula iku senyawa kimia sing disaranake kanggo pangopènan kolam renang lan whirlpool sing digawe panas.
  5. Kamungkinan nggunakake peralatan dosis otomatis: Ana sistem sing dirancang kanggo nglengkapi dosis manual bromin, sing ndadekake tugas njaga blumbang karo bromin luwih gampang lan luwih efektif.
  6. Iku kudu nyatet, sing bromin mrodhuksi kurang konsentrasi residu ing banyu, supaya sampeyan bakal entuk a blumbang ekologis.
  7. Iku worth ngandika, sing bromine Ora ngrusak sandhangan uga.
  8. bromin padha ora menehi ambu ora enak ing blumbang
  9. Pangopènan kolam kanthi bromin kurang, luwih gampang, luwih efisien lan luwih gampang, Prodhuk iki pancen mandhiri, mbutuhake perawatan tambahan sing luwih sithik.
  10. Nyimpen lan ngrawat lingkungan kanthi blumbang bromins, ing roto dawa iku luwih ekonomi kanggo ngresiki blumbang.

efek sisih bromine pools

efek sisih bromine pools

Kerugian nggunakake bromin ing kolam renang

Kakurangan Nggunakake Sanitizer Bromin

Tendensi kanggo nyuda alkalinitas total; Kerusakan karat ing pemanas bisa kedadeyan yen tes sporadis lan banyu sing ora seimbang ora dideteksi lan diobati. Ora ana pangayoman efektif marang degradasi dening suryo srengenge iso dibandhingke karo efek asam cyanuric ing klorin (mitigasi dening kasunyatan sing paling spas dijamin paling wektu). Biaya program bisa luwih dhuwur tinimbang klorin Ora ana tes kanggo tingkat ion bromida mung Mokal kanggo ngalih saka bromin menyang klorin tanpa ngeculake spa Nanging kaluwihan bromin ngluwihi kabeh iki kanggo akeh pamilik spa.

Sawise karo bromin, tansah karo bromin

Sing nggumunake babagan kimia bromin yaiku nalika asam hypobromous wis rampung tugase, akeh sing diowahi dadi ion bromida. Siklus disinfeksi bakal diwiwiti maneh nalika ion ing bank ketemu oksidator! (Deleng grafik). Elinga, klorin bakal dikorbanake kanggo ngasilake HOBr anggere ana tingkat bromida 15 ppm utawa luwih dhuwur. Iki tegese yen sampeyan miwiti program bromin, sampeyan ora bakal bisa ngalih menyang program klorin kajaba ion bromida kasebut dibuwang dhisik.

Kepiye bromin mengaruhi banyu?

Bromine minangka disinfektan kimia sing bisa digunakake ing kolam renang tinimbang klorin. Iki uga umum digunakake ing bak panas lan spa, amarga bisa ngidinke panas luwih apik tinimbang klorin. Sanajan bromin minangka pilihan sing luwih apik kanggo sing duwe kulit sensitif, ana sawetara bebaya sing kudu diwaspadai dening pemilik kolam sadurunge milih nggunakake bahan kimia iki. c

Apa efek samping sing bisa ditemokake saka bromin

1st Bromine pools efek sisih: Resiko saka cahya

Sanajan bromin umume luwih lembut ing kulit lan mata tinimbang klorin, kemungkinan reaksi ala isih ana. Reaksi iki bisa uga kalebu gatal, mata abang, lan iritasi sistem pernapasan. Jumlah sing digunakake kanggo njaga kolam lan spa bebas saka mikroorganisme lan bakteri cukup sithik, mula umume wong ora ngganggu.

2nd pools Bromine efek sisih: Bromamines

Panganggone bromin sing ora bener bisa nyebabake kolam utawa spa dadi jenuh karo senyawa sing diarani bromamine. Bromin dibentuk nalika bromin gabung karo amonia ing banyu; Amonia bisa teka saka macem-macem sumber, kayata rereged ing udhara, lan biasane digawa ing kulit wong sing nglangi. Nalika bromin sing ana ing blumbang diowahi dadi bromamine, bakal nyuda efek kimia kasebut. Mula, bisa uga diwaca sing bisa ditampa nanging isih ana bakteri lan mikroorganisme liyane sing ora dipateni dening bahan kimia kasebut. Kanggo nyingkirake bromamine kasebut, kolam utawa spa kudu disiram kanthi rutin.

3rd Bromine pools efek sisih: Bromine lan pets

Akeh asu seneng mlumpat ing blumbang ing dina sing panas, nanging bahan kimia blumbang bisa ngganggu mripat, irung, lan membran mukus liyane. Nalika bromin umume luwih gampang kanggo adus pets tinimbang klorin, isih bisa nyebabake iritasi ing sistem sensitif asu. Ngombé banyu blumbang sing diobati bromin kudu dihindari, lan mbilas banyu brominasi kewan nalika metu saka blumbang iku penting kanggo njaga supaya aman lan sehat.

Apa bromin mengaruhi tingkat pH?

Bromin nduweni pH kurang watara 4, lan panggunaan tablet bromin bakal ngedhunake pH lan alkalinitas kanthi alon-alon, mbutuhake tambahan basa kimia kanggo nambah pH lan alkalinitas. Padha bisa ngandika kanggo tablet klorin, kang pH malah luwih murah, watara 3. Bromine akeh kurang kena pengaruh dening pH saka blumbang utawa spa banyu saka klorin, lan bisa dadi disinfektan aktif ing tingkat pH dhuwur saka 7,8 kanggo 8,2.

Bakal bromin bleach swimwear utawa sandhangan?

Ya, nanging mbokmenawa ora padha karo klorin. Bromin kurang aktif tinimbang klorin lan sanajan tingkat bromin bisa luwih dhuwur, efek bleaching ing sandhangan renang lan iritasi kulit umume kurang.

Paparan lan efek kulit

Buruh kolam renang utawa lifeguards bisa terus kontak karo bromin ing wangun cair utawa tablet. Miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit, cipratan cairan bromin langsung ing kulit nyebabake kobong lan karusakan kimia. Langsung ngumbah bromin sing kena kulit nganggo sabun lan banyu mbantu nyuda iritasi kulit. Umume perenang ora kena kontak karo senyawa bromin sing ora diencerake, nanging sawetara perenang ngalami abang lan iritasi kulit ing banyu kolam sing diolah bromin. Ruam kontak utawa dermatitis alergi sing ana karo bintik-bintik abang garing, gatal utawa kulit melepuh.


Apa sing luwih apik bromin utawa klorin ing blumbang

bromin ing blumbang

bromin utawa klorin

Kaping pisanan, kanggo ngandhani yen bromin kanggo kolam renang yaiku halogen, yaiku, zat kimia, sing Tumindak banget efektif minangka perawatan kanggo banyu kolam renang.

Lan, blumbang bromin utawa klorin? Bromine kanggo kolam renang minangka salah sawijining pilihan sing paling apik dibandhingake karo disinfeksi klorin tradisional.

Iki senyawa kimia Nawakake asil sing padha karo klorinnanging ora menehi mambu.

Iki amarga pangopènan blumbang karo bromin.

Iki gabung karo amina organik sing ana ing banyu lan ngasilake bromamine, sing nduweni daya disinfeksi dhuwur lan ora ngasilake ambu ora enak utawa nyebabake mata, membran lendhut utawa kulit.

Putawa liya, ing sampah dblumbang bromin padha diarani bromin, Iki minangka agen kimia sing ing fungsine tegese yen ing pangopènan blumbang banyu ora mbebayani kanggo kesehatan bathers (ora ngrusak kulit, ora ngganggu mata, tenggorokan utawa membran mukus, ora ngrusak rambut. ..).

Apa aku kudu nggunakake bromin kaping pindho tinimbang jumlah klorin?

Bromin luwih sithik biasane dibutuhake dibandhingake karo tablet Trichlor.

Iki amarga tablet trichlor umume ngemot 90% klorin sing kasedhiya, dene tablet bromin duweni kurang saka 70%. Mulane, pound kanggo pound, klorin luwih kuat.

Nanging, klorin uga larut luwih cepet tinimbang bromin lan luwih aktif, sing nyebabake boros luwih cepet.

Bromin luwih abot tinimbang klorin

Pangertosan manawa bromin dibutuhake kaping pindho tinimbang klorin mbokmenawa asale saka kasunyatan manawa pangguna bromin disaranake njaga tingkat bromin 2-4 ppm, dene karo klorin mung dianjurake 1-2 ppm. Iki ora ateges sampeyan kudu bromin kaping pindho, nanging amarga bromin 2,25 kaping luwih abot tinimbang klorin, lan nalika nggunakake test kit klorin, multiply maca dening 2,25 utawa nggunakake tabel werna comparison rodo peteng.

