Skip isi
Ok Reformasi Pool

Model kolam tanpa wates: apa kolam renang tanpa wates?

Kolam tanpa wates: kita bakal nuduhake kabeh babagan desain kolam kanthi model lan varian kolam tanpa wates utawa uga disebut kolam tanpa wates.

kolam tanpa wates
kolam tanpa wates

Kanggo miwiti, ing kaca iki saka Ok Reformasi Pool nang desain blumbang kita nampilake sampeyan Model kolam tanpa wates utawa uga dikenal minangka overflowing.

Apa blumbang tanpa wates

desain taman karo blumbang tanpa wates
desain taman karo blumbang tanpa wates

Apa sing diarani kolam tanpa wates?

Kaping pisanan, nerangake apa Kolam tanpa wates bisa uga dikenal minangka blumbang tanpa wates, blumbang tanpa wates, blumbang tanpa wates, blumbang tanpa wates, utawa blumbang tanpa wates..

blumbang tanpa wates apa iku

Apa tegese kolam renang tanpa wates?

Kaya sing diarani jenenge, Iku kang sheet banyu overflows ndhuwur leveling saka pinggir blumbang., dadi misale jek sing ilang ing cakrawala.

blumbang tanpa wates minangka

blumbang telas
blumbang telas

Apa blumbang tanpa wates

Una blumbang tanpa wates utawa overflowing iku salah siji sing exertse efek visual utawa ilusi optik sing banyu ngluwihi cakrawala, utawa ilang, utawa ngluwihi tanpa wates.

Mulane blumbang tanpa wates dirancang kanggo muter trik visual, nggawe sampeyan mikir ora ana pamisahan antarane banyu lan fitur lanskap ing saubengé.

Kolam infinity digawe saka apa?

Una blumbang tanpa wates dumadi saka siji utawa luwih tembok sing cocog persis karo tingkat banyu ing blumbang. Iki tegese padha permanen overflowing; banyu kasebut tiba ing wadhuk, sing ana ing sangisore 'pojok sing ilang', lan banjur dipompa maneh menyang blumbang.

Apa pools tanpa wates ditondoi

  • Mangkono, dhasar ditondoi kanthi banyu ing tingkat sing padha karo sisih ndhuwur teras, yaiku, banyu mili ing pinggir blumbang, entuk kesan visual sing nggumunake.

History of infinity pools: desain saestu estetis

Dampak apik karo kolam tanpa wates

Pancen, blumbang tanpa wates minangka barang anyar ing blumbang modern amarga transmisi sensasi sing nggumunake lan nggumunake sing padha karo kemewahan lan kenyamanan.

Dadi dumadakan nalika nggambarake blumbang tanpa wates, sampeyan bakal bisa ngerteni energi, istirahat lan kenyamanan sing apik.

Nyatane, akeh kaendahan sing ilang ditransfer amarga kasunyatane garis kasebut mimpin menyang kontinuitas karo lingkungan.

Kajaba iku, gampang banget kanggo nempelake unsur hiasan apa wae kanggo menehi nilai seni.

Precedents sajarah saka infinity pools

Ana akeh kontroversi babagan asal-usul blumbang tanpa wates, nanging kita bisa ujar manawa recirculating banyu mancur karo banyu sing tumpah ing pinggiran menyang cekungan sing digunakake ing pirang-pirang abad kepungkur minangka cikal bakal kolam tanpa wates.

Silvertop House Tanpa wates Pool

tanpa wates blumbang house silvertop
tanpa wates blumbang house silvertop
Timer Pertama Mbangun Omah Kolam Tanpa wates: Arsitek Modernis John Lautner

Ing sisih liya, kudu dicathet yen ing AS, Arsitek modernis John Lautner wiwit mbangun blumbang kanthi pinggir mburi ing California Kidul ing pertengahan abad kaping-XNUMX.

Kajaba iku, kolam renang pisanan sing dibangun ing omah Silvertop, sing ditugasake dening industrialis Kenneth Reiner, wis dadi salah sawijining desain sing paling misuwur lan uga duwe label minangka salah sawijining konstruksi kolam infinity pisanan ing donya (sanajan durung kabukten. ) .

Kolam tanpa wates ing omah Silvertop minangka blumbang cantilevered sing katon mili langsung menyang Silver Lake Reservoir ing ngisor iki.


