Skip isi
Ok Reformasi Pool

Analysis saka resik blumbang baterei

Pembersih blumbang baterei: padha duwe kekhususan kanggo ngresiki tanpa kudu disambungake menyang plug sapu utawa stopkontak. Ing kaca iki, sampeyan bakal nemokake babagan pembersih vakum blumbang baterei; kabeh kaluwihan lan cacat, mode operasi, model paling rego, etc.

resik blumbang baterei
resik blumbang baterei

En Ok Reformasi Pool ing bagean saka resik blumbang Kita nampilake artikel babagan: resik blumbang baterei

Apa resik blumbang baterei

baterei blumbang ngisor resik
baterei blumbang ngisor resik

El resik blumbang baterei punika resik vakum blumbang baterei-powered sing mbusak impurities lan ngresiki ngisor lan tembok blumbang dening vacuuming mau.

Mula, resik blumbang baterei Dheweke ngemot baterei sing bisa diisi ulang sing ngidini ngresiki kolam tanpa dipasang.

Intine, dheweke dilengkapi baterei sing kudu diisi ulang kanthi rutin nanging ora mbutuhake sambungan nalika digunakake.


Kaluwihan lan cacat baterei blumbang vakum luwih resik

baterei blumbang vacuum cleaner latar mburi resik
baterei blumbang vakum luwih resik

Keuntungan resik blumbang baterei

  • Kanggo miwiti regane terjangkau.
  • Kajaba iku, iki resik blumbang baterei Praktis, gampang digunakake lan butuh papan sing sithik.
  • Kajaba iku, ora ana hoses kanggo nyambung lan ora ana sumber daya external kanggo ngatur.
  • Ing wektu sing padha, pembersih blumbang baterei mbusak godhong, pasir, ganggang lan lebu liyane kanthi cepet lan gampang.
  • Pangopènan diwatesi dibandhingake karo model otomatis.
  • Amarga sifat mekanik, piranti iki ora break mudhun.
  • Uga, ana macem-macem model kasedhiya gumantung ing daya needed lan ukuran blumbang Panjenengan.

Kakurangan manual resik blumbang baterei

  • Nanging, sampeyan bakal mbutuhake investasi, amarga sampeyan kudu melu ngresiki.
  • Pembersih kolam renang sing nganggo baterei kudu diisi ulang kanthi rutin supaya bisa digunakake: mula aja lali masang baterei sawise digunakake supaya tetep bisa digunakake.
  • Uga, yen resik sampeyan disambungake menyang sistem filtrasi blumbang, elinga yen saringan bakal clog luwih cepet lan kudu di resiki utawa diganti luwih asring.
  • Ing sisih liya, yen pembersih baterei duwe sistem filtrasi, sampeyan kudu mikir babagan ngresiki saringan, saenipun sawise saben nggunakake.

Kepiye cara ngresiki baterei?

resik baterei
resik baterei

Isi resik blumbang baterei

Unit dilengkapi baterei sing bisa diisi ulang, pangisi daya baterei, lan tas saringan sing bisa diganti.

Kajaba iku, saben pembersih kolam renang sing dioperasikake baterei bisa dipasang ing kutub teleskopik standar.

Ngisi daya resik blumbang baterei sadurunge digunakake

Vakum genggam sing nganggo daya baterei kudu diisi ulang kanthi rutin supaya bisa digunakake: mula aja lali masang baterei sawise saben digunakake supaya bisa digunakake.

Pesthekake kanggo ngisi daya resik paling sethithik 12 jam sadurunge ngresiki blumbang. amarga iki bakal nambah umur baterei sakabèhé saka unit.

Mode operasi resik blumbang baterei

  • Kaping pisanan, nyambung menyang sistem filtrasi blumbang lan kasusun saka sirah, gagang teleskopik lan selang fleksibel. Sing terakhir nggabungake sirah sapu karo skimmer utawa tutup sapu.
  • Kajaba iku, amarga gagang, sampeyan bisa nangani saka pinggir blumbang.
  • Sawise miwiti mesin, banyu sampah ngliwati panyaring lan nangkep kabeh rereget. Umume model ngetutake istilah lan langkah iki. Sawetara pembersih blumbang baterei uga dilengkapi selang lan liyane sing disambungake karo kutub dawa.

