Skip isi
Ok Reformasi Pool

Pemurnian banyu kanthi media filter kolam alternatif: Fibalon

Pemurnian banyu kanthi media filter blumbang alternatif: FibalonFibalon minangka pengisi saringan sing inovatif lan efisien banget kanggo pemurnian banyu ing kolam renang, spa, akuarium lan sistem perawatan banyu liyane. Kasusun saka serat polimer berteknologi tinggi, ngganti pasir, kaca utawa kartrij konvensional saringan.

Media Filter blumbang Fiibalon
Media Filter blumbang Fiibalon

Ing kaca iki saka Ok Reformasi Pool nang filtrasi blumbang lan ing bagean tanduran perawatan blumbang Kita nampilake kabeh rincian Pemurnian banyu kanthi medium filter alternatif kanggo kolam renang: Fibalon.

Apa filtrasi blumbang

filtrasi blumbang
Sampeyan bisa ngeklik link ing ngisor iki kanggo pindhah menyang entri khusus kanggo nemtokake: apa filtrasi blumbang.

Filter blumbang apa iku

Filter blumbang minangka prosedur kanggo disinfecting banyu kolam., yaiku, ngresiki partikel sing bisa ana ing permukaan lan ing suspensi.

Dadi, sampeyan wis bisa ndeleng, kanggo njaga banyu blumbang ing kondisi sampurna ing wektu sing padha perlu kanggo mesthekake filtrasi blumbang bener.

Uga langkah penting liyane kanggo njaga banyu sing resik lan resik yaiku njaga kontrol pH lan mulane nggunakake perawatan banyu kolam sing apik.

Nalika filtrasi blumbang perlu

nyaring blumbang
nyaring blumbang

Filter blumbang tansah perlu kanggo ombone luwih utawa kurang (gumantung ing suhu banyu).

Napa perlu kanggo nyaring banyu kolam?
  • Kaping pisanan, penting yen banyu blumbang ora stagnate, lan mulane terus-terusan dianyari.
  • Njupuk banyu bening kristal.
  • Ngindhari ganggang, impurities, kontaminasi lan bakteri
  • Jinis blumbang kanggo disaring: Kabeh.

Ing sisih liya, klik link yen sampeyan pengin takon babagan: apa filtrasi blumbang


Apa Fibalon 3D, medium Filter kanggo kolam renang

sistem filter kolam fibalon
sistem filter kolam fibalon

Sabanjure, kita nyedhiyakake situs web resmi distributor resmi sistem filter kolam sing bakal dianalisis:  www.fibalon.es

filtrasi blumbang fibalon

Apa medium Filter Fibalon

Fibalon 3D Filter medium kanggo kolam renang
Fibalon 3D Filter medium kanggo kolam renang

Apa Fiblon?

Serat polimer: alternatif ekologis paling anyar kanggo nyaring banyu kolam renang

Kaping kabeh, Fibalon® minangka media / biaya panyaring sing inovatif lan efisien kanggo ngresiki banyu ing kolam renang, spa, akuarium lan sistem filtrasi lan perawatan banyu liyane. Bahan panyaring iki umume digunakake kanggo ngganti pasir (utawa kartrid), lan bobote kurang (1 kg Fibalon padha karo 75 kg pasir).

Fibalon digawe saka apa

Fibalon Filter medium kolam renang
Fibalon Filter medium kolam renang

Komposisi saka sistem kanggo Filter blumbang Fibalon

Fibalon Filter loading material

Ing hubungan kanggo Fibalon ©, eIki minangka produk sing ngemot campuran bal serat polimer berteknologi tinggi sing duwe struktur permukaan sing beda-beda, sing nggawe bal, bisa adaptasi karo kabeh saringan kanggo ngresiki banyu.

Ringkesan atribut bal serat kanggo nyaring blumbang

Carane kita sok dong mirsani prabédan ing nyaring blumbang miturut preparation Fibalon

