Skip isi
Ok Reformasi Pool

Carane nggunakake klorin kejut

Cara nggunakake klorin kejut: ing kaca iki kita mangsuli apa klorin cepet, apa klorin kejut, nalika nggunakake klorin kejut, apa perawatan kejut ing blumbang, carane nggunakake klorin kejut, carane aplikasi kejut klorin, granulated perawatan klorin kejut, lsp.

Carane nggunakake klorin kejut
Carane nggunakake klorin kejut

En Ok Reformasi Pool nang Produk kimia Kita nampilake artikel babagan: Kepiye cara nggunakake klorin kejut?

apa klorin

Fungsi klorin kolam

Klorin minangka produk sing paling apik kanggo perawatan banyu lan perawatan kolam. Iku uga sing paling akeh digunakake lan kondhang ing pasar kanggo rega, ease lan comfort saka nggunakake.

Ana macem-macem lan jinis produk klorinasi

Jinis klorin blumbang Ana sawetara saka sudhut produk chlorinated kanggo pangopènan banyu blumbang sing bentenaken dening komposisi sing, efek lan format.

Ana diklor, triklor lan kalsium lan natrium hipoklorit.

Ing babagan format, ana macem-macem jinis presentasi gumantung saka jinis aplikasi klorin: tablet klorin, klorin granulated, klorin bubuk lan klorin cair.


Apa perawatan kejut ing blumbang

Carane nggunakake klorin kejut

Perawatan kejut blumbang yaiku proses nambahake bahan kimia (biasane klorin) menyang blumbang kanggo: ngrusak chloramines, uga dikenal minangka klorin gabungan kanthi cepet nambah tingkat klorin sampeyan mateni ganggang, bakteri utawa patogen mbebayani liyane

Apa perawatan kejut karo kejut klorin

Perawatan kejut karo klorin kejut iku padha karo sing wis diterangake, kanthi singularitas proses kasebut ditindakake kanthi produk kimia khusus sing jenenge klorin kejut; preduli saka konsep apa klorin kejut wis stabil utawa ora.

NOTA: Kita bakal nutupi konsep klorin kejut sing stabil utawa ora stabil ing kaca iki.


apa klorin cepet

apa klorin cepet

Apa iku klorin kejut?

Sejatine, klorin kejut, uga dikenal minangka klorin cepet, minangka bahan kimia blumbang sing mulihake sanitasi optimal menyang kolam kanthi wektu sing paling sithik.

Napa diarani klorin "kejut"?

Ing wangun granular, nduweni kandungan klorin sing dhuwur lan kelarutan banyu sing dhuwur. Kelarutan prodhuk kasebut menehi jeneng klorin kejut, utawa klorin cepet, amarga tumindake luwih cepet tinimbang klorin alon sing tingkat pengenceran luwih murah.

Kanggo apa lan carane nggunakake klorin kejut

Klorin kejut, minangka jenenge, digunakake minangka perawatan kejut ing blumbang; sing ngomong, iku utamané dipigunakaké nalika blumbang perlu disinfeksi kuat ing wektu cendhak.


Nalika nggunakake klorin kejut

Nalika nggunakake klorin kejut
Nalika nggunakake klorin kejut

Nalika lan carane nggunakake klorin kejut

Sabanjure, kita menehi dhaptar sebab-sebab kenapa sampeyan kudu nindakake perawatan kejut lan banjur bakal njlentrehake sebabe:


Apa jinis perawatan KLORIN kejut kolam sing bisa digunakake?

perawatan kejut blumbang ijo
perawatan kejut blumbang ijo

Rong jinis klorin kejut: Stabil utawa Ora Stabil

Tipe klorin kolam renang sing stabil = klorin bebarengan karo asam isosianutik (CYA)

Klorin sing distabilake yaiku jeneng kolektif sing diwènèhaké marang klorin nalika penstabil blumbang wis ditambahake, utawa khusus, asam sianurat, utawa senyawa klorinasi kayata Sodium Dichloroisocyanurate lan Trichloroisocyanuric Acid.

