Skip isi
Ok Reformasi Pool

Rincian kanggo panas banyu: Kolam sing digawe panas

Kolam sing Dipanasake: ngluwihi musim lan wektu adus karo tim sing bakal entuk bathi saka banyu blumbang ing omah!

blumbang iklim

Kanggo miwiti, saka Ok Reformasi Pool We saiki kaca ngendi kita nerangake apa a blumbang iklim (kang banyu blumbang digawe panas).

Konsep pemanasan banyu kolam

banyu blumbang panas

Banyu blumbang panas = ngluwihi musim lan wektu adus karo tim sing bakal entuk manfaat saka kolam renang sing digawe panas ing omah!

Uga, kita pengin njlentrehake yen: nalika kita ngomong babagan banyu blumbang panas Iku padha karo ngomong bab a blumbang iklim, yaiku, nggunakake energi solar sing ana ing udhara kanggo nambah derajat banyu.

Dadi, dadi panas banyu blumbang iku solusi apik amarga kanthi cara iki sampeyan bisa njupuk kauntungan saka jedhing kabeh babak taun bebarengan karo akeh keuntungan.


Apa blumbang digawe panas

banyu blumbang panas

Kolam sing digawe panas yaiku sing dadi panas banyu blumbang, dadi duwe sistem ngasilake panas kanggo ngontrol suhu banyu.

Biasane, kolam sing digawe panas digunakake nalika musim dingin lan padha nyegah Suhu banget kadhemen saka pembekuan pools lan sampeyan bisa njupuk kauntungan saka siram kabeh babak taun.

Sawise ngandika kabeh iki, jinis pools iki iku pilihan banget sing ngidini nggunakake kolam renang kanggo maneh, nglaras loro ing mangsa panas lan ing sasi liyane karo kurang panas.

Inggih, pamilik blumbang sing digawe panas bisa ngontrol suhu banyu lan nyetel sing dikarepake.

Saiki, akeh klien kita ngrancang investasi kanggo nglangi kolam renang.

Lan ngetung kabeh efek positif lan manfaatake luwih suwe.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa duwe pusat hiburan dhewe dirancang ing gaya dhewe ing ngarep.


Nalika nimbang dadi panas blumbang

Dianggep dadi panas blumbang = Saka nalika banyu blumbang ana ing 27ºC


Apa jenis blumbang bisa panas banyu

  • Sampeyan bisa panas banyu blumbang saka sembarang jinis blumbang.
  • Bisa uga digawe panas ing njaba utawa ing jero ruangan.

Keuntungan saka dadi panas blumbang

blumbang njero ruangan
blumbang njero ruangan

Kaluwihan digawe panas blumbang

  • Atur suhu sing cocog kanggo kita sajrone mangsa siram (blumbang ruangan).
  • Ngluwihi mangsa dening 5-6 sasi utawa bisa siram kabeh babak taun (gumantung saka pump milih lan kahanan).
  • Duwe banyu kanthi suhu sing apik bakal nyebabake sampeyan nggunakake banyu luwih suwe.
  • Nggawe blumbang duwe bathi.
  • Kesehatan fisik lan mental sing luwih apik.
  • Kolam sing digawe panas nambah bathi, amarga tegese nambah nilai lan kinerja blumbang.

Kesehatan sing luwih apik kanthi ngunggahake suhu banyu blumbang

  • Banyu sing digawe panas saka blumbang luwih nyenengake kanggo pangguna sing tenggelam kanthi suhu sing nyenengake.
  • Kabeh iki narik kawigaten liyane kanggo nggunakake kanggo comfort.
  • Keuntungan sing diasilake kanthi nggunakake suhu sing digawe panas nambah kemampuan kabeh wong tanpa dipikirake umure.
  • Iki minangka latihan istirahat lengkap sing dadi terapi sing mbantu nyegah lan nambani akeh masalah kesehatan.
  • Contone: kayata sing dumadi ing sendi, ngendhokke otot lan nambah kapasitas ambegan kabeh wong.
  • Kajaba iku, ing saindhenging taun, uga ndhukung sistem kekebalan lan kardiovaskular.
  • Bathing wis kabukten kanggo nglawan stres
  • Kondisi fisik sing luwih apik.
  • Nglawan obesitas lan diabetes.
  • Kajaba iku, sampeyan bisa nyegah penyakit sing bisa kedadeyan kanthi nggunakake kolam banyu adhem tradisional, kayata penyakit pernapasan lan sendi kaku.