Nalika mbangun blumbang tanpa wates

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Dikarepake kanggo pools tanpa wates ing munggah

Saiki, panjaluk kolam tanpa wates tambah akeh saben taun.

Sejatine ing komplek wisata sing nduweni pemandangan segara, kolam renang ing hotel lan resort, pusat olahraga, taman ruangan, utawa spa lan pusat termal ...,

Nanging bebarengan panjalukan kanggo pools pribadi karo lingkungan visual istimewa uga nambah.

Ngendi kolam tanpa wates digawe?

Biasane, kolam tanpa wates digawe ing mujur nengen paradisiacal kayata: pesisir, segara, gunung ...

Lan kita bisa nemokake yen desain iki biasane banget bebarengan ing hotel sing duwe mujur nengen karo garis langsung saka ngarsane menyang segara.

Apa aku bisa mbangun blumbang tanpa wates ing omahku?

Kaya sing wis kasebut, ora ana masalah kanggo mbangun blumbang panorama ing omah sampeyan.

Ndhuwur kabeh, kudu dicathet yen iki minangka salah sawijining model kolam renang sing paling higienis lan paling aman.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa yakin, kita duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe kolam tanpa wates kanthi cara sing gampang, sanajan kanthi bentuk sing ora teratur: Hubungi kita, kunjungan gratis lan tanpa prasetya.

Kolam tanpa wates ing lemah atos

Mesthi wae kita bisa mbangun blumbang tanpa wates ing medan sing kasar, ing kasus iki asil lanskap bakal luwih nyenengake.

Sistem kita ngidini kita mbangun blumbang tanpa wates ing permukaan kanthi lereng, miring, pinggiran sing ora rata utawa overhang. Hubungi kita, kunjungan gratis lan tanpa prasetya.


Kepiye desain kolam tanpa wates?

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Sistem blumbang kebanjiran

Sistem panjelasan video kanggo blumbang tanpa wates

Sistem panjelasan kanggo kolam tanpa wates

Indeks isi kaca: Kolam tanpa wates

  1. Apa blumbang tanpa wates
  2. History of infinity pools: desain saestu estetis
  3. Nalika mbangun blumbang tanpa wates
  4. Kepiye desain kolam tanpa wates?
  5. rincian blumbang tanpa wates
  6. Kaluwihan saka blumbang tanpa wates
  7. Cons saka pools tanpa wates
  8. safety blumbang tanpa wates
  9. Jinis model blumbang tanpa wates
  10. desain blumbang tanpa wates
  11. Jawaban kanggo pitakonan sing paling kerep babagan blumbang tanpa wates
  12. Apa kolam tanpa wates mbutuhake pangopènan tambahan dibandhingake karo sing tradisional?
  13. Pira regane kanggo mbangun kolam tanpa wates?

rincian blumbang tanpa wates

blumbang tanpa wates cilik
blumbang tanpa wates cilik

Carane nggawe blumbang tanpa wates lan cara kerjane

Carane nggawe ilusi sing wates ilang

Nalika wates antarane blumbang tanpa wates lan lanskap ing saubengé katon surem, iki mung minangka trik sing dirancang kanthi apik ing mripat.

Pinggir blumbang tanpa wates kaya pinggir blumbang apa wae, kajaba ana celup ing siji bagean kanggo ngidini banyu mili menyang cekungan tangkapan ngisor.

Kanggo nggawe ilusi pinggiran sing ilang, kolam tanpa wates dirancang tanpa tutup sing katon: ing tingkat dek, ora ana apa-apa (pinggiran, pavers, utawa dek) kanggo narik kawigaten menyang pinggir.

Carane ora tanpa wates blumbang pinggiran karya

Kepiye cara blumbang tanpa wates: banyu mili menyang tingkat sing luwih murah

Ing blumbang tradisional, banyu disedot dening pompa liwat bukaan disebut skimmers; banjur disaring lan dipompa langsung menyang blumbang; iku sirkuit tertutup. Mung banyu sing ilang, kajaba ngumbah panyaring, amarga penguapan ing blumbang, utamane ing musim panas. Tingkat banyu kira-kira 15 cm ing ngisor watu coping.

Apa sing kedadeyan, mesthi, yaiku banyu mili mudhun menyang tingkat sing luwih murah lan (gumantung saka kemiringan lereng grojogan kasebut) ditangkep ing blumbang ngisor, sing banjur kebanjiran maneh nalika volume saya tambah akeh. ndhuwur.

