Spring til indhold
Ok Poolreform

Adresse Beach Dubai Resort Hotel: den højeste infinity-pool i verden

Hvor er den højeste infinity-pool i verden? Den højeste infinity-pool i verden ligger på Address Beach Dubai Resort Hotel og er næsten 294 meter høj. Dette hotelkompleks er en del af Jumeirah Beach Walk-projektet.

den højeste infinity-pool i verden
Den højeste infinity-pool i verden ligger i Dubai og er næsten 294 meter høj. Det tilhører Adress Beach Resort-hotellet

En Ok Poolreform Inden for kategorien Blog swimmingpool præsenterer vi et indlæg om: Adresse Beach Dubai Resort Hotel: den højeste infinity-pool i verden

2 Guinness World Records-titler for Address Beach Dubai

Den seneste tilføjelse til Dubais skyline, Address Beach Resort Dubai, har slået to Guinness verdensrekorder.

adresse beach resort dubai pool

Med to Guinness World Records-titler under bæltet har Address Beach Resort sat en ny standard for luksuriøse strandresorts i Dubai.

Midtpunktet i Jumeirah Beachs skyline, denne fantastiske nye ejendom har en udendørs infinity-pool, der rejser sig 319 meter over jorden og et gulv til brug på en skybridge, der er 78 meter højt. Address Beach Resort åbner den 31. marts 2021 og er det første feriested, der har begge disse prestigefyldte GWR-titler.

1. titel Guinness World Record for Address Beach Dubai: den højeste infinity-pool i verden

adresse beach dubai pool
Leder du efter en afslappende ferie med nogle af de mest fantastiske udsigter i verden? Se ikke længere end adresse beach dubai pool. Den højeste infinity-pool i verden og beliggende i Dubai Beach Resort er det perfekte sted at nyde en dukkert, mens du beundrer en 360º udsigt.

Først og fremmest huser den den højeste pool i verden, en spektakulær Infinity-pool, der sidder på toppen af ​​de to tårne ​​og strækker sig over Burj Al Arab Hotel.

Hvad er en infinity-pool som den på Address Beach Resort (Dubai)?

uendelig pool

Infinity pool model: hvad er en infinity pool?

Hvad er en infinity pool

En infinity- eller infinity-pool er en, der udøver en visuel effekt eller optisk illusion om, at vandet strækker sig til horisonten eller forsvinder eller strækker sig til det uendelige.

En infinity-pool er således designet til at spille et visuelt trick, der får dig til at tro, at der ikke er nogen adskillelse mellem vandet og de omkringliggende landskabstræk.

Guinness World Record Hvor er verdens højeste infinity-pool?: Adresse Beach Dubai

Hvor er den højeste infinity-pool i verden? Adresse Beach Resort (Dubai).
Den nye højeste swimmingpool i verden ligger i Dubai og er næsten 294 meter høj. Det tilhører Adress Beach Resort-hotellet, som er en del af dets Jumeirah Beach Walk-projekt.

Guinness World Record Den højeste infinity-pool i verden er placeret på Address Beach Resort (Dubai).

Guinness rekordbog i begyndelsen af ​​2021: Med 294 meter over havets overflade hører den nye højeste swimmingpool i verden til Adress Beach Resort-hotellet i Dubai Marina.

Address Beach Resort ligger ved kysten af ​​Jumeirah Beach, på en privat strækning kendt som The Walk at JBR, og tilbyder gæsterne luksuriøs indkvartering i et af Dubais mest populære områder.

På denne måde er hotellet placeret i hjertet af den smukke og kilometerlange Dubai Marina, og ved siden af ​​et af de største indkøbscentre i verden (lige ved siden af ​​Mall of the Emirates), Adresse er 15 minutter. kørsel væk. kørsel fra Dubai International Airport, men en verden væk fra stress og jag.