  • Ndhuwur kabeh, bal serat nawakake kemampuan adaptasi kanggo nggedhekake area filtrasi lan, ing wektu sing padha, bobote luwih murah (gampang transportasi lan instalasi), amarga padha entheng banget: 1 tas 350 g padha karo 25 kg wedhi.
  • Nanging, amarga entheng, dheweke nggampangake transportasi, adaptasi karo kabeh saringan lan bisa digunakake kanggo ngresiki blumbang kanthi luwih cepet lan efisien, dadi Filter blumbang bakal nganggo kurang energi (nawakake nganti 40% tabungan energi).
  • Pancen, Fibalon njamin efisiensi filtrasi sing dhuwur banget (99,5% ing 10 mikron), malah bisa nahan partikel sing luwih alus (nganti 8 mikron).
  • Uga, nyuda kabutuhan bahan kimia thanks kanggo sifat antibakteri dening ion perak.
  • Mangkono uga, aja maneh pasir ing blumbang utawa banyu mendhung amarga operasi pabrik perawatan sing ora bener, amarga pasir utawa amarga rusake tangan kolektor saringan amarga iku, amarga padha gampang kanggo njaga lan ora njaluk caked.
  • Kanggo ngrampungake, garis ngisor sing medium Filter kanggo kolam renang Fibalon pilihan disjunctive Highly dianjurake kanggo nyaring wedhi kanggo kolam renang, nandheske thanks kanggo umur dawa migunani.

Ing saringan endi aku bisa ngisi tank karo Fibalon

tank polimer serat bal filtrasi kolam renang
tank polimer serat bal filtrasi kolam renang

Penambahan bal serat polimer menyang saringan kolam

Kaya sing wis diandharake, Bal serat polimer Fibalon cocok kanggo nyaring apa wae. Kanthi cara iki, komponen iki ngganti pasir, kaca utawa saringan kartrid konvensional.

Fibalon 3D minangka media filter anyar kanggo saringan kolam lan spa sing dikembangake lan diprodhuksi ing Jerman.

Sekolah Menengah Georg-Simon-Ohm ing Nuremberg (Jerman)
Sekolah Menengah Georg-Simon-Ohm ing Nuremberg (Jerman)

Ngendi beban panyaring Fibalon diprodhuksi?

Produk Filter kolam Fibalon dikembangake kanthi kerjasama karo Sekolah Tinggi Georg-Simon-Ohm ing Nuremberg (Jerman)

Where produk mbagekke kanggo Filter Fibalon blumbang

materi distribusi kanggo filtrasi blumbang Fibalon

Saka sudut pandang liyane, iku uga worth sebutno sing Fibalon blumbang materi Filter banyu mbagekke ing luwih saka 40 negara, ndhuwur kabeh iku wis pimpinan cetha ing pasar Eropah.

Video demonstrasi beban filter revolusioner kanggo kolam renang Fibalon 3D

Langsung, sampeyan bisa ndeleng rekaman sing kasusun saka manifestation saka medium filtrasi unik kanggo kolam renang, beban Filter Fibalon 3D.

Sedhela, kaya sing wis kasebut, iku sistem nyaring kanggo kolam renang sing adhedhasar kombinasi serat polimer sing beda, kanthi struktur permukaan sing beda lan bagean salib lan serat khusus ing baris. Wangun bunder sing dipilih kanthi sengaja nggedhekake permukaan filtrasi media panyaring. Kapasitas filtrasi nganti 8 mikron. Ngidini sampeyan ngirit energi, bahan kimia lan banyu

Presentasi konsepsi anyar babagan beban filter kolam

Media Filter blumbang Fobalon anyar

Media Filter keuntungan kanggo pools: Fibalon

Fibalon blumbang Filter medium

Karakteristik Pemurnian banyu kanthi fibalon

1st Advantage dimurnèkaké banyu blumbang karo FIbalon

Ilmu terapan ing medium filtrasi kanggo kolam renang Fibalon

MEDIUM FILTERING FIBALON kanggo kolam renang

Sistem inovatif kanggo ngobati banyu blumbang

Serat polimer panyaring FIBALON® 3D sing inovatif lan paten kasusun saka kombinasi serat polimer sing beda-beda kanthi struktur permukaan sing maneka warna lan bagean salib serat khusus sing cocog karo panemuan ilmiah paling anyar.

FIBALON® cocok kanggo ngganti saringan pasir lan kartrid

Fibalon: medium Filter cahya lan universal.
  • Ing sisih liyane, produk kanggo nyaring blumbang diwenehi ing tas 350 g Fibalon, padha karo 25 kg wedhi, lan ngemot serat polimer kanthi dawa total udakara 200 km sing kasedhiya minangka permukaan scrubbing sing sampurna.
  • IKajaba iku, materi kasebut bisa ditrapake sacara universal, ngganti saringan pasir, kaca utawa saringan kartrid.
  • Nanging, beda karo pasir filtrasi kadhangkala tiba ing blumbang utawa mbentuk biofilm.

