Sugeng enjang, kita badhe miwiti mbangun siji lan kita lagi ing proses petungan, lan sawetara 25-meter span diproyeksikan ing salah siji sisih 7 meter karo 100 lembaran akrilik 200 x 25 cm. Ing sisih XNUMX-meter, kita pengin nampa informasi babagan produk sampeyan. Hotel sing dikembangake proyek kasebut dumunung ing Puerto Iguazu,
Saking sampun matur nuwun sanget.

jawaban