Den højeste nye swimmingpool i verden ligger i Dubai og er næsten 294 meter høj. Det tilhører Adress Beach Resort-hotellet, som er en del af dets Jumeirah Beach Walk-projekt. Beliggende i Dubai Marina tilbyder denne pool den bedste udsigt over byen fra dens 57. etage. Med en dybde på 3 meter og en infinity-kant er denne pool

Vil du tage en dukkert i verdens højeste infinity-pool? Se ikke længere end Address Beach Resort Dette Dubai-resort kan prale af en virkelig imponerende infinity-pool, der ser ud til at strække sig ind i det smukke blå vand i Den Arabiske Golf.

Uanset om du vil tilbringe en dag med at slappe af ved poolen eller tage en svømmetur, har dette feriested alt, hvad du behøver til en sjov ferie. Tag et kig på denne utrolige infinity-pool og book dit ophold i dag

Hvor høj er den højeste infinity-pool i verden på Address Beach Resort? (Dubai).?

Hvor høj er den højeste infinity-pool i verden på Address Beach Resort (Dubai).
Den højeste infinity-pool i verden måler: 94,84 meter lang og 16,5 bred, denne infinity-pool er næsten dobbelt så lang som en olympisk pool.

Hvor høj er den højeste infinity-pool i verdens hotel Address Beach Dubai?

Målt den højeste infinity pool i verden
Med sine 94,84 meter lang og 16,5 meter bred er dette utrolige svømmested næsten dobbelt så langt som et bassin i olympisk størrelse

Men det er ikke alt: det kan også prale af nogle af de mest fantastiske udsigter, du nogensinde vil se, med udsigt over det turkise vand og det hvide sand i Det Indiske Ocean.

Uanset om du er en ivrig svømmer eller bare ønsker at tage en afslappende dukkert mellem cocktails på din luksusferie, er dette en infinity-pool, du sent vil glemme.

Hvordan er den højeste infinity-pool i verden?

Hvordan er den højeste infinity-pool i verden
Den højeste infinity-pool i verden ligger på et 5-stjernet hotel, der er næsten 300 meter højt

Verdens højeste infinity-pool på et hotel i Dubai

Hele poolen er suspenderet 250 meter over Den Arabiske Golf, hvilket giver badende en uovertruffen udsigt over Dubais bybillede og dets mange attraktioner, såsom det 828 meter lange Burj Khalifa-tårn, den bygning, der er højeste i verden.

Dubai Resorts infinity-pool er et virkelig imponerende syn. Med metervis af vand, der strækker sig ud i det fjerne, vil du føle dig som en helt egen verden, væk fra den travle by.

Hvordan er Dubais højeste infinity-pool i verden?

Dubai infinity pool højeste i verden

Poolen er enorm, på en kvart hektar, men den måde, den vender ud mod havet på, får den til at virke endnu større. De har ikke kun standard infinity edge, men et hævet glasgulv i en separat del af poolen, der ser direkte ud til havet. Det er her det virkelige show er i den utrolige udsigt over havet.

Poolen er også omgivet af en luksuriøs privat strand, hvor gæsterne kan svømme i havet, spille volleyball eller bare slappe af.

Vandet er krystalklart, og sandet er glat som silke. Der er flere liggestole langs stranden, hvor du kan nyde en afslappende dag i solen, eller hvis du foretrækker skygge, er der masser af stråtækte parasoller spredt rundt på grunden.

Mens dens beliggenhed giver den en utrolig udsigt over Dubai, er denne futuristisk udseende pool også imponerende nedefra, hvor turister kan nyde en svømmetur i virkelig unikke omgivelser.

Det kan være en af ​​de mange pools, som The Address Beach Resort har at tilbyde, men ingen tur til Dubai ville være komplet uden at tage en dukkert i de fantastiske omgivelser.

Hvad kan du se fra den højeste infinity-pool i verden?

Hvad kan du se fra den højeste infinity-pool i verden
Hotellet tilbyder en lang række af luksustjenester, såsom flere infinity-pools (inklusive en på taget med panoramaudsigt over byen), en luksusspa, fine restauranter og barer, alt sammen perfekt til at nyde den varme sol eller se en af Dubais berømte solnedgange.