Kolam renang asam cyanuric apa iku

Apa asam cyanuric ing kolam renang: Isosianurik klorin yaiku senyawa klorin sing distabilisasi asam lemah (C3H3N3O3), kelarutan winates ing banyu (aditif kimia) sing digabung kanggo nyetabilake klorin ing banyu. Kajaba iku, sanajan iku penting kanggo pangopènan blumbang, iku pancene sethitik dikenal ing antarane nduweni saka pools pribadi lan malah arang kasebut ing toko blumbang spesialis senadyan wigati penting.

Klorin ora stabil

Apa klorin sing ora stabil?

Klorin sing ora stabil yaiku klorin sing ora ditambahake asam sianurat (penstabil kolam renang).

Mesthine, luwih ora stabil, kudu ditangani kanthi ati-ati amarga ora ngemot stabilisator, saengga luwih sensitif marang efek srengenge.


Tabel komparatif perawatan kejut stabil lan ora stabil

Sabanjure, kita nuduhake tabel komparatif karo macem-macem jinis klorin, utawa senyawa klorin sing paling akeh digunakake ing sanitasi banyu blumbang.

Jeneng saka Jinis klorin kanggo kolam renangStabil utawa ora (ngandhut utawa ora ngandhut CYA = asam isosianurat)Komposisi kimia saka jinis klorin kanggo kolam renangVolume klorin ing Jinis klorin kanggo kolam renang Pengaruh jinis klorin kanggo kolam renang ing pH: Pangobatan sing cocog kanggo jinis klorin kanggo kolam renangKatrangan panggunaan jinis klorin kanggo kolam renang

SHOCK KLORIN

OJeneng liya sing diwenehake kanggo klorin kejut kolam renang:

* Uga dikenal minangka kolam renang dichloro, klorin cepet utawa klorin kejut, sodium cycloroisocyanurate lan dichloro-S-triazinetrione.
Klorin Rapid Stabil

Isi penstabil (asam isosianurat): 50-60%.

  • Produk sampingan ing banyu blumbang: asam natrium sianurat (NaH2C3N3O3) + asam hipoklorit (2HOCl)


  • .
    Klorin kasedhiya miturut volume: 56-65%Efek ing pH klorin kejut:
    produk kanthi pH netral: 6.8-7.0, saengga ora ana pengaruh ing pH banyu kolam, uga ora nambah utawa nyuda pH.
    Kolam renang Dichloro sing dituduhake: perawatan SHOCK banyu blumbang

    kejut klorin digunakake kanggo perawatan wiwitan blumbang

    Dadi, digunakake kanggo kasus bandel minangka banyu ijo utawa lack of chlorination-
    KALSIUM HIPOKLORIT

    OJeneng liya kanggo Calcium Hypochlorite:

    * Uga dikenal minangka
    (Kal-Hypo) Tablet klorin utawa klorin granulated

    Kandungan penstabil (asam isosianurat): Ora duwe.

    Nyegah overstabilization saka blumbang karo asam cyanuric.
  • Produk sampingan ing banyu blumbang: asam hipoklorit (HOCl) + kalsium (Ca +) + hidroksida (OH-)


  • Klorin kasedhiya miturut volume: Umume Kalsium hipoklorit didol kanthi kemurnian 65% nganti 75% konsentrasi klorin, dicampur karo bahan kimia liyane, kayata kalsium klorida lan kalsium karbonat, asil saka proses manufakturEfek ing pH: pH saka jinis produk iki dhuwur banget, yaiku alkalin banget: 11.8 - 12.0 (bakal mbutuhake kontrol lengkap yen perlu ngedhunake pH banyu blumbang )Uga nuduhake kolam renang kalsium hipoklorit: perawatan SHOCK banyu blumbang
    Kalsium hipoklorit tumindak minangka agen disinfektan perawatan kejut sing efektif lan langsung; mbusak impurities saka banyu karo fungisida, baericide lan tumindak microbicide. ya wis
    Tabel komparatif saka jinis klorin blumbang sing paling akeh digunakake