Kaluwihan brom tinimbang klorin

  • Bromin tetep efektif ing tingkat pH sing luwih dhuwur tinimbang klorin.
  • Bromin luwih stabil ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang klorin.
  • Bromine nahan daya mateni, chloramines ora.
  • Bromin ora ngumbah lumahing banyu kaya chloramines.
  • Bromin bisa diaktifake maneh utawa digunakake maneh kanthi nambahake oksidator granular (kejut).

Perbandingan saka macem-macem aspek: bromin utawa klorin

Efisiensi

Ukuran efektifitas disinfektan yaiku tingkat reaktivitas. Iki nuduhake carane cepet ngrusak rereged.

  • Klorin: Mateni rereged luwih cepet tinimbang bromin.
  • Bromin: Iki minangka unsur reaktif banget, sanajan ora reaktif kaya klorin, mula bisa mateni luwih alon tinimbang klorin. Bromin uga nduweni pH sing luwih murah tinimbang klorin, saengga bisa mbantu supaya kimia banyu sakabèhé luwih seimbang, sing tegese kurang tweaking lan tinkering kanggo sampeyan.

Stabilitas

Sanajan klorin bisa luwih cepet, bromin luwih stabil tinimbang klorin, utamane ing banyu anget.

  • Klorin - dissipates luwih cepet tinimbang bromin lan mulane kudu diganti luwih kerep.
  • Bromine: Mateni bakteri ing spa sajrone wektu sing luwih suwe tinimbang klorin.

Pangecualian kanggo aturan iki yaiku sinar ultraviolet (UV), sing ngrusak bromin luwih cepet tinimbang klorin. Iki badhan yen sampeyan duwe bak panas ruangan lan ndadekake nggunakake tutup bak malah luwih penting.

Malah luwih elek tinimbang mata abang lan rambut rapuh yaiku efek chloramines sing ngrusak kemampuan disinfektan kanggo nglawan kontaminasi. Luwih akeh kloramine ing bak panas, luwih gedhe kemungkinan ganggang tuwuh lan bakteri berkembang biak.

Jumlah dosis

Kanggo entuk manfaat optimal saka sanitizer apa wae, sampeyan kudu nggunakake cukup kanggo nggarap jumlah banyu sing ana ing bak panas, sing cocog karo ukuran bak.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo tindakake pandhuan saka pabrikan. Banjur, kanggo mangerteni yen sampeyan wis nggunakake cukup, sampeyan kudu nyoba banyu kanggo ngukur tingkat.

  • Klorin: Tingkat klorin sing becik yaiku 1 bagean saben yuta (ppm) nganti 3 ppm, kanthi 3 ppm sing becik.
  • Bromin: Tingkat ideal bromin yaiku 3 ppm nganti 5 ppm, kanthi 5 ppm sing becik. Yen sampeyan duwe kakehan klorin ing bak panas, sampeyan bisa nyoba sawetara perkara kanggo ngedhunake tingkat. Sampeyan ora perlu miwiti maneh kanthi banyu seger. Semono uga bromin.

Uga elinga yen sampeyan kudu nggunakake dosis bromin sing luwih dhuwur tinimbang klorin kanggo entuk asil disinfeksi sing padha, lan bromin biaya luwih saka klorin. Nanging amarga sampeyan ora kudu nggunakake asring, biaya bisa uga padha. Iku uga gumantung saka ukuran bak panas lan carane sampeyan tetep banyu resik lan imbang.

Sampeyan kudu nimbang keuntungan karo biaya kanggo nemtokake manawa sampeyan kudu mbayar biaya tambahan.

Kesehatan Panjenengan

Bahan kimia spa sing sampeyan gunakake aman ing jumlah sing tepat. Nanging sawetara wong bisa nanggapi kanthi beda.

  • Klorin - Bisa atos ing kulit, rambut, lan mripat, utamane ing tingkat sing dhuwur banget. Uga, nalika chloramines tetep ing udhara lembab sak spa, padha bisa nimbulaké sesak ambegan lan malah micu serangan asma.
  • Bromin: Iki luwih lembut ing kulit tinimbang klorin, nanging bisa uga rada angel dicopot sawise direndhem suwe.

Yen sampeyan utawa wong sing nggunakake bak panas kanthi rutin duwe kulit sensitif utawa masalah pernapasan ndhuwur, bromin bisa uga dadi pilihan sing paling apik.

Kolam alergi bromin lan kolam alergi klorin

Reaksi alergi liyane sing diasilake kanthi kontak karo banyu asale saka komponen kanggo ngresiki ing papan umum kayata kolam renang umum lan pribadi utawa 'spa'. Iki minangka masalah sing katon karo eksim lan gatal-gatal, dermatitis iritasi amarga keluwihan klorin sing kedadeyan ing kulit sing luwih reaktif.

   Ing 2012, tim riset sing dikoordinir Dalmau nerbitake studi ing jurnal 'Contact Dermatitis', publikasi internasional utama ing lapangan iki, ditindakake ing antarane pasien sing nindakake 'aquagym' ing fasilitas ing ngendi, kanggo ngresiki banyu, klorin kanggo bromin. , produk sing kurang iritasi kanthi mambu sing luwih apik. Pasien ing panliten kasebut nuduhake rashes ing jam 6, 24 lan 48 sawise adus ing kolam renang.

   Bromine tambah akeh digunakake ing 'spa', Kolam renang umum utawa pribadi, nanging sanajan kasus alergi kontak wis diterangake, wiwit kasus pertama dermatitis sing ana gandhengane karo komponen kasebut dilapurake ing awal 80-an, panggunaane saya tambah akeh nanging kedadeyan alergi kurang.

   "Kita kudu ngrawat kulit kanthi apik supaya ora ciloko amarga ngresiki 'spa' lan kolam renang kanthi produk kayata klorin lan bromin, ozon luwih ora mbebayani nanging panggunaane isih suda," ujare Dalmau.

AQUAGENIC URTIKARIA LAN ALERGI DINGIN

   Urtikaria aquagenic luwih jarang lan langka lan padha karo urtikaria kolinergik nanging ora amarga kontras suhu nanging mung kedadeyan nalika dicemplungake. Iku sak wentoro, minangka teka, lan iku bisa kanggo desensitize wong kanggo ngatasi alergi jinis iki.

   Alergi langka iki nyebabake gejala urtikaria, kanthi padusan utawa kolam renang, kaya ing kasus pungkasan sing diobati ing rumah sakit Tarragona, perenang sing bisa ngatasi kanthi perawatan kasebut.

   Urtikaria aquagenic dibedakake saka urtikaria kolinergik ing anamnesis, amarga sing terakhir ora mung ana ing banyu nanging uga kanthi kringet lan stres, amarga komponen kayata adrenalin lan histamin sing nyebabake reaksi kasebut.

   Konsumsi banyu bisa uga ana hubungane karo reaksi alergi nalika diombe kadhemen, nanging nyatane, iku alergi kanggo kadhemen sing uga bisa kedadeyan nalika ngombe ombenan utawa es krim liyane lan reaksi mbebayani bisa kedadeyan. pembengkakan tenggorokan lan saluran pencernaan.


Jumlah bromin ing kolam renang

kolam renang ruangan

Pira bromin dilebokake ing blumbang?

Kanggo bagean kasebut, dosis bromin blumbang sing cocog kanggo digunakake yaiku antarane 3 lan 4 bagean saben yuta (ppm) ing kolam renang. 

Pira bromin sing aman ing kolam renang?

Mangkono uga bromine fluctuates terus-terusan, kanggo alesan sing padha sampeyan kudu duwe kontrol rutin saka paramèter; kang, kita wis ngandika, ing tingkat aman kudu antarane 3 lan 4.0 bagean saben yuta (ppm).

Amarga faktor lingkungan terus-terusan ngilangi bromin saka banyu, mung ngenteni bahan kimia tekan tingkat sing aman minangka cara kontrol sing dibutuhake.

Amarga minangka bahan kimia sing padha karo pemutih, konsentrasi bromin sing luwih dhuwur bisa nyebabake reaksi kulit lan pernapasan sing kasebut ing ndhuwur.

Pira tablet bromin sing kudu digunakake ing blumbang?

Kanggo blumbang pribadi, tambahake kira-kira 23 tablet saben 50.000 liter banyu saben 5-7 dina utawa yen perlu kanggo njaga sisa bromin 2-3ppm ing kabeh wektu.


Cara ngukur bromin ing kolam renang

blumbang bromine analyzer
blumbang bromine analyzer

Cara Nguji Banyu Kolam kanggo Bromin

bromine test kit bromine spa

Amarga bromamine ora nduweni sifat sing ora sopan saka chloramines, tes disinfeksi bromin ora perlu mbedakake antarane bentuk bebas lan terikat. Total Residu Bromine bisa diwaca nganggo OT, DPD, FAS-DPD lan sawetara strip tes. Tes sanalika sawise njupuk conto banyu kanggo entuk maca sing paling akurat.

Kabeh Kit Cairan Taylor Residential™ tes kanggo bromin total lan klorin total utawa gratis, saengga migunani kanggo sing duwe omah sing luwih seneng klorin kanggo kolam nanging bromin kanggo spa. K-1005 ditampilake.

