Skip isi
Ok Reformasi Pool

Apa wangun blumbang kanggo milih?

Desain blumbang wangun: Apa wangun blumbang kanggo milih? Kang cara paling apik? Ngerteni apa wangun becik kanggo blumbang gumantung ing.

Apa wangun pools kanggo milih

Kanggo miwiti, ing kaca iki saka Ok Reformasi Pool nang desain blumbang kita arep menehi saran ing Apa wangun blumbang kanggo milih?

Wangun Kolam sing Ana

wangun blumbang
Bentuk kolam renang sing beda-beda

Sampeyan kudu dipikirake manawa salah sawijining langkah pisanan sing kudu ditimbang nalika nggawe keputusan kanggo mbangun kolam yaiku wujude., awit iku bakal nemen kondisi estetika lan fungsi iku sawijining wangun.

Kajaba iku, kemungkinan ana ing wangun kolam renang bisa ngandika sing saiki meh tanpa wates.

Apa wangun blumbang sing paling apik?

Apa nemtokake wangun becik kanggo blumbang

Apa wangun blumbang paling apik

Sabanjure, sampeyan bakal bisa ngerti kritéria kanggo njupuk akun sadurunge milih wangun blumbang

  • Pisanan, Wangun becik saka blumbang kita bakal gumantung ing papan sing kita duwe lan fungsi sing dienggo.
  • Temenan, sadurunge mutusake babagan bentuk blumbang, kudu nganalisa kanthi ati-ati karakteristik lan lingkungan kebon lan permukaane, kanthi cara iki kita bakal njamin manawa kita bakal bisa ngoptimalake lembaran banyu. .
  • Contone, ing acara sing kita arep kanggo nyedhiakke nggunakake blumbang kanggo latihan olahraga, blumbang becik kita bakal dawa lan sempit.
  • Conto liyane sing bisa mengaruhi pilihan saka wangun blumbang yen arep kanggo anak. Ing kasus iki, pilihan sing apik yaiku nyiyapake area blumbang kanggo papan dolanan lan mulane, bentuk kolam sing paling cocog yaiku sing luwih akeh luwih apik lan kanthi kondisi ambane sikil ing jero ruangan. area anak (1,20, XNUMXm).
  • Kanthi cara iki, dituduhake manawa keputusan kanggo nggambarake apa sing bakal sampeyan gunakake ing kolam renang sadurunge mutusake salah sawijining cara utawa liyane bakal dadi penting banget.
  • Ing sisih liyane, Requirement liyane kanggo netepke nalika milih wangun blumbang iku kanggo duwe garis sakcara adoh sabisa., kanthi cara iki kita bakal bisa ngalahake kabeh papan. Oalah, iki ora ateges blumbang kudu digambar nganggo kurva lan garis lurus utawa kanthi macem-macem wujud.
  • Pungkasan, kudu dicathet yen blumbang sing dibangun nganggo sistem beton tradisional bakal ngidini sampeyan nggawe blumbang persis kaya sing dikarepake.

Coba endi wangun blumbang sing paling cocok kanggo sampeyan miturut panggunaane

Gumantung ing jinis panggunaan, saben jinis blumbang bisa digunakake kanggo:

  • Kaping pisanan, ana wujud kolam renang kanggo sing paling atletis, yaiku, sing kudu latihan ing jero kolam utawa nglangi.
  • Sareh, blumbang dimaksudaké kanggo rehabilitasi utawa cures.
  • Ana uga wangun lan jero blumbang sing dimaksudake kanggo nyilem lan aktivitas ing jero banyu, sanajan sampeyan kudu eling yen iki dudu ide apa kolam renang pribadi.
  • Ing sisih liya, ana kolam renang sing bentuke biasane ditujokake kanggo bocah cilik, kayata: hiburan rekreasi lan kegiatan dolanan.
  • Kajaba iku, ana kemungkinan sampeyan kudu nyinaoni wangun blumbang amarga ing kasus sampeyan dimaksudake kanggo panggunaan multifungsi.
  • Etc.

Kabeh iki ringkesan saka macem-macem tujuan sing blumbang bisa ditetepake, nanging dhasar kita pengin nandheske sing wiwit kita ora mbangun blumbang saben dina kita kudu sinau lan mikir banget carane nindakaken.

Jinis wangun blumbang

wangun blumbang ora duwe aturan baku
wangun blumbang ora duwe aturan baku

Macem-macem wangun blumbang

Kanggo miwiti, ana macem-macem wujud lan ukuran kolam renang, banjur gumantung saka kontur perimeter, kita bakal nuduhake sampeyan wangun blumbang utama

  • Kaping pisanan, kita ketemu pools persegi dowo, kang pilihan saka kaunggulan par mayoritas.
  • Kapindho, sampeyan bisa milih ing antarane sing biasane paling dipilih, yaiku kolam-kolam sing bentuke kolam renang gaya geometris, kayata: persegi, pentagon, oval, bunder, bunder ganda ...
  • Antarane opsi liyane, ana uga cukup sing dicokot saka kapentingan (utamané ing wong tuwa) ing pools ginjel-shaped.
  • Sampeyan uga duwe pilihan saka wangun blumbang tradisional utawa klasik dilengkapi undhak-undhakan gaya Romanesque.
  • Sanajan, akhir-akhir iki saya tambah akeh milih kolam renang sing bentuke L.
  • Miturut cara kasebut, kudu dicritakake manawa ana model kolam renang kanthi bentuk sing ora teratur utawa gratis, yaiku, kanthi desain sing digawe miturut kustomisasi sampeyan.
  • Etc.