    Perawatan kejut kanggo kolam renang kanthi klorin sing ora stabil

    kalsium hipoklorit

    Jinis klorin kanggo kolam renang chlorine pool granules
    granula blumbang klorin

    Jeneng sing diwenehake kanggo kalsium hipoklorit klorin

    Kalsium hipoklorit bisa nampa jeneng ing ngisor iki: Cal-Hypo, tablet klorin utawa klorin granulated.

    Disinfektan kalsium hipoklorit bubuk sing paling akeh digunakake kanggo pangopènan kolam renang

    Properties minangka agen disinfektan, fungisida, bakterisida lan mikrobisida 

    Kalsium hipoklorit minangka disinfektan sing paling populer ing antarane pamilik kolam renang pribadi; lan bisa diwenehake ing wangun bubuk utawa tablet.

    Karakteristik kalsium hipoklorit

    • Kanggo miwiti, kalsium hipoklorit putih, padhet lan bisa dituku ing bentuk pil utawa granul.
    • Produk iki gampang disimpen lan ditrapake, lan ngrusak macem-macem patogen, sanajan amarga pembubaran sing alon bisa nyumbat komponen kolam, mendhung banyu, nyuda pH lan nambah alkalinitas.
    • Umume Kalsium hipoklorit didol kanthi kemurnian 65% nganti 75% konsentrasi klorin, dicampur karo bahan kimia liyane, kayata kalsium klorida lan kalsium karbonat, asil saka proses manufaktur.
    • Produk sampingan ing banyu kolam: asam hipoklorat (HOCl) + kalsium (Ca+) + hidroksida (OH-)
    • Pungkasan, pH produk jinis iki dhuwur banget, yaiku, alkalin banget: 11.8 - 12.0 (bakal mbutuhake kontrol lengkap yen perlu ngedhunake pH banyu blumbang )

    Kaluwihan kalsium hipoklorit

    • Konsumsi banyu lan energi bisa dikurangi
    • Nyilikake kabutuhan koreksi pH
    • Mbantu nglindhungi tanduran saka karat
    • Ora nambah tingkat asam cyanuric
    • Nambah kualitas banyu lan comfort siram
    • Luwih gampang entuk banyu sing seimbang
    • Mbantu ngontrol total padatan sing larut
    • Utamane kanggo blumbang kanthi permukaan plester, jeruk nipis mbantu jenuh banyu kanthi kalsium kanggo nyuda resiko etsa.

    Bebaya nalika nggunakake tablet utawa granul klorin

    Tansah nganggo sarung tangan lan piranti protèktif nalika nangani tablet klorin utawa granules, lan tetep disimpen kanthi aman. cara aman.

    Iku oksidator banget kuwat lan beboyo geni, lan nalika iku watara bahan kimia tartamtu (jinis klorin liyane, contone), bisa spontan diobong. Aja, lan kita mbaleni, aja nglebokake jinis klorin liyane ing underfeeder jeruk.

    Kontras klorin ing tablet utawa granula

    • Sing utama sing kudu dielingake yaiku jeruk-hypo bakal nambah tingkat kekerasan kalsium ing banyu. Yen banyu blumbang tetep hard banget kanggo dangu, bisa mimpin kanggo karat ing lumahing blumbang. Sabanjure, kita ninggalake kaca kanggo nerangake carane ngurangi atose banyu
    • Cal-hypo uga nduweni pH dhuwur sekitar 12, mula kudu dipriksa pH blumbang durung tambah.

