Skip isi
Ok Reformasi Pool

Cara kanggo ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot

Ngisor blumbang sing bisa dicopot resik: Ing kaca iki, kita bakal menehi saran babagan kabeh jinis rincian, kayata: frekuensi sing disaranake kanggo ngresiki lan nyedhot ngisor blumbang, nalika paling penting kanggo ngresiki, kabeh pilihan lan cara kanggo ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot lsp.

ngisor blumbang dipindhah resik
ngisor blumbang dipindhah resik

En Ok Reformasi Pool ing bagean saka resik blumbang ngisor manual Kita nampilake artikel babagan: Resik dipindhah blumbang ngisor.

frekuensi dianjurake kanggo ngresiki lan vakum ngisor blumbang

reresik blumbang

Aturan umum kanggo ngresiki ngisor blumbang

Reget saka ngisor lan lumahing blumbang dibusak paling sethithik sapisan seminggu; supaya nalika maringaken resik blumbang manual kita njamin kahanan higienis optimal lan kanthi cara iki kabeh luwih gampang kanggo kita.

Nalika kanggo ngresiki pools dipindhah

  • Reresik kudu ditindakake saben minggu, utawa luwih kerep yen sampeyan weruh ganggang, jamur, utawa banyu mendhung.
  • Padha uga kudu rampung ing awal mangsa blumbang, uga sadurunge sampeyan nyimpen blumbang.
  • Uga, yen ana feces ing blumbang, kabeh blumbang kudu diresiki langsung.

Kolam anak: Tansah ngresiki blumbang sawise adus

blumbang inflatable kanggo dicekel bocah
blumbang inflatable kanggo dicekel bocah

Kultur virus kolam anak

Sawetara wong bisa ngomong yen ora apa-apa ninggalake blumbang bocah sing diisi banyu sing akeh gunane, nanging sejatine iki bakal nggawe papan berkembang biak kanggo kuman lan bakteri sing mbebayani.

Iki cukup ketok kanggo blumbang ukuran pint, ta? Kabar apik yaiku yen mung sawetara menit perawatan, blumbang kiddie sampeyan ora mung tahan suwe, nanging uga tetep resik kristal kanggo panggunaan sabanjure.

Lan kabar apik iku blumbang cilik iki pancene gampang kosong lan ngresiki.

Tips tambahan kanggo ngresiki blumbang anak

Mung njupuk sepuluh menit yen wis rampung sayah ing blumbang kiddie kanggo saluran, banjur reresik apik.

Aja lali ninggalake blumbang bocah ing srengenge nganti garing amarga sinar ultraviolet srengenge pancen minangka disinfektan alami.

Ora ana kuman utawa bakteri sing bisa nahan kekuwatan srengenge musim panas! Sadurunge mlebu kolam renang bocah-bocah, usap sikil nganggo andhuk supaya lendhut ora nyeret.


Cara 1st kanggo ngresiki ngisor blumbang plastik

Ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot manual: cara reresik tradisional

blumbang dipindhah kanggo anak resik

Cleaner blumbang manual: mode reresik paling dhasar

Iku sawetara paling dhasar lan ekonomi ing syarat-syarat reresik blumbang.

LReresik blumbang manual sing paling dianjurake kanggo pools dipindhah cilik 350 utawa 410 cm, sanajan padha bisa digunakake ing pools gedhe uga.

Cara kerjane kanggo ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot manual

blumbang manual resik
blumbang manual resik

Pembersih blumbang manual iki bisa langsung disambungake menyang katup nyedhot utawa skimmer blumbang, nglumpukake rereget saka kabeh pojok blumbang kanthi manual kanthi bantuan gagang teleskopik utawa kutub.

Ngresiki ngisor blumbang bakal gampang karo resik blumbang manual, reresik tembok blumbang, Nanging, bakal Luwih rumit.

Ing wiwitan nggunakake blumbang, banyu reged kudu metu saka blumbang, supaya sawise reresik kita kudu rebalance pH banyu blumbang lan klorin.