Utrolig udsigt fra højden i den højeste infinity-pool i verden

Fra den utrolige højde på 293,90 meter kan du fra Burj Khalifa se Dubais hovedattraktioner, såsom det ikoniske Ain Dubai og det imponerende Burj Al Arab hotel.

Utrolig udsigt herfra omfatter også solnedgange over Dubais strande og marina, samt en flot udsigt over Bluewater Island, Palm Jumeirah og Verdensøerne.

Uanset om du leder efter et unikt synspunkt eller blot ønsker at beundre en af ​​de mest imponerende skyskrabere i verden, vil et besøg i Burj Khalifa efterlade dig målløs. Hvorfor ikke opleve det i dag? Du vil ikke fortryde

Video højeste infinity pool i verden: Adresse Beach Resort (Dubai).

Verdens højeste infinity pool

Verdens højeste infinity-pool på Address Beach Resort Dubai

Der er få fornemmelser så befriende som at svømme udendørs under blå himmel, der strækker sig til horisonten. Nu i Dubai kan du gøre det næsten 300 meter over havets overflade.

højeste infinity pool i verden Adresse Beach Resort (Dubai).

2nd World Giness Record adresse beach dubai: Den højeste besatte bro i verden

Adresse Beach Resort (Dubai) bygningsdesign
Adresse Beach Resort (Dubai) bygningsdesign

Registrering af himmelbroen af ​​den arkitektoniske struktur, der forbinder de to tårne ​​på Address Beach Dubai Resort Hotel

Den enorme struktur på Address Beach Dubai Resort Hotel er en, der er opdelt i to dele. Ligeledes er der i det centrale sund et tomrum, som, når man ser på dem, synes at være to separate tårne. Selvom de har en adskillelse, er begge bygninger forbundet igen med en stor tagterrasse dækket af en infinity-pool.

adressen beach resort dubai
Således er dens Sky Bridge (luftbro, der forbinder de to tårne) -mellem etage 63 og 77- ikke kun ele-broen. De to 77-etagers tårne ​​huser både hotellet og boligerne og er forbundet af den rekordhøje bro på 210 meter høj.

På denne måde er poolen tydeligt synlig også fra ydersiden af ​​bygningen takket være et avanceret arkitektonisk design, der får det til at se ud til at strække sig i det uendelige ved kanten af ​​taget.

Det er et ideelt sted at slappe af og nyde lidt stille tid med familie eller venner. Uanset om det er tidligt om morgenen eller sent om aftenen, er poolen altid en populær attraktion.

Selv når der ikke er menneskemængder i komplekset, er svømning i poolen en fornøjelse.

Vandet er altid forfriskende, og udsigten er fantastisk. Du kan se miles og miles af ørken og by, uden andre distraktioner, der forhindrer dig i at nyde den smukke natur.

Da adressen beach resort dubai åbnede (den højeste infinity pool i verden)

Da verdens højeste infinity-pool åbnede
Verdens højeste infinity-pool åbner i slutningen af ​​2021 på Dubais Beach Resort Hotel.

Den højeste infinity-pool i verden blev indviet i december 2021

Verdens højeste infinity-pool åbner i slutningen af ​​2021 på Beach Resort Hotel i Dubai.

Beliggende på 77. etage i et af hotellets tvillingetårne ​​tilbyder denne spektakulære pool en fantastisk panoramaudsigt over byen og videre og åbnede først officielt i december 2021.

I en kommentar til åbningen af ​​det nye resort sagde Sheikh Salem bin Sultan al Qasimi, formand for Al Ain Holding: "Vi er meget stolte over at have indgået et samarbejde med Emaar Hospitality Group om dette utrolige projekt. Med to Guinness World Record-titler på sit navn repræsenterer Address Beach Resort virkelig toppen af ​​luksus i Dubai."

Atish Chordia, administrerende direktør for Emaar Hotels & Resorts, tilføjede: "Åbningen af ​​Address Beach Resort markerer en vigtig milepæl både for vores gruppe og for byens gæstfrihedsindustri som helhed.