Tips kanggo nggunakake resik blumbang baterei

  • Pembersih kolam sing nganggo baterei kudu diisi ulang kanthi rutin supaya bisa digunakake: mula, aja lali nyambungake baterei sawise saben nggunakake supaya bisa digunakake.
  • Uga, yen pembersih blumbang tanpa kabel disambungake menyang sistem filtrasi blumbang, elinga yen panyaring bakal macet luwih cepet lan sampeyan kudu ngresiki utawa ngganti luwih kerep.
  • Ing sisih liyane, Yen pembersih blumbang baterei duwe sistem filtrasi, sampeyan kudu mikir babagan ngresiki saringan, saenipun sawise saben nggunakake.

Nalika nggunakake resik blumbang baterei

pembersih baterei manual

Kabeh mau bisa digunakake kanggo reresik titik blumbang ndhuwur lemah nalika sampeyan ora pengin keganggu mbukak vakum standar liwat Filter. Padha uga apik kanggo nalika ana sawetara panggonan reged sak blumbang lan perfeksionis ing sampeyan nuntut blumbang sampurna resik karo minimal musuhan.

Apa Pembersih Kolam Manual sing Dioperasikake Baterei Cocok kanggo Kolam Ndhuwur Ground?

Baterei manual resik blumbang kanggo pools ndhuwur lemah

Sawetara mode iki cocok banget kanggo blumbang lemah ndhuwur lan uga larang.

Disaranake model vakum blumbang portabel genggam kanggo proyek reresik blumbang sing dhuwur.

Yen sampeyan duwe blumbang cilik (kurang saka 40 m²) utawa blumbang ing ndhuwur lemah, pembersih vakum sing nganggo baterei iki cocog.

Seneng pemilik kolam renang gedhe, sampeyan uga bisa tuku piranti jinis iki amarga bisa digunakake saliyane robot listrik utawa hidrolik.

Vakum blumbang sing nganggo baterei nyedhiyakake kompromi sing apik antarane efisiensi lan biaya kepemilikan.


Rekomendasi 1st model resik blumbang blumbang baterei

Pembersih kolam renang listrik baterei aqua jack 211

Vacuum cleaner blumbang listrik tanpa kabel
Vacuum cleaner blumbang listrik tanpa kabel

Jinis blumbang dituduhake kanggo Pembersih kolam renang listrik baterei aqua jack 211

Ing sawetara Aquajack 211 panyedhot vakum listrik, gampang ngresiki spa lan blumbang cilik, medium utawa gedhe ing kabeh permukaan.

Katrangan produk pembersih kolam renang bertenaga baterei Aquajack 211

Gampang kanggo nangani, wis sirah dipindhah kanggo ngresiki sudhut cilik blumbang. Bisa digunakake kanthi gagang utawa nganggo kutub teleskopik, kanthi otonomi siji jam.

Gampang dirakit, nyerep impurities, watu lan godhong, ngresiki saringan, langkah lan sudhut blumbang.

Su batere lithium (2000 mAh) ngisi ulang mung 2 jam. Kapasitas nyedhot iku 37 l / menit.


