Skip isi
Ok Reformasi Pool

blumbang dehumidifier

Fungsi dehumidifier blumbang yaiku kanggo nyedhot udhara lingkungan, ngowahi hawa sing lembab kanthi adhem lan nyurung hawa sing anget lan garing sing padha menyang ruangan.

dehumidifier kolam renang horisontal
dehumidifier kolam renang horisontal

En Ok Reformasi Pool nang peralatan blumbang lan ing bagean saka blumbang Climatized We menehi sampeyan pilihan mewah kanggo nimbang: Kolam dehumidifier.

Kualitas udara: Kolam dehumidifier

Kualitas udara Kolam renang dehumidifier

Napa nginstal sistem dehumidification ing blumbang njero ruangan?

Ing blumbang njero ruangan, umume tingkat penguapan banyu sing dhuwur, utamane ing kombinasi karo suhu udara sing dhuwur, sing nyebabake kelembapan njero ruangan sing dhuwur lan lingkungan sing oppressive.

Yen kelembapan ora dikontrol, tetep ing kolam renang njero ruangan bisa dadi ora santai lan iklim subtropis bisa nyebabake masalah kardiovaskular.

Kajaba iku, ana risiko kondensasi ing peralatan logam, tembok njaba utawa permukaan kaca bisa nyebabake jamur, jamur lan karat. Ing kasus kasebut, iki bisa nyebabake karusakan ing bangunan, sing ndadékaké renovasi sing larang regane lan gangguan bisnis.

Sistem dehumidifikasi udara sing efisien sing nyuda tingkat kelembapan kanthi aktif bakal njamin lingkungan sing nyenengake lan nyaman kanggo pengunjung lan staf nalika mbantu njaga bangunan kasebut ing kondisi sing paling apik.

dehumidifier kanggo blumbang iklim

Kanggo miwiti, sebutno fungsi dehumidifier kolam renang yaiku nyedhot udhara saka lingkungan, ngowahi hawa sing lembab kanthi ngadhemake lan nyurung hawa sing padha menyang kamar sing anget lan garing.

Kaya sing wis dingerteni, ing banyu blumbang dadi panas, yaiku, ing dadi panas blumbang banyu nguap nalika udhara dadi jenuh karo kelembapan (banyu ing negara gas ing udhara) mboko sithik.

Dadi kondensasi nggawe lingkungan suffocating sing nyebabake tetes banyu ing permukaan lan nyumbang kanggo nyandhang blumbang.

Minangka informasi tambahan, tingkat asor relatif becik kanggo njaga yaiku 60%.

Pungkasan, disaranake sampeyan takon kabeh informasi babagan blumbang iklim.

Apa dehumidifier kolam renang lan kepiye cara kerjane?

Apa dehumidifier lan kepiye cara kerjane?

Ing tutorial video iki sampeyan sinau kanggo apa dehumidifiers blumbang, apa bagean lan cara kerjane. .

Apa dehumidifier kolam renang lan kepiye cara kerjane?

Kaluwihan saka dehumidifiers blumbang digawe panas

Kaluwihan saka dehumidifiers blumbang digawe panas
Kaluwihan saka dehumidifiers blumbang digawe panas

Keuntungan utama dehumidifiers kanggo kolam renang

Fitur lan Wuku

 

  1. Kanggo miwiti, dehumidifier nyedhiyakake kenyamanan lan kesehatan.
  2. Uga, nglindhungi kamar sing ana blumbang.
  3. Kajaba iku, entuk kualitas udara kanthi resirkulasi sing efisien.
  4. Ing tangan siji, nggawe atmosfer sing nyenengake lan ngindhari lingkungan sing suffocating.
  5. Kajaba iku, nyuda kondensasi ing udhara.
  6. Kajaba iku, iku nyegah jamur.
  7. Ora ana kabut (jendela kabut).
  8. Kajaba iku, iku ngindhari bau.
  9. Kita ngilangi kuman saka kelembapan.
  10. Kita kolaborasi supaya ora ngrusak bahan lan sistem blumbang.
  11. We malah kontribusi kanggo njaga malah mundhakaken suhu banyu blumbang.
  12. Desain eksklusif, entheng lan kompak, lan manufaktur Denmark
  13. operasi ultra-sepi
  14. Konsumsi listrik sithik
  15. Hygrostat lan thermostat terpadu
  16. Remote nirkabel opsional
  17. Port USB kanggo piranti komputer
  18. Sambungan listrik banget prasaja

Kepiye cara kerja dehumidifier blumbang?

Kepiye cara kerja dehumidifier blumbang?
Kepiye cara kerja dehumidifier blumbang?

