Skip isi
Ok Reformasi Pool

Kriteria: Cara milih liner kolam renang?

Kriteria: Cara milih liner kolam renang? Ana sawetara faktor penting sing kudu ditimbang nalika milih liner kolam renang.

Cara kanggo milih liner blumbang
Cara kanggo milih liner blumbang

Kanggo miwiti, ing Ok Reformasi Pool lan ing jumlah panjelasan saka kaca ALL INFO bab sheets dikiataken kanggo swimming pools CGT Alkor Kita pengin njlentrehake pitakonan: Kriteria: Cara milih liner kolam renang?

Apa kolam renang liner?

Pool liner apa iku

apa kolam renang liner

Apa kolam renang liner? Bahan kanggo nutupi blumbang lan njamin watertightness blumbang.

A liner blumbang punika ONE-PIECE PVC kanvas sing digunakake kanggo baris nang blumbang.

  • Kanvas iki biasane werna biru lan kasedhiya ing macem-macem ukuran lan wangun, kanggo blumbang bunder utawa oval.
  • Liners pool anti banyu lan tahan UV, nanging bisa rusak utawa rusak nalika digunakake.
  • Yen ana karusakan, kudu didandani kanthi nempatake patch khusus lan gumantung saka carane kudu diganti kanthi lengkap kanggo mesthekake sesak kapal.

Apa ARMED pool liner

Lembar sing dikuatake kanggo kolam renang

ALL INFO bab sheets dikiataken kanggo swimming pools CGT Alkor

Apa lapisan kolam renang liner sing dikuatake?

Lembaran sing dikuatake yaiku lembaran fleksibel sing digawe saka polivinil klorida plastik (PVC-P) kanthi bolong poliester internal, sing menehi resistensi luwih gedhe kanggo pecah lan luh, lan kanthi keluwesan sing dibutuhake kanggo nginstal ing kolam apa wae, apa wae. wangun wis, lan ing sembarang sudhut.

Apa unsur sing kudu ditimbang nalika milih liner?

Kriteria kanggo ngawasi Carane milih liner blumbang BEST?

pilih pool liner
pilih pool liner

Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu ditimbang nalika milih liner kolam renang vinyl panggantos.

Dadi, sabanjure, supaya sampeyan bisa nyetel dhewe, kita nggawe dhaptar argumen sing kudu dipriksa nalika sampeyan milih liner kolam lan banjur rinci babagan saben konsep.

kritéria kanggo milih liner kanggo kolam renang

Dhasar ngerti: Carane milih liner blumbang paling

Cara milih liner kanggo kolam renang
  • Unsur sing beda kudu dianggep nalika milih liner kanggo kolam renang.
  • Unsur kasebut kalebu ukuran lan wujud blumbang, iklim, anggaran lan pilihan pribadi.
  • Mangkene informasi luwih lengkap babagan saben unsur kasebut:
  1. Kaping pisanan, penting banget kanggo elinga yen iki minangka karya cilik nanging isih ana reformasi sing ora ditindakake saben dina, sing keterlibatan lan keamanan penting banget nalika milih perusahaan instalasi. Banjur, Perusahaan instalasi blumbang kudu ngasilake keamanan lan kepercayaan
  2. Ing conto kapindho, nyoba kanggo neliti regane merek liner blumbang karo review lan referensi.
  3. Katelu, priksa manawa sampeyan ngerti Garansi kolam renang diwenehake dening pabrikan liner blumbang lan kahanane.
  4. Pilih laminate blumbang sing dikuatake minangka lapisan kolam (Gunakake liner bersenjata (lembaran sing dikuatake kanggo kolam renang) yen bisa)
  5. Kualitas Siding Vinyl
  6. Carane instalasi saka liner blumbang
  7. Hargai jinis blumbang sing aku duwe (inground, aboveground, removable...)
  8. Ukuran lan wangun blumbang
  9. Carane Kahanan Cuaca mengaruhi Lokasi Kolam kanggo nemtokake kekandelan saka liner blumbang.
  10. Apa kekandelan aku kudu milih kanggo vinyl siding?
  11. Desain kolam renang, kisaran lan WARNA
  12. Lan pungkasan nanging ora paling el rega liner blumbangAja lali yen kualitas penting.
perusahaan instalasi blumbang liner
perusahaan instalasi blumbang liner

Keamanan 1st dikirim dening perusahaan instalasi

Perusahaan instalasi blumbang kudu ngasilake keamanan lan kepercayaan

  • Sing paling penting, kita menehi saran manawa keputusan pungkasan babagan pabrikan lapisan lan perusahaan instalasi dadi spesialis sing dipercaya, kanthi reputasi sing apik...
  • Ing Ok Pool Reformasi Saben proyek unik, larang regane lan pantes kanggo maksimum komersial, technical lan sawise-sales manungsa waé; kita kontribusi lan internalize proyèk mung kanggo menehi apa kita kaya kanggo nampa dhéwé minangka klien.

