Skip isi
Ok Reformasi Pool

Apa skimmer kolam renang?

Skimmer blumbang yaiku cangkeme nyedhot sing dipasang ing tembok kolam sing fungsi utama yaiku filtrasi sing bener. Ing kaca iki, sampeyan bakal bisa ngerti persis apa skimmer kolam renang, fungsine, bagean dhasar aksesori iki, carane milih kanthi trep, jinis lan model sing ana, jumlah skimmer sing dibutuhake kolam renang, carane nginstal, lsp.

blumbang skimmer
blumbang skimmer

Ing kaca iki saka Ok Reformasi Pool nang Aksesoris Kolam kita bakal madhangi sampeyan babagan Kolam Skimmer.

skimmer blumbang liner

Apa skimmer kolam renang?

Apa skimmer kolam renang?

Pool skimmer apa iku

Skimmer (uga disebut pool skimmer) minangka bagéyan penting saka blumbang amarga nyedhot banyu blumbang liwat tutuk nyedhot dipasang ing tembok blumbang ing tingkat cedhak lumahing blumbang. y awujud cendhela. Kanthi cara iki, skimmer blumbang mbusak godhong mati, serangga utawa lebu liyane sing ngambang ing permukaan.

Mangkono, ing ringkesan, skimmer tundhuk peran penting saka mbentuk bagéan saka sirkuit nyedhot banyu, saéngga ngurus filtrasi banyu blumbang sing bener.

Skimmer blumbang dilengkapi kranjang, yaiku sing nindakake filtrasi pisanan banyu blumbang.


Rincian babagan kenapa sampeyan butuh skimmer

blumbang skimmer
blumbang skimmer

Skimmer penting kanggo recirculation banyu

  • Kaping kabeh, thanks kanggo skimmer blumbang sampeyan bakal bisa kanggo njaga recirculation bener saka banyu blumbang; ngindhari ganggang lan stagnasi.
  • Kanthi cara iki, dimangerteni manawa iku link pisanan ing sistem filtrasi blumbang. Thanks kanggo panyaring basket, nahan residu sing wis disimpen ing permukaan banyu.
  • Iki uga digunakake minangka saluran nalika udan deres. Peralatan iki nyegah banyu saka kebanjiran lan banjir taman. Ing plug kontrol aliran nyetel aliran banyu kanggo daya pump. Iki siji aksesoris ndudohke banyu saka blumbang lan bali menyang Filter.
  • Sampeyan bisa nyambungake resik blumbang hydraulic utawa vakum luwih resik robot kanggo ngoptimalake reresik blumbang.
  • Produk kanggo perawatan banyu uga bisa diselehake ing kono, kaya tablet klorin supaya nyebar sethithik. Proses iki ngidini produk diencerke (nalika ngliwati panyaring) lan kanthi mangkono nyegah konsentrasi sing berlebihan ing banyu.
  • Kanggo kabeh alasan sing padha, skimmer blumbang bakal njaga pipa blumbang sampeyan resik lan iki tegese sistem filtrasi blumbang sampeyan bakal luwih suwe lan ora langsung ngirit biaya bagean panggantos.
  • Pungkasan, kabeh iki duweni akibat positif ing apa konsumsi listrik kolam renang amarga yen kita tetep ngresiki blumbang ing teluk kita ora bakal nambah tagihan.

Pira skimmer sing dibutuhake blumbang?

blumbang skimmer
blumbang skimmer

Pira skimmer sing kudu ana ing kolam renang?

Kauntungan saka nggunakake macem-macem skimmers blumbang

Kaping pisanan, elinga kauntungan saka nggunakake sawetara skimmers jangkoan luwih apik ing lumahing blumbang Panjenengan. Iki mbantu ngilangi titik wuta ing ngendi lebu bisa mapan ing pojok amarga skimmer ora bisa digayuh.

Faktor 1 sing gumantung saka jumlah skimmer penting

Jumlah manut miturut ukuran blumbang

  • Kira-kira, lan tansah ngevaluasi kasus tartamtu, skimmer sing dibutuhake blumbang yaiku; 1 skimmer kanggo saben 25 m3 banyu.

Faktor 2 sing gumantung saka jumlah skimmer penting

Daya utawa kapasitas model skimmer

blumbang skimmer
blumbang skimmer
  • Faktor kapindho, daya utawa kapasitas model Skimmer sing arep digunakake. Saiki, sawetara piranti sing bisa nutupi nganti 50 m² bisa ditemokake ing pasar.

Faktor 3 sing gumantung saka jumlah skimmer penting

Aliran banyu sing diwenehake dening skimmer lan saluran ngisor kudu luwih gedhe tinimbang utawa padha karo pompa.

  • Kanggo informasi, tingkat aliran banyu iki 7 m³ / jam kanthi pipa 50 mm lan 10 m³ / jam kanthi pipa 63 mm. Persamaan prasaja iki ngidini sampeyan nemtokake jumlah peralatan sing bakal diinstal.

Where kanggo nyelehake skimmer ing blumbang?

skimmer blumbang kayu toi

lokasi skimmer

unsur 1st sing mengaruhi lokasi skimmer blumbang

Posisi kanggo nyelehake skimmers blumbang gumantung langsung ing arah angin

  • Kanthi cara iki, instalasi saka skimmer blumbang kudu digawa metu ing sih saka angin lumaku (kanggo ngindhari dhaerah-dhaerah sing stagnant reged).

2 unsur sing mengaruhi lokasi skimmer blumbang

Selehake Skimmer ing ngarepe impeller

  • Ing tangan liyane, skimmer blumbang kudu diselehake ing sisih narrowest saka blumbang lan, yen bisa, kita mbaleni sing iku luwih apik kanggo nggoleki posisi iki kanggo di senengi dening arah angin sing berlaku.

unsur 3st sing mengaruhi lokasi skimmer blumbang

Yen blumbang sampeyan persegi dowo, pasang ing salah sawijining tembok sing paling dawa supaya luwih efektif.


Tingkat banyu blumbang skimmer

blumbang skimmer
blumbang skimmer

Apa tingkat banyu sing kudu ana ing kolam?

Tingkat banyu blumbang skimmer optimal

Kanggo operasi optimal, tingkat banyu blumbang skimmer kudu tekan 2/3 saka bukaan.

Kajaba iku, sampeyan kudu mesthekake yen tingkat banyu paling sethithik 25 cm ing sadhuwure konektor pembersih kanggo nyegah hawa mlebu lan ngrusak piranti kasebut. 

Uga elinga yen tingkat banyu ing blumbang sampeyan bisa fluktuasi saben dina, amarga sawetara panyebab normal: Penguapan alami nyuda tingkat banyu, dene badai abot nambah tingkat banyu.


Operasi skimmer kolam

blumbang skimmers
skimmer

Operasi skimmer kolam renang

Kepiye cara kerja skimmer blumbang?

Kolam renang skimmer mbokmenawa unsur paling pentingortant saka aksesoris blumbang lan sistem Filter dhewe.

Utamane, fungsi skimmer blumbang yaiku kanggo njamin kebersihan banyu kolam, mula layanan kasebut yaiku kanggo nyedhot lan nahan lebu lan lebu sing ana ing blumbang, kanggo mesthekake yen lebu sing tiba ing blumbang disimpen ing kaca blumbang. (umpamane: godhong, serangga…) lan nglarang wong-wong mau saka meddling ing sistem plumbing blumbang.

Kepiye cara kerja skimmer blumbang?

kolam renang skimmer
kolam renang skimmer

Kepiye cara kerja skimmer?