Panguwasa ujar manawa antarane 4.0 lan 6.0 ppm minangka konsentrasi bromin sing cocog ing spa. Panemu beda-beda babagan maksimal sing diidini sajrone rendhem. National Swimming Pool Foundation® nyatakake 10.0 ppm, dene ANSI/APSP ora nyebutake level maksimal sing disaranake. Cathetan: Amarga Stabilizer Asam Cyanuric ora bisa digunakake karo bromin, ora perlu nindakake tes CYA ing kit sing mung ngemot tes sanitizer brominated, kayata Taylor's Complete™ FAS-DPD Kit (K-2106).

Sampeyan bisa nggunakake tester klorin ing kit tes blumbang biasa kanggo mriksa tingkat bromin. Sawetara kit kalebu skala kanggo nuduhake tingkat bromin. Nanging yen sampeyan ora, mung tikelake nomer ing skala klorin gratis kanthi 2,25.

Carane ngukur blumbang bromin

Tes blumbang bromin

Kit BOSIKE 3 ing 1 Strip Tes kanggo Hot Tubs, Kolam Renang lan Spa - 125 Strip Tes Meter kanggo Klorin, Bromin lan pH Meter Gratis
  • Strip Tes Ultimate ing Ngarep - Strip tes banyu spa BOSIKE 125 digawe saka kertas serat kualitas dhuwur lan ora ana bantalan getih sing wernane. Dheweke nganalisa 3 paramèter: klorin gratis, bromin lan pH
  • Cepet lan Akurat - Cukup celupake strip menyang banyu sajrone 2 detik banjur copot. Tahan strip horisontal nganti 30 detik. Bandhingake karo grafik warna lan waca ing 30 detik
  • Asil Presisi Dhuwur - Strip iki dirancang khusus kanggo banyu panas sing nyedhiyakake asil cepet lan dipercaya ing wektu sing cendhak tanpa gaweyan akeh. Gunakake paling sethithik kaping pindho saben minggu utawa yen perlu kanggo ngawasi kualitas banyu
  • Durasi Lengkap - Strip reaktif kanggo kolam renang dikemas ing botol sing ditutup kanthi apik kanggo njamin konservasi sajrone 2 taun. Jumlah bahan kimia ing banyu bisa mbebayani safety lan strips kita bisa tetep sehat lan resik ing saindhenging taun.
  • Ngirit Dhuwit lan Kaku - Ora seneng ide menyang toko kolam kanggo tuku jalur tes? Kita uga ora - ngirit wektu, dhuwit lan kerumitan nalika ngerti kanthi yakin yen banyu sampeyan bakal seimbang lan aman
Sale
Gre 90180 - Penganalisis Klorin/Bromin + pH (Oto/Fenol)
  • Penganalisis klorin, bromin lan pH (Oto/Fenol)
  • Kit praktis kanggo nganalisa banyu kolam
  • Becik kanggo nggayuh lan njaga tingkat optimal
Strip Uji Kolam Bebapanda, 50PCS Kolam Renang 6 in 1, Spa, Jalur Uji Air Panas Kanggo Klorin Total, Klorin/Bromin, pH, Alkalinitas Total, Asam Sianurat, Kekerasan Total
  • Strip tes 6-in-1: strip tes kanggo total klorin, klorin/bromin, pH, alkalinitas total, asam sianurat, kekerasan total
  • GAMPANG LAN CEPAT - Celupake jalur tes blumbang ing banyu suwene 2 detik, banjur copot lan tahan jalur kasebut kanthi horisontal sajrone 15 detik, banjur priksa asil kanthi grafik warna ing botol.
  • NILAI apik - Strip tes bisa mbantu sampeyan nguji kimia blumbang, spa, banyu bak panas, supaya sampeyan bisa ngerti manawa banyu kolam kasebut sehat lan resik utawa ora.
  • Rekomendasi Range: Total Klorin 0-1ppm, Klorin Gratis 3 / 6.6-5 / 11, pH 7.2-7.6, Total Alkalinitas 80-120ppm, Kekerasan Total 250-500ppm, Asam Cyanuric 30-50ppm.
  • Dikemas kanthi apik: Ana 100 jalur tes spa sing disegel karo 5 tas foil tahan kelembapan individu lan dikemas ing kothak plastik sing gampang disimpen kanggo mesthekake jalur uji banyu bisa disimpen nganti 2 taun. Kita janji 30 dina 100% bali lan garansi setaun. Sembarang pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.
Strip Kertas Uji pH Kolam Renang, Kertas Uji Air 6 in 1, Tes PH, Klorin Total, Klorin/Bromin Gratis, Alkalinitas Total, kanggo Kolam Renang, SPA, Hot Tub (50 Potong)
  • 6 IN 1 UPGRADE: Paket upgrade kami Strip tes Kolam strip tes 6 arah kanggo PH, Klorin Total, Klorin/Bromin Gratis, Alkalinitas Total, Asam Sianurat lan Kekerasan Total.
  • CEPAT LAN AKUR: Cukup celupake strip ing banyu sajrone 2 detik, banjur copot. Tahan jalur horisontal sajrone 30 detik. Bandhingake karo grafik warna lan waca sajrone 30 detik.
  • HASIL AKURASI TINGGI: Tes ph lan klorin 50 cacah digawe saka kertas saringan impor sing bermutu tinggi. Saben jalur tes bak mandi panas duwe 6 indikator warna, maca cepet kanthi tliti lan linuwih.
  • SENANG DIBAWA: Botol portabel, trep banget kanggo digawa menyang ngendi wae. 1 botol ngemot 50 strip tes.
  • APLIKASI WIDE: Strip iki akeh digunakake kanggo kolam renang, spa, adus, bak panas, lan tes kimia banyu liyane. Riset nuduhake yen sampeyan kudu nyoba blumbang lan spa paling ora kaping pindho saben minggu, supaya sampeyan bisa mriksa kualitas banyu ing interval biasa.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.

Kolam renang bromine meter

IVS 29120 Pool Tester Gratis Klorin/Bromin, pH, Total Alkalinitas
  • Celupake strip test menyang kolam renang utawa spa sampeyan
  • Asil tes numerik kanggo klorin / bromin gratis, pH lan alkalinitas total

Dianyari pungkasan ing 2023-01-27.


Dispenser blumbang bromin

dispenser blumbang bromin
dispenser blumbang bromin

Karakteristik dispenser blumbang bromin

Dispenser klorin lan bromin. Digawe saka bahan plastik sing ora bisa diganti (ABS). Kapasitas kira-kira 3,5 kg tablet. Nutup karo sistem keamanan pindho ing tutup. Katup pangaturan sing gampang digunakake.

Ana rong kemungkinan modalitas dispenser bromin kanggo kolam renang

model dispenser blumbang bromin
model dispenser blumbang bromin
  • Dispenser bromin kanggo kolam renang kanthi sambungan by-pass liwat tabung fleksibel
  • Na, blumbang bromine dispenser kanggo sambungan langsung menyang pipo karo fittings.

Off-line pool bromine dispenser (kanggo sambungan by-pass) rega

Fluidra 43998 - Dispenser klorin/bromin dossi-10 Off-Line 10 kg
  • Cl lan Br dispenser 10Kg Dossi-10 off-line
  • Cl lan Br dispenser 10 kg off-line

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.

In-line pool bromine dispenser (kanggo sambungan pipe langsung) rega

Fluidra 24429 - Dispenser klorin/bromin dossi-3 in-Line 3.5 kg
  • 1" ½ disambungake ing baris. 4 kg (3,5 liter) dispenser. Klorin dosis (ditriklor). By-pass versi lan dibedakake line.
  • Disambungake ing baris 1 "½

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.

Bromine pool float dispenser

dispenser ngambang blumbang bromin
dispenser ngambang blumbang bromin

Karakteristik dispenser blumbang bromin

Dosing Float kanggo Kolam Renang - Dispenser Produk Kimia kanggo Klorin utawa Tablet Bromin - Kanggo Dosis Aditif sing Tengen kanggo Kolam Renang

resik blumbang
Dispenser klorin kanggo release meter saka aditif blumbang njamin langit, banyu blumbang resik lan seneng-seneng siram gedhe ing mangsa panas!

Dosis sing bisa diatur:
Kanthi ring switch luwes ing ngambang dosis, discharge bahan kimia menyang blumbang bisa nduweni kontrol!

Kapasitas gedhe:
Dosing float dirancang kanggo alon-alon mbubarake bromin utawa tablet klorin nganti ukuran 7,6 cm.

Kuat lan aman:
Dispenser kimia ngambang digawe saka plastik tahan UV lan bisa digunakake kanggo musim panas.

Karakteristik produk:
• Werna: biru, putih
• Ukuran: Ø 16,5 cm x 16,5 cm
• Material: plastik tahan UV
• Cocog kanggo tablet nganti ukuran 7,6 cm

Cathetan:
Gunakake mung siji jinis tablet klorin utawa bromin ing float dosis. Bahan kimia blumbang ora kudu dicampur!

