Skip isi
Ok Reformasi Pool

Apa mundhut banyu ing blumbang dianggep normal

Mundhut banyu ing blumbang normal: carane ngetung mundhut banyu ing blumbang, pinten banyu ilang blumbang dening penguapan ...

mundhut banyu ing blumbang normal

En Ok Reformasi Pool ing bagean kolam renang bocor kita arep nerangake Apa mundhut banyu ing blumbang dianggep normal.

Apa mundhut banyu ing blumbang dianggep normal

Tetep wonten ing pikiran sing mundhut sethitik saka banyu saka blumbang iku normal., amarga tingkat banyu ing blumbang kanthi alami bisa mudhun minangka asil saka nggunakake, penguapan ...

Banjur kita pitutur marang kowe kabeh faktor kamungkinan saka mundhut banyu saka blumbang.

Mundhut banyu ing blumbang dianggep normal

Mundhut banyu ing blumbang dianggep normal

Kaping pisanan, ayo jujur, tenan, bisa kanggo Master apa mundhut banyu ing blumbang dianggep normal ing saben cilik bisa kadhangkala angel amarga kita bakal weruh ana akeh faktor intrinsik.

Sanajan, minangka aturan sing cukup umum, kolam renang bisa ilang 2 nganti 3,75 cm banyu saben minggu akibat iklim (penguapan), nggunakake utawa sistem nyaring dhewe.

Ing wayahe kita ngerteni manawa paramèter kasebut beda-beda, mula kita bisa milih kanggo nindakake tes sing cocog (bukak kaca babagan carane ndeteksi bocor kolam).

Yen kita nemokake manawa ana bocor, disaranake sampeyan Hubungi kita supaya kita bisa menehi sampeyan solusi sing cocog.

Carane ngetung mundhut banyu ing blumbang

Formula kanggo ngetung mundhut banyu ing blumbang

Formula kanggo ngitung mundhut banyu ing blumbang: X m dawa blumbang * X m blumbang jembaré * X m mundhut banyu ing blumbang = X m3

Tuladha ngitung mundhut banyu ing blumbang

Kanggo ngerti liter banyu sing ilang saben dina, gampang banget.

  • Coba bayangake yen kita duwe kolam 10 × 5 meter
  • Lan upamane tingkat blumbang wis mudhun 2,85 cm sajrone seminggu.
  • Minangka kita wis ngandika, volume banyu sing kita duwe bakal (jembaré x dhuwur x ambane) saka 1425 liter.
  • Ing sisih liyane, mbudidaya sing decimeter kubik banyu iku liter banyu.
  • Mangkono, ing sedina kita wis ilang udakara 204 liter banyu.

Tes kubus: pitungan mundhut banyu ing kolam renang

Kaping pisanan, disaranake sampeyan ngunjungi kaca khusus babagan iki: Cara ndeteksi bocor kolam renang

Ing kaca sing mentas kasebut, sampeyan bakal bisa ngerti kabeh informasi babagan langkah-langkah kanggo nindakake tes iki lan cara liya kanggo mriksa yen ana kelangan banyu ing blumbang.


Faktor mundhut banyu kolam

1 faktor mundhut banyu ing blumbang standarl: Kanthi nggunakake lan nomer bathers

mundhut banyu blumbang
  • Temenan faktor normal mundhut banyu ing blumbang amarga nggunakake dhewe, wiwit luwih unggul nggunakake blumbang punika (jumlah wong sing adus, jinis pangguna kolam renang, jam panggunaan, kemungkinan cipratan ...) kita bakal duwe mundhut luwih saka banyu nyata ing blumbang inert ing apa dianggep normal.

2 faktor mundhut banyu ing blumbang normal: kanggo penguapan

Apa mundhut banyu ing blumbang kanthi penguapan

Ing Panggonan pisanan, ing mundhut saka banyu ing blumbang amarga penguapan ing titik iki sawetara faktor kudu sinau: iklim, lumahing blumbang lan ambane, werna blumbang, apa wis tutup utawa ora, wektu taun, jam langsung suryo srengenge ing blumbang, suhu, asor, angin...

Mundhut banyu ing blumbang amarga penguapan

Miturut studi, kira-kira losses normal amarga penguapan asring kurang saka 6% saka total kapasitas blumbang.

Pira banyu sing ilang saka blumbang amarga penguapan?

Kenapa kolamku bocor banyu?

Carane akeh evaporates saben dina ing kolam renang?