  1. Kaping pisanan, pompa disambungake menyang skimmer ing ngisor skimmer lan nalika diwiwiti nggawe gerakan ing banyu sing narik godhong sing sadurunge kasebut minangka conto kanggo Skimmer.
  2. Iki minangka gerakan sing meh ora bisa dingerteni kanggo wong nanging efektif.
  3. Kanggo efek iki dadi luwih kuat, disaranake nutup klep nyedhot saka resik lan sump.
  4. mangkono, pump mung bakal nyedhot liwat Skimmer lan gerakan ing banyu bakal kelakon mung ing lumahing, kang kita arep.
  5. Uga nduweni tugas iki kanthi bantuan jet impulsi. Iki kudu dumunung ing wilayah ngelawan Skimmer supaya nalika banyu metu saka wong-wong mau, nyurung ing sih saka nyedhot lan nyeret godhong menyang.
  6. Sawise godhong-godhongan (utawa liyane) tiba, banjur kepepet ing kranjang.
  7. Gapura iki nduweni misi kanggo nyegah apa sing wis mlebu bali menyang blumbang. Minangka hinged ing ngisor nalika banyu nyurung iku, lempitan ngidini lan unsur nyeret kanggo mlebu, nanging nalika ora ana push ditutup dening buoyancy, kang ngalangi unsur wis kepepet ing Filter saka bali. blumbang.
  8. Pungkasan, yen godhong wis kepepet, kita bisa mbusak kanthi manual lan kita bakal nyegah supaya ora tekan ngisor. Akses menyang basket saka tutup ndhuwur Skimmer.

pangopènan skimmer kanggo kegiatan apik

operasi blumbang skimmer

Aja ninggalake kabeh karya reresik khusus kanggo Skimmer

Inggih, mesthi bakal ana rereget sing ora bisa diserap dening peralatan lan mesthi bakal dumunung ing ngisor.

Kanggo supaya ora nyaman iki bisa, sampeyan bisa nggunakake a resik, dadi manual o otomatis, kanggo nglengkapi reresik saka blumbang.

Skimmer basket ngresiki

basket skimmer blumbang
basket skimmer blumbang
  • Kanggo miwiti, sebutno sing dadi metu Penting kanggo ngresiki kranjang paling sethithik sepisan seminggu basket saka skimmer blumbang (kita mung kudu kosongaké isi lan mbusak impurities isih).

El basket kudu ukuran kompartemen dirancang kanggo iku.

  • Kanggo ombone sing basket sing cilik banget bakal ora efektif lan siji sing gedhe banget ora pas ing kompartemen sawijining.

Bagian dhasar ing skimmer kolam renang

bagean skimmer blumbang
bagean skimmer blumbang

Skimmer digawe saka macem-macem unsur

Bagéan beda saka skimmer blumbang

  1. Kaping pisanan, skimmer blumbang duweni a mbukak liwat kang banyu di sedot tekan sistem filtrasi.
  2. Kapindho, nduweni a non-bali tutup utawa gapura kanggo nyegah rereget saka bali menyang blumbang.
  3. Incidentally, iku uga dilengkapi karo a basket kanggo nahan sampah gedhe lan ora clog saringan; amarga ing kono godhong utawa komponen sing luwih gedhe dikunjara (tumindak minangka saringan). Kanthi cara iki, kita bakal mbukak bagean ndhuwur skimmer lan nyopot kanthi manual, nyegah lebu saka maju menyang pompa blumbang. Kajaba iku, basket skimmer bisa digunakake kanggo nyimpen produk kimia.
  4. Skimmer blumbang kalebu a tas prefilter diselehake ing kranjang.
  5. Un pengatur aliran;
  6. Pungkasan, uga duwe a jendhela utawa tutup (gapura), sing didhukung liwat engsel sing ana ing sisih ngisor, sing bakal ngilangi rereget sing ditahan saka bali menyang banyu blumbang. Kanthi cara iki, nalika banyu nyurung jendhela, iku bakal melu kanggo nggawe dalan kanggo kothak babi, nanging nalika nutup kanthi cara buoyancy, iku bakal nyegah proses ngelawan supaya ora bali impurities ing banyu.

Indeks isi kaca: Skimmer

  1. Apa skimmer kolam renang?
  2. Pira skimmer sing dibutuhake blumbang?
  3. Where kanggo nyelehake skimmer ing blumbang?
  4. Tingkat banyu blumbang skimmer
  5. Operasi skimmer kolam
  6. Bagian dhasar ing skimmer kolam renang
  7. Cara milih skimmer kolam renang?
  8. Jinis skimmer kanggo kolam renang
  9. Model skimmer kanggo kolam konstruksi
  10. Model skimmer kanggo liner lan blumbang prefabrikasi
  11. skimmer lumahing
  12. Skimmer blumbang ngambang
  13. Robot skimmer ngambang kanggo kolam renang 
  14.  skimmer krasan
  15.  Pilihan ekstra lan jinis spare parts ing skimmers blumbang
  16. Carane nginstal skimmer ing blumbang beton
  17. Carane ngganti lan ndandani blumbang skimmer
  18. Kolam renang kelangan banyu amarga skimmer

Cara milih skimmer kolam renang?

kolam renang skimmer

Langkah-langkah kanggo milih skimmer blumbang kanthi bener

Langkah 1 kanggo milih skimmers blumbang kanthi bener: inground utawa ndhuwur blumbang

blumbang ndhuwur lemah
blumbang ndhuwur lemah

Langkah kapisan kanggo ngerti apa jinis blumbang sing dealing with; sing, apa blumbang ndhuwur lemah utawa inground.

Ing acara sing blumbang disarèkaké

Ana telung jinis utama blumbang lemah; Padha vinyl, fiberglass lan gunite.

  1. A skimmer digawe kanggo vinyl / blumbang fiberglass, sampeyan bakal sok dong mirsani sing pasuryan skimmer wis gaskets sing dimaksudaké kanggo tumindak minangka segel antarane faceplate lan liner blumbang utawa Nihan. Gasket iki digawe saka karet utawa gabus.
  2. A skimmer gunite ora mbutuhake gasket iki.
  3. Skimmer blumbang vinyl / fiberglass uga ngemot faceplate sing kudu dicopot kanggo mesthekake liner lan sealing gasket sing tepat.

Langkah 2 kanggo milih skimmers kanthi bener: instalasi utawa owah-owahan anyar

Déwan skimmer blumbang lumahing
Déwan skimmer blumbang lumahing

Pentinge blumbang skimmer miturut blumbang anyar utawa panggantos

  • Sabanjure, penting kanggo mbedakake apa sampeyan nginstal skimmer anyar utawa bisa uga ngganti.
  • Yen sampeyan ngganti, Apike kanggo nyoba kanggo nggunakake model pas sing teka karo blumbang utawa ing minimal mesthekake yen skimmer blumbang anyar kompatibel. Lan yen sampeyan kudu milih ukuran cangkeme skimmer liyane, pilih sing nganggo cangkeme luwih gedhe.

3rd langkah kanggo bener milih skimmers: Nemtokake ukuran tutuk saka skimmers blumbang

standar tutuk polyester blumbang skimmer
blumbang skimmer polyester tutuk ngadeg
sudhut tutuk blumbang skimmer
sudhut tutuk blumbang skimmer

Nemtokake ukuran tutuk skimmer sink

  • Saiki kita kudu nemtokake dawa soket sing dibutuhake kanggo aplikasi sampeyan.
  • Tenggorokan yaiku dawa bukaan saka ngarep skimmer nganti awak skimmer sing ngemot kranjang.
  • Umume skimmer duwe tutuk dawa standar, nanging sawetara duwe pilihan kanggo tenggorokan sing dawa.
  • Cangkeme lengkap kanggo blumbang sing mbutuhake skimmer dipanggonke maneh saka pojok blumbang tinimbang instalasi standar. Kadhangkala iki amarga desain blumbang; contone sing nganggo blok bata.

