E lele i ka papahana
ʻOk Pool Reform

Ka U'i Huna o nā loko ʻeleʻele: E ʻike i ko lākou ʻoluʻolu hohonu

Hoʻokomo iā ʻoe iho i kahi honua pohihihi a hoʻowalewale kahi e lilo ai ka pouli i nani. Ma kēia pou moʻomanaʻo, kono mākou iā ʻoe e ʻike i ka nani o nā loko ʻeleʻele, kahi ʻano kūlohelohe e hoʻohauʻoli me kona nani a me ka mysticism. Ma kēia pou moʻomanaʻo, kono mākou iā ʻoe e ʻike i ka hohonu hohonu o nā loko ʻeleʻele, kahi ʻano kūlohelohe e hoʻopio me kona nani a me ka mysticism.

nā loko ʻeleʻele

Hoʻokomo iā ʻoe iho i kahi honua pohihihi a hoʻowalewale kahi e lilo ai ka pouli i nani. Ma kēia pou moʻomanaʻo, kono mākou iā ʻoe e ʻike i ka hohonu hohonu o nā loko ʻeleʻele, kahi ʻano kūlohelohe e hoʻopio me kona nani a me ka mysticism. Mai poina i ka manawa e makaʻala ai i ka nani hūnā ʻia a kēia mau mea kupanaha wai e hāʻawi ai!

Hoʻolauna i nā loko ʻeleʻele a me kā lākou mea pohihihi

ʻO nā loko ʻeleʻele kekahi o nā mea hoihoi a enigmatic i ke ʻano. ʻO kēia mau ʻano ʻano honua, ʻike ʻia hoʻi ʻo nā loko ʻeleʻele a i ʻole nā ​​loko, ua ʻike ʻia e ko lākou wai ʻeleʻele a hohonu e ʻokoʻa ana me ke kaiapuni e hoʻopuni ana iā lākou.

ʻOiai hiki ke loaʻa iā lākou ma nā wahi like ʻole o ka honua, mai ʻAmelika ʻAmelika a hiki i ʻAsia, he mea pohihihi ko lākou kumu a me ka haku ʻana i nā ʻepekema he nui. ʻO ka mea a mākou e ʻike ai, aia kēia mau loko i nā wahi lua pele ʻeleʻele a me ka hana lua pele.

Ma waho aʻe o ko lākou hiʻohiʻona hoihoi, ʻo kēia mau loko nō hoʻi kahi home o kahi kaiaola kūʻokoʻa a ʻokoʻa. Ma muli o ka loaʻa ʻole o ka lā i kona hohonu, nui nā ʻano holoholona a me nā mea kanu i ulu e hoʻololi i kēia mau kūlana pōʻeleʻele loa. Ua alakaʻi kēia i ka loaʻa ʻana o nā ʻano ʻano like ʻole a ʻike ʻole ʻia e ka ʻepekema.

Eia naʻe, ma waho aʻe o ko lākou nani huna a me ka waiwai olaola, loaʻa i nā loko ʻeleʻele kahi aura o ka pohihihi i hoʻāla i ka hoihoi o nā mea huakaʻi a me nā mea huakaʻi hoihoi. Ke manaʻoʻiʻo nei kekahi ua pili kēia mau pūnāwai i nā ʻenehana supernatural a i ʻole nā ​​puka puka i nā honua ʻē aʻe.

I kekahi mau moʻomeheu ʻōiwi, ua manaʻo ʻia kēia mau loko i ka laʻa a ua manaʻo ʻia he mana hoʻōla a hoʻomaʻemaʻe. Aia kekahi mau moʻolelo kūloko e pili ana i nā mea moʻokalaleo e noho nei i kēia mau wai ʻeleʻele.