Kit pembersih kolam sedot manual

manual resik blumbang
manual resik blumbang

Utamane, kanggo ngresiki lan njaga kolam renang, sampeyan kudu:

manual resik blumbang
manual resik blumbang
kit cleaning blumbang
kit cleaning blumbang
blumbang godhong catcher
blumbang godhong catcher
selang blumbang ngambang dhewe
selang blumbang ngambang dhewe
sikat blumbang
sikat blumbang
nangani blumbang teleskopik
nangani blumbang teleskopik

Isi kit pembersih blumbang suction manual

  1. Sirah utawa sapu sing luwih resik. Bagean sing geser ing lemah lan nyerep rereget (godhong, serangga, watu, pasir, lsp). Nduweni bulu sing dawane kira-kira 3 cm sing disusun ing sisih pinggir lan ing dasar (kaya sikat) lan mbantu ngilangi rereget sing banjur diserap. Bagean ngarep penyapu ditutupi karo karet kanggo nutupi jeblugan apa wae nganggo liner.
  2. Nglumpukake-godhong. Iki digunakake kanggo ngumpulake rereget sing ana ing permukaan banyu.
  3. Sikat amplitudo dhuwur. Kanthi sampeyan bisa ngresiki lantai lan tembok tanpa ngrusak liner.
  4. Kutub aluminium kanthi 3 bagean. Bisa disambungake menyang sirah sweeper lan nyekel godhong utawa sikat. Iku serves kanggo tekan sembarang sudhut sanajan metu saka blumbang.
  5. 6m selang. Iki digunakake kanggo nyambungake sweeper menyang skimmer. Daya nyedhot sing ditindakake dening panyaring ditularake liwat selang menyang kepala pembersih.
  6. Dispenser klorin. Iku wadhah plastik sing ngambang ing lumahing blumbang. Tablet klorin disimpen ing njero lan larut kanthi otomatis nalika kena banyu. Sisih ngisor sing dicelupake nduweni mekanisme puteran sing ngidini bukaan dadi luwih gedhe utawa luwih cilik gumantung apa kita pengin larut kanthi cepet utawa alon.
  7. pH lan klorin meter. Botol iki ngemot jalur tes sing, sawise dicelupake ing banyu, nuduhake tingkat pH lan klorin. Salah sawijining aksesoris kolam renang sing paling cilik lan praktis!
  8. Termometer kolam. Iki kalebu thermometer ing jero tabung plastik sing ngambang ing banyu. Wis tali cilik supaya sampeyan bisa ndandani iku ing sisih blumbang sing disenengi.

Intex 28003 kit reresik ngisor blumbang dipindhah

kit reresik blumbang intex 28003
kit reresik blumbang intex 28003

Kit kasebut kalebu sikat tembok lan panyerepan panyerepan kanthi 2 muncung, jaring kanggo ngumpulake godhong lan selang kanthi konektor. Kang gagang teleskopik digawe saka aluminium lan ukurane 279 cm.

Dianjurake kanggo nggunakake ing pools AGP Intex nganti diameteripun 549 cm. Kanggo operasi sing bener, pabrik perawatan kanthi aliran minimal 3.028 liter / jam dibutuhake.

Tuku kit intex kanggo ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot

intex kit resik ngisor blumbang rega dipindhah
Sale
Kit Pangopènan Kolam Intex Deluxe - Aksesoris Kolam - Set Reresik Kolam - 5 Potong, Warna Biru, 279 cm
  • Iku kasusun saka jaringan godhong utawa bumi
  • Kutub teleskopik aluminium kanthi dawa 239 cm
  • Cakupan pangiriman: Set reresik kolam Intex, gagang teleskopik 279 cm, jaring kanggo godhong utawa lemah, sikat kolam, pembersih vakum lantai kanthi saringan terpadu lan selang nyedhot dawane 750 cm, Ø 32 mm
  • Daya pompa filter paling sethithik 3.028 l / h dibutuhake

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Carane ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot kanthi manual