Langkah 4 kanggo milih skimmer kanthi bener: Fitur penting sing kudu ditimbang ing skimmer blumbang

kolam renang skimmer
kolam renang skimmer

rega skimmer

  • Pancen, kita kudu nimbang rega sing kualitas ora dikompromi.

kekiatan skimmer

  • Kapindho, langsung ana hubungane karo rega, ora kabeh skimmer duwe komposisi sing padha, mula ngevaluasi bahan kasebut.

Gampang instalasi miturut jinis skimmer

  • Kajaba iku, aku menehi saran supaya sampeyan nimbang larang regane perakitan jinis skimmer sing disenengi.

werna skimmer blumbang

  • Saka sudut liyane, skimmer tartamtu nyedhiyakake pilihan kanggo milih ing antarane macem-macem warna.
  • Nanging, ing tingkat umum ora akeh alternatif, amarga padha mung putih.

Jinis skimmer kanggo kolam renang

Tipe 1 skimmer blumbang

Skimmer blumbang sing dibangun

Skimmer blumbang sing dibangun
Skimmer blumbang sing dibangun

Fitur blumbang skimmer dibangun ing

  • Ana skimmer sing dibangun ing bukaan kaya got cilik sing asring katon ing ndhuwur garis banyu blumbang.
  • Umume blumbang, gumantung saka ukuran, bakal duwe luwih saka siji skimmer sing dibangun.
  • Padha disambungake menyang pipa blumbang, nyebabake nyedhot lan nggawe sirkulasi banyu, lan asring ditemokake ing blumbang gedhe.
  • Piranti kasebut uga ing ngendi sampeyan bisa nyambungake hoses menyang vakum blumbang kanggo ngosongake permukaan kolam.
  • Padha teka ing macem-macem ukuran, nanging Sejatine padha digawe saka tutuk, weir, tutup lan basket.
  • Bendung iku tutup sing nyegah lebu sing wis disedot metu, dene tutup minangka tutup sing nyegah obyek gedhe tiba langsung menyang pompa, lan kranjang minangka saringan sing nyegah lebu, kayata Godhong menyumbat nyaring. .

2 jinis skimmer

Skimmer blumbang manual

manual intex pool skimmer
manual intex pool skimmer

Fitur manual pool skimmers

  • Skimmers manual, utamané, ora mbutuhake sumber daya, lan kranjang mung jaring ing kutub sing pangguna manual maneuvers kanggo ngumpulake lebu.
  • Sawetara wong nyambung menyang sistem filtrasi blumbang, nanging isih dipindhah kanthi manual.
  • Iki apik kanggo mbusak puing-puing dhasar, nanging ora nindakake apa-apa kanggo sirkulasi lan ora bisa ditindakake terus-terusan amarga mbutuhake wong siji ngaktifake.

3. jinis blumbang skimmer

Skimmer blumbang otomatis

skimmer blumbang otomatis
skimmer blumbang otomatis

Fitur manual pool skimmers

  • Skimmer otomatis uga nyambung menyang sistem filtrasi.
  • Biasane duwe bilah baling-baling cilik sing ngobahake skimmer ing permukaan kolam, nyedhot banyu lan lebu liwat selang.

4 jinis skimmer

Robot blumbang skimmer

skimmer robot otomatis kanggo kolam renang
skimmer robot otomatis kanggo kolam renang

Deskripsi robot kolam renang skimmer

Skimmers otonom utawa robot yaiku tenaga surya utawa tenaga baterei kanggo mindhah ing sadawane permukaan blumbang, mbusak lebu.

Iki arang banget hemat energi, nanging bisa regane luwih murah tinimbang jinis liyane.

4 jinis blumbang skimmer

Skimmer kanggo blumbang stainless steel

skimmer blumbang stainless steel
skimmer blumbang stainless steel

Rincian skimmer blumbang stainless steel

  • Awak skimmer AstralPool A-202 ing baja tahan karat AISI-316.
  • Dirancang kanggo blumbang beton. Uga kompatibel karo liner / pools prefabricated yen kit kopling kasedhiya karo kode 07525 dituku (ndeleng pelengkap lan aksesoris).
  • Kanthi overflow Ø 50 mm.
  • Kothak skimmer tanpa tutup teleskopik.
  • Kanthi sambungan kanggo soket equipotential.
  • Sambungan suction Ø 63 mm.
  • Ora kalebu basket / kode gerbang 07521 (ndeleng pelengkap lan aksesoris).

Model skimmer kanggo kolam konstruksi

blumbang skimmers

Operasi skimmer kolam beton

Apa fungsi skimmer ing kolam beton?

skimmer blumbang beton
skimmer blumbang beton


Skimmer kanggo sirkulasi banyu kolam renang sing bener ing program pemurnian. Dirancang kanggo blumbang beton.

Kapasitas nyedhot banyu gedhe sing nyambung langsung menyang pabrik perawatan, kalebu kranjang godhong kanggo ngindhari rereget gedhe menyang sistem filtrasi.

La tutup ndhuwur ngijini sampeyan kanggo mbusak basket koleksi kanggo mbusak rereget akumulasi gampang lan prasaja lan njaga aliran banyu ing kondisi apik.

Disaranake nginstal skimmer ing kolam renang kanthi selembar banyu 25 m2 supaya banyu diresiki kanthi bener.

Skimmer digawe saka plastik ABS karo perawatan UV. Iku kalebu gapura ngambang lan clapper sing ngidini angger-angger aliran banyu di sedot.

Model 1st pool skimmer

Skimmer kanggo blumbang beton standar

standar tutuk skimmer bunder tutup blumbang beton
standar tutuk skimmer bunder tutup blumbang beton

Karakteristik standar tutuk blumbang beton skimmer

  • Skimmer karo tutuk standar Kapasitas 15 liter y tutup tekanan bulat kanggo blumbang beton.
  • Kanthi perawatan UV ing bagean sing ora dikubur.
  • Diprodhuksi ing ABS putih, kanthi gapura float lan clapper kanggo regulasi aliran.
  • Sambungan nyedhot ngisor: benang internal. 1 1/2″, ext, 2″. Sambungan bebarengan kanggo saluran: Ø int. 50. Sambungan ndhuwur kanggo evakuasi banyu sing berlebihan Ø 40.
  • Kranjang ngumpulake godhong.
  • Aliran sing disaranake 5 m3 / jam.
  • Dianjurake kanggo nginstal skimmer kanggo saben 25 m2 area lumahing banyu.

Ukuran standar skimmer blumbang beton

ngukur skimmer standar kanggo blumbang beton
ngukur skimmer standar kanggo blumbang beton
Sambungan skimmer blumbang beton
  • Sambungan nyedhot ngisor: benang internal. 1 1/2″, ext, 2″.
  • Sambungan ndhuwur kanggo evakuasi banyu sing berlebihan Ø 40.
  • Sambungan bebarengan kanggo saluran: Ø int. seket.

Skimmer konkrit standar kanthi tutup kothak astralpool

astralpool kothak tutup skimmer standar
astralpool kothak tutup skimmer standar

Ukuran skimmer tutuk standar kanthi tutup bunder Astralpool

astralpool blumbang beton skimmer
astralpool skimmer

Model 2st pool skimmer

Skimmer blumbang konkrit kanthi tutuk ekstensi

blumbang beton skimmer astralpool tutuk extension
Astralpool blumbang beton skimmer tutuk extension

Properties skimmer blumbang beton karo tutuk extension

  • AstralPool skimmer Kapasitas 15 liter karo tutuk extension karo perawatan UV ing bagean sing ora dikubur.
  • Diprodhuksi ing ABS putih, kanthi gapura float lan clapper kanggo regulasi aliran.
  • Sambungan nyedhot ngisor: benang internal. 1 1/2″, ext, 2″.
  • Sambungan bebarengan kanggo saluran: Ø int. seket.
  • Sambungan ndhuwur kanggo evakuasi banyu sing berlebihan Ø 40.
  • Kranjang ngumpulake godhong.
  • Aliran sing disaranake 5 m3 / jam.
  • Dianjurake kanggo nginstal skimmer kanggo saben 25 m2 area lumahing banyu.