PRO 2nd pemurnian banyu kolam nganggo FIbalon

Kinerja filtrasi sing paling optimal kanthi Fiber Balls digawe nganggo teknologi DyFix

MEDIUM FILTERING FIBALON kanggo kolam renang


Struktur bal lan fiksasi serat DyFix® sing rada padhet lan bungkus sing luwih alus.

Ing kondisi teknik DyFix, kita menehi Fibalon kapasitas sing luar biasa kanggo retensi lan penetrasi partikel ing amben panyaring, saéngga njamin asil filtrasi sange.
  • Kanthi kabeh iku, interior bal serat dumadi saka inti sing rada padhet lan cangkang sing luwih alus, Amarga partikel nembus amben Filter nang tanduran perawatan lan bal teka bebarengan kanggo mbentuk amben Filter dumadi saka inti supaya nyedhiyani kapasitas penylametan ngédap nalika nyaring blumbang.
  • Kajaba iku, cara DyFix ngidini kita ora perlu nggunakake flokulan.
  • Kanggo alasan iki. wis dirancang kanthi bentuk bunder sing dipilih kanthi sengaja, supaya bisa nggedhekake permukaan filtrasi medium panyaring, amarga asil filtrasi sing apik banget.,

keuntungan Umum nyaring blumbang karo Fibalon

  • Kapasitas dhuwur kanggo nyaring rereget.
  • Nilai kekeruhan sing apik banget.
  • Selektifitas dhuwur ing 8 mikron.
  • Tambah tekanan sing luwih murah.
  • Ora wedhi ing blumbang.
  • Marang pambentukan biofilm.
  • Ing sisih liyane, produk kanggo nyaring blumbang diwenehi ing tas 350 g Fibalon, padha karo 25 kg wedhi, lan ngemot serat polimer kanthi dawa total udakara 200 km sing kasedhiya minangka permukaan scrubbing sing sampurna.
  • IKajaba iku, materi kasebut bisa ditrapake sacara universal, ngganti saringan pasir, kaca utawa saringan kartrid.
  • Nanging, beda karo pasir filtrasi kadhangkala tiba ing blumbang utawa mbentuk biofilm.

3. Keuntungan pemurnian banyu kolam kanthi FIbalon

Pangopènan sistem pemurnian banyu Fibalon

Pangopènan media filter kolam renang FIbalon

Kahanan kanggo nangani produk kanggo ngresiki blumbang Fibalon

  • Gampang ditangani amarga bobote kurang: nggampangake transportasi lan instalasi.
  • Aplikasi universal.
  • Ora caking.
  • Bebas saka mantenimient.
  • Kurang kerep ngumbah.

FIbalon blumbang pangopènan mbukak Filter

Prosedur ngumbah lan mbilas ditindakake kanthi cara sing padha karo media filter pasir.
utawa kaca.

Perawatan saka ampas saka medium Filter kanggo swimming pools Fibnalon

Pembuangan omong kosong Fibalon bisa ditindakake kanthi gampang lan cepet kanthi sampah rumah tangga ing pungkasan umure
Migunakake


Entuk kaping 4 saka pemurnian banyu kolam kanthi FIbalon

Cut konsumsi blumbang dening nyaring banyu karo Fibalon

tabungan ing pangopènan blumbang

Kelestarian karo sistem pemurnian banyu Fibalon: Ngirit banyu, energi lan produk kimia.

Pengurangan biaya kanggo perawatan kolam

Nglampahi kurang dhuwit karo Fibalon sistem banyu blumbang

  • Kaya sing wis dakcritakake, Fibalon njamin efisiensi filtrasi sing dhuwur banget (99,5% ing 10 mikron) lan, ing wektu sing padha, ngidini tekanan kerja panyaring lan jumlah cucian suda, kanthi akibate. irit banyu lan energi (nganti 40%).
  • Ing sisih liya, kanthi tekanan kerja sing luwih murah, Kita bakal nyuda nyandhang peralatan filtrasi, nambah umur migunani.
  • Kajaba iku, nduweni sipat antibakteri amarga ion perak sing digabungake menyang serat kasebut, minangka ciri khusus sing penting amarga uga ngidini nyimpen ing produk kimia kanggo disinfeksi banyu blumbang.
  • Ing pungkasan, wedhi bocor menyang blumbang uga dadi sejarah.

Ngirit banyu lan energi ing hubungane karo pasir flint

Apa pasir kanggo kolam renang

Temenan, wedhi minangka agen sing ditemokake ing alam dhewe.

