Skip isi
Ok Reformasi Pool

Apa tutup safety kanggo bar blumbang

tutup safety kanggo kolam renang,

Tutup safety kanggo kolam renang
Tutup safety kanggo kolam renang

Ing kaca iki saka Ok Reformasi Pool nang peralatan blumbang lan ing bagean saka Tutup blumbang Kita bakal nyedhiyani sampeyan kabeh informasi babagan Tutup safety kanggo kolam renang karo bar.

Apa tutup safety blumbang?

bar dek blumbang

A tutup safety karo bar iku tutup ngalangi sing nyedhiyani solusi blumbang definitif kanggo kabèh taun karo macem-macem keuntungan klebu ing Piece saka peralatan.

Apa aku kudu tutup blumbang

Pancen, sampeyan isih mikir kenapa sampeyan butuh tutup kolam?

Jawaban gampang, kanggo ombone bisa, tutup blumbang bar dianjurake ing kabeh kasus.

Iki amarga tutup blumbang bar minangka peralatan kanthi kabeh fungsi sing bisa dijaluk saka tutup: safety blumbang kanggo wong lan pets, konservasi suhu banyu, kamungkinan winterizing blumbang, aktif ngasilaken tabungan ...

Kaya sing wis kasebut, sarana tutup bar praktis, amarga digunakake kanggo musim panas lan mangsa (sampeyan ora perlu ngumpul lan mbongkar!).

Dadi, kita ngajak sampeyan terus maca lan sampeyan bakal ngerti kabeh kaluwihan saka peralatan permata sing apik iki kanggo kita sing duwe kolam renang.


Fungsi tutup safety kanggo kolam renang

Fungsi utama bar tutup blumbang

tutup blumbang safety: Sulih kanggo kemul termal blumbang, tutup otomatis, panutup mangsa lan penambah saka safety ing blumbang Panjenengan.

Fungsi 1 saka 4 bar blumbang dijamin: safety dijamin

Fungsi pisanan lan sing paling penting: kanggo njamin safety ing blumbang kanthi cara sing nyegah akses menyang blumbang kanggo bocah cilik lan pets.

  • Tutup safety blumbang bar ora mung nyimpen akèh wektu, nyuda pangopènan blumbang lan mulane bahan kimia, etc. nanging uga lagi produk dhasar lan dipercaya ing safety blumbang.
  • Crossbars aluminium lan prinsip mbenakake minangka cara sing paling efektif kanggo safety kolam renang.
  • Ing cendhak, padha wis dadi salah siji saka unsur paling standar ing safety blumbang.
  • Dijamin safety ing blumbang kanggo wong lan pets (nyengkuyung bobot tanpa masalah nalika tiba lan mulane ngilangi risiko tenggelam).
  • Padha nglindhungi saka tiba saka bocah cilik, pets, etc. (Padha sampurna ndhukung bobot kuwi lan malah nganti 100kg bisa dipindhah liwat tutup blumbang).
  • Kanggo nutup topik iki, disaranake sampeyan maca kaca kita tips safety blumbang ngendi iku uga nemtokake peran dhasar saka tutup blumbang.

Fungsi 2 saka 4 bar blumbang dijamin: blumbang hibernate

Kapindho, tutup safety blumbang bar apik kanggo sampeyan kabeh taun tanpa perlu dicopot lan dilebokake. Ing kasus iki, iku wektu kanggo nerangake fungsi kapindho: sampeyan bisa hibernate blumbang karo.

  • Ing blumbang mangsa kurang dianjurake banget kanggo hibernate blumbang, supaya ditutup, supaya loro saka Nyingkiri kabeh risiko biaya 0. Lan, temenan, iki diwenehake dening tutup safety blumbang bar kanthi cara sing efektif banget.
  • Mulane, ora perlu kanggo nindakake perawatan banyu ing sasi sing blumbang ora digunakake.
  • Na, kita bakal nyuda impact sing mangsa lan kurang Suhu ing blumbang.
  • Uga, nalika musim diwiwiti, sampeyan mung kudu mbusak lan ngresiki lantai, blumbang siap!
  • Liwat blumbang isine Kita nyegah pembentukan es.
  • Sabanjure, kita menehi sampeyan entri kanggo konsultasi carane winterize blumbang

Fungsi 3 saka 4 bar dek blumbang: tetep suhu banyu

Ing fungsi katelu, kita reiterate tutup safety blumbang karo bar migunani kanggo kabèh taun tanpa perlu kanggo mbusak lan sijine.