Investasi ing nglangi iku kesehatan

kolam renang

Cekakipun, nglangi minangka olahraga lan latihan sing bisa ditindakake kanthi cara sing aman lan nyenengake.

Malah nggawa kaluwihan kesehatan luwih akeh tinimbang mlaku-mlaku, jogging lan mlaku.

Nglangi uga aman kanggo wong sing nandhang penyakit otot kaya arthritis lan penyakit liyane nalika duwe kolam sing digawe panas.

Nyedhiyakake keuntungan penyembuhan kanthi macem-macem kegiatan rekreasi lan kompetitif sing bisa ditindakake.

Akeh pasien sing mbutuhake terapi fisik pulih kanthi nglangi ing suhu nganti 25 ° ing kolam sing digawe panas, sing disaranake dening dokter lan ahli babagan nglangi terapeutik.


Rekomendasi sadurunge dadi panas blumbang

blumbang digawe panas njero ruangan
blumbang digawe panas njero ruangan

Pertimbangan kanggo milih pilihan becik kanggo panas banyu blumbang

Sadurunge milih opsi kanggo panas blumbang, Sampeyan kudu nimbang poin ing ngisor iki ing saben alternatif:

1- mutusaké ing nggunakake blumbang dadi panas

Supaya nerusake kanggo nindakake pasinaon sing cocog lan bisa milih cara dadi panas paling apik kanggo blumbang.

Titik pisanan kudu cetha apa sampeyan pengin dadi panas blumbang kanggo kabeh taun utawa mung ngluwihi mangsa lan ing wektu sing padha ngerti carane akeh derajat kita kaya kanggo duwe banyu ing blumbang.

2- Nindakake sinau termal saka blumbang

Sadurunge tuku piranti kanggo panas banyu blumbang, iku Highly dianjurake sing teknisi nindakake a sinau termal kanggo nemtokake peralatan sing dibutuhake sing cocog karo kabutuhan sing cocog.

  1. Pay manungsa waé kanggo ciri saka zona kidul, zona lor, yen tekan zona lokasi srengenge miturut omah blumbang kanggo nemtokake konsumsi piranti kasebut.
  2. Ing sinau termal kita uga bakal netepke ing ukuran blumbang.
  3. Kita bakal nimbang apa kolam renang njero ruangan utawa ora.
  4. Kita bakal sinau miturut zona, iklim, lsp. ing mundhut panas bisa saka blumbang dening: penguapan, konveksi, konduksi lan radiasi.
  5. Mengko, kita bakal nganalisa kabeh sawetara kemungkinan sing ditawakake pasar kanggo panas banyu blumbang y Kita bakal nganalisa biaya konsumsi piranti kasebut. 

3- Analisis peralatan sing paling cocog kanggo dadi panas blumbang

blumbang panas
  1. Sadurunge, kanthi umum, kita kudu milih pilihan kanggo dadi panas blumbang nganggo listrik (sing kanthi cepet nambah suhu tanpa ana faktor iklim njaba ing lingkungan nanging mbutuhake biaya listrik).
  2. O Mungkin kita bakal milih pilihan kanggo dadi panas banyu blumbang karo energi solar (conditioning the method to climate factors).
  3. Ing sisih liya, kanggo miwiti ngevaluasi peralatan, Kita bakal rinci babagan biaya konsumsi piranti sing beda-beda. 
  4. Mengko, kita bakal ngandhani babagan panyambungan piranti, sing kudu dipasang ing pompa blumbang utawa tanduran perawatan kanthi gampang lan aman.
  5. Ing sisih liya, sinau kapasitas panas lan kacepetan yen piranti kudu dadi panas lan nambah suhu kabeh liter banyu ing blumbang (ing kasus iki, kapasitas pompa blumbang dhewe uga bakal mengaruhi). Kabeh iki bakal nggawe kita ngerti wektu sing bakal ditindakake kanggo panas banyu blumbang.
  6. Priksa manawa piranti ora rusak saka wektu, contone karo bahan kimia blumbang utawa ora gampang ngrugekke kanggo karat.
  7. Pungkasan, pilih merek sing dipercaya kanggo mesthekake yen produk bakal duwe garansi lan spare parts ing pasar (ing kasus iki, kita ora bisa muter kanthi kualitas sing ora apik amarga kita bisa nemokake manawa piranti kasebut bakal rusak amarga produk kimia, bisa uga karat ...)