Mangkono, kanggo nggawe efek cascading iki, pools infinity dibangun karo bagean saka tembok dibusak cedhak ndhuwur blumbang utawa ing tingkat nanggulangi.

Kolam infinity minangka jinis grojogan kanthi tingkat ngisor siji

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Mesthi, Kolam tanpa wates minangka jinis grojogan kanthi tingkat ngisor siji: bagean pinggir blumbang sing luwih murah, minangka bendungan sing melu menyang cekungan pengumpul sing luwih murah. Saka ing kono, banyu dipompa maneh menyang blumbang ndhuwur kanggo nggawe kebanjiran sing terus-terusan.

Ing cendhak, banyu banjur tumpah ing sisih menyang wadhah ngumpulake. Nggunakake pompa lan hidrolik, banyu kebanjiran dipompa maneh menyang blumbang lan siklus terus. Gumantung ing desain sing disenengi, mekanisme sing ngasilake banyu menyang blumbang bisa dadi barang sing ora katon ing ngisor permukaan utawa fitur sing narik kawigaten kayata grojogan watu.

Carane nggawe blumbang tanpa wates

construction blumbang tanpa wates
construction blumbang tanpa wates

Teknik infinity pool

Fitur utama blumbang overflow

Overflow utamane minangka prinsip hidrolik lan migunani kanggo nemtokake fitur utama: Umume kolam kebanjiran dibangun ing beton, sanajan sawetara pabrik kit kolam utawa cangkang wis mlebu pasar iki.

Sifat blumbang tanpa wates

  • Kolam limpahan ana ing lemah utawa sebagian ing lemah.
  • Sistem filtrasi sing dipasang ing ruangan teknis meh padha karo kolam skimmer.
  • Kabeh tutup bisa digunakake: liner, PVC dikuatake, poliester, kothak
  • Ing blumbang pinggiran negatif utawa blumbang pinggiran nol, banyu ora di sedot menyang blumbang, nanging rodo menyang tank disebut "balancer"; sawise filtrasi, banyu bali menyang blumbang liwat stopkontak (biasane ing tembok lan ngisor) lan mung bisa kebanjiran amarga blumbang wis kebak. Banyu mili menyang talang sing dikumpulake banjur dialihake kanthi gravitasi menyang tangki imbangan.
  • Kanggo skimmers, kita ana ing ngarsane sirkuit tertutup: iku banyu sing padha sirkulasi, supaya ora ana kuatir khusus babagan konsumsi banyu. Ing kene garis banyu 3 nganti 4 cm ing ngisor tutup utawa malah ing tingkat sing padha kanggo blumbang pinggiran nol.

Carane efek lake digawe

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Kanggo entuk efek sing apik iki, banyu kudu ngluwihi kabeh perimeter blumbang.

We njaluk iku kanthi nginstal a saluran panyaring sing wewatesan kabeh blumbang lan ngendi banyu lumebu terus.

Yen digatekake, banyune tansah mili ing sadhuwure pinggiran sing dibangun rada miring.

Kita nutupi saluran panyaring karo kita kothak keramik. Panggangan bisa dadi warna sing padha karo trim kanggo estetika sing 100%.

Cara kerja blumbang tanpa wates: Peralatan khusus

Padha penting kanggo pambangunan blumbang tanpa wates lan ora kudu larang. Tangki imbangan, mesthine, penting kanggo operasi kasebut, amarga saka ing kono banyu bakal disedot dening pompa kanggo nyebabake blumbang kebanjiran.

Ana akeh sing kudu diwaca babagan ngitung volume sampeyan; Biasane, ora mung volume blumbang kudu dijupuk menyang akun, nanging uga tingkat aliran saka pump diwilang adhedhasar dawa kebanjiran lan nomer bathers samesthine. Cilik banget bakal ora cukup yen udan utawa nggunakake blumbang sing berlebihan, lan banyu bakal boros; gedhe banget dhuwit boroske kanggo masonry lan bahan kimia

Overflow pool Kompensasi tank lan saluran

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Overflow blumbang operasi ganti rugi tank lan saluran

Umume ing salah siji sisih blumbang ana tank ganti rugi accumulator kang nambah aga menyang prau blumbang supaya Balance volume terlantar banyu.