Senajan pasir silika iku isih jinis khusus saka wedhi sing Wis nuduhake yen salah sawijining sifat sing apik yaiku kemampuan kanggo ngresiki banyu ing kolam renang.

Pungkasan, tanduran perawatan wedhi blumbang minangka pilihan sing paling umum ing pilihan perawatan banyu kolam, yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap klik: pasir silex kanggo saringan kolam renang

Karakteristik pasir silika kanggo kolam renang
  • Kaping pisanan, kudu kasebut Pasir kanggo kolam renang minangka unsur filter sing paling akeh digunakake ing kolam renang. Olimpiade pribadi lan umum ...
  • Filter wedhi adhedhasar tank sing diisi pasir flint saka 0,8 kanggo 1,2mm.
  • Ing siji, wis ditampilake sing siji saka kaluwihan gedhe iku kapasitas purifikasi banyu ing kolam renang.
  • Pungkasan, saringan kasebut bisa tahan 1-5 taun gumantung saka ukuran, panggunaan lan pangopènan sing tepat.

Perbandingan biaya pasir vs. fibalon

nyuda rega pangopènan blumbang
nyuda rega pangopènan blumbang

Ngurangi biaya pangopènan kolam

We masang ngisor pitungan komparatif saka biaya saka wedhi vs. Fibalon diwenehake dening pabrikan, njupuk minangka conto blumbang rata-rata karo apaparamèter ing ngisor iki:

  • Volume blumbang: 45 m3
  • Kapasitas pompa: 15 m3 / h
  • Saringan pasir: 100kg
  • 1 backwash / minggu
  • Perkiraan konsumsi banyu: 1 m3
  • Mangsa: 6 wulan (Mei nganti Oktober)
  • Biaya m3 banyu: €3,00

Tabel pangurangan rega pangopènan kanthi medium filter blumbang FIblan

Biaya kira-kiraarenafibalon
Konsumsi banyu backwash€72 (24 m3)€6 (2 m3)
Biaya saben ndandani saringan / penggantian pasir200 €0 €
Biaya flokulan75 €0 €
Biaya konsumsi listrik resirkulasi / ngumbah143 €10 €
Biaya media filter46 €220 €
TOTAL BIAYA536 €236 €
SIMPANAN (kira-kira)€ 300 (60%)
Biaya pabrik pengolahan pasir vs medium filter kanggo kolam renang FIbalon

Migunani urip lan Filter medium aplikasi kanggo FIbalon swimming pool

Ing ndhuwur iku, materi digawe duwe a umur simpan (2-3 taun), padha karo wedhi, Nanging, lan ora kaya wedhi, iku insensitive kanggo owah-owahan iklim lan amben Filter ora cake.

Efisiensi energi ing blumbang sampeyan

Kanggo nganakke, related kanggo biaya blumbang, yen iku kapentingan, ngakses blog kita ngendi kita komentar carane nggunakake efisiensi energi lan kelestarian ing blumbang; kanthi cara sing nyuda konsumsi ing blumbang.


Aplikasi media Filter kanggo pemurnian banyu Fibalon

Kemungkinan nggunakake sistem pemurnian banyu Fibalon


blumbang. Kolam renang ing lemah (pribadi lan umum), kolam renang sing bisa dicopot, spa lan Jacuzzi. pemurnian banyu kolam fibalan
Akuarium lan peternakan iwak. Banyu seger utawa asin. pemurnian banyu akuarium
Irigasi lan blumbang. Penyaringan kolam, sumur, mancur, lsp.
banyu limbah. Pabrik perawatan, tangki banyu. Fibalan pool water purification banyu limbah


industri. Filtrasi, perawatan banyu, pertambangan.

sawetara produk

Kinerja saka medium Filter banyu Fibalon

Kinerja saka medium Filter banyu Fibalon

blumbang lan spa
10 mikron
ion perak
antibacterial

Kinerja saka medium Filter banyu Fibalon plus

Akuarium lan blumbang
5 mikron
lumahing gedhe
struktur serat alus

Kinerja media filter banyu alat Fibalon

Industrial
10 mikron
ion perak
struktur serat gedhe


Perbandingan sistem purifikasi banyu kolam

media filter fibalon kanggo pemurnian banyu
media filter fibalon kanggo pemurnian banyu

