Skip isi
Ok Reformasi Pool

Jinis blumbang andha

Tangga blumbang: akses lan metu saka kolam renang kanthi aman lan gunakake jedhing nalika nambahake desain pribadi.

blumbang andha

En Ok Reformasi Pool nang aksesoris blumbang kita arep menehi sampeyan aksesoris kolam renang penting: tangga kolam renang

Akses tangga kolam = safety & pribadine

blumbang andha safety

ing blumbang andha Padha dhasar supaya ora kacilakan gedhe lan bisa ngakses interior blumbang luwih gampang.

Dadi, penting kanggo ngerti carane milih tangga sing paling apik amarga gumantung saka jinis kolam sing kasedhiya, amarga ana tangga. kanggo blumbang ndhuwur lemah utawa inground, lan jumlah langkah sing sampeyan butuhake.

Lan yen sampeyan butuh keamanan ekstra, uga nemokake kontribusi saka blumbang andha safety.

Pentinge andha ing blumbang

Akses blumbang sing aman  

  • Ing babagan safety lan operability, iku penting kanggo akses apik lan metu saka blumbang kanggo ngleksanakake andha.
  • Pilihan sing paling apik yaiku kolam renang kanthi undhak-undhakan sing dipasang ing njero kolam renang kanthi platform cilik supaya bisa nyenengake game, berjemur...

Fungsi tangga kolam renang

Jinis blumbang andha

Tangga kolam renang minangka dhukungan kanggo para perenang nalika mlebu kolam kanthi aman.

Uga, yen ana bocah lan wong tuwa ing omah, penting banget yen ana tangga supaya bisa nikmati kolam renang tanpa masalah.

Ana akeh jinis tangga kanggo kolam renang sing cocog kanggo saben kahanan; ana tangga kanggo blumbang sing dibangun, sing prefabrikasi lan sing bisa dicopot.

Thanks kanggo macem-macem pilihan andha saiki ing pasar, sampeyan bisa sijine siji ing blumbang nalika construction utawa nalika wis rampung.

Asring pitados bilih tangga blumbang mung aksesoris tanpa wigati, nanging ora ana sing luwih saka kasunyatan.


Keuntungan tangga blumbang

keuntungan andha blumbang

Tangga blumbang tansah nggawa keuntungan, mung kudu diselehake ing panggonan sing becik.

  • Ing tangan siji, undhak-undhakan nduweni peran kanggo nyegah slip lan nyegah akeh gaweyan kanggo mlebu lan metu.
  • Kajaba iku, dheweke kerja sama kanggo nyedhiyakake keamanan ing antarane wong tuwa, bocah lan wong sing kesulitan mobilitas.
  • Titik liyane ing sih iku pribadine lan estetika sing bisa kontribusi kanggo attractiveness blumbang.
  • Ana macem-macem desain kanthi karakteristik sing beda-beda miturut rasa lan kabutuhan.

Pertimbangan nalika milih tangga blumbang

Sabanjure, kita kutip sawetara fitur sing paling penting kanggo nliti nalika tuku salah siji saka aksesoris blumbang paling penting: blumbang andha (tansah ngati-ati saben kasus ing pitakonan).

  1. Kanggo miwiti, kudu ngerti babagan jinis blumbang kang kasedhiya, sing, materi saka Nihan blumbang lan lokasi (diterangake mung ngisor ing bagean tartamtu: pilihan saka andha miturut jinis blumbang).
  2. Kapindho, weruh saka wangun lan ukuran blumbang, amarga padha uga bakal faktor hubungane kang model blumbang andha becik (contone: yen kudu didandani, dibangun ing, dipindhah ...).
  3. Ing tangan liyane, netepke apa kita mbutuhake iku luwes utawa ora.
  4. Uga, iku perlu kanggo sinau apa iku ukuran sampurna saka andha kita gumantung ing blumbang kita duwe wiwit kita ora kudu lali sing iku aksesoris safety.
  5. Ngira-ngira apa jinis nggunakake lan bathers bakal digunakake, kanggo ngerti apa kapasitas toleransi kita mbutuhake.
  6. Ing tangan liyane, iku penting banget kanggo nimbang ing fitur non-slipIku kanggo safety saka andha blumbang.
  7. Priksa ing bahan pembuatan tangga kolam, wiwit ana akeh jinis lan sawetara uga deteriorate gampang banget (disaranake sing kanggo rega sethitik liyane, sampeyan ndarbeni a Tangga blumbang stainless steel AISI-316, bakal tahan luwih suwe!).
  8. Aspek liyane kanggo sinau yaiku nomer langkah (CATATAN: priksa manawa undhak-undhakan saka andha blumbang sing lumahing non-slip).

