Skip isi
Ok Reformasi Pool

Konsol dehumidifier blumbang anyar kanggo kontrol kelembapan lan suhu sing apik

CDP Line v2 blumbang dehumidifier console: New pool dehumidifier console kanggo kontrol banget saka Kelembapan lan suhu individu saka wilayah, apa ing nglangi utawa spa.

blumbang digawe panas karo dehumidifier
blumbang digawe panas karo dehumidifier

En Ok Reformasi Pool nang blumbang Climatized lan dehumidifiers blumbang, kita menehi sampeyan pilihan sing dianjurake kanggo produk tartamtu: Konsol dehumidifier kolam CDP Line v2 saka Astralpool.

Sabanjure, kita nyedhiyakake kaca resmi produk: Astralpool CPD LINE v2 kolam renang dehumidifier.

Apa console dehumidifier blumbang

Apa console dehumidifier blumbang
Apa console dehumidifier blumbang

Apa AstralPool CDP LINE 2 Dehumidifier

Apa AstralPool CDP LINE 2 dehumidifier

  • Dehumidifier blumbang AstralPool CDP LINE v2 minangka peralatan canggih sing digunakake kanggo ngontrol suhu lan kelembapan individu ing blumbang lan spa cilik.
  • Kasedhiya ing sawetara saka sudhut kapasitas saka 2 kanggo 5 l / h, ing model karo mung dehumidifier utawa karo pilihan saka kumparan banyu panas utawa resistance listrik.

Kanggo apa console dehumidifying CPD LINE v2 anyar digunakake?

Utilitas saka CDP Line v2 pool dehumidifier

Kaping pisanan, komentar sing konsol dehumidifying CPD LINE v2 anyar ditrapake ing panginstalan sing mbutuhake kontrol kelembapan lan suhu individu ing wilayah kasebut, njupuk kauntungan saka panas laten saka vaporization lan kinerja peralatan dhewe ing dadi panas udhara sekitar kolam renang cilik, bathtubs, ganti kamar lan jedhing.


Deskripsi Kolam dehumidifier CDP Line v2

Deskripsi Kolam dehumidifier CDP Line v2
Deskripsi Kolam dehumidifier CDP Line v2

Spesifikasi dehumidifier CDP Line 2

Nalika dehumidifier CDP Line v2 digunakake?

El CDP Line v2 dehumidifier Digunakake ing panginstalan sing mbutuhake kontrol suhu lan kelembapan individu ing saben zona.

Iku njupuk kauntungan saka panas laten saka vaporization lan kinerja peralatan dhewe ing dadi panas udhara lingkungan kolam renang cilik, ganti kamar, etc.

Konsol dehumidifier kolam renang inovasi

Salah sawijining inovasi sing diwenehake dehumidifier iki yaiku pigura, polypropylene ditambahi (EPP), sing bisa nyuda bobot lan tingkat swara.

Napa console dehumidifier blumbang digawe?

  • Kanggo miwiti, dehumidifier blumbang digawe saka a monoblock evaporating lan condensing coil karo pipa tembaga karo sirip aluminium khusus kanggo lingkungan korosif.
  • Uga nduweni a silencer kompresor hermetik lan karo pangayoman internal lan resistance crankcase.
  • Sirkuit refrigerasi yaiku tembaga nitrogen, dehidrasi lan deoksidasi.
  • Lan pungkasan, ing penggemar heliosentris Padha luwih dipercaya lan sepi.

Mounting CDP LIne v2 pool dehumidifiers banget prasaja

  • Assembling lan njaga piranti iku prasaja. Sampeyan bakal bisa nginstal kanthi cepet lan ngresiki saringan lan mesin kanthi gampang.
  • Sampeyan bisa kanthi gampang masang piranti ing tembok thanks kanggo sawijining sistem panggonan anyar. Kajaba iku, headlamp anyar iku entheng lan gampang dipasang.
  • Uga, yen sampeyan pengin nggawe pribadhi ngarep nganggo foto, sampeyan bisa nindakake

Ketentuan cara kerja dehumidifiers kolam renang.