Carane nggunakake pembersih blumbang manual

penyapu manual
  1. Kaping pisanan, sampeyan kudu medhot listrik saka blumbang.
  2. Kanggo nyedhot blumbang kudu ditinggalake dhisik saka godhong, serangga lan kabeh obyek sing bisa ngambang ing banyu.
  3. Uga, sampeyan kudu nutup katup intake ngisor lan katup skimmer.
  4. Iku mung ninggalake tutup nyedhot utawa sweeper mbukak.
  5. Katup pamilih kudu diselehake ing mode filtrasi.
  6. Sampeyan kudu nyambungake selang ing salah siji ujung menyang soket sing resik iki nggabungake.
  7. Yen wis rampung, isi selang karo banyu supaya kita nyegah saka njupuk udhara.
  8. Sawise kebak, sijine resik blumbang ing banyu lan sambungake menyang soket nyedhot sing blumbang dhewe wis.
  9. Nalika selang dicemplungake ing blumbang kanthi vertikal nganti tekan tembok.
  10. Saiki kita bisa miwiti ngresiki kanthi semangat, saka ujung blumbang menyang sisih liyane, ngliwati pembersih blumbang saka jero.
  11. Banjur, sampeyan bisa nggunakake peralatan vakum manual sing kudu digunakake langsung ing saben bagean blumbang kanggo tetep resik, kabeh iki kudu rampung alon lan ing garis lurus.
  12. Iki minangka cara kanggo ngindhari yen nalika resik blumbang manual digunakake, banyu ora mendhung utawa rereget munggah saka lantai, amarga ngresiki nganggo banyu sing reged banget proses sing luwih alon.
  13. Yen nyedhot ora apik utawa banyu dadi reged nalika ngliwati, masalah liyane muncul lan yaiku saringan wiwit gagal lan kerja nyedhot kudu mandheg amarga ngumbah saringan.

Ngisor blumbang sing bisa dicopot kanthi otomatis adhedhasar nyedhot: Nyapu lan gosok nganggo sikat blumbang utawa sirah nyedhot

sirah nyedhot blumbang
sirah nyedhot blumbang

Teknik kanggo ngresiki dhasar kolam sing bisa dicopot kanthi nyapu lan nggosok nganggo sikat kolam utawa sirah nyedhot

  • Apa wae pompa saringan sampeyan ilang, sikat blumbang utawa sirah vakum uga bisa nggawe.
  • Sing paling ora duwe blumbang yaiku reresik manual.
  • Nyikat jubin lan tembok lan ngresiki kanthi reguler iku penting kaya pompa.
  • Yen ora diresiki kanthi bener, bakal nyebabake tumpukan rereget lan ganggang saka wektu. Iki carane sampeyan bisa nyapu lan nggosok blumbang kanthi bener.
  • Sampeyan kudu tuku sikat blumbang utawa sirah vakum blumbang.
  • Yen sampeyan ora duwe, sampeyan uga butuh kutub telescoping.
  • Iki sing dipasang ing sirah vakum utawa sikat blumbang.
  • Sampeyan bisa uga mbutuhake selang vakum.
  • Sawise sampeyan ngumpulake, maju lan prima vakum sampeyan.
  • Dadi manawa kanggo ngresiki kabeh hawa.
  • Nggawe gerakan scrubbing nalika ngobahake sikat utawa sirah vakum ing blumbang.
  • Iki bakal mbantu nyuda penumpukan rereget lan ganggang.

Pembersih kolam tradisional kanthi bypass ing nyedhot pompa

Ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot kanthi bypass ing nyedhot pompa

Alternatif liyane bakal nggawe bypass ing nyedhot pump kita, lan liwat pipa PVC nggawe nozzle nyedhot kanggo nyambungake selang khas saka resik blumbang.
Penting yen pembersih blumbang digawe saka plastik supaya ora ngrusak lapisan kaca.

Reget sing ditahan luwih gedhe amarga pasir panyaring ngidini partikel sing luwih cilik bisa ditahan lan kita kudu nggunakake banyu kanggo proses iki mung sistem filtrasi normal karo banyu sing wis ana ing blumbang.

Kanthi investasi cilik ing rong katup PVC, sawetara elbows lan bagean saka pipa, kita bisa nggawe aksesoris iki, liwat link telung Piece, bisa disassembled lan nglumpuk yen perlu. Ninggalake kaca tanpa alangan nalika sampeyan arep nggunakake.

Video tutorial Ngresiki ngisor blumbang kanthi manual tanpa tanduran perawatan limbah

Ngresiki ngisor blumbang kanthi manual tanpa tanduran perawatan

Resik blumbang dipindhah

Tutorial video carane ngresiki ngisor blumbang plastik kanthi manual

carane kanggo ngresiki ngisor blumbang plastik kanthi manual

Cara 2nd kanggo ngresiki ngisor blumbang plastik

resik robot elektrik

Gunakake resik blumbang otomatis kanggo ngresiki ngisor blumbang bisa dicopot

Sumber daya penting liyane kanggo njaga dhasar kolam renang yaiku pembersih kolam.