Kanggo kabeh bahan kimia, bebaya lan instruksi pabrik kimia kudu dituruti.

Ora nggunakake dispenser kimia ngambang nalika blumbang digunakake!

Harga dispenser kolam renang bromin

com-four® Dosing Float kanggo Kolam Renang- Dispenser Produk Kimia kanggo Klorin utawa Tablet Bromin- Cukup Dosis Aditif kanggo Kolam Renang
  • KOLAM RENANG: Dispenser klorin kanggo pasokan aditif kolam renang njamin banyu kolam sing resik lan resik lan nyenengake adus ing musim panas!
  • DOSING ADJUSTABLE: Kanthi dering switch sing bisa diatur ing float dosis, discharge bahan kimia menyang blumbang bisa gampang dikontrol!
  • KAPASITAS LARGE: The Dispensing Float dirancang kanggo alon-alon mbubarake bromin utawa tablet klorin nganti ukuran 7,6 inci!
  • STURDY lan AMAN: Dispenser kimia ngambang digawe saka plastik tahan UV lan bisa digunakake kanggo musim panas!
  • Klebu ing pangiriman: 1x dosing float // Warna: biru, putih // Ukuran: Ø 16,5 cm x 16,5 cm // Bahan: plastik tahan UV

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.

brominator

Brominator minangka piranti plastik ngambang sing ngemot tablet bromin. Padha dirancang kanggo ngidini tablet mboko sithik dissolve liwat wektu, tetep bank bromide spa kang paling ndhuwur munggah. Sampeyan biasane bisa ngontrol jumlah banyu sing kena kontak karo tablet, lan mulane sepira cepet larut.

rega brominator

Fluidra 24430 - Dossi-3 off-line klorin/bromin dispenser 3.5 kg
  • Dossi-3 off-line Astral chlorine/bromine dispenser digawe saka ABS (bahan plastik sing ora bisa diganti). Basin Basin – instalasi ing by-pass kanggo klorin: nganti 60 m3 kanggo bromin: nganti 30 m3 kanggo approx. 3,5 kg saka tablet
  • Garansi: 2 taun
  • Merk: Astral

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.

blumbang bromin

Dispenser bromin blumbang otomatis

Rekomendasi: nggunakake reresik saka pools karo bromin liwat dispenser otomatis.

Fitur dispenser bromin blumbang otomatis

  • Brominator anyar digawe saka materi utamané kuat lan awet sing ora mbutuhake pangopènan; Kajaba iku, tutup kasebut kalebu mekanisme nutup otomatis sing nglindhungi saka mbukak kanthi ora sengaja. Minangka tutup transparan, isi bisa gampang dideleng.
  • Peralatan dosis kanggo kompak trichlor lan tablet bromin kanthi katup safety otomatis.
  • Digawe saka polyester lan fiberglass kanggo resistance maksimum.

Format lan jinis blumbang bromin

bubuk blumbang kejut bromin
bubuk blumbang kejut bromin

Kanggo miwiti, lanBromin bisa digunakake ing macem-macem cara kanggo entuk disinfeksi sing efektif.

Mangkono, ana macem-macem format kanggo pangopènan kolam renang karo bromin: bromin cair kanggo kolam renang, tablet bromin kanggo kolam renang ...

Cara sing paling umum digunakake saiki yaiku pil bromin. sing dissolve alon lan supaya banyu blumbang disinfected lan resik kanggo maneh, malah ing ngarsane tingkat pH dhuwur.

Tablet bromin kanggo kolam renang aja nganggo gas sing mbebayani lan larut banget ing banyu.

Cairan bromin asil ing resik karo banyu luwih bening lan transparan.

Tablet bromin kanggo kolam renang

Bromine tablet kanggo kolam renang rega

Ora ditemokake produk

Bromin multi-aksi

rega bromine multistock

Ora ditemokake produk

Bromogenik

Bromogenik iku senyawa saka Bromin sing digunakake minangka biocide spektrum sing amba kanggo disinfeksi, ngontrol bakteri, ganggang lan jamur ing kolam renang lan spa. Utamane dianjurake kanggo digunakake ing spa, kolam renang njero ruangan lan digawe panas.

rega bromogen

Ora ditemokake produk

generator bromin

blumbang uyah bromin
blumbang uyah bromin

Kolam renang bromine generator fitur

  • AC. Hypochlorous sing digawe dening elektrolisis, tumindak minangka agen aktivasi 0017, ngasilake Ac. Hypobromous.
  • AC. Hypobromous nduweni efek disinfektan lan algisida sing luwih gedhe tinimbang oksidan liyane ing skala pH antarane 7 lan 8.
  • Daya oksidasi dhuwur saka Ac. Hypobromous kawangun, iku ngidini kanggo numpes kabeh Organic Matter saiki ing banyu.
  • Generator Bromine ora nambah Materi Organik menyang banyu blumbang.

Dosis lan pandhuan kanggo nggunakake generator bromin blumbang

Perawatan awal karo generator bromin blumbang

  • Nalika miwiti electrochlorinator, dissolve 30 kanggo 40 Kg uyah kanggo saben 10 m3 banyu, nambah langsung menyang nang blumbang, karo peralatan filtrasi ing operasi lan karo tutup ing posisi "recirculation".
  • Banjur, tambahake 600 g produk kanggo saben 10 m3 banyu Setel electrochlorinator kanggo entuk tingkat Bromin antarane 2 lan 3 mgr / l, nilai sing bakal gampang diukur nganggo kit penganalisis Bromin lan pH.
  • Kontrol iki kudu ditindakake paling ora 2 kali dina.

Pangopènan perawatan karo generator bromin blumbang

  • Kanggo saben kontribusi 25 Kg uyah, tambahake 500 gram produk kanggo saben 10 m3 banyu ing jero skimmer, nguripake peralatan filtrasi ing posisi recirculation utawa dosis produk langsung menyang banyu blumbang, supaya larut.
Bromine Generator Dosis Cathetan

Kontribusi uyah kasebut kudu ditindakake amarga nyuda konsentrasi uyah minangka asil cuci saringan, lsp.

Dosis kasebut minangka indikatif lan bisa diowahi gumantung saka karakteristik saben kolam, cuaca, lsp. 

harga generator garam bromin pool

Ora ditemokake produk

Klorin lan bromin neutralizer

chlorine lan bromine neutralizer
chlorine lan bromine neutralizer

Fungsi penetral klorin

Neutralizer klorin lan bromin dimaksudake kanggo ngilangi sisa klorin sing berlebihan sing ana ing banyu kolam (ngilangake klorin utawa bromin sing berlebihan).

Aplikasi netralisasi klorin lan bromin

  • Kanggo aplikasi kasebut, mung perlu dissolve dosis sing dibutuhake ing wadhah kanthi banyu lan disebarake kanthi merata ing permukaan blumbang.

Tuku neutralizer bromin kanggo kolam renang

Ora ditemokake produk


Indeks isi kaca: Kolam bromin

  1. Apa bromin kanggo kolam renang
  2. Kaluwihan Disinfeksi kolam renang karo Bromine
  3. efek sisih bromine pools
  4. Apa sing luwih apik bromin utawa klorin ing blumbang
  5. Jumlah bromin ing kolam renang
  6. Cara ngukur bromin ing kolam renang
  7. Dispenser blumbang bromin
  8. Format lan jinis blumbang bromin
  9. Ngganti saka klorin dadi bromin?
  10. Mamang babagan carane nggunakake lan njaga bromin ing blumbang
  11.  Perawatan kejut blumbang karo bromin
  12. blumbang brome dhuwur
  13. Gunakake Bromine kanggo jacuzzi / SPA

Ngganti saka klorin dadi bromin?

owah-owahan saka klorin dadi bromin

Kanggo ngalih saka klorin menyang bromin, siji mung kudu mandheg nggunakake tablet klorin lan miwiti nggunakake tablet bromin.

Yen sampeyan nggunakake feeder tablet utawa chlorinator, kudu diganti, supaya residu klorin ora kena kontak karo bromin, sing bisa mbebayani.

Apa sampeyan bisa ngganti saka klorin dadi bromin?

Sampeyan bisa ngalih saka sanitizer klorin menyang bromin ing bak panas. Nyatane, luwih gampang pindhah saka klorin menyang bromin tinimbang cara liya.

Mung mungkasi nambah klorin lan miwiti nambah tablet brominating tinimbang. Ing tablet dissolving mboko sithik miwiti mbangun munggah bank saka bromida, lan banjur wektu sabanjuré sampeyan kejut spa, sing bromide ampas bakal ngowahi kanggo bromin.

Penting yen rong bahan kimia kasebut ora langsung dicampur. Yen sampeyan nggunakake dispenser ngambang kanthi klorin, sampeyan kudu njupuk sing anyar kanggo nggunakake tablet bromin kanggo mesthekake yen ora ana residu klorin.