  • Mundhut iki padha karo 4,92 liter banyu saben dina utawa 3,28 liter banyu saben meter persegi permukaan saben. dina. Kanggo siji blumbang 10x5m. mundhut banyu yaiku 164 liter saben dina kanthi penguapan 59.860 liter saben taun?

Pira blumbang nguap ing mangsa?

  • En Mangsa Mangsa sampeyan bisa ilang babagan 5000 liter ing 6 sasi luwih utawa kurang. Ditutup karo kanvas lan yen ora panas banget.

Pira blumbang nguap ing mangsa panas?

  • Ing mangsa panas saben minggu sampeyan kudu ngisi sethithik amarga kelangan 4 driji.

Proses penguapan kolam

Penguapan minangka proses fisik sing tansah mengaruhi banyu, apa wae kahanane. Pramila kita ora kaget yen tingkat banyu ing kolam kita mudhun sithik, amarga bakal ngalami penguapan. Faktor sing mengaruhi penguapan banyu ing blumbang gumantung ing wilayah ngendi sampeyan manggon ing Spanyol. Kita bisa mbedakake 3 zona gedhe, zona lor, zona tengah lan zona kidul, kanthi njupuk faktor sing mengaruhi:

  • Kondisi iklim ing wilayah kasebut.
  • Jam srengenge, sing blumbang bisa duwe dina.
  • Pool rata-rata lan ambane.

Ngitung saka wektu kanggo wektu penguapan banyu ing blumbang kita bisa mupangati, amarga kanthi cara iki kita bisa nemokake yen ana bocor utawa mundhut banyu utawa yen, ing nalisir, kabeh mlaku kanthi bener lan kita mung ngadhepi penguapan banyu alam. Kanggo ngetung penguapan banyu ing kolam renang ana macem-macem cara, ing Tecnyvan kita bakal weruh salah sijine sing bisa digayuh saben wong lan sampeyan bakal bisa diagnosa penguapan kolam renang sampeyan.

Faktor sing mengaruhi tingkat penguapan banyu kolam

Faktor 1st pengaruh ing kacepetan penguapan banyu blumbang: lumahing blumbang.

lumahing blumbang
Faktor 1st pengaruh ing kacepetan penguapan banyu blumbang: lumahing blumbang.
  • Logis, luwih gedhe blumbang, luwih gedhe volume banyu sing ilang dening penguapan.

Faktor 2 sing mengaruhi tingkat penguapan banyu kolam: cuaca lan suhu banyu.

pinten banyu blumbang ilang dening penguapan
Faktor 2 sing mengaruhi tingkat penguapan banyu kolam: cuaca lan suhu banyu.
  • Sing luwih gedhe prabédan antarane suhu banyu lan suhu sekitar, luwih akeh tingkat penguapan, mula blumbang sing digawe panas luwih cepet nguap tinimbang blumbang ruangan.

Faktor 3st pengaruh ing kacepetan penguapan banyu blumbang: Asor.

Pinten evaporates saben dina ing kolam renang
Faktor 3st pengaruh ing kacepetan penguapan banyu blumbang: Asor.
  • Sing luwih garing udhara, luwih cepet tingkat penguapan. Ing kahanan asor dhuwur, penguapan kurang.

Faktor pengaruh kaping 4 ing kacepetan penguapan banyu blumbang: Angin.

blumbang banyu penguapan Angin
Faktor pengaruh kaping 4 ing kacepetan penguapan banyu blumbang: Angin.
  • Faktor penentu liyane sing mengaruhi tingkat penguapan yaiku angin, sing luwih dhuwur angin, luwih akeh penguapan.

Faktor 5 sing mengaruhi tingkat penguapan banyu kolam: Air terjun kolam

blumbang banyu penguapan Waterfalls blumbang
Faktor 5 sing mengaruhi tingkat penguapan banyu kolam: Air terjun kolam
  • Mangkono uga, kolam renang uga kelangan akeh banyu yen ana jet laminar, grojogan utawa bisa uga meriam blumbang, amarga iki.
  • Aksesoris blumbang iki Padha sing paling gedhe kasempatan penguapan..
  • Mulane, disaranake yen lagi ora dienggo, tunyuk banyu blumbang dipateni.