Iku vakum luwih resik sing bisa manual utawa otomatis, lan sing tanggung jawab kanggo pindhah liwat kabeh lumahing blumbang, njabut lebu lan brushing, sing ngidini reresik lengkap ing cara paling cepet lan paling aman ing latar mburi sing, kita bisa. ndeleng, iku bagéan paling diakses nalika reresik.

Nalika kita bisa ndeleng, karo suwene care iku gampang banget kanggo njaga ngisor blumbang dipindhah resik ing saindhenging mangsa, uga njamin stabilitas lan mathuk banyu kanggo siram aman kanggo kulawarga kabèh.

Kolam renang kabecikan robot: becik dipindhah pools

  • Umumé, pembersih blumbang robot sing ditawakake dilengkapi sistem navigasi sing cerdas, saéngga teknologi iki bisa nyapu rereget, saéngga luwih akeh permukaan bisa diresiki ing wektu sing luwih sithik.
  • Reresik blumbang efektif ing kabeh jinis blumbang.
  • Kanggo alasan iki, kita entuk wektu lan energi kanggo asil reresik maksimum.
  • Bebarengan, allude kanggo kasunyatan sing padha endowed karo a sistem wheel PVA ketaatan dhuwur.
  • Kajaba iku, robot blumbang dadi pelengkap sing sampurna kanggo pompa kecepatan variabel (efisiensi energi).
  • Ing sisih liyane, Dheweke duwe filtrasi sing dibangun: cartridges Filter ngidini partikel nganti 20 microns dijupuk lan banget prasaja kanggo ngresiki (gampang pangopènan).
  • Dheweke uga entuk nyata tabungan banyu kolam renang.
  • Lan, ing antarane kabecikan liyane, Kita bakal nyuda konsumsi energi.
  • Pungkasan, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa takon entri kita duwe babagan resik blumbang otomatis

Saran robot Pembersih kolam renang manual tanpa pabrik perawatan

Gre RKJ14 Kayak Jet Blue - Robot pembersih blumbang listrik

resik blumbang elektrik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue
resik blumbang elektrik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue

Sejatine, Gre RKJ14 Kayak Jet Blue elektrik resik blumbang becik kanggo reresik ngisor blumbang dipindhah, iku saestu migunani, nambah entuk manfaat saka ora nyambung menyang tanduran perawatan blumbang.

Properti saka robot listrik Kayak Jet Blue

  • Kanggo miwiti robot listrik Kayak Jet Blue minangka model sing ngresiki dhasar kabeh jinis kolam nganti 60 m2 kanthi kabeh jinis ambane. (loro warata lan miring).
  • Robot iki entheng banget, sing ndadekake praktis lan gampang ditangani.
  • Ing sisih liya, ana rong program reresik (2h utawa 3h) supaya sampeyan bisa nampung dhewe miturut penak.
  • Kaping pisanan, wis siyap nganggo sistem plug & play, mula supaya bisa digunakake, mung dilebokake ing banyu lan siap digunakake.
  • Pungkasan, kaya sing wis diterangake, Disaranake banget kanggo blumbang sing bisa dicopot lan liya-liyane nalika sampeyan ora mbutuhake sambungan menyang tanduran perawatan blumbang.

Kaluwihan robot listrik Kayak Jet Blue

Gre RKJ14 Kayak Jet Blue blumbang resik adaptasi
Gre RKJ14 Kayak Jet Blue blumbang resik adaptasi
  • Kayak Jet Blue adaptasi kanggo kabeh jinis blumbang, wangun, ngisor lan malah lining, karo pools nganti 60 m2. Nindakake reresik ngisor kepekso utawa warata.
robot resik Filter Gre RKJ14 Kayak Jet Blue
robot resik Filter Gre RKJ14 Kayak Jet Blue
Filter resik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue
  • Kayak Jet Blue ngilangi komplikasi sing ana gandhengane karo saringan, kanthi filter akses ndhuwur kanggo ngresiki luwih apik. Kajaba iku, kapasitas nyedhot yaiku 18 m3 / jam
panel resik blumbang listrik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue
panel resik blumbang listrik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue
Filter resik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue
  • Liwat sistem iki, panggunaane gampang kaya nyambungake lan nglebokake robot ing banyu, bakal siap kanggo ngresiki.