ing kahanan operasi umum Padha ing ngisor iki:
  • · Suhu hawa instalasi: 28ºC
  • · Kelembapan: 65%
  • Suhu udara instalasi minimal: 18ºC

Karakteristik teknis umum CDP kolam renang dehumidifier

Karakteristik umum CDP kolam renang dehumidifier
Karakteristik umum CDP kolam renang dehumidifier

Carane CDP pool dehumidifier dibangun

Pabrik CDP pool dehumidification console

  • Kaping pisanan, dehumidifier CDP anyar dibangun ing sekitar struktur injeksi polipropilena, kanthi gril injeksi polikarbonat lan casing njaba.
  • Semono uga ukurane cilik saengga uga entheng banget.
  • Kajaba iku, werna ora luntur.

Komponen saka Astralpool CDP dehumidification console

  1. Kaping pisanan, digawe saka kumparan penguapan lan kondensasi independen, digawe saka tabung tembaga lan sirip aluminium tempered, khusus kanggo lingkungan korosif.
  2. Ing tangan liyane, nerangake karo kompresor rotary hermetically nutup sing kalebu pangayoman internal.
  3. Kajaba iku, ngemot sirkuit refrigeran sing digawe saka tabung tembaga berdinding tebal, diproses kanggo ngusir oksidasi.
  4. Ing wektu sing padha, iku generasi anyar penggemar centrifugal, luwih tenang lan luwih entheng.
  5. Gas refrigerant R410-A, ora mbebayani kanggo lapisan ozon.
  6. Pungkasan, iki kalebu katup ekspansi kanthi keseimbangan tekanan.

Kontrol konsol dehumidifier blumbang

• kontrol PLC anyar (Schneider Electric).
• Antarmuka panganggo anyar, liwat tampilan LCD.
• kemampuan Serial Modbus.

Majelis lan instalasi dehumidifiers kolam renang

• Gampang instalasi lan gampang diakses komponen internal.
• Sambungan njaba kanggo ngisi gas•

Pilihan Kolam dehumidifier console

• Post dadi panas unsur panas karo safety thermostat.
• baterei Post-panas karo safety thermostat

Ukuran konsol dehumidifier blumbang

Astralpool pool dehumidifier console ngukur
Astralpool pool dehumidifier console ngukur

Konsol dehumidifier Kolam Novelties

inovasi Eksternal Konsol dehumidifier kolam

Maju ing console dehumidification blumbang

  • Desain anyar sing luwih menarik, kanthi garis sing prasaja lan elegan.
  • Sistem instalasi tembok anyar, luwih gampang lan luwih cepet.
  • Antarmuka panganggo anyar luwih katon lan atraktif.
  • Ngarep anyar sing luwih entheng lan gampang dipasang lan dicopot.
  • Tutup ngarep sing bisa disesuaikan anyar kanthi desain sing dipilih dening klien. kualitas fotografi.

Evolusi Ing njero Konsol dehumidifier kolam

Maju ing tingkat internal konsol dehumidification kanggo kolam renang

  • Ngrancang ulang komponen internal kanggo nggampangake aksesibilitas.
  • Generasi anyar kompresor sing luwih dipercaya lan bisu.
  • Penggemar heliocentrifugal generasi anyar, luwih dipercaya lan luwih tenang.
  • Struktur internal modular anyar sing nggampangake panggantos komponen.
  • Struktur plastik internal anyar sing nyuda tingkat swara peralatan.

Apa blumbang dehumidifier aku kudu?

dehumidifiers kanggo pools njero ruangan
dehumidifiers kanggo pools njero ruangan

Dehumidifier sing luwih apik?