Video faktor paling umum mundhut banyu blumbang

Sajrone mangsa siram, kita bisa mirsani carane tingkat blumbang kita beda-beda gumantung saka suhu lan care utawa pangopènan Applied kanggo iku, apa amarga nimbulaké implisit ing proses penguapan, amarga gagal ing peralatan saka kolam renang…

Penyebab utama mundhut banyu ing blumbang normal

Carane nyegah banyu blumbang saka nguap?

Solusi kanggo mundhut banyu ing blumbang penguapan: dek blumbang

Kepiye carane banyu sing ditutupi utawa ora ditutupi nguap luwih cepet? se mbusak tutup, tekanan parsial uap banyu babagan banyu kira-kira padha karo tekanan parsial ing pawon (utamane yen sampeyan duwe aliran hawa "seger" sing tetep). Kanthi tekanan parsial uap banyu ngisor, Cairan bakal miwiti kanggo nguap luwih gampang

Apa sing luwih cepet nguap banyu seger utawa asin?Wangsulan: Katerangan: Wangsulan: nguap mas cepet el banyu seger, sing, iku godhok liyane cepet.24 Juli 2020

Nyegah mundhut banyu ing blumbang kanthi penguapan: dek blumbang

  • Thanks kanggo tutup blumbang sampeyan bakal ngilangi penguapan kimia kayata klorin, amarga sampeyan bakal nyuda jumlah sinar UV ing banyu, sing tegese ora dikonsumsi.
  • Ing sisih liya, sampeyan uga bakal ngirit konsumsi lan ngirit produk kimia kanggo alesan sing bakal supaya landslides ing banyu sing ngowahi iku, kayata: lemah, godhong lan serangga.
  • PKita ndawakake umur migunani banyu blumbang ing wangun: kurang biaya banyu amarga kasunyatan manawa kita ora ngowahi kanthi akeh produk kimia lan mula luwih alami. (kurang jenuh karo asam isosianurat).
  • Pungkasan, ngomong babagan banyu kolam, kita bakal nyimpen ing Isi amarga kita bakal ngindhari penguapan (tutup panutup blumbang ngilangake faktor iki).

Liyane akeh kaluwihan gadhah a tutup blumbang

  1. Tambah mangsa siram
  2. Njaga suhu banyu lan ndawakake musim taun
  3. Ngapikake karesikan kolam
  4. Nindakake umur migunani peralatan kolam renang
  5. Pengawetan lapisan kolam
  6. Investasi ing safety blumbang
  7. Etc.

Ing cendhak, mriksa kaca kita tutup blumbang lan nemokake kabeh rincian.

Lan pungkasane, kaya biasane, Kita bakal seneng menehi saran gratis lan tanpa kewajiban ing tutup blumbang.


Konsepsi saka mundhut banyu ing blumbang

Carane nyegah banyu blumbang saka nguap

Dampak amarga ilange banyu ing blumbang

  • Kaping pisanan, sampah banyu blumbang tegese biaya ekonomi sing cukup dhuwur.
  • Kapindho, pengeluaran energi, produk kimia saka blumbang lan turunan.
  • Kajaba iku, kabeh iki duwe pengaruh lingkungan.
  • Kerusakan bisa uga disebabake ing pompa blumbang, amarga yen mung inlet banyu kanggo filtrasi lan ora ana banyu tekan mesin.
  • Akibate, nilai banyu blumbang babagan pH lan klorin bakal ora bisa diatur. Inggih, ing kasus iki disaranake sampeyan takon: carane ngedhunake pH blumbang y carane mundhakaken pH blumbang

Apa sing kudu ditindakake yen mundhut banyu ing blumbang luwih gedhe tinimbang normal

Dadi, yen kita ngerteni manawa mundhut banyu blumbang luwih gedhe tinimbang 2-3 cm saben minggu, lan ing ndhuwur kabeh, pancet ...

Tumindak utama lan solusi ahead saka bocor banyu ing kolam renang.

Yen sampeyan wis tekan adoh, kita ngajak sampeyan ngeklik kaca portal daya: nimbang lan verifikasi yen ora ana faktor sing nyebabake mundhut banyu blumbang lan mulane ana bocor banyu ing kolam renang.

Ngatasi mundhut banyu blumbang karo Ok Reforma Piscina

Kaping pisanan, sampeyan bisa nyoba maca kaca sing dikutip lan ndeteksi bocor ing blumbang lan ngatasi dhewe.

Nanging, ing kasunyatan, ing paling kasus lan luwih gedhe mundhut, luwih Disaranake supaya bisa ditindakake dening profesional tanpa kewajiban.

RSS
Tampilan