Pilihan tangga miturut jinis blumbang

blumbang andha

Sabanjure, kita rinci babagan pilihan sing kita mikir iku tengen gumantung ing jinis blumbang sing duwe:

  • Konstruksi lan / utawa kolam renang sing dikubur: ing model blumbang iki, kabeh jinis tangga blumbang biasane kompatibel, yaiku: tangga kerja sudut, karya persegi panjang, karya sudut, tangga prefabrikasi, tangga stainless steel ... Ing kasus kasebut, penting kanggo netepake. estetika, ukuran lan/utawa wujude, panggunaane, bisa uga anggaran…
  • Kolam baja utawa serat: umume, padha wis andha terpadu; nanging yen iki ora, kualitas paling apik / pilihan rega bakal AISI-316 stainless steel blumbang andha.
  • Kolam renang sing bisa dicopot lan/utawa dhuwur: saran kita sijine AISI-316 stainless steel blumbang andha.

Maju karo tangga blumbang sing dibangun

karya kolam renang tangga

Pentinge karya kolam renang tangga

andha blumbang kemewahan
Kolam renang mewah kanthi balustrade tangga sing dibangun

Desain tangga konstruksi ing kolam renang

  • Kanggo miwiti, kudu dicathet yen kita kudu nyingkirake gagasan sing ora ana gunane yen tangga blumbang minangka aksesoris.
  • Adoh saka idea lawas iki, andha blumbang mbentuk unsur dhasar sing nggabungke minangka bagéan integral saka desain, wangun lan katon saka blumbang dhewe.
  • Dadi, menehi kontribusi utamane kanggo estetika umum.
  • Kajaba saka desain kasebut, konfigurasi tangga kolam renang sing dibangun bakal menehi macem-macem fungsi ing kolam renang sing bisa digunakake kanthi maksimal: papan kanggo njagong, berjemur, muter ...

Tangga kanggo blumbang konstruksi: unsur safety dhasar

kolam renang karo dibangun ing andha
kolam renang karo dibangun ing andha lan mangetan

ngeyel maneh, tangga blumbang minangka unsur dhasar minangka ukuran saka safety blumbang.

Kaping pisanan, kudu dicathet yen tangga kolam renang dadi salah sawijining bahan sing paling penting kanggo sinau kanthi teliti, wiwit Padha bakal bantuan nyegah kacilakan lan kontribusi kanggo safety siram.

Kita wis ngandika bola-bali, ing undhak-undhakan blumbang ndukung akses entri lan metu.

Kajaba iku, padha bisa nyedhiyani kita karo wangun tartamtu ing blumbang sing nyedhiyani tutul estetis pribadi lan unik.