Skimmer blumbang beton kanthi ukuran ekstensi cangkeme

Skimmer blumbang beton kanthi ukuran ekstensi cangkeme
Skimmer blumbang beton kanthi ukuran ekspansi cangkeme

Astralpool skimmer ukuran tutuk sudhut

kolam renang skimmer astralpool nggedhekake tutuk
kolam renang skimmer astralpool nggedhekake tutuk

Model 3. kolam konstruksi skimmer

Skimmer blumbang konkrit kanthi tutuk ekstensi

Skimmer Norm blumbang beton AstralPool.
Skimmer Norm blumbang beton AstralPool.

Karakteristik Skimmer Norm blumbang beton AstralPool.

  • AstralPool 17,5 liter Norm skimmer kanggo blumbang beton.
  • Selaras karo standar Eropa kanggo instalasi ing kolam renang umum lan pribadi.
  • Kasedhiya ing putih, beige, abu-abu entheng lan abu-abu antrasit.
  • Cocog kanggo instalasi ing kolam renang umum lan pribadi.
  • Digawe saka ABS karo perawatan anti-UV.
  • Kalebu gerbang, pengatur aliran, pengatur dhuwur tutup lan keranjang koleksi godhong.
  • 495 x 80 mm inlet banyu.
  • Aliran sing disaranake: 7,5 m³ / h
  • Dianjurake kanggo nginstal skimmer saben 25 m² lumahing banyu.
  • Sambungan ngisor 1½" lan 2", sambungan banyu keluwihan ndhuwur.

Ngukur Skimmer Norm blumbang beton AstralPool.

carane amba Skimmer Norm blumbang beton AstralPool
carane amba Skimmer Norm blumbang beton AstralPool

Model 3. kolam konstruksi skimmer

Skimmer blumbang beton sempit

skimmer blumbang panah
skimmer blumbang panah

Skimmer kompatibilitas blumbang beton sempit

Skimmer Elegance A800 beton khusus putih, Hull lan linerIdeal kanggo kolam renang sing lagi dibangun utawa direnovasi,
Kompatibel karo kabeh jinis lapisan,
Instalasi sing gampang, aksesoris instalasi kalebu,
Stopkontak sisih kanggo nyetel tingkat regulator lan kebak banget,
anti-uv dianggep ABS

Particularities Skimmer blumbang beton cilik

El Elegance Weltico skimmer ing ABS Iki ditondoi kanthi dawa cangkeme. Iku èfèktif nyedot munggah impurities ngambang saka lumahing banyu, nyegah saka dumunung ing ngisor blumbang.

Kanthi skimmer klasik, garis banyu dumunung 10 nganti 20 cm ing ngisor pinggir blumbang.

Kurang dhuwur lan dawa, ing Skimmer Elegance A800 ABS Iki ngidini sampeyan entuk garis banyu sing ngambang 5 cm ing ngisor pinggir kolam, nggawe efek blumbang pangilon.

Pinggir blumbang kabur, menehi kesan blumbang sing luwih gedhe, nyawiji ing lanskap.

Regulasi level lan kebak banget
Regulator tingkat skimmer blumbang
Regulator tingkat skimmer blumbang

El Skimmer Elegance A800 ABS ngemot rong sambungan sing ngidini nyambungake:

- Regulator tingkat ngindhari kekurangan banyu, tanggung jawab kanggo unpriming lan overheating pompa filtrasi sampeyan
- Keluwihan, mbatesi risiko kebanjiran nalika udan deres

Bahan skimmer kolam cilik

Disusun ing Ultra tahan ABS dianggep anti-UV, ing Skimmer Weltico Elegance A800 Iku becik ing konstruksi utawa saka nganyari maneh saka dheweke blumbang. Nerangake ing rong model:

– Elegance A800 skimmer konkrit khusus, lambung lan liner
– Skimmer Elegance A800 Panel Baja khusus

carane kanggo nginstal skimmer panah ing blumbang beton

Instalasi skimmer blumbang cilik

Instalasi skimmer Elegance A800 ing liner, cangkang lan kolam beton.
Kolam beton ora mbutuhake flensa, gasket warata, tutup meneng utawa kit liner nalika nginstal skimmer.

Instalasi saka Skimmer Elegance A800 ABS de weltik iku prasaja. Instalasi kasebut gumantung saka materi sing bakal dipasang:

Instalasi ing Hull, Liner lan beton
Suwene iku skimmer blumbang construction panah kanggo instalasi ing Hull, Liner lan beton?
Dimensi Skimmer Pool sempit kanggo Beton, Liner, Hull
Ukuran skimmer blumbang sempit kanggo Beton, Liner, Hull

Lem pasuryan gluing saka skimmer lan pembunuh. Pasang lan piring skimmer marang pembunuh banjur geser 4 cakar (pinset) (isi) kanggo njaga loro potongan (suku) ing antarane.

Suwene iku skimmer blumbang construction panah kanggo instalasi ing panel baja?

Dimensi skimmer blumbang sempit kanggo panel baja
Dimensi skimmer blumbang sempit kanggo panel baja

Cut panel baja miturut ukuran skimmer banjur sekrup perakitan kanthi sekrup sing kalebu. Pasang gasket warata ing tutuk, banjur pasang clamp liner ing tembok. Sawise liner dipasang, pasang gasket rata sing kapindho ing flange banjur sekrup. Cut metu lan ngirim liner menyang interior. Pasang trim.

Tuku skimmer standar kanggo kolam beton

Astralpool 00249 Skimmer 15 liter Beton Kolam Mulut Tutup Bulat Standar
  • abs putih
  • Perawatan UV ing bagean sing ora dikubur
  • Bobot Paket: 2.42 kilogram
  • Ukuran Paket: 27.5 L x 42.0 H x 37.5 W (sentimeter)

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.


Indeks isi kaca: Pool Skimmer

  1. Apa skimmer kolam renang?
  2. Pira skimmer sing dibutuhake blumbang?
  3. Where kanggo nyelehake skimmer ing blumbang?
  4. Tingkat banyu blumbang skimmer
  5. Operasi skimmer kolam
  6. Bagian dhasar ing skimmer kolam renang
  7. Cara milih skimmer kolam renang?
  8. Jinis skimmer kanggo kolam renang
  9. Model skimmer kanggo kolam konstruksi
  10. Model skimmer kanggo liner lan blumbang prefabrikasi
  11. skimmer lumahing
  12. Skimmer blumbang ngambang
  13. Robot skimmer ngambang kanggo kolam renang 
  14.  skimmer krasan
  15.  Pilihan ekstra lan jinis spare parts ing skimmers blumbang
  16. Carane nginstal skimmer ing blumbang beton
  17. Carane ngganti lan ndandani blumbang skimmer
  18. Kolam renang kelangan banyu amarga skimmer

Model skimmer kanggo liner lan blumbang prefabrikasi

free wangun blumbang liner
Klik link kanggo entuk kabeh informasi babagan: blumbang liners

Jinis skimmers dianjurake kanggo liner lan blumbang prefabricated

Skimmer tutuk widening tutup bunder kanggo liner lan blumbang prefabricated AstralPool

Skimmer tutuk widening tutup bunder kanggo liner lan blumbang prefabricated AstralPool
Skimmer tutuk widening tutup bunder kanggo liner lan blumbang prefabricated AstralPool

Ekstensi mulut skimmer 17,5 L liner tutup bunder lan kolam prefabrikasi AstralPool

Skimmer karo blumbang tutuk standar karo liner lan AstralPool prefabricated

Skimmer karo tutuk standar AstralPool

Skimmer karo standar tutuk ekstensi 17,5 L babak tutup blumbang karo liner lan prefabricated AstralPool

Skimmer Norm liner lan blumbang prefabricated AstralPool

Skimmer Norm liner lan blumbang prefabricated AstralPool
Skimmer Norm liner lan blumbang prefabricated AstralPool

Skimmer tutuk widening kothak tutup blumbang liner lan prefabricated AstralPool

Skimmer tutuk widening kothak tutup liner lan prefabricated AstralPool

Filter skimmer kanggo liner lan kolam prefabrikasi kanthi 2 kartrid Astrapool

Filter skimmer karo 2 cartridges

Solusi skimmer lan saringan 2-in-1

1. Skimmer nyaring banyu lan nahan rereget.

2. Banyu disaring liwat kartrid 15 micron terpadu, sing nawakake kualitas filtrasi sing ora bisa dikalahake. Sawise banyu wis resik, disedot dening pompa lan dikirim maneh menyang blumbang.