Nanging, ing sisih liya blumbang, sabenere sisih overflow, ana saluran sing ditutupi kothak (kadhangkala gumantung ing desain blumbang isine kabeh keliling) =, ngendi banyu diklumpukake lan tekan kamar ngendi iku bakal pompa kanggo diangkut menyang sistem filtrasi blumbang lan bali maneh.

Secara logis, saluran kasebut kudu dikondisikake kanthi jumlah outlet sing cocog kanggo ngaktifake gerakan banyu menyang tangki kompensasi.

Fungsi selokan yaiku kanggo ngumpulake banyu sing mili saka kolam lan ngisi tangki. Panggonane gumantung saka jinis kebanjiran; ing blumbang cascading, lenggah ing ngisor sisih (s) liwat kang banyu overflows. Ing blumbang tingkat geladhak nul, iku bakal dumunung watara kabeh keliling blumbang. Nozzles entri ngisor (ora bakal bingung karo saluran ngisor) asring diabaikan, nanging penting ing technique sistem hydraulic mbalikke. Sistem kontrol level tank imbangan uga penting banget. Fungsine kanggo nggawe urip luwih gampang lan ngindhari mundhut banyu utawa masalah gedhe karo pompa. Ana luwih utawa kurang solusi ekonomi: floats, probe, bubbler. Katup non-bali utawa ora bali lan katup solenoid kanggo ngisi tangki kanthi otomatis uga perlu.

Operasi sistem filtrasi blumbang kebanjiran

Kepiye cara kerja filter blumbang tanpa wates?

  • Amarga gerakan gedhe saka banyu ing blumbang, saiki dhewe bakal push kabeh lebu sing tiba menyang saluran, nyegah akèh-akèhé kasus saka dumunung ing ngisor blumbang.
  • Kanthi cara iki, praktis ora perlu kuwatir babagan ngresiki dhasar kolam.
  • Lan mulane, kita uga bakal ngirit biaya sing ana gandhengane karo pangopènan kolam.
  • Ing wektu sing padha, blumbang tanpa wates ora mbutuhake skimmer utawa nozzle discharge; amarga kanthi overflow fungsi aksesoris kasebut wis ditindakake.

Skema instalasi pengolahan limbah kolam meluap

Skema kebanjiran instalasi pengolahan limbah kolam

Fungsi kothak kanggo blumbang tanpa wates

Grate blumbang overflow serves kanggo nutupi saluran sing transports banyu.

  • Grate kolam kebanjiran bisa digawe saka plastik.
  • Sampeyan uga bisa milih kothak porselen.
  • Utawa milih siji kothak ora katon sing mung irisan sawetara milimeter sing ndhelikake saluran sing nggawa banyu menyang prau ganti rugi.

Carane mbangun video tanpa wates pool

Sabanjure, sampeyan bisa ndeleng animasi ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh rincian perakitan lan eksekusi pinggiran kebanjiran blumbang tanpa wates.

Carane nggawe blumbang tanpa wates

Tutorial video carane nggawe kolam tanpa wates karo sistem 9

CARA MBANGUN blumbang limpahan nganggo sistem 9

Kaluwihan saka blumbang tanpa wates

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Kabecikan utama blumbang tanpa wates

  1. Kaping pisanan, kudu dicathet yen ing model blumbang tanpa wates banyu iki wadi resik, kristal bening lan transparent.
  2. Iki amarga resirkulasi kabeh volume banyu terus-terusan lan ing wektu sing cendhak.
  3. Ing tangan liyane, awit iku kuwi unsur ketok visual ngandika dadi a titik kuwat keamanan lan kontrol kanggo wong cilik, awit ing sembarang titik ing taman kita bisa ndeleng sheets banyu kaya tlaga.
  4. Pangopènan garis banyu lan dhasar blumbang meh ora ana awit kebanjiran padha ndadekake ora reged.
  5. Kajaba iku, faktor kebanjiran nyebabake banyu sing padha saka blumbang kasebut bisa ditemokake ing saluran utawa tangki kompensasi, sing Iku bakal mbebasake kita saka instalasi skimmers blumbang.
  6. Kebanjiran banyu dumadi terus-terusan lan subtly; ing cara iki jotosan wis cushioned lan iku transfigured minangka a blumbang sepi.
  7. Terus karo kaluwihan, pinggiran blumbang overflow luwih gampang diakses, mula kabukten bisa nggampangake mlebu kolam lan bakal dadi luwih apik nggunakake blumbang.
  8. kolam tanpa wates, estetika sing apik banget kanthi akeh pilihan kreatif: saka kaca spion banyu, kaca overflow, kanggo joints karo jubin kayu ...
  9. Lan, mesthi, kita bisa nyathet luwih akeh kaluwihan, sanajan contone sifat sing apik banget wis katon.