Karakteristik robot resik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue

https://youtu.be/gYFdk1zorzg
Properties blumbang robot resik Gre RKJ14 Kayak Jet Blue

Cara Ngoperasikake Kayak Jet Blue Robotic Pool Cleaner

https://youtu.be/i6QndR0VG_o
Nggunakake Kayak Jet Blue robot resik blumbang

Tuku pembersih blumbang robot listrik

Rega pembersih kolam renang robot listrik

Gre RKC100J Kayak Clever – Robot Pembersih Kolam Listrik, 18.000 l/jam, 47.5×53.3×43.5 cm
Gre RKC100J Kayak Clever - Robot Pembersih Kolam Listrik, 18.000 l/jam, 47.5x53.3x43.5 cm
  • Pembersih blumbang listrik kanthi kesederhanaan maksimal, cocog kanggo ngresiki blumbang sing rata lan miring
  • Kanthi kapasitas nyedhot 18.000 liter saben jam
  • Diadaptasi kanggo blumbang kanthi area permukaan nganti 60 m2
  • Kanthi sistem Plug & Play lan kabel 12 m
  • Sampeyan bisa milih antarane 2 siklus reresik: 1 utawa 2 jam

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.


Cara 3st kanggo ngresiki ngisor blumbang plastik

Robot pembersih blumbang hidrolik

resik blumbang hydraulic
resik blumbang hydraulic

Deskripsi Produk Pembersih kolam hidrolik

Reresik metodis. MX8 kanthi efektif ngresiki kabeh area kolam kanthi bantuan sistem X-Drive sing terintegrasi. Sistem navigasi iki njamin jangkoan total blumbang, preduli saka ambane utawa wangun. Turbo nyedhot. Turbin sing kuat kanthi rong baling-baling nyedhot njamin nyedhot kaping sepuluh luwih efisien. Sistem pamindhahan sabuk. Tali kasebut njamin stabilitas lan gerakan sing sampurna ing kabeh kolam, preduli saka lapisan kasebut.

Hydraulic nyedhot blumbang resik

resik blumbang hydraulic otonom
resik blumbang hydraulic otonom

Dianggo kanthi nyedhot mekanik MX8

pembersih blumbang hydraulic

Reresik blumbang hidrolik MX8 cocok kanggo ngresiki blumbang ing lemah utawa ing ndhuwur lemah kanthi sisih kaku kabeh wujud. Iki nyambung langsung menyang skimmer utawa menyang cangkeme nyedhot blumbang. Thanks kanggo turbin sing kuat lan loro baling-baling, MX8 bisa nangkep kabeh jinis lebu lan nyedhot kanthi gampang. Kajaba iku, sistem traksi kanthi rantai toothed nyedhiyakake stabilitas lan traksi sing sampurna.

  • Jinis blumbang (ukuran, wangun lan lapisan
  • Rintangan (slope curam utawa wangun berlian, langkah)
  • Jinis lebu (godhong gedhe, akumulasi pasir, lsp.)
  • Daya pompa filtrasi
  • Pangarepan comfort lan tingkat dikarepake

MX8, reresik sistematis

reresik sistematis hydraulic blumbang resik
reresik sistematis hydraulic blumbang resik

Cleaner blumbang hidrolik MX8 nduweni sistem navigasi sing wis diprogram (X-drive) sing kanthi otomatis ngatur owah-owahan arah. Kanthi cara iki, pembersih blumbang ngresiki kabeh area kolam kanthi sistematis. Malah bisa menek tembok tanpa kangelan. MX8 nyakup lumahing reresik sing amba 36 cm, lan loro baling-baling ngarahake lebu menyang turbin nyedhot kanggo ngresiki efisien.