Rekomendasi kanggo habituate kamar ngendi kanggo panas banyu blumbang

  • Kaping pisanan, nindakake sinau termal blumbang.
  • Uga, nindakake panaliten babagan kemungkinan mundhut panas saka blumbang sing bakal digawe panas
  • Ing tangan liyane, kanggo nindakake pangopènan blumbang apik nalika dadi panas banyu blumbang kamar kudu diisolasi kudune.
  • Sawise njaga suhu saka kamar ora nyukupi.
  • Lan, ing Kajaba iku, kanggo seneng sing papan iki ngemot enclosures hermetic.
  • Kajaba iku, insulasi kahanan termal uga mbantu akeh.
  • Lan pungkasanipun, temenan, nganyari maneh online lan ngarsane a dehumidifier.
  • Banjur njaga suhu banyu blumbang ora nyukupi.
  • Banjur nandur modal ing a pump panas blumbang (utawa peralatan panas liyane) kinerja dhuwur.
  • Lan langkah pungkasan bakal nandur modal tutup blumbangkayata kemul termal blumbang

CATETAN: supaya ora kelangan banyu, njaga suhu banyu lan ngurangi suhu udhara (Elinga yen iku malah luwih penting nalika blumbang ora digunakake).


Pira regane panas kolam renang?

rega digawe panas blumbang

Rega blumbang digawe panas

Langkah pisanan kanggo nglangi kolam renang yaiku duwe spesialis, sing bakal nggawe diagnosis tartamtu.

Kanthi cara iki, Kita bakal menehi saran babagan cara sing paling apik kanggo aplikasi ing blumbang tartamtu supaya bisa dinikmati luwih akeh lan ing kahanan panggunaan sing luwih apik.

Ringkesan, rega kolam renang sing digawe panas bakal gumantung ing pirang-pirang faktor, Disaranake sampeyan ninggalake data sampeyan supaya bisa nggawe sampeyan riko gratis lan menehi saran tanpa prasetya.


Klik gambar kanggo ngerti rincian babagan

Pilihan lan peralatan ing sistem dadi panas blumbang

Pilihan ing sistem dadi panas blumbang

sistem dadi panas blumbang

Carane milih a sistem dadi panas blumbang

sistem dadi panas blumbang njero ruangan

Kolam renang sing digawe panas minangka pilihan sing apik kanggo nikmati ing saindhenging taun. Nanging, nalika nerangake panas blumbang kita, mamang wiwit.

Kanggo alasan iki, kita ngandhani babagan macem-macem sistem pemanas blumbang sing ana supaya bisa dadi panas blumbang.


Pilihan ing sistem dadi panas blumbang

sistem dadi panas blumbang njero ruangan

Pilihan 1st ing sistem pemanas blumbang

kemul termal blumbang Selimut termal

Selimut termal sistem pemanas blumbang murah

Sistem pemanasan iki minangka salah sawijining sing paling murah nalika nandur modal ing pemanasan kolam renang.

Banjur, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngandhani dhewe ing kaca tartamtu saka kemul blumbang termal.

Operasi kemul termal

Operasi kemul termal banget prasaja. Iku mung kudu diinstal ing waterline saka blumbang. Sampeyan kudu diatur ing tembok supaya banyu ora ilang suhu.

kerugian utama Selimut termal

Kerugian utama yaiku dheweke wiwit kerja sawise wiwitan musim, nalika suhu njaba wiwit saya dhuwur.

Biasane dipasang kanggo njaga panas saka banyu sing wis digawe panas dening piranti AC liyane, dadi luwih irit.


Pilihan 2nd ing sistem pemanas blumbang

pemanas blumbang elektrik Pemanas blumbang listrik

Pemanas listrik digunakake kanggo panas banyu kolam renang nggunakake energi listrik. Kajaba iku, pemanas blumbang listrik dadi panas lan njaga banyu blumbang kanthi rasio kualitas / rega sing apik.

Karakteristik sistem pemanas kanthi pemanas blumbang listrik

  • Saiki, pemanas blumbang listrik minangka sistem sing paling gampang, paling gampang dipasang lan paling diuji ing pasar.
  • Kajaba iku, ease kedadeyan amarga sanajan sampeyan rada gampang, sampeyan bisa nginstal dhewe.
  • Cocog kanggo njero ruangan lan njaba ruangan.
  • Ing kasus iki, penting banget kanggo nimbang konsumsi energi listrik peralatan kasebut.
  • Sabanjure, kita menehi link menyang kaca lengkap lan spesifik saka: pemanas blumbang elektrik

Pemanas blumbang listrik: sistem AC kapindho sing kalebu investasi ekonomi sing luwih murah

Iku sistem air conditioning kapindho sing melu investasi ekonomi kurang. Instalasi kasebut gampang banget amarga sampeyan mung kudu nyambungake menyang tabung bali ing peralatan filtrasi.