    Tuku kalsium hipoklorit

    rega kalsium hipoklorit

    Metacril HypoChlor Tab 5 kg kalsium hipoklorit 65% ing tablet 7 g kanggo kolam renang 

    Ora ditemokake produk

    Granulated Calcium Hypochlorite karo Approx. 70% Klorin Aktif

    Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

    Bubuk Granulated Kalsium Hipoklorit

    Dianyari pungkasan ing 2023-01-18.


    Perawatan kejut blumbang klorin sing stabil

    kejut klorin

    klorin granulated cepet
    klorin granulated cepet

    Jeneng sing diwenehake kanggo kejut klorin

    Klorin kejut bisa nampa jeneng ing ngisor iki: klorin cepet, kolam dichloro, sodium dichloroisocyanurate lan dichloro-S-triazinetrione.

    Kolam renang diklor digunakake kanggo = klorin cepet utawa klorin kejut

    Nalika nindakake perawatan kejut blumbang

    Kaping pisanan, kanggo sebutnol Kolam renang dichlor uga dikenal minangka klorin cepet utawa kejut, klorin cepet digunakake kanggo perawatan wiwitan blumbang lan kanggo kasus wangkal minangka banyu ijo utawa lack of chlorination; yaiku, sing dikarepake yaiku kanggo nggayuh tingkat klorin sing paling luweh ing wektu sing cendhak.

    Kahanan kanggo nindakake perawatan kejut blumbang

    1. Biasane digunakake kanggo superchlorinate banyu nalika chloramines (uga dikenal minangka klorin gabungan) ana. Produk kasedhiya ing presentasi granular c (bubuk.
    2. Mateni ganggang, bakteri utawa patogen liyane sing mbebayani
    3. Yen ana badai gedhe, utawa sabab liyane sing mbutuhake disinfeksi langsung.
    4. Ing wiwitan mangsa siram yen sampeyan wis wintered blumbang.
    5. etc.

    Komposisi kimia saka perawatan kejut kolam renang

    • Kaping pisanan, produk sampingan jinis klorin cepet ing banyu kolam: natrium sianurat (NaH2C3N3O3) + asam hipoklorat (2HOCl)
    • Klorin sing kasedhiya miturut volume: 56-65%
    • Kajaba iku, ngemot stabilisator (Isocyanuric Acid) sing nyuda penguapan produk ing sinar srengenge: kira-kira 50-60% asam isosianurat.
    • pH: 6.8-7.0 (netral) kang tegese mung jumlah cilik saka nambah pH.

    Kaluwihan Klorin Shock

    Efisiensi disinfeksi klorin kanthi cepet

    Klorin cepet minangka solusi kanggo disinfeksi banyu blumbang kanthi cepet lan kuat ing wektu sing cendhak, amarga larut ing banyu kanthi cepet amarga bahan aktif.

    Kekurangan klorin cepet

    Kekurangan Klorin Shock

    1. jumlah cilik bisa uga dibutuhake nambah pH kanthi nggunakake dichloro
    2. .jinis iki rada nyuda total alkalinity banyu blumbang Panjenengan.
    3. Dichlor minangka bebaya geni lan ora gampang dienal liwat sistem feed otomatis amarga sifate cepet larut.

    Tuku kejut klorin

    klorin cepet granulated

    Chlorine Shock Treatment 5kg

    Ora ditemokake produk

    Granulated dichloro 55%

    Ora ditemokake produk

    Kejut klorin granulated kanggo tumindak cepet saka 5 kg

    Dianyari pungkasan ing 2023-01-15.

    Gre 76004 - Klorin kejut Granulated, aksi kejut, 5 kg

    Ora ditemokake produk


    Perkiraan jumlah dosis kejut klorin

    dosis kejut klorin
    dosis kejut klorin

    Dosis kejut klorin: bakal gumantung saka volume banyu kolam (m3)

    carane ngetung banyu blumbang

    Kaping pisanan, kanggo ngerti dosis kejut klorin sampeyan kudu ngerti jumlah banyu ing blumbang.

    ngitung banyu blumbang
    ngitung banyu blumbang

    Etung banyu blumbang: dawa x jembar x dhuwur rata-rata blumbang

    Pinten kejut umume kudu digunakake yen banyu blumbang katon biru lan bening?