Sabanjure, kita nerangake fungsi katelu minangka panggantos kanggo kemul termal blumbang

  • Sepisanan, thanks kanggo tutup blumbang karo bar kita bisa prolong mangsa siram.
  • 10% suhu sing luwih dhuwur sing tanpa nutupi blumbang, supaya sampeyan ngluwihi mangsa
  • Nalika sampeyan nginstal tutup blumbang, suhu banyu sing wis nglumpukake sajrone jam sinar matahari dijaga ing wayah wengi, ora ngidini derajat suhu mudhun.
  • Minangka akibat saka iki, banyu iku penake kanggo nglangi kabeh dina.
  • Kajaba iku, kanggo Kaping pisanan ing wayah esuk banyu luwih anget lan ing wayah awan uga tetep anget.
  • Ing sawetara kasus kita bakal ngomong babagan Bedane 4 derajat tinimbang blumbang sing ora ditutupi.
  • Sampeyan bakal luwih seneng: blumbang bakal tansah siyap kanggo siram.

Fungsi 4 saka 4 bar dek blumbang: becik kanggo blumbang digawe panas

  • Kaya kasebut ing titik sadurunge, minangka asil saka kemampuan unggul kanggo keno panas, blumbang isine bakal kerjo bareng kanggo njaga suhu banyu ing blumbang sing digawe panas.
  • Preduli saka sistem digunakake kanggo panas banyu blumbang, sampeyan bakal nulis mudhun a biaya listrik luwih murah.
  • Disaranake sampeyan mriksa kaca kita blumbang iklim, kang uga Iku bakal njawab pitakonan sing bola-bali takon: carane panas banyu blumbang njero ruangan (ing babagan gedhe jawabane yaiku: liwat sistem dadi panas blumbang lan jejere a dehumidifier).

Kaluwihan liyane tutup safety blumbang

Manfaat tutup bar kolam renang: gampang ditangani

  • Gampang nangani dibandhingake sistem liyane saka tutup blumbang, kabeh liwat crank lan effortlessly
  • Iki uga menehi mupangat kanggo ora duwe tutup blumbang sing beda, amarga tutup bar blumbang kanggo kabeh taun, nyakup kabeh fungsi (aman, panyimpenan mangsa, konservasi suhu banyu, kamungkinan saka dadi panas blumbang...).

Manfaat tutup bar kolam renang: ketahanan material

  • Miturut validasi pasinaon pasar, tutup bar blumbang digawe kanthi cara sing menehi resistensi paling gedhe ing pasar ing tutup blumbang.
  • Kajaba iku, tutup safety blumbang iki iku ora disfigured dening bobot saka udan amarga nduweni saluran longitudinal kanggo banyu udan
  • Resistance lan pangayoman kanggo banyu blumbang marang cuaca sing ora becik lan udan gumantung saka lingkungan sing mbentuk blumbang (cabang, watu, pasir, es ...).

Manfaat tutup blumbang karo bar: reresik apik

  • Yen blumbang tetep ditutup ing wayah awan lan wengi, godhong lan lebu liyane bakal tetep ana ing njaba cangkang blumbang. (Iki tegese sampeyan ngirit wektu sampeyan ngresiki).
  • Yen sampeyan duwe resik blumbang, sampeyan bakal nyuda karya pangopènan blumbang lan uga frekuensi ngumbah utawa reresik perlu kanggo tanduran perawatan blumbang.
  • Amarga aksesoris blumbang (tanduran perawatan blumbang) bakal bisa luwih sithik jam lan ngumbah bakal suda banget. Mulane, interval pangopènan blumbang bakal luwih kerep.
  • Uga, kanthi kurang lebu ing blumbang lan kurang sinar srengenge langsung, panggunaan bahan kimia bakal suda.