Eia kekahi, ʻo ka paʻakikī o ke komo ʻana i ka nui o kēia mau loko i kōkua i ko lākou kaulana pohihihi. Aia nā mea he nui ma kahi mamao a paʻakikī ke komo ʻana i nā wahi, e hoʻolilo iā lākou i mea hiki ʻole a hoʻohihi i nā malihini.

ʻO ka pōkole, ʻo nā loko ʻeleʻele he makana maoli mai ke ʻano e hoʻomau i ka hoʻāla ʻana i ko mākou ʻimi a me ke kahaha. Ko lākou nani huna a me ka pohihihi e kono mai iā mākou e ʻimi iā lākou a ʻike i nā mea a pau a lākou e paʻa ai i loko o ko lākou hohonu hohonu. Ma kēia 'atikala mākou e alaka'i iā 'oe i kahi huaka'i ma waena o kekahi o nā loko 'ele'ele kupanaha loa o ka honua. Mai poina o hala e ka Puʻulena!

Ke kumu a me ka ulu ʻana o nā loko ʻeleʻele

ʻO ka mōʻaukala o nā loko ʻeleʻele i ka wā kahiko, i ka wā i kūkulu ai ka poʻe ʻAigupita i nā ʻauʻau mua ma kahi o 3000 BC ʻO kēia mau ʻauʻau he ʻāpana koʻikoʻi o kā lākou moʻomeheu a me ke kaiāulu, a ua manaʻo ʻia he mau mea ho'ōla a hoʻomaʻemaʻe.

I ka hala ʻana o ka manawa, laha nā loko i ka honua, a hoʻohana ʻia i nā hana hoʻomana a me nā hana. Eia nō naʻe, ʻo ia ka wā o ka wā Roma i lawe ai lākou i kahi kūlana kūpono loa ma ke ʻano he wahi hoʻomaha a hoʻomaha.

I kēia au, ua kūkulu nui ʻia nā loko ʻauʻau me ka pōhaku a i ʻole ke kinikini keʻokeʻo, i hāʻawi iā lākou i kahi hiʻohiʻona nani a hanohano. Eia naʻe, me ka hāʻule ʻana o ke aupuni Roma, ua emi nui ka hoʻohana ʻana i nā loko ʻauʻau.

ʻAʻole ia a hiki i ka Middle Ages i loaʻa hou iā lākou ka mahalo i ka ʻauʻau wela ma ʻEulopa. I loko o kēia manawa, ua puka mai nā "poʻo ʻeleʻele" mua, ʻoiai ʻaʻole i hoʻolālā ʻia e like me ia. ʻO kēia ma muli o ka hoʻohana lōʻihi ʻana i ka wai wela me ka mineral i waiho ʻia nā wahi ʻeleʻele ma lalo o nā loko.

ʻAʻole hiki i ka wā hou i hoʻomaka ʻia nā loko ʻeleʻele e kūkulu pono ʻia no nā kumu aesthetic. ʻO ka laʻana mua loa i ʻike ʻia ʻo ka Chinese Royal Palace Pinghu Qiao (Bridge Over Still Pond), i kūkulu ʻia ma waena o 1368-1644 ma Beijing. Hōʻike ʻia kēia ʻāpana hoʻohiwahiwa i ka nui o nā kaona ʻeleʻele i hoʻopuni ʻia e nā māla ulu, e hāʻawi ana i kahi hiʻohiʻona kupanaha maoli.

I ke kenekulia 19, ua laha ka hana ʻana o nā loko ʻeleʻele ma ʻEulopa a me ʻAmelika Hui Pū ʻIa ma ke ʻano he hōʻailona o ka nani a me ka momona. ʻO ia ka manawa i hoʻomaka ai e hoʻohana ʻia nā mea e like me ka slate a me ka uhi ʻeleʻele e hoʻokō i kēia ʻano hopena ʻeleʻele.