Dadi, apa ora bisa ditindakake kanthi cara liya?

Yen spa sampeyan wis duwe bromin, saben-saben sampeyan nambahake kejut (klorin utawa non-klorin), bromin sing ana iki bakal diaktifake maneh lan sampeyan isih duwe spa brominated.

Sayange, ora ana cara kanggo mbusak bromin saka banyu tanpa saluran lengkap, resik lan ngisi ulang, kalebu saluran pipa flushing kanthi resik kaya Ahh-Some.

Carane miwiti bromin

Kabeh sing sampeyan butuhake kanggo miwiti bromin yaiku:

Bromide Booster: Spa Pilihan Bromide Booster Spa Sanitizer

Kejut Spa: Kejut Pengoksidasi MPS kanggo Hot Tub Bebas Klorin lan Kolam Oxy-Spa

Tablet Brominating: Tablet Brominating Clorox Spa

Dispenser ngambang: Life Deluxe Spa / Hot Tub / Pool Chemical Tablet Floating Dispenser

Strip Uji 4 Arah: Spa Rekreasi & Bak Air Panas Strip Uji 4 Arah Bromin Tester


Mamang babagan carane nggunakake lan njaga bromin ing blumbang

nglangi

Kolam kontrol bromin

• Gunakake khusus karo dispenser bromin (brominator).
• Nyetel pH antarane 7,0 lan 7,6 lan nilai TAC ndhuwur 10 ° F. Yen banyu hard nggunakake Calcinex®.
• Isi brominator karo tablet Aquabrome® lan miwiti munggah miturut pandhuan saka dispenser. Konsentrasi bromin banyu bakal gumantung ing tingkat aliran banyu ing brominator.
• Nilai paling optimal saka bromin ing blumbang pribadi: antarane 1 lan 3 mg / L. Ing kolam renang umum antarane 3 lan 5 mg / l.

Pènget: Aja nyampur produk kimia sing beda kanthi cara sing padha.
klempakan. Tansah nambah prodhuk menyang banyu lan aja kosok balene. Nyingkiri
kontak langsung prodhuk karo lapisan alus (liner, Paint ...) amarga bisa discolor utawa ngrusak.

Dosis bromin kanthi manual

Kaloro cara kasebut nyebabake pembentukan asam hypobromous, HOBr, lan ion hipobromit, OBr-. Cara katelu kanggo ngasilake HOBr lan OBr- yaiku kanthi konversi elektrolitik saka uyah bromida kanthi generator bromin otomatis.

Cara 1 kanggo dosis bromin ing blumbang kanthi manual

  • Salah siji cara yaiku kanggo netepake apa sing diarani bank bromida kanthi nyelehake jumlah ambang (15-30 ppm) uyah bromida sing ora mbebayani menyang banyu.
  • Banjur, ngenalake oksidan, kadhangkala diwenehi label "aktivator," kanggo ngowahi ion bromida kasebut dadi bentuk sing bakal mateni mikroorganisme.
  • Oksidan/aktivator bisa uga kalium monopersulfat, sing uga katon ing produk minangka kalium peroksimonosulfat; Iki minangka bahan aktif ing paling non-klorin, utawa pangobatan kejut klorin.

Cara 2nd dosis bromin ing kolam renang manual: liwat float utawa dispenser

  • Cara kapindho yaiku nggunakake produk hidantoin sing wis ngemot bromin teroksidasi, nggunakake float utawa feeder ukuran khusus.
  • Bromin teroksidasi dibebasake kanthi bertahap nalika tablet kasebut bereaksi karo banyu. .

Ing duo iki, asam hypobromous minangka juara ing perang nglawan rereged. Iki ora pati jelas babagan pH minangka pasangan klorin, asam hypochlorous. Ing pH 6, meh 100% bromin ana ing wangun HOBr sing luwih reaktif; ing pH sing padha, 97% saka klorin gratis bakal dadi HOCl. Nanging ing pH 8, nalika 83% saka bromin aktif saiki minangka HOBr, mung 24% saka klorin bebas bakal ing negara asam hypochlorous paling reaktif ing sembarang wektu tartamtu. Amarga pH bisa fluktuasi sacara dramatis ing spa, duwe sanitizer sing bisa digunakake ing kisaran pH sing amba minangka aset penting.

Carane nggunakake bromin ing blumbang ruangan

blumbang prawan

Ya, tablet bromin bisa digunakake ing blumbang ruangan, nanging masalah karo bromin yaiku ora bisa stabil utawa dilindhungi saka srengenge kanthi asam sianurat. Kanggo blumbang ruangan sing nampa sinar srengenge langsung sing kuwat, tingkat bromin bisa cepet suda, mbutuhake luwih akeh bromin kanggo njaga tingkat sing sehat. Nambahake CYA menyang blumbang klorin nglindhungi klorin saka suryo srengenge atos lan bisa tikel kaping pindho utawa telung daya tetep sawijining, nanging ora duwe efek padha ing bromin.

Bromin lawan klorin kanggo kolam renang njero ruangan?

Kanggo blumbang njero ruangan sing nampa cahya srengenge sing sithik, bromin luwih disenengi utawa dianjurake. Alesan kanggo iki yaiku bromamines (senyawa organik lan bromin sing alami) ora mbusak permukaan kaya chloramines. Kloramin (mono-, di-, lan tri-chloramines) cenderung munggah menyang permukaan lan dibebasake, kanthi konsentrasi paling dhuwur diukur ing cedhak permukaan banyu, ing ngendi para perenang ambegan jero. Kloramina terus mundhak, lan malah ing udhara berjuang kanggo tetep kerja utawa ngoksidasi. Padha kepincut kanggo lumahing logam (undhak-undhakan, jam, Furnitur, ductwork, langit-langit gulung, lan baja ndhukung struktural. Sejatine, padha bisa teyeng bangunan, kajaba kimia blumbang ngatur banget kasebut kanthi teliti, lan sistem HVAC sing bener kontrol) mbangun terus-terusan Expel internal. udara menyang njaba, nalika nyedhot pasokan hawa seger sing tetep.

Bromine mungsuh klorin kanggo pools karo tutup otomatis?

Otomatis wungu tutup blumbang tanpa laci
kaca tartamtu: tutup blumbang otomatis

Kanggo blumbang nggunakake tutup blumbang otomatis, bromin bisa dadi pilihan apik minangka masalah degradasi suryo srengenge umumé ngilangi. Bromin lan bromamine uga kurang ngrusak kanggo kain lapisan otomotif, dibandhingake karo klorin, liyane padha.

Tablet bromin ora larut

El bromin Efektif kaya klorin, nanging ora mambu. pil dissolve alon-alon lan ngeculake zat aktif sajrone wektu sing luwih suwe

Suwene kudu njupuk tablet bromin kanggo dissolve?

Tablet bromin larut gumantung saka ukuran tablet lan jumlah tablet sing kena banyu. Contone, tablet 1-inch kabeh sing kena banyu bisa larut sajrone 1-3 minggu, dene tablet sing sebagian remuk utawa pecah bakal larut sajrone sawetara jam. Yen sampeyan nggunakake dispenser kaya Life Deluxe Pool / Hot Tub / Spa Chemical Floating Tablet Dispenser, butuh 2-3 sasi sadurunge kabeh tablet larut, paling ora ing setelan sing paling murah. Iki minangka cara sing paling alon lan paling dikontrol kanggo mbubarake tablet bromin sing wis daktemoni wiwit duwe spa.

Sampeyan bisa nyampur klorin lan bromin

blumbang siwming njaba

Kompatibilitas antarane klorin lan bromin

El kloro lan bromin Iki minangka disinfektan kolam kanthi karakteristik sing beda. Nanging, loro kagungane kulawarga saka halogen. Amarga padha saka jinis sing padha, bisa dicampur ing banyu tanpa masalah. Ati-ati, ora kudu dicampur garing!
Apa sampeyan krungu manawa rong disinfektan iki ora bisa dicampur? Pancen, sawetara kritéria kudu ditrapake kanggo nyampur. Yen sampeyan nggunakake klorin stabil, aja dicampur karo bromin. Stabiliser nyebabake reaksi sing bisa mbebayani. Kajaba iku, mbatalake efek disinfektan produk, nambah sensitivitas kanggo UV lan ngrusak kualitas banyu.

Apa sampeyan milih klorin utawa bromin, AJA nyampur ing banyu. Iki uga bisa nyebabake reaksi kimia sing mbebayani. Yen sampeyan arep ngalih saka siji menyang liyane, sampeyan kudu saluran lan ngresiki bak panas lan flush baris. nyampur ing kahanan garing, utamane granula. Iki uga bisa nyebabake reaksi kimia sing mbebayani. simpen bareng-bareng. Malah ing wadhah sing kapisah, iki mbebayani amarga uap sing diluncurake bisa gabung lan dadi gampang kobong. nggunakake feeder padha kanggo loro, apa sampeyan nggunakake klorin utawa bromin tablet utawa granules. Sanajan sampeyan mikir wis ngresiki kanthi becik, sawetara residu kimia bisa bereaksi.