    Umumé, jumlah dosis kejut kanggo pangopènan blumbang nalika banyu katon biru lan bening kira-kira 20 g saben m3 (tablet utawa bubuk).

    Dosis granula kejut klorin

    Klorin granulated cepet

    Pira klorin kejut blumbang sing digunakake yen banyu mendhung utawa ijo?

    Yen banyu mendhung utawa mendhung tambahake 30-50 g klorin kejut kanggo saben m3 banyu.; tansah gumantung ing ombone saka bloom ganggang. .

    Pira klorin kejut kolam sing digunakake? BANGET mendhung utawa banget ijo banyu

    Yen sampeyan duwe banyu sing mendhung utawa ijo banget, dosis perawatan kaping telu ora biasa (kadhangkala mundhak 6x).

    Sing luwih dhuwur tingkat padhet, ganggang, utawa chloramines sing ditemokake ing banyu, luwih akeh kejut sing dibutuhake ing blumbang kanggo ngoksidasi materi kasebut.

    Visibilitas (utawa kekurangane) minangka cara liya kanggo ngukur keruwetan mekar alga.

    A contone mode. yen sampeyan bisa ndeleng lantai ing mburi blumbang ing panggonan paling cethek, sampeyan kudu nggunakake dosis flush pindho.

    Dosis kejut klorin kanggo ngilangi chloramine

    blumbang chloramines
    blumbang chloramines

    Apa chloramines

    • Klorin gratis diowahi dadi klorin gabungan nalika ngiket karo nitrogen utawa amonia.
    • Ikatan kasebut ndadekake molekul klorin ora ana gunane lan ndadekake banyu blumbang mambu klorin lan ngganggu mata para perenang.

    Apa sing kudu ditindakake nalika aku duwe tingkat kloramine sing berlebihan

    Nalika tingkat chloramine ngluwihi 0.5 ppm (TC-FC = CC), tambah cukup klorin utawa kejut non-klorin kanggo break mudhun klorin gabungan, biasane 10-20 kaping tingkat CC dites..


    Saran lan safety babagan carane nggunakake klorin kejut

    Tip ngirit biaya

    • Angirit biaya kimia kanthi nambah klorin kanggo perawatan kejut sawise peteng; sak dina, soko bakal ilang kanggo suryo srengenge.
    • Aja tuku kimia blumbang liyane saka sampeyan bakal nggunakake ing mangsa; Padha ilang efektifitas liwat wektu.

    Carane aman nangani klorin tumindak cepet

    carane nggunakake klorinasi kejut
    carane nggunakake klorinasi kejut
    • Aja nyimpen tas kejut mbukak, sing bisa tumpah.
    • Gunakake kabeh tas bebarengan.
    • Cut tas kasebut kanthi teliti kanthi gunting lan tuangake menyang banyu nalika mlaku ing pinggir blumbang. Gunakake sikat blumbang kanggo nyebarake lan nyapu utawa ngumbah tumpahan menyang blumbang.
    • Kolam liner vinyl kudu dibubarake kanthi kejut granular, kajaba nggunakake Oxy Shock sing cepet dibubarake.
    • Aja nyampur pemutih kejut karo apa wae kajaba banyu.
    • Kejut blumbang reaktif banget lan yen dicampur karo apa wae kajaba banyu, bisa ngeculake gas beracun, geni utawa njeblug.
    • Aja sijine kejut ing chlorinator utawa float, utawa nambah menyang skimmer, tansah nambah langsung menyang blumbang.