Denne fantastiske nye ejendom vil sætte et nyt benchmark for femstjernede strandresorts i Dubai, og vi er sikre på, at det vil appellere til kræsne rejsende fra hele verden, der ønsker at opleve alt, hvad denne dynamiske by har at tilbyde."

Hvem byggede Address Beach Resort Dubai?

adresse beach resort dubai pool adgang

Med to Guinness World Records-titler under bæltet har Address Beach Resort sat en ny standard for luksuriøse strandresorts i Dubai.

Midtpunktet i Jumeirah Beachs skyline, denne fantastiske nye ejendom har en udendørs infinity-pool, der rejser sig 319 meter over jorden og et gulv til brug på en skybridge, der er 78 meter højt. Address Beach Resort åbner den 31. marts 2021 og er det første feriested, der har begge disse prestigefyldte GWR-titler.

Opførelsen af ​​Address Beach Resort er blevet muliggjort af Al Ain Holdings, et af Dubais førende ejendomsselskaber, i samarbejde med Emaar Hospitality Group, en anden industrileder.

Byggeri officielle side Al Ain Holdings

Begge virksomheder har arbejdet tæt sammen for at sikre, at denne imponerende ejendom lever op til sit potentiale som et af de mest luksuriøse strandresorts i Dubai.

  • I en kommentar til åbningen af ​​det nye resort sagde Sheikh Salem bin Sultan al Qasimi, formand for Al Ain Holding: "Vi er meget stolte over at have indgået et samarbejde med Emaar Hospitality Group om dette utrolige projekt. Med to Guinness World Record-titler på sit navn repræsenterer Address Beach Resort virkelig toppen af ​​luksus i Dubai."
  • Atish Chordia, administrerende direktør for Emaar Hotels & Resorts, tilføjede: “Åbningen af ​​Address Beach Resort markerer en væsentlig milepæl både for vores gruppe og for byens gæstfrihedsindustri som helhed. Denne fantastiske nye ejendom vil sætte et nyt benchmark for femstjernede strandresorts i Dubai, og vi er sikre på, at det vil appellere til kræsne rejsende fra hele verden, der ønsker at opleve alt, hvad denne dynamiske by har at tilbyde."

Bo på hotellet for at dykke ned i den højeste infinity-pool i verden

adresse beach resort fujairah
adresse beach resort fujairah

Hvordan får man adgang til den højeste infinity-pool i verden?

Med en maksimal dybde på 3 meter er denne eksklusive 294 m høje infinity-pool begrænset til kun at bade hotelgæster og personer over 21 år

verdens højeste infinity pool
Krav til at køle af i den højeste infinity-pool i verden
  • For det første, hvis du vil svømme i verdens højeste infinity-pool, skal du bestille et værelse på Burj Al Arab Jumeirah.
  • Det er også værd at nævne, at dette luksushotel konsekvent er blevet rangeret som et af de 10 bedste hoteller i verden.
  • Angiv på den anden side, at poolen kun er åben for hotellets gæster, over 21 år.
verdens højeste infinity pool dubai

Svøm i den højeste infinity-pool i verden

Utrolig udsigt fra infinity-poolen til Den Persiske Golf

Med en fantastisk infinity-pool med udsigt over det smukke blå vand i Den Arabiske Golf, kan gæsterne tage en dukkert eller slappe af ved poolen hele dagen.

Med en infinity-pool, der strækker sig til kanten af ​​bygningen, er det svært at finde en mere forbløffende udsigt end fra dette eksklusive hotel. Uanset om du ser på en strålende solopgang eller ser stjernerne komme frem om natten, bliver du ikke træt af at beundre udsigten fra din luksuriøse suite.

Her er blot nogle få af de mange ting, du vil elske ved dette fællesskab.