Cons saka pools tanpa wates

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Kekurangan utama model kolam tanpa wates

  1. Ndhuwur kabeh, kerugian utama model kolam tanpa wates yaiku biaya realisasi sing dhuwur, amarga kita mbutuhake desain sing luwih rumit lan luwih saka siji lan luwih gedhe (kita kudu nginstal saluran lan tank ganti rugi).
  2. Minangka asil saka kabeh sing wis diterangake, pambangunan blumbang tanpa wates luwih abot tinimbang sing saka blumbang tradisional amarga uga mbutuhake pitungan hidraulik ringkes tartamtu kanggo duwe ukuran saluran lan jaringan pamilike, ukuran tank akumulasi, diameteripun saka pipo, etc.
  3. Kajaba iku, aja lali yen construction dhewe bakal luwih larang amarga iku perlu kanggo nginstal struktur blumbang dhewe ing kahanan geologi nemen (tebing, pantai…)
  4. Ringkesan, Tangki kompensasi kudu bisa nampung antara 5 nganti 10% saka total volume banyu ing blumbang.
  5. Kosok baline, sing sistem filtrasi Iku luwih murah karo kinerja reresik kurang darmabakti lan unggul.
  6. Sawetara profesional nandheske sing reresik saka saluran bisa dadi titik marang, Nanging kanggo bagean kita mikir sing iku cacat minimal awit iku counteracted dening entuk manfaat saka kurang reresik ing aspèk liya saka blumbang.
  7. Kanggo nganakke, cara perakitan blumbang tanpa wates minangka asil saka kebanjiran bakal nimbulaké a tambah konsumsi banyu lan listrik babagan sing tradisional (kudu ana aliran banyu sing terus-terusan lan akibate filtrasi sing ditindakake).

safety blumbang tanpa wates

pinggiran blumbang tanpa wates
pinggiran blumbang telas

Apa kolam tanpa wates aman?

Ya, kolam tanpa wates aman. Reelinga, pinggiran ilang iku trick visual, ora pinggiran ilang, lan pungkasanipun yen sampeyan nglangi menyang pojok blumbang, sampeyan bakal kenek tembok.


Indeks isi kaca: Kolam tanpa wates

  1. Apa blumbang tanpa wates
  2. History of infinity pools: desain saestu estetis
  3. Apa blumbang tanpa wates
  4. History of infinity pools: desain saestu estetis
  5. Nalika mbangun blumbang tanpa wates
  6. Kepiye desain kolam tanpa wates?
  7. rincian blumbang tanpa wates
  8. Kaluwihan saka blumbang tanpa wates
  9. Cons saka pools tanpa wates
  10. safety blumbang tanpa wates
  11. Jinis model blumbang tanpa wates
  12. desain blumbang tanpa wates
  13. Jawaban kanggo pitakonan sing paling kerep babagan blumbang tanpa wates
  14. Apa kolam tanpa wates mbutuhake pangopènan tambahan dibandhingake karo sing tradisional?
  15. Pira regane kanggo mbangun kolam tanpa wates?

Jinis model blumbang tanpa wates

blumbang tanpa wates
blumbang tanpa wates

Banyu blumbang tanpa wates

Model blumbang tanpa wates ditemtokake kanthi nimbang jumlah kebanjiran sing ana ing kaca lan blumbang.

Asring, kita bisa nemokake pools tanpa wates karo overflows ing sisih siji kaca utawa ing 2 utawa 3 (kabeh iki bakal gumantung ing agen estetika sing arep kita menehi).

Desain kolam tanpa wates miturut kebanjiran

Dadi, jinis utama kolam tanpa wates sing bisa ditemokake yaiku:

Model 1st blumbang tanpa wates karo overflow ing 4 sisih

Kolam tanpa wates Munich-jinis

munich infinity pool
munich infinity pool

Karakteristik infinity pool tipe munich

  • Kaping pisanan, ana blumbang tanpa wates karo kebanjiran ing kabeh 4 sisih, yaiku, watara kabeh perimeter blumbang ing talang ditutupi kothak.