Kolam kontrol udara saka blumbang dehumidifier

Basis teknis saka prilaku hawa saka dehumidifier kolam renang

Ing wilayah sing ditutup kanthi blumbang sing digawe panas, fenomena penguapan dumadi, ing ngendi banyu ing blumbang nguap, saéngga nambah kelembapan udara ing njero.

Kanggo njaga kahanan sing optimal, mula penting kanggo nggunakake dehumidifiers sing nambani lan ngontrol paramèter udara.

Kanthi dehumidifiers sampeyan bisa ngontrol kabeh paramèter iki (Asor, Suhu udara, Suhu banyu, CO2 & nganyari Air) saka instalasi kanggo pools hotel lan spa kanggo Komplek olahraga kinerja dhuwur.

Kontrol kelembapan udara jenuh

Dasar teknis saka prilaku hawa jenuh karo kelembapan


Kapadhetan udhara lembab kurang saka udhara garing ing kahanan tekanan lan suhu sing padha.

Udhara kadhemen luwih padhet tinimbang hawa garing, saengga ing instalasi, tanpa gerakan udara, kita bakal duwe hawa sing adhem, garing ing sisih ngisor lan hawa panas lan lembab ing sisih ndhuwur.

Jinis kontrol udhara jenuh karo kelembapan kanthi dehumidifier kanggo kolam renang


Kontrol hawa jenuh karo kelembapan kanthi nyampur
  • Udhara sing dienal dicampur karo hawa lokal sadurunge diekstrak. Iku cenderung kanggo homogenize kahanan ing lokal.

Kontrol kelembapan udhara jenuh kanthi pamindahan
  • Arus udara munggah sing disebabake dening sumber panas lokal digunakake; udhara didorong tanpa turbulensi, kanthi kacepetan sing sithik lan ing tingkat lemah; nalika tabrakan karo arus konvektif saka sumber panas, mundhak

kondensasi

kondensasi


Nalika udhara lembab kena kontak karo permukaan ing suhu sing luwih murah, adhem, tekan titik jenuh (100% kelembapan), kondensasi asor.
Bisa dicegah kanthi insulasi utawa ngisep hawa panas lan garing menyang wilayah kasebut.

Stratifikasi

apa iku layering

Pendingin hawa ing papan sing dhuwur, luwih saka 4 m, kudu ditliti kanthi ati-ati kanggo milih utawa nglawan, gumantung saka kasus, akumulasi
hawa panas ing sisih ndhuwur kamar.

Yen beban mung kanggo dadi panas, yaiku, stratifikasi kudu rusak, sistem sing beda bisa digunakake kanggo ngilangi stratifikasi utawa sawetara kombinasi.

Sistem kanggo ngilangi stratifikasi utawa sawetara kombinasi.

  1. difusi campuran, sing cenderung kanggo standarisasi suhu ing dhuwur, tarik udhara panas saka sisih ndhuwur kamar menyang wilayah dikuwasani.
  2. Diffusers karo dibangun ing penggemar, sing nglumpukake lan nyurung hawa panas saka sisih ndhuwur papan, dikirim menyang wilayah sing dikuwasani. Iki minangka sistem sing padha karo konsep sistem difusi campuran: saiki tenaga pendorong yaiku udara utama sing padha sing didorong dening penggemar sing dipasang ing diffuser.
  3. Distribusi udara liwat vena sekunder sing nduweni fungsi ngarahake aliran utama hawa ing wilayah sing dikuwasani (nozel).

Cara kanggo milih dehumidifier blumbang

Cara kanggo milih dehumidifier blumbang
Cara kanggo milih dehumidifier blumbang

Kaping pisanan, pilihan dehumidifier blumbang bakal gumantung ing pirang-pirang faktor, mula disaranake takon sinau termal kanggo netepake penguapan sing ana lan kabutuhan nyata.

Faktor kahanan kamar lan blumbang ing pilihan saka dehumidifiers blumbang

  • Kaping pisanan, kahanan volume udara ing kamar.
  • Kapindho, suhu kamar biasanipun.
  • Ing posisi katelu, lumahing lan volume blumbang.
  • Sabanjure, suhu banyu.
  • Sabanjure, jumlah sing nglangi.
  • Banjur, tingkat kelembapan sing ditemokake ing kamar.
  • Lan, pungkasane, gelar sing dibutuhake ing kamar.

 Faktor kapasitas kanggo verifikasi dehumidifier kolam renang miturut lingkungan:

  • Kaping pisanan, kapasitas ekstraksi banyu.
  • Ing latar mburi, Aliran Udara.
  • Ing sisih liya, kontrol kelembapan.
  • Sabanjure, faktor drainase.
  • Banjur, kapasitas simpenan.
  • Banjur kacepetan.
  • Banjur jinis kompresor.
  • Pungkasan, konsumsi.