  • Med en utrolig infinity-pool på taget, der strækker sig dramatisk ud over Den Arabiske Golf, er dette resort perfekt for alle, der ønsker at tilbringe en afslappende ferie i storslåede omgivelser. Uanset om du vil bruge din tid på at nyde bugtens skønhed eller nyde en af ​​de mange restauranter og barer på stedet, er der noget for enhver smag på Address Beach Resort. Med en utrolig udsigt fra alle retninger er det let at se, hvorfor så mange mennesker vurderer dette feriested som en af ​​deres favoritter, når de besøger Dubai.
  • Med en utrolig udsigt fra alle retninger er det let at se, hvorfor gæster vender tilbage til dette fantastiske Dubai-resort år efter år. Der er masser af måder at slappe af ved poolen eller tage en dukkert på, hvis du føler dig eventyrlysten. Dette resort tilbyder også flere restauranter og barer, der giver gæsterne mulighed for at nyde deres tid i solen med en kølig drink eller et lækkert måltid. Hvis du leder efter den perfekte feriedestination, skal du ikke lede længere end Address Beach Resort.
  • Dette eksklusive hotel er kun åbent for gæster over 21 år, men hvis du vil nyde den fantastiske udsigt, skal du sørge for at reservere bord på Zeta Seventy Seven tagrestauranten, som ligger lige overfor poolen.

Førsteklasses tjenester: 5-stjernet hotel

udgifter til ophold i verdens højeste infinity-pool

Hvis bekvemmelighed og komfort er vigtigt for dig, vil du elske at bo på dette resort.

Alle værelser er udstyret med avancerede møbler og den nyeste teknologi, så du kan holde dig forbundet eller blot slappe af med stil under din ferie. Plus, med en spa på stedet og masser af spisemuligheder tilgængelige inden for gåafstand, er der ingen mangel på måder at forkæle dig selv, mens du bor her.

Infinity-poolen på Address Beach Resort har form af den berømte Marina Bay Sands infinity-pool og er placeret på 77. etage i et hotelkompleks med 217 værelser og suiter, 443 servicerede lejligheder og 478 andre beboelseslejligheder.

Hvor mange værelser har adressen beach dubai

adresse beach dubai
adresse beach dubai

The Address Beach Resort har i alt 695 værelser og suiter, en infinity-pool og andre premium-tjenester såsom flere restauranter og barer, en spa med private behandlingsrum, et fitnesscenter og flere mødelokaler for op til 500 gæster.

Hvis du leder efter et luksus strandhotel i Dubai med verdens højeste infinity-pool, skal du ikke lede længere end Adress Beach Resort. Dette utrolige 5-stjernede resort er beliggende på Jumeirah-stranden og tilbyder et væld af eksklusive faciliteter for at sikre, at dit ophold er så afslappende og luksuriøst som muligt.

Byder på lyse og rummelige værelser, hver med en luksuriøs kingsize-seng, et rummeligt badeværelse med brusekabine, et fladskærms-tv med kabeladgang og en privat balkon med udsigt over havet eller byen.

Hvor meget koster det cirka per nat at sove på hotellet med verdens højeste infinity-pool?

adresse beach resort værelse
Hvis du leder efter et luksus strandhotel i Dubai med verdens højeste infinity pool, er Adress Beach Resort et godt valg. Beliggende på den smukke Jumeirah-kystlinje og med en utrolig udsigt over Den Arabiske Golf og Dubais skyline, tilbyder dette 5-stjernede resort gæsterne alt, hvad de kunne ønske sig eller har brug for for at gøre deres ophold så behageligt som muligt.

Omtrentlig pris for ophold per nat hotel Adresse Beach Resort Dubai

Omtrentlig pris per nat på værelset

Gennemsnitsprisen for et værelse pr. nat varierer fra €350 for et deluxe-værelse til €880 for en deluxe-suite.
[bdotcom_bm bannerid="47744″] .
[bookingtimeline view_days_num=90 header_title='Reservation hoteladresse Beach Resort' scroll_day=-30 scroll_start_date='2022-11-7′]

Hvad skal man lave i turistkomplekset The Address Beach Resort?

Adresse Beach Resort
Adresse Beach Resort Hotel: Guinness rekord for verdens højeste infinity pool i 2021 (294m)

Adresse Beach Resort: Det er et af de mest populære feriesteder i Dubai, både for lokale og besøgende.