apa dehumidifier kanggo tuku

FiturCDP Line-2 DehumidifierCDP Line-3CDP Line-4CDP Line-5
bab. dehumidification2 l / h3 l / h4 l / h5 l / h
bab. bat panas. banyu6000W6000W12000W12000W
bab. bat panas. listrik4000W4000W5000W5000W
Voltaje230 / 50 / I+N230 / 50 / I+N230 / 50 / I+N230 / 50 / I+N
Kipas angin1.100 (Sentrifugal)1.100 (Sentrifugal)1.100 (Sentrifugal)1.100 (Sentrifugal)
Rugi tekanan (water)10106060
Kehilangan tekanan (udara)8080150150
struktur kothakEPP + POLYCARBONATE + PMMAEPP + POLYCARBONATE + PMMAEPP + POLYCARBONATE + PMMAEPP + POLYCARBONATE + PMMA
KulkasR410-AR410-AR410-AR410-A
sambungan banyu1/2"1/2"1/2"1/2"
weker tekanan dhuwur24 – 18 ba / 350 – 260 psi24 – 18 ba / 350 – 260 psi24 – 18 ba / 350 – 260 psi24 – 18 ba / 350 – 260 psi
weker tekanan rendahTekanan 0.7 – 2.2 bar / 10 – 32 psiTekanan 0.7 – 2.2 bar / 10 – 32 psiTekanan 0.7 – 2.2 bar / 10 – 32 psiTekanan 0.7 – 2.2 bar / 10 – 32 psi
BisingLevel 1 meter: 62 dB
Level 3 meter: 58 dB
Level 1 meter: 62 dB
Level 3 meter: 58 dB
Level 1 meter: 62 dB
Level 3 meter: 58 dB
Level 1 meter: 62 dB
Level 3 meter: 58 dB
Perbandingan model CDP Line 2 Dehumidifier

watesan operasi:

suhu hawaasor hawa
MIN20˚C / 68˚F45% RH2
MAX35˚C / 95˚F90% RH2
Karakteristik teknis blumbang dehumidifier console

Rincian liyane:

  • Peringkat IP: IP44.
  • Tipe isolasi: Kelas I
  • Gas Refrigerant: R410-A

Instalasi konsol dehumidifying pool

Carane nginstal peralatan console dehumidifier blumbang

Jarak minimal kanggo instalasi konsol dehumidification blumbang

CDP Line v2 nglangi kahanan instalasi console dehumidifying
CDP Line v2 nglangi kahanan instalasi console dehumidifying
jarak minimal blumbang dehumidifier instalasi
jarak minimal blumbang dehumidifier instalasi

Aturan instalasi umum kanggo konsol dehumidifying

  1. Gumantung ing papan sing kudu dipasang piranti (panggonan sing lembab, lsp), pasang proteksi listrik kanthi pemutus sirkuit diferensial 30 mA. Yen ora, discharge bisa kelakon.
  2. Kondensasi kudu dievakuasi kanthi lengkap. Yen ora, banyu bisa kebanjiran ing mesin lan ngrusak komponen internal.
  3. Aja ninggalake instalasi sing rusak. Unit kasebut bisa nyebabake kacilakan.
  4. Aja nyelehake apa wae ing ndhuwur unit. Kacilakan bisa kedadeyan amarga obyek sing tiba.
  5. Priksa kompatibilitas jaringan karo data sing dituduhake ing piranti.
  6. Pasang piranti ing basis tingkat, supaya kondensasi overflows.
  7. Nyedhiyani akses gampang kanggo piranti kanggo pangopènan
  8. Pasang piranti ing njaba volume 1.
  9. Dianjurake kanggo gawe anyar udhara ing pools pribadi. Ing blumbang umum iku wajib.

Sampeyan perlu kanggo nemtokake lokasi piranti miturut kritéria tartamtu:

  • Piranti kasebut kudu dipasang ing dhasar sing atos (jinis beton utawa sasis baja keras) lan kudu dilindhungi saka risiko banjir.
  • Ruang kosong kudu ditinggalake ing sekitar piranti kanthi urutan 1.0 m ing ngarep lan paling ora 1.0 m ing mburi lan ing sisih pinggir piranti.
  • Udara sing diprodhuksi dening baling-baling kudu diarahake metu saka lingkungan kerja (jendhela, lawang ...). Kajaba iku, aja nyelehake apa wae ing ngarepe kisi penyedot udara/ekspulsi piranti.
  • Jarak minimal antarane dehumidifier lan curb blumbang kudu paling sethithik 2,0 m.
  • Sambungan listrik lan hidraulik kudu ditindakake miturut peraturan sing ditindakake (NF C15 100, CE 1 364). Pipa sambungan kudu didandani.
  • Sajrone operasi normal peralatan, bakal ana kondensasi banyu sing kudu dievakuasi. Kabeh unit duwe adaptor ing sisih pinggir dhasar kanggo maksud iki, sing kudu tansah bebas saka alangan.
  • Sembarang penanganan sing salah bisa nyebabake karusakan serius ing unit lan pangguna, sing bisa nyebabake ciloko fatal.
  • Penting kanggo elinga yen ora ana bagean pipa utawa selang sing luwih dhuwur tinimbang tingkat bolongan got sing ana ing dhasar peralatan.
  • Banyu kondensasi iki ora kudu diolah kanthi cara khusus.