Fitur utama:
  • Kanggo pools 12 x 6 m maksimum
  • Kanggo warata, sloping alon-alon lan steeply sloping ngisor
  • Cocog kanggo jubin, liner, poliester, PVC sing dikuatake lan lantai konkrit sing dicet
  • Reresik latar mburi lan tembok
  • Panyimpenan lebu ing basket skimmer, pompa pre-filter utawa saringan
  • Daya pompa minimal: 3/4 CV
  • suction mekanik

Zodiak MX8 TM resik blumbang hydraulic. W70668

  • turbo nyedhot Wis turbin nyedhot kuat karo loro baling-baling reresik sing nambah daya nyedhot sawijining.
  • Sistem navigasi X-Drive kang njamin ing ngresiki kabeh area kolam, preduli saka latar mburi utawa wangun.
  • Sistem pamindahan sabuk kanggo stabilitas lan kapasitas pamindahan sing sampurna, Bisa ngatasi alangan apa wae: saluran, lampu, penobatan, tangga ...
  • Selang Kunci Twist sistem sambungan paten lan eksklusif Zodiak kang njamin sambungan aman, tanpa mundhut saka nyedhot. Sampeyan mung kudu nyambungake skimmer menyang soket resik blumbang.
  • Gampang digunakake, akses menyang mesin kanthi mencet tombol. gampang digawa nggawa gagang.

Carane ngresiki blumbang nganggo pembersih blumbang robot hidrolik

Carane ngresiki blumbang nganggo pembersih blumbang robot hidrolik

Tuku pembersih blumbang robot hidrolik

Rega robot pembersih kolam hidrolik

Zodiak MX8 resik blumbang hydraulic

Sale
Zodiak MX8 Hydraulic Pool Cleaner
  • GRATIS ONGKIR

    Reresik blumbang hidrolik kanggo reresik ekstrem


Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.


Cara 4th kanggo ngresiki ngisor kolam renang sing bisa dicopot

Venturi blumbang resik

ngisor blumbang resik tanpa Filter karo sistem venturi
ngisor blumbang resik tanpa Filter karo sistem venturi

Deskripsi Produk pembersih kolam manual Venturi

Es resik blumbang dilakokno kanthi manual Iki dirancang kanggo bisa disambungake menyang selang kebon, kanthi cara sing gampang lan nyaman.

Pool Venturi Atribut

pembersih blumbang venturi
pembersih blumbang venturi
  • Tekanan banyu ing selang nggawe efek nyedhot utawa uga disebut efek venbturi sing narik godhong lan lebu menyang tas koleksi. - Thanks kanggo efek venturi, tekanan banyu bakal nyebabake rereget ing kantong panyaring pembersih.
  • Iki kalebu tas filter koleksi sampah sing tahan lan gampang diganti.
  • Iku rampung otonomi lan ora mbutuhake tanduran perawatan, kang banget praktis nalika blumbang ora duwe sistem.
    filtrasi.
  • Resik wis Integrasi wheel kanggo nggampangake ngusapake ing ngisor blumbang.
  • Dibangun saka bahan bermutu tinggi lan berkualitas tinggi kanggo njamin daya tahan maksimal. –
  • Portabel, gampang digawa lan gampang didesain, nggawa kepenak kanggo urip sampeyan. –

Fitur sing paling misuwur yaiku pembersih kolam renang Ventury

blumbang dipindhah

Pembersih kolam venturi manual: Cocog kanggo kabeh jinis kolam.

blumbang resik tanpa perawatan venturi
blumbang resik tanpa perawatan venturi

Venturi efek resik blumbang: padha nahan rereget ing boilsa a

  • Ventury pool cleaners ngresiki ngisor blumbang amarga tekanan banyu saka selang, sawise disambungake menyang resik. Reget tetep ing tas saringan utawa kaos kaki.
pembersih kolam tanpa filter venturi
pembersih kolam tanpa filter venturi

Pembersih kolam venturi manual: operasi tanpa mbutuhake pabrik perawatan

  • Ora mbutuhake sistem filtrasi utawa pemurnian supaya bisa nindakake fungsine.

Cacat Venturi blumbang resik

  • Kerugian saka sistem iki yaiku ora ngumpulake kabeh bledug saka ngisor dening ngidini wacana saka micron saka unsur Filter, kang biasane tel (sanajan bakal ngumpulake rambute, godhong lan partikel sing luwih gedhe).
  • Kesulitan liyane yaiku konsumsi banyu..