I kēia manawa,ʻo nā lokoʻeleʻeleʻaʻole ia he hōʻailona wale nō o ke kūlana pilikanaka, akā, he ala hoʻi e pili ai me keʻano a hana i nā ākea piha i ka nani a me ka lokahi. Eia kekahi, ʻo kona kala ʻeleʻele e hiki ai i ka wai ke hōʻike maikaʻi i nā kala o ke kaiapuni, e hana ana i kahi hiʻohiʻona kupaianaha.

Me ka kānalua ʻole, he mōʻaukala lōʻihi nā loko ʻeleʻele i piha i ka evolution a me ka nani hohonu. Mai ko lākou hoʻomaka ʻana i ka wā kahiko a hiki i ko lākou kaulana i kēia manawa, mau kēia mau loko

ʻO nā kumu e koho ai i kahi wai ʻeleʻele ma kahi o ka mea maʻamau

koho i nā loko ʻeleʻele
Hoʻokomo iā ʻoe iho i ka nani a me ka pohihihi me nā loko ʻeleʻele! Ma kēia pou, e ʻike ʻoe i nā mea āpau e pono ai ʻoe e ʻike e pili ana i ke koho ʻana i nā loko ʻeleʻele no kou home.

Ua kaulana nā loko ʻeleʻele i nā makahiki i hala iho nei a ua maʻalahi ke hoʻomaopopo i ke kumu. Ma waho aʻe o kona hiʻohiʻona hiʻohiʻona hou, he nui nā kumu kūpono a nani e koho ai i kahi wai ʻeleʻele ma luna o kahi kuʻuna.

ʻO ka mea mua, ʻo ka pōʻeleʻele o ka waihoʻoluʻu ʻeleʻele e kōkua i ka mālama ʻana i ka wela o ka wai, ʻo ia hoʻi, e ʻoi aku ka mahana o kāu loko i nā mahina anu. He mea maikaʻi loa kēia inā ʻoe e noho ana i kahi ea me nā hoʻoilo lōʻihi a i ʻole makemake ʻoe e hoʻolōʻihi i ke kau ʻauʻau.

Hoʻohui hou, no ka hoʻomoʻa ʻana o ka lalo ʻeleʻele i ka lā, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka algae i loko o kahi loko ʻeleʻele. ʻO ia ke ʻano o ka liʻiliʻi o ka manawa a me ke kālā i hoʻohana ʻia i nā kemika e mālama i kou wai maʻemaʻe a maʻemaʻe.

Akā ma waho aʻe o ka hoʻomaʻamaʻa, aia kekahi mea kupanaha a pohihihi e pili ana i ka luʻu ʻana i loko o kahi wai ʻeleʻele. ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ka wai ʻeleʻele a me kou ʻili e hana i kahi hopena hiʻohiʻona kupaianaha a hiki iā ʻoe ke manaʻo e lana ana ʻoe i ka lewa.

ʻO ke kumu ʻē aʻe e koho ai i kahi wai ʻeleʻele ʻo kona hiki ke hoʻohui maikaʻi me kekahi ʻano hoʻonaninani waho. Inā loaʻa iā ʻoe kahi kīhāpai tropical a i ʻole kahi patio minimalist, e nānā mau ʻia kahi wai ʻeleʻele i ka maʻalahi a me ka nani.

Eia kekahi, ʻoi aku ka liʻiliʻi ma mua o nā loko uliuli a i ʻole keʻokeʻo maʻamau, hoʻohui nā loko ʻeleʻele i kahi pā kūʻokoʻa a kūʻokoʻa i kou home. E lili ʻia ʻoe i kou mau hoalauna a me kou mau hoaaloha ke ʻike lākou i kou loko wai nani a ʻokoʻa.

ʻO ka mea hope akā ʻaʻole ka mea liʻiliʻi, hiki i kahi wai ʻeleʻele ke koho maikaʻi loa no ke kaiapuni. Ma muli o ka mālama ʻana i ka wela o ka wai, pono paha ʻoe e hoʻohana i ka ikehu liʻiliʻi e wela ai, ʻo ia ke ʻano o ka mālama ʻana i kāu mau pili pono.