Deskripsi filter skimmer 2 kartrid

  • Skimmer 17,5 L kanthi sistem kartrid terpadu.
  • Digawe saka ABS karo perawatan UV.
  • Wis gapura, lawang penggabungan, regulator dhuwur tutup, basket lan 2 saringan cartridge. Ø 32 m sambungan kanggo akses ndhuwur, Ø 63 sambungan mm ing ngisor lan Ø 50 mm sisih. Sambungan sisih kanggo nyambungake nozzles nyedhot.

skimmer lumahing

skimmer blumbang dipindhah
skimmer blumbang dipindhah

Apa skimmer permukaan?

konsep skimmer


ing skimmer padha nresep banyu lan mimpin menyang sistem filtrasi, thanks kanggo basket sing padha incorporate nang, padha ngumpulake rereget sing tetep ing penundaan ing banyu. Sawisé iku, banyu sing disaring dijupuk bali menyang kaca saka blumbang dening nozzle impulsi, sakabehe diresiki.

A skimmer blumbang nindakake fungsi sing padha ing kabeh jinis blumbang apa blumbang sing bisa dicopot utawa ora: cangkeme nyedhot sing ngidini ngresiki banyu blumbang, mung sing diganti yaiku model.

Ing sisih liya, kanggo nuduhake manawa ana uga skimmer kanggo kolam, skimmer kanggo kolam sing bisa dicopot ...

Apa iku skimmer lumahing

ing skimmers lumahing digunakake kanggo nyegah film tipis sing ora dikarepake saka mbentuk ing permukaan saka akuarium. … Ing skimmers lumahing Iki minangka aksesoris sing apik lan panggunaane umum ing akuarium banyu tawar lan banyu asin.

Fitur skimmer blumbang sing bisa dicopot

  • Skimmer minangka bagéan saka peralatan filtrasi blumbang lan nyegah apa sing tiba ing blumbang kita, contone godhong utawa serangga, saka pungkasan ing ngisor blumbang.
  • Partikel gedhe pisanan diklumpukake amarga pre-filter ing basket skimmer, partikel sing luwih alus tetep kepepet ing filter (cartridge utawa wedhi).
  • Skimmer blumbang sing bisa dicopot.
  • Cocog kanggo kabeh model blumbang ing ndhuwur, kajaba sing ndhukung dhewe.
  • Kalebu nozzle discharge.
  • Skimmer ditawakake karo sluice, basket lan tutup bunder ndhuwur, pigura fastening dekoratif, gasket sealing pindho, nozzle discharge, tutup kanggo sambungan saka cleaners blumbang lan karo fittings kompatibel kanggo 32 lan 38 mm selang.
  • Ukuran: 24 x 21,5 x 31 cm.
  • Werna putih.

Model skimmer permukaan pisanan

Intex floating pool skimmer

Skimmer blumbang sing bisa dicopot
Skimmer blumbang lumahing

Apa fungsi saka intex removable pool skimmer?

Aksesori blumbang Intex Deluxe Skimmer Iki minangka pelengkap sing cocog amarga bakal mbantu sampeyan ngumpulake godhong lan lebu sing ngambang ing permukaan banyu. Filter internal uga bakal mbantu reresik luwih gampang lan luwih praktis.

Fitur skimmer kanggo kolam renang intex sing bisa dicopot

  • Skimmer kanggo kolam renang intex sing bisa dicopot ngidini sampeyan ngresiki rereget saka permukaan kolam. Iki kanthi nyata nambah reresik lan mulane nyuda pangopènan kolam renang. ngatur reresik kanthi optimal lan efisien..
  • Kranjang panyaring minangka jinis basket lan dicopot supaya gampang diresiki
  • Déwan lan instalasi gampang ing sembarang jinis pools Intex saka Easy Set lan Metal Frame baris

Bahan intex pool skimmer

skimmer kolam renang intex sing bisa dicopot
skimmer kolam renang intex sing bisa dicopot

The intex dipindhah blumbang skimmer digawe karo polypropylene kang njamin Panjenengan kekiatane.

Kompatibilitas skimmer kolam renang Intex

  • The Intex piscian skimmer kompatibel karo tanduran perawatan saka 3.028 l/h. .
  • Cocog kanggo nggunakake model kolam renang Intex sing ndhukung dhiri lan pigura logam

Cara nggunakake skimmer permukaan Intex

Intex manual kanggo permukaan skimmer

Tuku intex lumahing blumbang skimmer

Skimmer kanggo rega intex lumahing blumbang
Sale
Filter skimmer deluxe INTEX 3.028 l/h rangka logam set mudah, 49x43x34 cm, Putih
  • INTEX Deluxe Skimmer kanggo blumbang AGP, kompatibel karo kolam kembung utawa logam INTEX lan karo pabrik perawatan kanthi aliran minimal 3.028 liter/jam
  • Fungsi: ngumpulake godhong lan lebu liyane sing ngambang ing permukaan sadurunge mapan ing ngisor kolam, mbantu filtrasi sing luwih apik
  • Skimmer polypropylene sing kuwat lan awet, ora kena pengaruh bahan kimia sing digunakake ing kolam renang
  • Kranjang panyaring minangka jinis basket lan dicopot supaya gampang diresiki
  • Ukuran: 19 cm (diameter biru njaba), 12 cm (diameter biru njero) lan 4 cm (diameter tabung)

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Carane nginstal intex pool skimmer

Sabanjure, ing video kasebut, kita pitutur marang kowe carane ngumpul lan nginstal INTEX Deluxe SKIMMER karo sampeyan bakal bisa njaga lumahing blumbang.

Banjur, godhong lan lebu liyane bakal diklumpukake ing basket Skimmer, saéngga nyegah supaya ora disimpen ing ngisor blumbang, lan mulane sampeyan ora kudu ngliwati pembersih kolam.

Pasang skimmer kolam intex
https://youtu.be/u7Mf3EZK0xc
Carane nginstal intex pool skimmer

2 jinis permukaan skimmer

Bestway skimmer blumbang floatable dipindhah

skimmer blumbang sing bisa dicopot bestway
skimmer blumbang sing bisa dicopot bestway

Fitur saka Intex Removable Surface Pool Skimmer

Intex pool skimmer: Skimatic 2-in-1 kombinasi karo Flowclear Skimatic suspension lan pump Filter kanggo lumahing lan banyu.

Pompa Filter Skimatic Flowclear minangka sistem filtrasi sing nggabungake permukaan lan skimmer banyu, tanpa mbutuhake pipa tambahan. Pompa panyaring mung digantung ing pinggir kolam, disambungake menyang sumber daya lan reresik banyu diwiwiti. Reget lan godhong diklumpukake ing wadhah gedhe. Sajrone reresik, sistem panyaring dianggo meh meneng.