Tabel komparatif Fibalon vs. media filter tradisional

Kinerja / Filter mediumfibalonarenaGelasSelulosaCartridge
Entri karo kabeh informasi saka medium FilterSilex wedhi kanggo saringan blumbang Filter blumbang kacaFilter kartrid blumbang
tekanan suda+++++++++++
filtrasi amben jero+++++++++++
Bobot+++++++++++
Polusi++++++++++
Eliminasi residu++++++++
filtrasi ganggang+++++++++
Selektif / Retensi10 mikron20 mikron25 mikron20 mikron15 mikron
Umur umure3 taun2 taun3-4 taun3 sasi4 minggu
pangayoman FrostYaOra AnaYaOra AnaOra Ana
Efisiensi energi95%60%50%35%40%
efisiensi reresik98,50%54%85%90%95%
HardeningOra AnaYaYaYaYa
backwashYaYaYaOra AnaOra Ana
cakingOra AnaYaOra AnaYaOra Ana
Perlu kanggo flocculantOra AnaYaYaYaOra Ana
Resistance kimiaYaYaYaSebageansebagian

Carane ngganti medium Filter kanggo kolam renang kanggo Fibalon

Carane ngganti medium Filter kanggo kolam renang kanggo fibalon
Carane ngganti medium Filter kanggo kolam renang kanggo fibalon

Aplikasi saka beban Filter kanggo Kolam renang Fibalon

Filter media kanggo saringan kolam renang lan spa whirlpool.

Dirancang kanggo ngganti saringan pasir silika, kaca utawa kartrid.

ngganti blumbang Filter pasir
ngganti blumbang Filter pasir

Jumlah bahan filter Fibalon sing dibutuhake

tas filter blumbang fibal
tas filter blumbang fibal

Jumlah medium Filter sing dibutuhake kanggo blumbang fibalon

Fibalon diwenehake ing tas 350 g. Kira-kira saben tas padha karo tas saringan pasir 25kg.

Mulane, saringan sing duwe 75 kg pasir mbutuhake kira-kira 1 kg, utawa 3 karung Fibalon.


Ing kasus ngganti saringan cartridge

  • Ing kasus nyopot panyaring kartrij, mung perlu ngisi ruang sing tetep bebas ing saringan nalika nyopot kartrij tanpa ngencengi.

Ukuran saringan ing ngendi medium panyaring bisa digunakake

ukuran fibalon medium-filter blumbang

Kapasitas sing bisa digunakake Fibalon ing saringan kolam

Fibalon bisa digunakake ing saringan kanthi kapasitas nganti 1500 kg pasir. Filter blumbang pribadi biasane bobote 75-125 kg


Gunakake karo sistem backwash otomatis karo medium Filter blumbang fibalon

katup pamilih blumbang otomatis
Kanggo rincian liyane, pindhah menyang bagean ing: klep pamilih blumbang

Panganggone beban nyaring kanggo kolam renang kanthi katup pamilih otomatis utawa padha

Fibalon nawakake resistance banget sethitik sak filtrasi (mung 20 mbar). Amarga iki, katup pamilih otomatis bisa uga ora bisa digunakake amarga tekanan sing ora cukup.

Kanggo alasan iki, lan ing kasus iki, disaranake supaya backwashes diprogram, utawa ditindakake kanthi manual.

Ganti medium Filter kanggo kolam renang kanggo Fibalon

Ganti medium Filter kanggo kolam renang kanggo Fibalon

Prosedur kanggo ngganti medium Filter kanggo kolam renang kanggo Fibalon

  1. Kaping pisanan, sampeyan kudu medhot pompa saka sumber daya
  2. Kapindho, bukak tutup panyaring miturut pandhuane pabrikan
  3. Banjur rampung kosongake panyaring saka medium panyaring sing ana
  4. Sambungake pompa menyang sumber daya In Out In Out
  5. Banjur sambungake pompa menyang sumber daya
  6. Isi saringan nganggo FIBALON® kanthi dhuwur sing padha karo pasir
  7. Distribusi FIBALON® ing saringan tanpa ngompres
  8. Pungkasan, tutup tutup panyaring miturut pandhuane pabrikan
ngganti kanggo mbukak Filter kanggo pools fibalon
langkah kanggo owah-owahan kanggo mbukak Filter kanggo pools fibalon
Temokake FIBALON, gampang, prasaja, praktis lan entheng. Katentreman atine sing asale saka nyaring sing apik banget.
Carane ngganti medium Filter kanggo kolam renang kanggo fibalon

RSS
Tampilan