    Bebaya babagan carane ngetrapake klorin kejut

    carane kanggo aplikasi blumbang klorin kejut
    carane kanggo aplikasi blumbang klorin kejut

    Nyegah ing aplikasi klorin kejut

    • Imbangan pH antarane 7,2 lan 7,4 sadurunge nggunakake kejut kanggo efek sing paling kuat.
    • Elinga yen tingkat pH sing kurang penting kanggo sukses gawe kaget blumbang. Ing tingkat pH 8.0, luwih saka setengah saka discharge sampeyan ora efektif lan dadi sampah. Nanging, ing tingkat pH 7.2, luwih saka 90% kejut sampeyan bakal diowahi dadi ganggang aktif lan pembunuh bakteri.
    • Tambah Pool Shock kanthi kapisah, bisa ngrusak utawa ngganggu bahan kimia perawatan liyane.
    • Aja ngidini kejut blumbang dadi panas, teles, utawa terkontaminasi karo rereget utawa lebu.
    • Aja ngidini kejut blumbang dicampur karo bahan kimia blumbang liyane, sanajan saka jinis sing padha.
    • Aja pour buffer blumbang menyang skimmer, wis dissolve kanggo nggunakake ing vinyl liner pools.
    • Nalika ngirim pengaruh ing lumahing, kudu ngerti arah angin.
    • Sikat blumbang sawise siram lan nyaring banyu paling sethithik 8 jam sakwise.
    • Yen tingkat klorin nol ing 8 jam flushing blumbang, aplikasi maneh flush kuwat.
    • Tekan blumbang sawise srengenge surup, kanggo nyuda efek degradasi sinar UV.
    • Kadhangkala tandha kasebut ora kejawab nalika nyoba mbusak kahanan banyu sing ala. Yen sampeyan isih duwe tingkat klorin dhuwur 12 jam sawise flushing lan katon saka banyu mbenakake karo nyaring, misi wis rampung (mbokmenawa). Nanging, yen tingkat klorin bali menyang nul sawise 12 jam lan blumbang ora katon luwih apik, sampeyan bisa uga wis ora kejawab tandha utawa batesan njaba breakpoint chlorination. Coba maneh.

    Carane aplikasi kejut klorin

    carane kanggo aplikasi kejut klorin
    carane kanggo aplikasi kejut klorin

    Perawatan klorin kejut granulated

    1. Kaping pisanan, kita kudu ngresiki blumbang kanggo mbusak godhong lan lebu sing ana.
    2. Sareh, kita mriksa tingkat pH lan nyetel menyang 7,2 (utamane supaya bisa ditrapake, kita kudu pH ora dhuwur, kita nuduhake link kanggo ngerti carane ngedhunake pH blumbang).
    3. Kita nemtokake jumlah klorin kejut kanggo ngatasi kahanan kasebut.
    4. PERHATIAN VINYL Pools / LINER: Dilution ing ember perlu kanggo dissolve granules lan nyegah karusakan ing lumahing blumbang.
    5. Tansah maca lan tindakake pandhuan pabrikan.
    6. Aja nyampur macem-macem jinis pamutih; nambah saben menyang blumbang dhewe.
    7. Aja nyampur bahan kimia, tambahake saben siji menyang blumbang kanthi kapisah.
    8. Mengko, kita nambah klorin kejut nalika kita ngerti yen srengenge ora bakal kenek blumbang maneh.
    9. Dadi, kita nyebarake klorin kejut ing kabeh permukaan kolam, kanthi pompa blumbang mlaku.
    10. Aja ambegan asap utawa uap.
    11. Ati-ati aja nganti tumpah apa-apa ing sandhangan utawa ing dek blumbang, lan aja ditiup ing angin!
    12. Sikat blumbang, iki mbantu kanggo disebaraké kimia lan mbusak lapisan saka bledug lan film ing lumahing blumbang, kang bisa ngidini sawetara rereged kanggo uwal perawatan.
    13. Sabanjure, yen sampeyan seneng, ninggalake saringan mlaku 24 jam utawa paling ora sajrone siklus nyaring kabeh banyu ing blumbang (biasane tundhuk pompa lan jinis kolam sing sampeyan duwe, padha karo udakara 6 jam.
    14. Banjur mriksa nilai blumbang maneh.
    15. Pungkasan, yen perlu mbaleni proses kasebut; sanajan, yen sampeyan ndeleng sampeyan kudu mbaleni cara luwih saka kaping pindho, disaranake sampeyan hubungi profesional):