Detalles Pembersih kolam renang listrik baterei aqua jack 211

Reresik Absolute rechargeable baterei blumbang resik

blumbang reresik Absolute baterei rechargeable

Apik nyedhot aquajack baterei resik blumbang

apik nyedhot aquajack baterei-powered blumbang resik

Filter resik baterei pindho aquajack 211

aquajack 211 baterei resik pindho Filter

Pembersih blumbang baterei sing gampang digunakake Aquajack 211

gampang nggunakake baterei blumbang resik

Aquajack baterei sing bisa diisi ulang resik kolam renang 211

isi ulang blumbang resik baterei aquajack 211 baterei

AquaJack Electric resik blumbang karo baterei

AquaJack Electric resik blumbang karo baterei kanggo Pool lan SPA AJ-211

Data teknis lbaterei resik blumbang elektrik aqua jack 211

  • AquaJack 211 Gampang kanggo nangani ing kabeh lumahing
  • Kepala bisa dibusak kanggo tekan ngarepke cilik saka blumbang
  • Reresik saringan cepet
  • Bisa digunakake nganggo gagang utawa nganggo kutub teleskopik
  • Gampang dirakit
  • Gunakake kanthi gagang lan kutub
  • Otonomi nganti 60 menit
  • Vacuums rereget, watu lan godhong Becik kanggo langkah lan sudhut blumbang
  • Kapasitas liter 1,5
  • Cepet resik
  • Baterei lithium sing bisa diisi ulang (isi 2 jam)
  • Engine (W): 24W
  • Daya nyedhot (L / M): 37 L / M
  • Kapasitas baterei: 2000mah / 11,1V
  • Jinis baterei: lithium sing bisa diisi ulang
  • Tiempo de trabajo: 60 menit
  • Ngisi daya wektu: 2-3 jam
  • Pangisi daya utawa ora: ya
  • Ukuran sirah suction (cm): 20
  • Kapasitas Filter (L): 1.5
  • Kolam ing ndhuwur lemah: ya
  • Kolam ing tanah: ya

Operasi Electric vacuum cleaner kanggo spa lan blumbang cilik

Video tutorial Cleaner vakum listrik kanggo spa lan blumbang cilik

Cara nggunakake vakum listrik kanggo spa lan blumbang cilik

Tuku Saiki Pembersih kolam renang listrik baterei

rega resik baterei listrik

AquaJack AJ-211 Electric vacuum cleaner karo baterei kanggo Pool lan SPA
AquaJack AJ-211 Electric vacuum cleaner karo baterei kanggo Pool lan SPA
  • AquaJack 211 Gampang kanggo nangani ing kabeh lumahing. Bisa dicopot tekan sudut cilik blumbang.Reresik cepet saka rong saringan. Bisa digunakake minangka lem utawa nganggo kutub teleskopik. Gampang dipasang. Gunakake kanthi lim lan pole, otonomi nganti 60 menit, vakum rereget, watu lan godhong. Becik kanggo degraus lan sudhut blumbang.
  • AquaJack 211 Gampang kanggo nangani ing kabeh lumahing. Bisa dicopot tekan sudut cilik blumbang.Reresik cepet saka rong saringan. Bisa digunakake minangka lem utawa nganggo kutub teleskopik. Gampang dipasang. Gunakake kanthi lim lan pole, otonomi nganti 60 menit, vakum rereget, watu lan godhong. Becik kanggo degraus lan sudhut blumbang.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.


2. Rekomendasi model resik blumbang baterei baterei

Banyu Tech Blaster Max Li Pool Vakum

Blaster Pool Vakum
Blaster Pool Vakum

Deskripsi Produk: Water Tech Blaster Max Li Pool Vacuum

blumbang resik baterei blaster
blumbang resik baterei blaster
  • Blaster Max bisa digunakake ing permukaan apa wae: beton, vinyl, utawa fiberglass.
  • pump internal MAX ndadekake sistem vakum banget kuat, kang free hoses, pumps external utawa kabel listrik lan ngidini kanggo operate rampung free sembarang sambungan kanggo sistem Filter utama.
  • Pembersih kolam renang iki gampang digunakake.
  • Daya gedhe kanggo reresik jero kanthi pompa aliran super dhuwur sing ana ing mesin kasebut. Iku cukup kuat kanggo mbusak wedhi, godhong, lan kuman sing nyebabake penyakit. Item iki uga nduweni wektu mbukak menit 45 kanthi biaya siji.
  • Nyedhot luwih suwe amarga tas ngemot luwih akeh rereget lan lebu, ngatasi kekacauan kolam renang sing paling gedhe.

Fitur utama: Water Tech Blaster Max Li Pool Vacuum

Water Tech P30 engine case

Vacuum cleaner kanggo kolam renang teknologi Blaster P30
  • Poolblaster Max nambahake nyedhot vakum liwat pembersih level entri kanthi omah motor Water Tech P30, dirancang kanggo njupuk sampah sing cepet lan efisien ing kolam renang ukuran apa wae.

60 menit ngresiki

wektu mbukak Blaster blumbang vakum luwih resik
  • Reresik intensif mbutuhake energi lan wektu. Poolblaster Max nawakake 60 menit reresik tanpa kabel tanpa kabel kanthi kinerja pembersih kabel. Isi ulang kanthi lengkap kurang saka 4 jam.

