Skip isi
Ok Reformasi Pool

Temtunipun mbusak keluwihan flocculant

Temokake apa sing kedadeyan nalika ana keluwihan flocculant ing blumbang lan prosedur sing bisa kanggo ngerti carane ngilangi keluwihan flocculant.

Carane mbusak keluwihan flocculant
Carane mbusak keluwihan flocculant

En Ok Reformasi Pool ing guide pangopènan banyu blumbang kita arep menehi informasi lan rincian babagan Carane mbusak keluwihan flocculant

Keluwihan flocculant ing blumbang

Nandheske kasunyatan sing mbusak sisa flocculant blumbang meh mokal.

Mulane, kita ngeyel ad mual sing pisanan blumbang flocculated, iku digawa metu dening teknisi khusus ing pangopènan blumbang.

Akibat saka keluwihan flocculant blumbang

  • Keluwihan flocculant kanggo kolam renang mbebayani kanggo kesehatan bathers.
  • Kajaba iku, jumlah gedhe banget saka produk flocculant ing blumbang bakal nimbulaké banyu katon werna putih utawa susu.
  • Flokulan nyebabake pasir dadi kue lan tetep bebarengan.
  • Yen kita liwati nambahake luwih akeh produk menyang banyu tinimbang sing disaranake pabrikan, pasir bisa nempel.
  • Nimbulake efek kayata filter blumbang sing macet lan mulane banyu ora disaring.
  • Ing kasus sing paling serius, wedhi saka tanduran perawatan blumbang bakal mbentuk blok sing mung bisa dicopot nganggo palu kanggo ngganti.
  • Kadhangkala malah kabeh filter kudu diganti.

Carane mbusak keluwihan flocculant saka blumbang

resik keluwihan blumbang flocculant

Pilihan 1st kanggo mbusak flocculant blumbang: Mungkasi pump lan ngresiki

  • Terus mandhegake pompa blumbang sajrone 24 jam (sajrone ora ana sing bisa njupuk kauntungan).
  • Banjur ngenteni reregetan nganti tekan ngisor blumbang.
  • Langkah kapindho, pass resik blumbang manual utawa otomatis karo Filter ing mode posisi kosong.
  • Yen asil ora marem, nerusake kanggo pilihan kapindho diterangake ing ngisor iki kanggo mbusak flocculant blumbang.

Pilihan 2nd kanggo mbusak flocculant blumbang: Ngresiki Filter wedhi blumbang lan Filter

  • Ing kasus iki, kita mung bisa nindakake iki pilihan kanggo mbusak flocculant saka blumbang yen kita duwe Filter blumbang dimuat karo wedhi utawa kaca.
  • Akibat ora bisa ngilangi flocculant amarga kapasitas filter sing ora cukup.
  • Inggih, Filter ora bisa nganggep penylametan folculant ana ing blumbang.
  • Kanthi cara iki, kita kudu nindakake pirang-pirang panyaring blumbang kanthi pilihan manual pabrik perawatan diuripake nganti kita ndeleng kajelasan banyu.
  • Masalah karo pilihan iki yaiku yen ana dosis flocculant sing akeh banget, kemungkinan pasir panyaring tetep dadi blok lan mula ora bisa digunakake.
  • Yen sampeyan ora yakin babagan pilihan iki, sampeyan bisa skip langsung menyang pilihan katelu kanggo mbusak flocculant blumbang.

Pilihan 3rd kanggo mbusak flocculant blumbang: Ngganti banyu blumbang

  • Akhire, pilihan pungkasan kanggo mbusak flocculant saka blumbang iku kosongaké lan ing efek ngganti banyu ing blumbang.

Entri related kanggo keluwihan flocculant blumbang

Carane flocculate blumbang

Punapa punika prabédan antarane flocculant lan blumbang clarifier?

Nalika nggunakake flocculant ing blumbang


Informasi related kanggo pangopènan blumbang

pump panas blumbang

pump panas blumbang

pemanas blumbang elektrik

Pemanas blumbang listrik

Panas banyu blumbang solar

Panas banyu blumbang solar

omah perawatan blumbang munggah pangkat

Kolam perawatan omah

werna blumbang

Carane milih werna blumbang

Carane hibernate blumbang uyah.

Carane hibernate blumbang uyah

Carane nginstal klorinator uyah

Carane nginstal klorinator uyah

blumbang kosong

carane blumbang kosong

RSS
Tampilan