Apa bromin bisa stabil?

Pamilik blumbang ruangan sing nggunakake klorin kenal karo asam sianurat, didol minangka "kondisi" utawa "stabilizer" blumbang. Tablet klorin kolam renang, "Trichlor Tabs", uga duwe asam sianurat sing ditambahake ing tablet kasebut. Tingkat asam cyanuric 30-50 ppm dianjurake ing kolam renang ruangan, kanggo mbantu nglindhungi klorin saka srengenge. Bromin ora umum digunakake ing kolam renang ruangan, utamane kolam renang ruangan sing cerah, amarga sacara tradisional ora bisa stabil utawa dilindhungi saka srengenge. Nanging, tablet bromin, digawe nganggo BDMCH, kalebu kelas disinfektan sing dikenal minangka hidantoin halogen. Nalika kimiawan wiwit nambah hydantoin kanggo bromin, asil release luwih alon, utawa release lengkap, plus suda degradasi saka srengenge lan panas. Nanging, bromin isih rentan kanggo degradasi UV ing blumbang ruangan sing cerah, nanging ora bisa stabil kaya klorin.

Apa bromin bisa digunakake karo pembersih mineral?

Nature2 minangka sanitizer mineral sing nggunakake ion perak lan tembaga kanggo ngresiki spa utawa kolam renang. Produk pemurnian mineral liyane sing padha digawe dening Frog, Leisure Time, lan liya-liyane. Ana sawetara misinformation online babagan panggunaan Bromine lan Mineral Purifiers. Yen sampeyan takon mesin telusur pitakonan, "Nature2 bisa digunakake karo Bromin?", sampeyan bakal nemokake akeh respon negatif, nuduhake yen Nature2 ora kompatibel karo Bromine. Nanging purifiers mineral liyane, kang ateges knockoffs saka teknologi Nature2, pratelan sing bromin utawa klorin bisa digunakake. Deleng ing situs web Zodiak, mung informasi babagan incompatibility yaiku Nature2 ora bisa digunakake karo produk biguanide utawa algaecides tembaga, nanging ora ana bab bromin. Ing telpon menyang dhukungan teknologi Zodiak, dheweke ngandhani yen dheweke nyaranake nggunakake klorin mung amarga mung halogen sing wis diuji lan dievaluasi dening EPA. Panganggone bromin bebarengan karo Nature2 durung dievaluasi utawa didaftar lan mulane ora dianjurake dening Zodiak. Nanging, sampeyan bisa nggunakake bromin karo pembersih mineral, ya.

Tips kanggo pangopènan karo Bromine kanggo kolam renang

Kaya sing wis dakkandhakake, bromin kanggo kolam renang minangka produk sing dimaksudake kanggo perawatan kolam renang lan banyu spa, khususe, yaiku disinfektan.

Perlu dicathet yen, ora kaya klorin tradisional, blumbang karo bromin didisinfeksi tanpa ambu ora enak, ora ngganggu mata utawa membran mukus, ora ngrusak sandhangan, duwe toleransi dhuwur kanggo variasi pH lan bisa regenerasi kanthi cepet. sawijining oksidan.

Ing kesempatan iki, kita nampilake video panjelasan kanggokanggo ngerti carane dosis bromin kanggo kolam renang, carane ngukur lan, ing wektu sing padha, nganalisa.

Kajaba iku, sampeyan uga bakal sinau babagan komposisi bromin blumbang, tips safety, efek saka sinar ultraviolet srengenge, lsp.

Video panjelasan bromin kanggo kolam renang

Perawatan kejut blumbang karo bromin

perawatan kejut bromin
perawatan kejut bromin

Pandhuan kanggo nggunakake perawatan kejut karo bromin

  • Perawatan kejut: 100 g bromin kanggo 10 m³ banyu.
  • Kita kudu ora nambah produk langsung menyang blumbang, nanging kita bakal dissolve ing ember karo banyu

Tuku Shock bromine kanggo kolam renang lan SPA

Shock bromine kanggo kolam renang lan rega SPA

Ora ditemokake produk


blumbang brome dhuwur

blumbang brome dhuwur

Apa tingkat bromin bisa dhuwur banget?

Sembarang jinis bahan kimia ing blumbang bisa dhuwur banget yen ora dikontrol kanthi bener. Mulane iku tansah luwih apik kanggo mriksa banyu blumbang.

Ing wangun murni, bromin iku korosif lan ambune ora enak. Malah jenengé asalé saka tembung Yunani "bromos", sing tegesé "bau". Kanggo njaga tingkat bromin ing sawetara aman saka 2 kanggo 4 bagean saben yuta.

Salah sawijining indikator yaiku kemungkinan degradasi permukaan bak panas sampeyan. Yen tingkat bromin lan klorin dhuwur kanggo wektu sing luwih suwe. Yen sampeyan mambu bau kimia sing kuwat nalika nyedhaki bak panas utawa mripatmu lara. Lan yen sampeyan ngrasakake iritasi ing tenggorokan utawa irung. Bisa dadi tandha yen klorin sampeyan wis ngluwihi watesan, nanging ora mesthi.

Carane murah bromin ing blumbang

Cara nyuda tingkat bromin ing banyu

Mudhunake tingkat bromin banyu blumbang mbutuhake mungkasi kabeh aplikasi bromin menyang blumbang, uga sebagian draining banyu blumbang.

mbukak bak panas

Sampeyan bisa mbukak bak panas lan supaya dadi. Kanthi tutup mbukak, luwih akeh banyu bakal nguap. Mbukak bisa ngidini klorin utawa bromin nguap ing sadawane dalan. Iki uga bakal nyebabake tingkat banyu mudhun.

Copot sawetara banyu lan ganti karo sing anyar.

Sajrone penguapan, tingkat banyu bisa mudhun sawetara inci, ngidini sampeyan nambah banyu sing luwih seger lan resik. Yen wis rampung, ninggalake kanggo jam, setengah jam kanggo sirkulasi lan nyoba banyu. Nanging yen sampeyan ora sabar kanggo nindakake kabeh iki, sampeyan uga bisa tuku neutralizer. Iki minangka aditif spa lan netralake tingkat klorin utawa bromin.


Gunakake Bromine kanggo jacuzzi / SPA

Bak mandi panas bromin
Bak mandi panas bromin

Apa bromin bak panas?

Bromin minangka bahan kimia sing ngurusi perawatan lan pemurnian banyu ing Jacuzzis, SPA lan kolam renang..

Jacuzzi bromine nduwe akeh resemblance kanggo klorin.

Kajaba iku, bromin kanggo jacuzzi kalebu kekhususan sing nduweni sifat sing padha karo klorin. Semono uga, iki wis dadi patokan kanggo njaga spa, Jacuzzis lan blumbang njero ruangan.

Panganggone bromin kanggo SPA ora mung kanggo disinfeksi Jacuzzis

Uga, kudu dicathet yen bromin ora mung diwatesi kanggo jacuzzi lan spa, amarga bisa digunakake minangka disinfektan ing kabeh jinis kolam, kanthi fungsi sing padha karo klorin.

Alesan kanggo pentinge disinfeksi banyu sing tepat ing SPA

Telusuri forum internet sing dikhususake kanggo masalah kolam renang lan spa lan sampeyan bakal nemokake akeh informasi sing salah, utamane babagan kualitas banyu ing spa. "Jacuzzis" iki kanggo pasar omah diarani minangka oasis kesenengan lan obat kanggo lara tengah umur, lan kabeh iku! Nanging, para panuku uga kudu ngerti babagan njaga kualitas banyu. Amarga sawetara operasi saka 96 ° F nganti 104 ° F, aliran jet, lan panjaluk sanitizer sing bisa banget beda-beda, spa nggawe lingkungan mikroba bakal berkembang kajaba sing duwe waspada kanggo ngresiki banyu.

Yen ora ana disinfektan sing cocog, bakteri bisa ngasilake kanthi cepet. Iki bisa nyebabake kahanan sing serius amarga sawetara galur nyebabake infeksi lan liyane nyebabake penyakit gastrointestinal sing signifikan. Contone, penyakit sing paling umum sing gegandhengan karo spa, dermatitis, disebabake dening bakteri. Bakteri liyane, Legionella pneumophila, bisa uga fatal yen dihirup nganggo kabut saka spa. Virus, protozoa, lan ganggang bakal akeh kanthi cepet ing banyu sing ora diolah kanthi bener, uga biofilm sing bisa ngemot mikroorganisme.

Ngelingi yen siram diwasa ngeculake watara milyar bakteri nalika mlebu spa, langkah pisanan kanggo njaga kualitas banyu sing apik yaiku adus sabun sadurunge mlebu. Langkah kapindho yaiku terus-terusan nyirnakake kabeh panyerang mikroba liwat sanitasi lan kabeh rereged mati liwat oksidasi. Langkah katelu yaiku supaya saringan tetep resik lan mbukak sistem filtrasi kanggo wektu sing disaranake pabrikan saben dina supaya kabeh banyu diolah kanthi bener.