 Jenis dehumidifier sing paling umum kanggo kolam renang

Umume Jinis dehumidifiers paling umum kanggo kolam renang diatur kanggo macem-macem ukuran kolam renang.

Dehumidifier blumbang jinis konsol

Model dehumidifier blumbang konsol

konsol blumbang dehumidifier
konsol blumbang dehumidifier

Klik link ing ngisor iki yen sampeyan pengin dialihake langsung menyang kaca khusus kanggo: konsol dehumidifier blumbang

Utility console dehumidifier kanggo kolam renang

  • Wiwit wiwitan, konsol dehumidifier blumbang wis digunakake ing kamar sing dibutuhake ngawasi tingkat kelembapan lan suhu ruangan.
  • Kanthi cara iki, menehi tanggepan sing dipercaya kanggo kabutuhan dehumidifikasi bangunan sing ana kolam renang njero ruangan.

Apa jinis blumbang serves console dehumidifier blumbang

  • Konsol dehumidifier blumbang cocok kanggo kolam renang njero ruangan lan ditutupi
  • Kanthi cara sing padha, digunakake kanggo blumbang ing lemah utawa ing ndhuwur lemah.
  • Lan uga kanggo kolam renang pribadi utawa umum

Fitur dehumidifier kolam sing digawe panas

  • Kanggo miwiti, kudu dingerteni manawa dehumidifiers kanggo kolam sing digawe panas yaiku piranti sing elegan, sober lan berkinerja tinggi.
  • Kanthi cara iki, dehumidifier blumbang sing digawe panas, amarga desain jinis konsol vertikal sing kompak, nggampangake lokasi lan integrasi ing lingkungan apa wae.
  • Jinis dehumidifiers blumbang jinis konsol: mobile, ditempelake, sekitar utawa recessed.
  • Biasane jinis dehumidifier sing paling ekonomis amarga instalasi sing gampang lan cepet.
  • Ing sisih liya, dehumidifier kanggo kolam renang njero ruangan jinis konsol digawe nglawan kelembapan lan anti-karat.
  • Kajaba iku, dheweke nggunakake sawetara flaps kanthi outlet udara kanthi gerakan otomatis kanggo panyebaran udara sing luwih apik ing ruangan lan nutup kanthi otomatis nalika mateni piranti kasebut.
  • Ing wektu sing padha, padha duwe humidistat digital kanthi indeks suhu lan kelembapan relatif.
  • Dehumidifiers iki dipasang ing enclosure, plugging menyang saiki, supaya padha biasane katon lan ora banget estetis.
  • Monoblock evaporator lan condenser coil dibangun ing tabung tembaga karo sirip aluminium lacquered turbolens (utamané kanggo lingkungan korosif).
  • Kompresor hermetik kanthi proteksi internal, mesin pemanas crankcase lan silencer.
  • Sirkuit pendingin tembaga nitrogenated, dehydrated lan deoxidized.
  • Baterei panas opsional, banyu listrik utawa panas.
  • Kemungkinan pemanasan udara: . Konsol dehumidifier blumbang nyedhot hawa lembab lan ngusir hawa panas lan garing.
  • Pungkasan, peralatan dehumidifier blumbang konsol bisa ditampung ing pirang-pirang ruang, kayata: kolam renang, spa, museum, gim…

Konsol operasi dehumidifier kolam sing digawe panas

  • Kaping pisanan, dehumidifier blumbang sing digawe panas console bisa digunakake kanthi cara sing nggunakake panas laten penguapan.
  • Ing wektu sing padha, uga njupuk kauntungan saka kinerja peralatan dhewe ing dadi panas udhara sekitar kolam renang cilik, bathtub, ganti kamar lan jedhing.

Konsol dehumidifier blumbang generasi anyar

  • Ing tengah-tengah inovasi, konsol dehumidifier blumbang wis nggawe peralatan anyar kanthi struktur polypropylene (EPP) sing ditambahi sing piranti nyuda bobot lan tingkat swara dhewe.

Panginstalan dehumidifier lingkungan blumbang konsol

  • Solusi sing prasaja, ekonomis lan gampang diinstal, amarga dipasang ing tembok ing bale blumbang (tanpa mbutuhake karya utawa papan tambahan).