  • Ngresiki lumahing lan banyu.
  • Ngresiki lumahing lan banyu.
  • Kapasitas muat: 3974 l / jam.
  • Kanggo blumbang kanthi set cepet lan pigura kanthi kapasitas banyu 1.100-31.700 l.
  • Kerjane sepi.
  • Filter cartridge klebu.
Sistem panyaring 2-in-1. Skimatic Flowclear nggabungake 2 piranti dadi siji: pompa saringan lan skimmer bebarengan ngresiki permukaan lan banyu.Banyu sing resik wis cukup. Kanggo operasi, sistem saringan diblokir ing pinggir kolam lan njamin banyu resik kanthi higienis meh ora bisu.Wiwit cepet Sawise disambungake menyang pinggir blumbang lan powered by listrik, pump lan skimmer wiwiti ngresiki banyu blumbang.Cocog kanggo akeh blumbang Sistem Filter 2-in-1 njaga banyu resik ing kabeh blumbang kanthi set lan pigura kacepetan kanthi kapasitas banyu 1100-31700 liter.
Efek gabungan. Kartrid panyaring ngilangake mikroorganisme lan skimmer permukaan ngurus godhong lan rereget.Kartrid saringan kalebu Kartrid saringan sing dibutuhake kanggo operasi kalebu ing paket kasebut.Tangki gedhe Nalika ngresiki, godhong lan lebu disedot menyang bak gedhe lan dikumpulake nganti kosong.
Aspek skimmer blumbang sing bisa dicopot Bestway

Tuku skimmer blumbang sing bisa dicopot bestway

Bestway Flowclear Skimatic Surface Skimmer Price
Sale
BESTWAY 58462 – Flowclear Skimatic 2.574 l/h Skimmer Permukaan Pemurnian, Multiwarna, 46.5 x 47 x 31.5 cm
  • Reservoir kapasitas gedhe nyedot godhong lan lebu liyane saka blumbang
  • Gampang kanggo nginstal ing sisih blumbang cepet
  • Ora ana tabung utawa adaptor tambahan sing dibutuhake kanggo dipasang
  • Reresik lan nyaring otomatis supaya sampeyan ora kuwatir
  • Operasi bisu supaya ora ngganggu jedhing

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

rega Surface Skimmer Bestway

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

3 jinis skimmer permukaan

GRE blumbang skimmer

kolam renang skimmer
kolam renang skimmer

kompatibilitas skimmer ndhuwur blumbang lemah GRE

El Skimmer Gre AR 100 iku bisa adaptasi kanggo kabeh model skimmer blumbang ndhuwur lemah kejaba wong sing mandhiri.

Kolam renang skimmer kawicaksanan gre

El skimmer AR 100 kalebu ing paking ganda AR 502, ing keranjang skimmer AR 500, ing cgapura AR5 01, ing kana tutup kanggo sambungan selang pembersih kolam renang AR 505 lan ing katup pangiriman utawa bali AR 503.

El Skimmer Gre kasedhiya ing putih (AR100), Coklat (AR 100W) lan abu-abu (AR100G). 

Versi saka Skimmer Gre AR100G ing werna abu-abu diprodhuksi kanggo pools karo panel ing werna abu-abu peteng (Model Kea, Granada lan Capri).

Nalika model saka Gre skimmer AR100W ing coklat, kang diprodhuksi kanggo pools karo panel kayu imitasi (Pasifik, Sicilia, Mauritius, Maladewa, Amazonia model, etc.).

Carane GRE blumbang skimmer

Fungsi penting Liwat skimmer Gre, banyu blumbang mlebu saringan kanggo diresiki amarga disambungake. Kajaba iku, nduweni basket cilik kanggo nyegah impurities gedhe saka ngetik siklus, njamin kinerja sing paling apik.Jinis blumbang lan macem-macem warnaAdaptasi kanggo kabeh blumbang ing ndhuwur baja Gre. Skimmer kasedhiya ing tampilan kayu lan werna abu-abu.Bagéan tambahanSkimmer Gre kalebu: Skimmer, gerbang, kranjang, tutup bunder ndhuwur lan pigura trim.
Penentu saka GRE blumbang skkimmer

Tuku dipindhah blumbang skimmer GRE

Skimmer lumahing GRE AR100 rega
Sale
Gre AR100 - Skimmer kanggo Kolam Standar + Katup Impuls, Warna Putih, 27 x 22 x 35 cm
  • Skimmer putih standar sing adaptasi kanggo kabeh blumbang Gre, kajaba poto-ndhukung
  • Iku serves kanggo nuntun banyu menyang Filter kanggo ngresiki
  • Kalebu nozzle discharge, gapura, basket, tutup bunder ndhuwur, pigura trim lan gasket sealing pindho
  • Kanthi tutup kanggo sambungan saka resik blumbang lan fittings 32-38 mm
  • Iki digawe saka ABS, putih

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Carane nginstal skimmer kanggo pools dipindhah GRE

Déwan skimmer blumbang Gre
instalasi GRE skimmer

Skimmer blumbang ngambang

blumbang skimmer
blumbang skimmer

Kaluwihan floating skimmer

Pros ngambang skimmer

Mbusak rereged non-sink: sunscreen lan lenga, bledug, rambute pet, jelaga, polong wiji ngambang, polong wiji gedhe. Kerjane ing sembarang tingkat banyu ora kaya skimmer kothak tetep.

Reresik blumbang bakal bisa digunakake sanajan tingkat banyu ing blumbang kurang. Ora perlu kanggo nutupi blumbang nalika curah udan sithik. Iki digawe saka plastik tahan UV lan mung ana siji bagean sing obah.

Kurang nyandhang ing hoses blumbang. Akeh pembersih ngisor nggunakake tutup mbukak lan nutup kanggo propel piyambak maju liwat ngisor blumbang. Iki nyebabake selang dadi luwih cepet lan bakal ngrusak selang kolam.

Tipe 1 skimmer ngambang

Skimmer blumbang ngambang otomatis

gerakan skimmer
gerakan skimmer

Kaluwihan nggunakake sistem otomatis

Yen kita ndeleng kanthi tliti ing umume permukaan kolam, kita bakal weruh macem-macem jinis serangga, godhong cilik, ranting, lan lebu sing ngambang.

Uga, partikel bledug tetep kontak karo lumahing blumbang, partikel kasebut dicampur karo banyu kolam utawa tetep ngambang lan kemungkinan ora bakal diresiki dening umume pembersih kolam renang otomatis.

Kabeh partikel sing ora dikarepake ana ing kontak karo pasuryan, mripat lan awak nalika nyoba kanggo seneng blumbang.

Skimmer blumbang manual ora nyekel partikel cilik sing ngambang ing permukaan blumbang.

Operasi skimmer gerakan otomatis

Operasi kasebut gampang banget; Skimmer Motion gampang disambungake menyang sembarang hydraulic resik blumbang otomatis lan thanks kanggo sawijining 8 intake banyu sing beda, nyerep rereget sing ditemokake ing permukaan banyu blumbang. Gerakane ngubengi kabeh blumbang diprodhuksi amarga gerakan pembersih kolam hidrolik sing disambungake.

Kanthi cara iki, kaya rereget sing diserap dening pembersih blumbang dhewe, Kabeh sing diklumpukake dening Skimmer Motion uga menyang sistem filtrasi kolam, kanthi saringan kartrid, pasir, lsp.

Kompatibilitas Skimmer Otomatis

skimmer otomatis iki Iku mung cocok kanggo operasi karo pembersih blumbang hydraulic., ora listrik utawa elektronik, nanging yen sampeyan wis ngandika hydraulic blumbang resik, iku bakal migunani lan bakal supaya perlu kanggo pass dustpan manual, supaya umum ing pangopènan blumbang.