Tuku pembersih kolam venturi

rega venturi pembersih kolam

Gre 90111 - Micro-Ventury resik blumbang
Gre 90111 - Pembersih Kolam Renang Micro-Ventury, Putih lan Biru, 34.5 x 29.5 x 9 cm
  • Pembersih blumbang sing dioperasikake kanthi manual sing dirancang kanggo nyambung menyang selang kebon
  • Ngresiki ngisor blumbang kanthi cepet lan gampang
  • Liwat efek venturi, tekanan banyu nyebabake reregetan ing kantong panyaring pembersih
  • Kalebu tas saringan koleksi sampah
  • Iku babar blas otonom lan ora mbutuhake purifier

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.

Bahan sing dibutuhake kanggo nyedhot blumbang nganggo pembersih kolam venturi

  • Kaping pisanan, sampeyan kudu duwe sawetara jinis sarung tangan microfiber sing digunakake kanggo ngumbah mobil (Sarung tangan microfiber digunakake kanggo garing permukaan kendaraan.
  • Kutub teleskopik lan selang taman sambungan cepet universal dibutuhake.

Cara nggunakake pembersih kolam Venturi (Pembersih vakum sing bisa dicopot kanthi saringan)

Pembersih vakum blumbang sing bisa dicopot kanthi saringan
Pembersih vakum blumbang sing bisa dicopot kanthi saringan

Amarga padha ora biasane teka karo stopkontak resik blumbang, cara sing paling umum kanggo nindakake iku karo kutub resik blumbang. Aku bisa plug selang menyang lan nindakake efek Venturi lan karo Filter kaos kaki-gaya sethitik njupuk munggah omong kosong saka ngisor blumbang.

Langkah-langkah kanggo nggunakake pembersih vakum blumbang sing bisa dicopot kanthi saringan

  • Selehake sarung tangan ing ndhuwur sikat blumbang utawa sirah vakum.
  • Sampeyan bisa geser ing kabeh permukaan.
  • Gunakake kutub telescoping, utawa sirah vakum sing ana ing ndhuwur, kanggo nuntun sarung tangan microfiber liwat area masalah.
  • Sampeyan kudu mbilas sarung tangan asring, utamané yen sampeyan duwe akeh lebu ing lantai blumbang.
  • Sambungake menyang selang taman standar (ora kalebu), sampurna kanggo ngresiki blumbang, spa, blumbang, lan banyu mancur.
Tutorial video babagan panggunaan pembersih vakum kolam Venturi
Bagean 1 carane vakum dhasar kolam renang nganggo pembersih kolam Venturi
video carane vakum ngisor blumbang blumbang karo resik blumbang Venturi
Video part 2 carane vakum ing ngisor kolam renang nganggo sapu kolam Venturi
video carane vakum ngisor blumbang blumbang karo sweeper blumbang Venturi

Cara 5th kanggo ngresiki ngisor blumbang plastik

Pembersih kolam renang listrik baterei

Vacuum cleaner blumbang listrik tanpa kabel
Vacuum cleaner blumbang listrik tanpa kabel

Apa pembersih dhasar kolam renang otomatis sing bisa dicopot adhedhasar nyedhot kanggo:

  • Pembersih vakum listrik tanpa kabel sing dirancang khusus kanggo spa lan kolam ing ndhuwur lemah.
  • Iki bakal ngidini sampeyan ngresiki ngisor kolam renang utawa spa kanthi cepet lan gampang.

Operasi Electric vacuum cleaner kanggo spa lan blumbang cilik

Video tutorial Cleaner vakum listrik kanggo spa lan blumbang cilik

Cara nggunakake vakum listrik kanggo spa lan blumbang cilik

Tuku pembersih baterei listrik

rega resik baterei listrik

AquaJack AJ-211 Electric vacuum cleaner karo baterei kanggo Pool lan SPA
AquaJack AJ-211 Electric vacuum cleaner karo baterei kanggo Pool lan SPA
  • AquaJack 211 Gampang kanggo nangani ing kabeh lumahing. Bisa dicopot tekan sudut cilik blumbang.Reresik cepet saka rong saringan. Bisa digunakake minangka lem utawa nganggo kutub teleskopik. Gampang dipasang. Gunakake kanthi lim lan pole, otonomi nganti 60 menit, vakum rereget, watu lan godhong. Becik kanggo degraus lan sudhut blumbang.
  • AquaJack 211 Gampang kanggo nangani ing kabeh lumahing. Bisa dicopot tekan sudut cilik blumbang.Reresik cepet saka rong saringan. Bisa digunakake minangka lem utawa nganggo kutub teleskopik. Gampang dipasang. Gunakake kanthi lim lan pole, otonomi nganti 60 menit, vakum rereget, watu lan godhong. Becik kanggo degraus lan sudhut blumbang.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.