ʻO ke koho ʻana i kahi wai ʻeleʻele ma kahi o ka mea maʻamau e hāʻawi i nā pono kūpono a me ka nani. Mai ka mālama ʻana i ka wai mehana a hiki i ka hoʻohui ʻana i ka nani i kou home, he hohonu hohonu nā loko huna huna āu e aloha ai.

ʻO nā hoʻolālā a me nā ʻano loko loko ʻeleʻele

Nui nā ʻano hoʻolālā a me nā ʻano o nā loko ʻeleʻele e hiki ke hoʻololi i kēlā me kēia wahi a me ka ʻono pilikino. ʻO kekahi o nā koho i kaulana loa ʻo ia ka infinity pool, i ʻike ʻia ʻo "infinity pool", e hana ana i kahi hopena hiʻohiʻona maikaʻi ma ka hui ʻana me ka horizon a hāʻawi i ka manaʻo o ka hoʻomau ʻana o ka wai.

ʻO kekahi mea ʻē aʻe nani a maʻalahi hoʻi ʻo ka loko ʻeleʻele me kahi wailele, kahi e hāʻule ai ka wai mai kahi kiʻekiʻe, e hoʻohui i ka neʻe a me ke kani hoʻomaha i ke kaiapuni. Hoʻopili maikaʻi ʻia kēia ʻano hoʻolālā i nā kīhāpai a i ʻole nā ​​pā nui kahi e hiki ai ke hoʻohana ʻia ka lepo ʻole e hana i nā pae like ʻole i loko o ka loko.

No ka poʻe e ʻimi nei i kahi koho liʻiliʻi loa, kūpono nā loko ʻeleʻele me nā laina pololei a me nā ʻano geometric. Hiki ke kūkulu ʻia kēia mau mea ma loko a me waho, a hoʻohui pinepine i nā mea e like me ka pōhaku maoli a i ʻole ka lāʻau e hana i kahi ʻano hou a nani.

ʻO kekahi ʻano ʻano kaulana ʻē aʻe ʻo nā loko ʻeleʻele i hoʻopuni ʻia e nā mea kanu ulu. Ke ʻimi nei kēia koho e hoʻohui i ke ʻano i ka hoʻolālā ʻana o ka loko, e hana ana i kahi oasis tropical kūpono no ka hoʻomaha a me ka wehe ʻana mai ka honua waho.

Ma waho aʻe o ka hoʻolālā, aia nāʻano hoʻopau likeʻole no nā lokoʻeleʻele. Hiki i kekahi ke loaʻa i kahi ʻālohilohi a maikaʻi ʻole ma muli o ka hoʻohana ʻana i nā tile a i ʻole ka pena kūikawā, aʻo nā mea ʻē aʻe e koho i kahi hiʻohiʻona ʻoi aku ka maikaʻi me ka hoʻohana ʻana i ka ʻaoʻao ʻeleʻele a i ʻole nā ​​​​mea ʻeleʻele.

ʻO kekahi ʻano hou o ka hoʻohana ʻana i nā kukui LED e hoʻomālamalama i ka loko i kahi ala maʻalahi a nani i ka pō. ʻAʻole kēia e hoʻohui wale i kahi pā nani, akā hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka nani o ka loko wai ma waho o nā hola o ke ao.

ʻO nāʻano hoʻolālā a me nāʻano o nā lokoʻeleʻele heʻano likeʻole a he nui, e hiki ai iā lākou ke hoʻololi i nā meaʻono a me nā pono likeʻole. Me ka kānalua ʻole, ua lilo kēia mau loko i mea koho kaulana loa no ka poʻe e ʻimi nei e hana i kahi wahi kūʻokoʻa a paʻakikī i ko lākou home. E ʻike i ka nani o nā loko ʻeleʻele a hoʻololi i kou pā hale a i ʻole ka māla i kahi oasis o ka hoʻomaha a me ka nani.