Mbutuhake nambah nyedhot ing blumbang

'Ukuran: 9'x9'x4.6'/Bobot: 1,3kg/7) Sampeyan kudu nambah nyedhot ing tutup blumbang yen perlu kanggo ngidini nyedhot resik lan skimmermotion kanggo operate ing kondisi optimal.

Carane nyambungake skimmer otomatis ngambang

SkimmerMotion™ gampang nempel ing pembersih kolam otomatis ing jero banyu sing wis ana, saengga bisa obah ing permukaan kolam sampeyan ing ndhuwur pembersih kolam jero banyu nalika njupuk kabeh obyek sing ora dikarepake.

Tumindak whirlpool sing bisa diatur njupuk kabeh saka partikel bledug lan serangga cilik nganti ranting lan godhong ngresiki blumbang kanthi luwih cepet kanggo nyenengake. ¡

Video Skimmer Otomatis Kolam Ngambang

Skimmer blumbang ngambang otomatis

Tipe 2 floating skimmer

Capung ngambang kanggo filtrasi banyu kolam

capung ngambang kanggo blumbang
capung ngambang kanggo blumbang
Apa capung ngambang kanggo kolam renang
  • The Dragonfly Floating Cleaner minangka cara sing inovatif lan ekonomis kanggo njaga permukaan banyu resik lan mbusak godhong lan lebu liyane sing ngambang sadurunge tenggelam ing ngisor kolam.
  • digawe saka plastik LURAN/S tahan UV lan polipropilena,
  • Iku bisa kanggo tahan kaku saka suryo srengenge, klorin, uyah, asam, alkalies lan bahan kimia blumbang liyane.

Carane nggunakake resik blumbang ngambang

The Dragonfly Floating Pool Cleaner bisa digunakake bebarengan karo meh kabeh resik kolam renang otomatis liyane ing pasar. Umume pelanggan wiwit nggunakake Dragonfly kanthi cara iki, nanging pungkasane mbusak resik latar mburi.

Capung ngambang skimmer

Capung ngambang skimmer

Rega floating skimmer kanggo kolam renang

Capung ngambang kanggo kolam renang
  • Ngresiki lumahing blumbang saka lebu udhara, godhong, serbuk sari lan jelaga
  • ngambang ing tingkat banyu
  • mung siji bagean obah
  • Kompatibel karo kabeh sistem blumbang
  • Mungkasi lebu lan rereged sadurunge tekan ngisor

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Model 3rd Pond Floating Skimmer

Skimmer Ngambang karo Pompa Kolam

skimmer kolam terapung
skimmer kolam terapung

Fitur kolam skimmer

Properti skimmer ngambang kolam

OberflächenabaugerOberflächenabaugerOberflächenabauger
Iki dilengkapi poros keramik kinerja dhuwur lan lengen keramik, sing nduweni efek kontrol swara sing apik lan ndawakake umur layanan.Iki dilengkapi gerakan tembaga murni, sing luwih efisien lan kinerja apik.Desain vortex ponon sing gedhe nggawe intake banyu vortex 360 derajat tanpa sudut mati, lan adsorpsi luwih lengkap.
teichskimmerteichskimmerteichskimmer
Iki minangka mesin dual-use, nggabungake fungsi skimming lan fountain, dilengkapi katup pengatur switching fungsi, fungsi banyu mancur lan skimming bisa diuripake ing bakal, lan ukuran stopkontak banyu font bisa diatur. .Wis dibangun ing gedhe-kapasitas Filter basket, kang trep kanggo ngumpulake obyek ngambang lan gampang kanggo ngangkat lan ngresiki.Bebarengan karo spons filter kanggo nyerep impurities, filtrasi lapisan-by-layer ndadekake blumbang luwih resik.

Rincian liyane babagan skimmer kolam ngambang

  • Skimmer kolam ngambang dilengkapi tali tarik lan rod tetep kanggo nyetabilake lan nyegah obah lan tiba.
  • Kabel telung inti kanthi insulasi karet Yorbay, 10m.
  • Kabel power 5m normal.
  • Tahan kanggo kadhemen lan panas.

Aksesoris Kolam Ngambang Skimmer Fountain

Jinis aksesoris banyu mancur skimmer ngambang

aksesoris fountain kolam skimmer ngambang
aksesoris fountain kolam skimmer ngambang

Pengoperasian kolam terapung skimmer

Skimmer akuarium video ilustrasi

Skimmer Kolam Ngambang

Tuku Floating Pond Skimmer

Harga kolam terapung skimmer

YORBAY Floating Skimmer untuk Kolam dengan Pompa 45W Perawatan Kolam Taman dan Pengolahan Air Kolektor Daun 2500L/h CSP-250
  • Iki minangka mesin dual-nggunakake, sing nggabungake fungsi skimming lan sumber. Iki dilengkapi karo tutup ngatur fungsi ngoper, fungsi banyu mancur lan fungsi skimming bisa diuripake ing bakal, lan ukuran stopkontak banyu mancur bisa diatur. Iku cocok kanggo ngresiki obyek ngambang cilik ing lumahing banyu lan landscaping saka taman banyu mancur, blumbang nursery lan panggonan liyane.
  • Wis dibangun ing basket Filter kapasitas gedhe, kang trep kanggo ngumpulake obyek ngambang lan gampang kanggo angkat lan ngresiki; Bebarengan karo spons filter kanggo nyerep impurities, filtrasi lapisan-by-layer ndadekake blumbang luwih resik. (Yen sampeyan pengin spons filter tambahan, waca produk iki B08SQGJKWR)
  • Iku nggunakake plastik PP kualitas dhuwur, kang wis jampel apik, resistance karat lan kekiatan. Dilengkapi gerakan tembaga murni, sing luwih efisien lan kinerja apik. Iki dilengkapi poros keramik kinerja dhuwur lan lengen keramik, sing nduweni efek kontrol swara sing apik lan ndawakake umur layanan.
  • Iki dilengkapi karo telung nozzles sing beda-beda, sing bisa digunakake ing macem-macem mode lansekap banyu mancur, nggawe blumbang luwih ornamental.
  • Iki dilengkapi 3 ponton sing disegel, sing kanthi otomatis nyetel tingkat banyu lan ngambang tanpa klelep ing ngisor. Uga dilengkapi tali tarik lan rod tetep kanggo stabil skimmer lan nyegah saka obah lan tiba.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.


Indeks isi kaca: Pool Skimmer

  1. Apa skimmer kolam renang?
  2. Pira skimmer sing dibutuhake blumbang?
  3. Where kanggo nyelehake skimmer ing blumbang?
  4. Tingkat banyu blumbang skimmer
  5. Operasi skimmer kolam
  6. Bagian dhasar ing skimmer kolam renang
  7. Cara milih skimmer kolam renang?
  8. Jinis skimmer kanggo kolam renang
  9. Model skimmer kanggo kolam konstruksi
  10. Model skimmer kanggo liner lan blumbang prefabrikasi
  11. skimmer lumahing
  12. Skimmer blumbang ngambang
  13. Robot skimmer ngambang kanggo kolam renang 
  14.  skimmer krasan
  15.  Pilihan ekstra lan jinis spare parts ing skimmers blumbang
  16. Carane nginstal skimmer ing blumbang beton
  17. Carane ngganti lan ndandani blumbang skimmer
  18. Kolam renang kelangan banyu amarga skimmer

Robot skimmer ngambang kanggo kolam renang 

robot lan skimmer solar

Tipe 1 robot skimmer ngambang kanggo kolam renang 

Robot Solar Smart Pool Skimmer Solar Breeze NX

robot solar floating skimmer
robot solar floating skimmer

Deskripsi Robot Skimmer Ngambang Surya

  • Ngumpulake sampah otomatis
  • Nyebarake disinfektan
  • Ora ana daya listrik
  • Revolusi kolam renang kanthi cara sing cerdas, prasaja lan lestari

El Robot Solar Smart Pool Skimmer Solar Breeze NX revolutionizes blumbang reresik ing pinter, cara prasaja lan sustainable.