PERAWATAN gedhe. Sayange, ing sektor kolam renang ana akeh perusahaan kanthi profesionalisme sing sithik

Logo Ok Reformasi Kolam

DO Ok Swimming Pool Reformasi: supaya dhewe menehi saran tanpa prasetya dening profesionalisme lan pengalaman ing kolam renang.

  • Ing perusahaan kita, Ok Reforma Piscina Saben proyek unik, larang regane lan pantes perhatian komersial, teknis lan sawise-sales maksimal; kita kontribusi lan internalisasi proyek kanthi tepat kanggo menehi apa sing pengin ditampa minangka klien, Hubungi kita

2. Evaluasi kepuasan perusahaan

dikiataken lamina pool cgt alkor

Coba neliti kepuasan merek liner kolam renang

Kanggo miwiti, kita wis ngandhani yen kita nggarap merek sektor liner blumbang ing pasar.

Dina iki, CGT setya terus-terusan ngirim kinerja paling apik lan kualitas ing PVC blumbang liners. Kita duwe siji seri desain Inovator kanggo liners blumbang vinyl nawakake kabeh saka desain kothak klasik kanggo desain modern sing nggambarake werna lan gaya paling anyar.

Sing CGT Alkor: iku Produsèn paling gedhe saka PVC kemul kanggo nglangi ing donya, nambah liners lan sheets dikiataken.

sheet dikiataken kanggo kolam renang layanan komersial
sheet dikiataken kanggo kolam renang layanan komersial
Perhatian komersial sing duwe hak istimewa dikuatake laminate kanggo kolam renang
  • Sampeyan bakal tansah golek wong qualified cedhak omah kanggo njawab kabutuhan 365 dina setahun.
layanan technical dikiataken sheet pvc kanggo kolam renang
layanan technical dikiataken sheet pvc kanggo kolam renang
layanan technical unbeatable kanggo PVC dikiataken sheet kanggo kolam renang
  • Dheweke nawakake dhukungan teknis sing paling apik, kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, dheweke nanggapi kanthi presisi, menehi kapercayan lan katentreman atine kanggo installer ing kahanan apa wae.
membran dikiataken kanggo blumbang logistik
membran dikiataken kanggo blumbang logistik
membran dikiataken kanggo blumbang logistik

Gudang logistik mbukak kabeh taun, pangiriman ora ditundha nalika preian musim panas utawa musim dingin.

jaminan coating kolam renang cgt alkor
jaminan coating kolam renang cgt alkor

3º Pira taun jaminan manawa pabrikan menehi kita ing liner kolam renang lan apa klausa kasebut

Garansi kolam renang

Kita menehi garansi pabrikan 15 taun kanthi klausa tentrem atine.

4º Yen sumber daya finansial sampeyan ngidini: OPTE kanggo liner pool ARMED

Pilih laminate blumbang sing dikuatake minangka lapisan kolam

Apa kolam renang liner?

Pool liner apa iku
apa kolam renang liner
Apa kolam renang liner? Bahan kanggo nutupi blumbang lan njamin watertightness blumbang.
A liner blumbang punika ONE-PIECE PVC kanvas sing digunakake kanggo baris nang blumbang.
  • Kanvas iki biasane werna biru lan kasedhiya ing macem-macem ukuran lan wangun, kanggo blumbang bunder utawa oval.
  • Liners pool anti banyu lan tahan UV, nanging bisa rusak utawa rusak nalika digunakake.
  • Yen ana karusakan, kudu didandani kanthi nempatake patch khusus lan gumantung saka carane kudu diganti kanthi lengkap kanggo mesthekake sesak kapal.
Apa ARMED pool liner
Lembar sing dikuatake kanggo kolam renang
ALL INFO bab sheets dikiataken kanggo swimming pools CGT Alkor
Apa lapisan kolam renang liner sing dikuatake?

Lembaran sing dikuatake yaiku lembaran fleksibel sing digawe saka polivinil klorida plastik (PVC-P) kanthi bolong poliester internal, sing menehi resistensi luwih gedhe kanggo pecah lan luh, lan kanthi keluwesan sing dibutuhake kanggo nginstal ing kolam apa wae, apa wae. wangun wis, lan ing sembarang sudhut.