Ka mālama a mālama ʻana i nā loko ʻeleʻele

ʻO nā loko ʻeleʻele kahi koho nani a maʻalahi no ka poʻe e ʻimi nei e hoʻohui i kahi paʻi kūʻokoʻa i ko lākou wahi waho. Akā, e like me nā loko ʻē aʻe, pono lākou i ka mālama pono a me ka mālama pono e mālama i ko lākou nani a me ka hana.

  • ʻO ka mea mua, he mea nui e hoʻomanaʻo e hiki i ke kala ʻeleʻele ke hoʻonui i ka mahana o ka wai ma muli o ka absorption o nā kukuna lā. No laila, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā uhi wela a i ʻole nā ​​tarps e pale aku i kēia kūlana a mālama i ka mahana o ka wai i kahi pae maikaʻi loa.
  • ʻO kekahi mea nui i ka mālama ʻana i nā loko ʻeleʻelei ka hoʻomaʻemaʻe mau. ʻOiai hiki i ka waihoʻoluʻu ʻeleʻele ke hūnā i ka lepo ʻoi aku ka maikaʻi, pono ia e hoʻomaʻemaʻe iā ia i kēlā me kēia pule me nā huahana kikoʻī e mālama i ka aniani wai a me ka ʻole o ka bacteria. Eia hou, ua paipai ʻia e hana i kahi hoʻomaʻemaʻe hohonu ma ka liʻiliʻi i hoʻokahi manawa i ka mahina e hoʻoneʻe i nā algae a i ʻole nā ​​​​ʻōpala i kūkulu ʻia ma nā paia a me lalo o ka loko.
  • He mea nui ia E nānā i kēlā me kēia manawa i ka pH o ka wai a me nā pae chlorine e hōʻoia i loko o ka pae kūpono. Hiki i nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka chlorine ke wehe a hōʻino paha i ka uhi ʻeleʻele, no laila pono e mālama pono i kēia ʻano.
  • ʻO kekahi manaʻo nui E pale i ka uhi ʻeleʻele mai ka pōʻino. Manaʻo ʻia ʻaʻole e hoʻohana i nā mea ʻoi a i ʻole nā ​​​​mea kiko i loko o ka loko wai, no ka mea hiki iā lākou ke hana i nā ʻōpala a i ʻole nā ​​​​punana i loko o ka mea. Inā ʻike ʻoe i nā hemahema, pono e hoʻoponopono koke iā lākou e pale aku iā lākou mai ka lilo ʻana i pilikia nui.
  • Ma waho aʻe o ka mālama mau, pono E hana i ka mālama ʻana i ka wai i kēlā me kēia makahiki. Hoʻopili kēia i ka nānā ʻana a me ka hoʻololi ʻana inā pono nā kānana a me nā pamu, a me ka hana ʻana i ka nānā ākea o ka liner a me nā paipu e ʻike i nā pilikia hiki.
  • Ma ka hopena, Pono e hoʻomanaʻo ʻo ka pale ʻana ke ala maikaʻi loa e mālama ai i kahi wai ʻeleʻele i nā kūlana maikaʻi loa. ʻO ka hōʻalo ʻana i ka hoʻohana nui ʻana i nā kemika a i ʻole ka lōʻihi ʻana i ka lā e kōkua i ka mālama ʻana i kona nani maoli no ka lōʻihi.

Ma ka hahai ʻana i kēia mālama pono a me ka mālama ʻana, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka nani huna o kāu wai ʻeleʻele no ka manawa lōʻihi. E hoʻomanaʻo mau e kamaʻilio me kahi loea inā he mau nīnau a i ʻole nā ​​pilikia kikoʻī e pili ana i kāu kolamu. E hauʻoli i kāna ʻoihana hoʻonaʻauao piha loa!