    Tutorial video Cara nggunakake klorin kejut kanthi bener

    Kesalahan tutorial video babagan carane nggunakake klorin kejut

    Carane nggunakake liner kejut klorin

    Pools Liner: Carane nggunakake klorin kejut bener

    Kemungkinan masalah nalika nindakake klorinasi kejut ing blumbang liner

    Kanggo blumbang vinyl liner, granula sing ora dibubarake langsung ing vinyl bisa whiten, discolor utawa corrode lumahing vinyl alus.

    Pembubaran produk minangka kunci klorinasi kejut ing blumbang liner

    Prosedur kanggo aplikasi klorinasi kejut ing blumbang liner

    1. Predissolution digayuh kanthi ngisi ember 5 liter sing resik kebak banyu blumbang.
    2. Minangka informasi tambahan, bahan kimia tansah ditambahake ing banyu, dudu banyu kanggo bahan kimia.
    3. Sampeyan banjur kudu nglakoake karo tongkat utawa paddle cocok kanggo sawetara menit kanggo dissolve granules.
    4. Nyegah produk kimia (digunakake kanggo perawatan kolam renang) saka kontak langsung karo liner.
    5. Kanggo nindakake iki, dissolve sadurunge ing wadhah karo banyu kanggo ngurangi konsentrasi lan disebaraké mengko lan roto-roto ing saindhenging blumbang.
    6. Saiki sampeyan kudu pour 1 utawa 2 liter larutan klorin kejut langsung menyang banyu, ing pinggir tangki.
    7. Kanggo nyimpulake, nalika ember meh kosong, mandheg, tambahake banyu luwih akeh kanggo mbubarake granula sing isih ana ing ngisor ember.

    Pool Shock Klorin Storage

    Cara nggunakake lan nyimpen klorin kejut
    Cara nggunakake lan nyimpen klorin kejut

    panyimpenan apik saka klorin kejut blumbang

    • Simpen bahan kimia ing panggonan sing adhem, garing lan teduh.
    • Simpen ing panggonan sing kapisah saka bahan kimia blumbang liyane.
    • Tetep metu saka tekan bocah-bocah.
    • Klorin kejut kolam paling aman disimpen yen dicopot saka karton lan dilebokake ing ember sing resik utawa wadhah panyimpenan kanthi tutup sing nyenyet.
    • Aja nyimpen tas kejut setengah digunakake, sing bisa bocor, dadi kontaminasi, utawa nyerep kelembapan.
    • Aja nyimpen tas kejut mbukak, sing bisa tumpah.
    • Gunakake kabeh tas bebarengan.
    • Kanggo panyimpenan luwih dawa lan luwih aman, disaranake tuku Cal Hypo kejut cubed utawa non-chlorinated. Simpen ing panggonan kang kelangan lan peteng karo tutup tightly nutup kanggo nyegah Kelembapan lan kontaminasi lan kanggo nyegah outgassing.

    Chlorine Shock Shelf Life

    Suwene blumbang kejut klorin tahan?

     Produk sing durung dibukak bisa tahan nganti 4-5 taun. Tanggal kadaluwarsa ana ing mburi wadhah. 

    Mundhut efektifitas kanthi panyimpenan

    Produk klorin granular bakal ilang mung sawetara persen saka potency nalika disimpen ing panggonan kang kelangan, garing lan peteng.

    Nanging, nalika disimpen ing gudang utawa garasi, tingkat suhu lan kelembapan sing beda-beda bakal mulai ngalangi isi, lan ing sawetara taun, tas plastik bakal rusak.

    RSS
    Tampilan