Apa prabédan utama antarane liner lan sheet dikiataken kanggo kolam renang?

Carane sheet dikiataken kanggo swimming pools CGT Alkor
blumbang dikiataken laminate komposisi
blumbang dikiataken laminate komposisi
milih laminate dikiataken saka blumbang
Pilih laminate dikiataken saka blumbang

Lembaran sing dikuatake minangka lembaran anti banyu lan finishing kanggo kolam renang sing digawe saka 2 lapisan PVC lan bolong poliester ing antarane.

Kajaba iku, prabédan utama antarane lembaran sing dikuatake lan liner yaiku liner nduweni kekandelan 0,75mm lan lembaran sing dikuatake. 1,5mm.

Kriteria 5nd kanggo milih liner kanggo kolam renang

blumbang liner jahitan lan finishing
blumbang liner jahitan lan finishing

Kualitas Siding Vinyl

Kualitas materi liner blumbang iku penting kaya yen liner blumbang digawe saka bahan berkualitas tinggi bakal tahan nganti pirang-pirang taun lan bakal mengaruhi tampilan sakabèhé blumbang.

  • Nalika milih liner, mesthine goleki sing digawe saka bahan tahan lama lan duwe garansi sing apik.
  • A liner blumbang kualitas apik bakal tahan maneh lan nolak burem lan karusakan liyane luwih apik tinimbang sing luwih murah.
  • Sampeyan uga kudu nggawe manawa sampeyan tuku liner ukuran tengen kanggo blumbang.
  • Aspek liyane sing kudu dipikirake nalika milih liner kolam renang yaiku kemungkinan ing macem-macem desain lan kekandelan.
  • Ing wektu sing padha, tightness sing menehi kita.
  • Kapasitas dilation.
  • Kajaba iku, cara perawatan liner kolam renang (sinar anti-ultraviolet, anti-noda, lsp.
  • Etc.

Apa jinis jahitan nggawe prabédan ing panggantos vinyl siding?

  • YA. Jahitan ing siding vinyl minangka salah sawijining aspek sing penting, amarga jahitan kasebut digawe manungsa lan kudu anti banyu.
Dadi manawa sampeyan njupuk wektu nalika milih liner kanggo blumbang, minangka sampeyan bisa ndeleng iku penting kanggo milih account apik nalika tuku liner blumbang amarga bakal mengaruhi tampilan sakabèhé saka blumbang.

Kriteria 6 kanggo milih liner kanggo kolam renang: carane nginstal

Carane instalasi saka liner blumbang

Instalasi - Sawetara liner blumbang luwih gampang diinstal tinimbang liyane, dadi manawa milih salah siji sing gampang diinstal.

panggantos blumbang liner
panggantos blumbang liner
Gampang instalasi saka liner blumbang

Wektu panggantos Pool liner

  • Umumé, ing Ok Reforma Piscina proses kanggo ngganti liner vinyl Panjenengan,kira-kira, Wektu sing dibutuhake kanggo anti banyu karo laminate sing dikuatake kanggo kolam renang pribadi biasane beda-beda saka: 2 dina nganti 1 minggu.
  • Yen sampeyan kasengsem ing informasi luwih lengkap, Hubungi kita tanpa prasetya.

7. Tipe blumbang

Hargai jinis blumbang sing aku duwe (inground, aboveground, removable...)

kolam baja inground

Sampeyan uga pengin mikir babagan jinis kolam sing sampeyan duwe nalika milih liner kolam renang.

  • Contone, blumbang ing ndhuwur lemah cenderung luwih murah tinimbang blumbang inground, dadi sampeyan bisa uga pengin milih liner sing luwih tipis kanggo blumbang ing ndhuwur.
  • Nanging, blumbang ing lemah biasane digawe saka beton, dadi sampeyan kudu milih liner sing luwih kenthel kanggo nyegah karusakan ing blumbang.

8º Verifikasi jinis blumbang kanthi ukurane

Ukuran lan wangun blumbang

wangun blumbang
Apa wangun blumbang kanggo milih?

Ukuran lan wangun blumbang sampeyan minangka faktor sing paling penting kanggo ditimbang nalika milih liner.