Kaluwihan nglangi blumbang andha

tangga kanggo kolam renang
tangga kanggo kolam renang

Kautaman duwe tangga kolam renang sing dibangun

  • Sepisanan, blumbang karo dibangun ing andha, Boten kados andha stainless steel, luwih dipercaya, amarga iku unsur tetep.
  • Dadi, sampeyan bakal nandur modal dhisik ing keamanan.
  • Kajaba iku, sampeyan uga bakal menehi pertimbangan khusus kanggo nyenengake, amarga kanthi tangga sing dibangun, sampeyan ora bakal ngupayakake akses menyang kolam renang.
  • Ing sisih liyane, Yen ana bocah utawa wong tuwa ing omah, dadi luwih relevan, lan sinau babagan kolam renang kanthi tangga sing dibangun iku penting.
  • Kolam renang karo dibangun ing undhak-undhakan bakal kontribusi kanggo menehi a sentuhan khas lan unik kanggo kolam renang sampeyan, modernisasi lan nggawe unik, luwih estetis.
  • Uga, iku bakal nyedhiyani urip luwih akeh lan digunakake kanggo blumbang. Wayahe sampeyan duwe kolam renang kanthi andha sing dibangun, bakal dadi situs sing paling akeh digunakake. Dadi sampeyan bakal ngeksploitasi kemungkinan panggunaan, kanggo: dolanan, sunbathing, ngombe ing kolam renang, maca, lsp.
  • Lan pungkasane, ana macem-macem wangun sing bisa ditindakake, iki minangka proyek khusus kanggo undhak-undhakan, bangku utawa pantai bespoke: persegi, persegi panjang, pojok, Romawi.....

Konstruksi tangga kolam renang

undhak-undhakan kolam renang
undhak-undhakan kolam renang

Karakteristik kanggo pambangunan tangga kerja ing blumbang

  • Kanggo miwiti, disaranake yen ing desain undhak-undhakan konstruksi ing kolam renang desain kasebut disederhanakake, yaiku, tokoh-tokoh kanthi sudut sing akeh dihindari..
  • Kanthi cara iki, reresik lan sirkulasi banyu bakal matur nuwun. 
  • Senajan iku kudu nyatet sing sabenere karakteristik construction utama saka andha blumbang beton iku ngidini kita kamungkinan kanggo nggawe iku babar blas pribadi utawa digawe kanggo ngukur, nanggepi sembarang wangun utawa desain.
  • Ing tangan liyane, kita maringi pitutur sampeyan tapak utawa ukuran saben undhak-undhakan kira-kira 25-40 cm.
  • Lan, kanggo apa iku nuduhake riser saka undhak-undhakan sing dibangun ing kolam renang bisa luwih gedhe tinimbang sing biasane diadegake: 20-30 cm.

Apa sampeyan pengin lungguh ing pinggir kolam renang?

jog blumbang
jog blumbang

Bangku utawa pantai kolam renang: Kolam renang sing ana pantai cocog kanggo nikmati srengenge

Loro saka undhak-undhakan kanggo dibangun ing pools, uga, gumantung ing blumbang, bangku utawa pesisir nang blumbang dianjurake.

Ciri-ciri bank utawa pesisir kanggo kolam renang

  • Nalika kita duwe model undhak-undhakan kanggo kolam renang sing duwe tangga utawa langkah dhewe sing luwih amba utawa luwih akeh tinimbang biasanipun, padha teka kanggo njupuk jeneng bangku utawa pesisir kanggo kolam renang.
  • Dadi, kanggo realisasi nyata bangku utawa tangga blumbang kerja kita mung kudu ngeculake imajinasi lan rasa estetis.
  • Bebarengan karo uga netepke kang functionalities luwih kanggo nggawe nggunakake blumbang liyane lazim.
  • Contone, bangku utawa dek blumbang bisa dadi desain ora mung kanggo akses menyang blumbang, nanging uga bisa nyedhiyakake sarana: kursi, area dolanan, papan sing sampurna kanggo berjemur, lsp.

Tambah andha construction kanggo pools wis dibangun

tangga konstruksi kanggo kolam renang
tangga konstruksi kanggo kolam renang 

Bener, iku ora masalah kanggo nambah andha dibangun ing blumbang wis dibangun.

Carane nambah andha construction kanggo pools wis dibangun

Ing cilik saka pengin mbangun a tangga konstruksi Ing blumbang sing wis dibangun, kita bakal nggunakake beton lan kita bakal nguatake lan kita bakal nggawe tembok ing njero nganggo rod wesi utawa rebar.