Manfaat tutup blumbang karo bar: tabungan

  • Thanks kanggo tutup blumbang sampeyan bakal ngilangi penguapan kimia kayata klorin, amarga sampeyan bakal nyuda jumlah sinar UV ing banyu, sing tegese ora dikonsumsi.
  • Ing sisih liya, sampeyan uga bakal ngirit konsumsi lan ngirit produk kimia Kanggo alesan sing Sampeyan bakal nyegah longsor ing banyu sing ngowahi, kayata: lemah, godhong lan serangga.
  • PKita ndawakake umur migunani banyu blumbang ing wangun: kurang biaya banyu amarga kasunyatan manawa kita ora ngowahi kanthi akeh produk kimia lan mula luwih alami. (kurang jenuh karo asam isosianurat).
  • Pungkasan, ngomong babagan banyu kolam, kita bakal nyimpen ing Isi amarga kita bakal ngindhari penguapan (tutup panutup blumbang ngilangake faktor iki).

Manfaat tutup blumbang bar: Kurang pangopènan

  • Pisanan, Elinga yen luwih mandhiri blumbang, kurang gaweyan kanggo njaga blumbang, kurang kuwatir lan kurang ketergantungan. (saben dina, yen kita preian ...). Dadi, penting kanggo waspada kanggo nyuda reresik kolam lan entuk kepenak.
  • Dadi, rereget lingkungan ora bakal tiba menyang tuwung. Kanthi cara iki, kita ora perlu ngganti banyu blumbang kanthi asring amarga bakal luwih resik lan ora ana bahan organik, antara liya: godhong, serangga, rereged ...
  • Lagi wae ora bakal ana alangan ing blumbang wiwit ditutupi bakal tetep ing ndhuwur tutup blumbang.
  • nalika nutupi blumbang Kita bakal ngurangi panggunaan lan mbukak jam operasi ing pompa blumbang Lan tanduran perawatan kolam renang awit banyu bakal luwih resik; supaya peralatan kita bakal tahan maneh.
  • Tutup blumbang ngalangi wacana cahya, supaya kamungkinan saka ganggang ing blumbang bakal suda kathah.

Manfaat tutup blumbang bar: Pengawetan pool liner


Fitur tutup kanggo bar blumbang

Model tutup blumbang kanggo bar

bar tutup blumbang
tutup blumbang bar

Karakteristik tutup safety kanggo kolam renang karo bar

Tutup kanggo bar kolam renang 3 fungsi ing 1

  • Kaping pisanan, fungsi tutup blumbang bar telu-ing-siji: tutup blumbang mangsa, tutup blumbang panas lan roller.
  • Kanthi cara iki, sampeyan uga nylametake kasunyatan duwe macem-macem model tutup blumbang.
  • Lan sampeyan ora kudu ngganti kaya sing dibutuhake lan kabeh sing diwakili karo variasi musiman, yaiku: ngresiki, lempitan lan nyimpen tutup, nyopot lan nginstal tutup liyane.

Properti tutup blumbang bar

  • Peralatan iki digawe saka membran kain PVC 650 gr/m2.
  • Kain sing dimaksud yaiku anti-ultraviolet sing diolah lan dikuatake dening bar aluminium sing dilapisi warna sing padha karo tutup kajaba abu-abu, sing dianodisasi.)
  • Kajaba iku, bar aluminium menehi tulangan tambahan.

Pitungan bar ukuran tutup blumbang

  • Kanggo ngetung ukuran kemul nambah 25 cm kanggo pangukuran dawa lan jembaré kaca minangka gendheng dumunung ing watu coping.

Gampang digunakake karo bar tutup blumbang

  • Uga, tutup karo bar safety ngidini a pikep saka padha liwat crank.
  • Kanthi cara iki, kanggo mbukak tutup bar cukup mung narik tali.
  • Nyorot manawa amarga ora duwe mekanisme, kita ora bakal duwe risiko rusak, nanging kita bakal entuk kabeh kaluwihan.