Model 2nd kolam tanpa wates

Pool karo tanpa wates overflow ing sisih siji, loro utawa telu overflows

blumbang prefabricated dipindhah
blumbang prefabricated dipindhah
  • Ing kasus iki, blumbang tanpa wates bisa kebanjiran saka siji, loro utawa telung pojok blumbang.
  • Kanthi cara sing liwat bagean utawa bagean sing kebanjiran tiba vertikal menyang saluran sing ing sawetara kasus tumindak minangka tank ganti rugi utawa mung minangka bagéan saka sirkuit karo prau ganti rugi kapisah.
  • blumbang tanpa wates ing kaca
  • blumbang kebanjiran infinito
  • blumbang tanpa wates ing rak
  • blumbang tanpa wates karo kothak ora katon
  • blumbang kebanjiran ing grojogan.

3. model blumbang pinggiran tanpa wates

Kolam tanpa wates ing kaca

Kolam renang tanpa wates kaca modern

  • Kaping pisanan, miturut apa blumbang kaca dilereni soko tugas ndadekke tutul macem pengalaman anyar ing pangertèn sing ndadekake wong sing nglangi ngrasakake sensasi digantung ing udhara nalika nglangi.
  • Ing tangan liyane, thanks kanggo asosiasi dituduhake dening banyu, iku nimbulaké kita a raos sayah.
  • Uga, minangkaKita nuduhake kabeh atraksi sing padha karo keanggunan sing padha, nyediakake papan kebak urip lan sing misale jek kita tanpa mangu pancen nyengsemaken.
  • Tanpa mangu, pools kristal pantes impact apik, nggawe gaya anyar ing pasar ing desain blumbang lan ing ngarep kabeh jinis proyek.
  • Pungkasan, iku a opsi karo titik desain banget kuwat sing nawakake macem-macem kemungkinan: gumantung saka carane kaca tembok kasebut digarap, yen dilebokake ing wilayah idyllic kayata madhep segara, muter karo wangun lan ukuran, yen ditambahake unsur pelengkap liyane kayata grojogan, banyu supaya tiba ing tumpahan, lsp.
  • Ing cendhak, entuk informasi luwih lengkap ing kaca darmabakti kanggo: Kolam kaca sing bisa dicopot modern.

Kolam renang tanpa wates jinis 4 kanthi kaca akrilik

Kolam renang tanpa wates karo kaca akrilik

Apa blumbang telas acrylic cetha

Kolam tanpa wates karo kaca akrilik kebanjiran karo jinis kaca iki, yaiku a resin sing dipikolehi saka polimerisasi metil metakrilat. sing bakal ngidini kita entuk tembok ing jero banyu utawa jendhela saka blumbang kaca (antarane aplikasi liyane).

Sabanjure, klik lan sampeyan bakal ngetik bagean tartamtu saka: gaya fashion ing blumbang akrilik bening

Model blumbang overflow karo grojogan

Air Terjun Infinity Pool

banyu terjun infinity pool
banyu terjun infinity pool

Apa iku Waterfall infinity pool

Kolam renang tanpa wates grojogan melu menyang grojogan dhewe, sing dekoratif banget lan gampang diresiki.

Kolam renang tanpa wates model 6

Kolam kebanjiran nol

blumbang tanpa wates nul pinggiran
blumbang tanpa wates nul pinggiran

Ing pinggiran nol utawa pools discharge, banyu tekan pinggiran tembok, flushes karo pinggiran ngluwihi, sadurunge Mudhun dening gravitasi menyang slot cilik lan tekan tank overflow. Iki entuk efek visual sing resik lan modern. Sampeyan uga bisa ngatur tapel wates kanthi milih bahan sing beda kanggo konstruksi.

Kolam renang tanpa wates model 7

Kolam kebanjiran Finlandia

blumbang kebanjiran Finnish
blumbang kebanjiran Finnish

El kebanjiran Finlandia o kaca spion Iki minangka sistem sing luwih inovatif lan estetis kanggo nyaring lan ngumpulake banyu saka permukaan kolam renang tinimbang skimmer

El kebanjiran Finlandia nawakake area koleksi sudhut lan ngidini banyu kanggo "kebanjiran" saka blumbang, tansah lumahing sampurna resik.