Multiple kemungkinan ing undhak-undhakan construction blumbang

Conto model tangga konstruksi

Wangun blumbang karo andha angled

wangun blumbang andha amba
wangun blumbang andha amba

Angled Square Pool Tangga

  • Wangun blumbang karo andha angled kothak iku salah siji sing, minangka logika marang kita, dipanggonke ing amba menyang blumbang.
  • Biasane, langkah pisanan saka tangga konstruksi iki luwih amba tinimbang liyane amarga dirancang supaya luwih aman kanggo mlebu ing blumbang.
  • Mung kerugian sing bisa ditemokake ing model iki yaiku sudut-sudut kasebut metu menyang blumbang.

Angle Lurus Pool Tangga

  • Nanging, tangga blumbang sudut lurus yaiku tangga sing digawe saka langkah lurus saka sudut blumbang.
  • Pancen, titik sing disenengi ing tangga iki yaiku panggunaan ruang lan uga estetika minimalis nanging artistik.
  • Bener, model tangga konstruksi iki cocog kanggo kolam cilik kasebut.

Tangga blumbang kanthi wujud bunder

kolam renang dibunderaké masonry andha
wangun blumbang andha dibunderaké
  • Ing wektu sing padha, kita duwe kemungkinan liyane kanggo mbangun model blumbang, tangga blumbang kanthi bentuk bunder, yaiku, jinis tangga blumbang kanthi bentuk gratis nanging kurva.
  • Perlu dicathet yen kanthi model iki, kita bakal ngganti tangga menyang kabeh jinis blumbang kanthi hawa sing nggabungake kabeh.

Tangga blumbang persegi panjang

tangga blumbang persegi dowo
tangga blumbang persegi dowo

Tangga blumbang persegi panjang

  • Tangga blumbang persegi dowo seduces karo klasik, garis olahan.
  • Kekuwatan tangga blumbang persegi panjang yaiku macem-macem kemungkinan, bisa adaptasi ing ukuran, posisi, wujud, ukuran lan dawa.
  • Kita malah bisa muter karo jembaré lan dawa langkah.
  • Ing kasus apa wae, saran kita babagan estetika tangga blumbang persegi panjang (lan anggere ruang blumbang ngidini kita), yaiku nggawe tangga blumbang sing dibangun kanthi langkah sing dawa lan amba; sing bakal nyedhiyakake tingkat kesempurnaan visual sing dhuwur bebarengan karo efek dawa optik.

Wangun blumbang karo L lan andha

tangga kolam renang
tangga kolam renang

tangga blumbang roman

langkah roman blumbang karya
blumbang langkah roman

blumbang karo langkah Romawi

  • Minangka kanggo model klasik lan tradisional par excellence karo desain gaya arch Romanesque nemen.
  • Konstruksi tangga kerja Romawi nduweni desain bunder.
  • Sabenere model iki cenderung seneng banget kanggo karakteristik kurva, sing ngeculake kekokohan persepsi garis lurus lan bisa dirasakake minangka unsur sing nyuda kekuwatan visual.

Tangga konstruksi + platform

tangga konstruksi + platform
tangga konstruksi + platform

Jinis tangga prefabrikasi kanggo kolam renang

model undhak-undhakan prefabricated kanggo kolam renang

Saiki, kita bakal rinci babagan jinis tangga prefabrikasi kanggo kolam renang, sing digawe utamane nganggo bahan ing ngisor iki: stainless steel, serat, plastik, poliester ...  

  1. Tangga stainless steel: Tangga iki vertikal lan digawe saka baja, sing ndadekake dheweke tahan tekanan banyu. Kajaba iku, aksesoris non-slip lan pegangan tangan digabungake kanggo kenyamanan lan keamanan sing luwih gedhe. Ukuran jinis tangga iki beda-beda gumantung saka pabrikan, nanging meh kabeh bisa tekan ngisor blumbang.
  2. Jinis liyane sing wis ana yaiku tangga serat: Biasane jinis tangga blumbang sing bisa dicopot, digawe saka plastik lan serat, kuwat nanging ora tahan digunakake.
  3. Tangga plastik: Tangga ukuran cilik kanthi tapak plastik lan pegangan baja.
  4. Tangga poliester: padha ana ing model standar lan ing siji bisa digawe kanggo ngukur.
  5. Kajaba iku, kita duwe pelindung tangga.
  6. Lan, uga, minangka tangga nyimpen pets

Tangga blumbang stainless steel AISI-316

We duwe macem-macem saka sudhut tangga blumbang stainless steel karo macem-macem jinis langkah tetep kanggo handrail karo ngawut-awut siro.