Nā moʻolelo a me nā ʻoiaʻiʻo e pili ana i nā loko ʻeleʻele

ʻO nā loko ʻeleʻele, ʻike ʻia hoʻi ʻo "nā loko wai ʻeleʻele," ke ulu nui nei i ka honua o ka hoʻolālā wai. Eia nō naʻe, nui ka poʻe i nīnau a hopohopo e pili ana i kēia ʻano wai. Ma kēia ʻāpana, e wehewehe mākou i kekahi mau manaʻo kuhihewa a wehewehe i kekahi mau ʻoiaʻiʻo e pili ana i nā loko ʻeleʻele.

Manaʻo #1: He pōʻino ke ʻauʻau ʻana i nā loko ʻeleʻele.

ʻOiaʻiʻo: ʻO kēia ka hopohopo maʻamau i ka wā e pili ana i nā loko ʻeleʻele. Manaʻo ka poʻe he nui ka wai ʻeleʻele i hōʻailona o ka lepo a i ʻole ka pollution, hiki ke pilikia i kou olakino ke ʻauʻau. Eia naʻe, ʻaʻole ʻoiaʻiʻo kēia. ʻO kaʻeleʻeleʻeleʻele i loko o ka wai mai ka uhi kūikawā i hoʻohanaʻia i loko o kēia mau loko, e hana ana i kahi hiʻohiʻona kūikawā akāʻaʻole e pili i ka maikaʻi o ka wai a i kona palekana no kaʻauʻau.

Myth #2: Pono nā loko ʻeleʻele i ka mālama nui.

ʻOiaʻiʻo: E like me nā loko ʻē aʻe, pono nā loko ʻeleʻele i ka mālama mau ʻana e mālama i ko lākou wai maʻemaʻe a palekana no ka ʻauʻau. ʻOiai makemake paha lākou i kahi mālama liʻiliʻi ma muli o ke kala ʻeleʻele o ka ʻaoʻao (hiki ke paʻakikī ke ʻike inā he lau a i ʻole nā ​​​​palapala ʻē aʻe), ʻaʻole ia he ʻoi aku ka paʻakikī a i ʻole ke kumukūʻai o ka mālama ʻana.

Manaʻo #3: No nā hale nani wale nō nā loko ʻeleʻele.

ʻOiaʻiʻo: ʻOiai e pili pū ana me ke ʻano nani a me ke ʻano hou, ʻaʻole i kaupalena ʻia ka loaʻa ʻana o ka wai ʻeleʻele i nā hale nani a i ʻole nā ​​​​hale hoʻolālā kiʻekiʻe. ʻO kaʻoiaʻiʻo, nui nā hui e hāʻawi i nā koho kūpono no ka uhi ʻana i kāu loko i ka ʻeleʻele, e lilo ia i koho kūpono no kēlā me kēia home.

Manaʻo #4: He anu nā loko ʻeleʻele a ʻaʻole hiki ke wela.

ʻOiaʻiʻo: Manaʻo kekahi poʻe ʻo ka wai ʻeleʻele ke ʻano o ka wai ʻauʻau e ʻoi aku ke anuanu no ka mea ʻoi aku ka wela mai ka lā. Eia naʻe, ʻaʻole ʻoiaʻiʻo kēia. ʻO ka wai i loko o ka loko ʻeleʻele e hoʻomehana ʻia e like me nā mea ʻē aʻe, a hiki ke hoʻolako pū ʻia me kahi ʻōnaehana hoʻomehana e mālama ai i kahi mahana ʻoluʻolu a puni ka makahiki.

Me kēia mau ʻoiaʻiʻo i wehewehe ʻia, manaʻolana mākou e hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻike maikaʻi e pili ana i nā loko ʻeleʻele a me ko lākou nani huna. Inā ʻoe e noʻonoʻo ana e kūkulu a hoʻoponopono hou paha i loko o kou home, e noʻonoʻo e hāʻawi iā ia i kahi pā kūʻokoʻa me kahi liner!