Koleksi tutup safety kanggo bar kolam renang

Koleksi tutup safety kanggo bar kolam renang

Pangopènan prasaja tutup blumbang karo bar

  • Tutup wis varnished ing loro-lorone kanggo matesi mechanical lan fisik-kimia serangan.
  • Lan kanthi cara iki, uga luwih gampang kanggo ngresiki amarga cukup kanggo ngetrapake jet banyu ing permukaane.

Dianjurake dimensi maksimum kanggo tutup safety kanggo bar blumbang

  • Ing sisih liya, ukuran maksimal kolam renang sing disaranake yaiku 10 x 5 meter.

Tutup Safety operasi kanggo kolam renang karo bar


Bar model tutup blumbang ing wilayah angin kenceng

Bar model tutup blumbang ing wilayah angin kenceng

tutup safety blumbang bar
Bar tutup blumbang ing wilayah angin kenceng

Fitur tutup blumbang karo bar kanggo wilayah karo angin kenceng

4 fungsi ing 1 tutup blumbang karo bar kanggo wilayah angin dhuwur

  • Kaping pisanan, tutup blumbang iki karo bar kanggo wilayah angin dhuwur nindakake 4 fungsi ing 1: ngganti tutup mangsa, tutup musim panas lan roller.
  • Kajaba iku, iku njamin safety saka blumbang minangka dibutuhake dening hukum saiki.

Properti tutup blumbang kanthi bar kanggo wilayah kanthi angin kenceng

Properti lan karakteristik tutup bar blumbang iki sing dirancang kanggo angin kenceng padha karo sing diterangake ing tutup bar standar, nanging model iki uga duwe:

  • Jinis tutup safety blumbang bar iki dilengkapi kabel longitudinal lateral kanggo nyegah saka wungu dening angin kuwat.
  • Kajaba iku, diwenehake karo crank kanggo koleksi.
  • Senajan, kanggo njamin sing ora munggah, ing tutup karo jembaré luwih saka 4,90, loro cranks diwenehake.
  • Pungkasan, komentar sing gendheng dumunung 20 cm ing watu coping.
  • Ing sisih liya, ukuran maksimal kolam renang sing disaranake yaiku 10 x 5 meter.

Model tutup safety blumbang

Ing sisih liya, sampeyan bisa milih saka macem-macem warna njaba, yaiku, warna sing bakal katon. Dadi, macem-macem warna sing ditawakake yaiku: biru, ijo, pasir lan abu-abu.

Senajan, kita kudu nandheske sing minangka regards sisih sing bakal tetep nang banyu, iku bakal tansah preduli saka werna njaba wedhi milih, ing cara iki kita bakal supaya reregetan bisa ing watu blumbang.

Warna tutup bar kolam

tutup blumbang biru
ijo blumbang isine
tutup blumbang pasir
isine blumbang werna abu-abu

tutup safety kanggo rega bar pools

Hubungi kita lan gumantung ing blumbang sampeyan duwe, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kabeh informasi sing mbutuhake tanpa prasetya.


Pemasangan tutup bar safety kolam

Pancen, nalika nerangake instalasi tutup bar safety blumbang, iku ora melu akeh komplikasi.

Kosok baline, perakitan tutup blumbang kanthi bar pancen prasaja lan gampang, sanajan kanggo wong sing ora duwe pengalaman sadurunge.

Bahan sing dibutuhake kanggo instalasi tutup bar blumbang

  • Eyelets kanggo tensioners ing stainless steel
  • bar aluminium
  • Ratchets ketegangan ing stainless steel
  • Jangkar tetep ing sisih ngelawan menyang ratchets
  • Kolektor cepet manual utawa otomatis

Pemasangan tutup bar kolam

  1. Ngluwihi tutup blumbang bar
  2. Slackening tutup bar safety kanggo kolam renang
  3. Bukak lempitan liwat sistem sing diwenehake saka kolektor cepet manual.
  4. Extension tutup liwat tape.
  5. Mungkasi maneh kanthi sistem njupuk cepet kanthi otomatis

Tutorial video kanggo nginstal tutup bar blumbang

nginstal blumbang bar tutup

RSS
Tampilan