  • Kanggo miwiti, priksa manawa sampeyan kanthi akurat ngukur ukuran blumbang lan ngerti bentuke sing pas.
  • Sampeyan uga kudu nggawe manawa sampeyan tuku liner ukuran tengen kanggo blumbang.
  • Yen sampeyan duwe blumbang cilik, sampeyan ora pengin tuku liner gedhe sing ora pas.
  • Kosok baline, yen sampeyan duwe blumbang gedhe, sampeyan ora pengin tuku liner cilik sing gampang rusak.
  • Priksa manawa kanggo ngukur blumbang sadurunge tuku liner supaya sampeyan bisa entuk ukuran sing bener.
  • Yen sampeyan ora yakin babagan wangun utawa ukuran blumbang, consupindhah menyang spesialis utawa njupuk sawetara foto supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas.

9º Kekandelan liner uga gumantung ing kahanan blumbang

Carane Kahanan Cuaca mengaruhi Lokasi Kolam

Kolam iklim Pyrenees
Kolam iklim Pyrenees

Apa iklim blumbang uga bakal nemtokake kekandelan saka liner blumbang

  • Pisanan, nimbang iklim ing ngendi sampeyan manggon. Yen sampeyan manggon ing wilayah kanthi musim dingin sing abot, sampeyan kudu milih liner sing bisa tahan suhu sub-nol.

Pilih kekandelan saka liner blumbang miturut suhu panggonan

Suhu banyu blumbang becik
Apa suhu banyu blumbang sing becik?

Iklim uga minangka faktor penting sing kudu ditimbang nalika milih liner kolam renang.

  • Mulane, yen sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim panas, sampeyan bisa uga pengin milih liner sing luwih tipis supaya suhu blumbang tetep adhem.
  • Yen sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim sing adhem, sampeyan bisa uga pengin milih lapisan sing luwih kandel kanggo nyegah retak utawa karusakan es.
  • Kajaba iku, sampeyan kudu nggatekake lingkungan sampeyan, amarga yen lingkungan sampeyan minangka alas, luwih becik masang liner wedhi sing luwih terpadu menyang alam.

Kriteria 10nd kanggo milih liner kanggo kolam renang

Apa kekandelan aku kudu milih kanggo vinyl siding?

blumbang dikiataken kekandelan liner
blumbang dikiataken kekandelan liner

Temenan, liner sing luwih kenthel bakal luwih awet lan luwih tahan tusukan lan karusakan liyane.

  • Temenan, kekandelan uga dadi faktor penentu kanggo milih liner kanggo blumbang.
  • Yen sampeyan pengin waterproofing blumbang, nindakaken nganggo liner bersenjata nanging ati-ati aja bingung karo liner PVC (tas sing waterproofed kanggo ngukur ing ndhuwur blumbang).
  • Ing sisih liyane, sampeyan kudu njaluk siding vinyl dikiataken sing paling 1,50mm nglukis.

Kualitas lan kekandelan langsung mengaruhi rega liner blumbang

  • Sing luwih kenthel lapisan, sing luwih kuwat lan luwih suwe. Nanging, liner sing luwih kenthel uga cenderung luwih larang. Yen sampeyan ora yakin kang kekandelan nengen kanggo sampeyan, takon profesional blumbang kanggo saran.

Pool liner kekandelan lan dikiataken sheet

Apa kekandelan saka liner tas blumbang
Apa sing digawe saka lamina sing dikuatake?
Apa sing digawe saka lamina sing dikuatake?
  • Minangka aturan umum, jinis cladding iki Liner tas blumbang antara 0,20mm lan 0,85mm nglukis. Supaya luwih tahan, kudu luwih kenthel.
  • Mulane sampeyan kudu milih liner sing dikuatake kanggo nutupi tembok blumbang ing lemah sing kerep dikunjungi bocah-bocah. Model sing kuat kuwi luwih nguntungake babagan kekuatan. A liner tipis becik kanggo blumbang ndhuwur lemah.

Apa kekandelan saka liner dikiataken (sheet dikiataken kanggo kolam renang)?

  • Lembar sing dikuatake minangka lembaran waterproofing lan finishing kanggo kolam renang. Iki kalebu 2 lapisan PVC lan bolong poliester ing antarane. Bentenipun utama antarane sheet dikiataken lan liner yaiku liner nduweni kekandelan 0,75mm lan lembaran sing dikuatake. 1,5mm.

Pool liner kekandelan CGT Alkor

kekandelan blumbang liner
kekandelan blumbang liner

Apa kekandelan saka CGT Alkor blumbang sheet banyu?