Kabeh resik blumbang

blumbang resik Pool Vacuum Blaster
  • Ngresiki kabeh blumbang utawa titik resik ing sawetara detik. Poolblaster Max 10.5" vakum lan sirah sikat dirancang kanggo ngresiki lumahing blumbang kanthi cepet lan efisien, ninggalake luwih akeh wektu kanggo seneng blumbang lan ngendhokke.

Jupuk lebu maksimal

nyekel lebu maksimum
  • Max nduweni ruang panangkepan lebu sing gedhe lan nyedhot sing kuat kanggo macem-macem lebu sing luwih gedhe kaya acorns, twigs, lan godhong. Desain tas lan saringan sing unik uga mbantu ngresiki pasir, lempung, lan serbuk sari.

Liyane Water Tech Blaster Max Li Pool Vacuum Specifications

  • Tas gampang kosong supaya tangan ora ndemek rereget.
  • Kepala nyedhot saka resik blumbang sing bisa diisi ulang, ambane 20 cm, dilengkapi telung sikat sing nutupi lapisan lan dilengkapi papat roller sing nggampangake gerakan.
  • Bisa ditempelake menyang kutub telescoping (ora klebu) kanggo tekan lengkap, lan bisa ngresiki kabeh jinis panggonan tanpa hoses tumoto utawa Pumps ekstra.
  • Pembersih vakum blumbang blaster kasusun saka baterei sing bisa diisi ulang.
  • Uga, bakal teka karo tas filter sing bisa digunakake maneh.
  • Baterei sing bisa diisi ulang sajrone 8 jam, menehi otonomi udakara 45 menit kanggo ngresiki
  • Ora ana pipa reged utawa pompa tambahan
  • Sakabehe ora gumantung saka sistem filtrasi
  • Baterei sing bisa diisi maneh
  • Bisa digunakake langsung kanthi tangan utawa dipasang ing gagang teleskopik
  • Sirah bisa dicopot kanggo ngresiki panggonan sing angel kaya pojok pojok.
  • Baterei sing bisa diisi maneh
  • Ngresiki kabeh jinis kolam renang, spa lan kolam renang anak,
  • Laju aliran 7,5 m³ / jam

Pool blaster blumbang operasi vakum

carane nggunakake blumbang blaster blumbang vakum

Tuku blumbang blaster vacuum cleaner

blumbang blaster blumbang rega vakum luwih resik

Water Tech Pool Blaster MAX Li Pool lan SPA Cleaner
Water Tech POOL BLASTER Vakum Kolam Max Li, Vakum Kolam Tanpa Kabel kanthi Motor P30, Kolam Genggam lan Vakum Spa
  • DAYA TINGKAT: Kanthi motor Water Tech P30, vakum kolam iki njupuk lebu kanthi cepet lan efisien.
  • WAKTU RUN LONGER: Powered by Centennial lithium-ion battery, Max spa vacuum bisa mbukak nganti 1 jam.
  • EASY TO USE - Kanggo miwiti, mung pencet saklar tekanan. Bisa dipasang ing kutub teleskopik blumbang standar (ora kalebu kutub teleskopik)
  • Nyedhot luwih akeh rereget - Vakum blumbang Max duwe tangki sampah sing gedhe kanthi nyedhot sing kuat, cocog kanggo njupuk macem-macem lebu: acorns, cabang, godhong, rereget lan wedhi.
  • CORDLESS VACUUM CLEANER: cocog kanggo ngresiki kolam renang, spa utawa bak panas kanthi cepet lan gampang. Ora perlu pipa utawa kabel.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-24.


Rekomendasi 3st model resik blumbang blumbang baterei

pembersih baterei intex

pembersih baterei intex
pembersih baterei intex

Jinis blumbang dituduhake kanggo Intex rechargeable hand pool cleaner

Intex baterei resik blumbang: becik kanggo blumbang ndhuwur lemah

Kanggo miwiti Intex Battery Pool Cleaner minangka vakum blumbang tanpa kabel sing nganggo baterei, cocog kanggo kolam renang ing ndhuwur lemah. nandheske sing sistem mati otomatis lan nirkabel mung ditrapake kanggo blumbang ndhuwur lemah.