Tabung tangga tansah Ø43mm x 1,2mm ing kualitas AISI-316 kanthi finish polesan lan electropolished padhang.  

  - Tangga blumbang iki digawe saka stainless steel AISI-316 kanthi finish polesan sing padhang kanggo blumbang ing lemah.
- Ø43 tabung.
- Langkah baja tahan karat.
- Tangga marang kabeh jinis slip lan potongan.
- Kita duwe macem-macem model handrails kanggo tangga iki kanthi kemungkinan 2 nganti 5 langkah.

Tuku AISI-316 stainless steel blumbang andha

vidaXL Pool Tangga 3 Langkah Stainless Steel 304 120 cm Tangga SPA Tangga
  • Digawe saka baja tahan karat 304 sing tahan lama, tangga blumbang iki bakal mbantu sampeyan metu saka blumbang kanthi aman lan gampang.
  • Rangka baja tahan karat 304 awet + kaki karet; diameteripun tabung: 42mm; Kanthi 3 langkah kanthi permukaan non-slip
  • Telung treads non-slip sing aman ditempelake ing kiriman baja, menehi swimmers cara trep kanggo njaluk lan metu. Tangga blumbang iki dirancang kanggo pas kabeh pools standar.
  • Cocog kanggo kolam renang kanthi ambane maksimal 120 cm
  • Instalasi cukup gampang kanthi sekrup sing kasedhiya ing pangiriman. Bawa tangga kolam sing kuat iki menyang omah lan nikmati kesenengan musim panas karo kulawarga!
Arebos – Tangga Kolam Renang Stainless Steel | 3 utawa 4 rung | karo antirutschpads ing langkah
  • 【3 Rungs and Round Handrail】 Tangga blumbang nduweni tapak non-slip kanggo njamin keamanan sampeyan. Iki nglindhungi sampeyan saka kemungkinan slip nalika digunakake. Handrail bunder nyaman kanggo dicekel.
  • 【Stainless Steel kanggo Kekiatan】 Baja tahan karat sing digawe saka tangga luwih tahan karat lan awet tinimbang tangga blumbang sing digawe saka bahan liyane. Lumahing mengkilat saka tangga mlebu diterangake kanthi kualitas kerja sing apik lan bakal dadi "penangkap mata" ing pesta kolam renang sampeyan.
  • 【Dhukungan Stabil & Struktur Kokoh】 Dhukungan sing stabil ing antarane bagean individu njamin struktur sing kuwat lan kapasitas beban sing dhuwur. Desain sing mulya digabungake karo struktur sing kuwat nggawe produk iki minangka salah sawijining sing paling apik ing kelase.
  • 【Salah Langkah Maju】 Nubs karet alus ing ends ngisor mesthekake yen andha blumbang dumateng ing tembok blumbang tanpa ngrusak iku.
  • 【Instalasi sing gampang】 Ruang lingkup pasokan kalebu materi pemasangan lan instruksi sing rinci. Ing andha blumbang mranata munggah ing wektu cendhak lan fun siram bisa miwiti.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-10.



MODEL Modernis lan minimalis AISI-316 tangga stainless steel:

Model tangga blumbang iki nggabungake langkah pertama anatomi dobel sing digawe karo bahan non-slip lan bar vertikal sing nggampangake akses. Kemungkinan 3 utawa 4 langkah.

Multiple kamungkinan model undhak-undhakan kanthi kamungkinan milih langkah-langkah (tangga stainless steel kanthi pegangan arched, tangga kanthi pegangan asimetris, tangga blumbang jinis jembatan, lsp.