Model wangun blumbang sing paling dipilih: blumbang persegi panjang

Akèh-akèhé saka pools modern diprodhuksi ing gaya fashion beda, kayata blumbang pinter, pools infinity, sing nggabungake karo lingkungan, karo grojogan utawa Jacuzzi lan kabeh iki karo kamungkinan kanggo milih sembarang jinis blumbang.

Desain taman kanthi kolam persegi panjang

blumbang persegi dowo
blumbang persegi dowo

Fitur blumbang persegi dowo

desain blumbang persegi dowo
desain blumbang persegi dowo
  • Ing sisih liya, kolam persegi panjang minangka klasik sing paling dipilih.
  • Iki amarga padha duwe kemampuan kanggo diwujudake lan disambungake kanthi sampurna ing papan apa wae.
  • Kajaba iku, struktur kasebut nyedhiyakake komponen keanggunan sing cocog ing lingkungan apa wae.

Keuntungan saka milih wangun persegi dowo

blumbang persegi dowo
blumbang persegi dowo
  • Ing wektu sing padha, jinis blumbang iki cepet lan gampang dipasang, mesthi ana ing kahanan apa wae.
  • Babagan ukuran blumbang persegi dowo, kabeh padha ayu nanging pancen kudu ana proporsi sing ana ing lingkungane.
  • Sanajan, tanpa mangu-mangu, dawane luwih gedhe, katon apik banget bakal sumunar.
  • Lan, mesthi, luwih dawa, luwih gampang kanggo nindakake stroke lan olahraga ing njero.
  • Ing wektu sing padha, thanks kanggo wangun blumbang persegi dowo, iku kudu nyatet sing paling prasaja model par excellence kanggo menehi hasil karo reresik lan pangopènan.

Wangun blumbang biasa lan tradisional

blumbang ginjel shaped

blumbang ginjel
blumbang ginjel

Apa kolam ginjel?

  • Logis, blumbang ginjel iku salah siji sing duwe wangun kaya kuwi.

Kaluwihan ginjel shaped blumbang

blumbang ginjel shaped
blumbang ginjel shaped
  • Minangka adoh minangka blumbang ginjel, iku perlu kanggo nggaris sing iku salah siji saka gaya klasik ing Kebon pribadi.
  • Bener, malah dina iki, ing Correspondence kanggo katon, akeh wong nganggep minangka harmonis lan modern.
  • Nanging, amarga efek visual saka kurva, estetis luwih apik kanggo kolam sing padha karo utawa luwih gedhe tinimbang 50m2.
  • Fitur liyane sing model blumbang sing bentuke ginjel iki biasane didhasarake kanthi nggawe ambane sethithik banget ing bagian sing kurang oval supaya bisa njupuk luwih akeh kegiatan tartamtu kayata dolanan karo bocah-bocah.

Penyayang blumbang sing bentuke ginjel

blumbang ginjel
blumbang ginjel
  • Ing tingkat penasaran, blumbang sing bentuke ginjel dipasrahake dening akeh pengikut Feng Shui.
  • Mangkono, iku uga kudu ngandika sing Feng Shui punika technique Chinese asal Tao adhedhasar search kanggo imbangan, mulane padha pracaya sing siluet saka blumbang ginjel harmonizes energi lingkungan kanggo ningkataké kesehatan, uga-kang lan kamakmuran.
  • Mulane, konfigurasi spasi minangka salah sawijining keprihatinan utama, nyebarake kamar ing omah lan kebon kanthi cara supaya hubungan harmonis bisa digayuh ing omah.

blumbang kothak

blumbang kothak
blumbang kothak

Fitur blumbang kothak

  • Kaping pisanan, njlentrehake manawa blumbang alun-alun minangka salah sawijining, kaya sing digambarake jenenge, yaiku sing duwe sudhut lurus lan pinggir sing padha.
  • Ing cara sing padha, kita pracaya iku trep kanggo nerangake sing pools kothak ora salah siji saka model paling milih.
  • Biasane iki amarga kurang fungsional.
  • Nanging, yen pancen duwe pandherek dhewe sing ngrembug lan nyorot keasliane.

¿Por qué blumbang kothak ora banget fungsi?

blumbang kothak
blumbang kothak
  • Kolam alun-alun ora bisa digunakake amarga ora cocok kanggo nglangi.
  • Senajan blumbang pribadi ora dirancang kanggo olahraga, nanging ateges kanggo kelangan lan ngendhokke .

wangun blumbang oval

blumbang oval
blumbang oval

Fitur blumbang wangun oval

  • Wangun blumbang oval dibedakake kanthi kaendahan elongated kanthi garis sing apik, sing ndadekake kita modernitas lan tentrem.
  • Utamane, luwih disenengi minangka kolam renang kulawarga amarga cocog karo game lan acara istirahat uga olahraga.