Daya listrik sing dibutuhake ana gandhengane karo volume ing meter kubik (m3) blumbang:

  • 3 kW kanggo blumbang 20 meter kubik
  • 6 kW kanggo blumbang 40 meter kubik
  • 9 kW kanggo blumbang 60 meter kubik
  • 12 kW kanggo blumbang 80 meter kubik
  • 18 kW kanggo blumbang 120 meter kubik

Konsumsi listrik padha karo konsumsi daya. Tegese, 3 kW siji nganggo 3000 W. Senajan jinis pemanas iki luwih murah ing awake dhewe, konsumsi listrik sing dhuwur banget ndadekake dheweke kurang nguntungake. Nanging, kinerja ora ala banget amarga bisa dadi panas kira-kira 1ºC kanggo saben jam operasi.

Kanggo nginstal pompa panas, kita kudu nganggep sawetara saran cilik kanggo njamin operasi sing bener:

  • Peralatan kasebut kudu ana ing njaba ruangan teknis lan kudu paling dhuwur ing ndhuwur level banyu blumbang.
  • Ana wangun instalasi liyane tanpa kudu nyambungake menyang sistem filtrasi, kayata sistem Easy Connect:

Pilihan 3st ing sistem pemanas blumbang

pump panas blumbang pump panas blumbang

Pompa panas blumbang yaiku piranti sing ngetokake banyu ing kolam renang. lan sing tanggung jawab kanggo disebaraké ngandika panas ing volume total banyu, kanggo generate suhu nyukupi lan seneng banyu ing sembarang wektu taun.

Pool pump panas: sistem paling apik kanggo panas banyu blumbang

Rekomendasi kita kanggo panas blumbang: Kolam renang utawa tutup blumbang  (njaga suhu banyu) + pompa panas blumbang (panas banyu).

Pompa panas: AC kanthi koefisien kinerja sing luwih apik

AC thanks kanggo a pompa panas Iki paling disaranake amarga nduweni COP (koefisien kinerja) sing luwih dhuwur tinimbang sistem sadurunge.

Padha bisa nyerep 80% energi saka udhara kanggo panas banyu blumbang karo konsumsi listrik minimal. Mulane, energi sing diasilake maksimal kaping lima energi sing dikonsumsi, sing tegese kolam renang 50 meter kubik bakal regane udakara 2 euro saben dina.

Pungkasan, bukak kaca khusus kita pump panas blumbang, ngendi sampeyan bakal bisa ngerti apa iku kanggo panas blumbang karo pump panas, Faktor lan kahanan kanggo netepke panas blumbang karo pump panas blumbang, kaluwihan lan cacat saka sistem iki, blumbang operasi pump panas ...


Pilihan 4th ing sistem pemanas blumbang

Panas banyu blumbang solar Pemanasan kolam renang kanthi energi surya

Apa pemanasan solar kanggo kolam renang

Panel surya minangka piranti sing njupuk energi surya kanggo panas banyu.. Wangun energi sing bisa dianyari sing gumantung langsung marang kahanan cuaca.

Model sing beda saka sistem pemanas blumbang solar

Kanthi sistem iki, banyu dadi panas amarga radiasi solar. Ana macem-macem mode pemanasan solar sing ngidini kita dadi panas blumbang kanthi cara sing paling ekonomis.

Operasi pemanasan blumbang solar

Operasi banget prasaja: panel nyerep energi srengenge, ngowahi dadi panas lan panas banyu sing sirkulasi liwat sistem nyaring.

Njupuk kauntungan saka energi solar kanggo panas banyu blumbang

  • Pemanas blumbang surya minangka sistem pemanasan banyu blumbang adhedhasar energi surya, amarga nyerep sinar srengenge (energi resik) lan kanthi mangkono nambah suhu banyu kanthi cara ekologis.
  • Ing tangan liyane, iku uga perlu kanggo sebutno iku sistem ekonomi.

Dadi, bukak kaca khusus kita Panas banyu blumbang solar kanggo ngerti kabeh rincian.


Pilihan 5th ing sistem pemanas blumbang

Kolam exchanger panas Kolam exchanger panas

Cara kerja sistem penukar panas

  • Sistem jinis iki nggunakake gas alam utawa gas propana (ing akeh utawa ing panyimpenan) kanggo panas banyu thanks kanggo boiler.
  • Yaiku, sistem pemanas gas nggunakake gas sing diobong kanggo panas mekanisme pertukaran panas karo banyu.
  • Iki minangka jinis pemanasan sing cocog kanggo kolam cilik, utawa minangka sistem pemanas tambahan sing nganti 150 m³.