Karakteristik utama pembersih baterei intex

operasi resik baterei intex

Rincian pembersih kolam baterei Intex

  • Ukuran resik blumbang baterei intex 5.5 * 6.9 * 39.4 inci
  • Bobot produk 4,7 lbs.
  • gagang teleskopik
  • Kerjane mung ing banyu lan mandheg kanthi otomatis yen sampeyan ora ana ing kono.
  • Baterei Ni-MH sing bisa diisi ulang kanggo nyedhot kanthi otonomi 50 menit
  • Kanggo ngisi daya sing trep, kalebu kabel USB.
  • Aksesoris kalebu rong kepala sikat sing bisa diganti.
  • Nduwe poros aluminium telescoping 94 inci sing entheng nanging awet.
  • Ngresiki sampah kanthi bener.
  • Gampang kanggo ngresiki, mung mbilas saringan.

Properties kolam renang manual sing nganggo baterei intex pool lan spa 28620

https://youtu.be/JcPWu__IvQo
Peculiarities manual pool cleaner intex pool and spa 28620

Operasi resik baterei Intex

Carane ngresiki ngisor blumbang karo resik baterei intex

https://youtu.be/gCfStk00m9c
Cara nggunakake pembersih baterei intex

Tuku kolam renang nganggo baterei manual intex lan pembersih spa 28620

Kolam renang Intex lan spa 28620 rega resik blumbang manual nganggo baterei

Intex - Pembersih blumbang manual, pembersih vakum kolam INTEX, pembersih vakum ing ngisor kolam, otonomi 50 menit, 2 sikat sing bisa diganti, tabung teleskopik 2,39 cm, INTEX
Intex - Pembersih blumbang manual, pembersih vakum kolam INTEX, Penyedot debu ing ngisor kolam, otonomi 50 menit, 2 sikat sing bisa diganti, tabung teleskopik 2,39 cm, INTEX
  • Pembersih vakum manual kanthi baterei sing bisa diisi ulang kanggo kolam renang sing bisa dicopot lan spa INTEX, pangisi daya USB kanthi otonomi 50 menit (kalebu kabel)
  • Pembersih blumbang kanthi tabung teleskopik kanggo blumbang nganti diameter 549 cm (ngidini opsi kanggo nggedhekake kanthi masang tabung tambahan)
  • Kerjane kanthi nyedhot, nyedhot rereget saka ngisor lan disimpen ing saringan njero, sing bisa gampang dibilas nganggo banyu.
  • Kalebu 2 sikat sing bisa diganti miturut kabutuhan reresik banyu ing blumbang utawa spa sing bisa dicopot
  • Nduwe fungsi mateni otomatis nalika ndeteksi yen ora kecemplung ing banyu, gelar proteksi IPX8

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.


Rekomendasi kaping 4 model pembersih kolam renang baterei

Baterei resik gre VCB10

Reresik blumbang listrik
Kolam listrik resik gre VCB10

Jinis pools dituduhake kanggo GRE VCB10 baterei-powered pool resik

Gre Electric VCB10 baterei resik blumbang dirancang kanggo ngresiki blumbang cilik, undhak-undhakan, pinggiran utawa pesisir submerged, operasi otonom dening baterei lithium.

Panganggone resik blumbang baterei-powered gre VCB10

resik blumbang-powered baterei
resik blumbang baterei-powered GRE VCB10
  • Este resik blumbang GRE Electric VAC VCB10 Iki minangka bantuan kanggo njaga dhasar kolam sampeyan tetep resik.
  • Dirancang kanggo ngresiki blumbang cilik, undhak-undhakan, pinggiran utawa pesisir submerged.
  • Iki otonom karo baterei sing bisa diisi ulang lithium 11,1V.
  • Panggunaan kasebut gampang banget amarga ora perlu dipasangake kanggo panggunaan lan uga ora gumantung marang pembersih.
  • Yen wis rampung, kudu dikenani biaya kanggo reresik sabanjure.
  • Thanks kanggo desain struktur lan ukurane, bisa ngresiki pojok lan undhak-undhakan ing ngendi pembersih kolam renang otomatis ora tekan. 