Kaluwihan saka blumbang wangun oval

Desain taman kanthi kolam oval
Desain taman kanthi kolam oval
  • Mbokmenawa, iku salah siji saka piscis sing paling nggampangake pangopènan piscian lan sirkulasi banyu dhewe amarga wangun bunder.
  • Kurva blumbang ngidini kanggo ngubengi luwih gampang
  • Kanthi area lumahing sing padha, dawa nglangi sampeyan bakal luwih gedhe tinimbang blumbang persegi panjang.
  • Wangun sing dibunderaké ngidini sirkulasi banyu sing luwih apik, saéngga nggampangake pangopènan blumbang

wangun blumbang bunder

Desain taman kanthi blumbang bunder
Desain taman kanthi blumbang bunder

A blumbang babak becik kanggo blumbang cilik

wangun blumbang bunder
blumbang bunder
  • Jinis blumbang bunder iki becik kanggo blumbang sing ngidini sawetara wong kanggo mimpin watara pinggiran.
  • Kanggo alasan iki, padha dimaksudake ora kanggo meksa lan ngendhokke, nyediakake conation saka ease saka nggunakake.

Wangun blumbang asli

blumbang angka wolu

blumbang angka wolu
blumbang angka wolu

Gambar wolung fitur blumbang

  • Umumé, iku disucèkaké kanggo kulawargané karo bocah cilik.
  • Realisasi saka blumbang angka wolu biasane diwujudake kanthi pembagian antarane wilayah cethek kanggo dolanan lan wilayah sing luwih jero.

Kolam renang sing bentuke aku

wangun kolam renang
F

Kolam renang: becik kanggo olahraga

  • Kauntungan nyata saka kolam renang yaiku njamin kabeh jinis syarat, kegiatan kulawarga lan nglangi.
  • Estetika kolam renang sing apik banget lan elegan.

blumbang L shaped

blumbang L shaped

Kaluwihan saka blumbang L shaped?

  • Kolam renang sing bentuke L duwe kauntungan kanggo digabungake de Optimization saka papan blumbang.
  • Sakabèhé, kanthi konfigurasi blumbang iki sampeyan bisa nyampur kabeh jinis unsur hiasan,

blumbang segitiga

blumbang segitiga

Apa jinis blumbang segi telu

  • Kolam segitiga yaiku sing diwatesi kanthi telung sisih lurus.
  • Ing jumlah, saestu, padha mung biasane dikenal nalika ana kabutuhan tartamtu saka tanah.

Model kolam renang gratis

Kolam renang lan desain taman gratis
Kolam renang lan desain taman gratis

Apa pools wangun free

  • Saiki, dheweke dijaluk nggawe wujud sing dikarepake dadi kasunyatan supaya bisa njupuk profil modern sing mewah ing siluet kolam renang kita.

Karakteristik Kolam desain sing ora duwe aturan baku utawa gratis

Kolam desain ora duwe aturan baku
Kolam desain ora duwe aturan baku
  • Pungkasane, wangun blumbang gratis digawe kanggo cocog karo model kasebut tanpa simetri.
  • Tegese, wangun blumbang gratis minangka jinis blumbang modern sing dikenal minangka blumbang sing ora teratur sing pecah karo wangun standar.
  • Mulane, blumbang desain gratis nduweni hawa kebebasan total kanthi wangun curvilinear.
  • Kanthi cara iki, saiki kita ngrancang kolam renang lan kebon kita bisa bebas milih antarane varietas kanggo mbangun struktur sing dadi kolam renang modern kanthi desain lan unsur anyar.
  • Akibate, akeh sing milih bentuk sing disenengi kanggo diwujudake ing siluet kolam renang, saka sing gampang banget nganti mewah.
  • Kesimpulane, dheweke nggawe kolam renang kanthi bentuk eksklusif lan bahan inovatif.

Kolam jantung ora duwe aturan baku

blumbang jantung
blumbang jantung
  • Ing kasus iki, kita wanted kanggo ilustrasi conto model blumbang jantung shaped, kang sawise kabeh isih blumbang free-wangun.

Kolam renang pribadi: apa kaluwihan kasebut?

wangun blumbang adat
blumbang adat
  • Utamane, a blumbang kanthi selaras nanggapi loro rasa lan kabutuhan sing tepat.
  • Bisa dicocogake karo papan apa wae amarga bisa nyepetake spasi, ngubengi wit-witan, kanthi ringkes, nggawe siluet trep

Klik ing judhul kanggo takon kaca ngendi kita nuduhake wangun kolam renang nalika mbangun undhak-undhakan ditambahake:

Multiple kemungkinan manéka thanks kanggo blumbang undhak-undhakan


Estetika ing pambangunan kolam renang

Pilih werna blumbang

Salah sawijining keprihatinan utama nalika mutusake kanggo mbangun blumbang yaiku kanggo nemtokake bentuke apa lan sabanjure. milih werna blumbang

jangkoan werna liner bersenjata
Range warna liner sing diperkuat

RSS
Tampilan