Hoʻoulu a me nā manaʻo e kāhiko a puni a

Ua loaʻa i ka waiʻeleʻele ka mea kaulana i nā makahiki i hala aku nei ma muli o kona hiʻohiʻona nani a pohihihi. Akā, pehea e hiki ai iā mākou ke hoʻohana i kona nani huna? Ma kēia ʻāpana, hāʻawi mākou iā ʻoe i kekahi mau manaʻo a me ka hoʻoikaika ʻana no ka hoʻonani ʻana a puni kahi loko ʻeleʻele.

  1. E pāʻani me ka ʻokoʻa kala: ʻO ka ʻeleʻele kahi kala e kū i waho ke hui pū ʻia me nā leo māmā ʻē aʻe. ʻO kahi ala e hoʻonani ai a puni kou loko wai ʻeleʻele ʻo ia ka hoʻohana ʻana i nā lako a me nā mea pono i nā leo keʻokeʻo, hina a metala paha. E hana ana kēia i kahi hiʻohiʻona hoihoi a hōʻike i ka pouli o ka wai.
  2. Hoʻohui i nā mea kanu exotic: ʻO nā mea kanu ke kī i ka hana ʻana i kahi lewa ʻoluʻolu a puni ka loko. I ka hihia o nā loko ʻeleʻele, hiki iā ʻoe ke koho i nā ʻano ʻano ʻano me nā lau ʻōmaʻomaʻo nui a ikaika e hoʻohālikelike ʻia me ke ʻano ʻeleʻele. Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā kukui indirect ma waena o nā mea kanu e hana i kahi lewa hoʻokalakupua i ka pō.
  3. E hana i kahi oasis pō: ʻO kahi lokoʻeleʻele e'ālohilohi e like me nā mea'ē aʻe i ka pō, no laila hiki iāʻoe ke pāʻani me kēia mea e hana i kahi kū hoʻokahi a pili pono ma hope o ka napoʻoʻana o ka lā. E kau i nā kukui e lana ana a i ʻole nā ​​kukui LED submersible i loko o ka loko wai no kahi pā aloha a hoʻomaha.
  4. E koho i nā hoʻopau kūlohelohe: No ka mālama ʻana i ka lokahi ma waena o ke ʻano a me kāu loko wai ʻeleʻele, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā mea kūlohelohe e like me ka pōhaku a i ʻole ka lāʻau ma nā papahele a puni a i ʻole nā ​​paia o waho. E hāʻawi kēia i kahi hiʻohiʻona ʻoi aku ka nani a me ka nani i kou wahi loko.
  5. E hoʻohana i ka ʻike: Inā loaʻa iā ʻoe kahi hiʻohiʻona kupanaha mai kāu loko wai, e ʻoluʻolu e hana i ka hapa nui. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia me nā mea hana liʻiliʻi a me ka noʻonoʻo ʻaʻole keakea i ka ʻike a i ʻole ke kau ʻana i kahi wailele kūlohelohe e hui pono me ka ʻāina.
  6. Hoʻohui i nā mea hoʻonaninani: No ka hāʻawi ʻana i ke ʻano i kou wahi loko, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā mea hoʻonaninani e like me nā kiʻi kiʻi, nā pūnāwai a i ʻole kahi lāʻau pāma liʻiliʻi. E mālama pono i ke kaulike ma waena o nā mea ʻokoʻa i ʻole e hoʻonui i ka ʻike i ka wahi.

Manaʻo mākou e kōkua kēia mau manaʻo a me ka hoʻoikaika ʻana iā ʻoe e hoʻololi i kāu loko wai ʻeleʻele i wahi nani a kū hoʻokahi. E hoʻomanaʻo mau i ka mālama ʻana i kahi ʻano kūlike a pāʻani me ka ʻokoʻa a me nā kukui.