Cara 6th kanggo ngresiki ngisor blumbang plastik

Sapu blumbang krasan sing bisa dicopot

krasan dipindhah blumbang sweeper
krasan dipindhah blumbang sweeper

Gawe sapu blumbang krasan sing bisa dicopot dhewe

Sabanjure, kita nerangake titik demi titik carane nggawe sapuan kanggo ngresiki ngisor blumbang sing bisa dicopot krasan.

Gawe sapu blumbang krasan sing bisa dicopot dhewe

Copot rereget saka ngisor blumbang dipindhah tanpa rubbing

Trick kanggo mbusak rereget macet ing ngisor blumbang dipindhah tanpa rubbing

Ing v ikiídeo sampeyan bakal weruh idea kanggo ngresiki rereget macet ing ngisor blumbang dicopot tanpa scrubbing, thanks kanggo nyampur PH lan Klorin.

Ngresiki rereget saka ngisor blumbang dipindhah

Copot noda saka ngisor lan tembok blumbang plastik

ngisor blumbang plastik resik
ngisor blumbang plastik resik

Carane mbusak reregetan saka blumbang plastik

Produk kimia kanggo mbusak noda saka ngisor utawa tembok blumbang sing bisa dicopot

  • Ana produk karo macem-macem komponen kimia dumadi saka klorin, algaecide lan flocculant.
  • Sifat-sifat kasebut kalebu: penjernih banyu, pencerah, disinfektan, bakterisida, fungisida ...
  • Mulane, padha cukup efektif kanggo ngresiki blumbang plastik.
  • Nanging, ati-ati karo produk iki, tingkat pH ora nyukupi bakal nyegah produk kimia saka tumindak bener ing blumbang ndhuwur lemah.
  • Yen kedadeyan kasebut, gejala kayata mata gatal, banyu warna peteng utawa pembentukan ganggang bisa uga katon.

Produk krasan kanggo mbusak reregetan saka blumbang plastik

Ngilangi noda saka blumbang plastik
Ngilangi noda saka blumbang plastik

Produk krasan 1st kanggo mbusak reregetan saka blumbang plastik

Baking soda

  • Produk iki ngatur pH blumbang plastik, sing cocog kanggo ngresiki banyu.
  • Mung tindakake pandhuan kanggo tas 5kg lan nambah jumlah bener adhedhasar liter banyu kanggo mulihake kajelasan lan pH imbangan kanggo blumbang. 
  • Tingkat pH ideal antara 7,2 lan 7,6, supaya sampeyan bisa tuku meter kanggo njaga banyu ing titik.

Produk krasan 2st kanggo mbusak reregetan saka blumbang plastik

Sulfat aluminium

  • Akeh partikel sing mendhung banyu sing cilik banget kanggo dibusak dening Filter blumbang plastik.
  • Kajaba iku, partikel kasebut tetep ana ing banyu lan dadi kandhel, mula luwih trep nggunakake aluminium sulfat.
  • Nalika prodhuk iki pipis banyu, iku nanggepi ing kuwi cara partikel cilik tetep bebarengan, supaya nalika dumunung ing ngisor blumbang bisa vacuumed.
  • Baleni proses nganti kajelasan banyu dibalekake.

Produk krasan 3st kanggo mbusak reregetan saka blumbang plastik

solusi tembaga

  • Solusi iki kasusun saka ngirim banyu liwat pump sing ionizes.
  • Saenipun, sampeyan kudu nguji tingkat kimia banyu saben minggu lan nambah tembaga yen perlu.
  • Tembaga ninggalake banyu sing ora ana ganggang lan bakteri.

Produk krasan 5st kanggo mbusak reregetan saka blumbang plastik

Produk liyane

  • Pilihan liyane kanggo ngresiki kolam plastik tanpa saringan yaiku ing ngisor iki: gawe campuran karo cuka putih, pamutih, banyu lan sabun cuci piring.
  • Ngresiki blumbang plastik nganggo pel lan mbilas nganggo banyu sing diresiki yen wis rampung.

RSS
Tampilan