Dibangun ing blumbang dehumidifiers

Model dehumidifier blumbang sing dibangun

Dibangun ing blumbang dehumidifiers
Dibangun ing blumbang dehumidifiers

Kemungkinan pemanasan udara dibangun ing blumbang dehumidifiers

  • Pemanasan banyu ing blumbang njero ruangan menehi kenyamanan sing luwih gedhe lan ngidini sampeyan ngontrol indeks hygrometry kanthi luwih apik, amarga kena pengaruh suhu sekitar.
  • Konsol nyedhot hawa lembab lan ngusir hawa panas lan garing.
  • Fungsi iki mung ana karo sistem listrik (resistansi listrik) utawa nganggo baterei banyu panas (sambungan menyang sumber pemanas kayata ketel, pompa panas, panas bumi, pemanasan solar). 

Kauntungan saka konsol dehumidifier blumbang sing dibangun ing

  • Sejatine, pertimbangan ekstra minangka kauntungan saka console dehumidifier blumbang iku ateges meh imperceptible, mung nyedhot lan ndamu grilles bisa katon amarga wis tampung ing tembok antarane kamar technical lan kamar blumbang.

Instalasi dehumidifiers blumbang dibangun ing

  • Kanggo miwiti, instalasi saka dehumidifier blumbang dibangun ing prasaja, wis rampung liwat tembok lan ing dhuwur (1,2 kanggo 1,3 meter saka lemah).
  • Mangkono, panggonane gampang banget amarga mung dipasang ing tembok.
  • Pungkasan, butuh papan sing sithik.

Ducted pool dehumidifier

Model dehumidifiers kanggo kolam renang karo saluran

Ducted pool dehumidifier
Ducted pool dehumidifier

Karakteristik digawe panas blumbang dehumidifier karo saluran

  • Kaping pisanan, dehumidifier blumbang ducted dipasang ing kamar teknis, ing lemah utawa ing langit-langit; supaya padha ora katon.
  • Iki becik yen ana jendhela.

Kaluwihan digawe panas blumbang dehumidifier karo saluran

Kemungkinan pemanasan udara karo dehumidifier digawe panas blumbang karo saluran
  • Pemanasan banyu ing blumbang njero ruangan menehi kenyamanan sing luwih gedhe lan ngidini sampeyan ngontrol indeks hygrometry kanthi luwih apik, amarga kena pengaruh suhu sekitar.
  • Konsol nyedhot hawa lembab lan ngusir hawa panas lan garing.
  • Fungsi iki mung ana karo sistem listrik (resistansi listrik) utawa baterei banyu panas (sambungan menyang sumber panas kayata boiler, pump panas, panas bumi, solar dadi panas). 
Instalasi digawe panas blumbang dehumidifier karo saluran
  • Instalasi dehumidifier blumbang digawe panas kanthi saluran kanthi cara sing gampang ing kamar teknis.
  • Kisi-kisi blower diselehake ing sadawane tembok kaca kanggo efisiensi sing luwih gedhe.
  • Kadhangkala, instalasi dehumidifier blumbang sing digawe panas bisa uga mbutuhake karya refurbishment.

dehumidifier kanggo blumbang njero ruangan

Model dehumidifier kolam tengah

Dehumidifiers blumbang
Dehumidifiers blumbang

Fitur dehumidifier kanggo blumbang njero ruangan

  • Ndhuwur kabeh, dehumidifiers blumbang digunakake kanggo dehumidifiers blumbang njero ruangan.
  • Kajaba iku, peralatan dehumidifier kanggo kolam renang njero ruangan digawe kanthi cara supaya bisa nyebarake lereng sirkuit pendinginan saka penguapan panas laten kanthi cara sing beda lan kanthi kinerja peralatan dhewe-dhewe sing bisa njupuk kauntungan saka pemanasan udhara. lan swasana kolam renang.
  • Thanks kanggo desaine, ing ngendi unsur-unsur sirkuit pendingin disebarake kanthi beda saka dehumidifier konvensional, njupuk kauntungan saka hawa dehumidified dening unit Recovery panas.
  • Kanthi ngoptimalake mode operasi sing beda-beda, entuk tabungan energi lan ekonomi sing apik.
  • Pungkasan, yen sampeyan kepengin weruh, kita nawakake sampeyan ngunjungi kaca babagan tutup blumbang lan kaca kita darmabakti kanggo blumbang iklim.

Rega dehumidifier blumbang digawe panas

Rega dehumidifier blumbang digawe panas

rega dehumidifier kolam renang

Rega rata-rata saka dehumidifier blumbang digawe panas apik considering kualitas lan rega babak antarane € 1.800,00 - € 2.900,00 gumantung karakteristik lan kabutuhan.

Ing kasus apa wae, ana pilihan dehumidifier blumbang sing digawe panas ing pasar kanthi rega antarane € 400,00 lan nganti € 6.000,00.

RSS
Tampilan