Pungkasan, yen sampeyan ngunjungi kaca tartamtu saka Kolam exchanger panas ngendi sampeyan bisa mangerteni apa dadi panas blumbang: apa iku exchanger panas blumbang, carane milih, kaluwihan lan cacat, cara kerjane...


Pilihan 6th ing sistem pemanas blumbang

ring blumbang solar Solar dering kanggo panas banyu blumbang

Karakteristik dering solar kanggo panas banyu blumbang

  • Langkah pisanan kanggo nyelehake dering solar ing lumahing blumbang lan liwat radiation solar kita bakal bisa kanggo panas banyu blumbang.
  • Metode ekonomi, praktis lan ekologis.
  • Kita bakal nyuda penguapan banyu, kemungkinan duwe ganggang lan kabeh iki bakal dadi tabungan banyu lan produk kanggo blumbang.
  • Dering solar mbantu njaga suhu blumbang.
  • Lan ora mung njaga suhu, nanging wis kabukten kanthi ilmiah manawa bisa nambah 5-10 ºC sajrone seminggu kanthi nutupi 70-80% permukaan banyu kanthi dering.

Sawise kabeh, kita ninggalake sampeyan situs resmi saka Rings Sun Surya.

Ringkesan video: Surya Sun Rings ing 1 menit

Solar dering kanggo panas banyu blumbang

Sistem pemanasan omah alternatif kanggo kolam renang

Banyu blumbang panas karo kayu

Carane panas blumbang karo kayu

Banyu blumbang panas nganggo tabung poliethelin

Carane Nggawe Pemanas Banyu Solar Krasan

Sabanjure, sampeyan bisa sinau carane nggawe pemanas banyu solar kanggo piscasero.

Nyatane, iki minangka pilihan sing ekonomis lan ora angel entuk luwih akeh saka blumbang.

Carane Nggawe Pemanas Banyu Solar Krasan

Peralatan tambahan kanggo ngunggahake suhu banyu ing blumbang

sistem dadi panas blumbang njero ruangan

kemul termal blumbangKolam renang kemul termal

Karakteristik utama isine blumbang panas

  • Ing tutup blumbang panas ngidini kanggo Tambah ing suhu banyu saka 3 kanggo 7 derajat, nggawa maju lan prolonging mangsa siram.
  • Banyu dadi panas sajrone jam srengenge lan ing wayah wengi hawa adhem lan adhem banyu kolam.
  • Kanthi tutup solar kita isolasi banyu saka udhara lan umume nyegah cooling iki.
  • Mungkasi penguapan, kanthi ngirit banyu lan produk pangopènan kimia

Dolan maring kaca kita Kemul blumbang termal kanggo ngerti kabeh rincian.

tutup blumbangtutup blumbang

Kaluwihan saka tutup blumbang

  • Amarga efek omah kaca sing ditimbulake, dadi panas banyu ing kaca lan njaga suhu sing luwih dhuwur tinimbang ing njaba; supaya bisa nambah mangsa siram.
  • Iku mbantu kita nyuda pangopènan blumbang.  
  • Kita ngirit bahan kimia.                                
  • Kita nyingkiri ganggang.
  • We supaya nyandhang ing waterline blumbang kang.
  • Kita kudu nindakake filtrasi jam sing luwih sithik.                                           
  • Kita ngluwihi umur migunani banyu.                  

blumbang dehumidifier Kualitas udara: blumbang dehumidifier

Dehumidifier blumbang digawe panas

Kanggo miwiti, sebutno fungsi dehumidifier kolam renang yaiku nyedhot udhara saka lingkungan, ngowahi hawa sing lembab kanthi ngadhemake lan nyurung hawa sing padha menyang kamar sing anget lan garing.

Kaya sing wis dingerteni, ing banyu blumbang dadi panas, yaiku, nalika dadi panas blumbang, banyu nguap nalika hawa dadi jenuh karo kelembapan. (banyu ing negara gas ing udhara) mboko sithik.

Dadi kondensasi nggawe lingkungan suffocating sing nyebabake tetes banyu ing permukaan lan nyumbang kanggo nyandhang blumbang.

Kanggo nganakke, kita ngajak sampeyan sinau rincian liyane ing kaca saka blumbang dehumidifier ngendi sampeyan bakal sinau rincian bab jinis paling umum, kaluwihan lan cacat, etc.

RSS
Tampilan