Tangga stainless steel AISI-316

  • Macem-macem undhak-undhakan blumbang ing AISI-316 stainless steel dianggep karo electropolishing.
  • Electropolishing minangka teknik kanggo nambah proteksi tangga saka karat.
  • Kajaba iku, teknik iki ninggalake lapisan ekstra krom lan nikel sing nglindhungi saka produk kimia.
  • Sampeyan kudu kasebut yen iku pilihan Highly dianjurake ing pools karo elektrolisis uyah.
  • Lan, ing sisih liya, kasedhiya ing undhak-undhakan kanthi 3 lan 4 langkah kanthi model pegangan tangan sing beda.
  • Kamungkinan nggabungake langkah-langkah non-slip lan langkah-langkah safety menyang tangga

Tuku tangga stainless steel Electropolished ing AISI-316

Electropolished 316 Stainless Steel Gampang Akses Model Pool Tangga karo 4 Non-Slip Langkah
  • ✪ Konstruksi Awet - Dibangun saka 316 baja tahan karat kelas laut lan dilengkapi beban bukti kanggo nahan perenang sing paling gedhe. (Muat 240kg / 529lbs)
  • ✪ Teleskopik: Langkah-langkah teleskopik cepet dilipat ing banyu, sing gampang dibukak nalika digunakake lan bisa ngirit ruang ing prau nalika ora digunakake.
  • ✪ Langkah Safety - Saben langkah duwe tapak plastik non-slip kanggo njamin safety maksimum. Langkah telescoping ekstra sudhut kanggo comfort nalika asrama.
  • ✪ Gampang Digunakake - Krung engsel ngidini tangga bisa dipindhah menyang platform supaya gampang dipasang.
  • ✪ Layanan Pelanggan: Aja ragu-ragu hubungi kita yen sampeyan duwe masalah karo pesenan sampeyan. Kita bakal ngganti utawa mbalekaken tuku tanpa repot.

Dianyari pungkasan ing 2023-01-09.

Video carane ngumpul andha kanggo blumbang stainless steel

Gampang Akses Pool andha Guide Instalasi

Langkah safety karo lumahing pindho kanggo AISI-316 stainless steel andha

Tuku langkah safety lumahing pindho kanggo andha blumbang

Dianyari pungkasan ing 2023-01-13.


blumbang andha protector

Pelindung tangga blumbang

  • Tangga pelindung ing PRFV.
  • Panggonan gampang banget.
  • Kanggo blumbang sing kudu tundhuk karo peraturan.

pet-aman blumbang andha

Kolam renang tangga pet

Karakteristik andha nyimpen pets kolam renang

  • Pet-aman andha adaptable kanggo stainless steel blumbang andha.
  • Balast tambahan opsional kanggo nyegah buoyancy.
  • Tangga iki ngidini kewan metu saka banyu yen ora sengaja tiba.
  • Ing sisih liya, bisa uga ana ing pojok blumbang, Iku bisa ngawula loro pets lan wong kanggo ngakses lan metu saka blumbang.
  • Tangga pet-aman iki diselehake lan dibusak tanpa instalasi utawa construction.

Tangga blumbang sing bisa dicopot

Keuntungan dipindhah blumbang andha

  • Iki tangga Iku aksesoris penting kanggo safety ing banyu.
  • Kesimpulane, ngidini sampeyan Gampang lan aman akses menyang blumbang.
  • Ing tangan liyane, iku nambah comfort kanggo metu lan ngetik blumbang.
  • Tangga iki gampang banget dipasang.
  • Kajaba iku, umume duwe pigura logam tahan karat lan langkah sing dirancang kanggo nahan bobot abot.
  • Uga, undhak-undhakan njaba kanggo blumbang sing bisa dicopot bisa diangkat, kanthi cara iki, sampeyan bakal nyegah bocah-bocah ngakses tanpa pengawasan sing dibutuhake.