Particularities Electric resik blumbang Gre

  • Iki kalebu panyaring sing nahan partikel sing apik, supaya ora ngrusak panyaring pabrik perawatan kita.
  • Sampeyan bisa nggunakake liwat gagang utawa nggabungake kutub sing luwih dawa.
  • Resik blumbang tanpa kabel.
  • Potensi: 25W
  • Daya nyedhot: 150 m2 / h
  • Kapasitas nyaring: 1,5 l
  • Wektu mlaku: 60 menit
  • Ngisi daya wektu: 3 jam
  • Jinis baterei: Lithium

Carane ngresiki Filter resik blumbang elektrik GRE

Carane ngresiki GRE baterei blumbang Filter resik

Tuku resik kolam renang baterei gre vcb10

Rega pembersih blumbang baterei gre vcb10

Gre VCB10 Electric Vac – Resik Kolam Listrik, 37 l/jam, 25 W
Sale
Gre VCB10 Electric Vac - Resik Kolam Listrik, 37 l/jam, 25 W
  • Pembersih blumbang listrik otonom sing entheng lan gampang ditangani kanthi otonomi 60 menit
  • Kanthi kapasitas nyedhot 37 liter saben jam ing daya 25 W
  • Diadaptasi kanggo blumbang ing lemah nganti 60 m2 ing permukaan
  • Ora ana kabel lan kalebu baterei lithium sing bisa diisi ulang (11,1 V)
  • Resik undhak-undhakan lan sudhut ngendi resik blumbang otomatis ora tekan.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.


5. Rekomendasi baterei blumbang blumbang model resik

Pembersih kolam renang baterei gre vcb08

resik blumbang baterei gre vcb08
resik blumbang baterei gre vcb08

Jinis pools dituduhake kanggo GRE VCB08 baterei-powered pool resik

Pembersih kolam renang sing nganggo baterei gre vcb08s minangka model listrik otonom sing entheng lan gampang ditangani kanthi daya 10W kanggo kolam renang, sing Disaranake kanggo kolam renang utawa spa sing bisa dicopot nganti jerone 1,20 m.

Katrangan babagan pembersih kolam renang sing nganggo baterei gre vcb08

  • Model Gre VCB08 kalebu gagang teleskopik kanthi genggeman ergonomis lan mekanisme ngunci.
  • Ngandhut kutub ekstensi 1,65m.
  • Kapasitas nyedhot yaiku 17 liter saben jam.
  • Mbutuhake 8 baterei AA kanggo operasi

Fitur pembersih kolam renang sing nganggo baterei gre vcb08

reresik banget

reresik banget baterei blumbang resik gre vcb08
  • Pembersih blumbang listrik ngresiki undhak-undhakan lan pojok-pojok ing ngendi pembersih kolam renang otomatis ora tekan. Iki minangka solusi sing nyaman lan gampang amarga gampang ditangani.

Nganggo kenyamanan

comfort nggunakake baterei resik blumbang gre vcb08
  • model VCB08 bisa digunakake karo nangani dhewe utawa disambungake menyang teleskop nangani (1,65 cm nangani klebu) kanggo bisa tekan luwih ambane tanpa gaweyan luwih. Kajaba iku, iku otonom lan nirkabel supaya gampang digunakake. Bisa karo wolung baterei AA ora klebu. Iku kalebu tas koleksi sampah lan sirah nyedhot gampang kanggo gampang ngusapake.

Becik ndhuwur lemah pools

blumbang ndhuwur lemah
  • Reresik iki cocog kanggo kolam renang ing ndhuwur lemah lan spa whirlpool, kanthi ambane maksimal 120 cm.

Tuku resik kolam renang baterei gre vcb08

Rega pembersih blumbang baterei gre vcb08

Gre VCB08 - Pembersih kolam listrik Stick Vac kanggo kolam lan spa, kapasitas filtrasi 17 l / jam
Gre VCB08 – Pembersih blumbang listrik Stick Vac kanggo blumbang lan spa, kapasitas filtrasi 17 l/jam, Warna Biru lan Putih, 12 x 8 x 133 cm
  • Cahya lan gampang kanggo nangani resik kolam renang listrik mandiri
  • Kanthi kapasitas nyedhot 17 liter saben jam ing daya 10 W
  • Diadaptasi kanggo blumbang nganti dhuwur 1,20 m
  • Ora ana kabel lan mbutuhake baterei AA 8 (ora kalebu)
  • Kanggo blumbang lan spa ing ndhuwur lemah

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

RSS
Tampilan