Sistem kalebu talang sing bisa ngluwihi kabeh perimeter blumbang lan nampa kebanjiran banyu diprodhuksi dening injeksi kaping banyu saring liwat lantai blumbang. talang iki bakal ditutupi karo kothak sing ngidini banyu liwat, lan non-slip.

Kolam renang tanpa wates model 8

Kolam kebanjiran munggah

kebanjiran blumbang munggah pangkat
kebanjiran blumbang munggah pangkat

Ing blumbang tanpa wates munggah pangkat, banyu mili liwat pinggiran menyang saluran nyetel ngisor saka lumahing blumbang, ing sawetara kasus mbentuk efek grojogan nyata, lan ing liyane tembok prasaja banyu mili gracefully menyang blumbang. . blumbang.

Nyatane, iki minangka jinis khusus kebanjiran pinggiran flush, kanthi bedane pinggiran kolam diunggahake ing sadawane kabeh keliling utawa ing sisih siji utawa luwih. Desain khusus saka jinis blumbang iki gampang adaptasi uga kanggo terrain sing curam lan karo sisi runtun sing diselehake ing wilayah sing miring.

Kolam renang tanpa wates model 9

Didhelikake Overflow Pool

blumbang kebanjiran didhelikake
blumbang kebanjiran didhelikake

Pool karo overflow didhelikake. Kolam tanpa wates duwe pinggiran sing didhelikake ing saubengé keliling kanggo kaya pangilon.

Banyu blumbang melu ing ngisor pinggir blumbang, ing sadawane keliling, ndhelikake saluran kebanjiran, saengga entuk asil sing resik lan estetis.


desain blumbang tanpa wates

25 blumbang tanpa wates

Kolam tanpa wates paling apik

Sabanjure, sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dianggep minangka 14 kolam tanpa wates paling apik ing donya.

Dadi, sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi jelas efek visual utawa ilusi optik sing banyu ngluwihi cakrawala, utawa ilang, utawa ngluwihi tanpa wates (gumantung saka kritéria).

Kolam tanpa wates paling apik

Kolam renang video kanthi pemandangan segara

Kolam renang video kanthi pemandangan segara


Jawaban kanggo pitakonan sing paling kerep babagan blumbang tanpa wates

blumbang tanpa wates prefabricated
blumbang tanpa wates prefabricated

Kolam klarifikasi kanthi pinggiran tanpa wates

Apa tank imbangan saka blumbang tanpa wates kudu paling sethithik 10% saka volume blumbang?

  • Tank imbangan kudu paling sethithik 10% saka volume blumbang: iki PALSU. Luwih kurang. Pitungan kudu njupuk menyang akun volume blumbang nanging uga tingkat aliran saka pump filtrasi related kanggo dawa overflow.

A pump kapindho perlu ing blumbang tanpa wates

  • Pompa kapindho perlu: iki PALSU. Yen masonry wis kaleksanan bener, bom iki babar blas ora ana guna. Nanging, iki mung bener kanggo blumbang cilik karo dawa kebanjiran dawa, contone blumbang pangilon, utawa nalika sampeyan pengin nambah tingkat banyu kebanjiran kanggo ndhelikake cacat ing tingkat kebanjiran.

Sistem disinfeksi khusus wajib ing kolam tanpa wates

  • Sistem disinfeksi khusus wajib. ORA! Temenan, kita menehi saran marang para pelanggan supaya nglengkapi kolam renang kanthi perawatan otomatis, nanging kolam kebanjiran bisa dianggep kaya kolam skimmer. Buktine: kolam tanpa wates wis ana sadurunge disinfeksi uyah utawa sistem otomatis liyane kasedhiya ing pasar!

Sampeyan ora bisa nginstal tutup submerged ing blumbang overflow

  • Sampeyan ora bisa nginstal tutup submerged ing blumbang tanpa wates: temenan iki PALSU. Yen ora, ora ana sing pengin mbangun maneh.

Ora mungkin ngowahi kolam skimmer dadi kolam kebanjiran

  • Sampeyan ora bisa ngowahi kolam skimmer dadi kolam kebanjiran - maneh, iki PALSU.

Rega blumbang tanpa wates luwih dhuwur tinimbang blumbang skimmer

  • Rega blumbang tanpa wates luwih dhuwur tinimbang blumbang skimmer: BENER! Sampeyan kudu ngetung antarane 20 lan 25% luwih.