Bromin utawa klorin kanggo spa

Bromin utawa klorin kanggo spa
Bromin utawa klorin kanggo spa

Duo dinamis Disinfektan sing paling populer ing pasar saiki yaiku klorin lan bromin, loro-lorone diklasifikasikake minangka halogen. Halogen minangka unsur sing reaktif banget, sawijining ciri sing cocog kanggo disinfeksi lan ngoksidasi rereged ing banyu. Klorin rada reaktif tinimbang bromin, sing ndadekake luwih efektif. Alasan liyane kisaran becik kanggo bromin residual luwih dhuwur tinimbang sisa klorin yaiku, amarga bobot atom relatif, sampeyan kudu

kira-kira kaping pindho luwih bromin tinimbang ppm kanggo entuk kapasitas oksidasi sing padha karo klorin. Deleng Tabel 1. Yen spa duwe ozonator, tingkat sanitizer sisa sing disaranake tetep padha; Nanging, jumlah produk klorin utawa bromin sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan iki bakal luwih sithik amarga ozon sing diasilake mbantu disinfeksi lan ngoksidasi banyu.

Ing wangun unsur lan ing kondisi suhu lan tekanan standar, klorin ana minangka gas ijo pucet, bromin minangka cairan abang-coklat. Iki mbebayani lan ora digunakake kanggo nambani spa. Nanging, formulasi tartamtu duwe persetujuan Badan Perlindungan Lingkungan AS kanggo nggunakake spa. Kepiye sampeyan milih produk sing paling apik kanggo digunakake? Ana macem-macem merek ing pasar, mula kanggo survey iki, kita bakal ndeleng kategori sing wiyar lan nggunakake angka khas kanggo statistik nalika njelajah pro lan kontra. Nanging pisanan, titik penting digawe dening manufaktur: Perawatan banyu spa sing tepat luwih gampang nalika pendekatan program ditindakake. Njaga program mesthekake yen produk sing digunakake kanggo sanitasi, oksidasi, lan imbangan banyu bisa digunakake bebarengan.

Cara kerja bromin lan klorin ing SPA

Cara kerja klorin ing SPA

Klorin: ngoksidasi rereged kanthi nyerang lan ngrusak saka njero. Nalika kerjane, klorin ilang lan dadi produk sampah sing diarani chloramines. Remnants iki tanggung jawab kanggo stinging, dryness lan mambu ora enak klorin wis lan nyuda efektifitas saka disinfektan.

Kanggo nyegah kloramine, sampeyan kudu nambah klorin kanthi rutin, biasane paling sethithik sepisan seminggu. Nanging, yen dadi ala banget lan pamutih ora bisa digunakake, sampeyan ngerti yen disinfektan mateni bakteri lan barang-barang sing ora becik. Nanging kepiye carane loro disinfektan iki nindakake? Klorin: ngoksidasi rereged kanthi nyerang lan ngrusak saka njero. Nalika kerjane, klorin ilang lan dadi produk sampah sing diarani chloramines. Remnants iki tanggung jawab kanggo stinging, dryness lan mambu ora enak klorin wis lan nyuda efektifitas saka disinfektan. Kanggo nyegah kloramine, sampeyan kudu nambah klorin kanthi rutin, biasane paling sethithik sepisan seminggu. Nanging, yen dadi ala banget lan klorin ora bisa digunakake dhewe, sampeyan bisa kejut bak panas kanggo nyisihaken saka chloramines. Sampeyan pengin nindakake kanthi rutin, supaya banyu tetep resik lan resik. Yen sampeyan nindakake pakaryan dhewe, sampeyan bisa electrocute bak panas kanggo njaluk nyisihaken saka chloramines. Sampeyan pengin nindakake kanthi rutin, supaya banyu tetep resik lan resik.

Cara kerjane bromin ing SPA

Bromin: ngionisasi rereged, misahake ikatan kimia. Jumlah sing apik tetep aktif lan bisa digunakake, sanajan digabungake karo rereged.

Nanging bromin uga ngasilake produk sampah sing diarani bromamine. Sanajan ora mbebayani kaya chloramines, nanging isih nyuda efektifitas bromin ing bak panas. Shocking uga solusi ing kene.

.

Disinfeksi banyu SPA nganggo bromin

Disinfeksi banyu SPA nganggo bromin
Disinfeksi banyu SPA nganggo bromin

Wis pirang-pirang taun, sanitasi bromin saka spa wis ditindakake kanthi uyah bromida kanthi bentuk cair utawa granular (kayata natrium bromida, sing pH 6.5 nganti 8), bebarengan karo oksidan granular ("aktivator"). kalium. monopersulfat khusus buffer kanggo digunakake ing spa kanggo neutralize acidity sawijining. Pandhuan kanggo nggunakake sistem loro-langkah iki biasane nelpon kanthi manual nambah produk cukup kanggo netepake 30 ppm bromida cadangan saben wektu spa kapenuhan. Dosis pangopènan sing luwih cilik bisa disaranake mengko utawa sawise nggunakake abot. Penting kanggo nyadari yen natrium bromida dhewe dudu disinfektan. Sampeyan kudu digunakake bebarengan karo aktivator, sing ditambahake sacara periodik kanggo ngowahi bank bromida dadi bentuk bromin sing bisa nyebabake. Kanthi sistem iki, ora ana float utawa feeder sing dibutuhake.

* Rumus sing luwih anyar yaiku BCDMH + DCDMH + DCEMH (1-bromo-3-chloro-5,5-dimethylhydantoin + 1,3-dichloro-5,5-dimethylhydantoin + 1,3-dikloro-5-ethyl-5- methylhydantoin ), kadhangkala diarani Dantobrom TM S. Ing pasar spa, didol minangka tablet lan briket. Senyawa kasebut nduweni pH 3.6 lan kandungan klorin sing padha karo 62 persen. Ing spa bisa dispensed ing float prasaja (babar pisan ngidini) utawa diselehake ing feeder soaker erosi. Perlu kanggo nambah natrium bromida kanggo nggawe cadangan bromida nalika produk iki pisanan digunakake lan kapan banyu diganti. Pangobatan bromin iki ngandhut asam, mula pH lan alkalinitas kudu dipantau kanthi teliti.

Pendekatan hidantoin bebas klorin yaiku DBDMH (1,3-dibromo-5,5-dimethylhydantoin). Didol ing bentuk nugget utawa tablet sing larut alon; ing spa bisa Applied nggunakake feeder disetujoni utawa ngambang. Dampak reguler karo perawatan konvensional kajaba hidrogen peroksida dianjurake. Disinfektan DBDMH nduweni pH sing cedhak karo netral, contone 6,6; isi sing padha karo klorin sing kasedhiya nganti 54 persen; lan urip beting apik nalika disimpen ing kelangan, panggonan garing.

pinten bromin dilebokake ing spa

dose Dianjurake spa bromine: Nilai bromin SPA pribadi: 2,0 - 4,0 lan dosis bromin SPA Public: 4,0 - 6,0.

carane akeh tablet bromin kanggo spa

Kanggo bak panas lan spa, sampeyan kudu nambah 3 tablet bromin kanggo saben 1000-1200 liter banyu spa.

Iki kudu ditindakake kanthi nggunakake feeder tablet ngambang utawa brominator otomatis sing dipasang ing tabung panas.

Sanitizing spa karo bromin biasane proses 3 bagean:

Nggawe bank bromida. Sampeyan kudu nindakake iki kanthi nambahake 'bromide booster' kayata Spa Choice Bromide Booster Spa Sanitizer saben-saben sampeyan ngisi spa kanthi banyu seger. Iki supaya banyu tekan tingkat bromida wiwitan sing cocok.

Gunakake kejut kanggo ngaktifake bromin. Kejut spa bisa digunakake karo bromida kanggo ngowahi dadi bromin, sing banjur bisa mateni rereged ing banyu. Sampeyan kudu nambah kejut kayata Oxy-Spa Non-Chlorine Hot Tub & Pool MPS Oxidizing Shock saben minggu, uga sawise saben nggunakake spa.

Tambah tablet brominating ing dispenser ngambang utawa 'brominator'. Tablet iki mboko sithik dissolve liwat wektu. Ing idea iku padha supaya bank bromide sing cukup lengkap supaya ana tansah cukup bromide ing banyu siap kanggo nanggepi nalika kenek spa Panjenengan. Aku wis nemokake Clorox Spa Brominating Tablet dadi sing paling apik. Nalika ngukur tingkat bromin, kisaran becik kanggo ngarahake yaiku 2-6 ppm (1-3 ppm apik yen spa sampeyan duwe ozonator).