Kolam ngumpulake godhong, bledug, serbuk sari, lan lebu liyane ing sadina-dina. Lebu biasane ngambang 3-4 jam sadurunge rusak lan klelep ing ngisor. Ing wektu iku, wis ngasilake bakteri sing nyebabake pertumbuhan alga ing blumbang sampeyan. Nggunakake robotika canggih, Solar-Breeze kanthi cerdas navigasi blumbang sampeyan, mbusak rereget lan lebu saka permukaan, sadurunge lebu duwe kesempatan kanggo ngasilake bakteri lan nglelebke ing ngisor.

Solar-Breeze NX ora gumantung ing daya listrik. Ora kaya sistem reresik blumbang liyane, ora ana colokan, ora ana kabel, ora ana selang, lan bisa digunakake apa pompa blumbang mlaku utawa ora. Nggunakake energi solar gratis, robot terus-terusan ngresiki lumahing kolam sedina muput. Sajrone wektu iki, keluwihan daya disimpen ing baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang, sing nguwasani unit nganti wengi.

Solar-Breeze NX uga bisa nyebarake sanitizer saka dispenser sing dibangun nalika ngresiki lumahing kolam, mbantu supaya kolam renang tetep higienis lan siap nglangi.

Solar floating skimmer ing operasi

Video Operasi Robot Skimmer Ngambang Surya
Operasi Robot Skimmer Ngambang Surya

Tuku Skimmer Robot Solar Smart kanggo Kolam Renang Solar Breeze NX

Rega Robot Solar Smart Pool Skimmer Solar Breeze NX
Skimmer Pool Robot Solar-Breeze NX2 Cerdas
  • Filter skim Solar-Breeze NX2 lan ngresiki kolam sampeyan mung nggunakake energi solar gratis, nyuda biaya pangopènan lan energi kolam. Njupuk alangan metu saka pangopènan blumbang.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.

Tipe 2 robot skimmer ngambang kanggo kolam renang 

Skimbot Smart Pool Robot

Skimbot Smart Pool Robot
Skimbot Smart Pool Robot

Babagan Robot Pool Skimbot

Robot blumbang skimbot
Robot blumbang skimbot
  • Robot Skimbot sing entheng lan gampang digunakake kanthi tray geser sing nyegah rereget lan godhong saka ngumbah maneh menyang blumbang.
  • Robot sing diaktifake Bluetooth kanthi aplikasi eksklusif kanggo aplikasi iOS lan Android kanggo operasi remot lan program otomatisasi, plus mode anti-maling, eko-operasi lan bisu.
  • Dibangun saka awet, plastik UV-meningkat kanggo tahan lingkungan blumbang, suhu panas lan kadhemen, uga dina banget panas. Panel surya sing efisien kanggo operasi daya lan sistem navigasi cerdas onboard kanggo peta lumahing banyu lan target panggonan reged.
  • Turbo Sidewall Wash kanggo ngeculake lan njupuk lebu sing nempel ing pinggir blumbang, nangkep godhong, serbuk sari, bledug lan nyegah ganggang. Four mata sensor maju-madhep nemtokaken kadohan kanggo alangan ngidini maneuvers evasive dawa sadurunge kasempatan kanggo macet ing sudhut blumbang, dibangun ing tabel, tatanan rock, stopkontak bak panas, ledges lan undhak-undhakan blumbang .
  • Skimbot punika pimpinan nyerang kanggo reresik lan pangopènan blumbang umum, bisa uga magepokan karo sistem vakum ing lemah lan vakum ngisor, nalika suda perlu kanggo nggunakake reresik ngisor kuwi utawa operate pump blumbang minangka asring.

Operasi Robot Skimbot

Operasi Robot Skimbot

Tuku robot skimmer Smart

rega robot skimmer pinter
Aquamoto Skimbot Pembersih Kolam Robot Bertenaga Surya kanggo Kolam Renang, Aplikasi Bluetooth Diaktifake
  • Robot Skimbot sing entheng lan gampang digunakake kanthi tray geser sing nyegah rereget lan godhong saka ngumbah maneh menyang blumbang.
  • Robot sing diaktifake Bluetooth kanthi aplikasi eksklusif kanggo aplikasi iOS lan Android kanggo operasi remot lan program otomatisasi, plus mode anti-maling, eko-operasi lan bisu.
  • Dibangun saka awet, plastik UV-meningkat kanggo tahan lingkungan blumbang, suhu panas lan kadhemen, uga dina banget panas. Panel surya sing efisien kanggo operasi daya lan sistem navigasi cerdas onboard kanggo peta lumahing banyu lan target panggonan reged.
  • Turbo Sidewall Wash kanggo ngeculake lan njupuk lebu sing nempel ing pinggir blumbang, nangkep godhong, serbuk sari, bledug lan nyegah ganggang. Four mata sensor maju-madhep nemtokaken kadohan kanggo alangan ngidini maneuvers evasive dawa sadurunge kasempatan kanggo macet ing sudhut blumbang, dibangun ing tabel, tatanan rock, stopkontak bak panas, ledges lan undhak-undhakan blumbang .
  • Skimbot punika pimpinan nyerang kanggo reresik lan pangopènan blumbang umum, bisa uga magepokan karo sistem vakum ing lemah lan vakum ngisor, nalika suda perlu kanggo nggunakake reresik ngisor kuwi utawa operate pump blumbang minangka asring.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-19.


skimmer krasan

Skimmer krasan kanggo blumbang kanvas

Carane nggawe skimmer blumbang konkrit krasan

Sabanjure, ing video kasebut, sampeyan bakal nuduhake sampeyan skimmer kanggo kolam renang krasan, digawe nganggo pompa banyu lan jebakan rambut, ing ngendi felt dilebokake minangka panyaring, saka segi bahan: pipa PVC 60 lan 100 mm, rong elbows saka 1/2 ″ lan reducer saka 1 ″ nganti 1/2 ″

Skimmer krasan kanggo blumbang kanvas

2nd pond skimmer

skimmer blumbang krasan

Carane nggawe skimmer krasan kanggo akuarium segara

Video Skimmer Kolam Iwak Krasan

https://youtu.be/9IhUtntBUZg
Carane nggawe skimmer ngambang krasan kanggo akuarium segara

Pilihan ekstra lan jinis spare parts ing skimmers blumbang

1 pilihan ekstra ing skimmer blumbang

skimmer liner

Spare parts blumbang skimmer

  • Pool skimmer tutuk extension karo 4 sisipan
  • Kranjang skimmer blumbang
  • Kolam renang skimmer tutup
  • Kolam renang skimmer tutup lan bunder
  • Tutup lan kothak pigura blumbang skimmer
  • Skimmer basket tutup karo stopper
  • skimmer flapper
  • pigura skimmer blumbang
  • Kolam renang skimmer trim
  • Kolam renang skimmer gate
  • Kolam renang engsel gerbang skimmer
  • Skimmer gate engsel

Pilihan ekstra 2nd ing skimmer blumbang

keranjang skimmer kain dek
Tutup kain sing apik kanggo basket skimmer kolam

Tutup kain sing apik kanggo basket skimmer kolam

  • Scumsock minangka tutup kain sing apik kanggo kranjang skimmer sing dirancang kanggo nyekel lebu sing biasane ora kejiret ing kranjang. Scumsock becik kanggo kulawargane karo asu sing seneng nglangi. Produk kasebut bisa nangkep wulu kewan supaya ora nyumbat kranjang pompa utawa nyaring ing sistem sampeyan.