Apa kolam tanpa wates mbutuhake pangopènan tambahan dibandhingake karo sing tradisional?

Pangopènan blumbang tanpa wates

Ing sawetara cara, blumbang tanpa wates luwih gampang dijaga tinimbang blumbang standar amarga duwe sistem filtrasi sing mbantu ngompa banyu saka wilayah tangkapan menyang reservoir utama. Iki mbantu nyuda kabutuhan kanggo ngresiki banyu utawa mesthekake yen banyu ora stagnate. Gerakan konstan banyu terus-terusan ngresiki lan nyaring.

Kajaba iku, perlu kanggo ngontrol filtrasi lan pompa banyu; yen siji dadi clogged utawa break liyane, ora bakal ana recirculation efektif.

Uga, nalika banyu mili liwat pinggir blumbang lan menyang wadhah ngisor, bakal nguap luwih cepet saka ing blumbang khas.

Lan, pungkasanipun, sampeyan duwe blog rinci ing ngendi kita duwe umum carane njaga kolam renang


Pira regane kanggo mbangun kolam tanpa wates?

rega infinity pool

Rega saka blumbang tanpa wates

Kaya sing wis diterangake ing postingan iki, mbangun kolam tanpa wates luwih rumit tinimbang mbangun kolam tradisional.

Lan, kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, rega bakal manut miturut prentah saka pirang-pirang faktor, utamane, miturut panjaluk tanah; nanging ora kurang penting yaiku: permukaan blumbang, jumlah sisi sing kebanjiran, sistem pangilon sing kalebu, lsp.

Ing kasus apa wae, kolam tanpa wates sing paling umum biasane regane kira-kira antara €7.200 - €40.000 tanpa mikir babagan instalasi.

Kiriman sing gegandhengan

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Komentar (4)

panjelasan banget, sampeyan bisa ngirim sawetara rincian mbangun babagan kaca ganti rugi?
Aku pengin 2.5 x 8 x 1.2 blumbang jero, lan aku duwe akeh mamang bab nindakaken ing cara tradisional utawa tanpa wates, instalasi saka blumbang rugi ora cetha kanggo kula, sampeyan bisa bantuan kula karo? Saka wis matur nuwun banget

jawaban

Sugeng sonten, Gaston.
Oke, ora masalah, kita bakal ngubungi sampeyan langsung kanggo mbantu ngatasi kabeh pitakonan sampeyan ing kasus tartamtu.
Matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar sampeyan.

jawaban

Dina apik,

Jenengku Eric lan ora kaya email sing sampeyan tampa, luwih becik aku menehi tembung semangat - Sugeng

Apa kanggo?

Bagéyan saka tugasku yaiku mriksa situs web lan karya sing wis rampung karo okreformapiscina.net mesthi katon.

Cetha manawa sampeyan nggawe situs web kanthi serius lan investasi wektu lan sumber daya nyata supaya bisa dadi kualitas paling apik.

Nanging, ana sing nyekel… luwih akurat, ana pitakon…

Dadi, yen ana wong kaya aku nemokake situs sampeyan - bisa uga ing sisih ndhuwur asil telusuran (BTW kerja sing apik) utawa liwat link acak, kepiye sampeyan ngerti?

Luwih penting, kepiye sampeyan nggawe hubungan karo wong kasebut?

Panliten nuduhake manawa 7 saka 10 pengunjung ora tetep mlaku - tekan sak detik banjur angin terus.

Mangkene cara kanggo nggawe keterlibatan INSTAN sing sampeyan ora ngerti babagan…

Dhiskusi Kanthi Pengunjung Web minangka widget piranti lunak sing bisa digunakake ing situs sampeyan, siap njupuk jeneng, alamat email lan nomer telpon pengunjung. Iku ngijini sampeyan ngerti INSTANTLY sing padha kasengsem - supaya sampeyan bisa ngomong karo timbal sing nalika lagi secara harfiah mriksa metu okreformapiscina.net.

Klik kene https://jumboleadmagnet.com kanggo nyoba Demo Langsung kanthi Dhiskusi Kanthi Pengunjung Web saiki kanggo ndeleng cara kerjane.

jawaban

Dhuh, sapa wae, saben wong nuduhake kawruh iki, mula luwih becik maca situs web iki, lan aku kerep ndeleng situs web iki saben dina.

jawaban
RSS
Tampilan