Dubai er et af de mest populære turistmål i verden med et pulserende natteliv, fantastiske strande og utallige attraktioner for besøgende i alle aldre.

En af Dubais største attraktioner er Dubai Adress Beach Resort, et luksuriøst resort, der tilbyder alle tænkelige faciliteter og aktiviteter for at holde dig underholdt under dit ophold.

Andre faciliteter på Adress Beach Resort omfatter et døgnåbent fitnesscenter, en wellness-spa og en udendørs pool.

adresse beach resort fitnesscenter
adresse beach resort fitnesscenter
spa-adresse strandresort
spa-adresse strandresort
jumeirah kystlinje dubai
jumeirah kystlinje dubai

Afslappende aktiviteter på adressen beach dubai

Den utrolige udsigt - du kan bare slappe af på den uberørte hvide sandstrand eller tage en dukkert i en af ​​resortets udendørs pools.

For sjov i solen, sørg for at tage til en af ​​resortets private strandhytter eller tage en afslappende spadseretur langs den smukke Jumeirah-kyst.

Spis på taget af verdens højeste infinity-pool

mad restaurant hvor er den højeste infinity pool
Maden i Dubai er førsteklasses, og der er mange spisemuligheder i hotelkomplekset. Uanset om du har lyst til det lokale køkken, eller shsi ønsker at prøve sit lands kebab, vil du finde en restaurant, der passer til dig.

Tag en drink på terrassen til den højeste infinity-pool i verden

terrasse restaurant adresse strand resort
terrasse restaurant adresse strand resort

Der er adskillige restauranter og barer på stedet, hvor gæsterne kan nyde drinks, snacks eller måltider, mens de nyder deres tid på dette fantastiske feriested.

På Adress Beach Resort kan gæsterne nyde en fantastisk udsigt over havet fra verdens højeste infinity-pool.

Udover denne spændende service tilbyder resortet også en række spisemuligheder, såsom en restaurant med flere køkkener, en let restaurant, en libanesisk-brasiliansk fusionsrestaurant og en udendørs strandgrill.

Her kan gæsterne nyde frisk grillet kød, fisk og grøntsager, mens de nyder den forfriskende havbrise.

Restaurant ved siden af ​​den højeste infinity-pool i verden

tagrestaurant den højeste infinity-pool i verden
Zeta Seventy Seven er en af ​​de bedste restauranter i Resort Beach, der serverer en række lækre asiatiske retter. Restauranten har en hyggelig atmosfære og smuk udsmykning, hvilket gør den til et vidunderligt sted at nyde et måltid med familie eller venner. Uanset om du er i humør til nudler, karry, wok eller alt derimellem, så finder du det du leder efter her Kom og besøg Zeta Seventy Seven næste gang du besøger Resort Beach og oplev deres fantastiske menu selv

På den anden side kan enhver spise på Zeta Seventy Seven, en af ​​resortets bedste restauranter, der serverer lækre asiatiske retter.

Resort Beach er et af de bedste feriesteder i verden, og det er ikke underligt, at det har så mange vidunderlige restauranter. Zeta Seventy Seven er en af ​​dem og absolut en af ​​de bedste.

Restauranten serverer en bred vifte af lækre asiatiske retter, lige fra nudler til karryretter til oksekød og alt derimellem.

Med sin hyggelige atmosfære og smukke udsmykning er Zeta Seventy Seven et fantastisk sted at nyde et måltid med familie eller venner.

Uanset om du besøger Resort Beach for forretning eller fornøjelse, så sørg for at kigge forbi dette fine spisested, når du gør det. Du vil ikke blive skuffet 🙂

Som vi allerede har sagt, er poolen kun åben for hotellets gæster, over 21 år. Men gæster, der reserverer et bord på tagrestauranten Zeta Seventy Seven, som ligger lige overfor poolen, kan også nyde udsigten ud over at se ud over poolen.

Besøg den dybeste pool i verden også i Dubai

Hvor er den dybeste pool i verden
Den dybeste pool i verden

Den dybeste swimmingpool i verden ligger i Nad Al Sheba i Dubai