Lan iku pancene kabeh sing melu. Kanthi latihan sethithik, bromin bisa dadi cara pangopènan sing sithik lan trep kanggo ngresiki spa.

Tablet bromin bak panas

spa bromin
spa bromin

tablet bromin kanggo rega bak panas

Ora ditemokake produk

Apa sampeyan bisa nggunakake tablet bromin sing diremuk ing bak panas?

Sampeyan bisa nggunakake tablet bromida ulig kanggo salah siji nggawe bank bromide dhisikan utawa cadangan ing bak panas, utawa (ing jumlah cilik) kanggo nambah cadangan bromida spa minangka tinimbang tablet. Saben aku wis tuku botol bromin tablet, mesthi ana bledug ing ngisor ngendi sawetara tablet wis bejat utawa ulig. Iku ketoke kaya kawirangan kanggo sampah iku, aku experimented karo nggunakake ing spa sandi. Apa asile? Aku wis ketemu sing dianggo nggoleki ing loro kasus, nanging sethitik dadi adoh, utamané kanggo reloads biasa. Miwiti kanthi nambahake sendok teh bromante ta sing ditumbuk

Miwiti kanthi nambahake sendok teh bubuk tablet bromant ing banyu. Priksa level sanitizer nalika sampeyan ngumbah spa kanggo mesthekake yen isih ana ing kisaran 2-6 ppm. Wêdakakêna larut luwih cepet tinimbang ing wangun tablet, saéngga gampang kanggo entuk tingkat sanitizer sing luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake.

Apa tingkat bromin bisa dhuwur banget?

spa bromin dhuwur

Sembarang jinis bahan kimia ing blumbang bisa dhuwur banget yen ora dikontrol kanthi bener. Mulane iku tansah luwih apik kanggo mriksa banyu blumbang.

Ing wangun murni, bromin iku korosif lan ambune ora enak. Malah jenengé asalé saka tembung Yunani "bromos", sing tegesé "bau". Kanggo njaga tingkat bromin ing sawetara aman saka 2 kanggo 4 bagean saben yuta.

Salah sawijining indikator yaiku kemungkinan degradasi permukaan bak panas sampeyan. Yen tingkat bromin lan klorin dhuwur kanggo wektu sing luwih suwe. Yen sampeyan mambu bau kimia sing kuwat nalika nyedhaki bak panas utawa mripatmu lara. Lan yen sampeyan ngrasakake iritasi ing tenggorokan utawa irung. Bisa dadi tandha yen klorin sampeyan wis ngluwihi watesan, nanging ora mesthi.

Apa sing bisa ditindakake yen sampeyan nglebokake bromin sing akeh banget ing bak panas?

Yen sampeyan wis nguji level sampeyan lan ngonfirmasi manawa bromin pancen dhuwur banget (luwih saka 10ppm), ana sawetara perkara sing bisa sampeyan coba: Enteni tingkat mudhun kanthi alami. Yen sampeyan ora perlu nggunakake spa kanggo sawetara dina, iki biasane pilihan paling gampang. Copot ngambang bromin sampeyan, ora nambah kejut maneh, lan sampeyan bakal weruh level kasebut bakal mudhun dhewe. Ninggalake spa mbukak. Yen sampeyan bisa ninggalake tutup mbukak kanggo sawetara jam, utamané ing dina panas, kombinasi saka penguapan lan suryo srengenge bakal bantuan break mudhun bromin luwih cepet. Ganti banyu. Yen sampeyan bisa nylametake spa lan ngganti apa sing dijupuk nganggo banyu seger, bakal mbantu ngencerake banyu sing wis diresiki. Gunakake neutralizer. Yen sampeyan nekat, produk kaya Applied Biochemist Thio-Trine Neutralizer bisa nurunake tingkat bromin. Ati-ati sanadyan, minangka pandhuan kanggo produk iki biasane kanggo pools gedhe; sampeyan kudu jumlah cilik kanggo spa. Ganti kabeh banyu. Iki minangka pilihan pungkasan, nanging yen sampeyan isih berjuang kanggo njaga level sampeyan ing sawetara sing bisa ditrima, sampeyan bisa uga luwih apik kanthi wiwitan sing seger lan banyu anyar.

Carane nggunakake granula klorin lan bromin ing SPA

Yen sampeyan ngerti carane nggunakake cangkir ukur, sampeyan bisa nambah granula klorin utawa granula bromin menyang bak panas. Temtokake volume bak panas sampeyan, utawa jumlah banyu sing ditahan. Nguripake bak panas, yen durung mlaku. Waca kanthi ati-ati pandhuan ing wadhah klorin utawa bromin. Ukur jumlah klorin utawa bromin sing disaranake pabrikan kanggo volume bak panas sampeyan. Tuangake granula alon-alon lan langsung menyang bak panas. Supaya banyu sirkulasi nganti 20 menit supaya disinfektan nyebar. Tes banyu kanggo mesthekake tingkat sanitizer sing tepat. Nggawe pangaturan sing dibutuhake.

Bromine tablet dispenser kanggo jacuzzi

Karakteristik dispenser ngambang kanggo tablet bromin kanggo jacuzzi

Dosing Float kanggo Kolam Renang - Dispenser Produk Kimia kanggo Klorin utawa Tablet Bromin - Kanggo Dosis Aditif sing Tengen kanggo Kolam Renang

resik blumbang
Dispenser klorin kanggo release meter saka aditif blumbang njamin langit, banyu blumbang resik lan seneng-seneng siram gedhe ing mangsa panas!

Dosis sing bisa diatur:
Kanthi ring switch luwes ing ngambang dosis, discharge bahan kimia menyang blumbang bisa nduweni kontrol!

Kapasitas gedhe:
Dosing float dirancang kanggo alon-alon mbubarake bromin utawa tablet klorin nganti ukuran 7,6 cm.

Kuat lan aman:
Dispenser kimia ngambang digawe saka plastik tahan UV lan bisa digunakake kanggo musim panas.

Tuku tablet float bromine kanggo spa

Cihely Chemical Bromine Floating Chlorine Dispenser 12,7" Diameter Collapsible Float 2,5" Tablet Mini kanggo Kolam Renang SPA Inflatable Ndhuwur Ground Pools Hot Tub Fountain
  • 【Panyimpenan Kapasitas Gedhe】: Kanthi panyimpenan kapasitas gedhe, dispenser pil bisa digunakake luwih suwe lan trep banget kanggo digunakake.
  • 【Foldable】: Desain foldable bisa lempitan lan disimpen nalika sampeyan ora nggunakake. Iku manggoni kurang papan lan trep kanggo panyimpenan.
  • 【Cepet lan Gampang】: Dispenser blumbang ngambang ngemot tablet 1 inci lan bisa digunakake nganggo tutup lan dering sing bisa diatur.
  • 【Easy Float】: Dispenser pil bisa gampang ngambang ing blumbang, nggawe pengalaman blumbang luwih aman lan nyenengake.
  • 【Acara sing cocok】: Piranti dispenser sanitizer otomatis cocok kanggo kolam renang, spa, bak panas, pusaran air lan banyu mancur.
Dispenser Kimia Kolam Ngambang lan Spa (Bromin utawa Klorin)
  • Dispenser Kolam
  • Kanggo clodulfo bulu mata nganti 20 g

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.

Cara nggunakake tablet klorin lan bromin ing SPA

Sampeyan ora perlu nambahake kaya granula, nanging tablet isih dudu cara sing lengkap lan lali. Kasebut kanthi teliti maca pandhuan ing paket klorin utawa bromin tablet. Selehake jumlah tablet sing disaranake (biasane tablet 1 inci) menyang feeder (uga disebut floater, klorin/bromin floater, klorin/bromin dispenser, klorinator, utawa brominer). Setel feeder (yen bisa diatur) miturut pandhuan pabrikan kanggo ngontrol pelepasan sanitizer. Tahan feeder ing banyu bak panas sawetara detik kanggo ngusir hawa lan tetep luwih stabil nalika ngambang. Tes banyu sajrone sawetara dina sabanjure kanggo mesthekake tingkat sanitizer cukup. Nggawe pangaturan sing perlu.

Tutorial video nggunakake pil bromin kanggo spa

Bromine ing tablet kanggo kolam renang minangka produk disinfektan kanggo perawatan kolam renang lan banyu spa, cL

Sabanjure, ing video iki sampeyan bakal dikenalake karo tablet Q-Brom, sing kasusun saka bromo-chloro dimethylhydantoin.

Lan, kaya sing wis dakcritakake, tablet bromin kanggo spa, ora kaya klorin, ora ngasilake ambu ora enak, ora ngganggu mata utawa membran mukus, ora ngganti warna sandhangan, duwe toleransi dhuwur kanggo variasi pH lan bisa regenerasi karo sawijining oksidan.

Mangkono, video kasebut nerangake carane dosis produk iki, cara ngukur lan nganalisa, komposisi, saran safety, efek saka sinar ultraviolet srengenge, lsp...

video tutorial bromine tablet kanggo jacuzzi