Saluran kondensasi

Kasebut kanthi teliti, rencana slope saka got banyu cocok kanggo mesthekake a
mili banyu alus.

  • Drainase bakal liwat siphon.
  • Saluran banyu kasusun saka selang karet translucent (20 × 1mm) lan dumunung ing sisih tengen ngisor mesin.

Sambungan listrik

sumber electrical kanggo blumbang dehumidifier console
sumber electrical kanggo blumbang dehumidifier console

Kondisi sumber daya kanggo konsol dehumidifier blumbang

  1. Pasokan listrik kanggo dehumidifier kudu teka saka sirkuit eksklusif sing nduweni komponen proteksi peraturan (proteksi diferensial 30 mA) lan saklar magneto-termal.
  2. Peralatan kasebut kudu disambungake menyang sirkuit lemah safety ing tingkat blok terminal.
  3. Kabel kudu dipasang kanthi bener supaya ora nyebabake gangguan (langkah ing grommet).
  4. Peralatan dimaksudaké kanggo sambungan menyang sumber daya umum 230/2/50Hz karo sambungan lemah.
  5. Bagean kabel kudu diverifikasi lan dicocogake miturut kabutuhan lan kahanan instalasi lan tansah ngetutake peraturan regional lan nasional.
  6. Kabel dipasang sing bagean tundhuk karo peraturan saiki lan nyegah saka overheating lan gulung voltase. Minangka panuntun, meja sumber daya umum bisa digunakake kanggo dawa kurang saka 25 meter.
  7. Toleransi variasi voltase sing bisa ditampa yaiku +/- 10% sajrone operasi.
  8. Gawe sambungan miturut diagram listrik sing ana ing manual iki.
  9. Selehake pemutus sirkuit kurva U ing sambungan daya umum, sing bakal nglindhungi garis kasebut yen ana sirkuit cendhak.
  10. Selehake switch diferensial ing sambungan daya umum sing bakal nglindhungi instalasi saka bisa bentet bumi. Sensitivitas diferensial paling sethithik 30 mA.
  11. Sadurunge nyambungake peralatan, priksa manawa instalasi listrik wis pedhot lan ora ana voltase ing antarane fase sumber daya.
  12. Sambungake kabel input saiki menyang terminal input mesin.
  13. Sambungake kabel grounding menyang terminal sing cocog kanggo iki.

Operasi konsol dehumidifikasi kolam renang

astralpool cdp line v2 operasi
astralpool cdp line v2 operasi

wiwitan komputer

PLC drive: antarmuka panganggo

  • Pencet terus tombol "SET" kanggo 3 detik bakal nguripake utawa mateni peralatan.
  • Ing sisih tengen layar "OFF" katon nalika unit mati lan suhu kamar nalika unit urip.
  • Sumber banyu panas kudu paling sethithik 45ºC lan ora luwih saka 90ºC.
  • Tekanan maksimum sirkuit banyu ora bisa ngluwihi 0,3 MPa (3 bar).
  • Entri banyu menyang baterei kudu ditindakake liwat tabung ndhuwur.
  • Sisih kiwa layar nuduhake wektu nalika unit mati lan asor
  • relatif kanggo lingkungan nalika unit diuripake.
  • Pencet terus tombol »SET» kanggo nguripake/mati piranti.

Tabel kanggo mangerteni menu pangguna


Pencet tombol "Set" kanthi peralatan aktif kanggo ngakses submenu peralatan:

MenuitemDescripción
SPSetel titikImbuhan saka setpoints
gunungJadwalPangaturan pemrograman wektu.
Echosetelan ECOSetelan mode operasi saka peralatan.
Tabel kanggo mangerteni menu pangguna console dehumidification

Regulasi Postheat

Ing mode pemanasan, tujuan aplikasi yaiku njaga suhu ing ndhuwur nilai sing disetel.