CGT blumbang liners
CGT blumbang liners

Aja sampah wektu lan Jas blumbang karo kita langsung karo CGT Alkor liner bersenjata (gulungan kaping pindho minangka nglukis sing gandheng ing situs sing cocog karo blumbang).

produk kita: liner kanggo nglangi pools CGT ALKOR punika pimpinan donya ing pasar thanks kanggo kualitas ndhuwur bebarengan karo akeh kaluwihan, lan kita uga pindhah ing rega sing padha kanggo rata-rata pasar karo kontribusi ekstra sing kita nyedhiyani sampeyan.a, contone: safety marang mundhut banyu, liyane kekiatan lan resistance, wektu babar pisan maneh dibandhingake saingan kita (biasane padha menehi garansi 10 taun dibandhingake perusahaan kita, kang menehi 15).

11º Jinis blumbang liner

Desain kolam renang, kisaran lan WARNA

Preferensi liner blumbang pribadi: Aspek liyane sing kudu ditimbang nalika milih liner kolam renang yaiku desain.
Ana macem-macem tata letak sing kasedhiya, supaya njupuk sawetara wektu kanggo ndeleng kabeh pilihan sampeyan.
blumbang liner eksklusif

Liner blumbang eksklusif

liner blumbang unicolor

Polos Unicolor Pool Liner

dikiataken liner Elbe tiron kothak

Tile blumbang liner

Apa warna sing dakkarepake dadi banyu kolam?

werna blumbang

Carane milih werna blumbang

Nolak kanggo siji werna utawa liyane saka liner blumbang

  • Sampeyan bisa uga pengin milih liner sing duwe pola utawa desain sing cocog karo dekorasi kolam renang liyane.
  • Utawa, sampeyan bisa uga pengin milih liner warna padhet sing nglengkapi skema warna sing ana ing blumbang.
Kajaba iku, penting kanggo milih liner blumbang sing cocog karo pilihan pribadi kanggo gaya, warna lan desain.
  • Ana macem-macem saka sudhut blumbang liners kasedhiya ing pasar, supaya sampeyan kudu ora masalah golek siji sing cocog karo kabutuhan.
  • Yen ana keraguan babagan liner sing kudu dipilih, hubungi spesialis utawa hubungi produsen kolam kanggo informasi luwih lengkap.

Dekrit blumbang katon werna banyu

pilihan werna blumbang
Ing sisih liya, kita duwe pilihan kanggo mutusake apa warna sing dikarepake banyu ing blumbang, gumantung saka model liner sing dikuatake sing diadopsi, tonality bakal diowahi.
  • Contone, ing kasus liner blumbang sing dikuatake kanthi cetha lan pasir, kita bakal entuk setelan pantai utawa ing kasus nglapisi blumbang kanthi liner sing dikuatake vinyl sing padhet, kita bakal entuk tampilan sing luwih klasik, utawa taun sing luwih apik,

Apa werna liner blumbang sing paling tahan liwat wektu

  • Yen lapisan liner putih bakal katon luwih cepet yen wiwit luntur dibandhingake karo liner sing duwe lapisan biru.
  • Liners sing duwe backing rodo peteng anggere siji karo backing putih, nanging katon cosmetically luwih suwe.

Carane milih werna saka liner blumbang miturut lingkungan

Temtokake siji werna utawa liyane gumantung ing lingkungan

desain blumbang

Tren lan faktor sing kudu ditimbang ing desain kolam renang lan kebon

12º Pira regane kolam renang?

rega liner blumbang

biaya ndandani blumbang

Kualitas lan kekandelan langsung mengaruhi rega liner blumbang

Sing luwih kenthel lapisan, sing luwih kuwat lan luwih suwe. Nanging, liner sing luwih kenthel uga cenderung luwih larang. Yen sampeyan ora yakin kang kekandelan nengen kanggo sampeyan, takon profesional blumbang kanggo saran.

Anggaran biaya liner kolam renang: Faktor penting liyane sing kudu ditimbang nalika milih liner kolam renang yaiku anggaran sampeyan.

  • Pool liners kasedhiya ing sawetara saka sudhut prices, supaya iku penting kanggo nemtokake pinten sampeyan gelem nglampahi sadurunge sampeyan miwiti looking.
  • Pancen, kaya sing dituduhake logika, rega liner sing dikuatake bakal gumantung ing pirang-pirang faktor lan salah sijine bisa dadi kekandelan lapisan kasebut.
  • Nanging, iku worth kang lagi nyimak sing luwih larang blumbang liners kathah dadi luwih apik kualitas lan tahan maneh.

Kaluwihan saka CGT Alkor dikiataken liner: Apa arep sijine liner dikiataken iki ing blumbang sandi?

RSS
Tampilan