rega tangga sing bisa dicopot

Sale
vidaXL Ndhuwur Ground Pool Safety andha 4 Langkah 167 cm Step Ladder
  • werna perak; Bahan: Aluminium; Ukuran sakabèhé: 57 x 50 x 167 cm (lebar x ambane x dhuwur)
  • Tangga iki awet lan tahan cuaca lan digawe saka aluminium sing kuat
  • Nduwe kapasitas beban maksimal 100 kg lan cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Tangga dock iki duwe struktur sing padhet.
  • Wis sudhut, non-slip langkah lan gagang gedhe kanggo safety ditambahaké.
Bestway 58332 132 cm Tangga Kolam Renang kanthi Platform, 1 Unit, Abu-abu
  • Kanggo blumbang nganti dhuwuré 132 cm
  • Kanthi platform
  • Bahan kualitas tinggi
BESTWAY 58331 - 122 cm Tangga Kolam Renang Abu-abu sing Bisa Dicopot karo Bingkai Logam lan 9 Langkah Gedhe karo Sistem Keamanan Anak Gampang Ngrakit
  • Mlebu lan metu saka blumbang kanthi aman nganggo tangga 9 langkah sing abot iki, tangga njaba bisa diunggahake kanggo nyegah bocah-bocah mlebu kolam tanpa dijaga.
  • Model iki dituduhake kanggo blumbang kanthi dhuwur maksimal 122 cm
  • Iki dirakit kanthi cara sing gampang, sampeyan mung kudu nggabungake potongan kanthi bantuan sekrup
  • Iki digawe saka logam tahan karat lan PVC kekuatan dhuwur.
  • Entuk maksimal saka blumbang supaya sampeyan bisa nyenengake kanthi nyaman
Gre AR109 - Tangga kanggo Pool Raised, 98 cm
  • Tangga safety tipe gunting, khusus kanggo blumbang ing ndhuwur lemah, werna biru
  • Iku ngijini sampeyan kanggo metu utawa mlebu blumbang tanpa slipping, thanks kanggo langkah non-slip sawijining
  • Dhuwuré 98 cm lan sah kanggo blumbang nganti dhuwuré 90 cm.
  • Becik kanggo blumbang sing bisa dicopot saka macem-macem wujud
  • Struktur digawe saka baja lan langkah-langkah digawe saka bahan plastik sing tahan banget.
Sale
Tangga Intex kanthi tangga sing bisa dicopot (kanggo blumbang 52 inci), abu-abu, 130x33x182 cm
  • Tangga safety Intex kanggo kolam ing ndhuwur lemah kanthi dhuwur minimal 122 nganti 132 cm (maks)
  • Tangga karo 4 langkah plastik ing saben sisih lan platform ndhuwur kanggo stabilitas luwih; Déwan gampang lan nggunakake
  • Ing werna abu-abu: struktur baja dilapisi karo cat tahan korosi ekstra
  • Non-slip lan tahan impact langkah karo sistem anchoring anyar; sistem langkah njaba bisa dicopot kanggo safety anak
  • Bobot sing didhukung tangga safety Intex yaiku 136 kg
Bestway 58330 - Removable Pool Tangga 107 cm, Multi-Warna
  • Mlebu lan metu saka blumbang kanthi aman nganggo tangga tangga sing tugas abot iki
  • Model iki dituduhake kanggo blumbang kanthi dhuwur maksimal 107 cm
  • Iki dirakit kanthi cara sing gampang, sampeyan mung kudu nggabungake potongan kanthi bantuan sekrup
  • Iki digawe saka logam tahan karat lan plastik dhuwur-kekuatan.
  • Elevates kanggo nyegah anak saka siram tanpa pengawasan diwasa
BESTWAY 58332 - 132 cm PVC lan Tahan Karat Logam Tangga Kolam Renang sing Bisa Dicopot kanthi Platform, Langkah Lebar lan Sistem Keamanan Anak
  • Mlebu lan metu saka blumbang kanthi aman nganggo tangga tangga sing tugas abot iki
  • Model iki dituduhake kanggo blumbang kanthi dhuwur maksimal 132 cm
  • Iki dirakit kanthi cara sing gampang, sampeyan mung kudu nggabungake potongan kanthi bantuan sekrup
  • Iki digawe saka logam tahan karat lan plastik dhuwur-kekuatan.
  • Elevates kanggo nyegah anak saka siram tanpa pengawasan diwasa

Dianyari pungkasan ing 2023-01-09.


blumbang asu andha

RSS
Tampilan