  • Regulator nampa nilai suhu sing diukur dening probe Ambient lan mbandhingake karo setpoint (nilai suhu sing pengin digayuh.)
  • Tumindak pemanasan ditindakake nalika suhu luwih murah tinimbang setpoint minus diferensial sing ditandhani. (Diferensial suhu udara 1,5ºC. Nilai pabrik).
  • Yen perlu kanggo panas, peralatan miwiti munggah resistances electrical utawa coil post-panas nganti titik nyetel wis tekan.
  • Ing mode pemanasan, watesan digawe ing suhu udhara pasokan, sing nggawe safety saka anomali ing operasi amarga overheating saka kamar peralatan.
  • Yen ana masalah saka jinis iki, pemanasan udhara dipateni lan
  • kipas mlaku nganti panas iki buyar. Yen weker ana, lambang bakal katon
  • lan iki kudu direset kanthi manual kanthi mencet tombol "F1".

dehumidification

Ing mode dehumidification, tujuan aplikasi kanggo njaga kelembapan ing ngisor iki
saka nilai sing dikonfigurasi ing titik Setel Kelembapan.

  • Regulator nampa nilai kelembapan sing diukur dening probe kelembapan lan mbandhingake karo setpoint, yaiku nilai setpoint kelembapan, ditambah diferensial sing ditandhani (Diferensial kelembapan relatif 5% Nilai pabrik).
  • Dehumidification ditindakake kanthi sirkuit pendinginan. Kanggo operasi sing bener saka sistem iki, sawetara syarat kudu ketemu.
  • Ing sisih siji, manawa sistem keamanan kabeh bener lan suhu nyedhot luwih saka 20ºC.
  • Yen salah siji saka kasus iki ora ketemu, peralatan ora bakal boot.
  • Muncul weker sing cocog ing layar utama.

Pangopènan konsol dehumidification pool

Pangopènan umum piranti dianjurake banget

Kabeh iki, kanggo mriksa operasi sing bener lan njaga kinerja lan kanthi mangkono bisa supaya gagal mangsa, ngreksa peralatan ing kondisi apik.

Mulane, cathetan sing paling anyar kudu disimpen kanggo saben operasi pangopènan sing kalebu kabeh unsur sing didandani utawa diganti.

Konsol dehumidifier blumbang pangopènan taunan

Reresik saringan

  • Cuci saringan nganggo banyu sabun sing anget, mbilas kanthi sak tenane lan garing.
  • Ganti yen perlu.
reresik saringan blumbang dehumidification console
reresik saringan blumbang dehumidification console

Priksa kipas lan cooling coils

penggemar dehumidifier blumbang lan pangopènan baterei
Pangopènan fan lan cooling coil

Operasi kasebut kudu ditindakake paling ora sepisan taun (luwih asring yen perlu).
perlu) lan kalebu sawetara unsur:

  • Review mekanisme keamanan.
  • Reresik bledug komponen listrik.
  • Priksa sambungan listrik.
  • Priksa tekanan gas.
  • Priksa saluran.

Gas kulkas

Peralatan iki nggunakake R410-A minangka gas refrigerant.

Gas iki diklasifikasikake minangka ora mbebayani miturut arahan 67/548/CEE utawa 1999/45/CE.

Iku ora gampang kobong lan ora ana titik nyala. Gas R410-A ora nduweni kandungan klorin, saengga nduweni potensial karusakan ozon nol (ODP), nanging ngemot gas omah kaca sing difluorinasi, sing dilindhungi dening Protokol Kyoto, kanthi potensial pamanasan global sing sederhana (GWP)

Nalika ana ing kahanan cair bisa nyebabake frostbite amarga penguapan.
langsung. Uap luwih abot tinimbang hawa lan bisa nyebabake sesak napas.

Sabanjure, kita nyedhiyakake kaca resmi produk: Astralpool CPD LINE v2 kolam renang dehumidifier.

RSS
Tampilan